Starship troopers 2

Leffakeräilijä

Tulipa tuossa sitten katsottua Starship troopers 2 kun uutuutena nyt hyllyihin ilmestyi. Paljonpa tietty kertoo jo valmiiksi että tulee suoraan vuokraamoihin ja 1-2 levyn/kasetin eränä, verrattuna että aiempi osa kuitenkin oli teattereissakin ja mainostettiin reippaasti.

Mutta siis ei sen pahempaa kuraa ja pelkällä nimellä rahastusta voi kyllä olla! Eihän nyt juonenkäänteet ja "syvyys" tällaisten leffojen ydin olekaan, tehostepätkiähän ne ovat, mutta tuossa ei kyllä ollut kuin nimi samaa kuin aiempi. Tuosta kun puuttuivat ne efektitkin.

Ei yhtään samaa näyttelijää, ei minkäänlaista juonta juuri, ei minkäänlaisia tehosteita ja "joukkokohtauksia" joita oli ykkösessä, koko ötököitä joita oli ykkösessä näytettiin alle vartti koko leffan aikana (valehtelematta), nekin kuin suoraan animaatiopöydältä eli aivan kuin piirretystä filmistä. Plus ei minkäänlaisia efektejä koko pätkässä.

Enempää juonta paljastamatta niin puolentoista tunnin leffassa ensin 5 minuuttia alussa etäisesti ykköstä muistuttavaa toimintaa, sen jälkeen tunti ja vartti juonetonta puuduttavaa oleilua ja "they might come any minute" -kyräilyä, sitten 10 minuutin loppuhuipennus joka melkein sai itkemään. (Eikä dramaattisuudellaan).

Olen kyllä ennenkin nähnyt monenmoisia nimelläratsastuksia mutta tämä menee aikalailla kärkipäähän kyllä:) Noo, tarviihan sitä raha jostain pois ottaa mutta kyllä nyt ykkösen perusteella vähän enemmän odotti...

Jokainen katsokoon itse ja kertokoon mielipiteensä, makuasioista ei voi kiistellä. Mutta vaikka ei olisi edes ykköstä vertailukohtana vaan pelkästään tuo tekele niin silti ei voisi kyllä paljon kehuja sanoa, sen verran kökkö tuotos.

7

1557

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Emmi

      Tään myös itselle osui silmiin vuokraamosta ja scifileffoista ja ykkösosasta kovasti pitävänä piti tietty ottaa mukaan. Olisi kyllä saanut jäädä hyllyyn, sen verran surkea ilmestys oli. Loppuun asti nyt odotti että jotain sentään tapahtuu n. vartin välein tapahtuvan muodonvuoksi muutaman pyssyn paukutuksen lisäksi mutta näemmä ei.

      Jotenkin tuli vaikutelma että oliko koko idea että kaikki tapahtui pimeässä, vain syy jolla saatiin kuitattua etteivät tökeröt maisemat ja muutenkin hyvin halpa tuotanto paista niin pahasti läpi kuin jos olisi ykkösen malliin päiväkohtauksia ollut enemmän? Jokatapauksessa yksi suurimpia hyvän elokuvan jatko-osalla pilaamisia tänä vuonna kyllä tuo pätkä.

    • Jake

      Olihan se vaikka eilen tämän kirjoituksen jo luinkin tänään katsottava troopers. Yhdyn kyllä aivan edellisiin eli JÄRKYTTÄVÄN SURKEA.

      Kyllä jo niin kaivosta koko leffa että miten edes ykkösen jälkeen viitsitty tuollainen vääntää. Tosin kaikkihan leffassa oli muuttunut näyttelijöitä ja tekijöitä myöten eli nimilisenssi sama vanha.

    • Minna

      Kyllä oli onneton pätkä!! Itsellä omanakin starship1 ja sen pari kertaa on katsonut plus kerran töllöstäkin kun tuli vuosien varrella ja kun aikaa on ed. kerrasta niin on kyllä katsonut toistamiseenkin vaikka muistaakin tapahtumat.

      Tuo kakkonen oli kyllä todella jotain ala-arvoista, olisin jättänyt kesken jos en olisi maksanut vuokrauksesta. Yhteistä vanhaan on nimi.

    • MayheM

      joo jäi kesken....harvoin edes huonot jää

    • Jucifer

      Juu, ja mä vielä maksoin kun ostin omaksi, olisi pitänyt vuokrata. Ainoa posiivinen asia on se, että on niitä huonompiakin leffoja. Sitä ei pahemmin viitsi vertailla ekaan osaan, joka oli huomattavasti parempi, vaikkei se nyt 10-15 katsomisen jälkeen enää tunnu kovin hyvältä. Luulin, että se olisi sentään samantasoista menoa, mutta erehdyin pahan kerran. Mutta kyllä se oli ihan katsottava ja vähän outo. Arvostan parempaa juonta. Se ei oikein tuntunut toimivan, että ne ötökät hallitsi ihmisiä. Sitä voisi sanoa itsenäiseksi osaksi. Paskahan se oli, kun vertaa vaikkapa Alienin jatko-osiin. Alieniin ja predatoriin verrattuna tämä on surkee. Se siitä...

    • mystery-86

      en edes pystynyt katsomaan leffaa loppuun saakka.Alkoi oksettaa se että tekijät eivät tajua sci-fistä yhtään mitään.Aivan kuin keskeneräinen versio...B-leffassa voisi toimia jotkut tämän jututu...mutta? ei näin,tuo oleilua kuvaa hyvin tätä leffaa.Katsoessa tulee sellainen fiilis kuin seuraisi viikonloppuna joidenkin kännisten nuorten paska puheita.Eihän tätä edes voi kutsua starship troopers jatkoksi.Todella uuvuttavaa katsottavaa....ötökät häviävät B-leffojen elukoille.Jotkut näyttelijät ovat niin epäsiistin näköisiä ja käyttäytyvät sillei että miettii vähän,eihän sellaiset tyypit tuollaisessa tilanteessa pääsis suojelemaan ihmisiä.Henkilöhahmot ovat kuin leffa kliseitä joille on annettu keho....suoraan teini lässyn lässyn sarjoista.Pelkkää rahaa....katselijat alennetaan juuri niille jotka eivät vaadi mitään leffalta.

      • mystery-86

        eihän sitäpaitsi ihmiset toimisi noin kömpelöllä tavalla tuollaisessa tilanteessa.Ratsastetaan ykkösosan maineella ja sehän tässä on kaikesta pahinta.Kaikki mahdolliset kliseet mukana...muuten ei olisi osattu tehdä tätä...ei olisi saatu mitään kulkemaan...siis miettikää kliseet apuvälineenä.Vnaha sci-fi on älykkäämpää ja siihen on panostettu paljon enemmän.Uskon että tämän kaatopaikan jälkeen starhip trooper aihe jätetään rauhaan....toivottavasti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 135
      3933
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      109
      3589
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2525
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1609
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      88
      1471
    Aihe