A-talk Alaranta: seksuaalisuus on tabu

Syitä löytyy monia

Ohjelmassa ei ehditty tarkemmin paneutumaan tähän kommenttiin, mutta tosiasia on, että seksuaalisuus on tabu ja hyvin paljon syntiseksi toiminnaksi luettua.
Esim. itsetyydytys on synti, seksin merkitys pelkästään nautinnon kannalta parisuhteessa ja parisuhteen keskinäisenä ilona ja leikkinä on kielletty. Kieroutunutta suhtautumista seksuaalisuuteen on olemassa. Kielteisyys normaalia seksuaalisuutta kohtaan kukoistaa: esim. rytmimusiikki ja tanssiminen ovat syntiä, menevät jalan alle ja saavat lihan himot liikkeelle...

Naista alistava kulttuuri ja naisen itsemääräämisoikeuden käytännön vähäisyys vaikuttavat pedofilian yleisyyteen myös.
Samoin kun se, että jos lapsille ei ole aikaa riittävästi, ei antaa henkilökohtaista hyväksyntää, ei kasvattaa seksuaalisissa asioissa, ei ainakaan oikein (vrt. itsetyydytys on syntiä, seksuaalisuus on vain lisääntymistä varten ja siten naisen aseman käytännön muokkaaja)

Syitä pedofilian yleisyyteen löytyy monia. Lainvastainen rippisalailu-oppi yhtenä. Eihän edes pappi voi antaa synninpäästöä ripittäytyjälle, ellei tämä myös mene ilmoittautumaan rikoksesta poliisille. Minkäänlaista synninpäästöä ei voi antaa muuten, koska on synti salata rikos.
Häpeä on valtava ja täydellisen uskovaisen maineen säilyttämisen paine samoin. Samoin koko yhteisön maineen ylläpito, markkinoidaanhan tätä ainoana Jumalan valtakuntana maanpäällä.

Johtokunta voisi kyllä pyytää anteeksi, ihan organisaationa, organisaation puolesta, vaikka varsinaiset syylliset olisivatkin muita hlöitä ja heidän syyllisyytensä ei sillä mitenkään vähenisikään.

14 kommenttia

Vastaukset

 • Jos perheessä on vaikkapa 14 lasta, niin vanhemmat eivät pysty mitenkään yksilöllisesti hoitamaan kaikkia, vaan heidät hoidetaan laumana. Pojat ovat tietenkin poikkeus, he saavat pitää itsenäisyytensä ja yksilöllisyytensä. Tytöt ovat massaa josta poimitaan ne, jotka hoitavat pienempiään ja kotia, varsinkin silloin kun äiti on jälleen synnyttämässä.

  Kuinka usein tällasien perheen äiti ja isä käyvät kahdenkeskisiä keskusteluja lapsiensa kanssa, keskustellen muistakin asioista kuin siitä mikä on syntiä?

  Ei ihme, jos tytöt jäävät isälle vieraiksi ja he edustavat isälle samaa kuin nainen miehelle. Kynnys insestiin on matala.

  Tyttöjen kohtalo on ollut ja on edelleen kova. Ja ehkäpä äiditkään eivät halua, että heidän tytöillään olisi helpompaa kuin hänellä itsellään on ollut. Koston kierre.

  Niissä perheissä, joissa äiti ja isä tosissaan ja sydämessään haluavat ison perheen, tilanne ei tietysti ole näin huono, mutta sellaiset äidit ja isät, jotka vastentahtoisesti joutuvat tekemään ison perheen, ovat suhtaumisessaan ihan eri tasolla. Kaikki vl-ihmisetkään eivät halua isoa perhettä, kaikki eivät ole kykeneviä ottamaan sellaista vastuuta ja se asia vain täytyy hyväksyä. Ja se on aivan okei.

 • Tabu = siitä ei saa puhua.

 • Yksi syy pedofilian esiintymiseen etenkin "kireissä" uskonnollisissa piireissä ja koskee siten myös vl-uskoa, on oppiin sältyvä sisäinen julmuus, enemmän tai vähemmän lammasvaatteisiin kääriytyvä JULMUUS.
  Jokainen voi miettiä miten se ilmenee ja oireilee, miten se on totta.

  Sydämellään ja sielullaan sen voi löytää ja erottaa jos/kun haluaa/uskaltaa sen nähdä.

 • Minkälainen on ihmisen mieli joka lapsia raiskaa. Minkälainen on ihmisen olo eikö tunnu pahalta. Minkälainen mies raiskaa vuositolkulla pieniä tyttäriään. Minkälainen on tyttärien äiti. En luokittelisi heitä ihmisiksi. Ja kaikki vain siksi kun ollaan kierotuneita ja ollaan samaa yhteisöä joka on VL.
  Ja kaikki uskon nimissä raamattuun vedoten.
  Selvinpäin mies menee ja raiskaa lapsia ei menen kärjellisen oikeustajuun millään. Uskovainen mies ei hallitse mulkkuaan sen vertaa edes Jumalan avulla. Ette ansaitse Jumalan armoa ettekä ihmisiarvoa.
  Olette pelkureita. Joka raiskaaja on yleensä itse ollut raiskauksen uhri miltei aina.
  Tyttöjen kohtalo on tosiaan pöyristyttävä VL:ssä. Säälin niitä. Onneksi on netti:

  • Kun isä pyytää joka kerran jälkeen anteeksi uhriltaan, siis juuri raiskaamaltaan lapselta ja sänkyyn kömpiessään myös vaimoltaan joka on kuunnellut koko ajan kauhulla raiskaamista, asia on unohdettu eikä siitä enää aamulla saa puhua!

   Kuten Tuomas Hänninen sanoi: "Kahden tyttären kahdeksan vuoden mittainen raiskaminen ei ole YHTÄÄN sen pahempi synti kuin se, mihin me jokainen olemme sydämessämme valmiit."

   Näin molemmat lapsen raiskaamisesta tietävät on ikuisesti vaiennettu vl-maallikko-rippisalailu-opilla, eikä raiskaajalla ole mitään riskiä jäädä kiinni. Seuraavalla kerralla sama toistuu; anna anteeksi kun isä teki pahaa... anna vaimo anteeksi kun kävin tyttöjen luona.


 • Rikokset tulee aina paljastaa poliisille ja muille tarpeellisille tahoille.

  Ef. 5:
  11 Älkää osallistuko pimeyden töihin: ne eivät kanna hedelmää. Tuokaa ne päivänvaloon. [Matt. 18:15; Room. 13:12; 2. Kor. 6:14]

  Ap. t. 5:
  29 Mutta Pietari ja muut apostolit vastasivat ja sanoivat: enempi tulee kuulla Jumalaa kuin Ihmisiä.

  Lisää rippisalaisuusopista olen kirjoittanut mm tuolla:
  http://keskustelu.suomi24.fi/node/10676324
  ja tuolla
  http://keskustelu.suomi24.fi/node/10675972

 • Mitäs luulet itse tekeväsi? Oletko paljastanut?

 • Mastrubointi on syntiä

 • Sairas yhteisö. Mulle 60 luvun lopulla syntyneelle ei äiti puhunut edes kuukautisista. Mikä pitäisi olla hyvin luonnollinen asia naiseksi tulemisessa ja naisen elämässä.

  Seksuaalisuudesta myöhemmin sain kuvan, että se on likaista!

  Kasva siinä sitten terveeksi.

  • No miten nyt, vaihdevuodet menossa vai? Miten selvitit niitten mysteerin?


  • oletko käyt. tamponia? kirjoitti:

   No miten nyt, vaihdevuodet menossa vai? Miten selvitit niitten mysteerin?

   Viestisi kuvaa hyvin vl-uskovaisten suhtautumista seksuaalisuuteen. Kiitos kun laitoit meille malliesimerkin.


  • SRK:n vasallille: kirjoitti:

   Viestisi kuvaa hyvin vl-uskovaisten suhtautumista seksuaalisuuteen. Kiitos kun laitoit meille malliesimerkin.

   Hyi, sua kiinnostaa ihmeellinen aihe, kommentoit aina tommosia viestejä. Oletko se tollo joka koossa aina tänne niitä sairaita avauksia? Hoitokokoustollous ei onneksi voi lisääntyä........ :|


  • SRK:n vasallille: kirjoitti:

   Viestisi kuvaa hyvin vl-uskovaisten suhtautumista seksuaalisuuteen. Kiitos kun laitoit meille malliesimerkin.

   Seksuaalisuus on teille hoitokokouslaistolloille näemmä edelleen tabu. Avaus oli hyvä tässä ketjussa...


 • Onko hänellä 18 lasta?

  Kerro jotain hänen mandaattisista puhevelvollisuuksista...

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.