Paavo Järvisen näky mullistuksista maapallolla

Nyt alkaa rytistä

Paavo Järvisen näky tulvista ja maanjäristyksistä, nähty kesällä 2010. Näyssä kerrotaan mm. siitä, että maan pyörintäakseli muuttuu.

http://www.youtube.com/watch?v=ZzdTtEuPPYM

Jumala on belgialisen profeetan kautta viestittänyt samanlaisia asioita tänään 28.5.2012:

“The Last Call”
~Darknes, Destruction, & Glory!
5/27/2012

My Dear Ones,

My earth has forsaken ME! Much of humanity has fallen; only a few are not tied to the snares of My enemies and lost to this world. A very large earthquake is coming that will set in motion a series of serious judgments and a series of events that will lead to the END. READ REVELATION—we are there!

Three days of darkness will befall this earth—a magnetism shift—pitch darkness that will expose and allow My humanity to truly examine their lives and hearts and REPENT! Darkness is covering the lands; darkness is covering the seas; darkness is covering the heavens; darkness is covering humanity! WAKE UP MY SONS AND DAUGHTERS. AWAKEN TO THE DECEPTION AND THE EVIL AROUND YOU. AWAKEN TO THE TRUTH, AWAKEN TO THE TIMES, AWAKEN TO THE DESTRUCTION COMING IN A VERY SHORT PERIOD OF TIME!

Billions in these end-times will be lost or will be saved, some barely making it to heaven. What road are you on? The WIDE or the STRAIGHT? Examine yourselves NOW, My loves, before it’s TOO LATE!

Bride, get ready for an awesome TRANSFORMATION very soon. I have so much to share and do with YOU! Do you hear the clock strike Midnight, MY LOVE? Prepare for the end-time GLORY I speak of. GET READY, MY HARVESTERS OF MY LAST GREAT HARVEST…I have a MIGHTY WORK for YOU. Be with Me; separate yourselves; wait on Me and be led by My Spirit before you get started!

THANK YOU FOR GIVING EVERYTHING TO YOUR TRIUNE GODHEAD—YHWH, YAHUSHUA, AND THE RUACH HAKODESH. Your Bridegroom is coming!

This is one of MY FINAL WARNINGS—

“THIS IS MY LAST CALL”

Shalom…

I love you.

~Your Abba, Father, YHWH, JEHOVAH-NISSI, GOD.

P.S. Please read and meditate — The Book of Ruth, Psalm 51, Isaiah 13:6-10, Isaiah 43, Zechariah 14:6-7, Zechariah 14:13, Amos 6:2, Hosea 6:2, Revelation 6. THANK YOU.

http://www.yhwh-glory-end-time-ministry.com/index.php?p=2_157

43

1906

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • roffaa

      Paavo Järvinen todistaa näystään sitä, että Pyhä Henki olisi kertonut Paavolle, että ihmiset kuolevat pelkoonsa, kun kokevat näitä asioita.

      Minulle tuli mieleen heti tuo kiista uusimmasta Raamatun käännöksestä:

      Luukas 21:26:

      1992
      26 Kaikki lamaantuvat pelosta odottaessaan sitä, mikä on kohtaava ihmiskuntaa, sillä taivaiden voimat järkkyvät.

      1938
      26 Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.

      Niin näyttää siltä, että luterilainen kirkko on halunnut vesittää Raamatun sanomaa, kun Raamatussa on oikeasti tarkoitettu sitä (1938 käännös), että ihmiset kuolevat pelkoonsa, kun kuulevat tällaisista asioista.

      Niin voihan siinä siten käydä, että vanhat ihmiset, joilla on heikko sydän, niin he voivat kuolla sydänkohtaukseen, jos tuollaisia tapahtuisi. Joka päivä pienemmistäkin järkytyksistä kuolee niitä, joilla on sydänsairauksia.

      Tuo taivas sana on kreikaksi uranus (ouranion) ja se voi tässäkin kohtaa tarkoittaa myös toistakin asiaa, eli ydinsotia. Kun ouranion järkkyy eli uraani tomi halkeaa eli ydinpommi räjähtää. Ydinpommin voi valmistaa korkeasti rikastetusta uraanista (mm. Iranin ydinohjelma) tai plutoniumista (uraanin johdannainen, mm. Pohjois-Korealla lienee tällainen kehitteillä).

      • "roffaa", taitaa olla sellaista "Jumalan sanaa", joka riippuu siitä minä vuonna sitä on käännetty millekin kielelle.

        Raamaussa ei puhuttu muusta kuin miekoista, joten aika kaukana on atomisota.

        Onko Paavo Järvinen Jumalan suu?


    • hhgtffrdsswaq

      Luukas 21:26 Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.

      Kun otetaan kaikki Raamatun jakeet tästä aiheesta huomioon, siinä tapahtuu ilmeisesti näin. Tapahtuu niin suuri maanjäristys, että maankuori halkeaa pitkältä matkalta, meren saaret siirtyvät paikoiltaan, tuhkaa tulee niin paljon, että aurinkokin pimenee, mahdollisesti myös merten vettä valuu siihen halkeamaan ja vesimassat syöksyvät korkealle paineen vaikutuksesta. Ihmiset varmasti säikähtävät. Sitä ennen tapahtuu kuitenkin paljon muuta.

      • Puhuttelevaa

        Tänään 28.9.2018 HS:n tiede-sivulla on selostettu, miksi maapallo vaappuu jo nyt ja tulee koko ajan vaappumaan vielä enemmän.Katso Jes.24:20. Kaarlo Syvännön mukaan se menee näin :"Maa hoippuu ja hoipertelee kuin juopunut, huojuu kuin vartiolaiva puussa.Raskaana painaa sitä sen kapina Jumalaa vastaan, se putoaa, eikä enää nouse."


    • body

      Jatkuvasti ne jaksaa terrorisoida ihmisiä noilla huu haa, ilmeisesti saavat siitä hyvät rahat kun ihmiset hyppivät seinille.

      Jotain rotia ( järkeä ) pitäisi jo noitten huuhaa ihmisten aivoihin saada, etteivät jatkuvasti näe näkyjä ja saa profetioita. Tyhjiä kun ovat. Ihme että kehtaavat noilla mekastaa.

      Huomenna voi sataa tai olla satamatta jne.

      • Uskiss

        Tämä on profetiapalsta. Ei täällä tarvitse olla, jos ei miellytä profetiat.


      • uskiss myös
        Uskiss kirjoitti:

        Tämä on profetiapalsta. Ei täällä tarvitse olla, jos ei miellytä profetiat.

        Sehän on joidenkin mielestä eri asia taas, kun suominuoriso ja -lapsikatras katselee tappo/seksifilmiä aina kun vanhempien silmä välttää ja jopa vanhempiensa seurassa! Niin niin se on ERI ASIA eli sallitumpaa opetusta, kuin nämä kirjoitetut "tyhjyydet"!!!


    • Mirka...

      Uskonnoista on vain harmia ja siksi ne pitäisikin kriminalisoida.

      • Ingenjör

        Yhdessä päivässä Auswitchissa tapettiin enemmän ihmisiä kuin ristiretkillä yhteensä. Ateismin nimeen on tapettiin yli 60 mijloonaan stalinin toimesta. Että sellaista se humanismi tuottaa... Mutta ihminen langenneessa tilassaan ei hyväksy totuutta, vaan sen "totuuden" joka häntä mielyttää.


      • UskovaM1977

        Myös ateismi pitäisi tuolla logiikalla kriminalisoida. Ateismin nimissä on tapettu vähintään yhtä monta miljoonaa ihmistä kuin uskontojen nimissä.


      • herneet nenässä
        UskovaM1977 kirjoitti:

        Myös ateismi pitäisi tuolla logiikalla kriminalisoida. Ateismin nimissä on tapettu vähintään yhtä monta miljoonaa ihmistä kuin uskontojen nimissä.

        Ateismin nimissä on tapettu reilusti enemmän ja islamin nimissä toiseksi eniten, kristityt tulevat kaukana perässä, jota antikristus yrittää paikata aikanaan. Kristin- usko vedättää keulilla oleville herneen nenään herkimin tiedätte varmaan miksi.


    • Ingenjör_81

      Tulvat noustavat vedet jo pelloille...
      http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ympäristö/vesi-nousi-pelloille-pohjois-pohjanmaalla-1.21594

      ... ja myös muualla kuin Suomessa...
      http://www.hs.fi/ulkomaat/Tulvavesi peittää puolet Filippiinien pääkaupungista/a1305590498135

      ...eikä veden tulolle näytä olevan tulossa loppua.
      http://yle.fi/saa/saakartat/2011/03/saakartat_2402191.html

      Mutta Intiassa ja USA:ssa taas kärsitään ennätyksellisistä kuivuuksista.
      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288488711035.html

      Valmistautukaa ruuan hinnan rajuun nousuun (Ilm. 6:6), kun sadot jäävät pieniksi ja siilot ovat tyhjiä.
      http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2012/07/30/ihmiskunnan-viljasiiloissa-vain-murut-jaljella/201234309/12

    • Kakintääntäjä.

      Vai että maan pyörintäakseli muuttuu?

      No on tosi hupaisa juttu koska niin ei tule tapahtumaan vaikka nyt eletään vuotta 2012.

      Nyt jää nähtäväksi se,että minkälaista fuulaa kerrotaan 7.elokuuta 2013.

    • Kääntäjä81
      • Ingenjör_81

        Ei kannatta kuitenkaan keskittyä liikaa vääriin asoihin. Vaikka -92 käännöksessä on otettu vapauksia, on se parempi vaihtoehto vasta uskoon tulleelle tai Raamatusta kiinnostuneelle. Perusasiat myös tulevat ilmi joka versiosta kuten se, että onko homous syntiä vai ei. Kaikki käännökset ovat hyviä ja on parempi, että lukee päivittäin -92:sta kuin kerran kuussa Bibliaa. Itse vertaisin käännöksiä näin:

        -92) Autolla moottoritietä. Yksityiskohdat jää huomaamatta, mutta matka etenee mukavasti ilman töyssyjä.
        33/38) Mopolla sivutietä. Osa yksityiskohdista jää huomaatta ja matka ei edisty niin nopeasti kuin autolla.
        Biblia) Kävellen kylänraittia. Paljon yksityiskohtia joita voi pysähtyä välillä katselemaan, mutta matka etenee hitaasti.

        Itse käytän tuota 33/38 käännöstä, mutta tarkistelen käännösvirheitä verkosta.
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible


    • 213werf

      Eikö se jumalanne vieläkään osaa suomea? Miksi kummassa moisen otuksen täytyy syytää tuollaista huuhaata jonkun mukaBelgialaisen tolvanan kautta?

      • Uskissss

        Venäjälle on tulossa paha katovuosi kuivuuden takia. Uutiset juuri kertoivat, että Venäjä kieltänee viljan viennin.


      • on jokerrakseen
        Uskissss kirjoitti:

        Venäjälle on tulossa paha katovuosi kuivuuden takia. Uutiset juuri kertoivat, että Venäjä kieltänee viljan viennin.

        Vuodesta -07 profpalstaa seurannut ja nytkö nämä nälkäprofetiat alkavat toteutua?

        Olen myös jo 80-luvulla kuullut vanhemmilta ihmisiltä sensuuntaista kuultua profetiaa, että tulee olemaan tosi kova ruokapula! Mutta tarkkaa aikaa ei sanottu, vain ns tämän sukupoven aikana!

        Vetää jo suureen ongelmavyyhteen ilman luonnonkatastrofiennusteitakin.


    • starr
      • uskis76

      • Takaisin Raamattuun.

        Näin Raamatun sana "rytisee". Kol.2:18. Älköön teiltä riistäkö voittopalkintoanne kukaan, joka on mieltynyt nöyryyteen ja enkelien palvelemiseen ja pöykeilee näyistään ja on lihallisen mielensä turhaan paisuttama.


    • Raamatun profetia!
    • >>Paavo Järvisen näky tulvista ja maanjäristyksistä, nähty kesällä 2010. Näyssä kerrotaan mm. siitä, että maan pyörintäakseli muuttuu.

      • Takaisin Raamattuun.

        Oli aikoinaan, semmoinen sanonta ettei tarvitse olla, iso vika jos se on päässä. Paavolla nenee kovaa, samoin muillakin hellareilla, on sata lasissa. Kannattais vähän jarruttaa, ettei mene lepikkoon. Ja Raamattu ei tunne, tälläisiä piraattiseurakuntia, vaan mitä sanoo Raamattu? Kol.1:24. Nyt minä iloitsen karsiessäni teidän tähtenne, ja mikä puuttuu Kristuksen ahdistuksista, sen minä täytän lihassani hänen ruumiinsa hyväksi, joka on SEURAKUNTA. Oliko hellareilla, koulussa epäpätevä uskonnon opettaja?


      • turvapaikanhaku

        "Näkee kai sitä vaikka mitä, kun ei ole fysiikan perusteet hallussa... "

        Ja mitä paremmin hallussa, sitä vähemmän edes tarvitseekaan nähdä kö?

        Turvapaikkansa jokaisella, mihin ensiksi luottaa.


      • Ingenjör_81
        Takaisin Raamattuun. kirjoitti:

        Oli aikoinaan, semmoinen sanonta ettei tarvitse olla, iso vika jos se on päässä. Paavolla nenee kovaa, samoin muillakin hellareilla, on sata lasissa. Kannattais vähän jarruttaa, ettei mene lepikkoon. Ja Raamattu ei tunne, tälläisiä piraattiseurakuntia, vaan mitä sanoo Raamattu? Kol.1:24. Nyt minä iloitsen karsiessäni teidän tähtenne, ja mikä puuttuu Kristuksen ahdistuksista, sen minä täytän lihassani hänen ruumiinsa hyväksi, joka on SEURAKUNTA. Oliko hellareilla, koulussa epäpätevä uskonnon opettaja?

        "Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille." - Aamos 3:7

        "Sillä niinkuin meillä yhdessä ruumiissa on monta jäsentä, mutta kaikilla jäsenillä ei ole sama tehtävä, niin me, vaikka meitä on monta, olemme yksi ruumis Kristuksessa, mutta itsekukin olemme toistemme jäseniä; ja meillä on erilaisia armolahjoja sen armon mukaan, mikä meille on annettu; jos jollakin on profetoimisen lahja, käyttäköön sitä sen mukaan, kuin hänellä uskoa on;" - Room. 12:4-6

        "Tavoitelkaa rakkautta ja pyrkikää saamaan hengellisiä lahjoja, mutta varsinkin profetoimisen lahjaa. Sillä kielillä puhuva ei puhu ihmisille, vaan Jumalalle; ei häntä näet kukaan ymmärrä, sillä hän puhuu salaisuuksia hengessä. Mutta profetoiva puhuu ihmisille rakennukseksi ja kehoitukseksi ja lohdutukseksi. Kielillä puhuva rakentaa itseään, mutta profetoiva rakentaa seurakuntaa. Soisin teidän kaikkien puhuvan kielillä, mutta vielä mieluummin soisin teidän profetoivan; sillä profetoiva on suurempi kuin kielillä puhuva, ellei tämä samalla selitä, niin että seurakunta siitä rakentuu. Jos minä nyt, veljet, tulisin luoksenne kielillä puhuen, mitä minä teitä sillä hyödyttäisin, ellen puhuisi teille ilmestyksen tai tiedon tai profetian tai opetuksen sanoja?" - 1 Kor. 14:1-6

        "Veljet, älkää olko lapsia ymmärrykseltänne, vaan pahuudessa olkaa lapsia; mutta ymmärrykseltä olkaa täysi-ikäisiä. Laissa on kirjoitettuna: "Vieraskielisten kautta ja muukalaisten huulilla minä olen puhuva tälle kansalle, eivätkä he sittenkään minua kuule, sanoo Herra". Kielet eivät siis ole merkiksi uskoville, vaan niille, jotka eivät usko; mutta profetoiminen ei ole merkiksi uskottomille, vaan uskoville. Jos nyt koko seurakunta kokoontuisi yhteen ja kaikki siellä puhuisivat kielillä ja sinne tulisi opetuksesta tai uskosta osattomia, eivätkö he sanoisi teidän olevan järjiltänne? Mutta jos kaikki profetoisivat ja joku uskosta tai opetuksesta osaton tulisi sisään, niin kaikki paljastaisivat hänet ja kaikki langettaisivat hänestä tuomion, hänen sydämensä salaisuudet tulisivat ilmi, ja niin hän kasvoilleen langeten rukoilisi Jumalaa ja julistaisi, että Jumala totisesti on teissä." - 1 Kor. 14:20-25

        "Sentähden, veljeni, harrastakaa profetoimista älkääkä estäkö kielillä puhumasta." - 1 Kor. 14:39

        "Henkeä älkää sammuttako, profetoimista älkää halveksuko, mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on; karttakaa kaikenkaltaista pahaa." - 1. Tess. 5:19-22


      • Takaisin Raamattuun.
        Ingenjör_81 kirjoitti:

        "Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille." - Aamos 3:7

        "Sillä niinkuin meillä yhdessä ruumiissa on monta jäsentä, mutta kaikilla jäsenillä ei ole sama tehtävä, niin me, vaikka meitä on monta, olemme yksi ruumis Kristuksessa, mutta itsekukin olemme toistemme jäseniä; ja meillä on erilaisia armolahjoja sen armon mukaan, mikä meille on annettu; jos jollakin on profetoimisen lahja, käyttäköön sitä sen mukaan, kuin hänellä uskoa on;" - Room. 12:4-6

        "Tavoitelkaa rakkautta ja pyrkikää saamaan hengellisiä lahjoja, mutta varsinkin profetoimisen lahjaa. Sillä kielillä puhuva ei puhu ihmisille, vaan Jumalalle; ei häntä näet kukaan ymmärrä, sillä hän puhuu salaisuuksia hengessä. Mutta profetoiva puhuu ihmisille rakennukseksi ja kehoitukseksi ja lohdutukseksi. Kielillä puhuva rakentaa itseään, mutta profetoiva rakentaa seurakuntaa. Soisin teidän kaikkien puhuvan kielillä, mutta vielä mieluummin soisin teidän profetoivan; sillä profetoiva on suurempi kuin kielillä puhuva, ellei tämä samalla selitä, niin että seurakunta siitä rakentuu. Jos minä nyt, veljet, tulisin luoksenne kielillä puhuen, mitä minä teitä sillä hyödyttäisin, ellen puhuisi teille ilmestyksen tai tiedon tai profetian tai opetuksen sanoja?" - 1 Kor. 14:1-6

        "Veljet, älkää olko lapsia ymmärrykseltänne, vaan pahuudessa olkaa lapsia; mutta ymmärrykseltä olkaa täysi-ikäisiä. Laissa on kirjoitettuna: "Vieraskielisten kautta ja muukalaisten huulilla minä olen puhuva tälle kansalle, eivätkä he sittenkään minua kuule, sanoo Herra". Kielet eivät siis ole merkiksi uskoville, vaan niille, jotka eivät usko; mutta profetoiminen ei ole merkiksi uskottomille, vaan uskoville. Jos nyt koko seurakunta kokoontuisi yhteen ja kaikki siellä puhuisivat kielillä ja sinne tulisi opetuksesta tai uskosta osattomia, eivätkö he sanoisi teidän olevan järjiltänne? Mutta jos kaikki profetoisivat ja joku uskosta tai opetuksesta osaton tulisi sisään, niin kaikki paljastaisivat hänet ja kaikki langettaisivat hänestä tuomion, hänen sydämensä salaisuudet tulisivat ilmi, ja niin hän kasvoilleen langeten rukoilisi Jumalaa ja julistaisi, että Jumala totisesti on teissä." - 1 Kor. 14:20-25

        "Sentähden, veljeni, harrastakaa profetoimista älkääkä estäkö kielillä puhumasta." - 1 Kor. 14:39

        "Henkeä älkää sammuttako, profetoimista älkää halveksuko, mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on; karttakaa kaikenkaltaista pahaa." - 1. Tess. 5:19-22

        Kelle Paavali kirjoitti, sen aikaisille seurakunnille ei meille! Mitä sanoo Raamattu? Luuk.16:16. Laki ja profeetat olivat Johannekseen asti.. Eikö mene "jakeluun" selvä Raamatun sana. ei,ei. Ei pitäis mennä lukemaan toisten kirjeitä!


    • 1+4

      Ruokapulasta vaan sanoisin, että aika kumma, kun juuri jokin aika sitten haluttiin polttaa sitä halpaa viljaa, kun siitä saa paremman hinnan lämmityskäytössä ja siitä on niin hirveästi ylituotantoa???

      Miten asiat sitten on?
      onko sitä vai ei?

      En kyllä yhtään ihmettelisi, jos jokin korkeampi herra taivaassa antaa kadon tulla ja herättää tyhmät ihmiset, jotka polttavat ruokaa, kun sitä on muka liikaa ja samalla maailmassa on nälänhätää toisessa valtiossa.

      Ihme ihmiskunta, ei toista samanlaista varmaan löydy koko universumista.
      ei ehkä edes kauheimmissa kuvitelmissa.

      No, pääasia on kai se, että kutsumme itseämme sivistyneiksi ja älykkäiksi.

      • kyllä tosiaan ihme

        Niemenomaan Suomi on huippuyhteiskunta kikkailukeksimislinjalla. Täällä tehdään mikä vain mieleen juolahtaa ja kun saa median huomiota, niin tedään normaaliksi. Ei ole rajaa sellaisella hulluudella, mikä vielä lähihistorian aikaan ei olisi onnistunut. Ei olisi onnistunut siitä syystä, kun kansa eli vielä tervejärkisessä olotilassa peläten Jumalaa ja ymmärtäen hävetä ihmisiä. Mutta nimenomaan tuo olotila enää on vähiten toivottua ja jopa hulluudeksi leimattua.
        Ei ole vielä pitkäkään aika, kun Suomessa oli toimiva Valtion Viljavarasto.
        Mutta tämänkin poisto oli näiden nyt "...luulevat viisaita olevansa, eivätkä..."-johtajien aikaansaannosta. Eli varmuusvarasto on poltettava tulessa lämmitykseen!


    • 2XOscar.

      Ompahan taas ollut melkoisia profetioita jostain näystä,viimeisestä kutsusta ja jopa Maan pyörintäakselin muuttumisesta.

      Mutta asia vaan sattuu olemaan niin,että Maan pyörintäakseli ei tule muuttumaan.

      Ei nyt eikä tulevaisuudessakaan.

      Näissä jutuissa olisi muuten aineksia tieteis-ja kauhuelokuvan käsikirjoitukseksi.

      Tämän käsikirjoituksen pohjalta tehty elokuva voittaisi varmasti Oscar-palkinnon
      vuoden parhaana tieteis-ja kauhuelokuvana.

      Toinen Oscar-palkinto tulisi tietysti vuoden parhaasta tieteis-ja kauhuelokuvan käsikirjoituksesta.

    • Fidess

      Itse en ole tallannut tätä palloa kuin parisenkymmentä vuotta, joten haluaisin vanhemmilta ihmisiltä kommentteja. Onko tilanne nyt poikkeuksellinen säiden suhteen? Onko tulvinut, ja satanut näin paljon ennenkin? Miten tälläisistä ruokaan ja säähän liittyvistä kriiseistä on selvitty?

      • vaihtelevuus normaal

        Eihän se Suomessa ole poikkeuksellinen, koska täällähän on nimenomaan jatkuvasti vaihteleva ilmasto normaalia. Sinäkin olet nyt saanut nähdä huippukylmiä talvia, ja juuri silloin ne alkoivat, kun Tanskaan kokoontui maiden pressat huippukokoukseen liikapitkän yhtämittaisten lämpöisten talvien jälkeen, jotta ilmastokokouksen pitää ratkaista pysyvän lämpöisyyden syyt. Mekin jotka muistamme 50-luvun erikoiskylmät talvet lankesimme kuvittelemaan niiden loppuneen kokonaan. Palasivat sopivasti Tanskakokoukseen ja jäivät. Nähtäväksi jää miten pitkäksi aikaa. Ainakin viime syksy taas oli ihme lämmin Lännessä, koska Tapanimyrskyn jälkeisenäkin päivänä oli vielä 7. Mutta kyllä talvi talvi oli sen jälkeen.

        Nyt lienee ongelmana Suomella se, ettei ole enää varmuusvarastoja. Olemme tuontiruoan varassa paljolti.

        Poikkeuksellisuus tällä hetkellä hämmentää siinä, että ilmasto-ongelmat ovat yhtaikaa kasautuneet ympäri maailmaa ja samaan aikaan siis myös ruokaa häviää jokapuolella ongelmamaissa. Tällainen tilanne saa pakosti myös ajatukset liikkeelle, jotta mitä tämä on ja jos jatkuu ja pahenee, mikä auttaa.


      • Ingenjör_81

        Paikallisessa lehdessä sanottiin, että tällaista tapahtuu keskimäärin n. 200 vuoden välein (Suomessa). Tähän kun lisää sen mitä ympäri maailmaa tapahtuu, niin onhan se mielenkiintoinen "yhteensattuma".


      • Nou hätä.

        Neljä vuotta sitten,eli vuonna 2008,tilanne oli tasan tarkkaan samanlainen kuin nyt.

        Ja hyvin siitäkin selvittiin,kuten myös vuosina 1980-81.


    • Ingenjör_81
    • s.t

      Kyllä tänne pitää jonkun moinen pula tullakin. Merkillistä ruoan tuhlausta. Laitosruokaa ei saa tarjota enää uudestaan vaikka sitä jää yli yms...

      Eilen isäntä kävi pellolla ja meinas ettei tartte puimurin päälle melkein kuukauteen vielä kattoa...(etelä-pohjanmaa)

      Sataa ei kyllä enää paljo tarttis...

      • Ei hötkyillä ei

        "Nou hätä.
        12.8.2012 20:21
        -1
        Sulje
        Neljä vuotta sitten,eli vuonna 2008,tilanne oli tasan tarkkaan samanlainen kuin nyt.

        Ja hyvin siitäkin selvittiin,kuten myös vuosina 1980-81."

        Mutta kaikki vaan edelläolevaa uskomaan, koskapa aina ennnnenkin.......
        Ennenkaikkea uskokaamme ja turvatkaamme Jumalaan, ei ihminen elä ainoastaan leivästä... , joten viljavuoretkaan ei tuo turvaa yksin. Kaiketi nekin ovat Jumalalta.


    • Mitähän näistä

      Sairaiden ihmisten tuotoksista oikein pitäisi ajatella?!
      Lyö tyhjää kun ajattelee heidän motiiveja.

    • Ketämitähäh

      Ketä vitua vanha ketju.

    • Rakkauseierottele

      Muut kansat on juutalaisille uhreja, Jeesu soli ensimmäinen uhri. Nykyinen kristinusko kannattaa näin rasismia. Se on kirjattu KD:n puolue julistukseen. Sairasta.
      Jeesus on universaalinen kaiken luoja. Ei Häntä voi kukaan omistaa, Hän omistaa kaiken mitä olemassa on.

    • Maa huojuu

      Helsingin Sanomat kertoi tänään 28.9.2018 Tiede-sivullaan, että jäätiköiden sulamisella on yllättävä seuraus: maapallo huojuu uudella tavalla. Maan pyörimisakseli huojahtelee, koska massa ei jakaudu planeetalla tasaisesti. Grönlannin sulaminen muuttaa painopistettä.

      Maapallo ei pyöri akselinsa ympäri alati samassa asennossa vaan vaappuu pyöriessään. Yhdysvaltain avaruusjärjestön Nasan ja useiden Euroopan yliopistojen tutkimuksessa on käynyt ilmi, että jäätiköiden sulaminen Grönlannissa vaikuttaa merkittävästi tähän vaapuntaan.

      Raamatussa tämä huojunta on kerrottu jo 2700 vuotta sitten, kun profeetta Jesaja kirjoitti (Jes. 24:19-20): ”Maa järisee, maa järisee, maa aaltoaa ja huojuu, maa aaltoaa ja sortuu, maa horjuu kuin juopunut, vaappuu kuin vartiolava tuulessa.”

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1977
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1516
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1428
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe