Minkä ikäisenä olet aloittanut ensimmäisen selibaattisi?

Ihmiskunta Sinde

Työntyä sisään, kuin rekka-auto yhtäkkiä perjantai-illan diskossa saattaa pakottaa pitkäänkin selibaattiin. Olettehan hirvittävän varovaisia?
On tosi inhaa löytää seksikumppani itsestään jostakin totuuden ja harhan eroista, muka hekumaalisessa nousu-humalassa ja elämänsä kovimmassa seksikunnossa. Kerran keskellä yötä, oikeastaan alku-yöstä, kun joulupukki oli jo käynyt, ja Nukkumatti heittänyt unihiekan. Yhtäkkiä vain herännyt...
Minkä ikäisenä saa pakottaa selibaattiin? Se tuntui ihan oikealta. Voi se tuntui niin väärältä, että loi pakokauhua ja pitkiä pelkotiloja läheisyyttä ja seksiä kohtaan. Mun pää osoitti tyynyllä pohjoiseen, mutta ne tontut, ne tontut. Ne laittoivat miettimään asiaa yhä uudelleen ja uudelleen. He löivät, eivät ne ihmiset. Kaikki oli kuin pahaa unta... Se vain tuli, uudelleen ja uudelleen päälle. Jopa niin, että jalat löivät alta ja suu pysyi kiinni. En tiennyt miltä musta tuntui, mutta että vammauduinko? Kyllä mä olinkin rohkea, taisin mä kertoa siitä äidillenikin taipumuksestani ja päätöksestäni selibaattiin. Ei ole mikään ihmeellinen asia, että ollaan yhdessä, mutta että tälleen multi-yhdessä. Kaikki oli niin tavallista, ja selibaatti elämääkin kunnioitettavampikin asia. Kaikki oli niin arkista, tavallista ja luonnollista, aivan tavallista ja rauhallista. Kaikki oli ihan luonnollista ja ihanan pelottavan luonnotonta, luonnottomuus vaihtui luonnolliseksi, ja kaikki muuttui rauhallisemmaksi. Kaikki muuttui pelottomaksi, kun läsnäolo vaihtui kieltäymykseksi luonnottoman luonnon luomaksi kasvavaksi kauheudeksi. Se tuli yhä uudelleen ja uudelleen....

Elämää, no kai meillä kaikilla on.
Ei saa karata, ei saa mennä sinne vielä.

4

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rei-itin... 1 hundra

      Mä luulin, että mä joudun luostariin. Mä luulin, että mut kirjoitetaan luostariin.
      - Ei tämä ei ole sellainen. Tämä on ihan normaali asia. Yhdessäoloa....
      Paris, se on se meikkimerkki.

    • Ihmiskunta Sinde

      Koko pääsiäinen perustuu kyllä vapaaseen seksiin. Kauanko lapsen selibaatin tulisi sitten kestää? No, ei kovinkaan kauaa, koska hän ja hänen ympäristönsä, omaiset ja läheiset, ovat riippuvaisia heijasteista, mm. frustraationsa hoitoon. Sosiaaliala on ihan väärä järjestely selibaattia ajatellen. Ei voi ajatella sillä tavalla itsekkäästi hyötyä meille kaikille, luomakunnan ja evoluution jäsenille, että hyötyy jonkin toisen ihmisen seksielämästä, väkisin, ja jopa painokkaasti ja painostavasti.
      Ihminen ei saa olla sellaisen väkisin makaamisen: painostamisen ja pakottamisen kohteena. Luostareissa on ongelmana tällä hetkellä tällaisen väkivallan, ja myös vaarallisuuden aiheuttamat neurologiset sairaudet, lasten neurologiset häiriöt. Heitä on pyrittävä auttamaan, jotta he saavuttavat takaisin ihmisyyden: ihmiselämän ja onnistumisen elämykset. Ei ketään saa jättää heitteille.
      -"Hei, auta vielä vähän. Unohdutaan tähän."
      Ne ovat vaarallisia. Ihminen ei ole mitään ilman elämää, häntä ei saa esittää kasvoiltaa siten loukattuna, kuin päivän lyömä. Frustraatio ja sen kohdistaminen omaa avuttomuuttaan ei ole mitään järkevää, kun koko elämän perustasta ei saa unohtaa yksityisyyttä. Et ole ammattitaitoinen, jos suljet persoonallasi, ja sosiaalisella kanssakäymisellä ihmisiä tahallisesti selibaattiin, vain tukeaksi omaa, vasta tavoitettasi täydellisestä sosiaalisesta vuorovaikutuksesta, ja täydellisestä sosiaalisesta kanssakäymisestä. Et voi näin esim. ajanvietteeksi raiskailla, kotona ja toivoittavasti myös tulevaisuudessa kommuuneissa, rauhan taloissa, ja yhteisöissä asuvia ihmisiä, jopa lapsia. Et saa aiheuttaa origottomuutta, hektisyyttä ja impulsiivisuutta. Kannattaa katsoa kenen kanssa viettää elämänsä kristinuskon asettautumisen ja asteuttamisen skitsofreniaan. Ihan eläimellisyyden järjestäminen vammaisille kristinuskon perusteella on kielletty, vain perheelle omaaetua tavoitellen, ja sen elämän vaarallisuudella ja väkivaltaisuudella, jopa voimakkaalla psyykkisellä kivulla, ilman turvallisuutta, kuten psyykkisen kivun mitta pilaten. Et voi näin käydä pyytämässä enkeleiltämme, kuten porrastava Mikael yhtään mitään. Entä kulttuuri, ei se perustu Luciferiin, vaan hyvinvointiin, sukupuolenmääräytymiseen ja onnistumisen elämyksiin. Päivittäisellä elämällämme, yksityisyydellämme ja sosiaalisella vuorovaikutuksella: kielellä, joka huolehtii kehostamme, ilman assosiaation omaista pyöreäpäisyyttä ja läheisyyden kieltämistä. On ihan kiellettyä vuorovaikuttaa ilman objektin tuntemista, oli laitos ihan mikä tahansa. Objekti luo vammaisessa läheisyyttä, joka saa varmasti monen taitamattoman ja tuntemattoman, kiinnostumaan sosiaalialasta, ammattitaidottomasti.
      -Joku yrittää selittää, että raiskailen vammaisia pitkin kaupunkia rasismi ja syrjintä päissään, koska olen vammaisen omainen, enkä kärsi hysterria-skitsofreniasta.
      - Entä se entisen, jo asianajajan nimi, ja sitten hänen omaneduntavoittelunsa?
      "Etkö viitsinyt järjestää koko alaa?"
      - Eikö hän osannut? Kts. humaniteetti-häiriö

      Oliko täällä tällainen netti-homma, kun vuosituhat vaihtui, seksistä? Nettipornoa esim.
      -Mä olin vähän syrjässä silloin.

      • D.P.T.-Sinde82

        Olen myös neurologin pojan tytär, nuoletutat sukupuolta myös silmikkooni, ihan normaali kahdelle jaettu, tvättat sig-silmikko, on muuten raskasta kun sen toinen osa on sairaanhoitaja-omaisella, hänen lapsellaan.
        -Pelkälle Tehylle on sairaanhoitaja-omaisten fantastisten fantasioiden takia, turha jakaa silmikkoja., ihan kaikkia koko kansalta ja koko väestöltä.


      • STL:Sinde-82(lealta)
        D.P.T.-Sinde82 kirjoitti:

        Olen myös neurologin pojan tytär, nuoletutat sukupuolta myös silmikkooni, ihan normaali kahdelle jaettu, tvättat sig-silmikko, on muuten raskasta kun sen toinen osa on sairaanhoitaja-omaisella, hänen lapsellaan.
        -Pelkälle Tehylle on sairaanhoitaja-omaisten fantastisten fantasioiden takia, turha jakaa silmikkoja., ihan kaikkia koko kansalta ja koko väestöltä.

        Niin, musta on siis jaettu silmikko kahtia näin vauvana. Tämä ruotsinkielinen on mukavampi, hän ymmärtää paljon yhteisöä, läheisyyttä, lämpöä ja yksityisyyttä: sosiaalista kanssakäymistä ml.
        Tätä suomenkielistä, jolla on käsittääkseni myös isosisko en sillä tavalla tunne, kun hän asuu eripaikkakunnalla, vaikka hän on sukulaisemme.
        Miksi sinä haet niitä kehitysvammaisten omaisia?
        - Että saisit pikkusen väkivaltaisesti käyttäytyä todellisuutesi, turvallisuutesi ja tulevaisuutesi puuttuessa, säilyttääksesi jonkun sadistisen rasismin eleen; osoittaminen?
        Se on aika hyvä se mainos, "Olen Pentti, tavallinen suomalainen mies." Sitten se iättömyys, se oli kanssa törkeää, ja sairasta suomenkielellisiltä. Heidän itse aiheuttamaansa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      631
      22497
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      128
      21921
    3. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      118
      11860
    4. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      395
      9867
    5. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      270
      6886
    6. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      25
      5841
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      150
      3069
    8. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      13
      2295
    9. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      68
      1798
    10. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      117
      1641
    Aihe