Kokemuksia Ryhmäseksistä/ Parinvaihdosta?

kesä..

Voisiko joku kerrtoa minulle kokemuksia ryhmäseksitä ja tai ryhmäseksistä? Miten se käytännössä tapahtuu ja missä ja miten, mistä niitä paria löytyy , mitä odottaa,mihin varautua? Aihe kiinnostaa minua todella paljon , ollaan kohta puolin kokeilemassa tätä poikaystävän kanssa ja se on eka kerta molemille.

13

3755

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei muuta kuin härkää sarvesta... Tapoja on monta, parempi ilman suuria ennakkosuunnitelmia. Mutta hyvä sopia etukäteen sävelet että kaikki tietää missä mennään. Ei muuta kuin kutsua joku kiva kaveri mukaan ja katsella miten kemiat pelaa jne...

      • Muilla näin?

        Tämä voi olla väärä viestiketju tälle mut kerronpa kuitenkin kokemuksemme. Muutama kesä sitten alettiin kunnostaa kesämökkiämme ja avukseni sain vaimoni enon pojan, siis vaimoni serkun. Hän opiskeli ja oli jäänyt vaille kesätöitä. Asuttiin siis tämä kesä mökillä.
        Noin viikossa todettiin että häpeily ja alastomuuden piilottelu on liian vaivalloista. Siispä aloimme myös saunoa kaikki kolme yhdessä. Seksin harrastaminen oli myös vaikeaa koska mökissämme ei ollut kuin tupa ja keittiö ja saunatuvankin lattia oli keskeneräinen. Marja-Leenan kanssa nukuimme levitettävässä sängyssä ja Japi nukkui lattialla.
        Olimme saunassa huomanneet että Japilla seisoi ja hän joutui usein peittelemään sitä. Yhtenä iltana saunassa Marja-Leena sanoi että katoppas miten ihana mulkku Japilla on. Yritimme saada pojan vähän vapautumaan ja jonkin verran siinä onnistuimmekin. Seuraavana yönä naimme vaikka tiesimme Japin olevan hereillä.
        Poikaparka joutui tyydyttämään itseään monta kertaa päivässä joten seuraavana iltana Marja-Leena päätti päästää hänet piinasta.
        Oltiin käyty saunassa ja meillä kummallakin miehellä oli ollut turvotusta alapäässä. Olimme vaimon kanssa alasti peiton alla ja Japi "nukkui" vieressämme lattialla. Muistan ikuisesti äänen "Japi, tule tänne meidän viereen". Ei tarvinnut miestä kahdesti käskeä. Sinä yönä tyydytimme vaimoni useaan otteeseen ja loppukesä meni samoissa merkeissä. Teimme kaikkea mitä kolme ihmistä voi keskenään tehdä ja hyvät muistot jäi.
        Sen kesän jälkeen ei ole uusintaa tullut ja Japikin on nykyään onnellisesti naimisissa.


    • harrastava

      ymmärtäisin että tarkoitat ryhmäsexillä useampia pareja etkä kolmattapyörää.
      liittykää parinvaihtoseuraan. tietoja löytyy netistä

    • parinvaihdot ihanaa.

      Vei kaksi vuotta ennenkuin sain vaimon suostumaan tutun parin kanssa parivaihtoon.
      Oltiin toki saunottu kimpassa useinkin mutta siihen se jäikin, kunnes viime vappuna meidän mökillä tarjottiin vaimoille hiukka tuimempia annoksia viintä ja sit saunaan,,Kaveri meni istumaan vaimoni viereen ja minä hänen vaimonsa. Alettiin kiusoitella puhumalla ja kaverin vaimo ottikin yht'äkkiä minulta suuhun kontallaan edessäni..Vaimoni oli kuin halvaantunut ja sit teki saman kaverille, laukesimme melko pian vieraaseen suuhun molemmat,,sit pesulle, pesimme toistemme vaimot tarkasti ja he meidät. Sen jälk. kunnon hörpyt ja kaveri alkoi leikkiä vaimoni kanssa saunakammarin sängyssä, mä vein hänen vaimonsa meidän parivuoteeseen, voi mikä ihana märkä pillu oli ensin nuoltavana, Pirjo sai siinä ekat orkut, sit hän nousi ratsastamaan, C-kupit oli siinä ihana puristella, hän laukesi taas,,samoin kuuluin vaimoni huuto saunasta. Käännyin Pirjon taakse ja sieltä samalla sormettaen klittaa oikein kunnon panot,,sitten huusimme molemmat orkkujen kynsissä....Tätä jatkui toista tuntia kunnes vaimoni tuli kaverini kanssa makkariin,,he halusivat nussia meidän kaa yhdessä.,.......tätä ihanuutta jatkuin välillä nukahdellen aamuun saakka. Vielä iltapäivällä kunnon varvit ennekuin he lähtivät...Me miehet nuolimme toistemme spermat oman vaimon pillusta pois........Mahtavaa sanoi vaimokin jälkeenpäin!!
      Menemme heidän mökilleen juhannukseksi, eli hyvää on tiedossa edelleen.........

    • Jooskiu

      Heippa! :)

      Mikäli käytte esim. Saksassa, joku Swingers-Club voisi olla mielenkiintoinen vaihtoehto. Kävin Berliinissä sellaisessa silloisen poikaystäväni kanssa kun olimme parikymppisiä ja oli kyllä jännittävä joskin hiukan erikoinen kokemus.

      Aluksi tulimme vähän empien ja punastellen sisään, mutta meidät ohjattiin ystävällisesti pukuhuoneeseen, joka lukittavine kaappeineen vei ajatukset lähinnä jonkin kunnallisen uimahallin tiloihin. Erona vain oli se että tässä pukuhuoneessa miehet ja naiset olivat sekaisin keskenään.

      No, riisuin siinä sitten vähän punastellen ruutupaitikseni ja tvillicaprini ja laskostin ne kaapin hyllylle. Päälle jätin rintaliivit ja pikkarit ja sitten pujotin avainremmin nilkan ympäri ja lähdin tassuttelemaan poikaystäväni kanssa kohti klubin varsinaisia tiloja.

      "Roomalaiseksi viettelykseksi" nimettyyn uima- ja poreallasosastoon oli pukuhuoneesta vain lyhyt harppaus pitkin marmoripäällysteistä poikkikäytävää ja kullatuin kaitein varmistettuja portaita. Vaikutelma paikasta oli vähän kalsean pukuhuoneen jälkeen yhtäkkiä muuttunut melkein prameaksi ja olimme todella odottavaisia.

      Saapuessamme Roomalaiseen viettelykseen jouduin kyllä sitten oikeasti haukkomaan henkeä.

      Siellä sanalla sanoen vilisi alastomien vartaloiden kaikkinainen kirjo. Silmissäni purjehti valtavan kokoisia hyllyviä rintapareja, itseni kaltaisten nuorten naisten nöpöttäviä nännejä, syötävän söpöjen urheilijapoikien treenattuja pyykkilautavatsoja, askelten tahdissa keinahtelevia pyllyjä, sheivattuja häpyjä, hailakanruskeiden labia majorien välistä pilkistäviä pieniä härpäkkeitä ja yksi jos toinenkin uskalias tatuointi alaselässä tai pakaralla... niin, sanalla sanoen siellä oli ihan kaikkea!

      Tämän visuaalisen kulissin kruunasi totuttelua vaativa tuoksu- ja äänimaailma.

      Vaikka minut olisi tuotu paikalle silmät sidottuina ja korvat ehdottoman tiiviillä tulpilla tukittuina, olisin tiennyt olevani alastomien ihmisten ympäröimänä, sillä kaikkialla velloi hienoinen pillun ja kullin tuoksu.

      Äänet koostuivat puolestaan arkipäiväisen juttelun ja nautinnollisen huokailun totuttelua vaativasta kakofoniasta.

      Ensikertalaiselle on varmasti myös aina aika erikoinen kokemus nähdä ympärillään avoimesti seksiä harrastavia ihmisiä. Jo ihan ensimetreillä kävelimme mm. yhden mustan miehen ja nuoren valkoisen naisen ohi, jotka iältään ja habitukseltaan vaikuttivat niin epäsuhtaisilta, että olin aivan varma etteivät he voineet olla pariskunta.

      Nainen oli kahdenkymmenen vuoden ikäinen hoikka ja terhakkarintainen silmälasityttö, joka vaikutti lähinnä joltakin yliopisto-opiskelijalta, ja mies viidenkymmenen kieppeillä oleva afrikkalainen, jolla oli kultarenkaat nänneissään ja valtavat hauikset. Miehen kalu oli todella massiivinen ja venytti tytön häpyhuulet ihan äärirajoille asti, ja sitä hikistä ja äänekästä naintia vilkuillessa kyllä omatkin halut nousivat auttamatta pintaan...

      Kannattaa oikeasti käydä tuollaisessa paikassa, jos uskallusta riittää! :)

      • seksbeast

        eikun lentolippuja vaan varaamaan


    • jjkp

      Jooskiu
      Jatkaa! :)

    • Missä asutte? Mun kundikaveri haluaa samaa. Ei olla koskaan ennen tehty mutta hän haluaisi. Myös neljästään

    • nortti

      kokemuksena kolmen kimppa naisen kanssa oli itselleni mieleinen, vaikka täysin hwterona olen parisuhteessa miehen kanssa, ja hänen kanssaa tätä kokeiltiin, uudestaan olis jees, tai miksei parinkin kanssa? ;) mistäpäin delicous1 olet?

    • Pekkaliisa

      Laitanpa tähän ketjuun toisenlaistakin näkemystä. Itselläni tilanne jossa toinen haluaa koko ajan ryhmäseksiä, minulle riittäisi oma kumppanikin ja olen kyllä ollut mukana ryhmäseksitilanteissa mutta kokenut ahdistusta ja pahaa mieltä kun seksi on muuttunut rumaksi ja irstaaksi. Omaa itseään myös pitää kuunnella ja varautua siihen ettei se niin auvoisaa olekaan vaan voi aiheuttaa ongelmia, mm. mustasukkaisuutta.

    • parisp

      Meistä ryhmäseksin kokemus on paljon kiinni siitä fiiliksestä.
      Emme ikinä haluaisi sitä niin tapahtuvan et sovitaan jokin tietty päivä.
      Myöskin se että se tapahtuu kokoporukalle luonnostaan eikä siksi että siinä on mukana joku miellyttääkseen puolisoa kuten monesti saa täälläkin lukee rivienvälistä tai jos joku pari haluaa tutustua esim. meihin niin emme lähe jos ei se toinenkin puoli vastaa viesteihin.
      Meistä kokemus kimppaseksistä on antoisa kun kaikki vain ajautuu siihen, sanoisko että eka suudelma toisenkaa silmiin katsoen on siihen verrattavissa.
      Mistä parin löytää, se onkin vaikein johon kannattaa panostaa, voisikin sanoa et se pari löytyy tunteella joskin siinä on vaara et on osa rakastumista ja sit kimpataan siksi, eli rehellisesti vaan kerrotaan tunteista kaikkien kesken.
      Mihin varautua siihen et se toisen parin toinen osapuoli saattaakin olla yhtäkkiä mustis ja sit koko hommasta jää vain huono mieli se saattaa olla mieskin vaikka usein ajatellaan et se on nainen.
      Onnistunu kimppaseksin merkki on se kun aamulla nautitaan samassa pydässä aamupala ja vaikka sovitaan et seuraavaksi mennään sit yhessä soppailemaan.

    • on kokemuksia sekä hyviä ennen kaikkea,eli lisää hakusessa =)

    • Anonyymi

      Oltiin pariskuntana mökillä, ulkona oli lämmin eikä lapsia mukana. Istuskeltiin ja otettiin boolia että ei humalluta nopeaan. Naiset otti aurinkoa bikineissä sanoin Markulle haluaisin naida Seijaa, Markku katsoi vaihdetaanko naurettiin puuttuu mitä naiset sanoo, Sanoin tanssitaan siitä naiset tykkää ja niillä on bikinit voidaan vähän hyväillä. Mentiin sisään ja musiikki soimaan Seija ja Minna tuli sisään täällä vain musiikkia kuunnellaan molemmat oli humalaisen oloisia, sanoin mitä pitäis tehdä nousin ja otin Saijan tanssimaan Markku otti Minnan.
      Tanssin varsin lähellä, Minna juoksi ja sammutti valot nyt on tunnelmaa, hyväilin Seijan pyllyä kuiskas onko liikaa tunnelmaa ja vilkaisi Markkua Minna oli kiinni Markussa. Kuiskasin Seijalle haluaisin nuolla sinua Seija painoi kalua vasten niin minäkin. Tansittiin muutama kappale, naiset meni keittiöön ja tulivat lasien kanssa skoolattiin, Minna kuiskas tanssitaan Markku ja Seija tanssi jo Minna sanoi sulla seisoo kuin Markullakin ja hieroi lantiolla haluatko panna Seijaa kerro vaan sanoin haluaisin, Minna suuteli kuiskas pane sitten kunnolla se kertoi että Markku on vähän lopsahtanut. Sanoin jos noin hierot kyllä virkistyy Minna nojasi vaihdetaanko pareja ja meni ja otti Markun Seija juoksi syliin kuiskas ihanaa hyväilin sievästi rintoja Seijalla oli kädet kaulalla Seija otti yläosan pois Minna katsoi ja teki samoin Seija huokasi mennään mentiin toiseen huoneeseen Seija laittoi oven lukkoon ja riisui alaosan konttasi sänkyyn repäisi housut alas kalu ponnahti vapaaksi Seija imi kalua katsoi ja kuunteli Minna kiljahteli toisessa huoneessa Seija konttasi ylemmäs antoi rinnat suudeltavaksi kskin pilluun samalla Seija huokasi ihanaa saan olla niin kiimanen kuin haluan ohjasi kalua ja laskeutu Seija oli ihan märkä kuiskasin katsoinkin sinun pyllyä on naitava pylly Seija suuteli ja niin halukas Seija nousi konttasi päätyyn nuoletti pillua pylly vavahteli hyvästä olosta keinui nopeaan ja tuli pillun kosteus kasvoi laskeutu alas ja suuteli nkuiskas nuolen pillun kosteutta nuoli ja meni alas imi halukkaan vähän aikaa kääntyi kuiskas pane nosti jalat koukkuun työnnyin sisään toisesta huoneesta kuului kiljhduksia Seija kuiskas ihana vaimosi antaa pillua pidin pohjassa Seija yritti liikkua pidin vaan seija raapi ja kiljui aloin liikkua pillu supisteli laukesin sisään Seija halasi ja halasi suudeltiin makoiltiin vierekkäin seija sanoi janotaa hiivittiin keittöön otettiin isot lasit, laitoin musiikkia ja tansittiin, Markku ja Minna tuli ja alkoivat tanssimaan. tansittiin alasti hitaasti, käännin Seijan selin hyväilin rintoja ne on pystyt ja tunti että nyt ovat pystymmässä, kalu alkoi nousta suoraan haaroihin Seija levitti jalkoja limainen pillu hieroi kalua kyykistyin ja panin sisään Minna ja Markku tanssi lähellä ja katsoi, Minna kumartu imemään nännejä Markku työnsi takaa sisään näytin Markulle vaihdetaan naiset yllättyi panin vaimoa takaa pillu oli yhtä liukas Minna kuiskas ollaanko yö vaihdossa kuiskasin ollaan vaan ja sanoi aamulla vaihdetaan mentiin molemmat huoneisiin Panin kaikkiaan neljästi Seijaa aamuun mennessä.
      Aamulla naiset halasi sanoivat on meillä ihanat miehet, Minna kuiskas keittiössä olen ihanan turvoksissa vieraasta kalusta onkohan Seija. Naiset keskustelivat ulkona ja nauroivat äkkiä Minna suuteli Seijaa molemmat antoi kielaria, katsottiin Markun kanssa mitähän ilta tuo tullessaan

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      249
      2226
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1866
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1555
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      123
      1305
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1180
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1135
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      980
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe