Prometheus 3D

katotraileri

Prometheus 3D

Uusi hyytävä scifi-toimintajännäri “Alien" ja "Blade Runner” -elokuvien ohjaajalta Ridley Scottilta, joka tunnetaan tämän lajityypin mestarina.

Tutkimusmatkailijaryhmä löytää vihjeen ihmiskunnan alkuperästä, joka johtaa heidät matkalle universumin pimeimpään ja syrjäisimpään kolkkaan. Siellä heitä odottaa kauhistuttava taistelu koko ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta...

http://www.finnkino.fi/Event/299021/

8

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyyy

      Kaikkea paskaa sitä onkin. Miksi Ridley Scott häpäisee itseään vanhoilla päivillään?

    • Kylmät kädet

      Oli kyllä yllättävän huono elokuva.

      Olisin odottanut alkuperäisen Alienin, Blade Runnerin ja Gladiaattorin (2000) ohjaajalta paljon parempaa ja tunnelmallisempaa spektaakkelia.

      Perustoimintarainaksi ihan OK, mutta Scottin veljesten tasolla aivan käsittämätöntä kuraa.

    • japadapaduupadaipa

      Mun mielestä hyvä elokuva. Vähän menettää pisteitä mm. tutkijoiden typeryydellä. Tuossa leffassa ne tutkijat käyttäytyvät kuin aloittelevat harrastelijat.

      Jos on käytössä avaruuspuku, miksi pitää ottaa kypärä pois päästä, vaikka tietäisikin, ettei sitä tarvitse? Miksi pitää mennä sorkkimaan tuntematonta eliötä, ilman, että raportoi siitä ensin toisille? Miksi jättää aseet pois, jos mennään tuntemattomalla planeetalla, tuntemattomaan paikkaan? Miksi jättää valvomo tyhjäksi, kun pari miestä on vielä temppelissä yksin, ja tutkimus on kesken? Ja jos jonkun kotiovelle tultaisiin koputtelemaan, ja siellä olisi portailla kaksinkerroin oleva kuollut mies, kuinka moni menisi heti lähelle tutkimtaan, ja kääntäisi sitten selän tuolle ruumiille? Ja tuollainen idiootti pääsee avaruusprojektiin töihin? Noista henkilöistä ainakin joka toista saisi lätkiä naamaan. Mutta eihän se näyttelijän vika ole, vaan mm. ohjaajan. Ridley Scott menetti kyllä pisteitä roimasti tuosta toheloinnista.

      Jäi samanlainen paska maku suuhun, kuin (muistaakseni) Vacation -nimisessä elokuvassa poliisista. Jos motellista on tulltu hätäpuhelu, joka on katkennut kesken. Paikalle lähetetään yksi lihava 3-päivää eläkkeeseen -poliisi, joka ei kutsu apujoukkoja, eikä omaa minkäänlaista itsesuojeluvaistoa. Ja on muutenkin penaalin tylsin kynä. Poliisi kuolee ja seuraavana päivänä soitetaan uusi hätäpuhelu. "Me lähetimme jo yhden poliisin eilen". Prometheuksessa nuo epäloogisuudet tosin eivät haitanneet kovinkaan paljoa kesken elokuvan. Vacation -elokuvassa meni koko loppuelokuvan aika verisuonet pullistellen.

      Jos jatko-osankin ohjaa Ridley Scott, niin en mene katsomaan teatteriin.

      • EVO!

        Et Vaan Osaa!


      • srwetyedrxvxcdfyrd

    • tositosihuono

      Todella onneton Alien-ripoff, joka on tehty puhtaasti rahastusmielessä tunnetun elokuvaohjaajan maineella ratsastaen. Onneksi katsoin torrenttina enkä törsännyt rahaa moiseen puppuun.

    • Pettunyt

      Ihan 2deenä tuli kyseinen nykyajan hengetön digitehostesillisalaatti katsottua. Ei uskoisi, että kyseisen rainan kannessa komeilisi Ridley Scottin nimi.

      Sieluton ja hengettömästi näytelty digileffa, josta olisi saanut helpostikin paljon paremman.
      Jo esim. jos leffa olisi kuvattu aidossa ympäristössä, kuten Nevadan autiomaassa, - olisi lopputulos ollut varmasti sielukkaampi.

      Nyt käteen jäi odotuksiin vastaamaton, keskinkertainen ja väkinäisen makuinen, halpa rahastusvedätys.

      Pisteitä heruu kuvankauniin ja erittäin seksikkään Charlize Theronin ansiosta kolme.
      Theronia on vaan niin ihkua ihastella.

    • qww43rtyu

      Avaruusalus on kulkenut noin 35 valovuotta, Vickers sanoo heidän olleen puolen miljardin mailin päässä Maasta, se on tuskin Jupiterin ohi (tässä kohtaa alkoi jo uskottavuus laskea). Niiden pitäisi olla toisessa aurinkokunnassa, tietääkseni.

      Sumerian ja Babylonian ja Mesopotamian kulttuurien irrallisuudesta: Sumeria ja Babylonia mainitaan muinaisessa Irakissa, joka tunnetaan paremmin Mesopotaniana. Eli Babylon ja Sumerian kulttuuri ovat Mesopotanian varhaisempia ajanjaksoja. Kaikki nämä kolme ovat samaa kulttuuria, vain eri aikakausilla, se siitä irrallisuudesta.

      Miksi Guy Pearce oli laitettu johonkin vanhan ukon rooliin ja luonnottomat meikit päässä sitä vastoin kun olisi varmaan löytynyt oikeasti jokin iäkkäämpi näyttelijä rooliin.

      Odotin tältä elokuvalta paljon ja sai syvästi pettyä: paljon oli kehuttu leffaa ja taas kerran sai todeta sen että mitä enemmän elokuvaa kehutaan ja ylistetään, sitä huonompi se on. Tämä alkaa olla jo fakta. Onneton esitys niinkin kokeneelta ohjaajalta: sai aikaiseksi vain pikkuscifin-elokuvan jota en koskaan tule katsomaan uudestaan. Suurella rahalla saa myös tällaista täyttä sekundaa aikaiseksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1815
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe