Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miten teit omaisuutesi?

herraasiallinen

Kysys siis jo rikkaille. Vastatkaa mahdollisimmat tarkasti (ala, ikä, omaisuuden arvo).

22

1507

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IT- miljunääri.

      IT ja PC tietotekniikka yritys. Perustin vuonna 1969. Olin silloin 16 vuotias. Jo kymmenen vuotta myöhemmin olin miljonääri, ennen kuin Bill Gates tai steven Jobb keksivät omat viritelmänsä.
      Näytönohjaimia ja Wlan yhteyksiä myin täyttä häkää jo 1970.

      90- luvun alussa myin IT kuplani hyväntahtoisille hölmöille ja sijoittajille joita oli jonoissa nousuhuumassa, joten viimeiset 20 vuotta olen lojunut mukavasti elellen.

    • JK

      JOTENKIN

    • holdem4real

      omaisuuden saa helposi kasaan kun kuluttaa yöt tietokoneen ääressä ja pelaa pokeria. maailma on täynnä helppoa rahaa joka vain odottaa ottajaansa. n.6 vuotta pelannu ja nyt 22 vuotiaana oon miljonääri... ja aion jatkaa edelleenkin.

      • läheltä nähnyt

        Niin,tuossa pokerissa on kyllä ihan omat jekkunsa mitkä pitää osata ja toisekseen harva osaa ajatella rahaa pelitilillä pelkkinä numeroina,niinkuin tuossa pitää tehdä.Ei saa pelätä sitä että häviää 50ke tai 200ke tai että tulee huono putki missä voi hävitä huonona päivänä useamman satatuhatta,pitää antaa vain palaa.
        Joten,tuosta syystä pokerimiljonääritkin on harvinaisia.


    • sijoittaja

      20

      Sijoitus/pörssi

      sen verran että omistan Helsingin keskustasta suurehkon asunnon

      • Sattuman kauppaa

        Pörssissä ei 2000-luvulla ole tehnyt rahaa kuin muutama uuslistautuja...


    • wanhalanipappa

      Mää lapion paskaa 5000 tuntia päivässä 10€ tuntipalkalla joka tekee 50000€ pvä, raha odottaa ottajaansa kehitin wlaneja kuulkaas jo 5-vuotiaana 30-luvulla kun te pöystit ette olleet vielä edes syntyneet

    • Näin meillä

      Menin naimisiin kaakkoisaasialaisen naisen kanssa. En viitsi sanoa maata ettei kaverit tunnista. Vaimo oli kotirouvana aikansa mutta sitten annoin hänelle vähän alkupääomaa ja siitä se lähti. Nyt on asuntoja vuokrattuna vaimon kotimaassa kerrostalokaupalla ja lisää rakennetaan koko ajan. Olen töissä mutta se on lähinnä harrastus nykyään.

    • Caalebbi

      Olen kirjoittanut englanniksi neljä kirjaa, joista olen netonnut kymmenen vuoden aikana pitkästi yli kolme miljoonaa. Lisänä myös pieni potti sijoituksina. Olen nyt 37 ja viides kirja tulossa tämän vuoden joulukuussa.

    • rutiköyhä

      Mä olen menetänyt kaikki rahani, olin IT-alalla 15 vuotta ja nyt 4 vuotta työttomänä, vaimo sai kenkää nokialta helmikuussa, sampo pankki sanoi asuntolainan irti kun pyysimme että maksaisimme pelkät asuntolainan korot, käräjäoikeus suostui pankin vaatimukseen ja vaati maksettavaksi kerralla asuntolainan takaisin joka oli tietysti kahdelta työttömälta ja neljältä lapselta mahdotonta. Vouti myi sitten asuntoa välittäjän kautta kuukauden ja myy kohta pakkohuutokaupalla kaiken mitä omistamme. Joudumme maksamaan asuntolainaa voudille loppu elämämme vaikka asuntoa ei olekkaan se siitä rikastumisesta, suomessa ei voi rikastua kuin naimalla tai perimällä.

    • pitkillä mennää

      onneksi maailma tulee vielä tuomioksi ahneelle ja itsekkäälle. kukaan ei rehellisellä työllä ansaitse miljoonia eikä terve pää edes yritä olla pohatta vaan se on lähimmäisille aina parhaaksi eikä vaadi liikoja. Onneksi ei ole rahaa mutta komiasti tulen toimeen omillani ja osaan arvostaa elämääni tällaisenä. Minulla on kaverit ja koti niin se on minulle se suurinasia. Jos tänään sinulla on miljoonia ni katotaan mitä sulla on seuraavan vuoden päästä. Tyhjyyttä on kiva kerätä. Minä olen saanut elämän arvot tekemällä töitä yhteiskunnan edun mukaan ja en halua tehdä töitä rahantakia. Se on kyllä tosi että rahaa ja helppoa sellasta on saatavana vaikka kuinka paljon kun vain käyttää päätään. Mutta moraali koostuukin sitten jostain ihan muusta.

      • nyt oikeasti

        Taas näitä idiootteja liikenteessä joiden mukaan pieni omaisuus ei mitenkään voi toteutua jos taskussa on yli 20e


    • Lottoaja

      Voitin lotossa 7 oikein. Markka-aikaan n. 5 milj. markkaa. Ostin pari sijoituskämppää, lopuilla pörssiosakkeita. Summa on nyt noin kolminkertainen, oli välillä suurempikin.

    • Huoltoinssi

      Lvi / kiinteistönhuolto kertomatta sen tarkemmin, ikä 52, firma nyt myyty jatkajille.
      Tein 25 vuotta rankasti töitä josta suuren osan yksin. Säästin, opettelin talouden pelisäännöt, maksoin minimin yrittäjäeläkettä ja ostelin kaikella ylimääräisellä rahalla vuokra-asuntoja ja pörssiosakkeita 80-luvulta alkaen. Se kannatti vaikka huonomminkin olisi voinut käydä jos terveys olisi ollut heikompi. Omaisuutta muutama milli ja vaimolla saman verran. Omaisuus tulee kasvamaan huomattavasti kun talous paranee ja pörssi vielä joskus nousee. Vaimo on hankkinut omaisuutensa olemalla tarpeeksi hyvä omassa työssään ja kouluttautumalla, mm. muutama yliopistotutkinto usealta eri alalta. Suunnittelemme yhdessä talouttamme aina tarpeen mukaan. Tämä on varsinkin pörssissä mukavaa peliä. Kun on varaa ja hyvät pelihermot, on hankittu Nokiaakin viime aikoina sadoilla tonneilla vaikka riskitaso onkin kova.
      "Täytyy malttaa vaurastua" oli ennen mottoni. Nyt se on: "Ei se pelaa joka pelkää."

    • vintti pimee ?

      Kuuluu varmaan sulle hei ? Typerä aloitus.

      • Vaivauduit silti

        vastaamaan. Onkos tämä joillekin kateellisille arka aihe vaikka saa vastata nimettömänäkin. Tällasta tämä Suomessa on, kateus voittaa kaiken.


      • sentti sentin päällä
        Vaivauduit silti kirjoitti:

        vastaamaan. Onkos tämä joillekin kateellisille arka aihe vaikka saa vastata nimettömänäkin. Tällasta tämä Suomessa on, kateus voittaa kaiken.

        Mä tein töitä niin perkeleesti ja teen vieläkin, vaikk on rahaa niin paljon ettei pankkeihin mahdu....Enkä ole ottanut lainaa pennin latia enkä sentin senttiä...tyhjästä ..kele ja kovalla työllä. Ja rahoistani aion pitää kiinni.


    • wrynic

      Ostin varsan, koulutin ja myin. Harrastuksena 20v, niillä maksoin taloni ja autoni. Ja olin yh :). Töissä olen silti koko ajan käynyt..

    • Pokergodness

      Jos se pokeri kiinnostaa!? niin täältä saa ainakin ilmaisen 50$ kun läpäsee visan ja opetusvideoita ja kaikennäköstä voi yrittää!

    • Netti-Mies

      Rikastuminen on päästä kiinni. Jos haluaa rikastua pitää olla valmis tekemään pitkää päivää ja ottamaan suuria riskejä. Rautainen tahto ja usko omaan tekemiseen/yrittämiseen on se tie jolla voi rikastua vaikka ei ole rikkaan suvun vesa.

      Itse aloitin sijoittamisen 15v. iässä ja siihen ikään mennessä oli jo monenlaisia yritysideoita ja projekteja kokeiltu/mietitty. Sitten tuli tietty ne rillumavuodet ja sijoituskassa hassattiin mukavuuksiin, armeijan jälkeen heti yrittäjäksi. Aina ei hommat onnistuneet ja velkaakin oli, mutta päätin löytää sen oman tieni ja se löytyi lopulta netistä ja etenkin nettimarkkinoinnista. Edelleen 10 vuotta myöhemmin tutkin erilaisia markkinointikanavia, markkinoinnin psykologiaa ja myös hakukonemarkkinointiin liittyviä asioita. Itseasiassa olen juuri aloittanut pari uutta projektia ja domainnimiä ostelen silloin tällöin kun hinta ja laatu kohtaavat.

      Netissä on edelleen monta miljonääriä tekemättä, itse olen jo multimiljonääri vaikka ei se aina siltä tunnu. Pääasia on, että on aktiivinen, opettelee ja oppii viisaammilta - pyörää on turha keksiä uudelleen :)

    • milli ja muutama

      olin hyvin rikkaan miehen vaimona,erosimme ei avioehtoa.

      • tjtjtjtjtjtj

        Aloittaja menikin sittemmin vankilaan.
        Mutta aika monet miljoonat sai pitää.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2047
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1374
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1311
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      75
      1282
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe