Kauppakeskuksen autopesula

Nyrkkikyllikki

Lehdestä luin että virolainen autopesu ja siivousyrittäjä olisi ollut kiinnostunut autopesulasta kauppakeskuksen yhteyteen.

Hän asettuu nyt Tynkyn halliin ja palkkaa yhden työntekijän. Montakohan työntekijää hän olisi palkannut, jos hänellä olisi ollut mahdollisuus isompaan kauppakeskuksen yhdessä olevaan tilaan.

Kiitos Ari ja Hannu

5

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • åiti tuu pyyhkiin

      Autopesuyrittäjiä on ollut useampiakin ja kaikki hiljaa
      kadonneet.
      Ikaalisissa on isopiakin vuokratiloja saatavissa joten
      perustappa 10 hengen autopesula.
      Lapset, teillä on haaveenne, ja hyvä niin koska aikanne
      kuluu paremmin ettekä ole pahanteossa.

      • hoitsu tuu pyyhkiin

        åiti tuu pyyhkiin ei tainnut ymmärtää, ikänsä tuoman dementian johdosta, aloittajan pointtia.

        Pointti lienee, että kauppakeskuksen yhteydessä ja läheisyydessä kaikenlaista yritystoimintaa voitaisiin harjoittaa laajamittaisemmin kuin yksittäin jossain laitakaupungilla.


    • Ex Hörde

      Tämmöttet pikkupuljut on vain jotain peitefirmoja, jonka perimmäistä tarkoitusta vain voi arvailla, ajetaan kuitenkin lopuksi konkurssiin, liittyy oheistoimintana kaikenlaista hämäräbisnestä kuittikauppaa, verovilppiä, eu tukien ja starttirajojen väärinkäytöksiä, pimeää työvoimaa jne.

      En nyt mene väittämään tässä tapauksessa tuollaista, mutta kun pari jeppeä tulee jostain tuntemattomuudesta ja perustaa firman mitäänsanomattomalle paikkakunnalle, niin siinä on yleensä muutakin mukana kuin pelkkä liikeen pyörittäminen, sama meno jatkuu taas jossain muulla paikkakunnalle, kun konkurssi tulee.

      Liiketoimintakieltoa yleensä aika harvoin annetaan vaikka tekisi kuinka monta konkurssia, koska konkurssin tekeminen ei ole mikään rikos, se on ihan laillinen toimenpide, mutta ne syyt jotka siihen konkurssiin johtaa voi sitten allla taas mitä tahansa, laitttomuuksia sun muuta, tällaiset pikkufirmat alkaa vain minua epäilyttämään.

    • Uurnilla tavataan

      Kunnan ja siis veronmaksajien asia ei ole rahalla rahoittaa minkäänlaista liiketoimintaa. Kunta sen sijaan rakentaa ja myy infrastruktuurin, siis myy, jotta liiketoiminnan perusedellytykset täyttyvät.

      Kepulaisten, kakon ja sosiaalitapausten epätoivoinen jankkaaminen kauppakeskuksesta naurattaa jo Helsinkiä myöten. Näillä palstoilla oikeat sosiaalitapaukset päivittäin jankuttavat typeryyksiään asiasta keskenään. Oikeat ihmiset eivät enää viitsi lukea näitten muutamien nimimerkkien plörinöitä täältä. He ovat sitä pohjasakkaa, jotka tekevät kepulle ja kakolle suuren karhunpalveluksen ensi syksyn kunnallisvaaleissa. Heitä ei kukaan puolue kehtaa tunnustaa jäsenikseen, vai kehtaako kepu, sossut ja kokoomus?

      Kiitos valituksesta, Ari ja Hannu!

      • aulikin geishapalllo

        Ehdokkaiden pitäisi aloittaa hyvissä ajoin kahvipakettien roudaamisen mummoille ja esim. Luhatuulen asukkaille. Muuten valtuustopaikka voi jäädä haaveeksi. Mieluiten useampia käyntejä ja joka kerralla uusi kahvipaketti. Mummojen kuljetuskin äänestyspaikoille pitäisi saada järjestettyä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      305
      3408
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1379
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1260
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1161
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      168
      1078
    Aihe