Royal Glow Mäntsälä ja e-style-valohoitokusetus

maksaläiskää

Kävin viime vuonna noin 5 kertaa e-styeö-valoimpulssihoidossa, jonka tarkoitus oli hävittää häiritsevät pintaverisuonet jaloista sekä nenänjuuresta, sekä parantaa kasvojen ihoa mm pienentämällä ihohuokosia ja poistamalla pigmenttiläiskiä. Kun hoitokuuri oli ohi, jokainen kerta maksoi yli 200 euroa, niin tarkasteltuani hoitojen tulosta pettymys oli suuri, kasojen iholle oli tullut maksaläiskiä, jalkojen verisuonet olivat ennallaan ja pintaverisuonia oli tullut lisää jalkoihin, joista mainitsin jo hoitojen aikana. Hoitolan pitäjä koetti keksiä selityksiä, että hoidoissa pitäisikin käydä kuulemma jatkuvasti kerran kuukaudessa-haloo?! Jos hoitokerta maksaa 200 euron luokkaa, eik kukaan halua jatkuvasti käydä muka ylläpitohoidoissa. Kysyin toisesta hoitolasta tästä valoimpulssihoidosta pintaverisuonien suhteen ja siellä sanottiin suoraan, että he eivät käytä tätä hoitoa pintaverisuonille, koska se ei kuulemma tehoa riittävän hyvin. Siis voiko palvelun tarjoaja vaan pokkana antaa tällaisia hoitoja vaikka se ei tehoaisikaan em ongelmaan.
Kuluttaja-asiamiehelle on lähdössä postia asiasta.

6

319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei rahaa hukkaan

      Kyllä näköjään voi..eivät ota vastuuta mutta raha kelpaa..mitäs jos menet oikealle ihotautilääkärille ja kerrot vaivasi hänelle..:)

    • hyväksikäytetty

      Minua huijattiin röyhkeästi juuri samaisessa hoitolassa juuri kyseisissä E-Style-hoidoissa. Karvoista piti päästä totaalisesti pysyvästi eroon, myös esim. kainaloiden monesti tummempi ihonsävy piti vaalentua siinä samalla ja myös juonteisiin sen piti tehota. Mihinkään ei mitään vaikutusta.
      Kävin hoidoissa lähes 20 kertaa ja sain sitten muualta kuulla, että kolmella ensimmäisellä kerralla sen näkee tuleeko ne tehoamaan ollenkaan. No hänpä ei esim. tällaisesta näin oleellisesta asiasta hiiskahtanutkaan! Kannusti vain jatkamaan loputtomiin. Hoitojen aikana kaikki karvat eivät ole samaan aikaan näkyvissä (koska ne pitää olla hoidoissa tietyn mittaisia) ja osa karvoista tuntui siinä hoitojen käynnissä ollessa kasvavan hitaammin, no hänpä käytti tätä hyväkseen ja kertoi karvojen tietenkin vähentyneen ja vakuutti kuinka hyvin hoidot ovat minuun tehonneet. Mutta hoidot lopetettuani IHAN kaikki karvat kasvoivat takaisin.
      Ja mut vakuutettiin ennen hoitoja, että KAIKKIIN on hoidot tehonnut ja tulokset kertakaikkisen mahtavia. Sitten allekirjoitutetaan sellainen sopimus, jolla hoidon antaja vapautetaan ilmeisesti ihan kaikesta vastuusta. Tämä sopimusko sitten takaa että hänellä ei ole vastuuta mistään, pimittämistään oleellisista tiedoista, valheista ja asiakkaan täydellisestä harhaan johtamisesta?
      Hänen vastauksensa valitukseeni on, että hänhän ei ole pakottanut näissä hoidoissa käymään. Ja minä olen kuulemma ainoa tapaus, johon hoidot eivät ole tehonneet. Jännä kun olen kuullut vain ihmisistä, joihinka nämä hoidot eivät ole myöskään tehonneet. Mitä nyt tämä kosmetologi itse tietysti mainosti saaneensa itseltään kainalo-karvat poistettua lopullisesti KOLMELLA kerralla!!

      Kun yritin neuvotella tästä hänen kanssaan, hän vähän niinkuin uhkaili heti kättelyssä asianajajallaan. Että hän ei aio vastata itse mistään, vaan antaa suoraan asianajajan hoidettavaksi tämän asian, jos otan asian tiimoilta enää kertaakaan yhteyttä.
      Haluaisinkin keskustella kanssasi henkilökohtaisesti kuinka taistella tällaista vääryyttä vastaan, nimittäin itse olen jo hyvän aikaa sitten kuluttaja-asiamiehelle ilmoittanut eikä se paljon kuule auttanut. Eivät hekään tunnu tällaisille paljo mitään voivan. Mitä tämmöiset valheelliselle tielle lähteneet mitään tunnustaisivat saati korvaisivat? Minulla on mahdollisuus viedä asia vieläkin eteenpäin, mutta josko meistä voisi olla jotain apua toisillemme?
      Mutta miten voisimme tästä henkilökohtaisesti keskustella? Voisin antaa vaikka numeroni?

    • sasa

      Varmistakaa että hänelläon koulutus,nim.oli vasta koulussa viime vuonna.Mikään vakuutus ei korvaa mitään kuluja koska ei ole koulutusta,ja jos on tapahtunut 2virheitä"

    • karvat jäi

      Kyseinen henkilö teki niitä hoitoja jo vaikka ei ollut kosmetologi. Sain itsekkin kuulla siitä vasta kun olin käynyt hoidoissa. Eli röyhkeä tyyppi!!!!!

    • maksaläiskää pukkasi

      Harmi, kun olet joutunut noin massiiviseen kusetukseen, 20 käyntikertaa on iso raha, jos jokainen hoitokerta maksoi noin 200 euroa- KYLLÄ! Luit aivan oikein, että yksi hoitokerta maksaa noin 200 euroa ja mullakin oli kertoja 5, niin kyllä kusetukselle tuli hintaa.
      Kävin kattoon kosmetologitekeleen sivuja- eipä oo enää e-stylehoitoja listoilla, taitaa muutenkin bisnes mennä heikosti, kun oli vaan yhtä laatua hoitoa ja sivut oli muka päivityksessä.
      Parasta palautetta on se, kun kirjoittaa tänne nettiin, josta jokainen itseään arvostava kuluttaja hakee tietoa googlettamalla ko.firman, niin ekana pomppaa tämä arvostelu vastaan.
      Kuinka kauan hoitojen jälkeen voisikaan valittaa, kun on ilmaantunut muitakin kusetettuja.

    • niinmakaakupetaa

      Eipä taida mennä kovin hyvin, jos on protestilistalla, etenkin jos ei oo varaa maksaa noin pikkusummia:

      Protestit yrityksestä Royal Glow Studio viimeisen 3kk ajalta

      21.1.2013882 € Velkojana: Ok Perintä Oy

      16.1.2013102 € Velkojana: Gothia Oy

      17.12.2012103 € Velkojana: Gothia Oy

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7179
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      32
      2772
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2346
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      96
      2042
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      15
      1746
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1535
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1371
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      33
      1319
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    Aihe