Kysymys uskoville

Agnostikko118

Rukoilin Jumalaa/jumalia, kaikkia mahdollisia viime iltana puoli tuntia putkeen, pyysin Jeesusta, Allahia, hindulaisia Jumalia, kreikkalaisia jumalia, norjalaisia jumalia, vanhoja suomalaisia jumalia ja ihan mitä tahansa jumalaa.

Mitään ei tapahtunut. Ei yhtikäs mitään. Tuli mieleen että kenties tuhlasin tästä ainutkertaisesta elämästäni 30 minuuttia tyhjän palvomiseen.

Mitä tästä tuloksesta pitäisi päätellä?

17

93

  Vastaukset

  • " Tuli mieleen että kenties tuhlasin tästä ainutkertaisesta elämästäni 30 minuuttia tyhjän palvomiseen.

   Mitä tästä tuloksesta pitäisi päätellä? "

   Jumalasi on tyhjä? Tyhjyys on kokonaisvaltainen avaruus, joka on kaiken taustalla. Tyhjyys muodostaa perustan kaikille ilmiöille. Näin olen kokenut.

  • Tuloksestasi voidaan päätellä se, että et uskonut alkuunkaan saavasi vastausta. Juuri siinä on se SYY, ettet saanut vastausta!

   • Sai hän vastauksen kuten kerrottiin 23.6.2012 11:25. Sen lisäksi kokija ilmestyi hänelle kertomaan palstalle hänen jumalansa edustajana.

    Kaikki rukoukset kuullaan. Kannattaa valikoida tarkkaan ketä jumalaa rukoilee, sillä se jumala saattaa vastata jota rukoillaan.


   • kokija kirjoitti:

    Sai hän vastauksen kuten kerrottiin 23.6.2012 11:25. Sen lisäksi kokija ilmestyi hänelle kertomaan palstalle hänen jumalansa edustajana.

    Kaikki rukoukset kuullaan. Kannattaa valikoida tarkkaan ketä jumalaa rukoilee, sillä se jumala saattaa vastata jota rukoillaan.

    Kiintoisaa. Kun tarkkailen, mitä lukijat ovat tässä ajatelleet, niin yksi ajatteli että "tyhjyys on ratkaisu", toinen ajatteli, että "kommentti on väärässä paikassa" ja kolmas ajatteli että "kokija mahtailee". Myös joku ajatteli, että "se ymmärsi tahallaan väärin ja pilailee".

    Ihmisillä on jumalista kovin ruusuisia kuvia. Kyllä tyhjyyskin voi olla eräänlainen jumala, pelkkä neutraliteetti kaiken taustalla. Se on oikeasti jumaltenkin alkujuuri. Ateisti voi ymmärtää tyhjyyttä hyvinkin paljon taidokkaammin kun uskovainen, koska ateistilla on päivätajunnassa jumalavieroksunta, mutta piilotajunnassa he ovat hyvinkin kiinnostuneita näistä asioista. Siksi tarjoan tuota käsitettä toisinaan ateisteille.

    Tyhjyys on kvanttikenttä, jolla on myös kvanttimekaanisia perusteita olla olemassa. Higgsin bosoni liittyy tuohon jumalkenttään. Se on sen kentän tuote, ei oikeastaan kuulu siihen, koska kenttä itsessään on pohjimmiltaan aineeton.


  • Mitä pyysit,,rahaako vai rakkautta?
   Et sitten rukoillut maailmamme todellista hallitsijaa "Jehova&Saat.anaa"= ihmistä? Monoteististen uskomusten kanssa kun on niin, että sen hierarkisessa valtarakenteessa Jumalan paikan ylimpänä tuomarina ja onnen jakajana ottaa helposti juuri ihminen, se uskova johtaja, paavi, "guru",,tai joku uskovien yhdistys, osakeyhtiö tai muu vastaava systeemi, joten anomusta suoraan vain heille.
   Ja muuten, nuo juutalaisten ja sumerilaistenkin 'jumalat' ja 'herrat' ovat alunperin olleet taivaankappaleita, ja papit ovat olleet niiden liikeitten tutkijoita ja tuntijoita, eli se pyyntö niille "jumalille" on yhtä tyhjän kanssa.
   Budha taas viittasi maailmalle ja privaatille maalliselle materialisille elämälle kintaalla, joten tuskin hän auttaa, eikä Budha uskonut jumaliin.

   Pappien ja heitä tukevien porvari-kapitalisti-omistajien agenda on aina ollut työväestön oikeuksien,, ja siis ylipäätään kansan oloja ja sivistystä lisäävien uudistuksien vastustaminen.
   Realistinen sosiaalinen edistys("siunaus") ja kehitys yhteiskunnassa on valistusfilosofian ansiota, ja sen takana olivat pitkälti naiset, ateistit, deistit.

  • Vai, ei tapahtunut? Tulit tänne kertomaan kokemuksestasi, niin jokaiselle uskon elämää etsivälle aina tapahtuu!
   Mutta täytyy siis uskoakin, muuten ei tapahdu mitään.....

   • Ota rippiraamattusi, tai nettiraamattu kouraan:
    http://personal.inet.fi/koulu/karppi/kirjoja.html

    Valitettavasti noista Urantia, ei tiennyt Jeesuksen ikää 13-29 oikein. Tiibetläinen testamentti tiesi? Onko sinun elämässäsi tapahtunut yhtä suuria kuin hänen?

    Jos Allahia kutsut, niin todennäköisesti vain pelästyt tai vihastut....


   • Ja vihje, usko Jumalaan antaa Rauhan, jossa voi ITSE tehdä kaiken tarpeellisen....
    Ei Jumalan tarvitse muuta antaa, kuin aikaa funtsia, se ihmiselle riittää....


   • Eli usko on sitä, että pitää uskottavaa asia totena, vaikkei näkisikään sen vielä olevan totta.....


   • Sokea usko. kirjoitti:

    Eli usko on sitä, että pitää uskottavaa asia totena, vaikkei näkisikään sen vielä olevan totta.....

    Eli usko on sitä, että todistaa uskomuksensa, ja tekee tiedollaan ja taidollaan ITSE mitä tarvitaan, ehkä käyttäen ammattilaisia apuna...


   • Näkevä usko kirjoitti:

    Eli usko on sitä, että todistaa uskomuksensa, ja tekee tiedollaan ja taidollaan ITSE mitä tarvitaan, ehkä käyttäen ammattilaisia apuna...

    Ongelma on monilla kaltaisillasi lähestyjillä, että vaaditte Jumalan näyttämään jotain yliluonnollista.... Jos Jumala tekisi niin, ihmisen järki särkyisi.


   • Rauhallinen. kirjoitti:

    Ja vihje, usko Jumalaan antaa Rauhan, jossa voi ITSE tehdä kaiken tarpeellisen....
    Ei Jumalan tarvitse muuta antaa, kuin aikaa funtsia, se ihmiselle riittää....

    Tai jos ei ihaite pääse sähläämään, niin vaikka Jyrki Katainen, Urpilainen akseli, jonka toilailujen vuoksi sinunkin verotuksesi eli käteen jäävä rahamassi pienenee huomattavasti.


  • Pyysitkö mitään tuolla rukouksellasi, jos pyysit niin se mitä pyysit ei ole vielä tullut, ja jos pyyntösi täyttyy, niin seurauksena tule myös maksun aika siitä mitä sait, sillä se ei ole ilmaista, koska rukoilit jumalilta mutta auttaja ei ole nämä jumalat, vaan sinun omat syyt ja seurauksesi, eli psykologinen perimäsi, joka saattaa olla tuhansia vuosia vanha joten sillä on paljon tietoa.

   se voi ohjata elämääsi niin että saat mitä pyydät, mutta siitä saamisesta ovat myöhemmin seuraukset, jotka saattavat olla kohtalokkaita riippuen siitä miten olet käyttänyt sen mitä sait

   Olen seurannut lähipiirissäni rukoilijoita jotka sanovat rukouksen avulla saaneet jotakin, mutta ovat saamastaan myöhemmin joutuneet maksamaan kalliin hinnan

  • Jumalakin odottaa meiltä jotain, ainakin kärsivällisyyttä.
   Ei voi sanoa et saa mitään jollet usko, koska Jumala antaa sen uskonkin.
   Voi siis anoa Jumalan mielen mukaan hyviä ja oikeudenmukaisia asioita.
   Vaikka ei niin uskoisikaan, kun ei näe niitä.

  • "Mitä tästä tuloksesta pitäisi päätellä? "

   Se aika olisi pitänut käyttää viisaammin vaikka aku ankkaa lukien.

  • Minä en rukoile. Minulla ei ole jumalalle mitään asiaa. Jos jumalalla on minulta jotain kysyttävää niin voin neuvoa häntä. Kysyköön.

  • 'Mitä tästä tuloksesta pitäisi päätellä?

   Kun rukoilet, kohdista rukous itsellesi....sille korkeammalle itselle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   11901
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7463