Dumitru Dudumanin

profetia

ilmestysnäky 22.4.1996

Kiinan ja Venäjän isku

Rukoiltuani menin nukkumaan. Olin yhä hereillä, kun kuulin yhtäkkiä torven soivan. Ääni huusi minulle: "Nouse seisomaan!"Olin näyssäni Amerikassa.

Kävelin kodistani ulos ja aloin etsiä henkilöä, joka oli puhunut minulle. Kun katselin ympärilleni, näin kolme samalla tavalla pukeutunutta miestä. Kahdella heistä oli aseet. Yksi aseistetuista miehistä tuli luokseni. "Minä herätin sinut näyttääkseni sinulle, mitä on tulossa", hän sanoi. "Tulekanssani." En tiennyt, mihin minua vietiin. Mutta kun saavuimme erääseen paikkaan, hän sanoi: "Pysähdy tähän!" Minulle ojennettiin kiikarit ja minun käskettiin katsoa niiden läpi. "Seiso siinä, älä liiku, ja katso", hän jatkoi. "Tulet näkemään, mitä he sanovat ja mitä he valmistelevat Amerikkaa varten."

Kun katsoin näin suuren valon. Sen yläpuolelle ilmestyi tumma pilvi. Näin Venäjän presidentin, lyhyen ja pyöreähkön miehen, joka sanoi olevansa Kiinan presidentti, ja kaksi muuta. Nuo kaksi muuta sanoivat myös, mistä he olivat kotoisin, mutta minä en ymmärtänyt. Joka tapauksessa tajusin, että he olivat joltain Venäjän hallitsemalta alueelta.

Miehet astuivat ulos pilvestä. Venäjän presidentti alkoi puhua kiinalaiselle miehelle. "Minä annan sinulle maan kaikkine ihmisineen, mutta ensin sinun tulee vapauttaa Taiwan amerikkalaisista. Älä pelkää, me hyökkäämme heidän kimppuunsa takaa päin."

Ääni sanoi minulle: "Katso mistä kohtaa venäläiset tunkeutuvat Amerikkaan." Näin miten nämä sanat kirjoitettiin: Alaska, Minnesota ja Florida.

Sitten mies puhui jälleen: "Kun Amerikka alkaa sodan Kiinan kanssa, venäläiset iskevät ilman varoitusta." Kaksi muuta presidenttiä sanoivat: "Myös me tulemme taistelemaan sinun kanssasi."

Kummallakin oli jo suunniteltuna paikka, mistä hyökkäys alkaisi. Kaikki puristivat käsiä ja halasivat. Sitten he kaikki allekirjoittivat sopimuksen. Yksi heistä sanoi: "Olemme varmoja, että myös Korea ja Kuuba ovat meidän puolellamme. Ei ole epäilystäkään siitä, ettemme voisi yhdessä tuhota Amerikkaa."

Venäjän presidentti alkoi puhua painokkaasti: "Miksi antaisimme amerikkalaisten johtaa meitä? Miksi emme hallitsisi itse maailmaa? Amerikkalaiset tulee potkaista ulos myös Euroopasta! Silloin voisin tehdä Euroopalle mitä minä haluan!"

Vieressäni seisova mies sanoi: "Mitä sinä näit merkitsee seuraavaa: venäläiset ovat olevinaan ystäviä ja he sanovat kunnioittavansa yhteisiä sopimuksia.

Mutta kaikki mitä minä olen näyttänyt sinulle, tuo esille sen, miten kaikki tulee
TODELLISUUDESSA tapahtumaan.

Sinun tulee kertoa amerikkalaisille, mitä Amerikkaa vastaan suunnitellaan. Kun kaikki sitten toteutuu, ihmiset tulevat muistamaan Herran puhumat sanat.

"Kuka sinä olet?" kysyin. "Minä olen Amerikan suojelija. Amerikan synnit ovat nousseet Jumalan eteen. Jumala sallii tämän tuhon tapahtua, sillä hän ei voi enää sietää niin suurta pahuutta.

Jumalalla on kuitenkin edelleen oma kansansa, joka palvoo häntä puhtaalla sydämellä tehdessään hänen työtään. Jumala on valmistanut taivaallisen sotajoukon pelastamaan nämä ihmiset.

Siinä katsoessani suuri sotajoukko, joka oli hyvin aseistautunut ja valkoisin pukeutunut, ilmestyi eteeni. "Näetkö tuota?" mies kysyi. "Tämä sotajoukko käy taisteluun pelastaakseen minun valittuni. Silloin Jumalaa pelkäävän ja jumalattoman ero tulee olemaan ilmeinen."

26

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KTS (Ei kirj.)

      Ja lisää möhömahaisten ameriiiikkalaisten imperialistis-militarististen taantumusevankelistojen sontaa...

      Tää lössi ei pääse eroon tästä!

      • KTS (Ei kirj.)

        Enkä pääse muuten minäkään omasta sonnastani.


    • ....

      ....

    • ???

      ???

    • profetia

      Dumitru Dudumanin profetia v. 1989

      Toinen sinetti= punainen hevonen, eli sota (mahdollisesti Venäjä/kommunismi)

      Olin unessa iltapäivällä, kun heräsin hevosen hirnahdukseen ja piiskan läjähdykseen! Kun avasin silmäni, näin miehen istuvan punaisenhevosen selässä. "Nouse ylös Dumitru", mies sanoi.

      Kun nousin ylös, hänen voimansa iski minut välittömästi lattialle. "Nouse ylös", mies sanoi uudelleen. Nousin ylös, mutta kaaduin toistamiseen. Nousin ylös kolmannen kerran, mutta minut iskettiin taas lattialle.

      Kysyin miksi hän teki minulle niin. "Näyttääkseni sinulle voimani", hän sanoi.

      Mies oli valmis sotaan. Hänellä oli kypärä, aseet ja veitset vyötäröllä ja konekivääri roikkui hänen niskassaan ja hänen kädessään oli miekka. Hän sanoi: "Olen enkeli. Gabriel on lähettänyt minut maan päälle."

      "Miksi sydämesi on niin surullinen, kun monet ihmiset eivät hyväksy sanomaa? Ihmiset ovat iloisia, kun on rauha, mutta pienen ajan kuluttua rauha vaihtuu sodaksi! Minut on lähetetty ottamaan rauha pois maasta." Ilm.6:3-4. Enkeli jatkoi: "Muutamissa paikoissa sodat alkavat. Ihmiset nostavat miekkansa toisiaan vastaan."

      Hän jatkoi: "Älä ole huolissasi, mutta ole onnellinen. Miksi sinä olet huolissasi rahasta? Ihmisten itkut, rukoukset ja paastot Romaniassa (Dudumanin kotimaa) ovat saavuttaneet Jumalan. Älä ole huolissasi. Kulta, hopea ja omaisuus kuuluu Jumalalle. Voit luottaa Häneen."

      Enkeli sanoi: "Tiedäthän, että jotkut ihmiset eivät halua uskoa totuutta eivätkä sitä mitä tulee tapahtumaan. Vain ne joiden nimet on kirjoitettu elämänkirjaan, kuuntelevat ja tekevät parannuksen."

      "Taistele lujaa, koska taistelu käy kovemmaksi tulevaisuudessa. Se on oleva kovempaa kuin on ollut koskaan aikaisemmin. Päivät ovat lasketut ja se, mitä olen sinulle ilmoittanut, tapahtuu", enkeli sanoi.

      Ukkosen ääni jylisi ja kirkas valo välähti, kun hän kaatoi minut vielä kerran maahan ja hävisi.

    • syttyyköööö

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/191377b7-857f-43ba-90d6-45938f984339

      Kiinan presidentti: Taiwan tulee yhdistymään Kiinaan - rauhanomaisesti tai voimakeinoilla

      02.01.2019 klo 15:44

      Taiwanin nykyjohto vastustaa Kiinan aikeita.

      Kiinan presidentti ja kommunistisen puolueen pääsihteeri Xi Jinping haluaa Kiinan ja Taiwanin yhdistyvän.

      Presidentti kertoi näkemyksistään merkittävänä päivänä, sillä tasan 40 vuotta sitten Kiina liennytti suhteet Taiwaniin.

      Presidentin mukaan Kiina pyrkii rauhanomaiseen yhdistämiseen, mutta käyttää tarvittaessa voimakeinoja.

      Taiwan on periaatteessa itsenäinen saarivaltio, muttei maa ole koskaan antanut virallista itsenäisyysjulistusta.

      Kiinan mielestä Taiwanin kanssa voisi tehdä samanlaisen järjestelyn kuin mitä Kiinalla on Hongkongin kanssa. Hongkong on osa Kiinaa, mutta sillä on oma poliittinen järjestelmänsä.

      Taiwanin presidentti Tsai Ing-wen sanoi Xi Jingpingin puheen jälkeen, ettei Taiwan aio yhdistyä Kiinaan.

      Taiwan ei myöskään aio suostua samanlaiseen järjestelyyn, joka Kiinalla on Hongkongin kanssa.

    • maailmalta

      Tuli vastaan toinen profetia tälle päivälle aiheesta sota. maailmansota!?
      Tiivistettynä.. Amerikan viholliset ovat tehneet suunnitelmansa ja sopimuksensa ja miettivät enää milloin tuhoisimmin voisi iskeä Amerikkaan! Myrskyn silmässä ollaan pian tämänkin mukaan tai ainakin Amerikka ja sehän ei voi olla vaikuttamatta koko maailmaan..
      http://wingsofprophecy.blogspot.com/201 ... trary.html

    • maailmalta
    • ennenaikaisettt

      https://yle.fi/uutiset/3-10570881

      Israelissa järjestetään ennenaikaiset vaalit – uusi parlamentti valitaan huhtikuussa

      Hallituspuolueet ilmoittivat ennenaikaisista vaaleista hävittyään kiistanalaisen äänestyksen parlamentissa. Israeliin oli jo povattu ennenaikaisia vaaleja, sillä hallituksen kannatus on ollut niukka.

      Israel24.12.2018 klo 15:06

      Israelissa järjestetään ennenaikaiset vaalit. Asiasta kertoi pääministeri Benjamin Netanjahun tiedottaja Twitter-viestissään.

      – Koalitiohallituksen johtajat päättivät yksimielisesti, että parlamentti hajotetaan ja uudet vaalit järjestetään huhtikuussa, kirjoitti tiedottaja.

      Hallitus päätti aikaistaa vaaleja seitsemän kuukautta hävittyään parlamentissa kiistanalaisen äänestyksen koskien ortodoksijuutalaisten asevelvollisuuden laajentamisesta. Pääministeri Netanjahun Likud-puolueen julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan, että vaalit järjestetään "taloudellisen ja kansallisen vastuullisuuden nimissä".

      Ennenaikaisia vaaleja oli jo povattu, sillä pääministeri Netanjahun Likud-puolueella on niukka enemmistä Israelin parlamentissa Knessetissä. Marraskuussa puolustusministeri Avigdor Lieberman erosi hallituksesta. (siirryt toiseen palveluun) Lieberman suuttui Israelin hallituksen ja Hamasin solmimasta tulitaukosopimuksesta, ja vaati samalla ennenaikaisia vaaleja.

      Lisäksi Pääministeri Netanjahu on itse osana useita korruptiosyytteita ja –tutkintoja. Netanjahun hallinnon ympärillä vellova korruptiotutkinta on sotkuinen vyyhti. Yhdessä tutkintahaarassa Netanjahun epäillään saaneen parilta liikemieheltä luksuslahjoja, kuten vaaleanpunaista samppanjaa, sikareita ja koruja.

      • pihonsivultaaa

        Otteita Michael Evansin 1.4.2012 päivätystä kirjeestä.

        Rauhan tervehdys Jerusalemin pyhästä kaupungista!

        Jumala käski minua yli 30 vuotta sitten matkustamaan Israeliin tapaamaan
        silloista pääministeriä, Menachem Beginiä. Kerroin Beginille Jumalan minulle
        antamasta näystä rakentaa siltaa Amerikan raamattu-uskovaisten ja Israelin
        juutalaisten välille. Pääministeri Begin kiinnostui ideasta. Itse asiassa Beginin
        ensimmäinen reaktio oli: "Rakennetaan se yhdessä!" Kuten sitten teimmekin.

        Saman matkan aikana tapasin ensimmäisen kerran Benjamin Netanyahua.
        Voitelin Netanyahun öljyllä ja profetoin, että hän tulisi palvelemaan kaksi eri
        kertaa Israelin pääministerinä ja että toinen kerta olisi Israelin suurimman
        kriisin aikaan.

        Huomioitavaa on se että Benjamin Netanyahua tuli ensimmäisen kerran Israelin pääministeriksi 1996 Prime Minister from June 1996 to July 1999 ja toinen kausikin joka alkoi 2009 alkaa olla loppulla,

        joten on kysymyksessä ehkä päivistä ja saamme nähdä “Israelin suurimman kriisin” mikä se sitten lienee onkin.


      • syttyyköööö

        12.5.2018

        Uni sodasta Israelissa ja iskusta Tel Aviviin

        Christine Beadsworth, Etelä-Afrikassa asuva kirjailija ja taiteilija, näki toissapäivänä 10.5.2015 unen, jossa hän kuuli israelilaisen miehen laulavan valittaen ja surumielisenä yhä uudestaan: ”Oi Israel, kuinka ovatkaan mahtavat kaatuneet, kuule äitien itkua, oi Israel.”

        Christine näki samalla, miten hänen ohitseen meni pitkä, loppumattomalta vaikuttava jono puisia ruskeita ruumisarkkuja.

        Christine rukoili seuraavana päivänä palavasti Israelin puolesta, kun hän kuuli Herran sanovan: ”Minä lyön päätä, jotta sydän kääntyisi minun puoleeni. Minä suojelen Siionia.”

        Silloin Christine ymmärsi, että iskun saava pää on Tel Aviv, jota rangaistaan homouden, ylpeyden ja ihmisviisauden palvonnan takia, ja sydän on Siion eli Jerusalem, jota Jumala suojelee.

        Tämä on tuomio myös kaikille niille kansoille, jotka pitävät suurlähetystöään Tel Avivissa, vaikka Jerusalem on Israelin pääkaupunki.

        ------------------

        Kun Christine kysyi ajankohtaa, hän sai vastauksen, että hyökkäys Tel Aviviin tapahtuu USAn ja Guatemalan suurlähetystöjen Jerusalemiin siirtymisen eli 14.5. ja 16.5.2018 jälkeen.

        ------------------

        Jouko Pihon kommentti:

        Uskon että näin tapahtuu. Jumala tuhosi Sodomankin, joten Tel Avivin, maailman homopääkaupungin, rankaiseminen on hyvin uskottavaa. Mutta tuomion tarkoituksena on siis ennen kaikkea se, että se herättäisi israelilaisia hylkäämään syntinsä ja kääntymään Jumalan puoleen.

        -------------------

        Maailman paras gaykaupunki - Tel Aviv!

        https://www.is.fi/matkat/art-2000000472930.html

        Julkaistu: 30.1.2012

        Ei ihan ensimmäiseksi tulisi mieleen kaupunki Lähi-idässä, mutta näin kuulemma on. Maailman parhaaksi gaykaupungiksi on valittu Isrealin Tel Aviv.

        ------------------

        https://yle.fi/uutiset/3-10689971

        Israelin armeija kertoo pommittaneensa Gazaa vastauksena Tel Avivin raketti-iskuun

        Israelin armeijan mukaan kaksi rakettia ammuttiin Gazasta kohti Tel Avivia torstai-iltana.

        Israel

        15.3.2019 klo 03:35

        Jännitteet Israelin ja palestiinalaisten välillä kiristyivät jälleen, kun Israelin armeija kertoi perjantaina pommittaneensa Gazaa vastauksena Tel Avivia kohti aiemmin suunnattuun raketti-iskuun.

        Israelin armeijan mukaan kaksi rakettia ammuttiin Gazasta kohti Tel Avivia torstai-iltana. Yksikään taho ei ilmoittautunut heti iskun tekijäksi.

        Vaikka raketti-iskut Gazasta eivät ole harvinaisia, kyseessä oli ensimmäinen kerta yli neljään vuoteen kun isku suunnattiin Tel Avivin kaupunkiin, uutisoi Washington Post(siirryt toiseen palveluun).

        Lehden mukaan kaupungin hälytyssireenit soivat ja asukkaat kertoivat kuulleensa räjähdyksiä, mutta haavoittuneista tai vahingoista ei tullut tietoa.

        Tel Avivin pormestari arveli israelilaiselle televisiokanavalle, että toinen raketti ilmeisesti putosi mereen.

        Lähteet: AFP


      • pihonsviultaaaa

        Maurice Sklarin profetia 1.12.2011

        Herra sanoo:

        Amerikan dollari menettää pian 30% nykyisestä arvostaan. Tämä tulee olemaan toinen arvonmenetys, edellinen oli 2008 ja dollarin arvo putosi 20%. Dollarin arvo tulee olemaan vain puolet siitä, mitä se oli ennen syyskuuta 2008. Tämä arvonpudotus tulee aiheuttamaan suurta taloudellista ahdinkoa maassamme. Seurakuntaa ravistellaan ja monet kokevat hengellisen heräämisen ja huutavat MINUN puoleeni. Maassamme tulee olemaan myös ryöstelyä, mellakointia ja terroritekoja.

        Eurooppaa kohtaa vielä suurempi taloudellinen katastrofi, joka tulee romahduttamaan euron, aiheuttamaan paniikkia ja kaaosta. Saksa kieltäytyy tukemasta enää euroa. Köyhemmissä Euroopan maissa perustarpeiden saanti on uhattuna. Monet menettävät varansa yhdessä yössä, sillä näyttämö on valmis, jotta Antikristuksen järjestelmä voi ottaa taloudellisen vallan. Tämä tapahtuu pian, ja dollari seuraa perässä, vaikkakin se säilyy vielä yhden kauden.

        Suuri herätys alkaa myös. Jumala on pitänyt pyhät apostolinsa ja profeettansa piilossa tätä hetkeä varten. Tapahtuu paljon yliluonnollisia huolenpitoihmeitä, muita ihmeitä ja parantumisia useilla alueilla. Näistä alueista tulee turvakaupunkeja ja turvapaikkoja Jumalan kansalle.

        Lähi-Idässä alkaa suuri sota, kun ympäröivät arabivaltiot ryhtyvät sotimaan Israelia vastaan. Hizbollah, Libanon ja Syyria aloittavat äkkiarvaamatta ohjushyökkäyksellä pohjoisesta käsin. Muut arabivaltiot liittyvät heihin ja Israelia tulitetaan joka puolelta yhdellä kertaa. On paljon kuolemaa ja siirtokuntia ja pohjoisen pienempiä kaupunkeja tuhoutuu osittain,

        Tel Aviv kärsii jonkin verran, niin myös Jerusalem. Israel vastaa hyökkäykseen suurella voimalla, ja käyttää rajoitetusti ydinaseita, jotka kylvävät tuhoa naapurimaissa, etenkin Libanonissa.

        Damaskos tuhoutuu täydellisesti, kuten muukin osa Syyriaa. Sotilaallisia iskuja tehdään Iraniin, Gazaan ja jopa Pohjois-Egyptiin ja Siinain alueelle.

        Tästä aiheutuva länsimaiden ravistelu panee juutalaisten keskuudessa liikkeelle valtavan alija-vyöryn eli paluun Israeliin. Euroopassa ja Amerikassa ei enää ole turvaa eikä vakautta.

        Israel selviää tästä sodasta voittajana, mutta haavoittuneena. Mutta hyökkääjien kokemat menetykset tulevat olemaan sata kertaa suuremmat. Tämän sodan saaliiseen sisältyy paljon maa-alueita, ja Lännen on pakko tunnustaa Israelin Pyhä Jumala. Israel selviytyy sodasta ainoana pysyvänä valtiona tuolla alueella. Paljon arabeja, jopa miljoonia, kuolee. Islam saa kuolinhaavan Israelin Pyhän Jumalan kädestä.

        Valmistakaa sydämenne, HERRA on ovella ilmestyäkseen Morsiamelleen, voittoisalle Seurakunnalle, tänä keskiyön hetkenä.

        Rukoilkaa niiden puolesta, jotka pimeys on saanut valtaansa, että Jumala voisi koskettaa heitä ajoissa.


    • pihonsviultaaa

      12.8.2008

      Hannu Haapaluoman näky keväällä 2007

      Hannu Haapaluoma näki keväällä 2007 vuoron perään kolme numeroa, 7, 8 ja 9, jotka olivat puristuksissa ja niitä painettiin kaarelle.

      Numero 7 palautui kuitenkin paineen jälkeen takaisin. Numero 8 sai kolauksen ja joutui vinoon, mutta pysyi pystyssä kuitenkin. Numero 9 meni itään päin. Idästä tuli jokin voima, joka meni 9:n sisään.

      Haapaluoman mukaan kyse on vuosista 2007, 2008 ja 2009, jolloin Suomi joutuu hengen maailmassa puristuksen kohteeksi.

      Lisäksi Haapaluoma koki näyssä, että Suomesta nousi synnin löyhkä Jumalan eteen. Jumala sanoi Haapaluomalle:

      "Minun seurakunnallani tulee olla niin voimakas tuoksu, että se voittaa löyhkän."

      Hannu Haapaluoma piti puheensa, jossa tämä näky on kerrottuna, 26.5.2007 Turun Baptistiseurakunnassa. Puhe on kuultavissa nettiosoitteessa: www.asanna.fi/main14b5.html .

      ----------

      _ _ _ _ _ _ _

      Jouko Pihon kommentti 12.8.2008

      Haapaluoman tulkinta, että on kyse vuosista 2007, 2008 ja 2009 voi olla oikea.

      Toinen mahdollisuus on se, että kyse on vuosista vuodesta 2007 eteen päin, jolloin päädytään vuosiin 2014, 2015 ja 2016.

      Tai sitten noiden lukujen merkitys on vielä jokin muu.

    • pelastussnoamastaa

      http://www.pelastussanoma.fi/keskustelu/viewtopic.php?t=463

      Luukas 12:35-36 Olkoot teidän kupeenne vyötetyt ja lamppunne palamassa; ja olkaa te niiden ihmisten kaltaiset, jotka herraansa odottavat, milloin hän palajaa häistä, että he hänen tullessaan ja kolkuttaessaan heti avaisivat hänelle.

      Tämä sanoma koskee kaikkia uskovia kaikkina aikoina, joka päättyy siihen selvään tietoon että armoa on loppuun asti, aina siihen hetkeen kun Jeesus tulee näkyvällä tavalla. Tämän saman asian kertoo myös Danielin 12. luvun loppujakeet. Kun Jeesus palaa häistään, hän kokoaa omansa kuin kanaemo heidät siipiensä suojaan.

      Luukas 12:37 Autuaat ne palvelijat, jotka heidän herransa tullessaan tapaa valvomasta! Totisesti minä sanon teille: hän vyöttäytyy ja asettaa heidät aterioimaan ja menee ja palvelee heitä.

      Mutta entäpä jos lähdetään heti perään ruotimaan nämä vartiovuorot, jolloin ensimmäinen kysymys kuuluu, miksi niitä on selkeästi kolme? ...ja puhutaan Jeesuksen paluusta näkyvällä tavalla, niin ei kysytä edes tuleeko tämä ensimmäisellä, vaan äärettömän viisas lauserakenne paljastaa että Jeesus tulee vasta kolmannella vartiovuorolla. Miksi näin? Katso:

      Luukas 12:38 Ja jos hän tulee toisella yövartiolla tai kolmannella ja havaitsee heidän näin tekevän, niin autuaat ovat ne palvelijat.

      Tässä kohtaa täytyy oikeaan aikaan teroittaa, keitä ovat nämä vartioivat ihmiset? No sehän selvisi jo edellisistä jakeista. He ovat niitä jotka palavasti kupeet vyötettyinä odottavat.
      No mitä ovat nämä vartiovuorot? Vertauskuvassa vartioiva vuoro lopettaa vartioimasta seuraavan vuoron vapauttamalla tämä vuorostaan. No mutta kun kyse on Jeesuksen paluun odottamisesta, niin ei vartija lakkaa odottamasta, ellei se pääty siihen että vartija vapautetaan ylhäältä.
      No jos ylipäätään puhutaan yhdestä Jeesuksen näkyvästä paluusta, niin nämä jakeethan suoraan paljastavat että paluu on kolmannella vuorolla ja samalla se paljastaa sen että vuoroja on tietysti myös kolme.

      Luukas 12:39 Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä hetkellä varas tulee, hän ei sallisi taloonsa murtauduttavan.

      Raamattu ei siis ole tässäkään kohtaa tehnyt mitään typeriä vartiovuoroja vain siksi että joku saa niitä ihmetellä, vaan kyllä nämä on meille tarkoitettu vihjeeksi, mitä tuleman pitää. Vartiovuoroja on kolme, jossa morsian vartioi ensin, sitten jää viisaat neitsyet vartioimaan toista vuoroa ja tyhmät neitsyet jäävät kupeet vyötettyinä odottamaan loppuun saakka. Näin kaikilla vartiovuoroilla on selvä merkityksensä, eikä sana valu kiville.

      Luukas 12:40 Niin olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee."

    • pelastussnomaastaaa

      7.9.2008

      Tässä kohtaa on tullut jonkinlainen periodin vaihto - YHTEENVETOA USEANKIN VUODEN TAPAHTUMISTA

      ------------

      Habakuk 2:1-4 Minä seison vartiopaikallani, asetun varustukseen ja tähystän, nähdäkseni, mitä hän minulle puhuu, mitä hän valitukseeni vastaa. Ja Herra vastasi minulle ja sanoi: "Kirjoita näky ja piirrä selvästi tauluihin, niin että sen voi juostessa lukea". Sillä näky odottaa vielä aikaansa, mutta se rientää määränsä päähän, eikä se petä. Jos se viipyy, odota sitä; sillä varmasti se toteutuu, eikä se myöhästy. Katso, sen kansan sielu on kopea eikä ole suora; mutta vanhurskas on elävä uskostansa.

      Biblia 1776 - Jaakobin kirje 5:7 Niin olkaat siis kärsivälliset, rakkaat veljet, Herran tulemiseen asti. Katso, peltomies odottaa kallista maan hedelmää, ja on kärsivällinen siihenasti kuin hän saa varhaisen ja hiljaisen sateen.

      Raamattu 1938 - Jaakobin kirje 5:7 Niin olkaa kärsivällisiä, veljet, Herran tulemukseen asti. Katso, peltomies odottaa maan kallista hedelmää, kärsivällisesti sitä vartoen, kunnes saa syksyisen sateen ja keväisen.

      Raamattu 1992 - Jaakobin kirje 5:7 Olkaa siis kärsivällisiä, veljet, Herran tuloon asti. Niin maamieskin: kärsivällisesti hän odottaa maan kallista hedelmää kevään ja syksyn sadonkorjuuseen saakka.

      Matteus 24:40-44 Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee. Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä yövartiolla varas tulee, totta hän valvoisi, eikä sallisi taloonsa murtauduttavan. Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.



      Jesaja 21:11 Ennustus Duumasta. Minulle huudetaan Seiristä: "Vartija, mikä hetki yöstä on? Vartija, mikä hetki yöstä on?"

      Luukas 12:35-40 Olkoot teidän kupeenne vyötetyt ja lamppunne palamassa; ja olkaa te niiden ihmisten kaltaiset, jotka herraansa odottavat, milloin hän palajaa häistä, että he hänen tullessaan ja kolkuttaessaan heti avaisivat hänelle. Autuaat ne palvelijat, jotka heidän herransa tullessaan tapaa valvomasta! Totisesti minä sanon teille: hän vyöttäytyy ja asettaa heidät aterioimaan ja menee ja palvelee heitä. Ja jos hän tulee toisella yövartiolla tai kolmannella ja havaitsee heidän näin tekevän, niin autuaat ovat ne palvelijat. Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä hetkellä varas tulee, hän ei sallisi taloonsa murtauduttavan. Niin olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee."

      --------------

      Meillä on olemassa kolme vartiovuoroa, joissa on kolme sisäistä periodia.

      Morsiamen Usko on koeteltava tulella ja siitä koettelemuksesta johtuu lusteen erottuminen kimpuiksi. Ole siis luja Uskossa äläkä nukahda, sillä emme koskaan voi tietää milloin Herramme tosiaan tulee.

      Meitä pilkataan, meidän kaikki profetiamme ovat menneet mönkään. Jopa omat uskonveljemmekin ovat tehneet meistä vääriä profeettoja ja tuominneet meidät helvettiin.

      Älä sinä mene lusteiden kanssa sidottaviksi, koska palkka morsiamelle tulee olemaan todella suuri. Tässä kohtaa uskomme koetteleminen on kovimmillaan, koska viimeinen vartiovuoro alkoi jo kesällä ja jos olet pannut merkille, niin koko kristillinen maailma odotti koko loppukesän suuria tulevaksi mutta mitään kummaa ei sitten tapahtunutkaan. Usko koetellaan...

      • pelastussnaomastaaa

        Hankalassa asemassa ovat ne ihmispolot, jotka uskovat vankkumattomasti Jeesuksen yhteen tuloon. Tästä johtuu Luukkaan 12 luvussa oleva maininta odottamisesta. Mikäli et odota, et ole morsian, vaikka sitä ei näin suoraan siitä sanotakaan. Raamattu silti kertoo jopa kappaleiksi hakkaamisesta palkkana odottamattomuudesta. Sekin on se osa, joka jää Laodikean seurakunnalle, jonka osa on puhdistautua tulessa. Tämä tarkoittaa koko oman maailman murenemista ja kaiken se arvomaailman hajoamista, joka on luotu luulolla ilman Hengen ilmoitusta. Tuo arvomaailma on monille ihmisille täysi yllätys, koska he ovat jopa 100% varmoja omasta pelastuksestaan. Sitten kun karu totuus valkenee, he vasta tajuavat kuinka

        sokeita he olivat. Liitteenä kuva Piikkiön adventtikirkon alttaritaulusta. Kuvassa löytyy useita elementtejä, jotka ovat mahdottomia täyttyä Raamatun ilmoituksen mukaan. Ensinnäkin kuvassa on puhdasta vettä, vihreää maata, kun Raamattu sanoo selvästi että vesi muuttui vereksi ja kaikki vihanta ruoho paloi. Lisäksi sitä aikaa on lyhennettävä, jotta mikään liha maan päällä voisi pelastua. Lopuksi totean Raamatun antaman selvän ilmoituksen lopunajan kauheuksista, että sellaista aikaa ei ole koskaan ennen ollut, eikä sellaista enää tule. Niin hirveää se tulee olemaan. Älä siis mene siihen ryhmään, joka haluaa kaunistella asiaa, vaan pysy Jumalan ilmoituksessa kiinni ja ymmärrä totuus. Jumalan viha todella syttyy ja sellaista aikaa ei anneta kristityn kokea, vaan se pelastetaan kahteenkin kertaa hädän hetkeltä, ensin pienemmän ja sitten sen suuren hädän. Ensin morsian ahdistuksesta ja sitten penseä suuri seurakunta sen todellisen suuren vihan ajalta, jossa käydään ensin pedonmerkin vitsaus ja lopuksi täysimittainen ydinsota. Älä siis luule että Raamatun antama ilmoitus on jokin absurdi kuvaus, jonka Johannes näki luolassa, vaan se on todellinen maailman kohtalo kaikkine kauhuineen. Älä luule että Jeesus on päähän silittelijä ja kaiken anteeksiantava ilman katumusta ja parannuksen tekoa.

        Vartiovuorot lähtevät pimeyden laskeutuessa 2006 jolloin ensimmäistä vartiovuoroa ei tarvitse edes mainita. Matteus 27:45-46 Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen. Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit? Alla aikajana ja raamatulliset perusteet Matteus 27 luvun Jeesuksen sanoihin.


      • pelastussnoamastaaa

        Jeesus tulee neljännellä odotuskerralla. Hän tuli jo ensimmäisenkin kerran neljännellä vuosituhannella kun Eeva itse alkoi häntä odottaa. Tuolloin ihmisen ikä oli asetettu tuhanteen vuoteen ja niinpä Jeesus tuli neljännellä sukupolvella. Jeesusta odotettiin tulevaksi jo v. 70 jKr mutta niin ei käynyt. Sitten ei edelleenkään uskottu juutalaisten paluuseen maahansa ja raunioiden nostetta muureiksi ja torneiksi jne.

        vaan tuolloin 1844 edeltävään aikaan Jeesusta odotettiin aivan kuin joulupukkia tulevaksi, kun vuosiviikot oli laskettu niin menevän. Se oli toinen todellinen suuri odotuksen hetki. Mönkään meni. Kolmas suuri odotus tuli silloin kun vuosituhat oli vaihtumassa ja kaikki suuret ennustukset olivat täyttyneet kun Israel oli syntynyt ja sen rauhaakin tehtiin kovaa kyytiä. Tuolloin koko kristitty maailma odotti Jeesuksen tulevan. Tämä oli kolmas mönkään mennyt suuri odotus.

        Neljännellä odotuksella Jeesus todellakin tulee. Nyt olemme leikanneet kolme odotusta 70 Jkr, 1844 jKr ja 2000 jKr, joista erottuu selvästi aikainen odotus, paljon myöhäisempi hetki ja aika pian vielä uusi suuri v 2000 odotuksen hetki. Tämän jälkeen tulee se aito ja oikea, vielä lähempänä, vain muutaman vuoden päässä, eli pian. Kun tarkastellaan vielä uudelleen Matteus 27:45 lukua,

        huomataan vuosi 2006, josta alkoi jälleen uusi odotus, mutta ei ensimmäisestä vuodesta, kuten Luukkaan 12 luvussa kerrotaan, että odotus alkaa vasta oikeastaan toisesta odotusjaksosta. Kun katsotaan historiaan taakse vuodelle 70 jKr. niin huomaamme, ettei silloin oikeastaan ollut juuri ketään, joka todella olisi osannut odottaa Jeesusta tulevaksi. Varhaiskristityt olivat ajettuina todella ahtaalle ja sen aikainen tiedonkulku oli mitä oli, eli he eivät välttämättä edes tienneet, että Tiitus oli asettanut eräänlaisen hävityksen kauhistuksen Temppelin raunioille, pystyttäen Tseusjumalan patsaan sinne ja piti itseään myös jumalana. Vasta myöhemmin tiedettiin näin tapahtuneen.

        Palataan nyt takaisin vuoteen 2006 jolloin pimeys laskeutuu maan päälle, luonto konkretisesti osoittaa vakavaa tuhoutumistaan niin, että herätään oikein ymmärtämään se tilan vakavuus. Hengellinen pedon nousu kuvataan Lordin voittaessa Euroviisut ja Israel joutuu sotaan Libanonin kanssa. Kaikki tämä kuudennella hetkellä kevään vaihtuessa kesään.

        Saamme siis monista seikoista huomata raamatullisen käännekohdan, jotka ovat kevät ja syksy. Nyt käänsimme jälleen periodin talven suuntaiseksi ja katseemme siirtyy keväälle. Mutta ei saa nuolaista ennen kuin tipahtaa...

        2006 alkoi ensimmäinen vartioperiodi ja toinen alkoi 2007, jolloin koko maailma jo odotti Jeesusta saapuvaksi milloin tahansa ja tämä 2008 periodi alkoi kesän vaihtuessa kesäksi. Elämme siis viimeistä odotusperiodia, eli neljättä odotustamme. Kolme on pilalla 2006, 2007 ja 2008

        joten nyt Jeesus voi tulla milloin tahansa hakemaan morsiamensa Taivaassa tapahtuvaan vihkimiseen, jossa ovat mukana vain Isä ja lähisukulaiset, josta alkaa kulkue kohti kaupunkia ja hakemaan häävieraita hääjuhliin.

        ----------

        Tästä kaikesta johtuen varoitan ja valan sinuun Uskoa, jos vain voin, jotta et nukahda ja luule, että Herramme Jeesus Kristus tulee vasta sitten joskus ja ensin tehdään sitä ja tätä, joten ei vielä kannata uhrata aikaa Jeesuksen odottamiseen. Älä turhaan siis mieti kuinka paljon sinua pilkataan ja kuinka kauan Jeesus sinua odotuttaa, koska palkinto on sen kaiken arvoinen.


      • Luulisi_hävettävän

        Pieleenhän meni tämäkin horina niinkuin on menneet kaikki muutkin.


      • pelastussnoamastaaa

        https://yle.fi/uutiset/3-10282658

        Helsingin Pride-kulkueessa jopa 100 000 ihmistä – katso koko Ylen puolitoistatuntinen erikoislähetys tapahtumasta

        Helsinki Pride 30.6.2018

        -------------

        http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Paivittain_11_2013/Index.html

        10.5.2013

        Lisää juttua Krista Siegfridsistä, kappaleesta "Marry me" ja seitsemän vuoden jaksosta

        Olli kirjoitti minulle mailin 4.5. jossa hän toi esille Kristan euroviisujen sen puolen, jonka julkaisin vasta eilen siksi koska jouduin miettimään pitkään.
        Tässä Ollin lisäys heti perään:

        Tuossa on Suomen viisun sanat: http://4lyrics.eu/esc/2013/krista-siegfrids-marry-me/

        Löydätkö niistä mitään erikoista? Ainakin odottamisesta puhutaan (“This is the day, I don’t wanna wait much longer now”). Muuten kyllä aika tyhjänpäiväistä riimittelyä.

        Tytön nimi on muuten Siegfrids eikä Siegfrieds ja hän on
        Kristan symboliikka rokkimimmi. Hän ylistää haastatteluissa Lordia ja mieleeni tuli, etteikö kappaleessa voitaisi viitata myös saatanan morsiameen eli Suomi-neidon vihkimiseen saatanan morsiameksi NWO:n aikana (Sauli Niinistö ja Jyrki Katainen ovat NWO-miehiä). Mutta asioilla on aina käänteinenkin puolensa ja vihollisen hurratessa tapahtuu vastaavia Jumalan taivaassa. Nämä tapahtumat ovat kuin toistensa peilikuvia. Antikristuksen aika alkaa seurakunnan (morsian) tempauksesta. T: Olli

        Myöhemmin Olli mailasi näin:

        Hei, saatoin erehtyä pahastikin Kristasta, Suomen euroviisuedustajasta. Olisiko pukeutunut valkeuden enkeliksi? Nimittäin luin seuraavan uutisen:
        http://www.iltasanomat.fi/euroviisut/art-1288556893232.html
        Suuteli siis naista lavalla ja varmasti oli kannanotto homoliittojen puolesta Suomessa.

        Jarmo jatkaa:

        Kristahan on koko Euroviisujen ajan tuonut esille tahtoaan saada sukupuolineutraali avioliittolaki Suomeen ja tietysti koko Eurooppaan. Vastasin Ollille parissa mailissani nimenomaan siitä että vaikka nämä kaksi, Lordi ja Krista, ovat edustajina ja ihmisinä paljon enemmän saatanan palvelijoita ja tämän maailman perään haikailevia ihmisiä kuin että olisivat jollain tavalla meille esikuvia tai meidän pitäisi jotenkin olla pitämättä heistä tai vastaavasti kannustaa ja pitää heistä. Tarkoitin että he eivät vaikuta minun eikä sinun, rakas "aidosti uskova seisar tai veli" uskonelämäämme millään tavalla. He ovat maailman pelinappuloita, joita saatana tämän maailman herrana ohjailee ja Jumala säätää sallimuksen kaikelle tapahtua. Siksi jos olemme nähneet Jeesuksen veressä oman pelastumisemme, ei saatanalla ole meihin mitään valtaa. Näihin sitten taas on ja siksi heissä näkyy myös Jumalan ovela puhe. Vaikka he ovat moneltakin osin täysin saatana vietävissä, on Raamattu opettanut monta asiaa lukea Jumalan puhetta jumalattomienkin kautta.

        Ajatelkaas nyt esimerkiksi kokonaisuutta, jossa näitten poloisten kautta käy Joosefin tarina hyvin toteen, jossa oli mm. Israelin yhdentoista pojan ja isän pelastus nälkäkuolemalta. Lordi symboloi vuonna 2006 Jumalan varoitusta että saatana ja hänen hirviöt saavat vallan. Sitten taas Krista tuo häät tasan seitsemän vuoden kuluttua ja se turmelluksen täyttymisen myötä 2013 jossa käy Sodoman ja Gomorran tapahtumaketjukin läpi, mies menee miehelle ja naiset syttyvät toisiinsa. Näiden Euroviisujen viesti on aika selvä, ensin on 2006-2013 seitsemän lihavaa vuotta ja sitten alkaa kaikua synkät tuulet jotka tuovat ne toiset 7 laihaa vuotta.

        Mitä tulee esim. Kristan symboliikkaan, niin Markku huomasi yllä kuvassa yksisilmä symbolin, johon Ollikin maileissaan viittasi. Krista viestii tajuamattaan myös antikristuksen tulon ja toisen pimeäksi menneen OIKEAN silmän edessä on sopimusliiton merkki, kädet lyövät yhtä. Hän esiintyy kuvissa suurinpiirtein porttomorsiamena, ristin symboli korvassaan. Oikein selvää kieltä mitä tuleman pitää, vain punainen asu ja viinimalja enää puuttuu.

        Tästä yhteydestä tuntuu löytyvän vaikka mitä, mutta nyt en paneudu tähän tämän enempää.


      • pelastussnoamastaaa

        18.4.2013

        Luopumus Sodomassa ja Gomorrassa, Suomessa ja Ruotsissa

        Lehti: Suomen euroviisuedustajan Krista Siegfridsin lesbosuudelma ei ole jäämässä ainoaksi kohusuudelmaksi euroviisulavalla. Perjantaina euroviisuharjoitukset vedettiin läpi ensimmäisen kerran väliaikanumeroineen, ja siitä paljastui yllätys.
        - Juontaja Petra Mede esittää kabareetyyppisen shown, jossa hän laulaa ironiseen sävyyn ruotsalaisista kliseistä kuten hirvistä ja kansantanssista, kertoo Yle Uutisten toimittaja Ville Vedenpää Malmösta. Shownsa aikana Mede asettautuu kahden käsikkäin olevan miehen väliin todeten: "You may kiss the groom" (voit suudella sulhasta). Kehotuksen jälkeen miehet suutelevat toisiaan.
        Krista Siegfrids päättää esityksensä

        suutelemalla naispuolista taustatanssijaansa. Suudelma on herättänyt kohun, ja esimerkiksi viisuihin niin ikään osallistuvassa Georgiassa kahden naisen välistä suudelmaa on kauhisteltu.
        Siegfrids totesi mm. tänään perjantaina Twitterissä, että nyt on vuosi 2013 ja hän voi suudella, ketä haluaa.

        Luopumalla luonnollisuudesta, luopumalla vanhoista neuvoista ja laeista, he väittävät olevansa viisaita nyt vuonna 2013, he ovatkin tulleet tyhmiksi, koska ovat vaihtaneet meille jo tuhansia vuosia katoamattoman Jumalan sanan kirkkauden tämä vuoden 2013 katoavaisten ihmisten ja lintujen, nelijalkaisten ja matelijoiden kuviin. Sen vuoksi Jumala on jättänyt heidät mielihalujensa valtaan sellaiseen saastaisuuteen, että he keskinäisissä suhteissaan häpäisevät oman ruumiinsa.

        He ovat vaihtaneet Jumalan ikuiseksi totuudeksi ja viisaudeksi antamat ohjeet valheeseen, he ovat ryhtyneet palvelemaan ja kunnioittamaan luotua eivätkä Luojaansa. Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan. Koska he eivät ole antaneet arvoa Jumalan tuntemiselle, on Jumala jättänyt heidät arvottomien ajatusten valtaan, tekemään sellaista mikä ei sovi.

        Arkkipiispa Kari Mäkinen puhui homoliittojen puolesta kirkolliskokouksen työskentelyviikon avajaisissa Turussa 13.5. maanantaina. Hän puhui luotuna olemisen salaisuudesta, jossa ihminen tarvitsee toista ihmistä, läheisyyttä, rakkautta ja lämpöä. Olen oppinut, että juuri siinä on Jumalan ihmiselle antaman seksuaalisuuden tärkeä merkitys, Mäkinen sanoi. Tässä katsannossa ei ole eroa heteroseksuaalisen ja homoseksuaalisen parisuhteen välillä. Molemmat parisuhteet ovat osapuolille yhtä tärkeitä, yhtä herkkiä ja yhtä haavoittuvia, hän lisäsi. Hänen mielestään sekä heterot että homot tarvitsevat pysyvyydelleen ja kestävyydelleen tukea. Siksi on merkittävää, että yhteiskunnassa luodaan lainsäädännöllä rakenteita, jotka antavat turvaa ja suojaa parisuhteelle ja sen osapuolille. Niitä tarvitsevat sekä heteroseksuaaliset parit että homoseksuaaliset parit, Mäkinen sanoi.

        Paavalin sanat viisaista jotka ovat tyhmiksi tulleet; voi että, kun on totta kuin rotta... Arkkipiispakin on niin tyhmäksi tullut, ettei erota seksuaalisuuden ja rakkauden eroavaisuutta toisistaan. Ymmärrän sen kyllä hyvin ettei tavallinen radio- tai tv toimittaja voi ymmärtää rakkauden ja seksuaalisen halun ja himon eroavaisuutta toisistaan. Eihän ne mymmärrä yksinkertaisempiakaan asioita, kuten tasa-arvo, luomisprosessi tai suvaitsevaisuusilmiöt, jotka ovat yhtä mahdottomia kuin ikiliikkujan, aikakoneen tai ikuisen elämän keksiminen. Ne ovat vain Jumalan lapsen hallussa olevaa salattua tietoa ja ymmärrystä.


      • luopumusss

        Ensi vuoden Euroviisut järjestetään Tel Avivissa

        Euroviisujen järjestäminen Israelissa on herättänyt arvostelua.

        Euroviisut13.9.2018 klo 13:11päivitetty 13.9.2018 klo 13:59

        https://yle.fi/uutiset/3-10402240

        Vuoden 2019 Euroviisut järjestetään Israelin Tel Avivissa. Asiasta päättivät Israelissa koolla olevat Euroopan yleisradioyhtiöiden EBU:n edustajat. Suomesta paikalla on Yleisradion Anssi Autio.

        Kisapaikkana toimii kokouskeskuskäytössä oleva Expo Tel Aviv. Semifinaalit käydään 14. ja 16. toukokuuta, finaali nähdään lauantaina 18. toukokuuta.

        Toinen vahva ehdokaskaupunki oli Jerusalem. Myös Eilat oli tarjoutunut järjestämään kisat.

        Euroviisut järjestetään edellisten kisojen voittajan kotimaassa. Viime keväänä Euroviisut voitti Israelin Netta Barzilai.

        Israelin euroviisuisännyys on herättänyt myös arvostelua. Viime perjantaina joukko eri maiden artisteja ja taiteilijoita julkaisi brittilehti Guardianissa (siirryt toiseen palveluun) avoimen kirjeen, jossa he vaativat tapahtuman siirtämistä pois Israelista. Allekirjoittaneet halusivat näin osoittaa tukeaan palestiinalaistaiteijoille. Suomesta allekirjoittajien joukossa olivat muun muassa vuoden 1991 Euroviisuedustaja Kaija Kärkinen sekä elokuvaohjaaja Aki Kaurismäki.

        Israelin Euroviisuja on varjostanut myös rahoituskiista. Israelin yleisradioyhtiö KAN maksoi EBU:lle 12 miljoonan euron takuusumman vasta eräpäivän umpeuduttua.

        Suomea edustaa Ylen valitsema kutsuvierasartisti, jonka edustuskappale valitaan Uuden Musiikin Kilpailussa 2. maaliskuuta 2019.

        -------------------

        Maailman paras gaykaupunki - Tel Aviv!

        https://www.is.fi/matkat/art-2000000472930.html

        Julkaistu: 30.1.2012

        Ei ihan ensimmäiseksi tulisi mieleen kaupunki Lähi-idässä, mutta näin kuulemma on. Maailman parhaaksi gaykaupungiksi on valittu Isrealin Tel Aviv.


      • pihonsivultaaa

        12.5.2018

        Uni sodasta Israelissa ja iskusta Tel Aviviin

        Christine Beadsworth, Etelä-Afrikassa asuva kirjailija ja taiteilija, näki toissapäivänä 10.5.2015 unen, jossa hän kuuli israelilaisen miehen laulavan valittaen ja surumielisenä yhä uudestaan: ”Oi Israel, kuinka ovatkaan mahtavat kaatuneet, kuule äitien itkua, oi Israel.”

        Christine näki samalla, miten hänen ohitseen meni pitkä, loppumattomalta vaikuttava jono puisia ruskeita ruumisarkkuja.

        Christine rukoili seuraavana päivänä palavasti Israelin puolesta, kun hän kuuli Herran sanovan: ”Minä lyön päätä, jotta sydän kääntyisi minun puoleeni. Minä suojelen Siionia.”

        Silloin Christine ymmärsi, että iskun saava pää on Tel Aviv, jota rangaistaan homouden, ylpeyden ja ihmisviisauden palvonnan takia, ja sydän on Siion eli Jerusalem, jota Jumala suojelee.

        Tämä on tuomio myös kaikille niille kansoille, jotka pitävät suurlähetystöään Tel Avivissa, vaikka Jerusalem on Israelin pääkaupunki.

        ------------------

        Kun Christine kysyi ajankohtaa, hän sai vastauksen, että hyökkäys Tel Aviviin tapahtuu USAn ja Guatemalan suurlähetystöjen Jerusalemiin siirtymisen eli 14.5. ja 16.5.2018 jälkeen.

        ------------------

        Jouko Pihon kommentti:

        Uskon että näin tapahtuu. Jumala tuhosi Sodomankin, joten Tel Avivin, maailman homopääkaupungin, rankaiseminen on hyvin uskottavaa. Mutta tuomion tarkoituksena on siis ennen kaikkea se, että se herättäisi israelilaisia hylkäämään syntinsä ja kääntymään Jumalan puoleen.


    • hgrfsjgj

      Eli periaatteessa ne varastivat supersalaisen suunnitelmansa yksityiskohdat Red Dawnista ja Chuck Norrisin Invasion USA -leffoista?

    • ajan.merkit

      pitkälti totta.! pölyttäjät vähentyneet 80%
      .. ja maapallon vilja varat kulutettu jo kolmen maapalllon edestä..!
      ja se on luonto!
      joka näyttää ihmisen? paikan tällä telluksella!!!!!!!

    • syttyykööö

      https://yle.fi/uutiset/3-10656568

      Taiwan laillistamassa samaa sukupuolta olevien liitot, mutta samalle viivalle heteroparien kanssa on vielä matkaa Aktivistit kritisoivat tuoretta esitystä, sillä laissa avioliitto on yhä miehen ja naisen välinen.

      parisuhde21.2.2019 klo 10:56

      Taiwanissa esitetään samaa sukupuolta olevien liittojen laillistamista. Hallitus julkisti asiaa koskevan lakiesityksen torstaina. Se keräsi heti kritiikkiä vähemmistöjen oikeuksia ajavilta aktivisteilta, sillä lakiesitys on kompromissi.

      Taiwanin korkein oikeus teki vuonna 2017 päätöksen, jonka mukaan on perustuslain vastaista estää samaa sukupuolta olevia ihmisiä menemästä naimisiin. Ratkaisu oli ensimmäinen laatuaan Aasiassa.

      Viime vuoden lopulla Taiwanissa järjestettiin kuitenkin sarja kansanäänestyksiä, joissa äänestäjät vastustivat tasa-arvoista avioliittoa
      (siirryt toiseen palveluun)
      .
      Nyt Taiwanin hallitus esittää, että yksityisoikeudellisesti avioliitto pysyy määritelmällisesti miehen ja naisen välisenä, mutta samaa sukupuolta oleville annetaan samanlainen oikeudellinen suoja kuin heteropareille.

      Samaa sukupuolta olevat parit voisivat tulevaisuudessa adoptoida puolisonsa lapsia, periä toisensa ja olisivat velvoitettuja elättämään toisensa.

      Taiwanissa tasa-arvoista avioliittoa edistävän järjestön koordinaattori Jennifer Lu huomautti heti uutistoimisto Reutersille, että lakiesitys ei silti takaa täysin samoja oikeuksia samaa sukupuolta oleville pareille. Adoptio-oikeus olisi rajoitettu.

      Taiwanin pääministeri Su Tseng-chang kommentoi esitystä sanomalla, että se ei ehkä täytä kaikkia odotuksia, mutta on alku.

      Taiwanin parlamentin odotetaan äänestävän esityksestä toukokuussa.

      Lähteet: Reuters, AFP

      • rakkaudenpuolesta

        Ihanaa tasa-arvoa ja rakkautta <3 tämä uusi avuiliittolaki on jumalan rakkauden lahja vietnamille :)


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe