Nilssonin näky

Part 1

http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu38.htm

25.8.2011
Ruotsalaisen H C Nilssonin näky helmikuussa 2011

Syksy 2011

Kuunneltuani radio-ohjelmaa koskien Lähi-itää ja laittaessani ruokaa eräänä päivänä helmikuun lopussa sisimpääni maalattiin näkymä siitä, mitä tapahtuu tulevaisuudessa.

Yhtäkkiä sain sisäisen varmuuden, ja tulevaisuuden näky maalattiin minulle siitä, mitä on tapahtuva. Tajusin, että se ei ollut tarkoitettu vain minulle, mutta samoin kuin niin monet kristityt tässä maassa pidin sen omana tietonani. Kirjoitin kuitenkin näyn paperille ja kerroin siitä läheisilleni. Useat läheisistäni ovat pyytäneet minua levittämään sitä, ja nyt viimeksi kun olin menossa liiketapaamiseen työssä, olin autossa juuri lopettanut rukouksen Jumalalle, että Hän johdattaisi minua eteenpäin. Arvatkaa kuka silloin soittaa: pastori, joka vihki minut ja vaimoni monta vuotta sitten, ja hän oli kiertotietä kuullut puhuttavan tästä näystä ja halusi kuulla siitä tarkemmin. Lisäksi emme ole tavanneet vuosiin. Kun Jumala niin selvästi muistuttaa minua, että minun pitää jakaa tätä eteenpäin, niin toivon nyt, että sinä kuuntelet ja itse pyydät Jumalalta viisautta tulevaisuutta varten.

Näky koostui useasta osasta, mutta ratkaiseva tapahtuma on se, että maailma tulee lopulta hyväksymään palestiinalaiskansan yksipuolisen julistamisen suvereeniksi valtioksi syyskuussa, ristiriidassa Israelin kanssa. Ja tämä ilman rauhaa Israelin kanssa ja ilman että on selvitetty, missä rajat kulkevat jne.

Tämä tapahtuma tulee ensin jakamaan maailman kahtia: niihin, jotka tukevat tätä yksipuolista palestiinalaisvaltion julistusta, ja niihin, jotka vastustavat Palestiinan valtion julistusta. Ne, jotka eivät tue julistusta tekevät niin lähinnä kahdesta syystä: joko he ovat tukeneet Israelia jo pitkään tai haluavat, että osapuolet pääsevät ensiksi yksimielisyyteen, jotta ei aiheutettaisi lisää jännitystä alueelle.

Peli, joka edeltää Palestiinan kansakunnan julistusta ja jatkuu sen jälkeen, ei aseta vain valtioita toisiaan vastaan vaan myös kansalaiset keskenään maailman eri kansakunnissa.

Tästä kulissien takaisesta pelistä tulee hyvin likainen ja saa aikaan odottamattomia seurauksia, joita emme olleet ottaneet huomioon.

Tässä hyökyaallossa ja tämän valossa kristillinen seurakunta varsinkin lännessä tulee kohtaamaan avointa vihaa ja vastustusta, jollaista emme ole ennen kokeneet.

Toinen osa koskee mitä nyt tapahtuu Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa, missä arabikansat nousevat kapinaan eivätkä enää halua elää köyhyydessä ja sorrossa. Sehän on suotavaa, mutta kysymys onkin, mihin nämä vallankumoukset johtavat.

30

1220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Part 2

      Monet lännessä toivovat naiivisti länsimaiden kaltaista demokratiaa ja uskovat, että tämä ratkaisee kaikki ongelmat. Se demokratia ja näiden kansojen kasvava vaikutusvalta sekä heidän omissa maissaan että maailmassa tulee kuitenkin poikkeamaan suuresti siitä mihin olemme tottuneet. Syy siihen on, että demokratia perustuu kansan arvostuksiin, ja islamin hallitsemissa arabimaissa ei ole samat arvot kuin muualla maailmassa. Arabivaltioiden tulevaisuuden demokratiarakenteet perustuvat islamiin ja sellaiseen oikeuskäytäntöön, jota muun muassa sharia edustaa. Mitä tämä sisältää, se tulee selviämään myöhemmin. Hamasin voitto demokraattisesti suoritetuilla vaaleilla Gazassa v. 2006 on vain yksi esimerkki siitä, mitä tulemme näkemään muslimidemokratioissa. Vaikka jotkut maat ovatkin maltillisempia kuin toiset, ne saavat muslimiluonteen, ja uskonnolliset johtajat tulevat saamaan poliittista valtaa. Se, että ihmisoikeudet on niin usein unohdettu islamin hallitsemissa maissa, ei ole sattumaa vaan riippuu mm. sellaisista arvoista kuten, että muslimit ovat arvokkaampia kuin muut. Vähemmistöillä, jotka elävät nykyään monissa arabimaissa ei tule olemaan helppoa. Se, että puolet Irakin kristitystä väestöstä on paennut kotimaastaan on vain esimakua siitä, mitä on tulossa. Yksistään Egyptissä on noin 8-miljoonainen kristitty koptivähemmistö.

    • Part 3

      Lisäksi yksi osa näkyä on, että voimakkaita levottomuuksia puhkeaa Euroopassa. Monissa Euroopan kaupungeissa tulee esiintymään sisällissodan kaltaisia tapahtumia. Syynä on osaksi voimakas talouskriisi jonka maailma tulee kohtaamaan, jolloin maita menee konkurssiin ja maksujärjestelmä jonakin aikana poistetaan. Toinen tekijä on, että muslimivähemmistöt Euroopassa saavat lisää muslimivaikutusvaltaa uudelleen muodostettujen arabimaiden innoittamina ja rohkaisemina. Vielä yksi tekijä levottomuuksiin ovat ne valtavat pakolaisvirrat, jotka tulvivat Eurooppaan ja koostuvat uudelleen muodostettujen arabivaltioiden vainotuista ei-muslimeista.

      Toinen arvostus, joka tulee kukkimaan muslimidemokratioissa, on viha Israelia kohtaan. Tämä yhdessä sen kanssa, mitä tulee tapahtumaan Euroopassa, aiheuttaa merkittäviä poliittisia vaikutuksia Israelille. Uudelleen muodostetut arabivaltiot riippumatta siitä, onnistuvatko ne vallankumouksissa vai eivät, tulevat saamaan lisää vaikutusvaltaa maailmanpolitiikassa, ja länsi painostetaan myymään pois tuki Israelille öljyn vuoksi ja vetoamalla rauhan saamiseksi Eurooppaan.

      Se, että Israelista tulee "uhri" kuten niin monta kertaa ennenkin, kun tämä maailma laatii suunnitelmia, ei kuitenkaan vaikuta Jumalan suunnitelmiin Israelia kohtaan huolimatta sen puutteista ja ilmeisistä synneistä. Tähän perustuu meidän toivomme, että mekin pelastumme armosta.

      Jumalalla on suunnitelma juutalaiselle kansalle, ja hänellä on suunnitelma sinun elämääsi varten.

      Edessä olevana aikana on nyt tärkeämpää kuin koskaan, että me heräämme ja näemme tilanteemme ja alamme aktiivisesti etsiä Jumalaa. Mikäli et elä lähellä Jumalaa eikä öljylamppusi ole täynnä (Matt. 25), on olemassa vaara, että menetät sen, mihin Jeesus-sulhanen on kutsunut sinut.

      Jos Jumala puhuu meille siitä, mitä on tulossa, se tarkoittaa, että hän haluaa meidän valmistautuvan.

      Koettele rukoillen se, minkä juuri olet lukenut (5. Moos. 13:1-5, 1. Joh. 4:1-6), ja kysy Jumalalta, millä tavalla sinun tulee valmistautua tulevaisuuteen.

      Jumalan läheisyydessä ei ole mitään tuskaa, pelkoa tai levottomuutta, vaan iloa, rakkautta ja rauhaa.

      Tätä juuri tämä maailma tarvitsee, ja siinä sinulla on osuutesi.

      H C Nilsson

    • Hols Nilgersson.

      Nyt onkin huisin jännää odotella sitä,että milloinka tähän stooriin tulee neljäs,ja myös täysin hihasta repäisty,jatko-osa sillä "kunhan tässä höpistään"-tyylillä.

    • Ingenjör_81
    • verkkomediasta

      Sota Gazassa on syttynyt (uutispäivitykset)

      Israel ilmoitti laajamittaisen kampanjan Gazan aluetta vastaan alkaneen ja valmistautuu maaoperaatioihin palestiinalaisialueella. Sotatila syttyi sen jälkeen kun Israel oli tappanut pommittamalla Gazaa hallitsevan Hamas-puolueen sotilasjohtajan Ahmed Jabarin. Hamas ilmoitti avoimen sodan alkaneen.

      Päivitettävä uutinen
      14.11.2012, Verkkomedia
      Päivitetty 14.11. klo 21:15



      Sota Gazassa on syttynyt! (uutispäivitykset)

      Israel ilmoitti operaation "Pillar of defence" - "Puolustuksen tukipylväs" alkaneen. Useat Gazan alueen rakennukset ovat ilmapommitusten kohteena Gazassa. Israelin armeijan mukaan kaikki keinot ovat käytössä, myös maahyökkäys Gazaan. Israel on kutsunut reservit palvelukseen ja sanoo valmistelevansa maaoperaatiota palestiinalaisalueelle, jossa asuu noin 1,5 miljoonaa ihmistä saarretuissa olosuhteissa.

      Israel on pommittanut Gazaa myös viimepäivinä aiheuttaen useiden siviilien kuoleman. Jännitteet ovat kiristyneet molemmin puolun ja eilen raportoitiin, että Israel oli katkaissut elintarvikkeiden toimituksen palestiinalaisille. Sotatila tuleekin vain päiviä ennen palestiinalaisten tavoittelemaa tunnustusta itsenäisyydelleen YK:n yleiskokouksessa.

      Palestiinalaisalueen pommitukset ovat johtaneet palestiinalaisten vastaukseen ja raketti-iskuihin Israelia kohden. RT:n kirjeenvaihtajan mukaan pommituksia käydään parhaillaan kiivaasti molemmin puolin rajaa.

      Koulut Gazassa on suljettu alkaneiden kiivaiden pommitusten johdosta. Ensimmäisessä vaiheessa kuolonuhrien määräksi ilmoitetaan 9 ja 20 on loukkaantunut. Päivitämme uutista jatkuvasti uusilla tiedoilla Gazasta.

      Vuonna 2008-2009 Israelin suorittama hyökkäys Gazaan, "Cast Lead", johti noin 1500 ihmisen kuolemaan, joista valtaosa oli alueella asuvia siviilejä. Hyökkäys aiheutti valtavat aineelliset tuhot ja Gazan alue on pysynyt sen jälkeen saarrettuna. Alueen siviiliväestöllä ei ole mahdollisuuksia paeta pommitusten keskeltä.

      Edellinen hyökkäys johti myös koko Lähi-idän tilanteen kiristymiseen ja asiantuntijat ovat varoittaneet vuodesta 2009 lähtien, että Gazan tilanne toimii hyvin mahdollisesti laukaisijana seuraavalle suurelle Lähi-idän konfliktille. Palestiinalaisten tärkeimmät liittolaiset ovat Syyria, Libanonin Hizbollah-liike ja Iran. Egyptin asema uudessa suuremmassa konfliktissa on oletettavasti muuttunut kuluneiden vuosien aikana, mutta Egyptin vastaus nähtäneen vasta lähipäivien aikana.

      Ydysvaltojen sotilasjohto on jo ilmoittanut tukevansa Israelin toimia palestiinalaisia vastaan - tälläkin kertaa.

      Olemme Verkkomediassa varoittaneet koko olemassaolomme ajan Gazan aiheuttamasta turvallisuusvaarasta ja uutisoineet sotilaallisista keskityksistä, sotaharjoituksista ja Israelin Gazan operaatioista, jotka ovat viitanneet sodan lähestymiseen. Israel ei ole omassa mediassaan peitellyt operaatioaikomuksiaan Gazaa vastaan. Gazan saartoa on ainoastaan kiristetty.


      "Annamme yleisen varoituksen, koska on hyvin mahdollista, että Israelin hyökkäys Gazaan luo odotetun provokaation, joka saattaa laukaista lännen ja Israelin pitkään valmistelevan laajamittaisen "monen rintaman" sodan Lähi-idän alueelle."


      Etsimme läntisten uutisten tueksi mm. palestiinalaisia uutislähteitä, mutta ainakin Maan-news, palestiinalaisten pääutiskanavan nettisivut on suljettu internetistä. Vuonna 2009 palestiinalaisten uutislähteet pysyivät toiminnassa koko sodan ajan.


      ***

      PÄIVITYKSET / SÄHKEET:

      21:15 - Israelin ilmavoimat ja laivasto pommittavat parhaillaan Gazaa. 10 kuolleeksi ilmoitetun palestiinalaisen joukossa on ainakin kaksi lasta. (VM)



      ***


      Seuraa päivityksiä netissä!

      http://rt.com/news/gaza-israel-hamas-attack-687/ (International - Russia)

      http://www.presstv.ir/ (Iran international)

      http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/live-blog-israel-launches-military-operation-in-gaza.premium-1.477850 (Israel mainstream)

      http://www.jpost.com/Default.aspx (Israel mainstream)

      http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-20328799 (BBC)


      LIVE-TV netissä:

      http://www.presstv.ir/live.html

      http://rt.com/on-air/


      Tiedotamme uutislinkeistä ja saatavissa olevista LIVE-uutisista jatkuvasti.



      Muita lähteitä:

      http://rt.com/news/hamas-military-chief-killed-684/

      http://www.presstv.ir/detail/2012/11/14/272219/israeli-airstrike-kills-alqassam-cmdr/

      • sitä saa mitä tilaa

        Hamas on JATKUVASTI tehnyt rakettihyökkäyksiä Gazasta. Nyt on Israelin kärsivällisyys loppu. Mikään muu valtio maailmassa EI antaisi hyökkäillä jatkuvasti siviiliväestönsä kimppuun raketein ja muilla terrori-iskuin niinkuin Israel on sallinut, koska HALUAA RAUHAA. Mutta odottavien äitien ja lastenvaunujen taakse piiloutuvat hamasilaiset terroristit jatkuvalla syötöllä iskevät saaden aikaiseksi rampoja, leskiä ja orpoja, mutta saavat nyt maistaa omaa lääkettään.


    • verkkomediasta

      Israel julisti sodan Twitterissä: USA tukee, Venäjä tuomitsee hyökkäyksen Gazaan

      Aika on muuttunut. Israelin sodanjulistus Gazassa tapahtui sosiaalisessa mediassa lähetetyllä viestillä. Pian Israelin armeijan julistettua Twitterissä taistelutoimet alkaneeksi - Gazassa räjähti. USA on antanut tukensa Israelin operaatiolle, mutta Venäjä on tuominnut Israelin sotatoimet.

      Lähteet: RT, Reuters, Edmonton Journal, Infowars
      Toimittaja: Janus Putkonen
      15.11.2012, Verkkomedia.org

      Israel julisti sodan Twitterissä: USA tukee, Venäjä tuomitsee hyökkäyksen Gazaan

      Israelin armeija lähetti sodanjulisteksen virallisen Twitter-tilinsä kautta. Kyseessä on ilmeisesti ensimmäinen kerta kun historiallinen sodanjulistus tehdään sosiaalisen median välityksellä. Viestissään IDF:n tiedottaja sanoo armeijan aloittaneen laajamittaisen kampanjan Gazan alueella, jonka kohteena ovat Hamasin ja Islamistisen Jihadin kohteet.

      Hetkeä tweettauksen jälkeen Israelin ilmavoimat pommittivat ajoneuvoa, jossa matkusti Hamasin sotilaallisen siiven johtaja Ahmed Al-Jabari. Pommituksen jälkeen IDF kertoi viestissään käynnistäneensä operaatiot Hamasia vastaan, jonka se väittää olevan Iranin liittolainen, ja joka on Israelin mukaan vastuussa terrorista. IDF edelleen varoitti, että Hamasin johtajiston kannattaa pysytellä maan alla tulevat päivät, eikä näyttää naamaansa maan päällä.

      Hetkeä myöhemmin Hamasin tiedottaja Fauazy Brehom vahvisti pommituksen tapahtuneen ja sotilasjohtajan saaneen surmansa. Hamas vastasi, että IDF on sodanjulistiksella avannut helvetin portit. Israel vastasi puolestaan, että kaikki keinot ovat pöydällä ja maan armeija on valmis käynnistämään maaoperaation Gazassa.


      USA tukee Israelia - Venäjä ja Egypti tuomitsevat

      Presidentti Obaman hallinto antoi tukensa Israelin toimille pommitusten alettua. Hallinnon tiedottaja Mark Toner sanoi USA:n antavan täyden tukensa Israelin itsepuolustukselle ja tuomitsi Hamasin raketti-iskuista Israeliin. USA kuitenkin toivoo Israelin tekevän kaikkensa, että siviiliuhreilta vältyttäisiin.

      Torstain vastaiseen yöhön mennessä yli kymmenen ihmisen kerrotaan saaneen surmansa ja ainakin sadan ihmisen haavoittuneen Gazassa. Pommitukset jatkuvat kiivaina ja suuri osa uhreista on naisia ja lapsia, kertovat sairaalalähteet. Kuolonuhrien joukossa on ainakin viisi nuorta naista tai tyttöä. Palestiinalaiset ovat ampuneet samaan aikaan satakunta rakettia Israeliin, mutta tappioista ei ole tietoa.

      Venäjä tuomitsee Israelin käynnistämät sotatoimet. Ulkoministeri Sergei Lavrov sanoi Arabiliiton kokouksen yhteydessä Saudi-Arabiassa keskiviikkona, että Israelin tulee keskeyttää hyökkäyksensä ja väkivaltaisuudet Gazassa. Myös mm. Egypti ja Qatar ovat tuominneet Israelin toimet. Egypti kutsui lähettiläänsä Israelista ja maata hallitseva Muslimiveljesjärjestö on tuominnut ankarasti Israelin toimet.

      Egypti lupaa palestiinalaisille, etteivät he enää tulisi jäämään yksin Israelin verilöylyn edessä.

      Yön aikana liikkuneiden, mutta toistaiseksi vahvistamattomien tietojen mukaan Egypti olisi aloittanut keskittämään armeijaansa Sinain niemimaalle Israelin vastaiselle rajalle.

      Hajanaisten tietojen mukaan myös Egyptin erikoisjoukkoja olisi nyt liikkeellä.


      Lähteet:

      http://rt.com/news/first-israel-gaza-idf-706/

      http://www.edmontonjournal.com/news/Obama administration condemns

      http://uk.news.yahoo.com/russia-calls-end-attacks-violence-gaza-193609546.html

      http://www.infowars.com/egypt-vows-response-to-israeli-attack-in-gaza/

      http://www.gulf-times.com/site/topics/article.asp?cu_no=2&item_no=543998&version=1&template_id=37&parent_id=17

    • profetia

      Abraham Josefin isä oli Persiassa syntynyt rabbi, joka muutti Israeliin ennen sen itsenäistymistä 1948. Abraham Josef syntyi 1943. Hän on ammatiltaan sähkömies ja elää vieläkin. Vuonna 1968 hän sähkötöitä tehdessään sai niin kovan sähköiskun, että hänen sydämensä pysähtyi. Hänet vietiin juutalaiseen ortodoksisairaalaan kuolleena. Siellä hänelle annettiin normaalia voimakkaampi isku ja hän heräsi henkiin. Herättyään henkiin hän muisti mitä hänelle oli tapahtunut ja mitä hänelle oli puhuttu rajan toisella puolella. Hän kirjoitti tästä kokemuksestaan 17 sivun muistion. Jerusalem Post oli tästä niin kiinnostunut, että 14.10.2006 tästä Aabraham Joosefin sanomasta oli lehdessä monen sivun juttu.

      Mitä sitten tapahtui ja mitä sanottiin?
      Kuolemansa jälkeen Aabraham Joosef oli tullut tilaan, ”huoneeseen”, jossa oli valtaistuin. Sen edessä oli miehiä, jotka sanoivat hänelle: ”Sinut lähetetään takaisin sinun isiesi ansion tähden ja sinulla on sanoma, jonka sinä viet Israelin kansalle.”

      Sanoma oli seuraava:

      Israelin kansa tulee olemaan viimeisinä aikoina johtajien synnin tähden tuomittu kansa. Jos parannusta ei tule, niin Israel joutuu sotaan vuonna 2012.

      Sota alkaa niin, että nousee karismaattinen islamilainen johtaja, joka kokoaa kahden miljoonan miehen armeijan. Nämä hyökkäävät Israeliin ja puoli toista miljoonaa juutalaista kuolee tässä sodassa ja Israel miehitetään.

      Israel joutuu lähtemään maastaan pakoon 9-12 kuukaudeksi, ei kuitenkaan kaikki. Tämän aikana Israel aloittaa ydinsodan. Se laukaisee ydinaseen ympäröiviin arabimaihin ja kahdessa päivässä kuolee 10-15 miljoonaa arabia. Saasteiden seurauksena kuolee vielä kymmeniä miljoonia.

      Ahdistus Israelin kansalla on kova ja sen ahdistuksen keskellä Jumala puuttuu asioihin, niin kuin Sakarjan kirjassa sanotaan(luvut 12-14). Jumala tekee ihmeen ja sen seurauksena Messias saapuu.

    • profetia

      Otteita Michael Evansin 1.4.2012 päivätystä kirjeestä.

      Rauhan tervehdys Jerusalemin pyhästä kaupungista!

      Jumala käski minua yli 30 vuotta sitten matkustamaan Israeliin tapaamaan
      silloista pääministeriä, Menachem Beginiä. Kerroin Beginille Jumalan minulle
      antamasta näystä rakentaa siltaa Amerikan raamattu-uskovaisten ja Israelin
      juutalaisten välille. Pääministeri Begin kiinnostui ideasta. Itse asiassa Beginin
      ensimmäinen reaktio oli: "Rakennetaan se yhdessä!" Kuten sitten teimmekin.

      Saman matkan aikana tapasin ensimmäisen kerran Benjamin Netanyahua.
      Voitelin Netanyahun öljyllä ja profetoin, että hän tulisi palvelemaan kaksi eri
      kertaa Israelin pääministerinä ja että toinen kerta olisi Israelin suurimman
      kriisin aikaan.

      Huomioitavaa on se että Benjamin Netanyahua tuli ensimmäisen kerran Israelin pääministeriksi 1996 Prime Minister from June 1996 to July 1999 ja toinen kausikin joka alkoi 2009 alkaa olla loppulla,

      joten on kysymyksessä ehkä päivistä ja saamme nähdä “Israelin suurimman kriisin” mikä se sitten lienee onkin.

    • profetia

      Julkaistu aikakausilehdessä Israel Today 21.11.2011

      Yalkut Shimonin profetia Messiaan paluusta. Juutalainen ennustus ehdottaa että Messias voi olla pian tulossa. Keskiaikainen juutalainen profetia koskien Israelin Messiaan tulemista näyttää vastaavan nykytilannetta Lähi-idässä, raportoi Israel National News viikonloppuna. Osiossa rabbiinista kirjallisuutta tunnetaan Yalkut Shimonin sivuavan monia tulevaisuuden skenaarioita koskien Israelin kansaa ja koko maailmaa. Sen osiossa koskien Raamatun Jesajan kirjaa ja sen profetioita, rabbi Yalkut Shimoni toteaa:

      "Vuonna jolloin Messias-kuningas ilmestyy, kaikki maailman kansat provosoivat toisiaan. Persian kuningas provosoi Arabian kuningasta ja Arabian kuningas kysyy neuvoa Aramilta."

      Tämä kuvaus muistuttaa Iranin uhmakasta ydinohjelmaa ja sen luomaa jännitystä arabivaltioiden, erityisesti Saudi-Arabia kanssa. Mutta mitä tapahtuu seuraavaksi? Yalkut Shimoni mukaan:

      "Persian kuningas palaa ja tuhoaa koko maailman. Ja kaikki maailman kansat ovat paniikissa ja hädässä ja he lankeavat kasvoilleen ja heidät valtaa synnytyskivut kuin synnyttävän naisen..."

      Kansainvälisen atomienergiajärjestön (IAEA) tuore raportti vahvisti, että Iran valmistaa ydinaseita, jotka se luultavasti saa valmiiksi vajaan vuoden kuluessa. Tämä tarkoittaa sitä, että diplomaattiset ponnistelut ovat epäonnistuneet ja välttyäkseen vaaralliselta ja ennalta ehkäisevältä Israelin ja/tai Amerikan iskulta, Iran tulee onnistumaan hankkeissaan saada käyttöönsä ydinaseita.

      Monet lännessä keskittyvät vähättelemään Iranin ydinaseiden vaaraa. He väittävät, että aivan kuten Neuvostoliitto ei ole käyttänyt ydinaseita länttä vastaan, samoin tulee myös Iran pidättäytymään. Mutta sellaisissa kommenteissa ei oteta huomioon syvää uskonnollista ideologiaa, jota pääsääntöisesti Iran edustaa, pitäen itseään Allahin välineenä käynnistää uusi kulta-aika islamille.

      Mitä tämä kaikki merkitsee Israelille, olettaen että Yalkut Shimoni on oikeassa? Teksti kuuluu:

      "... ja Israel ovat paniikissa ja hädässä ja kysyy" Minne menemme? Minne menemme? ', Ja Hän sanoo heille "poikani, älä pelkää, kaiken mitä olen tehnyt, olen tehnyt vain sinulle. Miksi pelkäätte? Älä pelkää, teidän lunastuksenne aika on tullut, ja lopullinen lunastus ei ole kuten ensimmäinen lunastus, koska ensimmäistä lunastusta seurasi surua ja pakkotyötä muiden valtakuntien sorron alla, mutta lopullista lunastusta ei seuraa suru eikä pakkotyö muiden valtakuntien alaisuudessa."

      Israelissa onkin jo merkkejä paniikista ja ahdistuksesta. Viime kuussa Israel on harjoittanut kireitä julkisia keskusteluja iskeäkö vaiko ei Iranin ydinlaitoksiin ja sanomalehtien palstoilla on kuvattu yksityiskohtaisesti, mitä voisi tapahtua Juutalaisvaltiolle jos se hyökkää tai jos se ei tee sitä. Samaan aikaan Israelin Siviilirintaman Iskujoukko (HFC=Home Front Command) on harjoitellut harvinaista massiivisten ohjusten ristitulta Tel Aviv’issa.

      Ei tarkalleen tiedetä, kuka on koonnut Yalkut Shimonin profetian, mutta vanhin säilynyt kopio siitä on päivätty noin 1310 jKr. Monet rabbit ovat maininneet Yalkut Shimonin eläneen jo paljon aiemmin, Talmudistisella aikakaudella, mikä oli ensimmäisellä ja toisella vuosisadalla AD (AD = Armon Vuosia).

      Lainaus: http://www.israeltoday.co.il/tabid/178/nid/23021/language/en-US/Default.aspx

    • profeita

      Sadhu Sundar Selvarajin saama profetia 6.12.2011 Jerusalemissa Avointen taivaiden profeetallisessa konferenssissa

      Jerusalem tullaan jakamaan

      Sadhu alkaa profetiansa kertomalla, että hänen luonaan kävi profeetta Sakarja. Myös Jeesus ja enkeleitä vieraili Sadhun luona vahvistaen sanoman.

      Profeetta Sakarja kiinnitti Sadhun huomion Sakarjan kirjan luvun 14 jakeisiin 1-3, jotka kuuluvat seuraavasti:

      ”Jerusalem, Herran päivä on jo lähellä! Sinä päivänä sinut ryöstetään tyhjäksi, ja saalis jaetaan muuriesi sisällä.
      Minä kokoan kaikki kansat taistelemaan Jerusalemia vastaan. Kaupunki valloitetaan, talot ryöstetään, naiset raiskataan, puolet kaupungin asukkaista viedään vieraaseen maahan. Mutta jäljelle jääneitä ei tuhota.
      Herra itse lähtee sotaan viholliskansoja vastaan, niin kuin hän on lähtenyt ennenkin vihollisen hyökätessä.”

      Luettuaan tekstin Sadhu kysyi Sakarjalta: ”Mitä tämä Kirjoitus tarkoittaa?” Sakarja vastasi: ”Jerusalemin kaupunki tullaan pian jakamaan.” ”Miten se on mahdollista?” Sadhu kysyi. Sen jälkeen Sakarja selitti Sadhulle, miten kaikki tulee tapahtumaan.

      Kun Sadhu tuli Jerusalemiin konferenssiin, Jumalan enkeli ilmestyi hänelle 5.12.2011 ja sanoi: ”Jerusalemin kaupunki tullaan jakamaan hyvin pian.”

      Sadhu kertoi konferenssissa: ”Kaikki suojelevat enkelit, myös Israelia suojeleva ylienkeli Mikael, joutuvat vetäytymään taaksepäin eikä heidän sallita turvata Israelia, koska Jerusalemin pitää tulla jaetuksi.”

      ”Kyseessä on tuskallinen tapahtuma, mutta Israelin pitää käydä sen läpi, jotta muut profeetalliset asiat voisivat toteutua. Vasta näiden kauheiden koettelemusten jälkeen israelilaiset kääntyvät Herran puoleen ja huutavat: ”Oi, Herra Jumala, missä sinä olet? Auta meitä!” Kyseessä on Israelin ristiinnaulitseminen. Mutta se on välttämätöntä. Silloin toteutuu Sakarjan kirjan luvun 12 jae 10 ”Mutta Daavidin sukuun ja Jerusalemin asukkaisiin minä vuodatan armon ja rukouksen nöyrän hengen”.

      Sen jälkeen Sadhu kertoi, miten Jeesus ilmestyi hänelle Jerusalemin hotellihuoneen parvekkeella näyttäen hänelle kaikkia niitä paikkoja, joissa hän teki maanpäällistä työtään 2000 vuotta sitten.

      Yhtäkkiä Sadhu näki näyssä, miten eräs korkea rakennus räjähti, sen jälkeen toinen iso rakennus romahti maahan ohjuksen osuttua siihen. Kaikkialla taivaalla näkyi hävittäjälentokoneita.

      Kaiken tämän keskellä Jeesus sanoi kyynelet silmissään: ”Minun kaupunkini tulee kärsimään suuresti sodasta.” Myös paikalla olevat enkelit sanoivat: ”Israel tulee kärsimään suuria tappioita. Menneissä sodissa Israelin tappiot ovat olleet pienet, mutta tällä kertaa Israel tulee kärsimään raskaita menetyksiä. Israel tulee kärsimään kuten Jeesus, jota lyötiin, ruoskittiin ja joka ristiinnaulittiin. Jerusalemia lyödään, rusikoidaan ja teurastetaan. Kuolleita ruumiita, lapsia ja nuoria ihmisiä, makaa kaikkialla kaduilla pommien ruhjomina.”

      Sitten Israelin lähin ystävä ja liittolainen USA tulee pettämään Israelin kuten Brutus Caesarin. USA virittää poliittisen ansan Jerusalemin valloittamiseksi. Sen jälkeen Antikristus tulee näyttämölle tarjoamaan rauhaa maaluovutuksia vastaan.

      Sadhu näki näyssään, miten Israelin pääministeri oli hyvin avuton ja järkyttynyt tässä tilanteessa, jossa Israelin paras ystävä osoittautuikin petolliseksi.

      Israelilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin luopua puolen Jerusalemin hallinnasta. Näin Jerusalem jakaantui.

      Antikristus, joka sai rauhan aikaan Lähi-idässä, lupasi rauhaa maaluovutusten vastapainoksi. Lisäksi Antikristuksella oli vielä yksi bonuskortti: jos israelilaiset suostuvat Jerusalemin jakamiseen, niin he saavat rakentaa Jerusalemiin temppelin.

      • profetia2

        Silloin toteutuu Danielin kirjan luvun 9 jae 27: ”Hän (Antikristus) on tekevä liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon (= 7 vuotta) ajaksi, ja puoleksi sitä viikkoa (= 3½ vuotta) hän (Antikristus) on lakkauttava teuras- ja ruokauhrin. Ja temppelin ylimmällä kohdalla on oleva turmion iljetys aina siihen saakka kun turmion tuoja (Antikristus) vääjäämättä joutuu turmioon.”

        Silloin tehdään siis rauhansopimus, mutta teeskentelevä rauhanruhtinas, joka on itse asiassa kadotuksen ihminen, tulee rikkomaan sopimuksen 3½ vuoden kuluttua.

        Sadhu kertoi lopuksi, että Israelin liittolaiset eivät ole oikeita liittolaisia. Ne vain näyttävät siltä. Itse asiassa ne vain odottavat tilaisuutta iskeä Israelia selkään.

        Israel tulee jäämään täysin yksin. Israelilla ei tule olemaan yhtään ystävää. Israelin ainoa ystävä tulee olemaan Jumalan seurakunta, Jeesukseen uskovien joukko, ei virallinen kirkko.

        Onko Jerusalemin, Jumalan kaupungin, jakamisesta mitään seurauksia?

        Sadhun mukaan Jerusalemin jakamisesta seuraa suuria maanjäristyksiä ja valtavia hyökyaaltoja eri puolilla maailmaa.

        On myös kolmas seuraus. Kun Sadhu oli rukoilemassa ja paastoamassa Siinain vuorella, hän näki mitä tulee tapahtumaan USAlle, joka tulee olemaan merkittävin Jerusalemin jakamisen puolestapuhuja. Sadhu näki kolmiulotteisen Yhdysvaltojen kartan. Sadhu näki kartan vierellä valtavan enkelin miekka kädessään. Enkeli kääntyi Sadhun puoleen ja sanoi: ”Tämä on tämän kansakunnan tuomio, joka tulee kääntämään selkänsä Jumalan kansaa vastaan.” Näin sanottuaan enkeli puhkaisi ja lävisti USAn keskeltä halki.

        Sadhulta on kysytty paljon, miten Jeesukseen uskovien ihmisten käy Israelin tulevissa tuomioissa. Enkeli vastasi: ”Messiaaniset juutalaiset ja kaikki muut uskovat tullaan suojelemaan tulevien vaikeuksien aikana.”

        Sadhu jatkoi: ”Jumala tulee puhumaan monille eri maiden uskoville siitä, että heidän tulisi muuttaa Israeliin, koska lopunaikana Israelissa tarvitaan vanhurskaiden ihmisten palavia rukouksia. Joten jos tunnet hengessäsi sisäistä kutsumusta muuttaa Israeliin, älä epäile. Meidät on kutsuttu olemaan Israelin rinnalla silloinkin, kun kaikki muut hylkäävät Jumalan omaisuuskansan."


    • profetia

      OLIIVIPAAVI

      Esipuhe: Onko nyt valittu paavi historian viimeinen? Gavriel Kastelista tarkastelee vanhaa ennustusta, jossa juuri valittu paavi on saanut otsikossa valitun nimen. Jos yleensä arviot Rooman paavin olemisesta Ilmestyskirjan 'väärä profeetta' ja tämä nyt valittu olisi historian viimeinen paavi, olisivat oikeat, niin silloin tämä paavi lyöttäytyy hyvin läheiseen suhteeseen EU-pedon kanssa ja silloin lopunajat vyöryisivät silmiemme eteen hyvin selvinä. Erityisesti Ilmestyskirjan kohta Pedon ja Helakanpunaisen porton osalta, samoinkuin 'väärän profeetan' toiminta pedon merkin ottamisen puolestapuhujana. Mielenkiintoista seurata, olemmeko jo tulleet siihen saakka.

      Maailman media on uskollisesti välittänyt tietoja ja kuvauksia maailman viimeisen kahden päivän tärkeimmästä uutisesta: Uuden paavin valitsemisesta.

      Vaikka valinta ei sinänsä koske suoranaisesti Suomen evankelisia, 1.3 miljardin katolisen ihmisen hengellisen johtajan valinta on sen verran tärkeä, että siihen kannattaa hetkeksi syventyä.

      Käsiini sattui ikivanha profetian nimellä kulkeva ennustus, joka käsittelee paaveja.

      Esittelen sitä lukijoilleni aivan yleisen mielenkiinnon vuoksi.

      Lähdeteokseni löytyvät osoitteista: www.newswithviews.com ja www.bibleprobe.com

      Vuonna 1094 syntyi Pohjois-Irlannissa poika arvostettuun perheeseen nimeltä O´Morgair Armagh.

      Pojalle annettiin nimeksi Maelmhaedhoc. Vähän vaikeatajuinen, ja sen huomasivat muutkin, sillä nimi yksinkertaistettiin kastetilaisuudessa muotoon Malachy, minkä perhe omisti sukunimekseen.

      Pojan suoritettua välttämättömät alkuopinnot perheen pää päätti, että pojasta tulee Rooman kirkon pappi.

      Hänet vihittiin papiksi 1119; poika oli silloin 25-vuotias. Malachy eteni urallaan pappina saaden nimityksen korkeampaan ja korkeampaan virkaan. Vuonna 1123 hänet nimitettiin Connorin arkkipiispaksi. Neljä vuotta myöhemmin hänestä tuli Desmondin prinssin Cormac MacCarthyn rippi-isä. Prinssistä tuli sittemmin Irlannin kuningas. Vuonna 1132 hänet ylennettiin Armaghin arkkipiispaksi. Hän kuoli toisella pyhiinvaellusmatkallaan Roomassa vuonna 1148. Paavi Clemente III kanonisoi hänet 1199.

      Malachy oli siunattu monilla lahjoilla. Hän paransi sairaita, hän pystyi levitoimaan ja hänellä oli selvänäkemisen lahja. Hänen kerrotaan suorittaneen useita ihmetekoja.

      Mutta mikä tärkeintä aiheemme kannalta: Hänellä oli profetoimisen lahja.

      Kaikkein tärkein ja arvoituksellisin on hänen profetiansa Rooman paaveista alkaen paavi Innocent II:n, joka valittiin paaviksi 1140, seuraajasta Celestine II:sta, joka tuli paaviksi 1143, aina viimeiseen paaviin asti, joka tulisi nousemaan paaviksi 02.04.2005 kuolleen paavi Johannes Paavali II jälkeen. Tämä uusi paavi, profetian järjestyksessä no 111ja kaikkiaan 265. paavi valittiin 19.04.05. Hän otti nimekseen Benedikt VI, alkuperäinen nimi Joseph Ratzinger, syntynyt 16.04.1927 Bavariassa Saksassa.

      Malachy ei käyttänyt tulevista paaveista heidän oikeita nimiään, vaan kutsui heitä vertauskuvallisilla nimillä, jotka tavalla tai toisella liittyivät kuhunkin henkilöön. Hän ei myöskään ennustanut heidän hallitusaikaansa.

      Hän sai profetiansa ollessaan matkalla ensimmäiselle pyhiinvaellusmatkalle Roomaan paavi Innocent II:n virkaanasettajaisiin, ja hän luovutti ne uudelle paaville "lievittääkseen hänen ahdistustaan".

      Malachyn profetia käsittelee 111 paavia, mutta siihen on 1500-luvulla liitetty kardinaali Simoncellin kirjoittama lisäys paavista joka olisi järjestyksessä 112. Sitä pidetään profetiaan kuulumattomana lisänä.

      • profetia2

        En aio käydä läpi lukemattomia paaveja vuosisatojen ajoilta, mutta muutama esimerkki lienee paikallaan.

        Paavi Clement XIII, 1758-1769, omasi läheiset suhteet Umbriaan, jonka tunnus oli ruusu. Malachy käytti hänestä profetiassaan nimeä Umbrian Ruusu, "Rosa Umbriae".

        Pius II, paavina 1503 vain 26 päivää, sai nimen "De Parvo Homine", Pieni Mies, mikä oli hänen alkuperäinen sukunimensä Piccolomini.

        Paavi Leo XIII, 1878-1903 sai nimen "Lumen in Caelo", Taivaitten Valo. Hänen sukuvaakunansa tunnus on tähdenlento.

        Paavi Pius X, 1903-1914, sai nimen "Ignis Ardens", Palava Tuli. Hän toimi I maailmansodan aikana.

        Benedikt XV, 1914-1922, sai nimen "Religio Depopulata", Tuhottu Uskonto. Hänen aikanaan alkoi levitä maailmaan uskonnonvastainen maailmankatsomus ja pyrkimys yhteen maailmanhallitukseen, -kirkkoon ja

        -talousjärjestelmään, kuten Ilmestyskirjan luvuissa 13, 17 ja 18 kerrotaan.

        Paavi Pius XI, 1922-1939, sai nimen "Fides Ihtrepida", Horjumaton Usko. Hänen aikanaan maailma valmistautui "sodat lopettavaan sotaan". Uusi maailmanjärjestys alkoi työskentelynsä.

        Paavi Pius XII, 1939-1958, Malachy antoi hänelle nimen "Pastor Angelicus", Enkelimäinen Paimen.

        Paavi Johannes XXIII, 1858-1963, nimi "Pastor et Nauta", Pappi ja Merenkulkija. Toimi myös Palestiinassa.

        Paavi Paavali VI, 1963-1978, "Flos Florum", Kukkien Kukka. Perheen vaakunassa on kolme iiris-kukkaa.

        Paavi Johannes Paavali I, 1978 paavina 34 päivää, "De Medietate Lunae", Puolikuu.

        Paavi Johannes Paavali II, 1989-2005, "De Lobaore Solis", Auringonpimennys. Tämä paavi, Karol Wojtyla, syntyi 18.05.1920 Krakovassa Puolassa auringonpimennyksen aikaan. Hänen hautausseremonioittensa aikana 08.04.2005 tapahtui harvinainen hybridi auringonpimennys.

        Nykyinen paavi Benedikt VI sai profetiassa nimen "Gloria Olivae", Oliivien Kunnia.

        Paavi Benedikt VI kuuluu benediktien munkkijärjestöön, joka tunnetaan myös nimellä Olivetans.

        Malachyn profetian mukaan hänen kautensa päättyy äkisti, ja kirkkolaitos joutuu suuriin kärsimyksiin. Ehkä siinä toteutuu Ilmestyskirjan 17:15 - 18 profetia. Malachyn profetian mukaan Benedkt VI on viimeinen paavi.

        Sitä edeltää rauhan aika, myös Lähi Idässä, mutta se loppuu äkisti, ilman varoitusta.

        Malachyn profetiaa säilytetään Vatikaanin arkistossa, ja kirkon nykyinenkin johto varmaan tuntee sen sisällön. Onko sillä mitään vaikutusta heihin tai kirkon politiikkaan, on taas toinen asia.


    • profetia

      Viimeinen sukupolvi alkoi 1948

      Israel itsenäistyi toukokuussa 1948

      Raamattu ennustaa Psalmissa 102:17, että "Kun Herra rakentaa Siionin, Hän ilmestyy kunniassansa."

      "Tässä on hyvin tärkeä ennustus, joka huonosti suomennettuna on jäänyt hämäräksi. Lauseen pitäisi kuulua:" Kun Herra rakentaa (fut.) Siionin, Hän ilmestyy (pian) kirkkaudessaan."

      Toisin sanoen Israelin jälleenrakentaminen on tärkeä ajan merkki siitä, että Herran tulemus on lähellä.

      Tähän asiaan liittyy läheisesti Psalmi 102:19 " Tämä kirjoitettakoon tulevalle polvelle." Oikea käännös on :"Tämä kirjoitettakoon viimeiselle sukupolvelle." Hepreassa on selvästi "DOR AHARON"= viimeinen sukupolvi. Me elämme NYT tämän viimeisen sukupolven aikaa vähän ennen Herran tulemusta."
      Tiedot: K.O. Syväntö, Vanhan testamentin käännösvirheistä.

      Munkki ja erakko, jonka nimi on Youssef Antoun Makhlouf (1828-1898) – St Charbel, kuoli kirkon kirous päällänsä, koska hän sanoi, ettei saa rukoilla pyhimyksiä vaan Jeesusta. Kun hän kuoli, hänen muistonsa haluttiin pyyhkiä Libanonin maaperällä ihmisten mielistä. Mutta hän on jättänyt jälkeensä merkillisen profetian. Hän sanoo näin:” Jos on totta, että pyhimysten ansiot ja rukoukset eivät pelasta ketään, vaan Jeesuksen Kristuksen veri, niin minun ruumiini tulee vuotamaan ja valumaan vettä, verta ja öljyä.”

      Kun Charbel kuoli, hänet haudattiin. Kolme kuukautta hautaamisen jälkeen, hänen hautavaatteittensa lävitse valui öljyä. Huhtikuussa 1899 tuo ruumis nostettiin monien kirkollisten, korkea-arvoisten katolisten asiantuntijoiden silmien alla haudasta ylös ja huomattiin, että ruumis on itsessänsä aivan kuiva, mutta jostakin välittömästi pinnan luota lähtee liikkeeseen yliluonnollisia öljyvanoja. Katolisen kirkon tutkija, joka tutki asiaa, päätti ettei ilmiö voi olla Jumalasta, koska Charbel oli kerettiläisenä julistanut, että vain Jeesuksen Kristuksen veren kautta pelastutaan. Siksi Charbelin ruumis laitettiin metalliseen laatikkoon ja kirkollisella vaatimuksella hänen ruumiinsa vietiin kellariin.

      Seuraavassa vaiheessa sieltä laatikon sisältä alkoi valua öljyn lisäksi myös verta. Sitten kului aikaa ja 1925 Rooman Vatikaani alkoi tutkia ilmiötä ja vainaja otettiin uudestaan sieltä kellarista esille ja arkku avattiin ja ruumis pistettiin auringon kuivatettavaksi siinä toivossa, että tuo öljyn ja veren valuminen loppuisi. Kaksi vuotta Charbelin ruumis oli paavin vaatimuksesta auringon kuivatettavana ja sen kahden vuoden aikana alkoi vielä valua vettä öljyn ja veren lisäksi.

      Nyt vuosien mittaan on tapahtunut näin. Vuonna 1927 Charbelin ruumis pistettiin arkkuun. Arkku pistettiin hautaan. Hauta oli tavanmukaisesti kallioluolassa. Vuosia kului. 1948 arkku alkoi valua yli äyräitten. Vettä, verta ja öljyä sekoittui toisiinsa.

      Joku muisti, että Charbelin testamentissa oli vanha sana, joka puhuu siitä, että tulee tilanne, jolloin kaikki nämä kolme alkavat valua ulos. Kun etsittiin tämä vanha Charbelin testamentti esille, niin siinä luki näin: ” Kun minun veteni, öljyni ja vereni sekoittuvat toisiinsa ja valuvat virtana ulos, on syntynyt se sukupolvi, joka ei kuole ennen kuin Jeesus tulee.”

      Teksti Charbelista on lainausta Leo Mellerin puheesta Nostradamuksesta Sunttaan (1984). Charbelista mainitun osuuden voi kuunnella tästä (wma tiedosto 869 kt, pituus 5 minuuttia 42 sekuntia).

    • profetia

      Norjalaisen naisen näky vuodelta 1968

      90-vuotias norjalaisnainen sai näyn vuonna 1968 ja sen kirjasi ylös Emanuel Minos, mutta harkinnan jälkeen hän ei pitänyt soveliaana julkaista näkyä sen radikaalin sisällön vuoksi. Olosuhteet olivat aivan erilaiset siihen aikaan ja siksi asia unohtui 25 vuodeksi.

      Emanuel Minos löysi kellastuneen paperin, johon oli ottanut ylös näyn ja pelästyi lukiessaan mitä nainen oli nähnyt.

      Tässä 90-vuotiaan naisen näky vuodelta 1968:

      "Minä sain nähdä maailman karttana. Minä näin Euroopan - maasta maahan. Näin Skandinavian ja Norjan.

      Minä näin asioita, joita tulee tapahtumaan juuri ennen Jeesuksen paluuta, juuri ennen kuin suuri onnettomuus purkautuu ihmisten päälle. Onnettomuus, jonka vertaista emme koskaan ole kokeneet ja nähneet.

      Aivan ennen Jeesuksen paluuta ja koettelemusten alkua koemme liennytyksen ajan, jollaista ei koskaan ennen ole ollut. Tulee rauha ja tämä rauha kestää pitkään. Tänä rauhanaikana tapahtuu sotavarustusten supistamista monissa maissa, myös Norjassa.

      Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940.

      Minä näin kristittyjen keskuuteen tulevan vertaansa vailla olevan välinpitämättömyyden, lankeemuksen tosi ja elävästä kristillisyydestä. Aikana ennen Jeesuksen paluuta kristityt eivät tule olemaan avoimia tutkistelevalle julistukselle. He eivät tule kuuntelemaan synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista, katumuksesta ja parannuksesta. Tilalle tulee toista laatua oleva julistus, jonkinlainen onnellisuutta tavoitteleva kristillisyys. Pitää menestyä ja päästä eteenpäin. Kyseessä ovat aineelliset asiat tavalla, mitä Jumala ei koskaan ole luvannut. Kirkot, vapaakirkot ja rukoushuoneet tyhjenevät yhä enemmän. Ristin ottamisen ja Jeesuksen seuraamisen julistuksen sijalle tulee viihde, taide ja kulttuuri sinne, missä pitäisi olla herätys, hätä ja parannuskokouksia. Tämä tulee tapahtumaan suuressa määrin juuri ennen Jeesuksen toista tulemista ja onnettomuus murtautuu päällemme.

      Norjaa kohtaa vertaansa vailla oleva moraalin hajoaminen. Ihmiset tulevat elämään niin kuin naimisissa olevat olematta naimisissa. Yhteen muuttaminen ennen avioliittoa lisääntyy suuressa määrin. Tämä tapa tulee hiipimään kristillisiin seurakuntiin ja tätä ei vastusteta aktiivisesti. Myös synti luontoa vastaan suvaitaan. Aivan ennen Jeesuksen paluuta näytetään TV-ohjelmia, joita emme ole koskaan ennen nähneet. TV tulee täyttymään niin hirvittävästä väkivallasta, että se opettaa kansaa murhaamaan ja tekemään lopun toisistaan. Kaduilla kävelemisestä tulee turvatonta. Kansa tulee omaksumaan sen, mitä he näkevät, eikä silloin tule olemaan vain yhtä vaihtoehtoa televisiossa, vaan tarjonta tulee olemaan laaja. Televisio tulee toimimaan juuri niin kuin radio. Voimme ruuvata ohjelmasta ohjelmaan, jotka tulevat olemaan täynnä väkivaltaa, ja kansa pitää tätä viihteenään. Pahimmat ajateltavat murha- ja väkivaltakäsikirjoitukset lavastetaan näytettäväksi ja tämä leviää yhteiskuntaan.

      Sukupuoliyhdyntäkohtauksia tullaan näyttämään. Kaikista intiimimmät asiat, jotka kuuluvat avioliittoon, näytetään ruudussa. Tämä tulee tapahtumaan ja sinä tulet näkemään sen toteutumisen. Ne lait, jotka meillä nyt on, tullaan rikkomaan ja kaikista epäsiveellisintä tullaan näyttämään silmiemme edessä.

      Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt.

      Tämä tapahtuu aivan ennen Jeesuksen paluuta - ja ennen kuin kolmas maailmansota syttyy.

      Siitä tulee lyhyt sota. Kaikki, mitä olen sodasta kokenut, on vain lastenleikkiä verrattuna tähän. Se alkaa tavallisena sotana, mutta se tulee leviämään ja se päättyy atomipommeihin. Ilma tulee saastumaan niin, ettei sitä voi hengittää, ja tämä kohtaa monta maanosaa. Amerikka, Japani, Australia - rikkaat maat. Vesi tulee pilaantumaan. Emme voi viljellä maata siellä. He, jotka ovat jäljellä rikkaissa maissa yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet. Siellä heitä kohdellaan niin kuin me kohtelemme heitä täällä, eivätkä ole halukkaita ottamaan meitä vastaan.

      Minä olen iloinen siitä, etten tarvitse kokea tätä, mutta kun aika lähestyy, sinun on rohkaistava itsesi ja matkustettava ympäri ja varoitettava ja kerrottava kansalle mitä minä olen nähnyt.

    • Pätkät pitkät!

      Pitkät on pätkät mm.sitä 1948-jargonia!

    • profetia

      Oulun profeetta Laila Heinosen profetia 16.2.1961

      ”Voi maata ja merta! Minun tuomioni tulevat kohtaamaan maata ja merta. Voi ihmisraukkoja, oi ihmisraukkoja!

      Maailmaa kohtaa rangaistus ihmisten syntien tähden. Voi maata ja merta, ihmisraukat! Minä vuodatan maan päälle vihani maljan, koska ihmiset eivät kunnioita minua.

      Minun käskyni rikotaan mitä kauheimmalla tavalla.
      Minun vihani tulevat kohtaamaan maata ja merta, oi ihmisten kärsimystä, kuka sitä mittaa?

      Silloin monet sanovat: ”Kuinka rakkauden Jumala voi tehdä sellaista, eivätkä näe, kuinka minä rakkaudella vedän ihmisiä pelastukseen sisälle! He rikkovat minun käskyni ja sitten he sanovat: ”Kuinka rakkauden Jumala
      voi sellaista tehdä”.

      Eivät ymmärrä, että minä olen Pyhä ja Vanhurskas Jumala. Ja kun minä vihastun, voi ihmislapsia silloin, voi maata ja merta, sitä hävitystä, mikä kohtaa ihmiskuntaa. Oi Euroopan kansoja, annan kansojen hävitä syntiensä tähden. Minun lapsianikin kidutetaan ja moni kieltää Kristuksen!

      Maa maan jälkeen joutuu hävityksen alle, tulee suuri nälänhätä kaikkialle.

      Minä olen etsimällä etsinyt näitä ihmisiä, mutta he vain pilkkaavat, eikä minun tarjoamani pelastus Poikani Jeesuksen kautta heille kelpaa,
      vaan he rakastavat valhetta ja humpuukia!”



      1900-luvun alussa saama profetia lopun ajoista

      Pelastusarmeijan perustajan William Boothin (1829-1912) Jumalalta
      elämänsä loppuhetkissä saama profetia siitä, millainen on
      maailma, ja ns. kristikunnan hengellinen tila “päivää ennen
      Jeesuksen tulemusta”. Tässä ilmestyksessä on kuusi pääkohtaa, jotka
      sisältävät mm. seuraavat asiat:

      “1. Silloin on politiikka ilman Jumalaa. Tulee päivä, jolloin koko
      läntisen maailman virallinen valtiopolitiikka on sellaista, että
      kukaan ei missään hallitsevissa tasoissa enää pelkää Jumalaa. Uusi
      sukupolvi poliittisia johtajia hallitsee Eurooppaa, sukupolvi joka
      ei pienessäkään määrässä pelkää enää Jumalaa.

      2. Silloin on taivas ilman helvettiä. Tulee päivä, jolloin
      tapahtuu suuri irrottautuminen siitä, mitä Raamattu nimittää
      täyden totuuden evankeliumiksi. Silloin Raamatun profetian
      mukaisesti saarnataan korvasyyhyyn. Kuulijat määräävät, mitä
      saarnatuoleista julistetaan. Ja silloin yleinen määräys
      saarnatuoleille on tämä: ”Puhukaa lempeitä, makeita sanoja. Puhukaa
      taivaasta, jättäkää meidät vapaiksi, jotta emme joutuisi
      rasittumaan, kun saarnaatte helvetistä.”

      3. Kristikunta on täynnä anteeksiantamusta ilman parannuksen
      tekemistä. Kristikunnasta katoaa se Raamatun oppi, että
      anteeksisaamista synnistä ei voi olla ilman, että tehdään
      parannusta synnistä.

      4. Päivä ennen Jeesuksen tuloa on täynnä pelastusiloa ihmisillä,
      jotka eivät ole uudestisyntyneet ylhäältä.

      5. On paljon uskontoa, ilman Pyhää Henkeä 2.Tim. 3:5. Juuda
      18,19.

      6. Kristikunta ilman Kristusta. Kristus ei ole siellä, missä “VERI
      JA TULI” eivät ole voimassa - kieltäkää noista sanoista toinen, ja
      teillä on kristillisyyden muodot, mutta teillä ei ole Kristusta.“

    • Näin se aina on...

      OOO sanon minä huuli pyöreänä syystä,että nyt jos koskaan alkoi todella pelottamaan!

      No,ei kuitenkaan ihan näin vaan todellisuudessa oli taas naurussa pidättelemistä!

      Ja tästä taas on seuraksena se,että joku kirjoittaa jotain sen tyylist että naura vaan koska kohta sinun naurusi kuitenkin hyytyy.

      Eli siis sitä normisettiä eli siis pelottelua.

      Eiks' je?

    • profetia

      Chuck Piercen sanoma 29.1.2006

      ”Keskellä kesän kuuminta pistettä, te alatte näkemään Libanonin lumien sulavan. Tarkatkaa kuinka Palestiina ja Syyria muodostavat jumalattoman liiton Libanonin kanssa.

      Sillä Libanon on Lähi-idän muutoksen tienhaaran päässä.

      Libanon tulee olemaan aihe joka aiheuttaa Lähi-idän kulkemaan suuntaan tai toiseen.

      Keskellä tämän paikan kauneutta ja suuruutta, Minä alan kirjoittaa uutta kirjoitusta, kuinka kansat tulevat ryhmittymään.

      Ulos Libanonista, uusi viinileili tullaan muodostamaan ja uusi joki alkaa nousta.

      Minä tulen tuottamaan konfliktin Libanoniin, koska on raja jonka kanssa minä toimin tämä vuonna, koskien Minun luvattua maatani Israelia.

      Libanonin sotaiset heimot tulevat nousemaan jälleen kerran. Mutta lopuksi Minä tulen voittamaan tämän sodan ja rikkaudet, jotka on pidätetty Minun Kuningaskuntani (Valtakuntani) suunnitelmalta, tullaan vapauttamaan.

      Tarkkaa ja näe, sillä on uusi näky. Sillä tulevina päivinä sinä kuulet huudon syvästä ahdistuksesta ja valituksen, joka tulee Libanonista.

      Tulet näkemään karavaanin nousevan ulos muinaisesta kaupungista Damaskosta. Minä, ”Ikiaikainen”, tulen aiheuttamaan konfliktin Damaskoksessa.

      Minun voimani tulee toimimaan maailmassa, kun Minä murran demonisten henkien liittoutuman, joka on ryhmittynyt Minun liittoni suunnitelmaa vastaan.

      Damaskoksen ulkopuolella tulee uusi Minun Henkeni liike. Monia kääntymyksiä ja ihmeitä tulee tapahtumaan Damaskosta ympäröivillä alueilla.

      Tarkkaa, koska Minä olen ryhmittämässä uudelleen alueen kansat. Minä lähetän enkelisotavoimani vartioimaan Minun suunnitelmaani.

      Ei väliä, kuinka Syyria nousee tänä aikana tätä suunnitelmaa vastaan. Minulla on sotaenkelijoukkoni, joka tekee tehottomaksi niiden ihmisten suunnitelman, jotka ovat ryhmittyneet pahuuden voimien kanssa luodakseen hävitystä.

      Laulakaa ”Ikiaikaisen” lauluja, sillä ne ovat lauluja, jotka tulevat luomaan voiton sävelen yli maiden ja alueiden.

    • uutinen

      Palestiina sai ”syntymätodistuksen” – USA ja Israel jäivät eristyksiin

      30.11.2012 07:59

      Palestiina on saanut YK:lta ”syntymätodistuksen”. Näin asian tulkitsi ainakin palestiinalaispresidentti Mahmud Abbas puheessa, jonka hän piti ennen YK:n yleiskokouksen yöllistä äänestystä.

      YK:n jäsenmaiden selkeä enemmistö, 138 maata, äänesti Palestiinan tarkkailijavaltioaseman puolesta. Kannattajien joukossa oli myös Suomi useiden EU-maiden tavoin.

      Suomen hallitus on korostanut, että Palestiinan aseman korottaminen tarkkailijajärjestöstä tarkkailijavaltioksi ei tarkoita Palestiinan valtion tunnustamista. Länsirannalla ilakoineet palestiinalaiset eivät ottaneet tätä huomioon.

      –Ensimmäistä kertaa koko maailma tunnustaa valtion nimeltä Palestiina, riemuittiin väkijoukossa Länsirannalla BBC:n mukaan.

      Vain yhdeksän maata äänesti päätöslauselmaa vastaan, 41 maan pidättäytyessä äänestämästä. Talouslehti Financial Times huomauttaa äänestystuloksen osoittavan, että Israelilla on maailmalla yhä vähemmän ystäviä. Vain Yhdysvallat, Kanada, Tsekki ja viisi muuta maata seurasivat Israelia ja vastustivat Palestiinan aseman korottamista.

      Yhdysvaltain ulkoministeri Hillary Clinton kuvasi päätöstä epäonnistuneeksi ja totesi sen heikentävän mahdollisuuksia saavuttaa rauha Israelin ja Palestiinan välille. Palestiinan Abbasin mukaan päätös sen sijaan oli ”viimeinen mahdollisuus” rauhaan ja toimivaan kahden valtion järjestelmään.

      Israelin pääministeri Benjamin Netanyahun edustajat kutsuivat Abbasin YK:lle pitämää puhetta piikikkääksi.

      –Henkilö, joka haluaa rauhaa, ei puhu tällä tavoin, Netanyahun lausunnossa sanottiin.

      http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/55504-palestiina-sai-syntymatodistuksen-usa-ja-israel-jaivat-eristyksiin

    • Kuin's rulaa?

      No mitenkäs nyt rulaa?

    • Anonyymi

      https://www.pelastussanoma.fi/israelin-rauha/

      30.12.2020

      Aivan pian vuorossa viimein Palestiina
      Palestiinalaisjohto tajuaa, että kohta he ovat useampaan suuntaan vihollisuuksissa ja jäävät vaille sympatiaa, kun Israel tekee kaikkiin suuntiin arabimaiden kanssa rauhansopimuksia. Sen on pakko tajuta, ettei se voi jäädä yksin Iranin kanssa koko muun arabimaiden väliin.

      Sen on taivuttava sopimaan Israelin kanssa ja näin saavutamme sen pisteen, jota kristillinen maailma on odottanut jo vuodesta 1948 alkaen, kun valtio nimeltä Israel perustettiin.

      Sittemmin on ollut monta yritystä rauhaan ja erilaisia sotia ja miehityksiä mutta pysyvämpää rauhaa ei olla saatu aikaan mutta tässä hetkessä se näyttää väkisin tulevan.

      https://www.israeltoday.co.il/read/palestinians-unless-we-change-our-thinking-we-will-lose-again/

      LUE LISÄÄ LINKISTÄ!

    • Anonyymi

      "Nyt se on virallista" – Saksan valtiovarainministeri Scholz SPD:n kansleriehdokkaaksi

      Nykyinen liittokansleri Angela Merkel on ilmoittanut jättävänsä politiikan syksyn 2021 vaaleissa.

      10.8.2020

      https://yle.fi/uutiset/3-11486431

      -----------------------------------------

      Analyysi: Merkelin jälkeinen aika on myös EU:lle hyppy tuntemattomaan

      29.10.2018

      https://yle.fi/uutiset/3-10481763

    • Anonyymi

      Jukka Rokan profetia 5.4.2002

      Ennen kuin syyssateet alkavat, tapahtuu jotakin, joka järkyttää koko maailmaa. Voi Israelia, voi Jerusalemia, mikä koettelemus sitä kohtaakaan ja näyttää kuin koko maailma olisi yhtäkkiä noussut Israelia vastaan.

      Sitten kajahti Herran ääni: Voi Viro, Liettua, Latvia — ja voi Suomi! Tuntui kuin koko maailma olisi riitautunut itsensä kanssa.

      Voi Sinua helluntaiseurakunta! Kaikki maassanne vierailleet Herran lähettiläät ovat profetoineet kansallenne suurta herätystä, herätystä ihmein ja merkein, jonka kaltaista ei vielä ole maassanne koettu.

      Mutta te helluntailaiset Herran palvelijat olette nousseet toisianne vastaan. Te kadehditte, puhutte pahaa toisistanne, riitelette opista, lyötte ja ruoskitte toinen toisianne.

      Eteeni ilmestyi kaksi kaunista suorakaiteen muotoista levyä, joissa luki PAASTO JA RUKOUS.

      Mutta rukoussanan päällä oli likainen, haiseva kulho. Paasto-sanan päälle oli kahlehdittu vellikauha.

      Rukous ja paasto oli kaiken muun kiireen vuoksi täydellisesti laiminlyöty.

      Teille luvattua suurta herätystä ei näyttänyt ilmestyvän. Seurakunnat pikemminkin menettivät kuulijoitaan.

      Tehkää parannus.

      Minä annan teidän vielä kokea kaiken, mistä profeetat ovat julistaneet.

      Minä annan herätyksen, jos te yhdessä paneudutte rukoukseen ja paastoon.

      Teidän kansanne tulee kokemaan herätyksen, jonka kaltaista ei maassanne ole vielä koskaan ollut. Juuri tämän kaltaisen herätyksen haluaisin minä kansallenne antaa, sanoo Herra.

      Jos minun kansani parannusta tehden nöyrtyy, jos te annatte toisillenne anteeksi, sovitte riitaisuutenne, niin minä annan kaiken teille anteeksi, sanoo Herra, ja te tulette kokemaan, että sokea saa näkönsä, kuuro kuulonsa, rampa paranee, halvaantunut nousee ylös ja kuollut herää.

      Aika on totisesti paha. Tehkää parannus. Etsikää kukin toinen toistenne parasta ja te tulette kokemaan kaiken tämän.

    • Anonyymi

      Oululaisen Peken profetia Suomelle 29.2.2008

      Tämän kansan uskovat kunnioittavat minua huulillaan, mutta heidän sydämensä on minusta kaukana. Siksi minä annan tänne tulla vihaisen kansan, joka ei minua tunne.

      Voi sitä itkua ja parkua, mikä siitä seuraa. Kuitenkin on tämän kansan keskuudessa niitä, jotka ovat minua uskollisesti palvelleet.
      Heitä minä täytän ja käytän Pyhän Henkeni voimalla, viisaudella ja rakkaudella tämän kansan keskellä.

      He tulevat olemaan minun Poikani Jeshuan, Jeesuksen todistajia kaiken sen kaaoksen keskellä, minkä minä sallin tulla tämän minulle niin rakkaan Suomen kansan keskuuteen.

      Minä nostan paimenia niiden palkkapaimenten tilalle, jotka eivät minua tunne ja niiden tilalle, jotka eivät ole kääntäneet kasvojaan minun puoleeni vaan selkänsä.

      Mutta he, jotka ovat minua uskollisesti palvelleet kaikki nämä vuodet, kaikki, jotka kuulette minun ääneni, lymyilkää ja piiloutukaa siksi ajaksi ja hetkeksi siksi aikaa, kunnes idän virta tämän kansan keskellä on rauhoittunut ja tasoittunut.

      Käyttäkää tämä lyhyt lymyilemisen ja piiloutumisen aika rukoukseen, paastoon ja minun Sanani tutkimiseen.

      Sitten kun annan merkin, niin tulkaa esiin piiloistanne ja vahvistakaa jäljellejääneitä. Monet, hyvin monet tulevat nöyrtymään ja pelastumaan näiden ahdistuspäivien aikana, mutta monet myös paaduttavat sydämensä ja
      kääntävät minulle selkänsä eivätkä käänny ahdistuksissaan minun Poikani Jeesuksen puoleen.

      Tulkaa minun tyköni te työtätekevät ja raskautetut, niin minä annan teille levon ja rauhan kaiken sen ahdistuksen ja kaaoksenkin keskellä.

      Tulkaa minun tyköni, te minulle niin rakas Suomen kansa. Minulla on paljon rakkautta ja anteeksiantamusta. Paljon, hyvin paljon olen minä siunannut tätä kansaa niin hengellisillä kuin aineellisillakin siunauksilla viime vuosikymmeninä, mutta kuitenkaan te ette ole antaneet kaikesta tästä hyvästä, millä olen tätä kansaa ylenmäärin siunannut, kunniaa ja kiitosta minulle, Herrain Herralle ja Kuningasten Kuninkaalle.

      Syntivelkanne on ylen suuri niin kuin oli sisaresi Sodoman synti:

      "Ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärellään, mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut. He korskeilivat ja tekivät kauhistuksia minun edessäni ja minä, kun sen näin, toimitin heidät pois.
      (Hes.16:49-51).

      Vähän, vain vähän aikaa vielä, kun sallin idän voimakkaiden virtojen vyöryä ja virrata tähän maahan.

      Mikään, ei mikään voi sen virtausta pysäyttää, ei EU eikä NATO.

      Se valtaa suurimman osan maastanne. Minä sallin sen
      tapahtua. Se viipyy täällä oman aikansa, kunnes se vyöryy Israelin vuorille, jossa minä sen pysäytän ja tuhoan.

    • Anonyymi

      8.12.2017

      Tuulan 7.12.2017 näkemä näky boakäärmeestä Jenni Haukion eli Suomen kimpussa

      Kerron viimeöisen (7.12.2017) näyn. Muistan vain tämän kohdan, jonka näin monta kertaa. Oli Jenny Haukio, presidentin vaimo, jonka jalkaan nilkasta asti kietoutui boakäärme. Se kietoutui niin huomaamatta, että vasta kun se oli niin syönyt sen jalan sisälleen, se huomattiin. Ei voinut enää tehdä mitään!

      Kaikki oli tapahtunut niin huomaamatta ja nopeasti. Jalka oli eloton ja harmaa. Boa imi voiman jalasta. Tämä oli hyvin salakavalaa - kaikki olivat aivan pöyristyneitä ja yllättyneitä. Oltiin kyllä varauduttu normaalikokoisiin pieniin käärmeisiin, mutta ei kukaan osannut odottaa boakäärmettä! Sen tulo oli kaikille kauhistus!

      Ann-Mari Palon selitys:

      Jenni Haukio edustaa Maan Äitiä. Kysymys on Suomi Äidistä, Suomen maasta.

      Suomi on poikennut laittomuuteen, pois Jumalan pelosta, Jumalan kunnioittamisesta. Ei ole Jumalan pelkoa silmien alla.

      On poljettu lait, jotka isämme ovat rakentaneet Jumalan sanan pohjalle. Suomi on lähtenyt omille teilleen ja vaeltanut omavoipaisuudessaan, ihmisviisaudessaan. Sisään on luikertanut mahtipontinen boakäärme. Se on "ulkomaalainen", suurin käärme koko maailmassa. Ei siis suomalaista perua. Olemmehan tottuneet pikkukäärmeisiin jotka Suomesta ovat. Nämä pikkukäärmeet ovat kyllä tiedossa päättäjilläkin, ja näihin käärmeisiin on huomio kiinnitetty. Tämä boa on toisenlainen käärme = Saatana, ISO ja ovela.

      Iso käärme on tullut EU:n myötä salakavalasti hyvältä ja oikealta näyttävin pyrkimyksin turruttaen mielenliikkeet erilaisilla oikealta näyttävillä tasa-arvon pyrkimyksillä, suvaitsevaisuudella, väärällä oikeudenmukaisuudella saastuttaen Jumalan puhtauden ja totuuden.

      Nämä pyrkimykset syrjäyttävät köyhän, vanhukset, lesket ja lapsiperheet. Pyrkimykset ovat valkeuteen pukeutuneita suuria valheita, jotka hyväksyvät synnin ja jumalattomuuden, esim. homolaki, eutanasia, suurmoskeijahanke, Suomi on kovaa vauhtia jakamassa Israelia jne. Mielistellään ja kumarretaan enemmän luotua kuin Luojaa.

      Nyt tämä boakäärme on tarttunut lujalla kuristavalla otteellaan saaliiseensa, Suomineidon nilkkaan ja käärme aiheuttaa toisen jalan kuoleman. Jalasta tulee eloton ja voimaton.

      Nämä saatanalliset voimat ovat imeneet voiman, ja Suomi seisoo enää yhden jalan varassa. Tämä huomataan kuitenkin vasta sitten kun sen jalka on jo syöty, eli vihollinen on saanut ikään kuin jalansijan. Ja kun voima on poissa, ei ole enää mitään tehtävissä.

      Vasta silloin ikään kuin aukeaa silmät ja ymmärrys ja päättäjät ovat kauhuissaan, ei osattu odottaa tällaista jättisuurta käärmettä.

      Katsoisiko Jumala tätä kaikkea kauhistusta sivusta?

      Suomi on hyljännyt Herran, isiensä Jumalan ja palvellut luotua. Jumala on lähettänyt keskuuteemme profeettoja palauttaakseen kansan Jumalan tykö ja nämä varoittivat kansaa, mutta he eivät ole kuulleet.

      Ja niin kuin Sakarja sanoo, niin sanoo Jumala tänään Suomen kansalle: ”Miksi te rikotte Herran käskyt omaksi onnettomuudeksenne? Koska te olette hyljänneet Herran, hylkää Hänkin teidät. Siksi nyt Herra sallii tämän onnettomuuden Suomen kansalle. Tämä on näyn selvitys. Jos joku kokee jotain muuta, tuokoon esille.

      Uskon että kun ahdistuksessa kansa kääntyy Herran puoleen, Herra pelastaa ja armahtaa, niin kuin muinaisina aikoina, kun sodassa kansa huusi Herraa avuksi ja Herran apu tuli.

    • Anonyymi

      http://www.tv7.fi/shaukat-anjamin-profetia-paastoillassa-23-8/

      Shaukat Anjamin profetia 23.8.2018

      Paastoa ja rukousta Suomen puolesta -ohjelmassa 23.8. luettiin seuraava Shaukat Anjamin profetia:

      * * * * * * *

      Vainot, luopuminen ja herätys

      Herran Henki näytti, että seuraava Suomen hallitus ja eduskunta tulevat olemaan pahempia kuin aikaisemmat, mitä tulee kristinuskoon, Jumalan Sanaan, juutalaisiin ja Israeliin. On aika kristittyjen rukoilla vakavasti ja yhdessä.

      Kristittyjä tullaan vainoamaan avoimesti valtaapitävien taholta. He tulevat tekemään lakeja ja säädöksiä, joiden kautta vaikeutetaan Jumalan Sanan totuuden julistamista. Vain rukouksen kautta kristityt voivat selvitä tästä ajasta. Voimme kuitenkin rukoilla, että sellaista hallitusta ei muodosteta. Sanan opettaminen ja julistaminen tehdään vaikeaksi. Totuutta ei kärsitä.

      Monet joutuvat oikeuden eteen. Vankeustuomiot ovat myös mahdollisia. Kristittyjä syytetään vihanpuhujiksi, kun he puhuvat Jumalan Sanan totuutta. Kristittyjen vihaajat taas saavat helposti pilkata Jumalaa, Raamattua ja uskovaisia.

      Tässä vainon aallossa monet ahdistuvat ja luopuvat uskosta. Eturivin kristittyjä paljastetaan ja he luopuvat. Herran Henki näytti, että vihollinen tekee niin paljon suljettujen ovien takana, että jotkut ovat jo tekemässä kompromisseja ja ovat pian valmiit luopumukseen.

      Demokraattinen valtio ei tule suojelemaan kristittyjä samanarvoisina kansalaisina, vaan sen agenda on miellyttää niitä, jotka vastustavat Jumalaa, Hänen Sanaansa ja Hänen kansaansa.

      Näen paljon hengellisiä johtajia, pastoreita ja vanhimpia hämmentyneinä, koska he eivät ole valmiina tällaiseen aikaan. Rukoillaan, tehdään parannusta, valvotaan ja ollaan valmiit.

      Herra näyttää myös hyviä uutisia tämän vaikean ajan kestäessä. Ne, jotka ovat kestäviä vainoissa, jotka pysyvät uskollisina ja seuraavat Herraa, tulevat myös olemaan osa herätystä. Herätyksen laajuus ei ole meidän huolenamme. Jumala antaa armonsa uskollisille kristityille tehdä työtä lujasti yhdessä ja Herra suo herätyksen ja sadonkorjuun. Näen, että tuhannet ja tuhannet vielä pelastuvat.

      Kunnia Jumalalle!

      Shaukat Anjam
      Pihtipudas

    • Anonyymi

      https://www.tv7.fi/shaukat-anjamin-profetia/

      to 24.10.2019

      Shaukat Anjamin profetia

      Itseaiheutettu katastrofi Euroopassa

      Pyhä Henki näytti: sodan äänet eri puolella maailmaa ja sotien uhka erityisesti Lähi-idässä ovat horisontissa.

      Eurooppa pelaa väärää peliä tänä ongelmallisena maailmanpolitiikan aikana. Euroopan johtajat sulkevat silmänsä uuden sosiaalisen systeemin tosiasian edessä, jonka he kohtaavat Euroopassa olevien satojentuhansien laittomien siirtolaisten tähden. Euroopan johtajat haluavat pelata tärkeää roolia maailmanpolitiikassa, sosiaalisesti ja taloudellisesti, mutta samaan aikaan he ovat unohtaneet huolehtia omien kansalaistensa turvallisuudesta, sosiaalisesta hyvinvoinnista ja taloudesta.

      Pahin kaikesta kuitenkin on, että he ovat unohtaneet Luojansa, elävät Jumalan Sanan vastaisesti ja ovat säätäneet lakeja, jotka ovat vastoin jumalallista moraalia.

      Herran Henki sanoo: Eurooppa ja koko läntinen maailma ovat romahtamisen partaalla, jonka ovat itse luoneet. Eurooppaan ja länteen on väkisin tullut ulkopuolisia, joilla on strateginen suunnitelma ja jota valtaapitävät eivät ole huomanneet, valvoneet ja suojelleet maataan sitä vastaan.

      Eurooppa ei käsitä tai sulkee silmänsä siltä tosiasialta, että satojentuhansien tulijoiden joukossa on merkittävä määrä ammattitaistelijoita.

      Milloin tahansa suuri sota puhkea Lähi-idässä, sosiaalinen rauhattomuus ja Euroopan tuhoaminen alkaa. Euroopan identiteetti on vaakalaudalla. Avatkoon Herra valtaapitävien silmät.

      Herran Henki näyttää, että v. 2020 – 2022 Eurooppa kohtaa vakavia ja monenlaisia tuhoja, eikä Suomi tule niiltä säästymään. Joitakin sosiaalisia ja taloudellisia ongelmia voi alkaa aikaisemminkin, jopa milloin tahansa, mutta jos Eurooppa ei muuta kurssiaan, suuri katastrofi on valmiina ja ansaittuna.

      Kristittyjen tehtävä on polvistua Herran eteen, tehdä parannusta ja rukoilla maansa puolesta anteeksiantoa, rauhaa ja myös pelastumattomien puolesta, joita suurin osa maailmasta on, että monet pääsevät vielä uskosta osalliseksi.

      Uudestisyntyneinä kristittyinä meidän ei tarvitse pelätä, mutta meidän täytyy tutkia oma sydämemme. Missä olemme epäonnistuneet Kristuksen ruumiina? Olemmeko valona ja suolana niin kuin Herramme tarkoitti? Jos emme, niin tehdään parannusta ja jatketaan Herran työn tekemistä. Aamen.

      Shaukat Anjam
      Pihtipudas, Suomi

    • Anonyymi

      Puhutte puuta heinää!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11273
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3143
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2994
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2187
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1948
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1795
    7. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1774
    8. 86
      1759
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      19
      1758
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe