Onhan Vaasan Olivers Inn ihan perseestä!!

Villegallegulle

Lähettiin pikkuveljen kans viettään iltamaa Vaasan yöhön tiistaina. Käytiin Public corneris ja Skylla. Sit jostain hetken mielihäiriöstä saatiin idea et mennään svedu paikkaan nimeltä Olivers Inn. Mentiin sisään, otettiin kaljat selvällä Suomen kielellä ja kateltiin tuttuja. Sit huomattiin 2 tuttua ja bro lähti katteleen istumapaikkoja ja mä jäin tiskille tillaan meille 4 :lle juomia. "Tarjoilija" sivuutti mut hienosti noin 100 kertaa ja kun olin kyllästynyt 35 min. odottelun jälkeen niin lähin kotia kohti etten pistä ruottalaisia tai paikkoja remonttiin! Miks tarjoilija pullautti mut? En ollu humalas, käyttäydyin sivistyneesti ja olin kohtelias... Johtuko kaikki siitä etten ollu "oikea"! hurri? Koska n. 25 min. odottelun jälkeeen yritin tilata myös ihan selvällä svenskillä. Eli tästä kaikesta viisastuneena kaikki svedut lakoon!!

3

859

Vastaukset

 • Mitä svidd...Itse suomenkielisenä saanu aina juomat heti ja hymyn kera.Siis jos ei oo jonoa.Mutta jonottaessa kun mikot palvelee esim. Vasemmalta oikealle,kohdalle osuessa oon AINA saanut juotavat.Ja en todellakaan ole mikään Adam Lambert!

 • Joskus on huono ilta. Olen kokenut saman aika monessa muussakin paikassa. Kokeile uudestaan.

 • Väkivaltainen paikka. Tönäisty kaksi kertaa seinää vasten. Toisen näki "järjestyksenvalvoja" joka vain solvasi minua siitä. Istuin pöydän edessä ohi menee nainen miehen harteilla joka potkaisee päähän. Näin kun nainen istui penkkien välissä olevalla korokkeella, tylysti heitettiin lattialle yhdellä kädellä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  243
  3738
 2. Tunsiko joku HA n ja missä oli töissä

  Myllymäen kaupunginosa liittyi surulliseen kaupunginosien joukkoon missä on tapahtunut kantasuomalaisten murha laittoman maahanmuuttajan toimesta. Pää
  Hämeenlinna
  39
  464