Peniskammo

hjtdg5

En tiennyt minne kirjoittaa tämän tai kiinnostaako edes ketään mutta laitoin tänne koska olen vielä neitsyt. Olen kohta 20 ja olen aina kokenut miesten sukuelimet jotenkin epämiellyttävinä. Se siinä minusta on outoa että kun puhuimme miehistä kavereiden kanssa yläasteella niin he osoittivat olevansa kiinnostuneita jo silloin kun hekin olivat neitsyitä ja arvuuttelivat kuinka iso kalu kelläkin julkkiksella mahtaa olla. Tällaiset puheet koen vieläkin hyvin outoina ja selvästi miesten yksityisalueet kiinnostaa heitä sata kertaa enemmän koska ovat jo paljon seksuaalisesti kokeneita. Onko peniksen ns. pelkääminen luonnollista kaikilla neitsyillä ja pääseekö nainen siitä kun on alkanut harrastamaan seksiä? Itse en voisi ikinä kuvitella ottavani koskaan keneltäkään suihin tai ottavani edes penistä sisääni. Minua itseasiassa pelottaa myös että alkaisin himoita peniksiä kuten muutkin naiset neitsyydestä päästyäni tai jos aloittaisin seksuaalisen suhteen. Ekan kerran ajatteleminen tuntuu hyvin pelottavalta asialta kun on kuullut kuinka paljon se sattuu ja koska olen niin tiukka. Jos netissä vahingossa avautuu joku mainossivu miehestä uimahousuissa niin että se paljastaa paljonkin niin jotenkin automaattisesti suljen äkkiä silmät kunnes saan sivun kiinni. Samoin rannalla jos kaverit näkevät hyvännäköisen miehen uimahousuissa niin he suorastaan ahmivat silmillään alaosaa. Itse aina vaiston varaisesti varon katseen vähänkin osumasta sinne alas jos haluan miestä ihailla. Olen hetero ja pidän miehistä mutta peniksien ajattelu ällöttää ja ahdistaa.

17

2407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokenut m

      No juu hetivoinsanoa että ei todellakaan ole normaali reaktiosinulla, jotain onmennyt poskelleen mies ja nainen onkuitenkin tarkoitettu harrastamaan seksiä yhdessä ja näinollen olisi normaalia että penis enemmänkin kiinostaisi ja herättäisi uteliaisuutta naisessa, ei inhoa, tonkaltaisen trauman voisi ymmärtää jos on lapsenajoutunut jonkun sairaan pedofiilikanssa tekemisiin ja siittäjäänyt trauma,
      ja neitsyyden menetys eijuurikaan satu mikälivaan miesosaa asiansa ja tietää ongelman etukäteen, kännissä ei parane sählätä ainakaan meihen, nuretpojattaas yleisesti ei välitä sattuukovaiei, kunhavaan itselletekee höpöä, nainenhanpitää osata lämmitellä riittävästi jotta siitä nauttii molemmat,

    • ag

      A-seksuaali. Pysy kaukana miehistä ettet vahingossakaan tuhoa kenenkään seksielämää.

    • pimpero1_

      Oletkos mahdollisesti lesbo? tykkäätkös enemmän pimperosta?

    • Miksi?

      Mikähän ihmisissä "joissakin" aiheuttaa tämän, että he ovat jotenkin erillaisia? Itse olen 25-vuotias mies ja olen yhä kokematon ja hetero mutta minulle ei koskaan ole tullut ajatusta päähän, että nyt PITÄISI aloittaa seksuaalinen kanssakäyminen naisen kanssa. Ei siinä, etteikö haluaisi mutta en ole koskaan ottanut siitä mitään paineita tai saanut päähäni, etä nyt se on pakko tehdä.

    • Mr.Dick steel

      Teille 17v tyypeille sanoihin että teillä ei ole vielä mikään kiire.Odottakaa omalaistanne tyttöä jonka kanssa voitte edetä toistenne hyväilystä seksin saloihin.Miehen kun ei tarvitse olla mikään panokone jonka pitää saaha tiettyyn ikään menessä pillua ollakseen mies.

      Ap:lle;Minullekin tuli ekana mieleen joku trauma,esim.lapsuudesta mutta jollei ole niin sittten seuraava lauseesi;

      "Minua itseasiassa pelottaa myös että alkaisin himoita peniksiä kuten muutkin naiset neitsyydestä päästyäni tai jos aloittaisin seksuaalisen suhteen. "

      Tämän jos käännän kuvainnolliseksi niin sanoisin että pidättelet seksuaalista kiihottumista ainakin osittain jossain lukitussa purkissa.Pelkäät mitä siitä seuraa jos sen laskee täydellisesti vapaaksi.Kuitenkin se on aivan normaalia biologiaa.Naisen kuuluukin himoita penistä sisäänsä,eihän muuten meitä ihmisiä tänne syntyisikään.
      Vastaavasti miehen tulee myös kiihottua seksuaalisesti naisesta.
      Ja koska me olemme kuitenkin ihmisiä emmekä eläimiä niin voimme hillitä halujamme,joten turha pelätä että penikset alkaisivat pyörimään 24/7 mielessä.

    • huolissaan

      itse kans ekana kammosin mut en enää kammoa peniksiä

    • Mies1985

      Minä taas olen 27v mies ja poikuus tallella.

      Minulla taas patoutumat liittyvät enemmänkin siihen että ajattelen kaikkien naisten inhoavan miehen vartaloa ja varsinkin sukuelimiä. Vaikka kuinka jotain positiivista tunnelin päässä näkyisi, tosiasiana säilyy se ettei naisia kiinnosta miehen vartalo läheskään yhtä paljon kuin miehiä naisten. Siksi en usko sinun myöskään olevan kovin kaukana ns.perusnaisesta. Naisethan tykkäävät katsella vaatetettuja miehiä mutta saattaisivat järkyttyä jos mies olisi alasti koska silloin naisten "fantasia" tuhoutuisi...naiset siis tuppaavat pitämään enemmän verhotusta miehestä niin fyysisesti kuin henkisestikin. Eli haluavat miehen olevan 'salaperäinen' ja jollain tavalla tavoittamaton eikä kukaan nainen reagoi positiivisesti peniksen (kiveksistä puhumattakaan) näkemiseen ellei se penis kuulu 'omalle rakkaalle' tai sitten jollekin julkkikselle ja samalla täytyy toki näkyä myös miehen kroppa ja kasvot. Miehet sen sijaan voivat aivan hyvin katsella lähikuvia naisen vulvasta (myös peräaukkoa peittelemättä) ja kiihottua siitä.

      Mutta aiheeseen palatakseni minusta tuntuisi että ongelmasi ei ole niin ihmeellinen jos olet muutenkin kokematon. Kun tutustut johonkin mieheen kaikessa rauhassa ja teille syntyy lämpimät välit, voisi kuvitella että saat tutustua rauhassa myös 'siihen' ja se miehen ymmärtäväinen ja lämmin persoonallisuus saa sinut kokemaan ettei siinä elimessäkään ole mitään pahaa mitä kammoksua. Niin kauan kuin miehet ovat sinulle kokonaisuutena 'tuntematon' asia niin varmaan tuo penispelkokin säilyy sellaisenaan.

      • Miesvartalo on pop

        "Minulla taas patoutumat liittyvät enemmänkin siihen että ajattelen kaikkien naisten inhoavan miehen vartaloa ja varsinkin sukuelimiä. Vaikka kuinka jotain positiivista tunnelin päässä näkyisi, tosiasiana säilyy se ettei naisia kiinnosta miehen vartalo läheskään yhtä paljon kuin miehiä naisten. Siksi en usko sinun myöskään olevan kovin kaukana ns.perusnaisesta. Naisethan tykkäävät katsella vaatetettuja miehiä mutta saattaisivat järkyttyä jos mies olisi alasti koska silloin naisten "fantasia" tuhoutuisi...naiset siis tuppaavat pitämään enemmän verhotusta miehestä niin fyysisesti kuin henkisestikin. Eli haluavat miehen olevan 'salaperäinen' ja jollain tavalla tavoittamaton eikä kukaan nainen reagoi positiivisesti peniksen (kiveksistä puhumattakaan) näkemiseen ellei se penis kuulu 'omalle rakkaalle' tai sitten jollekin julkkikselle ja samalla täytyy toki näkyä myös miehen kroppa ja kasvot. Miehet sen sijaan voivat aivan hyvin katsella lähikuvia naisen vulvasta (myös peräaukkoa peittelemättä) ja kiihottua siitä."

        Kyllä minä ainakin pidän alastoman miehen katselusta ja myös peniksen vaikken tiedä kenelle se kuuluu. Olen siis heteronainen ja neitsyt. En kyllä sitten tiedä olenko joku poikkeus. Sanoisin kyllä että perusnaista kiinnostaa alaston mies ainakin jonkun verran. Tuollainen käsitys mikä sinulla (ja varmaan aika monellakin) on johtunee vain siitä että täällä on vallalla sellainen mainonta- ja seksuaalikulttuuri että nainen = seksi, nainen on objekti, kaunis ja haluttava, mies on siinä roolissa harvemmin. Siksi katsonkin homopornoa. Se on tehty niitä varten jotka todella arvostavat mieskauneutta, siis homoille... mutta miksei myös alastonta miestä ihaileville heteronaisille ;) Mutta se on kyllä totta että tuskin naiset keskimäärin ovat niin kiinnostuneita miesvartalosta kuin miehet naisvartalosta. En silti sanoisi että edes suurin naisista osa inhoaisi miesvartaloa.

        Mitä tulee ap:n tilanteeseen niin sanoisin että tuo on pohjimmiltaan vain jonkinlaista seksin ja seksuaalisuuden pelkoa. Ja jos nyt rehellisiä ollaan niin eihän se kalu kovin kaunis ole, kiinnostava kyllä minun mielestäni mutta aikas ruma. Olet vielä sen ikäinen ettei ole mikään pakko tuntea kiinnostusta seksiä kohtaan (ei sillä että muulloinkaan olisi pakko, tarkoitan vain että se on ihan tavallista). Minulla ainakin varsinaiset halut heräsivät vasta parinkympin jälkeen. Nyt olisi intoa vaikka mihin mutta partneria vain ei tahdo löytyä...


      • he tervehtivät vielä

        Luin viestisi ja tuli mieleen että odotatko naisen odottavan vartaloltasi enemmän kuin itse haluaisit tarjota?
        Nainen miettii yhtä paljon niitä miehen rimpulahartioita tai isoja jalkoja kuin ikkunaverhoja siinä vaiheessa kun mies on vieressä.
        Fantasiat ovat asia erikseen mutta paljonko Sinua kiinnostaisi älykkään ja sievän- mielestäsi- tyttsön muodot, joista hän kantaisi huolta samoinkuin sinä kannat huolta omasta olemuksestasi.

        Ihminen on luonnostaan kaunis. Meikä on oikeasti lähes hämmästyttävän komea, hymylläni voi milloin tahansa saada mimmin niiaamaan- kaunis niiuas polvien notkahdettua ja punastuneiden kasvojen käännyttyä sivuun, on enemmän kuin kohtuullinen palkkio siitä että alat hyväksyä itsesi. Trenaa vähän jos se oikeasti on kiinni muualta kuin korvienvälistä. Aterialla liha valitaan ulkonäön perusteella, me olemme ihmisiä- sama kuin arvosteli olutta tölkin perusteella- Anteeksi mimmit karkea vertaukseni mutta sanokaapas tuolle hepulle nyt kumpaa kaipaatte, mieltä vai lihakappalette. Ja sori shokkiherätys, vartalosta voisi puhua muutenkin kuin ateriointiin viittaaviin termein.


    • positiivisesti >

      Onhan elämässä kaikkea muutakin - hyväksykää se osa-alue pois itsestänne, ette pidä peniksistä tai pelkäätte poikuuden/neitsyyden menettämistä tmv. Älkää tehkö ongelmaa asiasta joka on luonnolista joillekin teille ei. Ei pimsan tai kikkelin puutteeseen kuole, tai voi elää ihan täysipainoista elämää ilman supuolielämää. Näin se vaan menee, joku tykkää pojista toinen tytöistä, muutamat molemmissta ja osa ihmisistä ei tykkää kummastakaan. Sen tilalle voi kehitellä kaikkea muuta ja kaikkia ei ole tarkoitettu parisuhteeseen eikä vanhemmiksi. Joten tilalle jotain muuta - Maailma on auki, antakaa palaa, älkää marisko turhista, niin pitkään kuin terveyttä riittää kaikki on ok.

    • Kymysys?

      Entäpä se tyyppi, joka haluaa mutta jolle ei anneta? Jos on liian ruma tai epäsosiaalinen...

    • Dr.Lowe.

      Hei.
      Voisikohan ongelmasi takana olla yleinen pelko ottaa vastaan mitään vierasesineitä? Kyseessä on lääketieteellisesti määritetty tila, jossa ihmisen on vaikeaa, tai mahdotonta tuntea kehoonsa tunkeutuvan mitään, muutoin kuin suunkautta ruokana. Olen ammattilainen mutta kirjoitan näin ja siksi teksti saattaa tuntua sekavalta- latinaksi homma olisi helpompaa- taudinkuva; on harvinainen esimerkki herkistyneen hermojärjestelmän häiriöstä, mikäli tila luokitellaan sairaudeksi. Onko Sinun vaikea ottaa rokotuksia, tai tunnetko erityisen paljon epämukavuutta hammaslääkärissä? Joskus häiriöstä kärsivä voi käydä suihkussa mutta ei uimassa veden tunkeutuessa korviin.

      Häiriöön voi kuulua nuorilla potilailla hyvin voimakas reaktio alapäähän, kyseinen oire säilyy yleisemmin mies- kuin naispotilaalla, naisilla vain hyvin pieni (alle promillen kymmenesosa) tuntee kyseisen oireen osaksi ongelmaa kaksikymmentäviisi- vuotiaiden ikäryhmässä- miehilläkin osuus on vain prosentteja mutta selkeästi eri mittakaavaa. Oireyhtymän, kyseessä on sairaus mutta tietämättä kokonaiskuvaa puhutuun aina vain oireyhtymästä, ominaisuuksiin näyttää kuuluvan seksuaalisuuden hyväksyminen osaksi oman kehon toimintoja- joka ainoana mahdollisena vierasesineenä ohittaa kyseisen sulkurefleksin ja mahdollistaa mielen ajattelemaan osana fysiikkaasi- ajatus hieman katkesi kun kelasin mielessäni mitä tuosta oikeasti tiedän.

      Osasyynä syndroomaan on joissakin lähteissä löydetty varhainen raajan avomurtuma ja- tämä onkin mielenkiintoista- hyönteisten joukkohyökkäys.
      Todennäisesti pääset ongelmista.

    • lässytykset seis.

      No siinä taas yksi medigalisoija - mitä ja ketä luulet auttavasi noilla todella naurettavilla pohdinnoillasi.
      Ei ihme jos, hulluja kävelee vastaan kadulla kun tälläiset teoreetikot (muka) ovat teorisoineet että avohoito hyvä hoito - lue heitteillejättö.
      Jos likalla on peniskammo niin on se menee ohi tai sitten ei. Ilman peniksen näkemistä tai sillä pelaamista likka tulee toimeen jos on tullakseen, elää impenä. Ei siinä mitään pahaa ole siinäkään. SE ON VALINTA EIKÄ SAIRAUS JOKA VAATII HOITOA.

    • Kaino neito

      Ymmärsin, että kyseessä on pelkoa voimakkaampi tunne. Ellei taustalla ole minkäänlaista traumaa, niin täysin normaalia on tämäkin, joskin hieman harvinaisempaa tietääkseni.
      Itsellänikin oli pelkoa, mutta se johtui tietämättömyydestä. Olen hirveän tarkka omasta reviiristäni ja kunnioitan toisten ihmisten reviiriä, joten pelkäsin sitä, että satuttaisin miestä käsitellessäni hänen penistään. Aloin luottamaan ja pääsemään pelosta eroon vasta, kun mies kannusti tyyliin, "ota vain rohkeasti kalu käteesi ja ala imeä". Objektiivisesti penis oli ollut mielestäni aina uteliaisuutta herättävä, kaunis elin.

    • munapano

      Eka kerralla pälkäsin penistä-
      Se varmaankin johtui kait siitä kun se oli paisunut määräkokoiseksi.
      Olin tuolloin jo kihloissa parisen vuotta. 2007 vihdoin kokeilin miltä se tuntuisi painettuna sisääni?
      Vitussa tuntui kun se parru painui sisään. Paksu mela alkoi hilata edes takaisin.
      Kiima vain kasvoi UUHAAAHUNGHNGH! Ettätuntui hyvältä kun mieheni pani minua ensimmäistä kertaa vuonna 2007. Siihen asti en oikein tohtinut. Nyt runkaan vaikka itse orgiot klitastani. Viime viikolla se oli kun rupesi panettamaan tän koneen ääressä. Halutti väkisin käsi meni kltaan ja vaginaan UUHUUHAAHAHAAH! Tuntui hiton hyvältä runkata itseäni. klitoris litisi lätisi ja kostui lisää vaigina painui sormia vasten multa pääsi orgasmi. Vittu oli voimakkaassa kiimassa viime viikolla. Purki oikein tuntuvan orgion ptummpuuht! aaaaaahuuuuhaaaauuuuuuh! Otin sormet vitustani pois. Pesin kädet hyvin. Tulin koneelle takaisin. Näin en tänään 21.2.20014 perjantaina tehnyt kirjoitin vain viime viikoisen omanlaisen seksi kokemukseni sormipanosta tieksikan ääressä tehtynä.

    • Herras Mies

      Ei hätää kun semmoinen johon luotat tai pidät hänestä niin kyllä sen penis rupee maistumaan ja siten kammokin vaatii meiheltä kylläkin aika hellää meininkiä ja pitkää prosessia mutta se sitten vaan tapahtuu se seksi ja vähän ajan pästä peniskin rupee mastumaan mutta et kuitenkaan välttämättä ole penikseen rakastuva ihminen mutta esen okean penis kyllä varmaan ainakin tuntuuu hyvältä.

    • vaistonvaraisesti

      Unohda pelkosi. Se menee automaattisesti ohi sitten kun on oikea aika.
      Oletko blondi, minusta tuo on yleisempää blondeilla joilla on tummia suurempi hormonituotanto?

      Tuollaisella tunnelatauksella sinusta tullee pihtaamaton herkku aikuisena.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe