Mopopojat terrorisoi

Kättä pidenpää

kansalaisten yöunia Hyvinkäällä.Aamuyöhön kestävä toistuva ralli herättää kyllä sikeimmätkin ihmiset.Lähde siinä sitten vähillä unilla liikenteeseen ja töihin.Ainakin Vaiveronkadulla tuo usean mopon ralli piti hereillä aamu-neljään asti.Luulisi vanhenpienkin valvovan jälkikasvujensa yöllisiä touhuja.

47

940

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Myös keskustassa

      tuota meteliä riittää.Onko ne poistaneet äänenvaimentimet kokonaan?

    • ärsyttääää

      Ja hämeenkadulla sama juttu! Keskellä yötäkin herää pärinään.
      Asialle pitäisi tehdä jotain!..mutta mitä??

      • ex-hiihtäjä

        Meillä on tässä kesäpaikkakunnan raitilla vähän samaa ongelmaa. Tietysti pitää ymmärtää, että kakarat ovat nyt lomalla ja niillä on aikaa valvoa, mutta totta kai vanhempien pitäisi vahtia sitä meininkiä. Ääritapauksessa kaiketi voi soittaa poliisille.


      • Pärrääkö ne
        ex-hiihtäjä kirjoitti:

        Meillä on tässä kesäpaikkakunnan raitilla vähän samaa ongelmaa. Tietysti pitää ymmärtää, että kakarat ovat nyt lomalla ja niillä on aikaa valvoa, mutta totta kai vanhempien pitäisi vahtia sitä meininkiä. Ääritapauksessa kaiketi voi soittaa poliisille.

        sielläkin yöllä kolmen aikaan? Jonkinnäköinen lakipykälä antaa ihmisille yörauhan.,joten siinä mielessä saattaa olla poliisiasia.


    • lahjakas

      onneks on hyvät unenlahjat, kyllä ne tossa ihan vieressä kaahaa ja kiihdyttelee mopot ja autot, mutta mä vaan nukun.

      • Just joo

        Vai nukut, mutta kuitenkin tiedät niiden kaahailevan.Heh heh.


    • unihäirikkö

      Ja toinen meluhaitta,yön aikana pentujen autoilla kaahailu ja kaasuttelu sekä musan paukuttaminen.Menisivät johonkin hiekkamontulle.Ei auta kun poliisille soittaa seuraavan kerran.

    • lahjakas

      joo mä nukun, puoliso ei

      • Just joo

        Sen nyt sinusta arvasikin.Sääliksi käy.


    • murr

      Keskustassa häiriköivät niin mopot kuin autot. Sanoisin, että musiikkia täysillä soittavat, kaasuttelevat / kiihdyttelevät ja torvea tarpeettomasti painavat autot ovat pahin haitta, joskin suurissa ryhmissä ajavat mopot pitävät myös hirveää meteliä. Nyt kesällä olisi ihan kiva, kun voisi nukkua ikkuna auki, mutta ei tule kuuloonkaan metelin vuoksi. Ja vaikka ikkunat olisivat kiinni, melu kantautuu häiritsevästi sisälle, etenkin voimakkaat bassot.

      Asun tosiaan keskustassa, eivätkä minua häiritse normaalit kaupungin äänet. Kertoo jotain tilanteesta, kun aivan kotini vierestä ajaa päiväsaikaan tuhansia autoja ollenkaan häiritsemättä. Sen sijaan yöllä muutama auto saa aikaiseksi sellaisen melun, että meinaa välillä pää hajota. Kyse ei siis todellakaan ole mistään normaaleista kaupungin äänistä, joten ihan turha kenekään häirikön tulla sanomaan minulle, että "muuta maalle, jos et kestä kaupungin ääniä".

      Ja tiedoksi vielä niillekin, jotka eivät tiedä: myös kaupungin keskustassa asuville kuuluu yörauha. Sen sanoo jo järjestyslaki, joka tosin koskee myös päiväsaikaa. Lainaus laista:

      "3 §
      Yleisen järjestyksen häiritseminen ja turvallisuuden vaarantaminen

      Yleisen järjestyksen häiritseminen tai turvallisuuden vaarantaminen yleisellä paikalla on kielletty:

      1) metelöimällä ja muulla vastaavalla tavalla; "


      Jos poliisi ei tee asialle mitään, en ihmettele yhtään, jos joku flippaa ja ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Tämä ei muuten ollut uhkaus.

      • Just joo

        Tarkoittanet skeittareiden metelöinnin hiljentämistä ?


      • älä valita

        Kuka käski sun muuttaa keskustaan? Ite oot paikkas valinnu. Kukkahattusetä/täti laittaa nyt sitä hattua löysemmälle.


      • murr
        älä valita kirjoitti:

        Kuka käski sun muuttaa keskustaan? Ite oot paikkas valinnu. Kukkahattusetä/täti laittaa nyt sitä hattua löysemmälle.

        Ei kukaan käskenyt ja tosiaan itse olen paikkani valinnut. Muutin nimenomaan kaupungin keskustaan, en ralliradalle tai muulle vastaavalle paikalle, jossa on luvallista pitää voimakasta meteliä. Niin joo, ja edelleenkään en laske voimakkaaksi meteliksi niitä normaaleja kaupungin ääniä.


      • oivoiioioo
        murr kirjoitti:

        Ei kukaan käskenyt ja tosiaan itse olen paikkani valinnut. Muutin nimenomaan kaupungin keskustaan, en ralliradalle tai muulle vastaavalle paikalle, jossa on luvallista pitää voimakasta meteliä. Niin joo, ja edelleenkään en laske voimakkaaksi meteliksi niitä normaaleja kaupungin ääniä.

        muutin itse hausjärvelle ihan "ydin" keskustasta ja se oli yksi elämäni parhaista päätöksistä. pää meinas räjähtää noihin mopo poikiin, taitavat pikku hiljaa aloitella jo uutta kautta


    • vedän hatun korville

      Nimimerkille "älä valita". Etkö ole lukenut näiltä palstoilta, että muuallakin, kuin keskustasssa on sitä mopometeliä öisin. Voi, kun joskus nuoriso ymmärtäisi kunnioittaa työssäkävijöiden yöunia. Tulee teille viistoistavuotiaillekin sitä ikää lisää vuosi vuodelta ja ehkä joudutte menemään jopa työhön joskus ja heräämään aamuviideltä. Laittakaa sitten vaan itse sitä lippistä aamuyön tunteina löysemmälle, kun olette valvoneet koko yön joidenkin typerien mopolilijoiden ja muiden kiihdytelijöiden takia.

    • vedän korville

      Joku terroristi pakeni poliisiakin ja ajoi kolarin.Onneksi saatiin kiinni.Vakuutustunnus oli väännetty mutkalle ettei tunnistus liikenteessä onnistuisi.Kyllä meitä on moneksi.

    • åpiouyhgfhvuyvm

      n

    • väsynyt..

      noniin..taas viime yönä hämeenkadulla ihan järkyttävä meteli..varmaan jotain kilpa-ajoa..:/..poliisi ei nähtävästi reagoi..

    • hienot vanteet&pelit

      Ei täällä ainoastaan mopopojat terrorisoi. Joka helvetin ilta klo 22.00 alkaa mieletön jumputus ja (varsinkin bassoäänet tulee seinistä läpi) raikaa suomalaisen parkkipaikalla, joka tärisyttää donnerinkadun talon ikkunoita ja seiniä. Uskoisin että nuorethan siellää tapaavat ja autoista musat täysille mutta! Mun puolesta menkää vaikka jonnekin hiekkamontulle tai minne vain hakemaan rajoja musavehkeistänne, pliis keskusta rauhaan ylimääräiseltä melusaasteelta. Täällä yrittää nukkua muutama veronmaksaja joka maksaa tod. näk. melusaasteen aiheuttajan yölliset riennot,,,

      • Anonyymi

        Onha se ny saatanan hauska ajaa kaasupohjas ja keulia crossil keskustas


    • älä valita

      yhyy yhyy.

    • Yörauhaa kiitos

      Yhyy yhyy ja vielä kerran yhyy! Joudutte tekin vielä joskus elämänne aikana lähtemään aamulla työhön? Toivottavasti joudutte! Työssäkävijöiden pitäis saada nukkua edes muutama tunti yön aikana, mikä on mahdotonta nyt kesäaikaan, kun yöllinen bassotus ja mopomelu estää sen ympäri kaupunkia.
      Vanhemmat ei vissiin ole kiinnostuneita jälkikasvunsa tekemisistä.
      Kääntäkää vaan äidit ja isät kylkeä siellä hiljaisessa talossanne ja jatkakaa nukkumista kaikessa rauhassa ihan herätyskelloon asti.
      Ei niillä teidän nuorilla siis ole mitään hätää.
      Tuossahan nuo ajelee porukalla edestakaisin ja bassot soi (mopoautoisssa)...
      Kai ne kotiin aamuksi tulee ja nukkuu yli puolille päiville. Nukkukaa vaan rauhassa vanhemmat.

    • :DD

      :(

    • Mopopoika001122

      mitäpä jos kaikki kukkahattu tädit muuttais johkin erkylän perämettiin ni ei tarvis lässyttää :D

      • Mistä näitä sikiää?

        Ai mopopoju osaa jo kirjoittaakin.Kun karvoitus alkaa kasvaa ja korvantaustat kuivuu niin saatat oppiakin aikuisten tavoille.


      • Univelka

        Voi hellallettas sentään, kun mamman mussukka oikein uhoo, hui pelottaa. Aion mennä kyllä Erkylän perämettään, mutta mustikkaan vain, en asumaan. Kuulehan nyt "lippavino", sitten kun sinullakin on jalka oman pöydän alla, huom oman, ymmärrät varmaan mistä on kysymys.


    • kuulosuojaimien osto

      ¨Nuoria pitää ymmärtää,päristely mopolla kuuluu elämään ja kun päristelijät kasvavat autoikään niin uusi sukupolvi päristelee jo taas mopedeilla aina mopoilu jatkuu,pitää vain tottua ,mopoilu ei tule loppumaan ikinä ,aina uudet ja uudet ja udet jne mopopojat ovat liikenteessä.ei sun auta muu kun hankkia korvatulpat tai muuttaa syrjäseudulle jossa sielläkin on mopopoikia aina ja aina.

    • ö

      Tuntuu että tänä kesänä on tuo päristely oikein yltynyt. Riihimäenkadun vieressä kulkevilla teillä rupsutellaan menemään harva se yö. Mopon kuulee melkein poliisilaitokselta asti ja ikkunan kohdalla on kuin porakone huutaisi samassa huoneessa. En tajua miten sellainen meteli voi lähteä moposta, eikö siinä ajajan kuulokin vaurioidu? Aika huonot on rakkineet kun alamäessäkin pitää kaasu pohjassa kulkea..

      Noilla mopoilla kuitenkin ajelevat yleensä alle 18-vuotiaat niin kysynpähän vaan vanhemmilta että mitä teidän jälkikasvu tekee ulkona arkiyönä kahdelta??

    • SleeplessInJunttila

      Kyllä oli taas viime yönä rallia ja helvetin kovia jätkiä liikenteessä Hämeenkadulla, huh huh! Unesta ei tietoakaan ennen kello viittä, kunnes pärinät hellitti. Kyllä taas ketutttaa, kun saa paikallisten pärinäjunttien menojen mukaan rytmittää uniaan, aaarrgh!! Ja tosissaan tuntuu, että esim. viime kesästä on vaan melusaaste lisääntynyt, liekö lisää mopoautoja liikenteessä vai mitä helv... Kyttiä ei tunnu paljon kiinnostavan.

      Miksei pääkadulla ole esim. hidasteita tasasin välimatkoin?? Tai vaikka piikkimattoja mun puolesta.

      • unta vailla

        Eihän poliiseja kiinnosta moiset mopopojat, kytillä on tietenkin kuulosuojaimet tai korvatulpat päässä, eihän ne silloin mitään huomaa.


      • Tiukka ratsia
        unta vailla kirjoitti:

        Eihän poliiseja kiinnosta moiset mopopojat, kytillä on tietenkin kuulosuojaimet tai korvatulpat päässä, eihän ne silloin mitään huomaa.

        Poliisi voisi pitää tiukan ratsian tuollaisin rallin ajajille.Kaikki tarkistettaisiin melutasoa myöten ja sakot päälle.Vanhemmathan sen tosin maksaisi,mutta kuri voisi seurata sitäkin kautta.Myös toistuvasta rallista on sakotettu ennenkin.Mikä estäisi?


      • univaje.
        Tiukka ratsia kirjoitti:

        Poliisi voisi pitää tiukan ratsian tuollaisin rallin ajajille.Kaikki tarkistettaisiin melutasoa myöten ja sakot päälle.Vanhemmathan sen tosin maksaisi,mutta kuri voisi seurata sitäkin kautta.Myös toistuvasta rallista on sakotettu ennenkin.Mikä estäisi?

        Just näin. Heti sakot vaan. Kytätkin ilmoittelee aina etukäteen "ensi viikonloppuna tehdään mopojen tehotarkastus", mopoterroristit pysyvät tietenkin pois näköpiiristä silloin. Seuraavalla viikolla meno jatkuu samalla tavalla. Ei mitään tehoa tollaisella ratsialla. piste.


      • miettikää

        hahaa, ei niitä hidasteita kannata hyvinkään keskustaan laittaa, liikenne muuten ruuhkautuu ja basson ääni kuuluu pidemmän aikaa taloosi jos hitaasti pitää ajaa. Ja säälin teitä ihmisiä koska tuntuu että te ette ole elännyt nuoruuttanne.


      • mietippä ite
        miettikää kirjoitti:

        hahaa, ei niitä hidasteita kannata hyvinkään keskustaan laittaa, liikenne muuten ruuhkautuu ja basson ääni kuuluu pidemmän aikaa taloosi jos hitaasti pitää ajaa. Ja säälin teitä ihmisiä koska tuntuu että te ette ole elännyt nuoruuttanne.

        Nuoruus on eletty mutta ei sitä rallia ajettu 24/7 ja varsinkaan yö aikaan, ja vähemmälläkin pärinällä pääsi. Taidat itse olla sitä ikäluokkaa että joko kuulut tähän vaippapöksy Bambiinos porukkaan tai napanuora ei ole täysin irronnut. Voit pyytää niitä ajamaan sitä rallia sun kotitalon edessä niin ehkä voisi äänikellossa muuttua.


      • Joku roti
        mietippä ite kirjoitti:

        Nuoruus on eletty mutta ei sitä rallia ajettu 24/7 ja varsinkaan yö aikaan, ja vähemmälläkin pärinällä pääsi. Taidat itse olla sitä ikäluokkaa että joko kuulut tähän vaippapöksy Bambiinos porukkaan tai napanuora ei ole täysin irronnut. Voit pyytää niitä ajamaan sitä rallia sun kotitalon edessä niin ehkä voisi äänikellossa muuttua.

        Aivan totta.Yöaikaan tapahtuvasti metelöinnistä mopojen avulla on alunperinkin tässä kysymys.Nuoruudessa ajeltiin kyllä mopoilla,mutta sydänyöllä oltiin jo nukkumassa että jaksettiin aamulla mennä kouluun tai töihin.Silloin myös vanhemmat osasivat puuttua asiaan jos kollit ei itse ymmärtäneet.


    • Äidit ja isät?

      Mitähän märkäkorvien vanhemmat viime yönäkin teki, makasi sammuneina varmaan, tai sitten olivat kelohonkamökillään kun nämä polvenkorkuiset kääpiöt ajelivat typerinä peräkanaa aamuyöstä? Menkää sinne kotipihaanne pörräämään ja valvottamaan omia naapureitanne!

      Soittakaa poliisille, niin ainakin itse teen jos tämä vajakkisirkus ei muuten lopu.
      Kyllä poliiseja kiinnostaa, se on kuitenkin taho, joka tällä jotain voi.

    • kasasaa

      Se mopoporukka on MK Bambiinos! Kakaroilla vielä varmaan vaipat toppauksina perseen alla että jaksavat päristellä yön läpi pitkin Hyvinkäätä.

    • sosis

      Hahaaa! Päivän paras. Mopokerho Bambiinos. Tuo pitää muistaa.

    • ..

      poliisi vaan ratsaamaan teinien mopot, varmaan yli puolet niistä on viritettyjä. siitä sitten vähän sakkoja kun mopokortti ei riitä niihin nopeuksiin.. oppivat kun kortit lähtee..

      • ketuttaa.

        Ei poliisia kiinnosta mopoterroristit. Viime yönä "alkiot" taas piti hereillä, voi helevata helevata. Tulisi pian talvi ja kovat pakkaset, sitten vähän helpottaa, hurjemmat ajelee vielä silloinkin. Onhan niillä ne Bambiinot, ei pakkanenkaan pure SINNE.


    • duni-

      Kivaa kun nykyään pääsee heti aamusta kuuntelemaan mopoilijoita.
      Tänään heräsin 7.20 että maanjäristys tulossa ja vähintäänkin seinä kaatuu päälle. Ei, se olikin talon vierestä kulkeva mopo josta ilmeisesti äänenvaimennin revitty irti.
      Lähteekö näiden mukuloiden vanhemmat ennen lastaan töihin vai miten eivät voi olla kuulematta sitä räminää??

      • kakarat kuriin

        Just näin. Olen usein miettinyt, milloinka ne nukkuvat. Ainainen meno päällä.Täällä jo joku aikaisemmin mainitsikin talvesta, tulisi oikein pirullinen talvi., saisi vähän levätä ja nukkua. Kun kevät koittaa, meno jatkuu.


      • Huono uninen
        kakarat kuriin kirjoitti:

        Just näin. Olen usein miettinyt, milloinka ne nukkuvat. Ainainen meno päällä.Täällä jo joku aikaisemmin mainitsikin talvesta, tulisi oikein pirullinen talvi., saisi vähän levätä ja nukkua. Kun kevät koittaa, meno jatkuu.

        Varsinkin nuo mopoautot tuala kun jumputtavat menemään. Eikä ne osaa liikennesääntöjäkään. Varsinkin joku lippalakkilarssonin musta, valkosilla raidoilla varustettu jugurttipurkki, musiikki soi ja liikennesäännöistä ei mitään tietoa!


      • duni-
        Huono uninen kirjoitti:

        Varsinkin nuo mopoautot tuala kun jumputtavat menemään. Eikä ne osaa liikennesääntöjäkään. Varsinkin joku lippalakkilarssonin musta, valkosilla raidoilla varustettu jugurttipurkki, musiikki soi ja liikennesäännöistä ei mitään tietoa!

        Joo, niistä ei saa edes varoitusta räminän perusteella vaan koko ajan saa keskustassa pälyillä ettei jää mopoauton alle. Varsinkin se kullanvärisellä tiskikoneella rupsutteleva mällitahra meinaa aina tulla niskaan.


    • näpäytys

      Teinit on ottaneet ylivallan vanhemmistaan. Onko se edes ihme, kun ei edes tukkapöllyä saa nykyään enää antaa. Jos ei lapsena aseteta rajoja, niin milloin sitten? En usko, että kukaan on katkera lapsena saadusta tukkapöllystä. Tukkapöllyllä tarkoitan sellaista pientä näpäytystä, joka pudottaa uhmaikäisen pikkulapsen takaisin maanpinnalle, ei siis mitään pahoinpitelyä.

    • nannaoo5678

      Peli on jo ajat sitten menetty kodeissa. Ainoa mikä tehoaa, on rangaistusten tuntuva koventaminen. Esim. jokainen mopopoika/ tyttö tietää, että mopojen virittäminen on kielletty. Miksi siitä ei tule kunnon seuraamusta? Sivistysvaltioissa (Saksa, Iso-Britannia) mopo takavarikoidaan ja tuhotaan.
      Mitä löysemmät lait - sen sekaisempi yhteiskunta on.

    • Anonyymi

      Ei nämä "mällitahrat" ilmeisesti ole edes koulussa. No se kuulu "elämäm kova koulu" se kai on heidän siittäjänsäkin taustalla. Metelöidään vieläkin myöhään, eli ei vanhempia kiinnosta tai pärisijät ovat karanneet jostain huostaanottopaikoistaan, eikä ketään kiinnosta tahrojen kouluun meno aamuisin. Kyllä se elämä kantaa, sanoo faijakin ja horjuu takaisin sohvalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe