Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

diandra

moukat taas asialla

on sen verran hyvä laulaja että olisi nyt luullut jonkun ammattitaitoisen tekevän hänelle ihan omaa ja hyvää musaa .paska kun menee hyvä solisti täysin hukkaan kun ei kerta pystytä tekee kunnon musaa ja missä hän on nyt ei ole kuulunut mitään vai eikö ole rahaa .

20

393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos se johtuu...

      Siitä,että Didi ei välttämättä olekaan,niin hyvä kuin on hehkutettu.

      Itse odotan suurella mielekiinnolla Susanna Erkinheimon ensi levyä. Uskon että hänestä tulee suositumpi.

      • dlöfmsdflsdl

        Ei Susanna ole saanut levytyssopimusta lainkaan, joten ei tulle kuin omakustannuslevy korkeintaan (uutinen 2.7.2012 uutisvirrassa)

        http://uutisvirta.fi/tag/idols


      • unohtui täysin

        eikö hän unohtunut tässä jossain vaiheessa kokonaan .


    • Tarkkailija.

      On ihme ettei Susanna ole saanut levytys sopimusta. Jos minä olisin levy-yhtiö. Olisin tehnyt sopimuksen jo aikaa... Mutta kun se levy tulee...saatte olla varmoja,että läpilyönti tapahtuu...Didi oli 10-vuotiaiden suosikki. Mutta Susannan levyjä ostavat vähän varttuneemmat. Idols voitto,ja maksava yleisö on kaksi eri asiaa. Lisäksi Susannan ääni poikkeaa massasta Didin ei sitä tee. Sen takia pitkällä aikavälillä Sussusta tulee suositumpi...laittakaa tarkkailijan mielipide korvan taakse.

      • fflösdjoöasdjkflös

        Tuohon en ihan heti usko - ikää Sussullä lähes 30, naimisissa ja lapsia ja silti vaikutti lavalla usein vaivaantuneelta ja olonsa epämukavalta. Eli itsevarmuus ja lavakarisma puuttuu, vaikka ikää ja kokemusta jo onkin. Häntä seuratessa lähinnä minä katsojana ainakin stressaannuin siitä, että kuinka hän pärjää, pystyykö vetämään setin loppuun jne., joten en vakuuttunut hänestä esiintyjänä lainkaan.


      • parasvuosi

        diandra on niin hirmuisen miellyttävä ihminen että hänestä pitävät kaikki , vaikka hän olisi tekemättä mitään , hänestä välittyy lämmin ja erittäin karismaattinen aito tyttö .hyvä että didi voitti hän on kaikkien aikojen paras laulaja , mutta susanna oli myös erittäin hyvä erittäin hyvä .


      • Herttainen on, mutta
        parasvuosi kirjoitti:

        diandra on niin hirmuisen miellyttävä ihminen että hänestä pitävät kaikki , vaikka hän olisi tekemättä mitään , hänestä välittyy lämmin ja erittäin karismaattinen aito tyttö .hyvä että didi voitti hän on kaikkien aikojen paras laulaja , mutta susanna oli myös erittäin hyvä erittäin hyvä .

        Ei sellaista ihmistä olekaan josta kaikki pitäisivät... Eikä tarviikaan.

        Diandra laulaa tosi hyvin ja on aivan ihana ihminen, osaa ottaa yleisönsä ja on varmasti faneilleen tosi mukava.

        Mutta itse kaipaisin häneltä edes hieman vakavampaa ja syvällisempää esiintymistä ja kannanottoa johonkin asiaan, ei pelkkää herttaisuutta. Onhan hän tosi nuori, mutta ei kaikki voi aina olla pelkästään ihanaa.

        Eikä Diandrakaan täydellinen ole. Hänellä oli esiintyessään aika paljon maneereita, jotka hallitsivat ehkä liikaa. Hyvä hän on, mutta tylsähän sellainen esiintyjä ja ihminen on jota ei saa muuta kuin ylistää yli kaikkien muiden.

        Eikä sekään niin selvää että on "kaikkien aikojen paras laulaja". Ei kaikkien tarvii olla sitä mieltä. Kyllä minusta Idolsissa on ollut parempiakin.


    • Tarkkailija....

      Olen sitä mieltä,että kun alettiin höpistä siitä Sussun jännittämisestä. Niin toiset alkoivat toistamaan sitä kuin papukaijat. Eikä huomattu,että Sussu esittää sen tyyppisiä kappaleita,niin siinä pitää esiintyä juuri niin kuin Susanna esiintyy.
      Sitäpaitsi,kun ostat levyn ja kuuntelet ei ole mitään merkitystä esiintymisellä vaan äänellä,sinä joko pidät äänestä tai et.

      • ömdlöfsdl

        Kyllä minulla on ihan omat silmät ja aivot, joilla nähdä ja arvioida ihmisen non-verbaalista käyttäytymistä. Ei Sussun hermoilua tarvinnut muiden sormella osoittaa, välittyihän se kuvaruudun välityksellä itse kullekin. Kehittymistä hänellä toki sillä osastolla tapahtui, mutta tapahtuiko riittävän paljon, jotta isot levy-yhtiöt hänet kirjoillensa ottavat - ei ainakaan vielä. Ja toisekseen, iso osa artistien tuloista tulee varmaankin on-the-road... eli live-esiintymisisiltä ei voi välttyä.


    • Jopeda

      Diandrahan laulaa tosi hyvin Outta my headin. Diandran kyvyillä varmasti tulee toinen levy ja uskoisin sen olevan huolella tehty. Diandra voi jäädä vähän pysyväisemmäksi idols-tähdeksi.

      Olin muuten kuuntelemassa Nokialla, kun Kim Koskinen oli esiintymässä bändin kanssa. Yllätti aika tavalla, jätkä todellakin laulaa hyvin ja lauloi varsin puhtaasti. Toinen yllätys oli heidän oma tuotantonsa, jota he enimmäkseen esittivät, varsin tarttuvaa ja hyvää. Itse en olisi uskonut. Sanoisin että kaverille ehdottomasti levysoppari. Noin persoonallista ja hyvää ääntä ei kannattaisi jättää käyttämättä.

      • Ehkä, ehkä ei...

        "Diandran kyvyillä varmasti tulee toinen levy ja uskoisin sen olevan huolella tehty. Diandra voi jäädä vähän pysyväisemmäksi idols-tähdeksi."


        Itse asiassa pelkillä kyvyillä ei tehdä toista levyä. Siihen tarvitaan ensimmäisen levyn myyntiä. Mutta kyllä se Diandra varmaan toisen levyn tekee kun tarjottiinhan sitä mahdollisuutta Ilkalle ja Martillekin...

        Pysyväiseen Idols-uraankin tarvitaan jotain mikä ei superlahjakkaillekaan tule automaattisesti. Paljon riippuu siitä kestääkö suosio ja löytyykö oikea musiikkityyli, kohderyhmä jne. Pelkkä lahjakkuus ei tee kenestäkään tähteä.


    • Tarkkailija...

      Joku siinä vain on että Didi ei vetoa. Eihän hänestäkään enää puhuta mitään.

      Tiedättekö miksi? koska häneltä puuttuu se jokin...joka on Susannalla...Olen ennenkin osunut arvioissani oikeaan.

      • vm. 1957

        Susanna ei taas minuun vetoa lainkaan... Häneltä puuttuu se jokin.. Didi taas ihan toista maata..


    • Tarkkailija..

      Didin ääni on tavallinen. Susannan äänessä on "se jokin"..Katsotaan 2-3.v. kuka on suosittu...en yleensä erehdy näissä...palataan sitten asiaan..nostan vaikka tämän kommenttini silloin esille.

    • Didittäjä

      Diandran ääni ei todella ole tavallinen, siksi juuri voittikin. Uskomaton ja laaja ääniala on muutenkin harvinaista saatika sitten suomessa. Itse olen kyllästynyt suomiarsitien monotoniseen honotukseen.

      • Didittäjä

        Ja kyllä Diandrasta on puhuttu paljonkin, jos on vain pitänyt silmät ja korvat auki. Esimerkiksi Facebookissa aktiivisena ja mediassa muutenkin.

        Ja tästä "kymmenen vuotiaiden suosikki, varttuneemmat ei osta" jutusta sen verran, että yleensä ei itseeni vetoa noin nuoret artistit,kun ei ole vielä kypsyyttä jne, mutta Diandrasta pidän. Lämpimän oloinenkin on.

        Olen itse 23-vuotias ja kyllä kolahtaa! Harmitti myös alkuun se,että levyllä on paljon covereita, mutta kun sitten pääsin kuuntelemaan levyä huomasin pitäväni myös kappaleista joista en pidä alkuperäisenä. Esimerkiksi Rihannan Only girl in the world. Mielestäni suomi tarvitsee tuoretta musiikki suuntaa, ei kaikkien tarvitse olla iskelmä tähtiä.


    • Hyvä kyllä, mutta...

      Kyllä Diandra ihana on, ei siinä mitään. Mutta välillä turhankin "aurinkoinen", kun kaikki on niin mahdottoman ihanaa ja fantsua. Laulaa kyllä kelvollisesti, välillä jopa hyvin. Toki Hänestä saa pitää vanhemmatkin, eikä vaan ihan pikkuteinit. Mutta sinä kuitenkaan et taida ihan 23- vuotias olla, sillä osaisithan silloin yhdyssanat. Eikös niin?

    • Didittäjä

      Kyllä olen ihan 23-vuotias. Sinähän et kirjoita koskaan väärin, etkä varsinkaan kuluta aikaasi suomi24.fi:ssä alentamassa muita jotta tuntisit itsesi paremmaksi,ethän?

    • saara1344
    • kylmä.

      Susannalla on vivahteeton, konemainen ääni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1975
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1356
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      50
      1253
    8. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1246
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe