Infektio-astma, kohtalontovereita???

sdfj

Hei!
Meillä poika sairastui viime jouluna flussaan ensimmäistä kertaa ja siitä alkoi korvatulehduskierre, vinkuna ja pihinä,limainen yskä,aivastelu,flunssa jne. Diagnoosi infektioastma,ventoline ja flixotide lääkityksenä.
Edelleen rohisee ja vinkuu,välillä on hetken "normaali" ja sitten taas alkaa sama kierre.
Meillä oli lääkkeen poisjättökokeilu nyt heinäkuussa kun poika oli pitkän aikaa (meidän mittapuullamme) oireeton,meni 4 päivää ja alkoi yskiä ja nyt taas vinkuu ja nenä vuotaa. Eli ainakin meillä jatkuu pitkään tuo oireilu,tuntuu että lapsi on ollut sairas joulusta asti.
Henkisesti ainakin minulle raskasta kun tuntuu ettet voi tehdä mitään,välillä joudutaan päivystykseen käymään kun niin paha hengenahdistus ettei kotihoito enää riitä.
Onko teillä muilla vastaavalaista,hetken hyvä vointi ja sitten taas oireet?
Olettko keksinyt jotain apuja,itse kuulin maitohappobakteereista mutta meillä eivät auta mitään.
Onneksi ei kuitenkaan ole ruoka-aine allergioita, muista allergioista on testattu koira,kissa ja joku yleinen allergia taipuvuus,ei mitään. Mietinkin että olisiko hyvä vaatia laajemmat allergiatestit?
Sanotaan että kesä on yleensä helppoa aikaa kun ei ole infektioita,no meillä ei ollut helppoa,se tuli nyt todettua :(

32

5314

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Täällä sama ongelma . oon huomannu et allergia lääkkeestä (aerius) on vähä apua.

    • sdfj

      Meillä on tuota samaa allergialääkettä,täytyykin ottaa se kokeiluun. Terveydenhoitaja viimeksi sanoi että sitä voi antaa ja että se ei auta hetkessä,lääkäri sanoi että ei kannata antaa kun ei ole allergiaa vaan flunssa... Kokeiltiin siis sitä vain 2 päivää,täytyy nyt antaa pitemmän aikaa ja toivoa josko auttaisi.

      • yökyynikko

        Selasin tämän langan läpi. Tuosta luontaistouhusta ei ole apua. Flixotide tilalle kyselkää Seretideä, on parempaa


    • .

      Uuden tutkimuksen mukaan runsas D-vitamiini helpottaa astmaa. Se esimerkiksi parantaa keuhkojen toimintakykyä ja astmahoidon tehokkuutta.
      http://www.tohtori.fi/?page=3509935&id=0546887

      Olen saanut erinomaisen hyvää palautetta D-vitamiinista astmaa potevien lasten vanhemmilta. Astman oireet lievenevät ja infektiot jäävät pois. Nyt uudet tieteelliset tutkimukset vahvistavat, että D-vitamiinilisä on todella tarpeen sekä lapsi- että aikuispotilaille. Mitä enemmän veressä on D-vitamiinia, sitä lievemmät ovat oireet ja sitä paremmin lääkitys auttaa, kertoivat amerikkalaisen National Jewish Health -instituutin tutkijat viime viikolla American Academy of Allergy, Asthma, and Immunology -kongressissa.
      http://terveyshymy.fi/tohtori-tolonen/d-vitamiini-auttaa-astmassa

      Dear Dr Cannell: D for childhood asthma
      http://blog.vitamindcouncil.org/2012/08/16/dear-dr-cannell-d-for-childhood-asthma/

      1 µg (mikrogramma) = 40 IU tai KY (kansainvälinen yksikkö)

      10 µg (mikrogramma) = 400 IU tai KY (kansainvälinen yksikkö)

      10 ng/ml = 25 nmol/L

      50 ng/ml = 125 nmol/L

      Euroopan Unionin elintarviketurvallisuuselin EFSA nosti D-vitamiinin turvallisena päiväannoksena pidetyn nuorten (11–17 v) ja aikuisten rajan 50 mikrogrammasta (µg) 100 µg:aan. Huippuvarovainen EFSA päätyi tähän tulokseen käytyään läpi uudet D-vitamiinitutkimukset. Vauvojen rajana on nyt 25 ja 1–10-vuotiaiden rajana 50 µg päivässä.
      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=247

      Lausunnossa mainitaan, että edes 250 µg päiväannoksella ei löydetty mitään haittavaikutuksia.
      http://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/2813.htm

    • dsjkhslsdhalhsd

      meillä alkoi sama juttu, kun poika oli vuoden ikäinen. Nyt poika on 3v. ja flixotidea menee aamuin illoin. Ventolinea annetaan tarpeen mukaan. Aerius on ollut käytössä huhtikuusta asti (huhti-syyskuu aika käytettiin muös viime vuonna, lapsella siitepölyallergioita).

      Jos siitepölyä ei ole testattu, niin ehkä olisi hyvä, esim. koivu.

      Meillä infektioiden yhteydessä triplataan tuo flixotide annostus ja sitten kun oireet on pois, niin katsotaan viikko-pari ja tiputetaan annosta. Saa nähdä miten nyt kun syksy tulee ja alkaa pöpöt jyllään. Eka talvi meillä käytännössä sairastettiin koko ajan (infektiosta toiseen), viime talvi oli hiukan helpompi, vaikka infektioita oli ihan riittävästi ja oireetonta aikaa ei montaa viikkoa ollut. Toivotaan että ens talvi menisi niin päin että oireettomia päiviä on enempi kuin oireellisia :)

      Meillä imuroidaan joka päivä, talvella huolehditaan ilmankosteudesta, jne.

    • parantunut.

      Kannattaa kokeila viljatonta ruokavaliota. Se yleensä parantaa allergiat.

      • saasasssasasasassa

        ja perustuu mihin?

        Ei viljaa kannata kasvavalta lapselta jättää pois, jos on esim. koivuallergia. Siis haloo....


      • poppamies1992
        saasasssasasasassa kirjoitti:

        ja perustuu mihin?

        Ei viljaa kannata kasvavalta lapselta jättää pois, jos on esim. koivuallergia. Siis haloo....

        Kaikkien kannattaa jättää gluteiini pois. Se ei ole ihmiselle hyväksi.


    • cvdfr

      Infektio astma ei ole mikään allergia. Se perustuu keuhkojen pieneen tilavuuteen jonne mahdollinen räkä pakkautuu. Ja näin ollen tukkeuttaa keuhkot ja aiheuttaa hengenahdistusta.

      Ei ole MITÄÄN tekemistä viljan kanssa

      • influenssa-astma

        lapsellani ei ollut mitään allergioita,mutta flunssa-aikoina aina alkoi ahdistaa.Monta vuotta oli astmalääke käytössä,nyt jo aikuinen eikä ole mitään oireita ollut armeija-ajan jälkeen.


    • kyl se siit

      Kaippa olette jo oppineet kaikenlaista, mutta kannattaa välttää paikkoja, joissa saa flunssan takuu varmasti. Päiväkerhot yms sisäpaikat eivät aina sovi. Jos joku on flunssassa tai hänen lapsensai on, niin sano suoraan, että nyt ei sovi, kun oma lapsesi saa niin herkästi tartunnan. Ostoskeskuksia ja bussissa matkustatminen turhaan on syytä jättää väliin. Uimahallit ovat valitettavasti turhan bakteeripitoisia herkille lapsille, joten ei vauvauintia tai vastaavaa. Muista, että ulkoilu tekee hyvää vaikka pienessä flunssassa, kunhan vaatetus on oikea. Infektioastma kyllä menee ohi ennen kouluikää, mutta sitä ennen siihen ehtii jo tottua. Meillä tosin podetaan oikeaa astmaa, joten samat neuvot ovat käytössä vielä 15-vuotiaan kanssa, vaikka tosin päiväkerho on vaihtunut kouluun aikaa sitten ja sinnehän tietty mennään, mutta kun ei liikaa kapaloi, niin vastustuskykykin kasvaa kummasti kouluikään mennessä. Pienenä juostiin lekurissa vähintään joka toinen viikko, ja putkituksia, kitarisoja ja poskionteloitakin on ehditty leikellä, mutta nykyään nuori selviää jo ilman lääkitystä ja elää ihan normaalia elämää.

    • astman äiti

      Infektioastma menee useimmiten ohi vuodessa tai parissa lapsella. Meillä oli kanssa sama vaiva. Päivystyksessä käytiin muutama kerta ja sairaalahoitoonkin jouduttiin moneksi päiväksi kolmesti. Lääkitys oli flunssan päällä ollessa bricanyl.
      Astma meni ohi 3 vuoteen mennessä. Mutta nyt pitkästä aikaa 12 vuotiaana tuli taas flunssan päälle pitkä yskä. Ei samanlaista hengenahdistusta kuin pienenä, mutta sellainen hillitön yskä joka aina herätti aamuyöstä. Sai taas kuuria, ja meni onneksi ohi. Mutta vaiva siis saattaa jossain määrin uusia, mutta pahimmat oireet kyllä helpottaa parissa vuodessa. Muistan itsekin miten välillä oli väsynyt kun lapsella oli flunssa ja mietti aina, että koskakohan menee tukkoon ja tulee lähtö...

    • Suolahoidoista apua
      Moni on kertonut, että suolahuonehoidoilla on ollut merkittävä apu astmaan ja hengitystieongelmiin.

      Meidän taloudessa käytetään suolahengityslaitetta, heti kun alkaa mennä paikat tukkoon. Lapset osaavat jo itse pyytää sitä kun alkaa tuntumaan siltä, ettei henki kulje. Suosittelen tutustumaan aiheeseen tarkemmin. Käy katsomassa esim. www.suolahuone.fi ja sieltä tarkemmin artikkelit ja hoidot.

    • valiomanta

      Meidän typy lähes kuusi vuotias ja sairastui vajaa 2 vuotiaana myöskin infektioastmaan. Alkuun jouduttiin usein muutamaksi päiväksi sairaalaan, mutta nyt puolitoista vuotta jo paljon paremmin, lukuun ottamatta viime alkukesän 2 kk kestänyttä yskää, johon ei flixotide, eikä montelucast pureskelutabletitkaan auttaneet, vasta 3 pvän kortisonitabletti kuuri tehosi. On saanut aiemminkin pitkään yskään kortisonin, mutta eivät tunnu kaikki lääkärit sitä kovin helposti kirjottavan. Suolahuone todellakin hyvä pitkittyneeseen yskään, varsin jos käy muutaman kerran säännöllisesti. Huomasin omankin äänen olevan ekan kerran jälkeen huomattavasti kirkkaampi =)

    • moppi

      Meillä vanhemmalla tytöllä, joka nyt jo aikuinen, oli ilmeisesti lievää infektioastmaa alle kouluikäisenä. Oli moneen kertaan keuhkoputken tulehduksiakin, toistuvaa yöyskää jne.
      Terveyskeskuksessa ei kuitenkaan alettu tutkimaan sen tarkemmin, kun hengitys ei varsinaisesti vinkunut. Yksi lääkäri mainitsi vain, että toistuvat keuhkoputkentulehdukset saattavat viitata johonkin.
      No, sitten muutettiin toiselle paikkakunnalle ja tyttö jäi kotihoitoon, jolloin myös flunssia oli vähemmän ja oireet katosivat pian, kun ikääkin tuli lisää. Atoopikko hän oli kyllä edelleen ja nyt aikuisena ihottuma lehahtaa edelleen ajoittain pahaksi kasvoissa.
      Eläin- ja siitepölyllergioita hänellä ei ole todettu. Joskus pienenä hänellä oli joitakin lieviä ruoka-aineallergioita, mutta ne menivät ohitse suurinpiirtein kouluikään mennessä.
      Nyt aikuisena on sitten alkanut joskus flunssien yhteydessä mennä röörit taas tukkoon ja on tarvinnut ventolinea.

      Nuorimmaisella (9 v) todettiin sitten 5-vuotiaana infektioastma. Allergioita ei ole todettu, paitsi vauvana maitoallergia. On atoopikko.
      Hän pärjäsi aika hyvin ilman flunssia, ennenkuin alkoi käydä kerhoissa. Sitten yhtenä talvena yskä vain jäi päälle.
      Kerran on ollut myös keuhkoputken tulehdus ja yhden kerran toispuoleinen keuhkokuume, jonka aikoihin joutui myös kortisonitablettikuurille.
      Vinkunoita on ollut hyvin vähän, nykyään ei enää ollenkaan. Lähinnä rohinaa (sitäkin nykyään harvemmin) . Yskä on ollut usein pahimmillaan etenkin makuulle mennessä ja yöllä. Ventolinella yöyskä loppuu aina kuin seinään.
      Myös kurkunpään tulehduksia oli pienempänä tosi usein, nyt ei onneksi enää.

      Lääkitystä on iän myötä voitu vähentää.
      Joskus tosin peffit saattaa vielä romahtaa tosi alas, mutta ei enää joka flunssassa.
      Lääkkeenä on ollut seretide ja sen lisäksi tarvittaessa ventoline ja ihan äärimmäisessä tapauksessa lisänä myös flixotide ja joskus myös montelukast.
      Tytöltä on leikattu kitarisa ja nyt leikataan vielä nielurisat, koska ovat tosi kuoppaiset ja kurkku jatkuvasi ärtynyt.

      Suolahoitoa olen joskus miettinyt, mutta ei ole tullut vielä kokeiltua.
      Olis kiva kokeilla miten se vaikuttaa omaankin hengitykseen, joka välillä oireilee. Olen pölyille hyvin herkkä ja jonkunlaista astmataipumustakin kuulemma on. Kokeissa todettiin bronkiaalinen hyperreaktiviteetti. Pari kertaa olen joutunut pahan flunssan aikana käyttämään myös ventolinea ja flixotidea.
      En tiedä olenko sitten potenut joskus nuoruudessani jonkunasteista infektioastmaa. Ei sitä silloin kuitenkaan mitenkään tutkittu/hoidettu (paitsi tavallisella yskänlääkkeellä), vaikka yhteen aikaan aina flunssan yhteydessä rohisinkin ihan kaameesti ja muistan hengityksenkin ajoittain hieman vinkuneen. Kerran olin myös ihan oikeasti tukehtua limaan, joka jäi kurkun suulle yskiessä.
      Nyt mulla on lääkkeenä tarvittaessa tilade.

    • sdfj

      Päivitystä meidän tilanteeseen: korvakierre jatkuu, putket on laitettu mutta eivät näköjään auta, seuraavaksi kai sitten kitarisat pois. Lääkitystä nostettiin, nyt menee päivittäin flixotide ja lisäksi montelukasti, tarvittaessa ventoline lisänä. Tuo montelukasti tuntuisi auttavan, ei ainakaan ole sen aloittamisen jälkeen ollut räkätaudissa.(koputtaa puuta) Hoidossa on perhepäivähoitajalla ja ja onneksi siellä on pienempi riski saada tartuntoja kuin päiväkodissa. Jännityksellä odotan josko kesällä saisi taas kokeilla lääkityksen poisjättöä, toistaiseksi siihen ei ole lupaa. Tähän alkaa jotenkin kai turtua, poika kun on terve niin odottaa vain että koska alkaa seuraava tauti-kierre....Pitäisi nauttia niistä terveistä päivistä, ne ovat kuitenkin harvinaista herkkua :)

    • pupunurkka

      Oletteko miettineet hometta? Aiheuttaa myös astmaa ja muita hengitystieoireita. Meillä tyttö myös aina kipeä. Keuhkoputkentulehdusta, keuhkokuumetta ja kurkunpääntulehduksia toinen toisensa perään. Ja mitään selitystä ei verikokeissa löydy. Aion itse tutkituttaa talomme vaikka ei näy läikkiä eikä haise homeelle. Joskushan ne voivat olla hajuttomia ja niin syvällä rakenteissa ettei niitä nää...

    • 4+4

      Joka toinen astma on ALLERGIAA.

      Astman, reuman ja suolisto-ongelmien takana ruokavalio – "Lääkärit antavat väärää tietoa"
      http://www.studio55.fi/hyvaolo/artikkeli.shtml/1624947/astman-reuman-suolisto-ongelmien-takana-ruokavalio---laakarit-antavat-vaaraa-tietoa

      Ruokavalio on parhaimmillaan lääkettä ja pahimmillaan sairauksille altistava. Ne, joilla on rohkeus kohdata itsensä, pääsevät hyvin eteenpäin. On myös niitä, jotka mieluummin jopa kuolevat kuin tekevät paranemisen edellyttämiä fyysisiä ja/tai psyykkisiä muutoksia. Ihmisessä on itsessään paljon sekä parantavia että tuhoavia voimia.

      Nykylääketieteessä tutkitaan vain lääkkeitä, jotka voidaan patentoida ja jotka tuovat rahaa.

      Suomi on täysin kehitysmaa, kun ennaltaehkäistään tai hoidetaan eri sairauksia ravinnolla ja korjaamalla ravintoainepuutokset. Niinpä lääkärikoulutuksessa onkin pitkään, siihen sisältyvässä yhden opintoviikon laajuisessa ravitsemustieteen osiossa käytetty Diabetesliiton ja Leipätiedotus ry:n kustantamaa virallista ravitsemusoppia, jolle ei ole vaihtoehtoa. Vastavirtaa kulkevia tutkijoita ja lääkäreitä on pidetty tärähtäneinä kummajaisina ja vastuuttomina kansankiihottajina.

      Tuloksekkainta terveydenhuoltoa on ennaltaehkäisevä. On harmillista, että julkisuudessa levitetään mm. THL:n toimesta yksipuolista ja perätöntä tietoa ravinnosta ja ravintolisistä aiheuttaen sekaannusta ja turhaa huolta kuluttajien keskuudessa.

      Koululääketieteellä on paikkansa, mutta niin kauan kun ravitsemuksen ja kokonaisvaltaisen hoidon merkitystä ihmisen hyvinvoinnille ei tunnusteta, ovat koululääketieteen lääkärit melko kyvyttömiä auttamaan ihmisiä lukuisissa eri sairauksissa ja siten tuleekin hoidetuksi vain oireita, eikä potilas parane.


      Viljat ja/tai maitotuotteet pois vähintään 4 viikoksi. Kokeile miten vaikuttaa. Voi olla, että kummatkaan ei sovi.

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/viljat.htm

      Maitotuotteet ovat monella yksi keskeisistä syistä allergioihin, astmaoireisiin sekä erilaisiin iho-ongelmiin. Maitotuotteiden eliminointi helpottaa usein näitä oireita, ja moni vuosia oireista kärsinyt pääsee pysyvästi eroon sekä ongelmasta että lääkityksestä. Lisäksi maitotuotteet keräävät limaa ja ovat usein merkittävänä tekijänä kroonisissa ylähengitystieinfektioissa.

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/kalsium.htm


      Uuden tutkimuksen mukaan runsas D-vitamiini helpottaa astmaa. Se esimerkiksi parantaa keuhkojen toimintakykyä ja astmahoidon tehokkuutta.
      http://www.tohtori.fi/?page=3509935&id=0546887


      Astman oireet lievenevät ja infektiot jäävät pois. Nyt uudet tieteelliset tutkimukset vahvistavat, että D-vitamiinilisä on todella tarpeen sekä lapsi- että aikuispotilaille. Mitä enemmän veressä on D-vitamiinia, sitä lievemmät ovat oireet ja sitä paremmin lääkitys auttaa, kertoivat amerikkalaisen National Jewish Health -instituutin tutkijat viime viikolla American Academy of Allergy, Asthma, and Immunology -kongressissa.
      http://terveyshymy.fi/tohtori-tolonen/d-vitamiini-auttaa-astmassa


      Dear Dr Cannell: D for childhood asthma
      http://blog.vitamindcouncil.org/2012/08/16/dear-dr-cannell-d-for-childhood-asthma/

      1 µg (mikrogramma) = 40 IU tai KY (kansainvälinen yksikkö)

      10 µg (mikrogramma) = 400 IU tai KY (kansainvälinen yksikkö)

      10 ng/ml = 25 nmol/L

      50 ng/ml = 125 nmol/L

      Kortikosteroideilla hoidetuilla astmaa sairastavilla lapsilla D-vitamiinin puute näyttäisi liittyvän luuston huonoon mineralisoitumiseen. Laajassa yhdysvaltalaistutkimuksessa seurattiin 780:tä iältään 5 - 12-vuotiasta astmaa sairastavaa lasta yli neljän vuoden ajan. Seerumin D-vitamiinipitoisuus mitattiin kertaalleen tutkimuksen alussa. Luustontiheyttä seurattiin vuosittain DEXA:lla. Kun (pahentuneen) astman hoidossa käytettiin myös suun kautta otettavia kortikosteroideja, osoittautui luun mineralisoituminen sitä heikommaksi, mitä useamman kortikosteroidikuurin lapset olivat saaneet. Tämä kortikosteroidiannokseen liittyvä vaikutus ilmeni erityisesti pojilla, joilla seerumin D-vitamiinipitoisuudet olivat pienet. (Tse SM ym. J Allergy Clin Immunol 2012;130:53)


      "Astmaa sairastavat lapset, joiden veressä on D-vitamiinia alle 75 nmol/l, ovat alttiita pahoille astmakohtauksille, ilmenee Pittsburghin lastensairaalan tutkimuksesta. Yhdysvaltain terveysvirasto (National Institutes of Health, NIH) rahoitti tätä tutkimusta, joka tehtiin San Juanissa, Puerto Ricon pääkaupungissa, leveysasteella 18, jossa aurinko paistaa paljon ja korkealta. Tiedot tukevat muita tutkimuksia ja käytännön kokemuksia astman D-vitamiinihoidosta. Seerumin D-vitamiinin pitoisuus (S-D-25) tulisi mitata ja nostaa 125–150 nmoliin/l. Siihen voidaan tarvita D-vitamiinia 100–150 mikrogrammaa päivässä."
      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=2395

    • ravinto vaikuttaa

      Ruokavalio on parhaimmillaan lääkettä ja pahimmillaan sairauksille altistava.

      Ne, joilla on rohkeus kohdata itsensä, pääsevät hyvin eteenpäin. On myös niitä, jotka mieluummin vain kärsivät kuin tekevät paranemisen edellyttämiä fyysisiä ja/tai psyykkisiä muutoksia.

      Ihmisessä on itsessään paljon sekä parantavia että tuhoavia voimia.

    • ruoka olkoon lääkkee

      Viljat pois, homogenoimatonta maitoa kehiin.. Ja riittävästi d-tä. Näillä keinoin parani oma astma ja allergiat ja lapset on pysyneet terveinä.

    • maito pois.

      Raakamaitoa saattaa saada isoista citymarketeistakin.

      Sitä ei saa antaa pieneille lapsille.

      Toki maidon voi korvata vedellä, koska emme ole vasikoota, niin meille ei sovi toisen nisäkkään maito.

      • 383

        Annoin keskimmäiselle 1-2 vuotiaana tuoretta/pakastettua vuohenmaitoa, suoraan tilalta. Oli sen verran kaukana, ettei päivittäin ollut mahdollista hakea tai tilanpitäjän tuoda. Kyllä lapsi kasvoi kovasti kun sai vuohenmaitoa. Nyt pitkä tyttö! Sehän on sulavampaa, kuin lehmänmaito.


    • 1+4

      "itse kärsin astmasta vuosia, jonka aiheutti ilmeisesti paksusuolen krooninen tulehdus, jonka piti mitä ilmeisemmin kroonisena gluteiinipitoinen ruokavalio. ennen ruokavalion vaihdosta jouduin turvautumaan hengitysteitä avaavaan astmapiippuun useita kertoja päivässä ja nykyisellään tarve on pudonnut kertaan-pariin kuukaudessa. lääkäristä en apua saanut, lääkekuormaa yritettiin kyllä kovasti nostaa, mutta en hakenut uusia lääkkeitä enkä menettelyyn suostunut, koska haluan ratkaista ongelman, en lievittää vain oireita."

    • 50µg

      How much vitamin D to take?

      The Vitamin D Council recommends that healthy children should take 1,000 IU (25µg) of vitamin D a day for every 25 lbs (11kg) of their weight. So for example, if your child weighs 50lbs (22kg), he or she should take 2,000 IU (50µg) of vitamin D. This amount is higher than has been used in research studies with children with asthma. So it isn’t known if this amount is helpful for children with asthma, though it is unlikely to do any harm.

      For adults, the Vitamin D Council recommends taking 5,000 IU (125µg) of vitamin D a day. This amount hasn’t been tested on adults with asthma, though taking up to 10,000 IU (250µg) of vitamin D a day is unlikely to do any harm.

      For pregnant mothers, the Vitamin D Council recommends 6,000 IU (150µg) of vitamin D a day. How this affects the chances of your child getting asthma later in life isn’t known.

      Reverse asthma naturally

      http://www.naturalnews.com/033531_asthma_cures.html

    • sdfj

      Oletteko uskaltaneet nostaa d-vitamiinin annoksen noin suureksi ilman lääkärin kanssa keskustelua?
      Maitoa en jätä pois, kitarisan poiston jälkeen korvatulehdukset ovat loppuneet ja infektiot parantuneet nopeammin sekä niitä on ollut harvemmin.
      Eli meillä ainakin kitarisa ylläpiti korvakierrettä.
      Lääkitys on nyt puolitettu,mutta poisjättöä ei saa kokeilla vielä.
      Normaalitilanteessa menee vain montelukasti ja yksi annos flixotodea/vrk.
      Toki flunssan yms.yhteydessä lääkitään enemmän/tarpeen mukaan myös ventoline.

    • Marry land
    • Chemicals Purchasing

      Before you order from an online wholesaler company, make sure to read its policies and terms about purchasing its clothing. Call and ask the company, because many companies do not inspect each item for irregularities or mistakes.China Loong Supply Chain Inc. Chemicals Purchasing Agency

    • China Loong Supply C

      Before you order from an online wholesaler company, make sure to read its policies and terms about purchasing its clothing. Call and ask the company, because many companies do not inspect each item for irregularities or mistakes.[url=http://www.clsc.cn/Chemicals.html]China Loong Supply Chain Inc. Chemicals Purchasing Agency[/url]

    • China Loong

      Before you order from an online wholesaler company, make sure to read its policies and terms about purchasing its clothing. Call and ask the company, because many companies do not inspect each item for irregularities or mistakes. http://www.clsc.cn/Chemicals.html

    • 11vtyttö

      En nyt tästä ihan varma ole, mutta itselläni jos henki pihisee oikein kunnolla (on astma, ja aika paha)niin kosteat paikat esim. Sauna helpottaa oloa huomattavasti (ei kuitenkaan helpota oloa jos on kuumetta tai nenä tukossa) yrittäkäähän pärjäillä :)

    • ClarindaPolley

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe