Revivogen vai Nisim?

jaskapaska

käytän rogainea ja nizoralia. minulla on nisimistä kokemuksia mutta ei revivogenista.. onko vaikuttavat ainesosat samoja vai kannattaisiko revivogeniin myös tutustua?

33

2603

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jazksa

      lisäys: miestyyppinen hiustenlähtö, ikä 22v

    • Krapeliii

      Moi, olen käyttäny kohta 3 vuotta revivogenia... En osaa sanoa miten aine on vaikuttanut mutta hiukset ovat kuitenkin vähentyneet tasaiseen tahtiin... Nyt viimeisen puolen vuoden aikana on harventunut paljon, eteenkin otsalta. Voi olla, että on hidastsnutkin, tiedä sitten mutta nyt pakko vaihtaa johonkin muuhun kunei tunnu tehoavan. Otin nisim shampoon käyttöön ja pitää sanoa, että tuntuu kyllä hyvältä. Olen huomannut, että otsalle alkanut tulla vauvamaista haiventa, toivottavasti se vahventuisi vielä. Ostin tänään myös nisim hiusvettä, kultaisessa pullossa, joten saa nähdä auttaisiko tämä yhdistelmä parmmin. Nisim hoitoneste on myös melkein puolet halvempaa kun revivogen, eikä jätä hiuksia niin öljymäisiksi.

      • Krapeliii

        Ja lisäis viellä, aloin käyttämään kk sitten myös tätä nizoral. Rogainea käyttäisin muuten mutta, se tavara ei sovi mulle yhtään. Tulee tosi huono olo ja sydän alkaa pomppia miten sattuu. Onko muilla ollut muuten vastaavia ongelmia rogainen kanssa?


    • adsfghj

      Mulla oli aluksi vähän sellaista, mutta se meni ohi. En tiedä onko se legendaa mutta ulkomaalaisilla forumeilla sanotaan että jos laittaa heti suihkun jälkeen märkään päähän rogainea niin imeytyminen olisi parempaa ja myös sen takia tulisi tälläisiä oireita. Ohjeissa lukee että laita aina kuivaan päänahkaan.

      nisimin tuotteissa painotetaan hiusveden käyttöä tulosten saamiseksi. mulla auttoi tosi paljon hiusten rasvaisuuteen kun aloitin käyttää nisimiä. normaalisti tarvi koko ajan tarkkailla että millon taas pääsee pesemään hiukset mutta nyt voi olla koko päivän huoletta sen suhteen (hiustenlähtö kyllä jatkuu..)

      • Finaa suosittelen

        En ole tutustunut noihin "ihmeshampoo"-juttuihin, mutta luultavasti et/ette syö finaa, jos kerran hiustenlähtö yhä vaan jatkuu ja jatkuu. Aivan ehdottomasti suosittelen sulle ja kaikille tota finan syömistä, sillä se auttaa takuulla paremmin kun mitkään erikois-shampoot.


      • nainen täällä

        Minä hieron kuivaan päänähkaan senkin takia, että silloin Rogaine tahrii vähemmän.

        Yritin pärjätä pelkällä Spironolactonella, mutta ei, Rogainea tarvitsen.


      • kwqoekoqkdqko
        Finaa suosittelen kirjoitti:

        En ole tutustunut noihin "ihmeshampoo"-juttuihin, mutta luultavasti et/ette syö finaa, jos kerran hiustenlähtö yhä vaan jatkuu ja jatkuu. Aivan ehdottomasti suosittelen sulle ja kaikille tota finan syömistä, sillä se auttaa takuulla paremmin kun mitkään erikois-shampoot.

        Riski pysyvään impotenssiin on olemassa, jos aikoo finaa vetää. Muuten itse käyttäisin sitä.


      • Finaa suosittelen
        kwqoekoqkdqko kirjoitti:

        Riski pysyvään impotenssiin on olemassa, jos aikoo finaa vetää. Muuten itse käyttäisin sitä.

        Mua ei edes impotenssiongelmat saa lopettamaan finan syömistä, sillä sen verran tärkeä asia se hiusten päässä pysyminen mulle todellakin on, varsinkin kun oon hiustensiirrossa käynyt ja maksanut siitä monta tonnia. Sinkkuna kun elää, niin mitä väliä sillä on vaikka noita potenssiongelmia tulisikin. Tukka taas on päässä oltava aivan välttämättä.


    • Syvälle metsään

      Nuo otsikossa ja alla mainitut tuotteet voitte ottaa mukaan ja mennä niin syvälle metsään kuin mahdollista ja kaivaa ne niin syvälle kuin mahdollista maahan, että ne eivät tule koskaan enää toiste ihmiskunnan harmiksi.

      REVIVOGEN
      Osalla toimii, osalla ei. Ei niin tehokas kuin FINA. Todella kallista käyttää finaan verrattuna ja tuo aine päässä ei voi ihmisten ilmoilla näyttäytyä. Jos fina sopii niin en ymmärrä miksi tätä litkua käyttäisi.

      NISIM
      Käärmeöljy! Ei mitään oikeaa tutkittua tietoa tehosta eikä saanut USA:ssa virallista hyväksyntää, eli ei ole todistettu että auttaisi millään tavalla. Tekee todellisen karhunpalveluksen jos tätä suosittelee jollekin.

      • ajtpmpt

        itsekin olen vähän samaa mieltä mutta täytyy sanoa että nisimin avulla päänahan rasvaisuus väheni huomattavasti. todella hyvin on siihen toiminut minulla.


    • AatuJJ

      Tilasin revivogenin shampoon&hoitoaineen. Ei muuta kun kokeilemaan.. revivogenin kotisivuilla oli vakuuttavia kuvia, mutta toisaalta niiden alkuperästä ei ole mitään tietoa. Onko joku täällä saanut oikeasti näkyviä tuloksia aikaan?

      • Mikset Aatu tilannut

        HOITONESTETTÄ? Ei ne Revivogenin kotisivuilla olevat kuvat ole Shampoon ja hoitoaineen ansiota vaan kaikista tärkein noista on nimenomaan hoitoNESTE joka jätetään päähän.


    • kalju teräs..

      Joillakin tuo nisim toimii, toisilla taas ei. Itse käytin rogainea ja koitin siirtyä nisim litkuihin, niin huomasin vain että kaljuuntuminen lisääntyy.Takaisin rogaineen.
      --

      Minusta sellainen valmiste kun spectral dnc auttaa paremmin ohimokaljuuntumiseen ja rogaine sitten taasen päälaella toimii paremmin, niimpä käytän kahta valmistetta.

      Olen muiltakin kuullut samanlaista viestiä että spectral toimisi paremmin ohimoille.
      -

    • AatuJJ

      Minulla rogaine on toiminut pelkästään ohimoille, nisim on toiminut hyvin pään rasvaisuuteen ja sitä kautta ehkä jotenkin muutenkin. Jotkut väittävät revivogenin olevan tehokkaampi, pitää kokeilla. Nyt käytän myös nizoralia. Googlettamalla löytyy joitakin tutkimuksia nizoralin käytöstä. Parin vuoden aikana koehenkilöillä (kuvien perusteella.....) oli runsansta kasvua.

    • Asa_ _

      Olen käytännöllisesti katsoen pysäyttänyt oman hiustenlähdön jo noin reilun viiden vuoden ajan (28v), kun aloin hiustenlähtöäni torjua. Nykyään käytän yhdistelmää fina 1mg/d ja Revivogen 2x1ml/d Spectral MX5 2x1ml/d. Lopetin finan puoleksi vuodeksi haittojen vuoksi reilu vuosi sitten, kun ajattelin, että Revivogenin aloittaminen korvaisi sen. Näin ei käynyt, ja finan jatkaminen ei tuntunut enää tehoavan yhtä hyvin. Tällä hetkellä kolmen yhdistelmä tuntuu toimivan ja olen mielestäni aktiivisella Revivogenin mukaan otolla saanut ehkä jopa viitisen vuotta sitten tai yli muutamilla sentillä vetäytyneitä ohimoita takaisin. Olen päätellyt Revivogenin positiivista vaikutusta siitä, että tilanne finalla ja minoksidiililla oli varsin stabiili monen vuoden ajan, ehkä jopa hitaasta huonommaksi menevä, eikä ainakaan vetäytyneillä ohimoilla tapahtunut yhtään mitään näinä vuosina.

      Itse käytän näin kesäaikaan Revivogenia (ja minoksidiilia) nahkakaljuksi ajeltuun päähän. Ajelen sängen Philipsin kolmipäisellä parranajokoneella parin päivän välein. Mielestäni niiden käyttö ei näy mitenkään, kunhan pesee pään parin kolmen päivän välein. Tärkein ajatukseni tässä on, että aineita tulee käytettyä tehokkaimmalla mahdollisella tavalla, Revivogenin kanssa ainakin näin alkuun, esteettömästi suoraan päänahkaan ilman, että kallista ainetta kuluu hiuksien öljyämiseen. 1ml ainetta myös riittää ihan koko pään alueelle hiusten kasvualueelle nahkakaljulla. Syksymmällä sitten aletaan kasvattelemaan, ja keväällä naatitaankin sitten colinfarrelmaisesta lookista ;).

    • Aatujj

      Mitäs tuo spectral on? Jos oikein siis ymmärsin niin olet saanut näkyviä tuloksia revivogenilla.

      Mikä revivogenin tuotteista on tehokkain? Tietysti kaikki varmaan yhdessä käytettynä, mutta nettikaupasta josta tilasin olin vain shampoo&hoitoaine.

      ps. oletko käyttänyt nizoralia koskaan?

    • Vähissä tieteelliset

      näytöt, joillain ei ollenkaan edes hyväksyntää, kun mikään tutkimus ei kestä minkäänlaista tieteellistä tutkimusta päivänvalossa. Ihan eri asia tehdä maksettu testi yksityisellä klinikalla ja ottaa siihen toistakymmentä urpoa, jotka muka saivat apua (placebostakin), kunhan siihen uskoo tarpeeksi. Näillä ei ole mitään tekemistä oikeiden tieteellisten todistettavien ja uusintaa kestävien puolueettomien tutkimusten kanssa, minkä otantakin ihan toista luokkaa ja tulokset kestävät vertailua.

      Suomessakin kaikkea paskaa luontaistuotteissa kuten Viviscal, Arcon, BM ja tri Tolonen, pelkkiä ravinnevalmisteita ja erilaisia suihkeita ja merikalaproteiineja jne.
      Huvittavimpia ovat Hiusakatemian tuotteet, ihan kuin Annikki olisi ne itse keksinyt ja kehitellyt tutkijan kammiossaan.


      Hoitoaine on aivan sama, mitä laitat, sen ainoa todellinen tehtävä on sulkea hiussuomut, kaikki muut tulee valmistajilta ihmelupauksina.

      Samoin shampoo, sen tarkoitus on pestä lika, hiki ja rasva iholta ja parhaimmillaankin muka blokkaisi DHT:tä, mistä ei kyllä ole satavarma itsekään käyttämässäni Revivogenissa.

      Ainoa todellinen päähän jätettävä on nimenomaan ne hiusvedet, missä suurimmassa osassa on alkoholia, mikä desinfioi ja kuivattaa päänahkaa ja niissä on raikasteita kuten piparminttua tai mentholia ja hajusteita, parhaimmillaan voi hiukan auttaa, ei tee silti ihmeitä nekään.

    • Asa_ _

      Spectral MX5 on ainakin Bioveasta saatava 5% minoksidiililiuoksen vähäalkoholinen versio, joka ei itselläni muiden rogainetyyppisten valmisteiden tavoin hajota ja hilseilytä päänahkaa. Muita en itse voi käyttää. Revivogenissa vaikuttavat aineet on tietenkin päänahan hoitonesteessä - shamppoo ja hoitoaine ovat vain siinä sivussa saman merkin varjolla myytävää lisäbisnestä, joilla eivät itsekään taida väittää olevan mitään erityistä lisävaikutusta hiustenlähdön torjuntaan. Kuten edellisessä viestissä, niin saman ajaa noin kymmenesosahintaan kaupan muut shamppoot ja hoitoaineet. Itse ostin noita yhdet kappaleet ensimmäisen Revivogen-täyspakkauksen mukana, mutten aio enää pistää rahoja niihin, vaan ostan pelkkää hoitonestettä. Sanoisin, että tuolla Revivogenilla on ollut 75% todennäköisyydellä vaikutusta kohdallani. Pitää muistuttaa, että olen käyttänyt sitä tehokkaimmalla mahdollisella tavalla koko pään alueelta nahkakaljulle päälle. Sen pakkaus ja koostumuskin hieman muuttui tuossa jossain alkuvuoden aikaan. Aineen väri on hieman vaaleampi ja vähemmän käytössä näkyvä, mikä on hyvä juttu, sillä tahrii huomattavasti vähemmän herkästi vaaleita paidan kauluksia pujottauduttaessa paitoihin. Toisaalta pakkauksen mukana tulee nykyään pipettiannostelijoiden sijaan sumutinpää, mikä on mielestäni huonompi. Oli hiuksia päässä tai ajeltu kaljuksi, niin sumuttimella mielestäni ainetta kuluu huomattavasti hukkaan ja toisaalta sen toimitus sinne minne pitää, eli päänahalle, on huomattavasti heikompaa. Itse teen niin, että olen säästänyt pestyjä minoksidiilipipettipulloja ja kaadan aina uuden Revivogen-pullon siihen ja käytän aiempaan tapaan pipetillä.

    • Aatujj

      Kiitos vastauksesta, käytän nyt ainakin shampoon&hoitoaineen pois lähivuosien aikana. Pitää varmaan laittaa jostain tilaukseen hoitonestettä. Taitaa olla kallista..

    • Asa_ _

      -About 90-95€ kolmen kuukauden laaki, vähän riipuen mistä ostaa.

    • aatujj

      Tilasin hoitoneste -paketin. Kestääkö se tosiaan vain 3kk? no huh huh.

    • Tuliko selväksi!

      Nyt ette enää perkele nosta markkinamiehet tuota otsikkoa esiin. enää.

      Tarkoituksena on vain pitää nuo nimet Revivagina ja Nisäm.

      Jos on jotain sanottavaa niin vaihtakaa otsikkoa.

      Helvettiin kaikki tuotteiden markkinoijat täältä.

    • ddedlödk

      revivogen, Nisim, Nizoral..Rogaine..kaikki käytössä

    • Asa_ _

      -Joo, se on ihan törkeen kallista. En tajuu, miten mulla on opiskelijatuloilla edes varaa tohon. Sen täytyy olla niitä valintakysymyksiä. :$

    • Syvälle pimeään mets

      Täällä saa keskujstella vain tuotteista, jotka sisätävät:

      Finasteridiä
      Minoksidiiliä
      Ketokonatsolia
      spironolaktonia
      syproteroniasetaattia
      ja
      glukokortikoideista

      Muiden tuotteiden kanssa menemme syvälle metsään ja kaivamme........................................................................

    • Wernerska

      Nisim auttaa pään rasvaisuuteen siis taliköhnään, joka parantaa päänahan kuntoa. Revivogen käyttää niin ei irtoa hiuksia niin paljon, huomaa kun pesee hiuksia. Nizoral on hilse shampoo, ongelma tulee takaisin ja auttaaa hetken aikaa. Ärsyttää päänahkaa en suosittele. Parempi tuote on Selukos lääkeshampoo hilseen ja ja seborrean hoitoon, aika harvoin tätä tarvitsee käyttää, kun sitä on käyttänyt, silloin tällöin.

      Jos hiukset on lähteneet vaikea niitä on takaisin saada, jollei hiustenlähtö ole hiljattain alkanut, teho perustuu lähinnä jäljellä olevien hiusten putoamisen hidastamiseen, siis elinvoimaisuuden elvyttämiseen.

    • Hapanhauki

      Itse olen käyttänyt Revivogeniä pariinkin otteeseen. Toisella kertaa otin hoitonesteen lisäksi käyttöön myös shampoon ja hoitoaineen. Puolen vuoden säännöllisen käytön jälkeen en juurikaan huomannut muutosta. Ohimoilla heikohkoa kasvua, mutta muuten hiusten kunto vaikutti menneen jopa huonommaksi.

      Päänahka kutisee ja hiukset harvenee. Päättelinkin että se saattaisi johtua osittain Revivogenin sisältämästä alkoholista. Kun vielä itse kärsin atooppisesta ihosta, ei lopputulos kaiken järjen mukaan voi olla kovin hyvä.

      Huomasin että Nisim myy hoitouutetta myös geelinä, minkä pitäisi anti-dht -vaikutuksensa lisäksi kosteuttaa päänahkaa. Taidankin kokeilla sitä seuraavaksi. Ja toivottavasti paremmilla tuloksilla.

    • Syvälle metsään

      Edellinen viesti on geelimainos.

      Nuo otsikossa ja alla mainitut tuotteet voitte ottaa mukaan ja mennä niin syvälle metsään kuin mahdollista ja kaivaa ne niin syvälle kuin mahdollista maahan, että ne eivät tule koskaan enää toiste ihmiskunnan harmiksi.

      REVIVOGEN
      Osalla toimii, osalla ei. Ei niin tehokas kuin FINA. Todella kallista käyttää finaan verrattuna ja tuo aine päässä ei voi ihmisten ilmoilla näyttäytyä. Jos fina sopii niin en ymmärrä miksi tätä litkua käyttäisi.

      NISIM
      Käärmeöljy! Ei mitään oikeaa tutkittua tietoa tehosta eikä saanut USA:ssa virallista hyväksyntää, eli ei ole todistettu että auttaisi millään tavalla. Tekee todellisen karhunpalveluksen jos tätä suosittelee jollekin.

    • turha toivo

      revivogen ei toimi.vuos takana joka yöksi litku päähän,hiukset senkuin ohenee.turha toivo,kokeiltu on.

      • Keijo R.

        Huono säkä. Itsellä on toiminut mahtavasti Revivogen. Kokeile jotain muuta, ehkä löydät toimivan. Mulla esim. Rogaine ei toiminut ollenkaan vaan sillä oli ihan päinvastainen vaikutus. Hiukset vaan väheni. Revivogen pelasti mitä pelastettavissa oli.


    • miksi käytin :(

      Mulla fina vei erektion ja kasvo miestissit :( hiukset se vei mukanaan myös :(

    • Hiukset-palautettu

      Revivogen ollut säännöllisessä käytössä vuodesta 2005, parin kolmen vuoden jälkeen vähensin käytön ylläpitäväksi muutamaan kertaan viikossa. Kaljuuntumisprosessi pysähtyi ja siis nyt yli 10 vuoden jälkeen tuuheat hiukset edelleen päällä kun oon yli 50v mies. Ohimoilla ehti tapahtua pientä vetäytymistä jo yli 10v sitten mutta nekään eivät ole edistyneet eli tilanne on erittäin hyvä. Minulla toimi loistavasti ja toimii edelleen. Finaakin käytin ensimmäiset 5 vuotta mutta nykyisin tarvittaessa terästän finalla jos alkaa tuntua että alkaa hiuksia lähtemään. Revivogen on luontaituotteista toiminut minulla parhaiten, en tiedä miten muilla toimii, varmaan on yksilöllisiä eroja. Muistaakseni fina ilmoittaa yli 90% onnistumistodennäköisyyksistä eli ei toimi sekään 100%:lla niin että älkää itkekö jos fina ei toiminut.

    • Hiukset-palautettu

      Mun piti vielä mainita että Revivogenia saan kaikkein edullisimmalla suomalaisesta kaupasta, tilasin kerran Usasta kun sellainen sivusto kuin kaljuuntuminen.fi levittää täysin väärää informaatiota, Usasta tilattaessa jouduin tullaamaan ja maksamaan 24% arvonlisäveroja, postimaksut olivat jotain 40-50 euron luokkaa ja koko paketti maksoi lopulta yli 50% enemmän kuin oisi maksanut suomalaisesta kaupasta haettuna. Lisäksi odotin postitullissa kauan ja siellä meni matkoineen yli 2 tuntia työaikaa keskellä päivää. Ei pidä aina paikkaansa että saa ulkolaisesta nettikaupasta halvemmalla, laskekaa arvo sille kun käytätte yhden työpäivän papereihin ja selvittelyihin kuin jos tilaatte suomalaisesta verkkokaupasta tai haette kaupasta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8146
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2502
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2223
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      21
      1898
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1634
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1153
    Aihe