Todisteita EI-satunnaisuudesta

Gamblerin vatipää jaksaa omana todisteenaan pelien satunnaisuudesta jakaa Rayn omaa sepitystä satunnaisuudesta, vaikka reiska on täysin jäävi taho kommentoimaan omia tuotteitaan. Eihän huijaritkaan paljasta konstejaan huijattaville, vaan vakuuttelee tietenkin viattomuuttaan mitä monimutkaisimmin sepityksin, joihin uskoo vain täysin pölkkypäisimmät yksilöt.

No gambleri aina myös itkee, ettei pelaajilla ole tosisteita ei-satunnaisuudesta, mutta mitenkäs gambleruin vajakki kumoat nämä:

1. Sain kerran kultajaskassa bonuspeliin oikeuttavat kuviot, mutta ennenkuin pääsin valitsemaan yhtäkään piilossa ollutta symbolia, meni kone tilttiin ja latasi itsensä uudestaan alusta päälle. Tällöin tuli ruutuun teksti: "pelikierros keskeytyi, voitit 3 euroa" eli sen pienimmän mahd. voiton 1e panoksella. Siis mitä hittoa, eihän kone kai voi tietää mitä symboleja olisin valinnut, yhtäkään en ehtinyt valita siis. Eihän täysin satunnainen peli voi tietää mitä pelaaja olisi valinnut, vaan se oli jo ETUKÄTEEN tiedossa että saan vain 3e, valinnoistani huolimatta!

2. Hiljattain eräs Rayn huoltomies tuli Tähti-pelille, jota pelasin ja pyysi ottamaan rahat ulos. Kysyin siinä sitten, että mitäs hän nyt aikoo tehdä, niin mies vastasi, että täytyy vaan ohjelmoida uudet päivitykset, kun sellaiset on taas tuotettu suunnittelupuolella. Hän kertoi ihan muina miehinä, että peli pyörii siinä olevan ohjelman pohjalta, eli ts. peli tietää jo etukäteen ohjelman perusteella, mitä kuvioyhdistelmiä se tulee jakelemaan esim. koko loppupäivän ajan. Mitään vaikutusta ei ole sillä millä hetkellä painaa nappuloita, vaan kaikki on tiedossa jo pitkäksi aikaa tulevaisuuteen, eri panoksilla eri ohjelmat toki.

3. Aiemmin oli monipelissä suosittu "tuplapokeri"-peli. Siinä oli kuitenkin mielenkiintoinen bugi, eli useammissa koneyksilöissä toistui täysin samoja käsiä tasaisin välein, toinen oli valmis täyskäsi seiskoilla ja jätkillä, aivan samassa järjestyksessä samat maat siis useilla eri koneilla ja toinen oli 4:n kortin herttavärisuora, A,2,3,4 josta siis aina puuttui hertta 5. Koskaan ei vetämällä tullut tuo värisuora, mutta kummastelimme porukalla tuota ilmiötä, että kuinka täysin samat kädet tasaisin välein voivat tulla eteen eri paikoissa maita ja korttien kohtia myöten. Laitoimme oikein paperille silloin ylös nämä yhdistelmät ja joskus koneen huoltajalle kun sitä vihdoin ihmettilimme, niin kappas vaan, hukkui koko peli yllättäen monipelin valikoimasta! Ei ollut tuossakaan mitään tekemistä satunnaisuudella vaan juurikin ohjelmalla, joka näissä pyöri. Oli huoltomies kovasti silloin vaivautunut kun jäi reiska satunnaisvalheistaan kiinni. Noh, reiskahan poisti pelin äkkiä, ettei jäänyt todistusaineistoa. Väittivät mulkvistit vielä, että oli niin huono sen pelin suosio, mikä oli täyttä puppua, aina sitä .
Ilmoita

kuuhun ei laskeuduttu ja 9/11 oli sisäpiirin kepponen !! Foliota enempi tiukasti pipoon, kyllä se siitä sitten taas.
Ilmoita
Niinpä niin. Olen aivan samaa miletä 40v pelikokemuksella.

Ei siellä mikään satunnaisesti pyöri , kaikki säädetysti.

Kampler on luulosairas ja tietämätön...
2 VASTAUSTA:
Mikäs pelleä vaivaa? Oletko sairas, hieman hidas tajuamaan vai vain tyhmä? 40 vuotta, eikä "suotta".
riitaardoo kirjoitti:
Mikäs pelleä vaivaa? Oletko sairas, hieman hidas tajuamaan vai vain tyhmä? 40 vuotta, eikä "suotta".
Ehkä toisilla saattaa olla omaa hilloa hieman enemmään ja eikös se oma asia työntääkö sen RAY peleihin tai vaikka sun perseeseen.... Taidat olla vähän köyhäpoika vai muuten kakara....
+Lisää kommentti
RAY = rehellisesti aina ystäväsi

pyörii satunnaisesti tai ei, rahaa täytyy kerätä eri tarpeisiin.....
Ilmoita
Hahhah, Kampleri paskoi housuunsa kun ei mitään ole kuulunut vastaväitteitä!
Jokohan kamplerin satusetä alkaa tajuta että ei ole satunnaisia?
2 VASTAUSTA:
Ja foliota sullekki naapurin Siwassa tarjoushintaan.
Hullarrelii kirjoitti:
Ja foliota sullekki naapurin Siwassa tarjoushintaan.
Jokos sulla papukaijamerkki ja foliota korvissa?
+Lisää kommentti
Jopa Pajatso on nykyään totaalisesti säädettävissä.

Eivät mitkään RAY rotinat perustu mihinkään onneen tai muuhun pelaajan luulemaan tuuriin.

HAAHAHAHAH HEEHEHEHEHEH HOOHOHOHOHOHOHOH
Ilmoita
Mitä te täällä valitatte, peliautomaatteihin häviää 100% varmasti jos pelikertoja on elämän aikana 100 tai enemmän. Pelatkaa hyvät ihmiset vaikka esim. minivakiota, varsinkin lätkäkierroksella ne tuottavat tasapelien vuoksi enemmän kuin futiksen. Rivihinta on 0,25€, eli jokaiseen peliin saa toisen merkin 16€:n lapun hinnalla.
Kuvitellaampa vaikka näin:
Jokerit-Blues 1X
JYP-KalPa 1X
Ilves-Kärpät X2
HIFK-TPS 12
SaiPa-HPK X2
Lukko-Ässät 1X

Jos edes 2 tasureista toteutuu, niin 6 oikein tuloksella voittaa takuulla enemmän kuin koskaan näistä peliautomaateista. 16 euroa menee automaatteihin hyvinkin helposti 5-15 minuutissa euron panoksella pelattaessa. Itsekin pelasin nuorempana automaatteja, kunnes kaverini sai minut vakionsa kimppapeliin, josta voitimme molemmat noin 3700€. Sen jälkeen olen pelannut vakiota, 13 kohteen vakiosta olen voittanut 3 kertaa yli 2000€ ja minivakiosta 2011-2012 kolmesti yli 1000€. Summat ovat sellaisia mitä ei olisi ikinään tullut saatua peliautomaateista, tässä sentään tuntee voiton tunnetta, ja kun voittosumma voi olla suuri, mutta tappio vain 10-20€, niin mitään v.tutusta ei ole kertaakaan tullut.
2 VASTAUSTA:
Ainoat pelimuodot, jotka jotain voi tuottaa osaavalle ja matematiikkaa hallitsevalle pelaajalle, ovat vedonlyönti ja Pokeri. Se, joka vakavissaan kuvittelee rikastuvansa onnenpeleissä on, sanotaanko kauniisti, nenänkaivuuta koulussa harrastanut vähälahjakkuus.
Näin on kirjoitti:
Ainoat pelimuodot, jotka jotain voi tuottaa osaavalle ja matematiikkaa hallitsevalle pelaajalle, ovat vedonlyönti ja Pokeri. Se, joka vakavissaan kuvittelee rikastuvansa onnenpeleissä on, sanotaanko kauniisti, nenänkaivuuta koulussa harrastanut vähälahjakkuus.
http://www.cards999.com/InfraredContactLenses.asp

noinkohan ??? hihihiii
+Lisää kommentti
Mulle kävi kerran sama Kulta-Jaskassa vapaapelien aikana. Sain 10 vapaapeliä kun kone tilttasi ensimmäisen vapaapelin jälkeen. Kone resetoi itsensä, Linuxihan siellä alla pyörii ja näyttöön tuli viesti:" Pelikierros keskeytyi, voitit 6 euroa", eli vapaapelien tulos oli jo koneen tiedossa.
En yhtään epäile aloittajan viestiä
Ilmoita
siis satunnaisuus on se, että arvotaan kuinka usein tulee voitto, ja kuinka suuri.

Nuo tuplaukset, kullanpalan etsimiset, kiekkojen lukitsemiset, kiekkojen kuviot, automaattiruletin numerot yms. on vain tuomassa "jännitystä ja koukutusta" eli omat valinnat vaikuttaa niihin, jos kone on arponut "ei voittoa" on aivan sama minkä värin ruletista ottaa tai minkä puolen tuplauksessa.

Eli pelit on satunnaisia, ja noi erilaiset "lisäpelit", tuplaukset, "yhden päähän" jäämiset jne. on vain jännityksen luomista varten, mutta voitot arvotaan satunnaisesti.

ITSE halusiti varmaan pelata sellaista peliä, jossa ekaksi arvotaan voittosumma mustalle näytöllä 1-50€ tietenkin niin että 50€ on harvemmin kierrossa kuin 1€ ja sen jälkeen arvotaan toinen kohta mustalle näytölle jossa lukee "voitit tai hävisit" ja voitto tulisi hieman harvemmin kuin häviö koska näin lähes jokainen peli pyörii, mutta tuollainen peli olisi harvinaisen tylsä, ja ja siitähän huuto tulisi kun OLISI tullut 50€ voitto, mutta kone saoisi "ei voittoa" ja seuraavalla kierroksella tulisikin euron voitto.

Tietenkin säätely tulee kehiin SILLOIN kun kone on juuri tyhjentänyt itsensä sinne alas, ei kone silloin voi antaa montaa päävoittoa peräkkäin, koska koneessa ei ole rahaa tarpeeksi, ja tähän ei todennäkösidyydet auta, voi tulla 3 kertaa peräkkäin 50€ voitto, vaikka koneessa olisi sisällä esim vain 80€ eli tällaiset "tilttaukset" estetään säätelyllä
1 VASTAUS:
Mä oon miettinyt tota koneen toimintaa silloin kun se rupee laskemaan rahoja alas, eli silloin en pelaa sellasta konetta kun kokemukset kertoo ettei se anna silloin mitään isoja voittoja. Noi koneet käyttäytyy välillä erilailla esim. käynnistyspainiketta painaessa se yleensä tekee sellasen "tönt" kovan äänen rullat lähtee hieman viiveellä liikkeeseen ja sit töksähtelee rullat nopeesti paikoilleen, tätä oon pitänyt rahankeruuvaiheena jolloin parempi etsiä uus kone. Silloin kun kone antaa niin se ei pidä sellasta ihme ääntä käynnistyspainiketta painaessa vaan se lähtee ilman ääntä sujuvasti liikkeelle ja rullat ei töksähtele nopeasti paikoilleen kas kummaa heti alkaa voittoja satelee enemmän kuin normaalisti. Osuin koneen anto vaiheeseen, mut harmikseni sitä ei kestänyt kovin kauan ennen kuin se siirtyi tohon mainitsemaan "tönt" ääneen ja rullien äkillisiin pysähdyksiin. Ehdin saamaan useita voittoja ja tuplauksetkin osui huikealla prosentilla, pelihimoisena kuitenkin tyhmänä pelasin kaikki kolikot kuljeksimasta.

Onko muut huomannut samaa?
+Lisää kommentti
Ne satunnaisuuden puolustajat jos joskus pelaisivat yhden sellaisen 10h session RAY peleissä niin varmasti muuttuisi kellossa.

tai sitten olisi täysi TAMPIO ja olisi RAY palkkalistoilla
Ilmoita
Tänne käskettiin tulla vastaamaan. Joten vastataan.

Kohta 1. On joku muu häiriö tai bugi ei johdu siitä, että peli ei olisi satunnainen.

2. Huoltomiehet voi väittää mitä vaan. Kysy pelin suunnittelijalta niin saat toisenlaisen vastauksen. Koska en ole Raylla töissä Nikuin jotkut luulee. En voi tietää mitä hän päivitti ja miksi.

3. On mahdollista, että pelissä oli jokin bugi. Suunniteltu tilanne tuo ei missään nimessä ole vaan tullut täysin vahingossa.
4 VASTAUSTA:
Olet täysin väärässä joka kohdassa , sori nyt vaan taas.

Ray hedelmäpeli päättää ILMAN PELAAJAN MINKÄÄNLAISTA VAIKUTUSTA SEN SUURUUDEN !!!!!!!!!!

Eli vaikka kun kultajaskassa pääset valitsemaan symboleita on kone jo arponut voiton. SIIS AIVAN SAMA MITKÄ VALITSET !!!!!!!!!

Pelaajan valinnoilla ei ole mitään merkitystä, ei edes tuplauksessa.

Mutta jos RAY kertoisi totuuden pelaajan pelaamisen koko ilo menisi siinä !!!!!!!

Niin se vain on !!!
KelliVoide kirjoitti:
Olet täysin väärässä joka kohdassa , sori nyt vaan taas.

Ray hedelmäpeli päättää ILMAN PELAAJAN MINKÄÄNLAISTA VAIKUTUSTA SEN SUURUUDEN !!!!!!!!!!

Eli vaikka kun kultajaskassa pääset valitsemaan symboleita on kone jo arponut voiton. SIIS AIVAN SAMA MITKÄ VALITSET !!!!!!!!!

Pelaajan valinnoilla ei ole mitään merkitystä, ei edes tuplauksessa.

Mutta jos RAY kertoisi totuuden pelaajan pelaamisen koko ilo menisi siinä !!!!!!!

Niin se vain on !!!
Kuvioiden faktinen merkitys on vain näyttää pelaajalle minkä suuruinen voitto tuli !!!!!!!!

Kaikki muu täyttä flöittiä
Hehheh, kiitos kun vaivauduit, mutta et osannut selittää asiaa kuten saattoi arvatakin.
Aika onhea selitys tuo bugi, koska satunnaispelihän ei voi toistaa samaa bugia eri koneissa ja paikoissa, vaan se kertoo juuri siitä, että koneet jakelee kortit, numerot ja kuviot täysin säädellyn ohjeman mukaan eikä siis satunnaisesti.
Huoltomies sitäpaitsi varmasti osaa kertoa asioista sinua enemmän, sinä toistelet vain sitä samaa lorua, jonka ray itse on julkaissut.
KelliVoide kirjoitti:
Olet täysin väärässä joka kohdassa , sori nyt vaan taas.

Ray hedelmäpeli päättää ILMAN PELAAJAN MINKÄÄNLAISTA VAIKUTUSTA SEN SUURUUDEN !!!!!!!!!!

Eli vaikka kun kultajaskassa pääset valitsemaan symboleita on kone jo arponut voiton. SIIS AIVAN SAMA MITKÄ VALITSET !!!!!!!!!

Pelaajan valinnoilla ei ole mitään merkitystä, ei edes tuplauksessa.

Mutta jos RAY kertoisi totuuden pelaajan pelaamisen koko ilo menisi siinä !!!!!!!

Niin se vain on !!!
Ihan sama tilanne RAY nettikasinolla....
Nykyään ei edes pelaamisen iloa.
+Lisää kommentti
kaykampler on RAY leivissä. Kun se jauhaa sitä samaa jaskaa
Ilmoita
Nosto.
Ilmoita
Numero keno jakaa numerot tietyssä järjestyksessä ja tietyssä ajassa samat numerot. Eräät ovat hoksanneet tämän ja tyhjäävät koneen puhutaan suurista summista päivässä koska aina joku kone antaa tietyille numeroille. pelataan pari euroa huomaamiten numerot tulee ja sitten jos ei sopiva sarja numeroita seuraava kone. Itsekin olen kokeillut näitä "voitto numeroita" hieman tullut
Ilmoita
Hehheh, eipä ole tullut ainuttakaan konetta vastaan jossa olisi numerokeno pelivalikoimassa ja joka olisi ollut tyhjä. Kerros nyt sitten ihan suomenkielellä' selvästi miten siitä sitä rahaa käytännössä varmasti voittaa!
Jos olet saanut 2-eurosesi muuttumaan vitoseksi, se ei oikein vakuuta.
Ilmoita
Kuinka moni on saanut numerokenosta päävoiton, kahden euron panoksella tuhat euroa?
2 VASTAUSTA:
ei varmaan kukaan koska muiden pelienkään suuria voittoja ei tule. Vain mahdollisimman pieniä voittoja jotka pelit on ohjelmoitu ottamaan nekin takaisin mahdollisimman nopeasti. Aivan rosvousta kaikki Veikkauksen pelit.
Vaihtavat ohjelmaa ja rahamassin takaläppä alkaa läpättää. Syylliseksi häviämiseen pistävät pelaajan joka mukamas pelaa liikaa. Ohjelma saattaa alussa jakaa 150% mutta vartin päästä 45%. Reilupeli payout keskimääräisesti hujakoilla luvatun 80-90%. Ohjelma istuu tilillä kuin punkki päässä sillä välin kun pelaaja nukkuu yönkin yli. Näin jarrutellaan siihen asti kunnes siivu silavaa saatu kasaan ja sitten vasta taas kotvanen 150%.
+Lisää kommentti
Jokaisella kirjautumisella pelaamaan nettiin jotain rahapeliä tulee helposti yli 20Mt tavaraa pelaajan koneelle. Luulisi kaikkien ymmärtävän et tuohon määrään mahtuu paljon muutakin toimintaa kuin naurukuvia oikean "satunnaisuuden" lisänä ym pelaajan tarkkailuun, kehittämiseen (koukuttamiseen) liittyvää tutkimis toimintaa. Homejuustonaamojen Lucha Maniacs hyvä esimerkki tstä onko se oikea rahapeli 1000 euron metsästykseen vai rahat pois elokuvan katsomisen elämys.
Ilmoita
Minulla on tuoreeltaan historian kaappaus 7 mästä 10 e talletuksesta 5 noussut yli 60 euroon yksi niistä 120 euroon. Miksi ne nollautuu pääsäänöisesti ensin sitten vasta nousee 60 euroon, Miksi yksi peleistä 5 eur panoksilla kaikki laidat pelattu ohi mut sentti panoksilla toimii moitteettomasti. Johtuneeko yhtään ohjelmasta mikä arpoo femmat eri tavalla vaiko vain huonosta tuurista. Miten homejuustonaamojen peli antoi juuri ilmaisella parilla kierroksella parikymppiä kun muuten pelatessa vain eurokin ihme. Falcon huntress teki samaa ym. näitä bonus yllätyksiä löytyy. Oikealla rahalla ihmeet ovat harvinaisia.
Ilmoita
7 stä yksi 200 aan yksi 120 kaksi 60 ja ne loput 3 jääneet alle paljon 60 ennen tilin nollautumista. Joka tapauksessa aina samaa kaavaa pelitili nollataan ensin sitten vasta pelataan voittoja. Tällaista kuun tavoittelua ei jaksa loputtomiin Erkkikään.
Ilmoita
Jatkan vielä "puolueettoman" pelikuvan antamisen nimessä ulkomaalaisen rahapelin tarjonnasta. Nyt sain ilmaista rahaa pari egeä millä voitin sen verran minkä katsoin paremmaksi nostaa kun nääs laskujakin pitää välillä maksaa sillä kerkesin painaa päälle Spitfire tyylillä (we shall never surrender) (uraaa) (tulta munille) eli tankit tyhjiksi ja täytynee pitää rokulipäiviä pelaamisesta. Jokanen päätelkööt itse onko viisasta pelaaminen Veikkauksen vai Ulkolaisien tarjoajien rahapelejä.
1 VASTAUS:
Kummaliselta tuntuu yhäkin. Se oli yhtä Nostradamuksen ennustaman satunnaista onnistumisen ihmettä jos lahjoituksena annetulla parilla egellä alkaa voittoa tulemaan viikkojen häviön edestä. Kummastuttaa yhäkin tapahtumien ketju raha mystisesti rullasi et pieni bonus kierrättyi nopeasti ja voitto putki iski päälle (hurrikaani). Tämän kaltaiset tapahtumat saa herkemmän uskomaan ... vaikka Jeesukseen. Ihan okieasti, halle-lujaa-aaaaa. :) :)

kai se siltikin vain oli varmaan sitä Gamblerykkösen satunnaisuutta, thats it.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Todisteita EI-satunnaisuudesta

Gamblerin vatipää jaksaa omana todisteenaan pelien satunnaisuudesta jakaa Rayn omaa sepitystä satunnaisuudesta, vaikka reiska on täysin jäävi taho kommentoimaan omia tuotteitaan. Eihän huijaritkaan paljasta konstejaan huijattaville, vaan vakuuttelee tietenkin viattomuuttaan mitä monimutkaisimmin sepityksin, joihin uskoo vain täysin pölkkypäisimmät yksilöt.

No gambleri aina myös itkee, ettei pelaajilla ole tosisteita ei-satunnaisuudesta, mutta mitenkäs gambleruin vajakki kumoat nämä:

1. Sain kerran kultajaskassa bonuspeliin oikeuttavat kuviot, mutta ennenkuin pääsin valitsemaan yhtäkään piilossa ollutta symbolia, meni kone tilttiin ja latasi itsensä uudestaan alusta päälle. Tällöin tuli ruutuun teksti: "pelikierros keskeytyi, voitit 3 euroa" eli sen pienimmän mahd. voiton 1e panoksella. Siis mitä hittoa, eihän kone kai voi tietää mitä symboleja olisin valinnut, yhtäkään en ehtinyt valita siis. Eihän täysin satunnainen peli voi tietää mitä pelaaja olisi valinnut, vaan se oli jo ETUKÄTEEN tiedossa että saan vain 3e, valinnoistani huolimatta!

2. Hiljattain eräs Rayn huoltomies tuli Tähti-pelille, jota pelasin ja pyysi ottamaan rahat ulos. Kysyin siinä sitten, että mitäs hän nyt aikoo tehdä, niin mies vastasi, että täytyy vaan ohjelmoida uudet päivitykset, kun sellaiset on taas tuotettu suunnittelupuolella. Hän kertoi ihan muina miehinä, että peli pyörii siinä olevan ohjelman pohjalta, eli ts. peli tietää jo etukäteen ohjelman perusteella, mitä kuvioyhdistelmiä se tulee jakelemaan esim. koko loppupäivän ajan. Mitään vaikutusta ei ole sillä millä hetkellä painaa nappuloita, vaan kaikki on tiedossa jo pitkäksi aikaa tulevaisuuteen, eri panoksilla eri ohjelmat toki.

3. Aiemmin oli monipelissä suosittu "tuplapokeri"-peli. Siinä oli kuitenkin mielenkiintoinen bugi, eli useammissa koneyksilöissä toistui täysin samoja käsiä tasaisin välein, toinen oli valmis täyskäsi seiskoilla ja jätkillä, aivan samassa järjestyksessä samat maat siis useilla eri koneilla ja toinen oli 4:n kortin herttavärisuora, A,2,3,4 josta siis aina puuttui hertta 5. Koskaan ei vetämällä tullut tuo värisuora, mutta kummastelimme porukalla tuota ilmiötä, että kuinka täysin samat kädet tasaisin välein voivat tulla eteen eri paikoissa maita ja korttien kohtia myöten. Laitoimme oikein paperille silloin ylös nämä yhdistelmät ja joskus koneen huoltajalle kun sitä vihdoin ihmettilimme, niin kappas vaan, hukkui koko peli yllättäen monipelin valikoimasta! Ei ollut tuossakaan mitään tekemistä satunnaisuudella vaan juurikin ohjelmalla, joka näissä pyöri. Oli huoltomies kovasti silloin vaivautunut kun jäi reiska satunnaisvalheistaan kiinni. Noh, reiskahan poisti pelin äkkiä, ettei jäänyt todistusaineistoa. Väittivät mulkvistit vielä, että oli niin huono sen pelin suosio, mikä oli täyttä puppua, aina sitä .

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta