Naisen liikkuminen?

Kysymys miehille n

Monessa viestiketjussa on peräänkuulutettu sitä, että naisen pitäisi "liikkua" ja "liikuttaa lantiota" seksin aikana. Huolestuin vähän, kun en oikein tiedä mitä se käytännössä tarkoittaa. Voisitteko yleisen hyvän nimissä vähän tarkemmin valaista tuota. Millä tavalla toivoisitte, että nainen liikkuu missäkin asennossa? Kiitos neuvoista!

10

4641

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Delight*

      Olen nainen, mutta vastaan tähän kumminkin. ;)

      Eli liikkumisella ja lantion liikuttamisella haetaan takaa yleensä sitä, että nainen ei vain makaa paikallaan, vaan lantionsa liikkeillä "tulee vastaan" miehen työntöjä. Liikkeen ei tarvitse olla kovinkaan suuri, jotta vaikutus ns. lahnailuun verrattuna tuntuisi. Myös jos lantionpohjalihaksesi ovat kunnossa, niin voit koettaa niillä "puristella" penistä. Voit myös koettaa lantion liikkeille erilaisia suuntia: ylös-alas, eteen-taakse, pyörivämpää liikettä sekä tietenkin nopeuksien vaihtelua.

      Asentokohtaisesti liikkumista on hankalampi lähteä purkamaan - poikkeuksena ratsastus, jossa nainen tekee suurimman osan töistä. Eri miehet pitävät erilaisista tahdeista ja vahvuuksista eri asennoissa, joten parhaan tuloksen saat puhumalla kumppanisi kanssa hänen mieltymyksistään.

      • Pillu-Olavi

        ""Myös jos lantionpohjalihaksesi ovat kunnossa, niin voit koettaa niillä "puristella" penistä. Voit myös koettaa lantion liikkeille erilaisia suuntia: ylös-alas, eteen-taakse, pyörivämpää liikettä sekä tietenkin nopeuksien vaihtelua.""

        Erittäin asiantuntevaa tekstiä,hyvät lantionpohjalihakset tekevät kyllä hyvää työtä ja puristelu peniksessä tekee todella höpöä,lihakset saa ihmeen tehokkaiksi oikeaoppisella treenillä,harjoitusvälineitäkin löytyy.

        Monella naisella on probleemi kun he tuntevat olevansa vain "allamakaaja" kun eivät tiedä mitä he itse voisivat tehdä perinneasennossa,rohkeasti lantiota vaan miestä vastaan ja jos tuntee tai mies sanoo "loppukiihdytyksen" olevan tulossa niin vastaan nytkytys on suotavaa..ei huonoselkäiselle..silloin mennään muihin asentoihin.

        Naisille tiedoksi ratsastusasennossa,tehkää ihmeessä pyöritysliikkeitä,eräälle naiselle tein pyöritysliikettä lähetyssaarnaajassa ja todella "hullaantui",opetteli sen itse sitten ratsastuksessa jota ei ollut koskaan ennen tehnyt ja jo meni hyvin.

        Aivan ehdottomasti keskustelun paikka partnerin kanssa,mikään ei tee seksistä parempaa kuin avoimmuus ja keskustelu partnerin kanssa mahdollisista toivomuksista.


    • kunnon kyytiä

      Lantion lisäksi käytä sisäisiä lihaksiasi, puske ulospäin tai koita lihaksilla "imeä" miestä enemmän sisääsi. Tätä voit treenata ihan itseksesi myös niin paikat vahvistuu mukavasti. Ja kun vuorottelet edellisillä liikkeillä niin hyvää tulee :-) Siihen päälle kun hallitset vielä hyvän, vahvaotteisen ja monipuolisen "käteenvetotekniikan" ja suihinoton niin mies jää luoksesi ikuisesti :-P Kokemusta on.. ja nautinto maksimoituu kun tietää mitä tekee ja saa toisen nauttimaan.

    • Kysymys miehille n

      "Siihen päälle kun hallitset vielä hyvän, vahvaotteisen ja monipuolisen "käteenvetotekniikan" ja suihinoton niin mies jää luoksesi ikuisesti :-P Kokemusta on.. ja nautinto maksimoituu kun tietää mitä tekee ja saa toisen nauttimaan. "

      Ok. En hallitse tätäkään... Voisitko tarkentaa hieman noita? Kiitos!

    • vaikea asia.........

      Eli liikkumisella ja lantion liikuttamisella haetaan takaa yleensä sitä, että nainen ei vain makaa paikallaan, vaan lantionsa liikkeillä "tulee vastaan" miehen työntöjä. "

      Myötäile, purista miestä säärilläsi ja tule koko vartalollasi vastaan miehen työntöjä. Se että nainen "puristaa" sinut iholleen ja tunnet naisen liikkeet ja hikisen vartalon lämmön tuntuu parhaimmiltaan siltä kuin olisitti yhtä. Ei se liikkuminen tuo miehelle sinänsä sen parempaa orgasmia mutta se tuo seksiin mukaan aivan erilaisen läheisyyden tunteen naisen kanssa.

    • kokjep

      "liikuttaa lantiota"

      Jos mies on päälläsi (lähetyss) niin kyse on ensisijassa lihasten (ei luiden) liikuttelusta. Käytä syviä vatsalihaksia (koonto) ja pc-lihaksia, tule työntöjä vastaan (vaatii rytmitajua).
      Jos olet päällä niin ihan kaikenlainen lantion liikuttaminen on toivottua (keinuta, pyöritä, kallistele, tee ”kahdeksikkoa” …).
      Jos mies on takana taivuttele selkää notkolle ja tule vastaan työntöjä.

      Älä tee liikkumisesta kaavamaista suoritusta, improvisoi!
      Parhaillaan liikkuminen on kuin paritanssi jossa mies vie ja nainen reagoi. Älä liiku miehen takia vaan omaksi iloksesi (alistu vietäväksi jos itsetunto kestää), silloin olet parhaimmillasi.

    • 1s954s98

      Ainaski senverran pitää liikahtaa että tietää sen olevan hengissä.

    • dfgdfgdfgdg

      Joka työnnöllä, kun mies käy syvimmilläsi, liikuta lantiota häntä vasten jotta pääsis vielä entistä syvemmälle. Eli etsi sisältäsi kohdat joissa penis tuntuu kaikista parhaimmalta. Mulla on tietyt kulmat ja yks saattaa olla g-pistekin. Niin järisyttävät orkut tulleet välillä. Yleensä sillon otan miestä pakaroista tai selästä kiinni ja alan panemaan kanin tavalla miehen alla ja samalla hänkin tulee loppuun asti :D
      Voit leikitellä samalla hieman, välillä ite vaikka lähetyssaarnaajassa alan liikuttelemaan ympyrää hitaasti ja mies tulee mukaan samaan tahtiin, vaikka aiemmin oliskin pitänyt eri tahtia...

      Eihän siinä muuta nautintoa ole, jollei osaa etsiä sisältään oikeita paikkoja.

    • Thnbcvn

      N. 99% naisista, jotka yrittävät liikkua sähläävät homman täysin. Suosittelen että olet vain paikallasi seksikkäässä asennossa.

      Toi lantion työnteleminen on yhtä tyhjän kanssa, kyllä mies huolehtii siitä panemisesta.

    • siementelijä

      Ihan parhaalle tuntuu kun vain löytyy yhteinen rytmi siihen liikehdintään, nainen työntyy vastaan joka työnnöllä. Lisäksi se pillulla puristelu, tarkemmin sanoen niin, että miehine työtnyessä sisään nainen rentouttaa lihakset ja ulospäin liikkuessa tiukentaa otetta -> tästä tulee miehelle lypsävä tunne ja taitaa naisellakin tuntua enemmän se rakastelu. Loppuvaiheessa yleensä kiihtyykin tahti niin, että nainen tuskin ehtii enää lypsää samaan tahtiin. Silloin on parasta alussa mainitsemani yhteinen rytmi, esim. lähiksessä patjan jousista nainen kimpoaa ponnistelematta melkein kuin itsekseen takaisin sopivalla tahdilla. Saman efektin saa kun nainen tosiaan pakaroista pitää sopivalla otteella miestä kiinni. Jos meinaa mennä jyystämiseksi, meidän mamma kutittelee kalun alta sormilla samalla, johan irtoaa siemenet vakoon.

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2161
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe