Acc consulting oy roskapostittaa

Accconsulting.fi suoltaa huonolla suomenkielellä JA TIKKUKIRJAIMILLA syydettyä roskapostia vaikken ole listalle liittynyt ja kieltänyt markkinoinnin. Postissa ei ilmene mistä tietoni on kaivettu.

Huvittavinta on kellonajat jolloin roskapostia lähetetään.

Onko tuollaisessa vanhanaikaisessa roskapostituksessa todellakin mahdollisuus saada asiakkaita? Eikö lattiavahasta tehtyä viagraakin myydä netissä huonolla suomella kirjoitetulla massaroskapostituksella?
Ilmoita


87 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


Saatuani jotain ihmeen asbestinpurkukurssin mainoksia nyt kolmatta kertaa, mietin onko epätoivoinen businessidea saada spämmäämisestä kyrsiintyneet ihmiset soittamaan johonkin maksulliseen numeroon...josta sitten tulisi "Vesa Hämäläiselle" jotain voittoa...koko toiminnan logiikka on outoa..mihin yritys pyrkii? Paitsi etten koskaan tule tietenkään ostamaan tuollaiselta urpolta mitään, levitän sanomaa tyhmästä spämmeristä kaikkialle, jonne suinkin voin. Katsoin yrityksen osoitetta Google ja HERE mapsista ja näen pusikkoa.

?!?
Ilmoita
Sama m*lkkufirma spämmää edelleen. Olen jo kolme kertaa pyytänyt kyseisestä firmasta että poistavat osoitteeni roskapostituslistaltaan ja siitä huolimatta ne spämmäävät vieläkin.

Olen myös kerran soittanut heille ja pyytänyt heitä poistamaan osoitteeni spämmilistaltaan. Minulle luvattiin että osoitteeni poistetaan, mutta se lupaus näytti olevan yhtä tyhjän kanssa.
1 VASTAUS:
Eipä ne vastaa puheluihin, olisin halunnut vähän tentata kun syytävät tekstiviestejä.
+Lisää kommentti
Hämäläisen Vesan firmolla taloissanomien mukaan maksuhäiriötä. Yritykset poisettu ytj.n mukaan ennakkoperinrekisteristä. Tosin ei tämä koulutusta tarjoava yritys, vaikka silläkin maksuhäiriöitä Karjalan kivitalot Oy ja acc finacial service oy ainakin. Varokaa vedätystä.
1 VASTAUS:
Independent Consulting Oy on (Uusin) Vesan vedätys. Katsokaa esim Taloussanomat.
+Lisää kommentti
89-vuotias äitini alkoi saada näitä mainoksia tekstiviesteinä. Tulityökurssi ei kuulemma kiinnosta.
Ilmoita
12.12.2013 saapui seuraava viesti tekstiviestillä numerosta
358409364164

Ensi viikon kurssit Helsingissä: TYÖTURVALLISUUSKORTTI (TraFi) 19.12 ja TULITYÖKORTTI 20.12. Jos kiinnostuit, vastaa KYLLÄ, niin otamme yhteyttä. Jos et enää halua viestejä, vastaa POIS. Terv. ACC Consulting Oy.

En todellakaan ole vastaamassa mitään moisille roskapostittajile!
Ilmoita
Vastasin ite just, ja tajusin tätä ketjua lukiessa että oli varmaankin joku maksullinen paluuviesti. Noh, selvitän asian puhelinlaskusta ja pistän kuluttaja-asiamiehelle viestiä jos tekstarista on velotettu ekstraa.
Ihan kusipäistä spämmiä vaan sataa. Lähetin eilen 'unsubsribe' -sähköpostivastauksen TULITYÖ-kurssi postiin, ja tänään rupes satamaan tekstareita. Voi elämä!
Ilmoita
Tervehdys!
Sai juuri hetki sitten tekstarin ACC Consulting Oy:ltä TYÖTURVALLISUUSKORTIN JA TULITYÖKORTIN suorittamisesta 7.1 ja 8.1. Outoo juttua. Numeroni on toki kaikkien saatavilla, mutta mitä pirua teen tommosilla korteilla, kun ei ole omaa alaani. Käsittämätöntä mitä huijausyritystä vastaamaan moisiin viesteihin.
Ilmoita
Älkää vastatko näihin roskasähköposteihin/tekstiviesteihin, vaan soittakaa suoraan roskapostittavan yrityksen toimitusjohtajalle (yleisohje, ei pelkästään tätä tapausta varten) ja pyytäkää:
- henkilötietolain 10§ mukaista henkilörekisteriselostetta,
- saada nähdä kaikki tieto, mitä teistä ko. rekisterissä on ja
- kieltäkää heitä käsittelemästä tietojanne.
Älkää räyhätkö vaan asioikaa asiallisesti.

Ainakin tämän yrityksen toimitusjohtajan puhelinnumero löytyy ytj:stä (www.ytj.fi) ja monesta muusta lähteestä.

Hän tulee todennäköisesti sanomaan, että ei enää ole markkinointitehtävissä ja pyytää teitä lähettämään pyyntönne markkinointiosastolle. Voitte esim. koittaa jättää soittopyynnön tai lähettää heille sähköpostia. Tämän yrityksen toimitusjohtajan antamien tietojen mukaan kaikki yhteystiedot roskapostitukseen tulevat suomen asiakastieto oy:ltä.

Lisätietoja: googlaa "henkilötietolaki"
Ilmoita
Samanlainen luvaton suoramarkkinointiviesti tuli salaiseen puhelinnumerooni numerosta 0409346112.
Laitan heille rekisteritiedustelun ja kiellon suoramarkkinointiin.
Jos ei tule vastausta 2 vko. sisällä, Tietosuojavaltuutettu saa keikan.
Näin ole toiminut aina ja tuloksia sytyy vaikkakin hitaasti.
Nykyään on helppo huomata luvaton henkilötietojeni käyttö koska niiden käyttö ja luovutus on kaikilta kielletty muihin kuin viranomaistarkoituksiin.
Tosin tämä on ottanut lähes 30 vuoden aktiivisen toiminnan...
Ilmoita
Laittakaa palautetta mainostetun palvelun myyjälle. (ilmeisesti työturvallisuuskortti).
Ehkä jos jokaisen massaspämmin jälkeen 500 - 1000 ihmistä soittaa/valittaa työturvallisuuskortti -taholle, niin lopettavat maksamasta Acc Consulting OY:lle spämmäyksestä.
2 VASTAUSTA:
Tiistaina 7.1. tuli em viesti numerosta 040-936 4164, johon vastasin ohjeen mukaan "POIS" viestillä, Tänään 10.1. keksivät lähettää saman viestin mutta eri numerosta: 040 934 6112....ACC Consultin Oy molempien viestin takana.

Yrityksen sivulta löytyy 0200- alkuinen numero, johon tuskin kannattaa soittaa (maksullinen palvelunumero, josta vastaanottaja saa rahallisen korvauksen)

Taloussanomien sivulta löytyi kännykkänumero, johon soitin ja käskin lopettaa v**n viestien lähettämisen......saa nähdä meneekö jakeluun :-)

Numerossa 040 323 6721 Päivi Kettunen joka lupasi hoitaa asian.
Jokke kirjoitti:
Tiistaina 7.1. tuli em viesti numerosta 040-936 4164, johon vastasin ohjeen mukaan "POIS" viestillä, Tänään 10.1. keksivät lähettää saman viestin mutta eri numerosta: 040 934 6112....ACC Consultin Oy molempien viestin takana.

Yrityksen sivulta löytyy 0200- alkuinen numero, johon tuskin kannattaa soittaa (maksullinen palvelunumero, josta vastaanottaja saa rahallisen korvauksen)

Taloussanomien sivulta löytyi kännykkänumero, johon soitin ja käskin lopettaa v**n viestien lähettämisen......saa nähdä meneekö jakeluun :-)

Numerossa 040 323 6721 Päivi Kettunen joka lupasi hoitaa asian.
kenen operaattorin palvelunumero, ja kuka maksun saa selviää helposti osoitteesta: http://www.suomenpalvelunumerot.fi/pt/public/search

Valtakunnallisten palvelunumeroiden palveluntuottajista saa tietoja numeroista

0200 18818 pvm/mpm - TeliaSonera Finland Oyj:n verkossa olevat numerot
050 950 500 - Elisa Oyj:n verkossa olevat numerot.
Palveluntuottajista saa yleistä tietoa myös

Maksullisten puhelinpalveluiden eettisen lautakunnan MAPELin puhelinpalvelusta (09) 666 332 arkisin 10–14 tai www.mapel.fi.
+Lisää kommentti
Näitä spämmejä on minullekin alkanut tulemaan lähes päivittäin vaikka en ole kertaakaan niihin vastannut!

Yrityksen tiedoista löytyy numero 040 - 323 6721 johon kannattaa laittaa yhtä monta kertaa omaa vittuilua kuin itsellenne tulee viestiä! Eiköhän ala sielläkin päässä joku kuumenemaan!
1 VASTAUS:
Tuossa vielä toimarin yhteystiedot:

Toimitusjohtaja
Vesa Hämäläinen
050 548 7174
vesa.hamalainen@accconsulting.fi
+Lisää kommentti
Heh, oli tuo Päivi Kettunen vähän väsyneen oloinen kun soitin ja vaadin noita rekisteritietoja ja mainostuksen lopettamista ;-)
Eikun sinne vaan painetta!
Ilmoita
Tietääköhän nuo ACC Consultingin kouluttamat kaverit että niiden ACC:ltä saamat todistukset ovat yhtä tyhjän kanssa juuri näistä spämmeistä johtien? Tiedän ainakin kolme tapausta jossa kaveri on menettänyt duunin ACC yhteytensä vuoksi.
2 VASTAUSTA:
Ainakin oma duuni meni olemattoman sertifikaatin takia. Ei kuulemma katetta sillä tiketillä.
Klasu B kirjoitti:
Ainakin oma duuni meni olemattoman sertifikaatin takia. Ei kuulemma katetta sillä tiketillä.
Trafin sivuilta voi tarkistaa luvalliset kouluttajatahot, siellä se on ACC consulting listalla. Jotenkas ei pidä sun kirjpottelut paikkaansa.
+Lisää kommentti
Spämmiä puskee joo. Nyt lähti meiliä toimarille. Katotaan tapahtuuko mitään, vai onko kaveri ihan sekaisin.
Eikö noita verkkotunnuksia voisi viranomaiset sulkea, joista spämmiä suolletaan? Konkan myötä varmasti loppuu...
Ilmoita
Tuonne taitaa olla turha lähetellä sähköposteja kun eivät niihin reagoi mitenkään.
Paras soitella näille sankareille ja kysellä rekisteriselosteita kunnes tajuavat julkaista semmoiset. Jos lupaavat "välittää pyynnön eteenpäin", kannattaa pyytää suoraa puhelinnumeroa sille henkilölle, jolle pyyntöä meinaavat eteenpäin välittää.

Älkää kuitenkaan soittako tuohon maksulliseen numeroon!

Huom. henkilörekisteriseloste pitää laatia vaikka tiedot olisi ostettu jostain ulkoisesta palvelusta.
Ilmoita
Tuntuu huijarifirmalta, kun viestejä tulee jopa yöllä ja katkaisee unet.. Viestissä mainostetaan kalliita kursseja ja jos haluaa lisätietoa pyydetään vastaamaan KYLLÄ tai ellei enään halua viestejä, pyydetään vastaamaan EI.
Ovatkohan huijarit tehneet tuon ei vastauksenkin maksulliseksi ?
Miten ihmeessä olen joutunut sellaisen firman postituslistalle, kun mulla ei tuollaisille kursseille ole mitään tarvetta, enkä ole missään tapauksessa liittynyt, enkä antanut lupaa liittää postituslistalle.
Miten tuollasesta häirinnästä pääsisi eroon ?

Olis viranomaisilla töitä laittaa nuo häiriköijät kuriin !
Ilmoita
Firmalla on useita numeroita, eli vaikka vastaisikin POIS, mainonta jatkuu muista numeroista.

Asiasta on nyt tehty valitus viranomaisille.
Ilmoita
Eiköhän tämäkin huijari saada tavalla tai toisella ymmärtämään.
Ilmoita
Itse asiassa joskus olin töissä rakennusmiehenä acc consultingissa ja siirsivät minut kareliumiin ja karelium meni konkurssii, vesalla on monta firmaa, pöytälaatikossa.......
Ilmoita
Juuri äsken tuli mullekin samanlainen kurssitarjonta viesti. En kyllä vastaa mitään, katsotaan tuleeko jatkossakin, kun en nyt vastaa tuohon ei tekstiviestiin....
Ilmoita
Oli toimari lomalla, mutta vastasi kuitenkin puhelimeen äsken.
1 VASTAUS:
Ei vastannut toimari enää ...
+Lisää kommentti
Samainen firma ja Vesa Hämäläinen lähettää tekstiviestispämmiä Justin Perintä firmana nyt numerosta 040 9345401. Aiemmin on pukannut viestiä tulityökorteista samoista numeroista kuin yllä jo mainittu. Onko kukaan tehnyt virallista valitusta Hämäläisen firmojen spämmäyksestä?

Ongelmana taitaa olla ainakin minulla, että salainen henkikökohtainennumeroni on ostettu kaupparekisteristä vaikka olen sen sieltä poistanut jo 2 vuotta sitten. Hölmöyksissäni laitoin as oy:n hallituksen tietoihin ja siitä saa näköjään kärsiä tämän firman kohdalla vuosia.Yritysnumeroihin saa lähettää markkinointia ja kaikki kaupparekisterissä olevat numerot luetaan yritysnymeroiksi. Tähän liittyy joitakin poikkeuksia kyllä.

Kysymykseni lähinnä on, onko kukaan saanut viestejä loppumaan? Onneks iPhonesa voi laittaa numeroita estolistalle ja viestien tulo loppuu, kunnes vaihtavat taas numeroa.
Ilmoita
Vesa spämmää myös sähköpostitse yrittäen hämätä viime vuonna perustamansa Independent Consulting -firman nimeä käyttäen (y-tunnus 2509649-1); samaa ACC Consultin skeibaa mainostelee.
Ilmoita
Ihan äsken tuli vartin sisään kaksi viestiä, asbestinpurku- ja tulityökursseja mainostettiin. Noihin viesteihin ei tosiaan pidä vastata - silloin ne huomaavat, että joku reagoi niihin ja spämmäys jatkuu. Onneksi puhelimessani on mahdollisuus merkitä lähettäjän numero roskapostilistalle. Nyt niitä on siellä kaksi, molemmat saman firman numeroita.
1 VASTAUS:
Mullekin tuli tänään kaks viestiä kahdesta eri numerosta. Numeroni on vielä salainen että en todella tiedä mistä helvetistä ne on mun numeron napannut. Noh, onneksi noita voi blokata mutta vituttaa silti.
+Lisää kommentti
Tekstiviesti roska-postaus on onneksi Suomessa vielä vain päätänsä nostava ongelma, joka vielä ehditään saada kuriin.

Tekstiviesti roskapostin lähettäjään ei kannata ottaa mitään yhteyttä, ei toimitusjohtajaan, ei markkinointiosastoon, eikä muutenkaan. Roskapostaaja on jo siihenastisella toiminnallaan osoittanut vähät välittävänsä mistään säännöistä tai laeista. Eivät varmaan muuta käytöstään vaikka heidän yleensä maksullisiin numeroihin ottaisi yhteyttäkin.

Tarkista kenen operaattorin liittymää roskapostaaja käyttää (http://www.siirretytnumerot.fi/)

Lähetä kyseiselle operaattorille kopio roskapostista lähettäjätietoineen ja ilmoitus ettet ole roskapostaajann asiakas ja että vaadit operaattorilta toimia roskapostauksen lopettamiseksi.

Jos SAMASTA numerosta tulee vielä roskapostia, ilmoita asiasta uudestaan operaattorille. Ilmoita myös viestintävirastolle (ficora.fi) että kyseinen operaattori sallii verkkonsa käytön roskapostaukseen. Ja viranomaiselle tietysti mukaan kaikki kirjeenvaihto jota olet kyseisen operaattorin kanssa asiasta käynyt.
Ilmoita
Osallistuin Acc Consulting järjestämään työturvallisuuskoulutukseen. Ihmettelin näitä negatiivisia palautteita, sillä koulutus oli mitä onnistunein ja tilasin samalla työmaalla työskenteleville työmiehille oman kolutuksen tiloihimme.Nappiin meni eikä mitään pahaa sanottavaa. Koen enemmänkin hyväksi kursseista ja työturvallisuusasioista markkinoinnin, jotta saadaan turva-asiat kuntoon töimailla. Miettisin asiaa aktiivisen markkinoinnin hyväksi tässä yhteydessä. Seuraavatkin koulutukset otetaan heidän kauttaan.

Erkki Saarelainen.
3 VASTAUSTA:
Todella vaikea ymmärtää miksi ihmiset ovat näin lapsellisen vihaisia jostain tekstiviesteistä ja @maileista.. Itse vaikka en alan ihminen ole ja olen saanut viestejä silloin tällöin ymmärrän markkinoinnin tuollakin tavalla. Olen monesti itse ollut tekemisissä monen tyyppisen markkinoinnin parissa ja voin sanoa että tämä on tehokasta ja hyödyllistä markkinointia. Niin kuin Erkki sinä sanoit että olit tyytyväinen ja kaikki sujui kurssilla hyvin. 1 1 sinulle markkinoitiin tuote jonka tarvitsit ja nyt tilasit jo työntekijöille seuraavat kurssit. Eli molemmille palvelus.
Ehkäpä siksi että tämä firma ja sen työtekijät ovat selvästi kusipäisiä huijareita koskapa roskapostilistalta ei pysty mitenkään poistumaan. Ei ole mitään tarvettaa heidän feikki-kursseilleen, joten totta vitussa vituttaa kun luuri tuuttaa täyteen paskaa läpi yön. Herää itse dorka.
Herätkää!! kirjoitti:
Todella vaikea ymmärtää miksi ihmiset ovat näin lapsellisen vihaisia jostain tekstiviesteistä ja @maileista.. Itse vaikka en alan ihminen ole ja olen saanut viestejä silloin tällöin ymmärrän markkinoinnin tuollakin tavalla. Olen monesti itse ollut tekemisissä monen tyyppisen markkinoinnin parissa ja voin sanoa että tämä on tehokasta ja hyödyllistä markkinointia. Niin kuin Erkki sinä sanoit että olit tyytyväinen ja kaikki sujui kurssilla hyvin. 1 1 sinulle markkinoitiin tuote jonka tarvitsit ja nyt tilasit jo työntekijöille seuraavat kurssit. Eli molemmille palvelus.
Tässä on kysymys puhelinmaksujen avulla huoijaamisesta eikä mistään kursseista. Siksi ihmetyttää poliisien ja puolueväen piittaamattomuus. Kaverihan jopa huijausyrityksen nimellä pilkkasi koko kansaa. Kaiken takana on KMS,Keskustapuolue ja Kokoomus jotka antavat mahdollisuuden klopeille tähän ihmisten kiusaamiseen ja rahastamiseen. Teleyhtiöt ovat kimpassa roistojen kanssa.
+Lisää kommentti
Laitoin suoramarkkinointi jatkuu; kielloista huolimatta ja sähköisen viestinnän tietosuojalain vastaisesti tämä Vesa vaan jatkaa roskapostitusta. Kun toinen firma saa uhkasakon, jatkaa hän roskapostitusta toisen firmansa nimissä, vaikka vastuu markkinoinnista on lain mukaan tilaajalla.

Ei reagoi kieltoihin tai selvityspyyntöihin, joten toimenpidepyyntöjä tietosuojavaltuutetulle vain, eiköhän tämäkin joskus ymmärrä lopettaa..
Ilmoita
Herätkää -nimimerkki taitaa olla Vesa itse? Kun olet monen tyyppisen markkinoinnin parissa ollut kerran tekemisissä, niin ymmärrät varmasti että paitsi että tuo ACC:n harrastama mainonta on varmasti mielestäsi tehokasta ja hyödyllistä, on se myös lainvastaista.
1 VASTAUS:
Taitaa olla tämä viesti ketju enemmän kilpailjoitten aikaan saannoksia...
Kun ei muuten pärjätä niin tämmöistä törkyä pitää suoltaa .
+Lisää kommentti
Roskapostia voi suodattaa.
Ilmoita
Täällä on moni tykännyt koulutuksista.alan vanhin ja paras firma.
Ilmoita
Hei,

Nyt kaikki lähettämään ko. yhtiön toimitusjohtajalle sms:llä pyynnön lopettaa ko. postitukset ja osa meistä voisi myös soittaa, vaikka öisinkin, jos ette mitenkään muuten ehdi...numero löytyy/löytyi virallisista tiedoista:
ACC Consulting Oy
Osoite: Vanha Helsingintie 2 HELSINKI - Y-tunnus: 2171848-4
puh. 050-5487174 vesa mikko antero hämäläinen

Joutuu ainakin vaihtamaan itsekin oman numeronsa. Uuden varmaan myös sitten saa helposti selville jos vaihtaa…
1 VASTAUS:
Acc consultingilta sain nyt kai eka kertaa postia, tekstiviestissä sanoivat että tulityökurssia pukkaa. Hohhoi, että melekeen kiinnostais lähtä jonnekki ristukse helsinkiin puole suome päähä.
+Lisää kommentti
ilmoittivat kurssista ja kaikki sovittiin alkavaksi maanantaina YRITIN SOITTAA VITUTUKSEEN ASTI MISSÄ KURSSIT PIDETÄÄN EIVÄT VÄSTAA MIHINKÄÄN NUMEROON OLISIKO OLLUT LIIAN VÄHÄN MAKSAVIA ASIKKAITA EN SIIS PÄÄSSYT KURSSEILLE OLLENKAAN KIVA JUTTU TULI ROKULI PÄIVÄ JA IHAN ILMAISEKSI KIITOS KUSIPÄÄT
Ilmoita
ACC on ainoa yritys, jolta olen joutunut karhuamaan saataviani perintätoimiston kautta. Itse koulutuksessa ei ollut mitään vikaa, mutta sen pitikin ammattitaitoinen oman yrityksensä kautta toimiva kouluttaja. Ilmeisesti hänelle maksettiin laskut ajallaan. Silloinkin oli epäselvyyttä kurssin pitopaikasta, jopa kouluttajalla itsellään. Tästä on jo vuosia aikaa. ACC näkyy nyt olevan konkurssiuutisissa, ja maksuhäiriöitä on useampia.
Ilmoita
http://mainsleaze.spambouncer.org/?p=3353 Justin Perintä Oy: Acc Consulting Oy expanding into debt collection, and spamming
1 VASTAUS:
Justin Perintä roskapostittaa ja spämmää edelleen. Loviisalaiset herätys. puhelin 044 7575022
+Lisää kommentti
Meille tuli salaiseen numeroon spämmi tekstari. Onko kellään kokemusta mihin näistä kannattaa poliisille ilmoittaa? Onko siellä jokin erikoistunut taho, vai pitääkö vain marssia tekemään rikosilmoitus?
1 VASTAUS:
Kannattaa tehdä suoraan rikosilmoitus.
+Lisää kommentti
Taas tuli viestiä
Ilmoita
ja taas
Ilmoita
Samaa skeidaa putoilee myös tänne. Luulisi sääntösuomessa olevan kontrollioikeus myös operaattoritasolla roskan karsimiseen.
Ilmoita
Nyt sitten on liikkeellä Teletap Oy. Aiemmin tuli tulityökurssispämmiä tuutin täydeltä. Osittainen viesti tässä suoralainana (alkuosa leikkautui vahassa nokialaisessa pois):

Lähetetty 27.9.2016 09:55:40
"(osa tekstistä puuttuu)ikan, jos et halua viestejä, vastaa EI jos haluat että soitamme sinulle, vastaa KYLLÄ. Tämän mainoksen teki iloinen mainostoimisto Teletap Oy.
Lähettäjä:
+358452631693"

"kukasoittaa" -palvelussa numero viittaa Justin Perintä Oy:öön.

Viesti tuli antiikkiseen Nokia 1100:een suoraan näyttöön eikä tekstareitten saapuneisiin.
Ilmoita
Tänään tuli Android-puhelimeen Class 0 message samoilla tulityökorttimainoksilla. Puhelin tarjosi vaihtoehdoiksi cancel ja save. Ilmeisesti sama kusetus jatkuu eri konsteja käyttäen.
Ilmoita
Tänään tuli tällainen roskapostimainos henkilökohtaiseen puhelinnumerooni. Mitä tekee lainopillisia palveluja tarjoava yrittäjä, toimitusjohtaja, tulityökurssilla???? Pientä harkintaa Vesa roskapostien summittaiseen lähettämiseen, ettei tarvitse ryhtyä asiassa enempiin toimenpiteisiin.
Ilmoita
Löytyisikö huijari/roskaposti -terminaattori, joka keksisi lääkkeen tähän? Viestejä tulee tännekin, jos yhden numeron laittaa estolistalle, uusi numero on käytössä... Onko ehdotuksia?
1 VASTAUS:
Palvelun heille tarjoaa sjrhost.fi ... SJR Host palveluntarjoaja on varmaan täysin tietämättömiä toiminnan laadusta...
+Lisää kommentti
045 2121854 lähettelee minulle. Palvelun tuotti Tele-Tap Oy. Pois-viestit eivät auta mitään.
Ilmoita
Joka viikko on noin 3 kk:n ajan tullut k.o viestejä numerooni vaikka on markkinointi kieltopäällä.

Olen soittanut heille jo 3 kertaa ja joka kerta on luvattu lopettaa viestien lähettely!

Tulen jättämään k.o yhtiötä koskevan rikosilmoituksen jo tällä viikolla poliisille.

Katsotaan loppuuko. Tulen vaatimaan rangaistusta kotirauhan rikkomisesta ja myös rahallista korvausta.
1 VASTAUS:
Tänään soitin äitini puolesta samasta tulityökortti-häirintäviestinnästä ja y-numerollisia yrittäjiä muistavat viesteillään, oli selitys. Äitini ei koskaan ole ollut yrityäjä ja heillä sitten olikin väärä ihminen häirittävänä. Kerroin siirtyväni poliisin juttusille, mikäli yhtäkään viestiä vielä tulee. Katsellaan.
+Lisää kommentti
Noin viikon välein tullut syksystä alkaen, viimeksi, eilen, tekstiviesti TULITYÖ, TIETURVA, TYÖTURVA ja ASBESTIKARTOITUS ym. systeemeistä. Pari kertaa olen vastannut viestiin pois, mutta niitä tulee vaan aina lisää. Sitä en ole selvittänyt maksavatko vastausviestit jotakin. Enää en niitä kuitenkaan lähetä, kun selvisi täältä että huijarit liikenteessä.
Ilmoita
En tiedä, mutta eläkkeellä jo monia vuosia olleena aloin saada näitä kurssi-ilmoituksia.
Ja niitähän tulee.
Näyttää siltä että tarkoitus on hakea vanhoja höynäytettäviksi.
Tarvitsee kai käydä ilmoittautumassa suoraan toimistolla.
Ilmoita
Googlella löytyi tällainen ketju...
Eli edelleen jatkavat toimintaansa, viestejä tulee kursseista ja millään niitä ei saa loppumaan.
Android-puhelimissa ainakin saa lähettäjän blokattua samantien, joten kai niiltä joskus numerot loppuu.
Ilmoita
Minullekin tuli tätä spämmipaskaa. Täytyy spämmäämisen tuolle toimarille samaa paskaa ja pyytää poistamaan minut listoilta. Eikö nyt voi tuokin huijari yrittää rehellisellä konsteillaan.
Ilmoita
Tietosuojavaltuutetun toimisto on tehnyt heidän toiminnastaan rikosilmoituksen, koska tarkastuskäynnistä ei ollut apua. Kaikkien häirintää kokevien kannattaa tehdä rikosilmoitus (helpoiten sähköisesti poliisi.fi), jotta tutkinta saa riittävän painoarvon! Muuten tämän kaltainen toiminta saa jatkua näköjään loputtomiin!

Yksityishenkilöille ei saa lähettää mainostekstiviestejä ilman asiakassuhdetta tai etukäteissuostumusta. Kieltojen jälkeen lukemattomien mainosviestien lähettäminen yrittäjillekin täyttänee häirinnän tunnusmerkit. Viestien sisältö ei myöskään täytä Henkilötietolain vaatimuksia. Ääritilanteessa voinee hakea Käräjäoikeudesta lähestymiskieltoa yrityksen vastuuhenkilöille.
Ilmoita
Samaa mainostauhkaa tulee edelleen. Yksi viesti viime viikolla ja nyt äsken seuraava.
Ilmoita
Ja nykyisin laittaa peruuttamistaan kursseista niille ilmoittautuneille perintälaskun kurssimaksusta. Pesunkestävä rikollinen.
1 VASTAUS:
Miksihän poliisi ei ota rikollista kiinni? Hän tienaa tällä rahaa petkuttamalla tiedottomia ihmisiä. Asuu varmaan jossain Taimaassa tai veroparatiisissa josta lähettää viestejään vuodesta toiseen. Näinkö meitä poliisi suojelee huijareilta.?
+Lisää kommentti
Taas tuli näin joulun alla roskapostia Acc consultingiltä mumnolleni 95 vuotta mainostavat tulityö ja vesieristys kursseja. Numero on vielä salainen. Tunnen Acc n omistajan Vesa Hämäläisen hän on rosvo joka perustaa uusia firmoja ja jättää laskut aina maksamatta. Hyvää joulua vaan.
Ilmoita
ONKO JOKU TEHNYT RIKOSILMOITUSTA,MITÄ POLIISIT ON SANONUT EI TUNNU AINAKAAN MITÄÄN TAPAHTUNEEN TÄMÄKIN ALOITUS ON TEHTY JO 2012,SIIS 6 VUOTTA SITTEN JA HUIJARI VAAN JATKAA.
Ilmoita
Tekstiviestejä pukkaa taas.
Ilmoita
Täällä juuri kolmas tekstiviesti kyseisestä firmasta... laitoin estot, mut katsotaan alkaako tuleen uudesta numerosta. Ihme hommaa.
Ilmoita
Pitääkö mennä Vesan luona käymään vai miten saatte häirinnän lopetettua ?
Ilmoita
Tätä spämmipaskaa lähetetään nyt numerosta 0453323596 independent consulting oy
Ilmoita
Onko kukaan tehnyt tästä rikosilmoitusta? Tekstiviestimainonta muille kuin sitä pyytäneille on yksiselitteisesti laissa kiellettyä toimintaa. Jos ei saada muuten tätä loppumaan eikä poliisikaan hoida asiaa, niin tässä keskustelussa voitaisiin sopia päivä jolloin mennään kaikki joukolla kylään Vesan luokse sopimaan siitä että se häirintä ja vainoaminen loppuu nyt samantien!
Ilmoita
Joo ja mä oon mukana!
Ilmoita
No ainakaan tuolla ei asiakkaita saa!
Ilmoita
Tältä alkoi tulla noin kuukausi sitten viestejä työpuhelimeen.
Tänään jo kahta erilaista, joten rikosilmoitus tehty!
Ilmoita
Minullekin pukkaa viestejä. Laitoin sinne viestin että lopettakaa eikä minua kiinnosta..

HELENA TÄSSÄ MOIKKA JÄRJÄSTÄN ENSI JA SEURAVALLA VIIKOLLA PAIKKAKUNNALANNE ASBESTIPURKURKU KOULUTUKSET SEKÄ KARTOITUSKURSSIN
KYSY MINULTA TYÖTURVALLISUUS SEKÄTULITYÖKORTTI SEKÄ ENNAKOIVAAJON
KURSSIT
HYMYLEVIN KEVÄT TERVEISIN
SOITA MINULLE 0409306489
Vastaa Ei jos ei viestejä gpdr accconsulting.fi
1 VASTAUS:
Mullekin näitä viestejä tulee, nyt on vaan "honey babe" muuttanu nimensä Helenasta Janinaksi.
Oon nyt siis ollu vuosien ajan yhteydessä vaikka mihin viranomaisiin eikä ko. firmaa oo silti saatu kuriin. Konkurssissakin tuo näyttää taas vaihteeksi olevan, silti kurssit pyörii..?
Aattelin tästä lähin muistaa Vesaa aina, kun tulee vastaan joku yhdentekevä arvonta tai uutiskirje, joka ei itseä kiinnosta. Laitan Vesan yhteystiedot ja rastin joka ruutuun, että kyllä kiitos tähän osoitteeseen ja numeroon kaikki mainokset ja lisäinfot! Koska Vesaa IHAN VARMASTI KIINNOSTAA KAIKKI.
+Lisää kommentti
Vesa luulee olevansa isokin gangsteri hämärä bisneksillään, vaikka todellisuudessa onneton pikkurikollinen, joka kuuntelee ihmisten räkytystä päivät pitkät. Jonku aikaa vielä nilkuttaa kunnes huomaa, että on kussut ainoastaan omiin muroihinsa kokoajan. Eri yrityksia perustanut varmasti kymmeniä.
Ilmoita
Sain äsken firman nroon samaisen viestin ensimmäistä kertaa. Ajattelin laittaa faceen julkisen ilmoituksen jota saa jakaa kaverit. Mahtaiskohan ip-lehdet kiinnostua aiheesta?
1 VASTAUS:
Anna mennä vaan! Mikään ei mun mielestä estä infoamasta ihmisiä tästä firmastaja sen hämäristä toimintatavoista.
Lehdetkin varmaan innostuu, kun ne nykyään on päässy kaikenlaisten huijausjuttujen uutisoinnin makuun kiinni.
+Lisää kommentti
Pientä päivitystä...
Acc Consulting (y-tunnus 2171848-4) on siis konkurssissa. Aputoiminimi Acc Tec.
Uusia työntekijöitä yritetään palkata Independent Consulting Oy:n (2509649-1) kautta. Huom tämän firman toimialaksi merkitty kiinteistöjen vuokraus ja hallinta yms eikä puhettakaan mistään koulutuksesta. Yrityksen kotisivuna halpapaku.fi?! Aputoiminimenä Acc Consulting Varsinais-Suomi.
Sotkuissa mukana myös Karelium (2396095-2), jolla protestimerkintä tältä vuodelta. Lisäksi yritykselle merkitty kotisivut joita ei ole.
Löytääkö joku muu lisää Vesan yrityksiä?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Acc consulting oy roskapostittaa

Accconsulting.fi suoltaa huonolla suomenkielellä JA TIKKUKIRJAIMILLA syydettyä roskapostia vaikken ole listalle liittynyt ja kieltänyt markkinoinnin. Postissa ei ilmene mistä tietoni on kaivettu.

Huvittavinta on kellonajat jolloin roskapostia lähetetään.

Onko tuollaisessa vanhanaikaisessa roskapostituksessa todellakin mahdollisuus saada asiakkaita? Eikö lattiavahasta tehtyä viagraakin myydä netissä huonolla suomella kirjoitetulla massaroskapostituksella?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta