Itsetyydytys onkin ok? TV 7:n uusi ohjeistus?

samaa mielltä

Helluntailaisten TV7-kanavalla oli hyvä ohjelma seksistä. Todettiin, että Raamatun mukaan vain naimissaolevat saavat tehdä sitä. Sinkkujen asemaa pohdittiin. Avioliittoneuvoja Kari Törmä antoi sinkuille seuraavat ohjeet:
- pitä aina olla ryhmässä, ei naisen kanssa kaksistaan
- pitää sublimoida seksihimo muuhun askareeseen
- ei saa olla masentunut , jolloin tulee himoa seksiin

Sitten hän sanoi vastoin TV7n aiempia ohjeita, että Raamattu ei kiellä masturbointia. Törmästä se on parempi kuin raiskaus tai uskottomuus. Vessassa voi mies poistaa paineita.

14

1010

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Joopa joo...

   No jopas onkin fiksu mies jos on sitä mieltä, että käteenveto om parempaa kun raiskaaminen taikka pettäminen. Kyllä nämä uskossa olevat vaan ovat fiksua porukkaa :) Toki lapsiin sekaantuminen ym. taitaa edelleenkin olla ihan ok touhua...

  • Markku Tampio

   On se vaan kumma juttu, että nykyajanmuodon uskontokunnissa edelleenkin ladellaan sääntöjä ja määräyksiä Jeesusta seuraaville Raamatun kirjoitusten sanomaa tutkisteleville ihmisille, joita Jeesus Pyhän Henkensä kautta ohjaa Isä Jumalan tahdon mukaiseen ymmärrykseen..

   Tietenkin se on ihan hyvä asia sinällään, että uskovia valistetaan asioissa, mutta olisi suotavaa myös, että alettaisiin aivan tosimielellä huomioimaan se, että myös uskovat sinkut ovat hyvinkin valveutuneita Raamatun kirjoitusten tutkinnoissa seurusteluun ja avioitumiseen liittyvissä asioissa..

   Jotain johdonmukaisuutta olisi oltava myös avioliittoon neuvovilla opettajilla ohjeistuksissaan, ettei tahattomia ylilyöntejä tulisi lausuntoihin. Niinkuin nyt tuossa loppukommentissa tuo masturboimisen sallittavuus, vaikka hekumallisuuteen ja intohimon tyydyttämiseen johtaviin toimintoihin tuli tuossa jo aiemmin vaihtoehdot, kuinka välttyä niiltä..

  • 898

   Kyllä on vähäjärkistä touhua, että ihmisten pitäIsi kysellä muilta ja raamatusta mitä saa itse tehdä ja mitä ei saa tehdä.

   On se melkoinen sairaus tuo raamatulla orjuuttaminen.

  • Juristi

   "saa itse tehdä ja mitä ei saa tehdä."

   "On se melkoinen sairaus tuo raamatulla orjuuttaminen."

   Katsotaanko hieman laajemmin asiaa?

   Mitä mieltä olet terrorismista tai Breivikin touhusta?

   Kyllä sitä molemmissa, sekä uskovaisissa, että ei uskovaisissa on, tappoa joko sanoin tai teoin.. monimutkaista on tuo ihmismieli, niin yksinkertaista mutta monimutkaista, jokainen on "oikeassa", ei ole olemassakaan ihmistä joka ei olisi "oikeassa" paitsi jonkun sairaden, esim masentuneisuuden alainen ihminen. Ei uskovaisia on moneen erimielisyyksiin ja uskovaisissa sama juttu.

   • piitu8

    Jumalan ei orjuuta ketään! Ja mitä tulee siihen Breivik tapaukseen pitää muistaa miksi ne nuoret oli siellä saarella. Ne oli siksi,että heitä aivopestiin poikotoimaan Isrelia, joka on Jumalan silmäterä ja Hänen suojelevat kätensä ovat sen kansan yllä!


   • piitu8

    Ihminen joka noudattaa elämässään Jumalan sanaa on todella onnellinen, Jumala ei anna niikuin maailma antaa.


  • "pitä aina olla ryhmässä, ei naisen kanssa kaksistaan"

   Tuohan on jo härskiä.

   • peevoilua seiskalla

    Sama tuli mieleen. Että ihan ryhmäsessioon kannustetaan.


  • 84957439

   "Ei saa olla masentunut , jolloin tulee himoa seksiin".

   Menepä sanomaan masentuneelle, ettei tämä saa olla masentunut... Sillä tavoin saa masennettua ja syyllistettyä tätä entisestään. Ei ole tahdonvoimasta kiinni tuo masennus. Toinen seikka: masentuneella on alentunut libido, seksi ei siis kiinnosta siten kuin ennen.

   Siinä olen samaa mieltä, että masturbointi on parempi vaihtoehto kuin pettäminen tai, Luoja paratkoon, raiskaus. Tosin kuka (uskova tai uskosta osaton) raiskaa sen takia, että on pidättäytynyt itsetyydytyksestä? Taitaa siinä olla toisenlainen logiikka taustalla (alistaminen, valta, nöyryytys).

  • uudet tuulet

   Ellei saa pimppaa eli pyllyä kannattaa ehdottomasti vetää tumppuun. hiljattain on esitetty tieteellisiä tutkimuksia, joiden mukaan orgasmit ehkäisee sydänsairauksia ja etenkin illallla unettomuutta. Ja erityisesti se on suositeltavaa naisille, ettei joudu ottamaan ensimmäistä, joka "lähetetään" - siitä ei seuraa kuin surua ja murhetta. Iloisesti ja kiitollisena vaan sormittamaan. Ja erityisesti vammaisia pitäisi tässä asiassa jotenkin auttaa heidän omien tarpeidensa mukaisesti. Koen vahvasti, että mtämä olisi taivaan isänkin tahto!!!

  • dfgdgjhl

   no voi Jeesus sentään.

  • ghiutdjghk

   Helluntalaisuus on lasten páskaa.

  • kyrpäjooseppi

   kyllä helluntanaiset tykkää harrastaa seksiä. olen tyydyttänyt heidän tarpeet. eivät odota avioliittoon munankipeitä kun ovat

  • omin käsin onneen

   TV 7 = sairas !

   Vähän aikaa sitten siellä eräs "profeetta" julisti, että itsetyydytystä harrastavan sormet kääntyvät ylöspäin !

   Olen runkannut koko ikäni 52 vuotta ja ei ole sormet taipuneet mihinkään.

   Sama "profeetta" sanoi että seksissä naisen kanssa ei nautintoa koe nainen vaan tämä itsetyydytyksen demoni ! ja taas valhetta

   Olen rakastellut naiseni kanssa ja 4 orgasmia saatuaan hän on vaatimalla vaatinut minua laukeamaan, koska ei jaksanut kokea enää yhtään enempää orgasmia.

   Kyllä käteenveto kannattaa jo siitäkin syystä, ettei himoissaan tulkitse väärin naisen antamia viestejä - kun palleja pakottaa. ja ajaudu pakottamaan naista seksiin.

   Kuningas Daavidille näin jälkiviisaana suosittelen lämpimästi käteenvetoa tai niiden kymmenien omien vaimojen käyttämistä, ennemmin kuin pakotti kuninkaan oikeudella Batseban seksiin ja aviorikokseen.

   Daavidin aviorikoksesta syntyi Salomo ja hänen poikansa aikaansai Israelin valtakunnan jakaantumisen kahteen. Juudeaan ja Israeliin.

   Elikkä kunigas Daavidin panopuuhilla oli vain huonoja seurauksia..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   186
   8425
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   49
   2509
  3. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   31
   1909
  4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   74
   1723
  5. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   111
   1669
  6. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   53
   1259
  7. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   60
   1171
  8. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   60
   1132
  9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   93
   1065
  10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   113
   922
  Aihe