Keski-Uudenmaan Eläinlääkäriasema

Tropic

Keravan Lintulammenkadulla sijaitseva eläinlääkäriasema siis kyseessä. Millaisia kokemuksia teillä on kyseisestä lääkäriasemasta, asiakaspalvelusta, eläinten hoidosta ja lääkäreistä ylipäätään?

39

8900

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kurputin

      Mie iten keravalla suosin Ell. Kauris. Saanu milestäni parempaa palvelua.

    • Plaguedog5454212

      Mun mielest palveluntaso, niin tietotaito kuin asiakaspalveluhenkisyyskin riippuu kovasti siitä kelle eläinlääkärille vastaanotosta päätyy. Kaikenkaikkiaan on jäänyt kuva kalliista, mutta siitäkin hutiloivasta paikasta joissa ei keskitytä potilaaseen tarpeeksi, että perustoimenpiteet, kuten rokotuksen, tuola voinee hoidattaa, mutta jos jotain vakavampaa on must kannattavamapaa lähteä Helsinkiin yksityiselle joka viitsii tutkiakin eikä vain hutkia ja laskuttaa. :)

      • Anonyymi

        Kyllä tuo on ihan yhtä yksityinen kuin lähes kaikki muutkin eläilääkärit.


    • Koiranomistaja

      Palvelu on niin huonoa, että tekisi mieli tehdä siitä ilmoitus jonnekin. Joka kerta jäänyt huono mieli lähtiessä. Ei niitä kiinnosta muu kuin se, että eläimet "hoidetaan" jotenkuten ja rahat saadaan tiskillä - jossa ei todellakaan hymyillä.

    • TOTTA

      EN SUOSITTELISI TÄTÄ PAIKKAA KENELLEKÄÄN! Toivottavasti sana kiirii ja ihmiset tajuavat viedä rakkaat lemmikkinsä johonkin parempaan eläinlääkäriin :)

    • T

      vuonna 2007 kävin rotikkani kanssa Keski-Uudenmaan eläinlääkäriasemalla kun tisseissä oli kyhmyjä... oli alkukesä ja lääkäri totesi että viettäkää kesälomanne rauhassa, leikataan loppukesästä, tuskin on syöpä kun kohtu poistettu. Eivät ottaneet koepalaa ollenkaan. Koiraani leikattiin loppukesästä, ja toisen eläinlääkärin toimesta koira lopetettiin 2 viikkoa myöhemmin kun haava ei lähtenyt paranemaan ollenkaan ja todettiinkin röntgenkuvia tutkaillessa että keuhkot olivat täynnä syöpää... tuskin olisi auttanut leikkaus alkukesästä, mutta eivät viittineet selvittää tukimuksilla mistä oli kyse. En nostanut meteliä asiasta koska ei olisi tuonut koirani takaisin, mutta huono maku jäi kyseisestä eläinlääkäriasemasta.

      • Tyytyväinen2

        Meillä on vaan positiivista sanottavaa paikasta ja jatkossakin viedään kyllä sinne..ei mulla muuta..


      • eijaksatätänegaa

        En ymmärrä, miksi tänne pitää valittaa. Nämä on osatotuuksia. Itse annan palauttet kasvokkain. Annan kyllä myös kiitosta.


    • ...

      Hyvä tietää, vien muualle jos kissat tarvii lääkäriä.

    • muita löytyy onneksi

      Joskus kysyin jotain koiran ruokailusta kun yksi koiristani on kovin nirso. Sekä nuori eläinlääkäri että vastaanottotäti mikälienee nauroivat minulle, että kyllä heidän koirat syö ruokaa. Olin aivan ällistynyt ja mietin että, *****'apinoita. Enhän kysynyt, että syökö heidän koirat ja se pilkallinen nauru. Muutaman muunkin kerran on muistaneet osoittaa, että minä olen _vain_ koiran omistaja.
      Ihmetouhua mutta eipä tarvitse enää siellä käydä. Rahalla saa ja niin edelleen.

    • M

      Meilläkään EIVÄT SUOSTUNEET kuvaamaan koirani takapäätä, joka alkoi yhtäkkiä kipuilemaan ja koira myös käveli oudosti. Kaksi kertaa käytin tuossa lääkäriasemalla, kummallakin kerralla antoivat kipulääkettä ja määräsivät lepoa. Yhtäkkiä koiran takapää halvaantui kokonaan ja oli pakko lähteä kiireellisesti Eläinlääkäri Aistiin ja koira samantien magneettikuvaan ja leikkaukseen.

      Toiselle koiralle yritin hakea kipulääkettä samasta paikasta kun toinen jalka ontui pahasti ja nivelrikkoa oli siinä aiemmin ollut. Saatiin aika vasta viiden päivän päähän, joten kipulääkettä pyysin siihen asti. EIPÄ SAATU LÄÄKÄRILTÄ mutta tuttujen kautta onneksi. Ja oli muuten luusyöpä koiralla, minä purskahdin hysteeriseen itkuun lääkärin kertoessa asiasta ja he eivät muuta tehneet kuin pyysivät siirtymään eteiseen että saavat seuraavan koiran kuvattua. Eipä olla enää tämän jälkeen käyty tuolla paska-vastaanotolla ollenkaan. Ja kaikkia muitakin olen kehottanut käymään jossakin muualla, ihan hirveä paikka!! >:(

    • kissa ton

      Kyllä minäkin niin mieleni pahoitin, kun menin sinne vanhan kissani kanssa ja ne siihen jonkun piikin tökkäs ja se lopetti naukumasta/ hengittämästä.
      Kysyi vielä hävytön; että tuhkataanko ?
      No totta hel...... Mitä minä kuolleella kissalla ?
      Vielä otti mokoma 80,- rahnua.

      Että niiiiin ketuttaa taas tällanen...

    • kymmenen10

      Olen saanut kohtuullisen asiantuntevaa palvelua mutta asiakashenkisyys ei ollut kpvin hyvä. Kauriista saan molempia joten käyn siellä,

      • Bayna

        Ainut vaan, että Kauriissa, nykyinen animaagi, hinnat on jo todella ryöstö luokkaa. Yksi kalleimmista eläinlääkäriasemista missä olen koskaan elämässäni lemmikkiä käyttänyt. Pienipalkkaisella ei ole sinne mitään asiaa eivätkä huoli laskua vaan on maksettava samantien käteisellä tai kortilla. Sama keski-uudenmaan asemallakin.


      • 17+13
        Bayna kirjoitti:

        Ainut vaan, että Kauriissa, nykyinen animaagi, hinnat on jo todella ryöstö luokkaa. Yksi kalleimmista eläinlääkäriasemista missä olen koskaan elämässäni lemmikkiä käyttänyt. Pienipalkkaisella ei ole sinne mitään asiaa eivätkä huoli laskua vaan on maksettava samantien käteisellä tai kortilla. Sama keski-uudenmaan asemallakin.

        Eläimen pito ei ole halpaa. Täytyisi osata varautua etukäteen yllättäviin menoihin. Yritä laittaa säästöön tietty summa, jotta sinulla on sitten mistä ottaa, kun tarvitset.


    • nehvakka

      Perus jutut, kuten rokotukset voi hyvin hoitaa tuolla, mutta suurempaa asiantuntemusta ei kannata K-U Eläinlääkäriasemalta lähteä hakemaan. Olen käynyt siellä kissani kanssa muutamaan otteeseen, eikä lääkäreillä tunnu olevan hajuakaan, mitä kissalle pitäisi tehdä. Kokeillaan vain kaikenlaista täysin tuloksetta ja tutkimatta... Kyselevät minulta, mitä haluaisin kissalle tehtävän. Kyllästyin ja menin Kauriiseen, niin johan alkoi asiantuntemusta löytyä ja kissa on nyt täysin kunnossa.

    • nykyään apinaton

      Menin sinne kerran apina olkapäilläni ja hoitaja kysyi ; "mistä olet tuollaisen pässin löytänyt ? " Vastasin tietty, ettei se ole pässi, vaan apina.
      Hoitaja oli kyllä aika töykeä, kun sanoi, tai oikeammin huusi; " Turpa kiinni pässi, minä kysyin apinalta!"

      Että aika töykeää on siellä asiointi.

    • kamala kokemus

      Ajoin kerran siitä autollani ohi ja sapelihammastiikeri yritti puhkoa renkaani...murisi ja ärisi.
      Onneksi tuli se täti sieltä sisältä...siis sieltä rakennuksen,ei kissan... ja ja veti sen tiikerin hampaista takaisin sisälle.

    • Älä mene tänne

      Ihan oikeasti täällä palvelu on niin huonoa, että olemme isommalla porukalla sopineet kaikki vaihtavamme toiseen paljon parempaan eläinlääkäriin. Toivon todella, että sana tästä surkeasta eläinlääkäriasemasta kiirii!!!!!

      • musta koirani

        Minun koirani henki pelastettiin siellä. Ja tekivät työnsä siellä vielä sulkemisajan jälkeen. Ihmettelen näitä kommentteja. Palvelu on ollut aina asiallista ja ystävällistä.


      • Näinköhän1

        Olen aina ollut ko. eläinlääkäriaseman asiakas, koirieni kanssa. Olen aina saanut erittäin hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Kerrankin koiraani tönäisi moottoripyörä. Vein koiran ko. lääkäriin vähän ennen sulkemisaikaa. Koira sai täydellisen hoidon ja huolenpidon vaikka kello oli jo paljon. Täytyy kommentoijat ottaa huomioon se, että meissä asiakkaissakin on monenlaista kulkijaa. Arvostan ko. eläinlääkäriaseman henkilökuntaa siitä, että he ottavat asiakkaansa asiallisesti vastaan, ei turhia lässytyksiä vaan asiantuntemusta ym


    • aallotta

      Onpa teillä huonoja kokemuksia ko. lääkäriasemalta. Minä olen käyttänyt 2 kissaani siellä ja kummallakin kerralla kokemus ollut erittäin positiivinen. Toinen kissa parturoitiin takuista nukutuksessa ja toiselta leikattiin virtsakivet. Kaikki sujui mainiosti ja ystävällisesti.

      • Ihme vauhkoomista

        Ei sellaista paikkaa olekaan josta jollain ei olisi huonoja kokemuksia. Keravalla kierrän Kauriin eli nykyisen Animagin kaukaa. Siellä on eläinlääkrit ihan turhan kokemattomia ja hommassa haisee rahastus kun koiraa juoksutetaan vaikka hammashoidon takia paikalla kolmeen kertaan. Keski-Uudenmaan el.lääk asemalla on sen sijaan hoidettu kaikki eläimeni hyvin jo vuosikausia. Ja tarvittaessa lähetetään eteenpäin spesialistille jos tarvitaan erityisosaamista kuten luustoleikkauksia. Olen enemmän kuin tyytyväinen paikkaan.


    • Lágrima

      Ihmekommentteja tosiaan Keski-Uudenmaan eläinlääkäriasemasta.
      Ystävällistä, asiallista ja empaattista palvelua, viimeksi eilen, kun
      pikkukoiramme nukutettiin siellä ikiuneen.

      Yritin päästä tälle K-U eläinlääkäriasemalle edellisenä päivänä, mutta
      sinne eivät linjat toimineet.

      Ennen täysin terveen koiran ripuli ja oksentelu olivat jatkuneet kolme
      päivää - takana tänä aikana soittoja päivystykseen, käynti yöllä
      kaupungin päivystyksessä, hoidettiin vatsatautina, käynti päivällä
      Animagissa Tikkurilassa, verikokeiden perusteella haimatulehdus/-
      sairaus. Kummankaan eläinlääkärin tarkastuksessa ei löytynyt koiralta
      kipua palpoidessa. Toisessa sanottiin, että jännittää vatsaansa, mutta
      ei valita. Siinä vaiheessa itse arvelin, että mahdollisesti voisi vielä
      yrittää nesteyttää antibioottien vaikutusta odottaessa ja saada
      antibiootteja pistoksina, kun koira oksenteli ja etsittiin
      eläinlääkäriä.

      Mentiin sitten animagiin Keravalle, kun ei tuonne toiseen päästy.
      Animagissa vaihtoehdoiksi sanottiin tehohoito eläinsairaalassa tai
      hoito Animagissa 12 h päivässä. Lääkäri suunnitteli siellä
      hoitotoimenpiteitä.

      Jossakin vaiheessa tuli sellainen tunne, en osaa sanoa, mistä, että
      tämän lääkärin kanssa en halua asioida, äkkiä pois. Kävin ulkona
      varaamassa ajan Keski-Uudenmaan eläinlääkäriasemalle.

      Sitten otettiin vielä ultra, jossa löytyi ohutsuolen seinämässä
      kasvain. Lääkärin mukaan koira oli lopetettava heti, kun tuota
      kasvainta ei voinut poistaa ja koira kärsi. Sanoin, että haluan puhua
      tyttäreni kanssa, joka koiran omistaa ja koira on hänelle tärkeä. Tämä
      olisi pitänyt tapahtua siinä samassa, lääkäri kaiveli puhelinta.
      Sanoin, etten halua esittää tätä tyttärelleni samalla tavalla
      painostuksena, kun hän tekee nyt minulle, että saa vähän aikaa niellä
      asiaa.

      Lääkärin mukaan koira kärsi ja se oli lopetettava heti. Koira ei
      kuitenkaan hänen mukaansa ilmeisesti kärsinyt muutamaa minuuttia
      aikaisemmin, kun hän suunnitteli sille hoitoa alkamaan seuraavasta
      aamusta 12 h/vuorokausi vai näkikö, että kärsi niin paljon, että
      pitäisi heti lopettaa, mutta suunnitteli hoitoja 12 h/vuorokausi???
      miksiköhän?? Kun sanoin, että mennään muualle eläinlääkäriin, hän
      vaati, että koiran pitää jäädä Animagiin yöksi, kun se tarvitsee
      kipulääkettä, mihin sanoin, että kipulääkettä saa tarvittaessa
      muualtakin ja koira viedään muualle enkä suostunut. Lasku oli 336
      euroa.

      Tytär halusi tulla ja tulikin reilussa tunnissa paikalle, kun kuuli,
      että koira lopetetaan. Koira sai Animagissa tuhdisti kipulääkettä,
      opiaatteja ym ja nukkui sikeästi seuraavan yön, tuskin heräsi, kun
      käänneltiin kylkeä, ja lopetettiin aamulla Keski-Uudenmaan
      eläinlääkäriasemalla hyvässä ilmapiirissä tyttären sylissä perheen
      ympäröimänä, varmisteli vielä katsekontaktilla ennen nukahtamista, että
      kaikki on hyvin.

      Animagin eläinlääkäri toteutti uhkauksensa ja laittoi
      eläinsuojeluilmoituksen perään, mistä eläinsuojelueläinlääkäri soitteli
      tänään.
      --- Että menkää vain Animagiin, meitä tuskin siellä tämän jälkeen
      näkyy.

    • työpaikka vai leikki

      Keski-Uudenmaan...Nuorehkott siellä tökkii. Ilmeisesti ikä tuo ainakin jollekin myös asiallista käytöstä. Kävin tuolla yli kymmenen vuotta eri koirien kanssa ja lopulta päätin, etten enää mene. Voisi toki pyytää vain tietyn lääkärin palvelua. Hän on reipas, jämäkkä ja asiallinen ja ilmeisesti kokenein kaikista ainakin ikänsä puolesta.

    • 20+2

      Yksi eläinlääkäri siellä oli todella mukava ja asiantuntevainen, vastaanottotäti ja kaksi muuta eläinlääkäriä (tai avustajia mitä lie) vaan hengailivat siinä tiskillä. Ja tosiaan, tiskillä ei tosiaan hymyillä. Paikka kulunut (sekään ei haittaisi), mutta myös erittäin likainen. Ko eläinlääkärille jolle päädyin, käväisi muualla kun annoin koirani rauhassa herätä operaatiosta. Sille ilmestyi silmäänurkkaan iso punainen patti, joten kävin pyytämässä tiskiltä eläinlääkäriä paikalle. Kerroin patista, ja hän katsoi silmää nopeasti ja sanoi "jos se oli vaan verta" operaatiosta, sanoin että ei, kyllä siinä patti oli.. Ei sanonut siihen enää mitään. Myöhemmin käytiin päivystävällä eläinlääkärillä toisen vaivan takia, ja eläinlääkäri totesi koiralla olevan silmätulehdus. Riippuu, mille eläinlääkärille siis päätyy. Mutta, yksi ainakin oli todella asiantunteva. Mutta ei se kauheasti lohduta, jos muiden työntekijöiden takia ilmapiiri on huono ja paikka likainen. Jos en olisi eri vaivan takia päivystyksessä käyttänyt, en olisi edes tiennyt että koiralla on silmätulehdus. En suosittele.

    • Tiina Nieminen

      Älkää tosissaan menkö Tuonne keravan keski-uudenmaan eläinlääkäriin. :"(
      Shoco marsuni on nyt kuollut. Kiitos vain kun ette tutkineet kunnolla marsuamme. Sain vain vaivaset ruoka ruiskut, ja antibiootit. Ja ison palan surullista ikävää.
      Eläinlääkäri silloin totesi, että joo hänellä on mahassa jotain vikaa, jonka vuoksi
      ei suolisto toimi. Että kyllä hän paranee. Sitten kun me tultiin, niin kahden päivän päästä hän sai kahelta päivällä, kouristukset, ja lopetti hengittämisen.
      Lisäksi tyttäreni oli paikalla tämän kuollessa. :"(
      Tämä muistetaan ikuisesti!

      • Ratamonlehti

        Otan osaa suruunne Tiina.

        Onko tietoa mikä marsulle todellisuudessa iski ja minkä ikäinen pikkupotilas oli?

        Suoliston toimimattomuus kuulostaa ruokintavirheeltä.

        Marsuilla muilla jyrsijöillä ja kaneilla väärä ruokinta, kuten markettien siemenseokset, tekee eläimen sairaaksi. Jopa kohtalokkain seurauksin. Samoin kuin ylipainoiseksi päästäminen.


    • abckissakävelee2

      Kissallani oli muutama vuosi sitten hammas mennyt niin pahaksi, että se piti poistaa. Lääkäri poisti hampaan ja pumppasi kissan täyteen kipulääkkeitä. Viikon päästä todettiin, että maksa oli tuhoutunut lähes kokonaan ja kissa lopetettiin. Lääkäri muutenkin vaikutti tuolla ekalla reissulla hätiköivältä, tuntui että tällä oli vain työpäivän päättyminen mielessä (vietiin kissa myöhään iltapäivällä hoitoon). Ei edes muistanut antaa läökkeitä ennen kuin asiasta huomautin. Tässä vaiheessa läökäri oli jo lähdössä kotiin.

      Nyt muutama vuosi myöhemmin aikuisen lapsemme kissa muutti tähän kotiin. Kissalla on ollut aiemmin sieni-infektio, joka ei ole lähtenyt pois, vaan kissalla on paljaita ja kutisevia kohtia kehossa. Samaisella lääkäriasemalla saatiin asiaan juuri varmistus, hoidoksi määrättiin kortisonitabletteja ja jotain voidetta noihin kohtiin. Kysyin pitääkl käyttää kauluria ja vastaus oli, että kyllä jos kissa nuolee niitä kutisevia kohtia. Haloo, eikö tuo ole ilmiselvää, että kissa tekee juuri niin. Ilman kysymystäni kaulurin käytöstä ei olisi asiasta koskaan puhuttu. Lisäksi lääkäri ei maininnut mitään siitä, että koko talo tulisi siivota ja desinfioida, koska sieni levittää itiöitä kaikkialle asuntoon, josta kissa saa tartunnan uudestaan.

      En kyllä aio tuossa paikassa enää käydä, on vieläkin tarpeeksi paha mieli edellisen kissamne puolesta ja meno ei näytä vuosien aikana muuttuneen mihinkään.

    • Kannatetaan

      Ollaan käyty nyt muutaman kerran Keski-Uudenmaan eläinlääkäriasemalla ja meillä on pelkästään hyviä kokemuksia. Vaikka muutamana kertana siellä on ollut selkeästi kiirettä, oma koiramme on saanut hyvää, keskittynyttä ja asiantuntevaa hoitoa eläinlääkäreiltä. Lopussa Ell tuli vielä kertamaan kotihoito-/jatkohoito ohjeita lähtiessämme pois. Täällä vallitsi myös iloinen tunnelma ja ilmapiiri niin että itsekin lähdimme sieltä hymyssä suin pois. Aiotaan käyttää tätä eläinlääkäriasemaa jatkossakin, sillä myös hintataso on kohtuulinen kun vertaa isoihin eläinlääkäriketjuihin-/asemiin.
      Parempaa palvelua ei olla koskaan saatu missään ylihinnoitelluissa suurissa eläinlääkäriasemilla eikä pienemmissä yksityisissä klinikoissa. Varsinaisen kylmäkiskoista toimintaa on ollut monessa paikassa ja vielä normaalipainoinen kissammekin on haukuttu ylilihavaksi vaikka ylilihavuus näytti olevan ihan muualla kuin kissassamme. Mitään hymyhuulia ei näissä paikoissa myöskään olla tavattu. Tietenkin jää paha mieli jos eläimen hoito ei jostain syystä onnistu tai lopputulos ei ole paras mahdollinen. Tästä on itselläkin kokemusta viime keväästä kun jo kylläkin iäkäs koiramme sairastui. Koiraa tutkittiin lukuisia kertoja samassa paikassa ja mitään vikaa ei löytynyt. Koira sai vaan kovempia ja kovempia outoja kipukohtauksia ja taas se vietiin lääkäriin. Kaikki oli lähes tulkoon tutkittu, mutta mitään ei löytynyt. Kun koira vihdoin nukutettiin heinäkuussa 2016 sen jälkeen tuli tieto, että kaiken kipujen ja pahanolon takana oli ollut haimatulehdus. Kukaan vaan ei tätä vaihtoehtoa osannut epäillä. Kaikkein surullisinta siinä on se, että rakkaan koiran kärsimys pitkittyi.
      Mutta niinhän se on ihmistenkin kohdalla, että aina ei heti syytä välttämättä löydy outoihin oireisiin ja aina ei voida auttaa ja yllättäviä reaktioita voi tulla hoitojen /toimenpiteiden aikana tai niiden jälkeen.

    • kikkakolme

      Kävin kaksi kertaa, ensimmäisen ja viimeisen. Taisi olla omistaja joka oli paikalla. Tyly ja itseensä täynnä. Savion Eläinlääkärille pisteet.

      • haimanvajaatoiminta

        Savion eläinlääkäri ei meinannut minun koiralta ottaa millään verikokeita, koska ei uskonut että koirallani oli haiman vajaatoiminta. Vaatimalla vaadin, vihdoin otti ja mikä olikaan tulos?


      • Zalamanteri

        Savion Eläinläkäri jätti koirani tutkimatta ja se kuoli. Olivat pahoillaan ja toivottivat parempaa onnea ensi kerralla. Luulevat varmaan että koira voi kuolla kaksikin kertaa.


      • entinenasiakass

        Savion eläinlääkäriin en veisi edes kuollutta koiraa.


    • Anonyymi

      Olemme olleet kahden eri lemmikin kanssa yhteensä noin 16 vuotta Keski-Uudenmaan eläinlääkäriaseman asiakkaina. Asiakkuus päättyi siihen, kun yhden kerran annoin asiallista kritiikkiä, mutta kukaan ei tahtonut sitä kuunnella. Ei, vaikka pyysin heitä kuuntelemaan. On hämmästyttävää, että heillä on varaa moiseen ylimielisyyteen. On myös erikoista, ettei asioista tahdota keskustella. Luonnollisesti asiakkuus päättyi tähän. Jäi paha maku suuhun heidän tavastaan toimia.

    • Anonyymi

      Minulle jäi hyvin epäluottavainen fiilis kyseisestä paikasta. Jouduin viemään vanhan kissani röntgeniin, jossa selvisi reisiluun irtoaminen lantiomaljasta. Lääkärin mukaan kissalle suositellaan reisiluun pään poistoa, jonka voisi heillä tehdä yleislääkäri, mutta heti ei olisi aikoja. Kyselin siten aikoja muualta ja muissa eläinlääkäreissä hinta-arviot olivat paljon suurempia, koska ko. toimenpiteen tekee ortopedi. Soitin takaisin Keski-Uudenmaan eläinlääkärille ja kysyin, onko heillä yleislääkäri leikkaajana ja onko ok, että hänkin operaation tekee. Koska en tiennyt. Toimistoihminen sanoi menevänsä keskustelemaan lääkärin kanssa ja takaisin puhelimeen tullessaan kertoi, ettei lääkäri suostu leikkaamaankaan kissaani, vaikka ensin näin oli sanonut, koska epäilen hänen ammattitaitoaan! Olin aivan asiallinen, ihmettelin vain suurta hintaeroa eri lääkärien välillä ja tottakai haluan kissan omistajana tietää, kuka ja mitä lemmikilleni tehdään. Ilmeisesti ei olisi saanut. Enkä edes saanut keskustella lääkärin kanssa, välittäjänä toimi asiakaspalvelija. Kummallista toimintaa.

    • Anonyymi

      Meillä on oikein hyviä kokemuksia. Aina on koiramme hoidettu asiallisesti ja perusteellisesti. Jälkihoitoa varten on tullut kattavat ohjeet.
      Olemme moneen vaivaan saaneet ohjeita myös puhelimessa, eikä näistä soitoista ole laskutettu enempää kuin puhelimella soittamisesta yleensäkään.
      Esimerkiksi laajasti toimipisteitä omaavalla suurella yrityksellä, jolla on toimipiste mm. Vantaan Tammistossa ei palvelu ole yhtään parempaa, josko edes saman veroista. Tunnelma kuin terveyskeskuksessa ja hinnat aivan taivaissa. Puhelin ohjeita ei heiltä saa lainkaan. Olemme tyttäreni hankalan kissan kanssa joutuneet sinne, kun muualla ei ole ollut aikoja. En mene ellei ole pakko.
      Vantaan kaupungin eläinlääkäri oli aivan fiasko. Nukuttiva koiran, eivät tehneet pyydettyä hoitoa ja suosittelivat koiralle kuonokoppaa. Koira ei ole koskaan edes murissut kenellekään. Yksi lohjennut kynsi piti tarkistaa ja muut kynnet leikata, vain sotti oli ilmestynyt käpälään. Mitää ei ollut tehty. Hoito ohjeita ei tullut, koska eihän he olleet mitään vaivaa huomanneetkaan. Kuitenkin käärivät jalan pakettiin. Lasku oli 280€. En mene enää koskaan.
      Suuressa eläilääkärikeskuksessa Pitäjänmäellä hoito oli tavanomaista, mutta hinnat pilvissä. Menisin vain hätätapauksessa.
      Helsingin eläinlääkäri Viikissä on antanut tavanomaista hoitoa ja hinnat ovat olleet hieman korkeat, mutta jos muuta ei ole tarjolla voi sietää.

    • Anonyymi

      En vie lemmikkinä muualle, jos vain saan ajan Tuolta.

    • Anonyymi

      Olen nyt 4:n vuoden ajan ollut ko.elänlääriaseman asiakas lemmikkieni kanssa.
      Palvelu on ollut erinomaista ja erityisesti arvostan sitä, että siellä ei lähdetä tekemäänt turhia, kalliita tutkimuksia. Sellaiseen rahastamiseen olen tärmännyt mm. Evidensian klinikoilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe