Uskonnollinen tabu; Onko oraalinen seksi syntiä? (Suusexi)

Suusta iloa moneen..

Miten on 'päivän diakoni' eli tuomion antaja alustaja-kommentoija, onko mielestänne esim. myös suu- eli oraalinen seksinautinto syntiä ja tuomittavaa?
Syystä esim. ettei sen kautta voi hedelmöittää naista - (eikä miestäkään luonnollisesti) näillä näkymin?!
Raamattuhan ei kiistä seksuaalista nautintoa keneltäkään, eikä eroottinne nautinto ole vain ja ainoastaan tarkoitettu ns. heteroseksuaaliseen tarkoitukseen.

Eläimetkin nauttii seksistä, eikä siis ole vain ja ainostaan suvun jatkamisen tarkoituksella luotu eläinkuntaamme.
Eihän syöminenkään ole tarkoitettu vaan tuottamaan ulsotetta ihmisen tai eläimen peräsuolesta. Mutta anaalinen yhdyntä ja nautinto on myös mahdollista eri tavoilla, eikä sitäkään voi jakaa vain eri sukupuolten etuoikeudeksi, senhän voi tehdä singlenä, eli yksinkin mm.
Syöminenkin on nautinto ja samalla nälän tyydyttämisen muotoa yms. kaikkea vastaavaa!

28

846

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Gay jesus

      Ihminen jumalaa nokkelampi ja yrittää syödä peräaukon kautta mm vihanneksi.
      Mmm yritä sinäkin.

    • Moni-arvo kysymys.

      Jaa oletko tykännyt, ja löytänyt sopivaa vihannesta? Kerro millaista kokemusta?
      Minä mieluummin kasvattaisin vihannekset siinä - lannassa mutta en työnnä ruokaa sitä kautta sentään sisään!

      Kulli on ihan ok, ja nuolentakin jees... riippuu niin miehestä kyllä! ;)))

    • totuus
      • SuhteetKuntoon

        "Anaaliseksin aiheuttamt vauriot!

        Analliseksin aiheuttamat vauriot vastaan heteroseksin aiheuttamat vauriot:

        State of the World's Children 2009: Maternal and Newborn Health (UNICEF)
        raportin mukaan raskauden aiheuttamiin komplikaatioihin ja synnytyksiin kuolee vuosittain yli puoli miljoonaa naista ympäri maailmaa.


    • viziniekkari

      Kyseessä ei ole mielipideasia, vaan se on tutkittava tieteellisin menetelmin.

      1. Otetaan tutkittavaksi riittävän suuri määrä nuhteettomia testisubjekteja.
      2. Valitaan siitä riittävä määrä testattavia sopivalla otantamentelmällä jotka sitten altistetaan tähän oletettavaan paheeseen.
      3. Katsotaan kuinka moni nuhteettomista ja altistetuista päätyvät helvettiin ja kuinka moni ei. Koska tähän menisi niin kauan on kohtuullista nopeuttaa prosessia sopivasti käyttämällä vaikka ristiinnaulaamista

      jne jne

    • NAMINAMI691

      Kyllähän suikkari paremmalta kuin löysä pillu, tiesihän sen jo jumala antaessaan jeesukselle suihin.

    • Kaikki on kielletty!

      Totta kai se on syntiä!
      Seksi kuuluu avioliittoon ja vain kerran vuodessa lapsen tekemiseksi. Käyttää saa vain lahkon hyväksymää asentoa. Ja nautinto on sallittu vain miehelle. Nainen vaietkoon myös sängyssä!!!

      Kaikki nautinto on ehdottomasti seksissä kielletty. Tämä määräys ei koske niitä pappeja ja johtajia, jotka raiskaavat poikia ja lapsia sekä omia tyttäriään.

    • antihihhuli

      Nimimerkki "Kaikki on kiellety" maalaa satiirillaan esiin sen, miten ihminen pohjimmiltaan haluaisi elää kuin simpanssilaumassa. Vain johtaja saa paritella kenen kanssa haluaa, muut vain johtajan luvalla.

      Nykyisin kun lauman johtaja ei saa käyttää väkivaltaa muiden alistamiseen on ihminen nokkelana kehittänyt uskonnon samaan tarkoitukseen.

      • OttoPetteri

        Ymmärtääkseni satiirin sanoma oli se, että miksi ihmeessä ihan joka asiaan pitää sekoittaa uskonto ja lahkon määräykset.
        Eikö mitään saa thedä ilman, että asialla on lahkon hyväksyntä?
        Miksi lahkon johto puuttuu määräyksilään yksittäisen ihmisen omaan elämään?

        No siksi, että uskonto, kirkkokunnat ja lahkot ovat ihan pelkkä vallan väline. Väline, jolla pelotellaan ja määräillään lahkon jäseniä.
        Seksillä pelotellaan, että kasvaa karvoja käsiin yms., mutta laetadiolaiset hyväksyvät insestin ja lapsenraiskaukset omilta johtajiltaan.

        Rikollista kieroutta!


    • Suusta iloa
      Bakteerit ainakin vaihtuvat,siinä puuhassa lunssa saanti meklo varmaan.
      Avioliitton kuuluvat kaikki suuseksisitkin ei ulkopuolisiin suhteisiin.
      Korkea voissuussa on sitäoikeaa tyyliä mikä kuuluu liiton sislä puolelle.
      On se kausinsta hienon musiikin kanssa joka on hengellistä siinä sielkukin nautta täysin iloitsee luojastaan mitä hän on luonut että liitot olisivat kauniita.

      • 18+

        Ei siellä ole sen enmpää bakteereita kuin suusskaan. Suussa niitä on eniten, näin on tutkimukset osittaneet.
        Ei kai tuollaisista asioista kannat miettiä onko syntiä.


      • 18+ kirjoitti:

        Ei siellä ole sen enmpää bakteereita kuin suusskaan. Suussa niitä on eniten, näin on tutkimukset osittaneet.
        Ei kai tuollaisista asioista kannat miettiä onko syntiä.

        18
        Avioliittokin on jumalan lahja miehelle ja naiselle,ei sitä sovi unhoitta.
        Synti on se joka erottaa jumalasta,olise mikä tahansa mihin ihmisen mieli on sidoksissa.


    • AloysiousPendergast

      Ei vaan parhautta

    • voi sanomapitsi

      kaikkea sitä pitää kirjoittaa joutavalla jotain tiettää

    • sonkkuz
    • avioseksi
    • 28x...

      Anaaliseksi yksin näin miehenä on sanoisinko abstrakti kokemus enkä nyt ole varma olisiko se nyt niin herkkua. Suussa on lukemani(tiede-lehti) mukaan n. 2300 basiliskoa, pyllyssä n. 32.000... En edes ylety sinne... Ymmärrän aika pitkälle kaikkia seksuaalisia suuntauksia. Itselläni on kokemuksia thai-pojista parilta x;lta. Imuttivat oikein ammattitaidolla , ei moitetta, kuitenkin työ vähän nauratti kun en ollut oikein mukana.... Kokeilla kuitenkin piti koska....Itse olen vielä neitsyt vaikka olen ollut erimaalaisissa vankiloissakin....Neekerit eivät minua panneet vaikka yrittivät. Hymyilin kohteliaasti ja sanoin että jos kosket niin tuikkaan veitsellä jonka näet kyljessäsi?
      Nauroivat valoisasti niin kuin kaikki lakunaamat ja olimme kavereita.

      Jokainen arvioi tarinoideni todenperäisyyden; sanoisin itse että totta toinen puoli.
      Vankiloiden yhteisiin kylpyihin pyydettäessä sanoin että en tule ennenkuin heteroille saadaan omat kylpyvuorot! Sain olla täysin rauhassa varsinkin kun näkivät että hauiskääntö pihalla oli habaa... Koppiinikaan ei tultu kuin kysyttäessä. Lakaisuvuoroja kun kysyttiin niin sanoin etten varmasti lähde pankaa sinne ne lakupekat.

      Jos pyytäisitte lapsianne piirtämään lakunaamat ilman mustaväritystä ja pusuhuulia niin kuinka onnistuisi?

      Tämä nyt on kirjoitettu hieman humalassa joten sanojenvalinta olisi voinut olla toinenkin. Tunnustaudun rasistiksi täysin avoimesti. Täten.

    • Ja asiaan...

      Paavolalla ei ole yhtään minkäänlaista pätevyyttä ottaa kantaa näihin asioihin. Hän on maallikko. Esim. hänen näkemyksensä itsetyydytyksestä ovat typeriä. Kahden aikuisen ihmisen vapaaehtoinen sukupuolielämä ei kuulu muille.

    • Miettimispuu

      Törmäsin tässä talvella ihmiseen, jolla oli paha suusyöpä,
      ei voida parantaa,
      Puhe kuiskaamalla ja elämä muutenkin hiipumisvaiheessa.
      Yksi lääkärien toteama syy suun alueen syöpiin on juuri oraaliseksi
      ja siinä leviävät kaikenlaiset ötiäiset.Liekö riskin arvoista?

      • OttoPetteri

        Minä puolestani tapasin miehen, jolla kasvoi karvoja kädessä. Se oli rangaistus masturboinnista. Hänen veljellään kasvoi selkäranka kieroon samasta syystä.

        Tapasin myös erään elämänsä kunnossa olevan miehen. Hänellä oli elämä ja asiat hyvin ja hienosti. Hän oli harrastanut sekä lapsenraiskausta, että insestiä, mutta hänelle oli lahkon taholta annettu asia anteekai, koska hän kuului lahkon johtajiin.

        Semmosta se on tuo synti...


    • 1+8

      No ompa täällä asiallisia viestejä.

      Aloittajalta kysyn; mitä Raamatussa sanotaan haureudesta? Sallitaanko se vai kielletäänkö se? Luonnollisesti kielletään. Mitä haureus sitten on? Haureus on kaikki seksi, joka tapahtuu avioliiton ulkopuolella. Mutta onko suuseksi seksiä? On. Näetkö sen perässä sanan "seksi"? Seksi koostuu kaikista siihen liitetyistä toiminnoista: esileikki (=suuseksi), itse yhdyntä jne... Eli yhdyntä ei ole sama kuin seksi, vaan seksi koostuu useista toiminnoista.

      Mutta jos kristittynä et edelleenkään ole varma onko tämä syntiä vai ei voit jättää asian sisäiselle omalletunnollesi punnittavaksi. Tunnetko olosi yhä puhtaaksi tehtyäsi sen ja tunnetko, että et ole tehnyt yhtään eroa Jumalaan vai tunnetko syyllisyyttä ja omantunnon tuskaa sekä vääryyttä Jumalaa kohtaan?

      Raamatussa puhutaan lihallisesta- ja hengellisestä minästä. Ensisijaisesti meidän tulisi Raamatun mukaan hylätä "vanha" eli lihallinenminä joka on tämän maailman kiusauksien vietävissä, fyysisten riippuvaisuuksien ja nautintojen riepoteltavissa.

      • Anonyymi

        JOO! Minä olen täysin uskossa, helluntalainen ja uppokastettu, mut mä en aio olla runkkaamassa kyrpääni epäkuntoon siihen mennessä, että saan kymppitonnin tai pari häitä varten. Meillä on suu maistamista varten ja olen utelias maistamaan tulevan naiseni erilaisia makuja. Anyways mun mielestä jos olet kihloissa ja vakuuttanut sydämessäs, että menet naimisiin, niin taivaan herra oikealla puolella istumassa saa luvan joustaa tuomioissaan. Itsehän on minulle tämän armottoman himon asettanut. Useimmat uskovaiset ei vieläkään tajuu, että Jeesus tuli tätä varten, ettei meidän tarvii sekoilla jossain ylipyhyydessä ja selibaatissa, vaan, että saadan anteeksi heikkoutemme kun emme kykene noudattamaan erittäin haastavia lakeja. Maalaisjärkeä saa käyttää esim: kyrpä ei kuulu paskaseen reikään joka on vain ulostamista varten. Pillu pitäs kelvata. Olen siis joskus laittanut meisselin jonkun naisen peräreikäänkin, mutta tuli joka kerta hyvin syntinen olo.


    • höööööööh

      Siis ei esileikkiä-kö??

    • Anonyymi

      Eihän se ole seksiä alkuunkaan.
      Joku sairasmielinen on aivopessyt porukkaa luulemaan sitä seksiksi?
      Hehhehhheee
      Pornoa se on ja hullujen rattaiden aikaansaannos.
      Pysykää erossa siitä.

    • Anonyymi

      > Onko oraalinen seksi syntiä?

      Jos hylkäät Jumalan sen vuoksi.

      Mutta muuten, sanoisin, ettei se ole hyväksi terveydelle, siksi olisi viisaampaa tehdä jotain muuta, ellei halua esim. kurkkusyöpää.

    • Anonyymi

      Puhutaan Selipaatista mutta miten samalla naisten masturbointi olet ensinmäinen mies jonka kanssa harrastanu seksiä mutta 10 masturboinnu mitä tarkottaa olen selibaatissa voisitko sanoa olen ollu mastubpoimatta. 6 kk.

    • Anonyymi

      Ja Mnä luulin että Jari Sillanpää olisi Tilannu naishierojan herran jestas oliko se toisen miehenkanssa

    • Anonyymi

      Asiahan on kuin onkin kahdenvälinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      362
      4399
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1839
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1580
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1380
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1351
    7. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1345
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe