Tapaaminen Aapelissa

P. Jugi

Käkkyrä muista tulla huomena kello 18 Aapelin baariin Kontulaan, meidän on jo aika tavata, hametta et siis ota, vaan säästät se pomojen pikkujouluihin.
Me voidaan sopia sun kanssa kahden kesken nää asiat, ei atrvita pomoja, eikä turvamiehiä, joten mä tulen YKSIN, tule säkin.
Mikäli päästään sovintoon ja sä kerrot miksi aloit msuta kantelemaan, pyydät anteeksi, niin olen valmis lyömään kättä ja en käsi nyrkissä, vaan reilusti sopia sun kanssa ja mä tarjoan sulle oluen ja konjakin sopiiko?
Me siis tavataan Aapelissa ja ollan kuin miehet, jätä kaikki naismaiset kotkotukset kotiin, tää on miesten asia ja mä olen valmis sovintoon ja saadaan työrauha Hakunilaankin. Tule käkkyrä tule, huomena.

57

1051

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Stadin dösä ry

      Voisiko seriffi poistaa tämän viestin heti, ettei tällainen asiaton linja-autofoorumille kuulumaton viesti turhaan rönsyile!?

    • roope, Vantaa

      Jotta tämä palsta siistiytyisi, olisi tosiaan hyvä ettei me fiksummat alalla olevat lähtisi enää tämän kirjoittajan "kelkkaan"

    • Parta-Stefan

      Minä ainakin juki tulen paikalle, ollaan taas käsi kädessä niinkuin aina ja juodaan samasta tuopista sydänpilleillä. ja sitten teille petihommiin illan päätteeksi kuten tuttua on.

      • sulle stefan

        ihan tiedoksi, että tuskin tuo parta-jugi ottaa sun tarjousta vastaa ja ilmesty paikalle! Eihän tuo bigmouth kuulema aikaisemminkaan ole paikalla ollut, vaan laittanut ns. "kaverit kiikaroimaan" , jotta itse säilyisi tuntemattomana. Ois se kyl hienoo nähdä teidä imuskelemassa samasta sydän pillistä.Tosin tuo petihommakin kulminoituisi kuitenkin siihen, että tuo jugi sammuisi soffalle ja sä saisit miettiä, että miksi tuli lähdettyä moisen lusmun kelkkaan.


    • jugia pelottaa

      selkeesti että joutuu oikeesti vastaamaana jutuistaan. Ja joutuukin. Ko. häirikkö on jo asettanut koko palstan todellisuuden ulkopuolelle ja varmaan tulee saamaan todellisen knokoutin ihan vaan ns. tuomariäänin. Hyvä niin sillä tuollaiset örkit pitää saada alalta pois lopullisesti.

      • näkijä hakunilasta

        on huomataavasti todennäköisempää, että näihin tapaamisiin ilmestyy yhdessä ufo, lumimies ja loch nessin hirviö, kuin juki. On se sellainen tissiposki veivikaula mammanpoika, ettei paljo jätkää näy vaikka uhon kasvottomilla nettipalstoilla on kova.


    • Ari Kähärä

      Parta jugi kutsui valssiin aapelin parketille klo. 18.00 , mutta eihänestä taas ollu kuitenkaan valssiin tulijaksi. Laitoin sille tekstarin 18.07 ja kysyin että missä on kun piti tavata, mutta jossain mellunmäen räkälässä vrt. aapeli oli kuulema ilmaisen kaljan tunti. (köyhä)No ei tuo mitään uutta ollut. Jo 6 kerta kun tuo reppana hyyppä jätti tulematta.Jugi, Very bigmouth, mutta siihen se jääkin. No hemmo on jo kuitenkin jo merkattu, joten enyway valssinaskeleet tulee vielä oppimaan. Henkilökohtaisesti en rasita tätä palstaa tämän asian tiimoilta ja olen osaltani pahoillani jos palstan todellinen luonne on kärsinyt ko. asiasta Tosin minusta riippumattomista syistä.Arrivadertsi, palaan palstalle vain oikeiden alaan liittyvien julkitulojen kautta.

    • AK on oikea mies

      toisin kun tää häirikkö parta jugi. Olisi parasta jos ylläpitäjä bannaisi tään jugin lopullisesti pois tältä palstalta. Moista alan uskottavuutta pilaavia tyyppejä kun ei tarvita alalla, eikä tällä pastalla.

    • kulkuri

      Hyvä SOA Lpr ! Ei se immeinen tavoistaan ja tottumuksistaan vuosikymmenien mittaankaan hevillä luovu.

    • Mitä ilmeisemmin

      tää oli positiivinen kommentti! Tavat ja moraali pitää olla aina kohillaan kuten AK.lla on, ainakin mun mielestä.

    • Toveri LPR.

      Hei, Ak, sä taas tapas mukaan kehut itseäsi eri persoonalla, näinhän teit jo Karjalassakin ja kun olimme saman puolueen jäseniä sun kommervenkkis tuli tutuiksi. Koskaan sä et ole ollut puheittes takana kuin MIES, vaan olet vaihtanut puoluettakin kuin paitaa. Täytyy sanoa, että ryhdikkäästi kannat hameesi.
      Työpaikalla sä olit aina se vastarinnan kiiski, aina olit joka ainoassa asiassa samaa mieltä kuin työnantaja ja EK:N herrat ja työkavereitasi ja ammattiliiton jäseniä aina selän takana nakersit. Kaiken tämän kun tietää, niin en ihmettele , sitä, että sinulla ja tällä Jugilla on erimielisyyksiä(luulen, että näitä "jugeja" on enemmänkin työpaikallasi).

      Nostahan nyt itseäsi niskasta, käy katsomassa peiliin ja mieti, sullakin voi olla vielä muutoksen mahdollisuus, käytä se, niin et näivety, siihen asti kannat hamettasi kuin mies.

      • näkijä hakunilasta

        Ja tämän kommentin siis tarjosi parta-Jugi


      • mikä helvetin

        toveri LPR. Sulla ei liene mitään yhteyttä ko. kaupunkiin saati henkilöön jota panettelet anonyymin suojassa. Eikö teissä herjanheittäjissä ole senverat selkärankaa, että osaatte esiintyä omana itsenänne vai peloittaako seuraukset? Välillä ollaa kulkuri ja välillä toveri,välillä taas parrakaita ja sitten taas ilman partaa. Melkoisen säälittävää touhua, jota ei kukaan tule noteeraamaan.


    • jouko mies

      voisiko tämän viestiketjun katkaista, ja pyytää näitä kirjoittajia siirtymään jollekin muulle osiolle. SERIFFI; please!!! Hävettää olla linja-autonkuljettaja!

      • älä hyvä mies

        häpee ammattias jonkin neurroottisen jugin takia. Tää jugi kun on vain sellanen heikkopeikko, joka ei uhoiluistaan huolimatta koskaan A`mennä paikoille joihin itse kaverin pyytää ja toisekseen ei ole omalla työpaikallaankaan (hakunila?) kenenkään kaveri. Mutta näitä umpimielisiä ammattiin kuulumattomia on täällä PK-seudulla valitettavan paljon. Mistä noita sitten tuleekaan.


    • Jugi Terve

      Käkkyrä, mä annan sulle taas mahiksen jutella eli 25.8 lauantai kello 18 AApelin baari, tule ja tehdään sovinto.
      Onko susta siihen, siihen vaaditaan miestä ja hameen voit jättää kämpille.
      Sä aloiti tän leikin, minusta olet puhunut pomoille kaikenlaista ja moni muu kaveri Hakunilassa on samaa mieltä, mutta mä olen parkkiintunut jätkä, kestän skeidan, mutta haluan kuulla sulta itseltäsi miksi?
      Tule puolentoista viikon pääsät eli 25.8 kello 18 AAPELIIN, mä olen siellä ja haluan sopia, olet maapähkinävoita ja mansikkaa kantanut ahkerasti pomoille, mutta se on sun juttus, mutta työkaveista älä puhu selän takana. Me voidaan asia sopia ja älä uhkaile mua enään, mä haluan olla duunissa ja rauhassa ajaa ajoni.
      Käkkyrä tule 25.8 kello 18 paikan tiedät ja tule YKSIN terveisin. Jugi.

      • parta-Jugi

        nii ja Käkkyrä sitten kun tuut tapaamiseen, niin muista että mut, jugin, tunnistat siitä, että mulla on vaaleenpunainen minihame (ei alkkareita), violetit verkkosukkahousut ja D-kupin tissit poskina. Eli varmaan tunnistat, ei toista näin irstasta näkyä ole kehä-III:sen sisäpuolella.


      • parta-Jugi

        nii ja Käkkyrä sitten kun tuut tapaamiseen, niin muista että mut, jugin, tunnistat siitä, että mulla on vaaleenpunainen minihame (ei alkkareita), violetit verkkosukkahousut ja D-kupin tissit poskina. Eli varmaan tunnistat, ei toista näin irstasta näkyä ole kehä-III:sen sisäpuolella.


    • neuro jugi

      lienee isoin idiootti koko joukkoliikenne palstan olemassaolon historian aikana! Uhoa, selittelyä, vaatimuksia, kehuja kuinka kavereiden kanssa muka jossain hakunilassa naureskelee ja kuitenkin yksin taapertaa kuin repesorsa aavikolla. Onkohan työterveyden tiimoilla olemassa mitään mielenterveysyksikköä, johin tälläinen jugi olisi ohjattavissa? Hemmo esittää vaateita tapaamisista, mutta ei itse kykene tapaamisiin. Nopeet on kuulema kädet, mutta ehkei jalat ole yhtä nopeita, tai sitten ne ovat jopa nopeempia ja suorivat tiehensä ennen tapaamisia.

    • Parta-Jugi

      Käkkyrä. älä kirjoittele mun nimellä jooko.
      Mä olen Aapelissa 25.8 kello 18 ja odotan sua, frendillä on synttärit perjantaina täyttää pyöret 40 v, joten otetaan kunnon lärvit ja viina menee, mutta lauantai olen tikkana paikalla Aapelissa ja mä tulen yksin, tule säkin nyt Yksin, jätä ne tukijoukkos pois. Mä haluan sopia, ole mies, älä aina hamemies eli tule rehdisti juttelemaan.Mä en halua enään riitaa, jso joku puhuu, että sä istut Nallessa, niin ihan sama mulle, mä haluan Aapelissa sopia aj kuulla sun suustasi, miksi aloit puhumaan musta paskaa, mä en saa pyhtätöitä kuin hyvin ahrvoin, sä taas kärkyt niitä ja luueln, että sun puheittes takia mä ja muutama muu kaveri hakunilassa ollaan huonommilla listoilla. Käkkyrä mä olen satavarmasti 25.8 kello 18 Aapelissa ja odota sua kertomaan totuuden ja olen jopa valmsi sopimaan sun kanssasi, ilam pomoja, Sopiiko tämä sulle T. JUGI

      • näkijä koskelasta

        älä jugi jauha paskaa. Sulla ei ole ainuttakaan ystävää joten et voi siis olla niiden synttäreilläkään (paitsi tieten sun ajatuksissasi)


      • tuntuu tuo
        näkijä koskelasta kirjoitti:

        älä jugi jauha paskaa. Sulla ei ole ainuttakaan ystävää joten et voi siis olla niiden synttäreilläkään (paitsi tieten sun ajatuksissasi)

        jogi eiku jugi olevan elävän jossain fantasiamaailmassa. Välillä se velkoja perimässä kera nahkaliivien ja prätkää päräytellen(lue fillari jossa on ns. räpättimet), välillä se on posessa kun pyyhkii tusinalla kundeja hakunilan ostarin pihaa, välillä se on taas jossain missä sen ei pitäisi olla, nyt sitten frendin jota ei ole synttäreillä ja viinaa menee ;) ja kuitenkin joka helkatin vkl se uhoilee ja kutsuu ak tapaamiseen, vaikka kuitenkaan itte ei uskalla olla paikalla. Jugi uhoilee ja esittää, mutta pelkää sitä hetkeä kun se aita tulee vastaan. Mä uskon vahvasti, että se aita on jugille ylittämätön. Neuroottinen idiootti jokatapauksessa tää hakunilan varikon suosituin tyyppi jugi on.


    • masa headhill

      seriffi, tee jotain näille kirjoitteluille!!! Eivät ole linja-autoaiheisia, vaan en viitsi sanoa mitä....!!!!

      • masa headhill

        pyydä mieluimmin sefua bannaamaan tuo jugi pois palstalta lopullisesti, niin nää se ääliömäiset aloitukset ja uhopurkaukset eivät enään häiritse todellisia keskusteluja. Tuo jugi on tään palstan ainut syöpä.


      • jugi boothill
        masa headhill kirjoitti:

        pyydä mieluimmin sefua bannaamaan tuo jugi pois palstalta lopullisesti, niin nää se ääliömäiset aloitukset ja uhopurkaukset eivät enään häiritse todellisia keskusteluja. Tuo jugi on tään palstan ainut syöpä.

        olen edellisen kanssa täysin samaa mieltä. Mitä tässä nyt on seuraillut tämän monikasvo jugin , milloin parralla, milloin ilman ja milloin milläkin naamarilla, niin sairashan tuo tyyppi on. Jos tällä palstalla on sefu, niin olen samaa mieltä, että bannatkoon tuon monikasvo jugin lopullisesti tältä palstalta. Syytäkin on, sillä ko. jugi on useaan otteeseen toiminut palstan sääntöjä vastaan!


      • öl9898
        jugi boothill kirjoitti:

        olen edellisen kanssa täysin samaa mieltä. Mitä tässä nyt on seuraillut tämän monikasvo jugin , milloin parralla, milloin ilman ja milloin milläkin naamarilla, niin sairashan tuo tyyppi on. Jos tällä palstalla on sefu, niin olen samaa mieltä, että bannatkoon tuon monikasvo jugin lopullisesti tältä palstalta. Syytäkin on, sillä ko. jugi on useaan otteeseen toiminut palstan sääntöjä vastaan!

        Jugi on ihan tyypillinen normiälykäs bussikuski ja tällä palstalla kavereittensa joukossa


      • Bussikuskit on
        öl9898 kirjoitti:

        Jugi on ihan tyypillinen normiälykäs bussikuski ja tällä palstalla kavereittensa joukossa

        keskimäärin normiälykkäitä, mutta jugi ei kuulu tuohon joukkoon. Eikä jugilla ole kavereita, siksi hän kait on niin seko.


    • Jugi+++

      Käkyrä, tule huomena 25.8 kello 18 Kontulaan aapelin baariin, mä odotan sua. Meidän on aika puhua ja sä kerrot miksi aloit pomoille musta kantamaan viestiä, mä voin tehdä sovinnon, jos susta on miestä siihen
      Hakunilassa on meitä kavereita, muitakin, jotka suuttuneet sulle, sun nuoleskelulle ja pannarin kantamiselle pomoille ja kuiskuttelulle. Ota vastaan, miehisty, mä halua jutella ja vaikak nopeet käde en muuta kuin haluan sopia, mä tarjoan sulle drinkit ja kaljat, jos uskallat tulla kerankin Yksin ja lupaat, että tää on meidän välinen asia. Mulla on pitkä työputki takana aj tänään frendin 40 v synttärit, joten viunaa menee, mutta Aapelissa olen huomena kuin palokärki paikalla, mä haluan nähdä onko susta miestä tulemaan
      Käkyrä sulla ei ole kavereita, sä olet omalla itsekehullas karkoittanut kaikki ympäriltäsi ja sä ajat ne paremmat päivät, muut ajaa paskaa, koska sä osaat nuolla, mutta miski huononsit mun asemaani puheillasi?
      Käkyrä mä odotan sua huomena satavarmasti olen Aapelissa, jos tulet Yksin

    • Hki 94

      Oliskohan Kiharalla munaa mennä yksin, Persuissa kun oli niin puheidensa takana ei ollut ja joutuikin puolueesta lähtemään aika livahkaan. Mutta sopikaa pojat, sopikaa.

      • jugi se vaplaa

        peloissaan ku haavanlehti. Yhtenkään tapaamiseen ei itse ole kuulema mennyt ja silti terhistelee. jugia taitaa odottaa vielä tapaaminen jota ei haluaisi, mutta itteppähän on ryntäillyt.


      • simo.ol.
        jugi se vaplaa kirjoitti:

        peloissaan ku haavanlehti. Yhtenkään tapaamiseen ei itse ole kuulema mennyt ja silti terhistelee. jugia taitaa odottaa vielä tapaaminen jota ei haluaisi, mutta itteppähän on ryntäillyt.

        siis se hölmö jugihan on koko linnunradan suurin ja pahin tissiposki. Ei ole edes nimeään julkistanut kun on niin raukka, että ei vaan uskalla.


      • Hakunilan Matti
        simo.ol. kirjoitti:

        siis se hölmö jugihan on koko linnunradan suurin ja pahin tissiposki. Ei ole edes nimeään julkistanut kun on niin raukka, että ei vaan uskalla.

        Suurisuut kuten tää jugi ovat suurimpia pelkureita, kovia uhoomaan mutta ei ole miestä kuitenkaan olla itsensä näköinen tai edes niminen. Tää jugi aina selittää kuinka muka Hakunilas naureskellaan AK.lle, mutta enpä oo juuri huomannut moista riemua. Itseasiassa pinvastoin. Tää AK eli Ari on hyvin sosiaalinen ja asiapitoinen kundi kaikissa toimissaan, niin töissään, kuin myös mielipiteissään eri keskusteluissa.
        Rehti ja avoin ja sanoo mitä ajattelee, mutta ei tuomitse muiden näkökantoja. Sivistynyt ja verbaalisesti lahjakas kaveri. Kohta varmaan tää monikasvo jugi tuomitsee tämänkin kommentin Arin tekemäksi, mutta erehtyy. Arilla on varikolla kavereita, mutta tällä nobody jugilla tuskin ollenkaan, tai sitten vain joku yhtä urpo.


    • hyvä jugi!

      partajugi on mun idoli!

      • hyvä jugi!

        ja koko hameporukka joka juoksee sen helman perässä, ja juoruaa keskenään samaan aikaan. ;)


    • _seriffi

      Kyllästynyt tohon jukin tyhjään suunpieksentään.'
      mä meen tänään aapeliin ja katsotaan onko juki siellä. Jos on niin en tarjoa tuoppia, mutta luuvitosen kyllä.

      Mutta tänään kello 18 selviää näkyykö mitään jukia vai onko taas livistänyt

      • Ari Kähärä

        Ei ollut jugista taaskaan tulijaksi ei, ts. livisti tai ei edes livistänyt ku ei uskaltanut tulla paikalle. Uhoa on, mutta ei ole miehestä tulijaksi. No eipä tuo mitään uutta ollut. No jugia odottaa kyllä monitahoiset tapaamiset, joita ei varmaan haluaisi. 7 tapaamispyyntöä, mutta reppanaa ei näkynyt. Seuraava tapaaminen onkin sitten ihan eri tasolla.

        Jugille erikseen. TIK TAK TIK TAK.........


    • Inha itä!!!

      Kontulassa ei asu kuin juoppoja ja somaleita, itä-helsinki on muutenkin täysi slummi!!!!!!

    • ei pidä

      paikkaansa. Itä-Helsinki on kehitymisen paikka ja tulee korvaamaan Helsingin kehitystä pitkälle. Huom. meillä on satama ja ns. infa. Mitä sulla on?

    • Käri Ähärä

      Jep, siellä nähään.

    • Partajugi

      No milloinkohan siellä nähtäisiin, tai Helmi-Grillissä missä alun perin on pitänytkin ?
      Saisi sovinnon tehtyä, vaan kun ei suostu.
      Pasilassa kyllä ravaa, on puhelimessa kertonut, mutta on siellä käynyt joku muukin ja vastauksen saanut, että mikäli Kähärä ei suostu sovinnontekoon kanssani, eivät he enää pistä tikkua ristiin asian hyväksi kun tulee seuraavan kerran itkemään saatuaan meiltä Hanurilan hymyveikoilta söpöt alusasut ja niitä käy sitten konstille esittelemässä.
      Niin että Käde !!! Halko on nyt sulla , valitse itse !

      • asiatkunnossa

        Eivät ole laittaneet tikkua ristiin tähänkään päivään mennessä. Aloitit tämän joskus kuusi vuotta sitten. Eikö elämääsi tule sisältöä ollenkaan? Vai onko olut sulattanut aivosi maksan kera. Taitaa olla jo kirroosia?


    • Partajugi

      Niin kauan on yritetty tässä saada sovintoa aikaiseksi ja tarjota kaljat anteeksiannon eleenä Kähärälle, mutta riidanhaluisena tyyppinä tunnettu kun on, ei ole suostunut muuta kuin itkemään Pasilan pojille kun ne Hanurilan pojat pilkkaa.
      Ei ne Pasilassakaan korviaan lotkauta kun heillä tärkeämpääkin tekemistä ja varsinkaan kun sovintoa yritetty ja hän kieltäytynyt.
      Sillä kun uusi miesystävä Juhana, niin siitäkin mustasukkainen vaikka turhaan, sillä ei me heteromiehet heiodän touhuistaan välitetä. Heilläpä sitä lienee sitä elämän sisältöä.

    • Anonyymi

      No tissiposket ! Milloin äitinne ja miehenne päästävät teidät ? Ai niin ja prideviikkokin teillä vielä. No ottakaa Juhanakin mukaan seuraavana perjantaina kun nyt ei duunin takia käy tulevana.
      Sinne Helmeen , niin saadaan sovinnot tehtyä ja se joka riitaa haluaa rakentaa, niin kyllä siihenkin mukaan lähden.
      Ei sitten Pasilan poikia itketä eikä vaivata parin pikku mustelman takia !

      Partajugi

    • Anonyymi

      Eipä taida olla tissiposkia näkynyt Helmessä ei.
      Nyt jos koskaan olisi otollinen aika suunnitella tulevia taisteluita työväestön , erityisesti kuljettajien hyväksi.
      Työnantajat sekä isännänneidit pelkäävät rutosti tällähetkellä, sillä heillä ei ole varaa yhteenkään menetettyyn työpäivään, joten alkaa olla laukaisun paikka, mikäli haluatte parannuksia työaikoihinne ja oloihinne !!!

      Talkoo-Taavetti

    • Anonyymi

      Ei näkynyt taaskaan kun Taavetin ja porukan kanssa odottelimme.
      Kertokaa sitten joku muu paikka mihin äiti teidät päästäisi tai miehenne, niin tavataanko siellä sitten ?

      Parta-Jugi

    • Anonyymi

      No tissiposket...Miten on ?

    • Anonyymi

      Minä tulossa huomenna perjantaina 20.9 klo 18.
      Mutta Helmigrilli on nykyään Ilano, mutta paikka sama

      Helbheikki

    • Anonyymi

      Minäkin voisin tulla perjantaina kunhan saataisiin sinne ne sopijapuoletkin paikalle ilman ketään kiikarimiehiä, kuten itse muotoilee.
      Miten voi olla Käde se teidän sovinnon teko niin ylivoimaisen vaikeaa ja saisit kaljatkin päälle, et päällesi suinkaan ?
      Kait sä mulle voit kertoo. Olen eläkkeellä ollut ja pysyn.

      Karju Heinolasta

      • Anonyymi

        Vaikeaa tuntuu olevan ja saa nähdä tuleeko tänäänkään ja edes heitä, jotka niitä mustelmia lupailivat.
        Paikalla vastaanottamassa tänään klo 18 ja Helmigrilli Kontula, nyk Ilano

        Parta-Jugi


    • Anonyymi

      Kun anniskelupaikat taas pikkuhiljaa aukenevat, niin eiköhän mennä taas .

      Helbheikki

    • Anonyymi

      Perjantaina 3.9 taas vanha jengi koolla ja odotellaan Käkkyrääkin tulevaksi.
      Voidaan tulevaisuudessa kerääntyä rav Pikkulintuun, mikä on siinä ostaria vastapäätä kadun toisella puolella 57 päättärillä.

      Parta-Jugi

    • Anonyymi

      No niin...Milloinkohan se Kähärä sitten pistää minut vastaamaan jutuista joista väittää tälläkin palstalla minun joutuvan vastaamaan...?
      Perjantaina 12.11 klo 18 alk. olis tilaisuus rav Pikkulinnussa se minulle saada aikaiseksi, mutta eihän se lakkorikkuri muun muassa, saa sitäkään aikaiseksi.
      Sovintokaljat tarjoisin vielä senkin lisäksi vaikka laittaisi minut satimeen, mutta kun ei se minua saa satimeen.
      Ollaan ilmeisesti minä ja me kaikki Hanurilan Hymyweikot sille liian suuri vastus.
      Mutta perjantainahan tuo nähtäis jos äitinne tai miehenne iltalomaa tissiposkille myöntelee.

      Parta-Jugi

    • Anonyymi

      Eipä näkynyt tissiposken tissiposkea eilen ainakaan, eikä kuulemani mukaan viikko sittenkään.
      Eilen odoteltiin koko kööri Käkkärää ja kumppaneitansa paikalle tuleviksi, mutta lienee miesystävät kiellelleet. Ei saa olla myöhään ulkona.
      Olisi jo mukava ja aikakin jo nähdä se Jugin ja Käkyrän sovinnonteko, vai onko se Kädekäkyrä niin riidanhaluinen tyyppi ettei halua sopia tai kehtaa meille naamaansa näyttää.
      Minäkin Heinolasta asti paikalle vääntäydyin. Toki oli muutakin asiaa pääkaupunkiin.

      Karju Heinolasta

    • Anonyymi

      Eiköhän mennä tulevana perjantaina katsomaan millaisia veijareita nämä ovat !!!

    • Anonyymi

      Kutsu voimassa kaikille yhä edelleenkin jatkuvasti.

      Parta Jugi

    • Anonyymi

      Tänään taas ja jos vielä vittumainen päällikkömme Syvämulkkukin uskaltautuisi paikalle, niin tarjotaan hänellekin kaljaa eikä nyrkkiä.

      Helbheikki

    • Anonyymi

      Ei näkynyt lisäksemme ketään uhittelijoita, joten Syvästi olemme pettyneitä teihin luusereihin.

      Helbheikki

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe