Nespresso kapsuloiden hinta?

Paljon maksaa nespresson kapselit tilattuna koti ovelle. Haluaisin tietää ennenkuin lähden tilaamaan laitetta, kun nespresson sivulta sitä ei löydy. Älkää sekoittako nescafen laitteisiin. Olen myös miettinyt paulig:n mutta enempi ihmiset kehuvat nespresson keittiä.
Ilmoita


Ihan helvetin kalliita, ja suurin piirtein samaa paskaa saa tehtyä perinteisellä kahvinkeittimellä.
Ilmoita
Pure Origin

New Dulsão do Brasil € 0.47
Indriya from India € 0.47
Rosabaya de Colombia € 0.47
Espresso

Ristretto € 0.42
Arpeggio € 0.42
Roma € 0.42
Decaffeinato Intenso € 0.42
Livanto € 0.42
Capriccio € 0.42
Volluto € 0.42
Cosi € 0.42
Decaffeinato € 0.42
Lungo-valikoima

Finezzo Lungo € 0.44
Fortissio Lungo € 0.44
Vivalto Lungo € 0.44
Decaffeinato Lungo € 0.44

Toimitus maksaa jotakuinkin kympin ja minimitilaus on 50 kapselia, eli viisi pakkausta. Toimituksien pakkauskoot menee sillä viidenkymmenen jaolla.

MUN mielestä parhaat laadut noista on Arpeggio ja Ristretto. Arpeggio menee ihan mustana ja Ristrettosta väännän juomia. Kofeiinitonkin on hyvä, jos myöhään illalla tekee mieli mokkaa.

Pikamaitokahvivinkki: pari desiä kevytmaitoa mikroon (ei tulikuumaksi) sitten Ristretto joukkoon.
Prosessiin menee kaksi minuuttia aikaa..

Maitokahvit voi maustaa helposti jäätelöille tarkoitetuilla suklaa- ja kinuskikastikkeilla :) spray-kermavaahtoa unohtamatta..
Ilmoita
Vilkaisepa piruuttasi kaupan kahvihyllyn reunassa olevia hintalappuja. Niissä on mainittu vertailuhinnat (hinta/kg). Tavanomaisiin pakkauksiin pakatun kahvin hinnan saa kertoa aika isolla kertoimella, jotta päästään kapseleissa olevan kahvin kilohintoihin!

Minulle ei kukaan onnistu myymään Nespresso-kapseleita sen enempää kuin Cupsolojakaan! Jaksan tuhrata espressokeittimeni ja purkeissa myytävän espressojauheen kanssa kuten tähänkin saakka.
3 VASTAUSTA:
Moi. Nespresso on toki hinnakas mutta ehdottomasti helpoin
tapa valmistaa kohtuu laadukas espresso. Olen
koonnut sivuilleni arvioita kahvilaaduista ja
Nespresso järjestelmästä. Http:\\kahvimatka.webr.ly
Aliexpress.com:sta voi tilata kertakäyttöisiä ja uudelleentäytettäviä kapseleita, jotka voi täyttää omalla lempijauheella. Uudelleentäytettävät ovat sen verran työläitä tyhjentää, että suosittelen kertakäyttöisiä. Halvimmillaan 0,03 snt/kpl isossa pakkauksessa.
Sorry, 0,03 euroa/kpl eli 3 snt/kpl...
+Lisää kommentti
Onneksi hinta on kaikille sama!
1 VASTAUS:
Mutta tyhmyydessä on eroja..................
+Lisää kommentti
On syytä uskoa, että tuottoon ollaan varsin tyytyväisiä.
Ilmoita
Mitenkäs toteuttasit samanlaista helppoutta yhtään halvemmalla?
Yksittäinen erikoiskahvi helposti ja nopeasti.

Esim. itselläni menee pääsääntöisesti yksi kuppi kerrallaan, eli silloin kun itsellä sattuu tekemään mieli - ei tarvitse naisen tai kämppiksen mielipiteitä kysellä.

Toiset maksaa autosta vaikka kyllä polkupyörälläkin pääsee.
2 VASTAUSTA:
On aivan saatanan hankalaa tilata sumpit netistä. Kaduttaa että ostin Nespresson, sillä muiden merkkien kapseleita saa kaupasta.

Kuka ...ttu tilaa sumpit netistä?
gl37 kirjoitti:
On aivan saatanan hankalaa tilata sumpit netistä. Kaduttaa että ostin Nespresson, sillä muiden merkkien kapseleita saa kaupasta.

Kuka ...ttu tilaa sumpit netistä?
On kyllä ihan hirveän hankalaa istahtaa kahvikupposen kanssa koneen ääressä, näpytellä kahvitilaus, ja ehkä ihanaa Nespresson suklaata tai keksiä samaan tilaukseen, ja noutaa ruokakauppareissulla pakettiautomaatista.. N. 200 metriä kotoa:) Hih.
+Lisää kommentti
Saahan niitä esim Gigantista, ainakin just oli myynnissä.
Verratkaapa kahviloiden erikouskahvien intoja kapselihintoihin, niin yhtäkkiä tuntuu jo eulliselta. Joku latte maksaa 4-6 euroa tjsp ja parilla kapselilla saa laten...
Ilmoita
Kertoivat just Gigantista, et koko keskusvarasto on tyhjä kapseleista. Anto esitteen kouraan ja käski mennä nettiin :/
Jos läydätte kaupoista tai jostain Gigantista näitä kapseleita, niin suosittelen ostaan ne kaikki. Turhauttavaa tilata sumpit netistä, kuten "gl37" mainitsi aiemmin.
2 VASTAUSTA:
On järjen köyhyyttä ostaa kahvi kapseleissa.
varaa olisi kirjoitti:
On järjen köyhyyttä ostaa kahvi kapseleissa.
Ehdottomasti samaa mieltä, lisäksi se luonnonvarojen tuhlaaminen.........
Fiksu ostaa vaikka mutterpannn ja jauhaa omat kahvit.....papuja on sen sataa sorttia ja netistä saa tilattua, jos kaupasta ei löydy.
Itse ostan esim italian reissuilta parit kilon pussit papuja, ja sillä määrällä pärjää itkälle. Säilytys pakastimessa ja voi ruoja sitä toksua, kun lataat myllyyn......sen toreampaa kahvia et saa, etkä löydä......

Meikä pärjää aina ilman Clooneyn vellutoa............
+Lisää kommentti
Itse myöskin etsein hintoja. Aivan uskomattoman hyvää kahvia tulee tällä laitteella. Olen aina ollut henkeen ja vereen vastaan tällasia kotkotuksia, mutta kyllä vaihtui mielipide ekan kupposen jälkeen :) Suosittelen :)
Ilmoita
Ihanaa kun ei tartte enää juoda pahaa suodatin-shittiä. Minä tilaan aivan kaiken netistä; vaatteet, kengät, ruuat, sisustustarvikkeet, huonekalut, kodinkoneet, joten kapseleiden tilaus netistä on itsestäänselvyys. Tilaan jopa kotiovelle nämä Nespressot ja maksan siitä ylimääräistä toimituskulua! :-D
Ilmoita
Verkkokaupasta www.kahvinappi.fi löytyy kahvinappeja, nespresson, dolce guston, martellon ja lavazzan kahvikoneisiin. Kaikki kahvinapit 10kpl 2,90€
1 VASTAUS:
ne ei näyttänyt samalta ! oletko kokeillut ? ne on puolet halvempi :D
+Lisää kommentti
Huomio. !!! Lidlistä saa juurikin nespresson keittimeen soveltuvat kapselit n, 20 cent kpl. Hain tänään joten nespresso saa puolestani pitää kalliit kapselit. Olisin hakenut tosin niitä tänään kaupasta mutta hupsista, eipäs niitä olekaan saatavilla ja netistä en tilaa, se on varma. Maistoin ja ei häpeä nespresson kahvia lainkaan mutta valikoima tosin ei niin laaja kuin nespressolla on.
1 VASTAUS:
Mitenkä onnistuit laittamaan Lidlin kapselin Nespresso-koneeseen? Ne Lidlin kapselit kun ovat Dolce Gusto-laitteille ja aivan erikokoisia kuin Nespressot. Kaikenlaisia kuvitelmia täällä tulee vastaan...
+Lisää kommentti
Hei, en osaa sanoa hinnasta mutta varoituksen sana: kampanjoivat Nespressolla että saa 100 € alennusta kahveista, jos ostaa koneen, mutta itse en koskaan saanut omaa alennustani hvyityksenä, eli täyttä huijausta oli se. Olen ollut useasti yhteydessä sinne sekä nettisivujen, puhelimen että sähköpostin välityksellä ja kysellyt tuon hyvityksen perään, mutta sanovat vain että asia on vanhentunut eivätkä voi tehdä mitään. Eli ilmeisesti minun olisi sinne pitänyt viikottain soitella, ja kysellä perään, eikä vain odottaa, että asia tulee hoidetuksi, kuten luvattiin. En kyllä aio euroakaan enää laittaa sen firman tuotteisiin, joten täällä olisi yksi kone vailla käyttöä...
Ilmoita
Mielipiteeni kaikille kapselikahvikoneiden myyjille: ”Pitäkää tunkkinne!”

Saan kahvini lähikaupasta papuina jatkuvasti kympillä kilo. Juuri joulun alla sama tavara tarjouksena 7 € / kg (jokunen sentti allekin, so what).

Kilon pussista jauhaa toistasataa pressoannosta, annos siis alle 10 senttiä. Jauhamisessa ja pressokoneen täyttämisessä ei ole isokaan vaiva – mielekästä ja mukavaa puuhastelua oikeastaan.

Krups-merkkisestä pressonkrupsautuskoneesta maksoin kai satasen verran vuosia sitten,
De Longhi -mylly maksoi ehkä puolet siitä.

Yleensä en kahvittele isommin illalla, mutta puolisen tuntia sitten täräytin itselleni ja kanssakahvittelijalleni kupilliset. Itselleni sekaan tilkka viskiä, toiselle brandya. Näihin kahvinparannusaineisiin meillä huru-ukolla ja -ukottarella olisi nykyistäkin vähemmän varaa, jos olisimme typeryyttämme langenneet kapselihöpötysten houkutuksiin.

Aamukahvimme juomme pitkänä mukista, suodatinsellaisena. Puolen kilon paketista suodatinjauhettua köyhdymme 3,5 euron verran. Ei siitäkään aamua kohden kauheita kerry.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Nespresso kapsuloiden hinta?

Paljon maksaa nespresson kapselit tilattuna koti ovelle. Haluaisin tietää ennenkuin lähden tilaamaan laitetta, kun nespresson sivulta sitä ei löydy. Älkää sekoittako nescafen laitteisiin. Olen myös miettinyt paulig:n mutta enempi ihmiset kehuvat nespresson keittiä.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta