400 000 000 000 neljäsataa miljardia euroa

Rahat pois rosvoilta

Kultamunat kultalusikka suussa

Suuri ikäluokka pääsi syhteellisen pienellä koulutuksella hyviin hommiin, ja töitä riitti, toisin kuin tässä suurten ikäluokkien luomassa uudessa Suomessa, hyväveli verkostot toimivat rotaryt ja vapaamuurarit jakoivat sulle mulle sulle tyyliin omaisuuden Suomessa.

Rakentaminen oli halpaa eikä määräyksiltään sellaista pilkunnussintaa kuin nykyisessä suurten ikäluokkien luomassa Suomessa, myös lait olivat yksinkertaisempia.

Nykyisessä suurten ikäluokkien luomassa Suomessa kansalaisia valvotaan pikkutarkasti kameroilla ja pilkunnussintäsäännöillä mikä on tärkeä osa suuren ikäluokan harjoittamaa kontrollia jottei köyhä kansa nousisi barrikaadeille.

Pelkkä kiinteistöomaisuus suurella riistäjäikäluokalla, siihen päälle käteisvarat, autot, asuntoautot, osakkeet, korut, jne jne ei ihme että Katainen nostelee perintöverot valmiiksi pilviin.

104

793

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • odotahan vaan

      Omaisuuden uusjako tulee vielä ...

      • vituttaaaaaaaaaaaaaa

        TYÖTÄ!!!!!!!!!!!!!!!

        PERKEEEEEEEELEEEEEEE


      • Julle jankkeri

        Ime m*****, vetelä loispunikki!


      • dadbSAd qfqfqf
        Julle jankkeri kirjoitti:

        Ime m*****, vetelä loispunikki!

        Suuri ahne ikäluokka vaipoissaan
        http://grohn.blogit.uusisuomi.fi/2009/04/23/suuret-ikaluokat-syovat-nuorten-poydasta/
        Suuret ikäluokat syövät lastensa pöydästä, nuoret sukupolvet maksavat suurempia eläkeprosentteja kuin suuret ikäluokat samassa iässä. Ei siis ole riittänyt, että ympäristö tuhotaan, nuoret pannaan maksumiehiksi joka asiassa.

        Suuret ikäluokat eli nykyiset 60 vuotiaat, pääsivät helpolla elämän syrjään kiinne.
        -Työttömyyttä ei käytännössä ollut lainkaan
        -Työpaikkaan ei tarvinnut loppututkintoa ja kymmenen vuoden työkokemusta
        -Hyväveli-verkosto toimi, Suomi jaettiin sulle mulle
        -Rakennusmääräykset olivat yksinkertaisia, jopa hartiapankilla rakentaminen onnistui, kaivot voi kaivaa omaan pihaan, samoin kuin viemärit, nykyään jo pelkkään vesi- ja viemäriliittymään uppoaa 5000, sähköliittymään toinen mokoma ja byrokratiaan vielä kolmas, eikä talosta ole vielä tietoakaan. 10 000-15000 saa jo kuitenkin kasvukeskusten ulkopuolelta mökkejä, joissa liittymät valmiina.
        -Suuri ikäluokka on lisäksi onnistunut tappamaan lähes kaiken rehellisen yritystoiminnan Suomessa

        Suuri ahne ikäluokka omistaa Suomessa kiinteistöjä 400 000 000 000 ( autot, lentokoneet, veneet, tilit veroparatiiseissa, käteiset, osakkeet jne jne) euron edestä, joiden arvoa pitää keinotekoisesti pumpata koko ajan ylöspäin. Tämä tapahtuu mm. ottamalla Suomeen tuhansittain pakolaisia, joita suuri ikäluokka sitten majoittaa omistamiinsa kiinteistöihin yhteiskunnan kustannuksella.

        Seurauksena tänä päivänä vain aniharvalla on varaa rakentaa, ja harvoilla varaa ostaa oma kerrostaloluukku, ja ne ketkä ostavat saattavat itsensä loppuelämäkseen velkaloukkuun, joskus velka siirtyy jopa isältä pojalle.

        Suuret ikäluokat rakentelivat alhaisten kustannusten aikaan hartiapankilla ja vähäisillä lainoilla talon, joka 10-20 vuodessa oli velaton.

        Suuret ikäluokat ovat rakentaneet itselleen ihannevaltionsa, TukisukkaSuomen, tytön jolla on mustalaisen hame vanteineen.

        Vanne edustaa pyrokraattitätilaumaa, johon törmäät joka kerta kun menet virastoon selvittämään asioitasi ja yrität saada jotain aikaiseksi.

        Virastojen pyrokraattitätit lyövät sulle Suuren Ahneen Ikäluokan käskystä sellaiset teesit, ohjeet, pykälät ja käskyt, että liiat yrittämisenhalut loppuu kertalinttuulla.

        Suuri Ahne Ikäluokka on TukisukkaSuomitytön helmojen alla piilossa, sitä ei henkilökohtaisesti pääse tapaamaan, kuten ennen vanhaa "Kuules Reiska, mulla olis tähän työmiesaskin kanteen piirretty tämmönen projekti, voiks mä alottaa jo huomenna rakentamaan"
        Voi monopolien TukisukkaSuomea, jota pyrokraattilauma rahastaa surutta, ja torppaa kaiken pienyrittämisen jo alkuunsa.

        90-luvulla Suuri ikäluokka alkoi vainoamaan talkooporukoita, vaikka olivat itse aikanaan rakentaneet talonsa yksinkertaisilla säännöillä ja talkooporukoilla älyttömän halvalla, eli muutamalla kymppitonnilla.
        Suuri ahne ikäluokka syyllistää pätkätyöläiset, työttömät ja muut syrjäytetyt omasta "saamattomuudestaan"

        Nyt on kuitenkin niin, että työttömänä on satoja tuhansia hyvinkin koulutettuja ihmisiä, joilla monella vuosien työkokemus, mutta työpaikkoja nyt sattuu olemaan vain alle 10% työttömien määrästä.
        Kaiken kukkuraksi suuri ikäluokka vielä järjesti Suomen EU:hun josta reppufirmat ja niiden halpatyöntekijät polkevat Suomen työlainsäädännön, palkat ja ammattiliitot maan rakoon 1- 2 euron palkoilla.

        Vapautuvat työpaikat kusetusta, suuri osa suuren ikäluokan työpaikoista on ns. suojatyöpaikkoja, jotka lopetetaan sitä mukaa kun niistä suuren ikäluokan edustaja jää eläkkeelle. Eli mitään työpaikkoja ei ole luvassa.

        Suurella ahneella ikäluokalla on sen sijaan puutetta rakennusmiehistä, siivoojista ja vaipan vaihtajista, jotka tekevät työtä 1,5-2 euron tuntipalkoilla.

        Suuret ikäluokat tuottaa maahan mamuja, nostamaan keinotekoisesti kiinteistöjensä arvoa ylöspäin, rakennuskustannusten jatkuva nostaminen on vain osa järjestelmää, jolla lypsetään nuorempia ikäluokkia.
        Suuri ikäluokka tuottaa mamuja ulkomailta täyttämään suuren ikäluokan monet kiinteistöt, ja mamujen vuokrat maksaa veronmaksaja. Hyvä business suurelle ikäluokalle, huono business Suomelle.

        Nyt on jo useita pätkätyöläissukupolvia, jotka ei ole koskaan olleet vakituisessa työssä, ja tämä on suuren ikäluokan agendakin, saada luulemaan nämä sadat tuhannet ihmiset ja nuoret, että se on normaali olotila, mistä ei mitään tiedä, sitä ei kaipaa.

        Suurella ikäluokalla pätkätyöt olivat siis yhtä tuntematon asia, kuin nykyisillä sukupolvilla vakiduuni.

        http://www.ylioppilaslehti.fi/2006/03/10/sukupolvisodan-punainen-kirja/
        "Te olette pirun ahneita ja itsekkäitä ihmisiä. Ainoana päämääränänne on nyhtää nuorten selkärangasta kaikki irtoava, kerätä rahat ja painua sitten paratiisisaarelle ruskettamaan omaa napaa."


      • Suomi taantuu

        Mutta seuraavaan omaisuuden uusjakoon menee parhaassakin tapauksessa yli 20 vuotta, ja siihen mennessä Suomi on jo konkurssissa.


      • 2015 eläkkeelle

        Ei se itsestään tule, kyllä sitä pitää avittaa.


      • Kun veteraanit oliva
        Suomi taantuu kirjoitti:

        Mutta seuraavaan omaisuuden uusjakoon menee parhaassakin tapauksessa yli 20 vuotta, ja siihen mennessä Suomi on jo konkurssissa.

        Kun veteraanit olivat pelastaneet meille vapauden, syntyvät suuret ikäluokat. Kyseiset ikäluokat eivat aivan yhtä isänmaallisia olleet, sotilaspasseja polteltiin ja sorronyötä hoilattiin.

        70-luvulla ostettiin velaksi talo, jonka velan inflaatio kuitenkin nopeasti söi. Myös virkoja oli siihen aikaan paljon tarjolla, joten töitä riitti ja jos ei löytynyt niin hätätilahallitus pistettiin pystyyn jo muutaman kymmenentuhannen työttömän ilmaantuessa.

        80-luvulla suurilla ikäluokilla oli mahdollisuus tehdä rahaa, jos sitä halusi tehdä. Työttömyys väheni koko 80-luvun, poistuen vuosikymmenen lopussa kokonaan.

        90-luvulla tuli lama ja asuntojen hinnat romahti. 80-luvulla rahaa tehneillä suurilla ikäluokilla oli nyt hyvä tilaisuus osteskella asuntoja pilkkahintaan ja pistää ne vuokralle. Tänä päivänä niitä on mukava myydä ja niistä saa vähintään tuplahinnan, yleensä vieläkin enemmän.

        2000-luvulla suuret ikäluokat ovat alkaneet poistua työelämästä eläkkeelle. Monet lähtivä 55 vuotiaana eläkeputkeen ja eipä taida meillä nuoremmilla olla 55 vuotiaana asiaa eläkkeelle. Eläkkeellä monet muuttaa ainakin talviksi espanjaan, joten eläkerahat törsätään siellä eikä ne jää hyödyttämään Suomen kansantaloutta. Toki suomeen palataan viettämään veronmaksajille ne kaikkein kalleimmat vuodet ennen kuolemaa, jolloin terveyspalveluita tarvitaan eniten.

        Vertailun vuoksi 70-luvulla syntynyt valmistui koulusta keskelle 90-luvun pahinta lamaa. Ja 70-luvulla syntyneellä ei ollut mitään mahdollisuuksia vaikuttaa laman syntyyn. Sen sijaa suuret ikäluokat olivat vallassa ja paisuttaneet valtiontalouden siihen kuntoon, että satoja tuhansia joutui työttömäksi laman yllättäessä. 70-luvulla syntynyt on sinnitellyt näihin päiviin asti pätkätöitä tehden ja välillä ollen työttömänä. Vuokrataso on suomessa varsinkin helsingin seudulla järkyttävän korkea ja asuntojen hinnat karanneet täysin käsistä joten ei paremmasta kannata haaveilla. Moni ei enää edes haaveile kesämökistä tai muusta sellaisesta, saispa joskus oman asunnon.


        Yleensä sukupolvet jättävät maan jälkeensä tuleville sukupolville vähän parempana kuin itse on sen saanut. Suuret ikäluokat ei tähän pystyneet, tai tarkemmin sanoen eivät halunneet.

        Suurten ikäluokkien lahja tuleville sukupolville on noin 60 miljardia valtionvelkaa ja massatyöttömyys.


      • ssrfg aedf ae as
        2015 eläkkeelle kirjoitti:

        Ei se itsestään tule, kyllä sitä pitää avittaa.

        Suuret ikäluokat huijaavat väliinputoajaikäluokkia, mitään työtä ei ole tulossa suomalaisille. Suuren ikäluokan suojatyöpaikat lopetetaan sitä mukaa kun niistä mennään eläkkeelle. Suurten ikäluokkien suuret eläkkeet maksetaan valtion tuloista, palkansaajille ei rahaa riitä, vaan kaiken työvoiman suuret ikäluokat pyrkivät tuomaan ulkomailta.

        Pajamäki laskee, että eläkkeelle jäädään eläkeiän nostonkin jälkeen keskimäärin 59-vuotiaana. Näin ollen vuosina 1945–1950 syntyneistä suurista ikäluokista ensimmäiset ja suurimmat olisivat eläkkeellä jo tämän vuoden kuluessa. Työvoimapulasta ei kuitenkaan ole tietoa: Kukaan ei näytä kilpailevan nuorten osaamisesta. Työttömyys laskee nihkeän hitaasti.
        Selitys ristiriitaan on yksinkertainen. Homma menee Pajamäen mukaan niin, että kolme vanhaa työntekijää korvataan yhdellä. Esimerkkinä vaikkapa valtio. Pelkästään opetusministeriön alaisten yksikköjen odotetaan vähentävän nykyisten työntekijöidensä määrää liki 6000:lla.


      • Rajataukes

        Rajojen aukaiseminen oli suurten ikäluokkien temppu pudottaa suomalaiset työmarkkinoilta.


      • LottaSvärd-
        dadbSAd qfqfqf kirjoitti:

        Suuri ahne ikäluokka vaipoissaan
        http://grohn.blogit.uusisuomi.fi/2009/04/23/suuret-ikaluokat-syovat-nuorten-poydasta/
        Suuret ikäluokat syövät lastensa pöydästä, nuoret sukupolvet maksavat suurempia eläkeprosentteja kuin suuret ikäluokat samassa iässä. Ei siis ole riittänyt, että ympäristö tuhotaan, nuoret pannaan maksumiehiksi joka asiassa.

        Suuret ikäluokat eli nykyiset 60 vuotiaat, pääsivät helpolla elämän syrjään kiinne.
        -Työttömyyttä ei käytännössä ollut lainkaan
        -Työpaikkaan ei tarvinnut loppututkintoa ja kymmenen vuoden työkokemusta
        -Hyväveli-verkosto toimi, Suomi jaettiin sulle mulle
        -Rakennusmääräykset olivat yksinkertaisia, jopa hartiapankilla rakentaminen onnistui, kaivot voi kaivaa omaan pihaan, samoin kuin viemärit, nykyään jo pelkkään vesi- ja viemäriliittymään uppoaa 5000, sähköliittymään toinen mokoma ja byrokratiaan vielä kolmas, eikä talosta ole vielä tietoakaan. 10 000-15000 saa jo kuitenkin kasvukeskusten ulkopuolelta mökkejä, joissa liittymät valmiina.
        -Suuri ikäluokka on lisäksi onnistunut tappamaan lähes kaiken rehellisen yritystoiminnan Suomessa

        Suuri ahne ikäluokka omistaa Suomessa kiinteistöjä 400 000 000 000 ( autot, lentokoneet, veneet, tilit veroparatiiseissa, käteiset, osakkeet jne jne) euron edestä, joiden arvoa pitää keinotekoisesti pumpata koko ajan ylöspäin. Tämä tapahtuu mm. ottamalla Suomeen tuhansittain pakolaisia, joita suuri ikäluokka sitten majoittaa omistamiinsa kiinteistöihin yhteiskunnan kustannuksella.

        Seurauksena tänä päivänä vain aniharvalla on varaa rakentaa, ja harvoilla varaa ostaa oma kerrostaloluukku, ja ne ketkä ostavat saattavat itsensä loppuelämäkseen velkaloukkuun, joskus velka siirtyy jopa isältä pojalle.

        Suuret ikäluokat rakentelivat alhaisten kustannusten aikaan hartiapankilla ja vähäisillä lainoilla talon, joka 10-20 vuodessa oli velaton.

        Suuret ikäluokat ovat rakentaneet itselleen ihannevaltionsa, TukisukkaSuomen, tytön jolla on mustalaisen hame vanteineen.

        Vanne edustaa pyrokraattitätilaumaa, johon törmäät joka kerta kun menet virastoon selvittämään asioitasi ja yrität saada jotain aikaiseksi.

        Virastojen pyrokraattitätit lyövät sulle Suuren Ahneen Ikäluokan käskystä sellaiset teesit, ohjeet, pykälät ja käskyt, että liiat yrittämisenhalut loppuu kertalinttuulla.

        Suuri Ahne Ikäluokka on TukisukkaSuomitytön helmojen alla piilossa, sitä ei henkilökohtaisesti pääse tapaamaan, kuten ennen vanhaa "Kuules Reiska, mulla olis tähän työmiesaskin kanteen piirretty tämmönen projekti, voiks mä alottaa jo huomenna rakentamaan"
        Voi monopolien TukisukkaSuomea, jota pyrokraattilauma rahastaa surutta, ja torppaa kaiken pienyrittämisen jo alkuunsa.

        90-luvulla Suuri ikäluokka alkoi vainoamaan talkooporukoita, vaikka olivat itse aikanaan rakentaneet talonsa yksinkertaisilla säännöillä ja talkooporukoilla älyttömän halvalla, eli muutamalla kymppitonnilla.
        Suuri ahne ikäluokka syyllistää pätkätyöläiset, työttömät ja muut syrjäytetyt omasta "saamattomuudestaan"

        Nyt on kuitenkin niin, että työttömänä on satoja tuhansia hyvinkin koulutettuja ihmisiä, joilla monella vuosien työkokemus, mutta työpaikkoja nyt sattuu olemaan vain alle 10% työttömien määrästä.
        Kaiken kukkuraksi suuri ikäluokka vielä järjesti Suomen EU:hun josta reppufirmat ja niiden halpatyöntekijät polkevat Suomen työlainsäädännön, palkat ja ammattiliitot maan rakoon 1- 2 euron palkoilla.

        Vapautuvat työpaikat kusetusta, suuri osa suuren ikäluokan työpaikoista on ns. suojatyöpaikkoja, jotka lopetetaan sitä mukaa kun niistä suuren ikäluokan edustaja jää eläkkeelle. Eli mitään työpaikkoja ei ole luvassa.

        Suurella ahneella ikäluokalla on sen sijaan puutetta rakennusmiehistä, siivoojista ja vaipan vaihtajista, jotka tekevät työtä 1,5-2 euron tuntipalkoilla.

        Suuret ikäluokat tuottaa maahan mamuja, nostamaan keinotekoisesti kiinteistöjensä arvoa ylöspäin, rakennuskustannusten jatkuva nostaminen on vain osa järjestelmää, jolla lypsetään nuorempia ikäluokkia.
        Suuri ikäluokka tuottaa mamuja ulkomailta täyttämään suuren ikäluokan monet kiinteistöt, ja mamujen vuokrat maksaa veronmaksaja. Hyvä business suurelle ikäluokalle, huono business Suomelle.

        Nyt on jo useita pätkätyöläissukupolvia, jotka ei ole koskaan olleet vakituisessa työssä, ja tämä on suuren ikäluokan agendakin, saada luulemaan nämä sadat tuhannet ihmiset ja nuoret, että se on normaali olotila, mistä ei mitään tiedä, sitä ei kaipaa.

        Suurella ikäluokalla pätkätyöt olivat siis yhtä tuntematon asia, kuin nykyisillä sukupolvilla vakiduuni.

        http://www.ylioppilaslehti.fi/2006/03/10/sukupolvisodan-punainen-kirja/
        "Te olette pirun ahneita ja itsekkäitä ihmisiä. Ainoana päämääränänne on nyhtää nuorten selkärangasta kaikki irtoava, kerätä rahat ja painua sitten paratiisisaarelle ruskettamaan omaa napaa."

        Pahin moka mitä me suurten ikäluokkien naiset on tehty on se, että ei nielaistu teitä kun siihen oli mahdollisuuus.


      • vitun.oveliaovat
        Julle jankkeri kirjoitti:

        Ime m*****, vetelä loispunikki!

        Terveisin kusettaja-kapitalisti :)))

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/14263886/nain-kapitalistit-karkkyvat-perintojasi-

        Saalistajat kerääntyvät hyvälle apajalle ja noiden suurten ikäluokkien jälkeläiset ovat juuri ne uhrit, joita kusettajat nyt kärkkyvät, YLI-VELKAANNUTTAMISEN keinoin. Ryöstö on kokoomusmaisen sofistikoidusti suunniteltu, jakamalla silmittömästi lainaa.....


      • Anonyymi
        dadbSAd qfqfqf kirjoitti:

        Suuri ahne ikäluokka vaipoissaan
        http://grohn.blogit.uusisuomi.fi/2009/04/23/suuret-ikaluokat-syovat-nuorten-poydasta/
        Suuret ikäluokat syövät lastensa pöydästä, nuoret sukupolvet maksavat suurempia eläkeprosentteja kuin suuret ikäluokat samassa iässä. Ei siis ole riittänyt, että ympäristö tuhotaan, nuoret pannaan maksumiehiksi joka asiassa.

        Suuret ikäluokat eli nykyiset 60 vuotiaat, pääsivät helpolla elämän syrjään kiinne.
        -Työttömyyttä ei käytännössä ollut lainkaan
        -Työpaikkaan ei tarvinnut loppututkintoa ja kymmenen vuoden työkokemusta
        -Hyväveli-verkosto toimi, Suomi jaettiin sulle mulle
        -Rakennusmääräykset olivat yksinkertaisia, jopa hartiapankilla rakentaminen onnistui, kaivot voi kaivaa omaan pihaan, samoin kuin viemärit, nykyään jo pelkkään vesi- ja viemäriliittymään uppoaa 5000, sähköliittymään toinen mokoma ja byrokratiaan vielä kolmas, eikä talosta ole vielä tietoakaan. 10 000-15000 saa jo kuitenkin kasvukeskusten ulkopuolelta mökkejä, joissa liittymät valmiina.
        -Suuri ikäluokka on lisäksi onnistunut tappamaan lähes kaiken rehellisen yritystoiminnan Suomessa

        Suuri ahne ikäluokka omistaa Suomessa kiinteistöjä 400 000 000 000 ( autot, lentokoneet, veneet, tilit veroparatiiseissa, käteiset, osakkeet jne jne) euron edestä, joiden arvoa pitää keinotekoisesti pumpata koko ajan ylöspäin. Tämä tapahtuu mm. ottamalla Suomeen tuhansittain pakolaisia, joita suuri ikäluokka sitten majoittaa omistamiinsa kiinteistöihin yhteiskunnan kustannuksella.

        Seurauksena tänä päivänä vain aniharvalla on varaa rakentaa, ja harvoilla varaa ostaa oma kerrostaloluukku, ja ne ketkä ostavat saattavat itsensä loppuelämäkseen velkaloukkuun, joskus velka siirtyy jopa isältä pojalle.

        Suuret ikäluokat rakentelivat alhaisten kustannusten aikaan hartiapankilla ja vähäisillä lainoilla talon, joka 10-20 vuodessa oli velaton.

        Suuret ikäluokat ovat rakentaneet itselleen ihannevaltionsa, TukisukkaSuomen, tytön jolla on mustalaisen hame vanteineen.

        Vanne edustaa pyrokraattitätilaumaa, johon törmäät joka kerta kun menet virastoon selvittämään asioitasi ja yrität saada jotain aikaiseksi.

        Virastojen pyrokraattitätit lyövät sulle Suuren Ahneen Ikäluokan käskystä sellaiset teesit, ohjeet, pykälät ja käskyt, että liiat yrittämisenhalut loppuu kertalinttuulla.

        Suuri Ahne Ikäluokka on TukisukkaSuomitytön helmojen alla piilossa, sitä ei henkilökohtaisesti pääse tapaamaan, kuten ennen vanhaa "Kuules Reiska, mulla olis tähän työmiesaskin kanteen piirretty tämmönen projekti, voiks mä alottaa jo huomenna rakentamaan"
        Voi monopolien TukisukkaSuomea, jota pyrokraattilauma rahastaa surutta, ja torppaa kaiken pienyrittämisen jo alkuunsa.

        90-luvulla Suuri ikäluokka alkoi vainoamaan talkooporukoita, vaikka olivat itse aikanaan rakentaneet talonsa yksinkertaisilla säännöillä ja talkooporukoilla älyttömän halvalla, eli muutamalla kymppitonnilla.
        Suuri ahne ikäluokka syyllistää pätkätyöläiset, työttömät ja muut syrjäytetyt omasta "saamattomuudestaan"

        Nyt on kuitenkin niin, että työttömänä on satoja tuhansia hyvinkin koulutettuja ihmisiä, joilla monella vuosien työkokemus, mutta työpaikkoja nyt sattuu olemaan vain alle 10% työttömien määrästä.
        Kaiken kukkuraksi suuri ikäluokka vielä järjesti Suomen EU:hun josta reppufirmat ja niiden halpatyöntekijät polkevat Suomen työlainsäädännön, palkat ja ammattiliitot maan rakoon 1- 2 euron palkoilla.

        Vapautuvat työpaikat kusetusta, suuri osa suuren ikäluokan työpaikoista on ns. suojatyöpaikkoja, jotka lopetetaan sitä mukaa kun niistä suuren ikäluokan edustaja jää eläkkeelle. Eli mitään työpaikkoja ei ole luvassa.

        Suurella ahneella ikäluokalla on sen sijaan puutetta rakennusmiehistä, siivoojista ja vaipan vaihtajista, jotka tekevät työtä 1,5-2 euron tuntipalkoilla.

        Suuret ikäluokat tuottaa maahan mamuja, nostamaan keinotekoisesti kiinteistöjensä arvoa ylöspäin, rakennuskustannusten jatkuva nostaminen on vain osa järjestelmää, jolla lypsetään nuorempia ikäluokkia.
        Suuri ikäluokka tuottaa mamuja ulkomailta täyttämään suuren ikäluokan monet kiinteistöt, ja mamujen vuokrat maksaa veronmaksaja. Hyvä business suurelle ikäluokalle, huono business Suomelle.

        Nyt on jo useita pätkätyöläissukupolvia, jotka ei ole koskaan olleet vakituisessa työssä, ja tämä on suuren ikäluokan agendakin, saada luulemaan nämä sadat tuhannet ihmiset ja nuoret, että se on normaali olotila, mistä ei mitään tiedä, sitä ei kaipaa.

        Suurella ikäluokalla pätkätyöt olivat siis yhtä tuntematon asia, kuin nykyisillä sukupolvilla vakiduuni.

        http://www.ylioppilaslehti.fi/2006/03/10/sukupolvisodan-punainen-kirja/
        "Te olette pirun ahneita ja itsekkäitä ihmisiä. Ainoana päämääränänne on nyhtää nuorten selkärangasta kaikki irtoava, kerätä rahat ja painua sitten paratiisisaarelle ruskettamaan omaa napaa."

        Rikkaiden vanhempien lapsista tulee rikkaita nuoria. Köyhien lasten vanhempien perintö on pienempi kuin rikkaiden.


      • Anonyymi
        Kun veteraanit oliva kirjoitti:

        Kun veteraanit olivat pelastaneet meille vapauden, syntyvät suuret ikäluokat. Kyseiset ikäluokat eivat aivan yhtä isänmaallisia olleet, sotilaspasseja polteltiin ja sorronyötä hoilattiin.

        70-luvulla ostettiin velaksi talo, jonka velan inflaatio kuitenkin nopeasti söi. Myös virkoja oli siihen aikaan paljon tarjolla, joten töitä riitti ja jos ei löytynyt niin hätätilahallitus pistettiin pystyyn jo muutaman kymmenentuhannen työttömän ilmaantuessa.

        80-luvulla suurilla ikäluokilla oli mahdollisuus tehdä rahaa, jos sitä halusi tehdä. Työttömyys väheni koko 80-luvun, poistuen vuosikymmenen lopussa kokonaan.

        90-luvulla tuli lama ja asuntojen hinnat romahti. 80-luvulla rahaa tehneillä suurilla ikäluokilla oli nyt hyvä tilaisuus osteskella asuntoja pilkkahintaan ja pistää ne vuokralle. Tänä päivänä niitä on mukava myydä ja niistä saa vähintään tuplahinnan, yleensä vieläkin enemmän.

        2000-luvulla suuret ikäluokat ovat alkaneet poistua työelämästä eläkkeelle. Monet lähtivä 55 vuotiaana eläkeputkeen ja eipä taida meillä nuoremmilla olla 55 vuotiaana asiaa eläkkeelle. Eläkkeellä monet muuttaa ainakin talviksi espanjaan, joten eläkerahat törsätään siellä eikä ne jää hyödyttämään Suomen kansantaloutta. Toki suomeen palataan viettämään veronmaksajille ne kaikkein kalleimmat vuodet ennen kuolemaa, jolloin terveyspalveluita tarvitaan eniten.

        Vertailun vuoksi 70-luvulla syntynyt valmistui koulusta keskelle 90-luvun pahinta lamaa. Ja 70-luvulla syntyneellä ei ollut mitään mahdollisuuksia vaikuttaa laman syntyyn. Sen sijaa suuret ikäluokat olivat vallassa ja paisuttaneet valtiontalouden siihen kuntoon, että satoja tuhansia joutui työttömäksi laman yllättäessä. 70-luvulla syntynyt on sinnitellyt näihin päiviin asti pätkätöitä tehden ja välillä ollen työttömänä. Vuokrataso on suomessa varsinkin helsingin seudulla järkyttävän korkea ja asuntojen hinnat karanneet täysin käsistä joten ei paremmasta kannata haaveilla. Moni ei enää edes haaveile kesämökistä tai muusta sellaisesta, saispa joskus oman asunnon.


        Yleensä sukupolvet jättävät maan jälkeensä tuleville sukupolville vähän parempana kuin itse on sen saanut. Suuret ikäluokat ei tähän pystyneet, tai tarkemmin sanoen eivät halunneet.

        Suurten ikäluokkien lahja tuleville sukupolville on noin 60 miljardia valtionvelkaa ja massatyöttömyys.

        Muhkea perintöveropotti valtiolle siirrettäväksi taas johonkin zionistien kuzetukseen


      • Anonyymi
        Kun veteraanit oliva kirjoitti:

        Kun veteraanit olivat pelastaneet meille vapauden, syntyvät suuret ikäluokat. Kyseiset ikäluokat eivat aivan yhtä isänmaallisia olleet, sotilaspasseja polteltiin ja sorronyötä hoilattiin.

        70-luvulla ostettiin velaksi talo, jonka velan inflaatio kuitenkin nopeasti söi. Myös virkoja oli siihen aikaan paljon tarjolla, joten töitä riitti ja jos ei löytynyt niin hätätilahallitus pistettiin pystyyn jo muutaman kymmenentuhannen työttömän ilmaantuessa.

        80-luvulla suurilla ikäluokilla oli mahdollisuus tehdä rahaa, jos sitä halusi tehdä. Työttömyys väheni koko 80-luvun, poistuen vuosikymmenen lopussa kokonaan.

        90-luvulla tuli lama ja asuntojen hinnat romahti. 80-luvulla rahaa tehneillä suurilla ikäluokilla oli nyt hyvä tilaisuus osteskella asuntoja pilkkahintaan ja pistää ne vuokralle. Tänä päivänä niitä on mukava myydä ja niistä saa vähintään tuplahinnan, yleensä vieläkin enemmän.

        2000-luvulla suuret ikäluokat ovat alkaneet poistua työelämästä eläkkeelle. Monet lähtivä 55 vuotiaana eläkeputkeen ja eipä taida meillä nuoremmilla olla 55 vuotiaana asiaa eläkkeelle. Eläkkeellä monet muuttaa ainakin talviksi espanjaan, joten eläkerahat törsätään siellä eikä ne jää hyödyttämään Suomen kansantaloutta. Toki suomeen palataan viettämään veronmaksajille ne kaikkein kalleimmat vuodet ennen kuolemaa, jolloin terveyspalveluita tarvitaan eniten.

        Vertailun vuoksi 70-luvulla syntynyt valmistui koulusta keskelle 90-luvun pahinta lamaa. Ja 70-luvulla syntyneellä ei ollut mitään mahdollisuuksia vaikuttaa laman syntyyn. Sen sijaa suuret ikäluokat olivat vallassa ja paisuttaneet valtiontalouden siihen kuntoon, että satoja tuhansia joutui työttömäksi laman yllättäessä. 70-luvulla syntynyt on sinnitellyt näihin päiviin asti pätkätöitä tehden ja välillä ollen työttömänä. Vuokrataso on suomessa varsinkin helsingin seudulla järkyttävän korkea ja asuntojen hinnat karanneet täysin käsistä joten ei paremmasta kannata haaveilla. Moni ei enää edes haaveile kesämökistä tai muusta sellaisesta, saispa joskus oman asunnon.


        Yleensä sukupolvet jättävät maan jälkeensä tuleville sukupolville vähän parempana kuin itse on sen saanut. Suuret ikäluokat ei tähän pystyneet, tai tarkemmin sanoen eivät halunneet.

        Suurten ikäluokkien lahja tuleville sukupolville on noin 60 miljardia valtionvelkaa ja massatyöttömyys.

        Mitä puppua.


    • ikujyhtgrfed

      KAIKEN SAIVAT ILMAISEKSI
      Suuret ikäluokat ovat lellittyjä kakaroita eivätkä koskaan kasva henkisesti.

      Heidän vanhempansa taisteli henkeään uhmaten itsenäisen maan ja Suomen kansan olemassaolon puolesta sekä rakensivat oikeudenmukaisen yhteiskunnan sodan raunioista.

      Suuret ikäluokat saivat kaiken ilmaiseksi, pääsivät palkkatöihin 16-18 vuotiaina ja ovat ehtineet tehdä pitkän 40-50 vuoden työuran. Monet heistä pääsee eläkkeelle erityisjärjestelyillä ennen aikojaan. Suuret ikäluokat eivät kuitenkaan koskaan tyytyneet mihinkään. Palkkoja piti nostaa koko ajan ja kaikki yhteiskunnan säännöt tuli laatia siten että suurin hyöty tulisi aina suurten ikäluokkien elämänvaiheessa oleville.

      Tuleville ikäluokille he jättävät eriarvoisen maan, jossa miljoona ihmistä tarvitsisi palkkatyön työttömyyden tai opiskeluiden sijasta sekä maan joka on ylivelkaantunut ja otettu täyteen maahanmuuttajia.

      Suomi on maailman paras maa vain suurille ikäluokille, jota on lellitty koko elämä.

      • ctvbunmi,o.på-

        Suuri ikäluokka polki duunarin palkat

        Suomessakin oli aika, jolloin ammattiliitot jyrähti jos duunarin työolot ja palkka ei ollut kondiksesa.

        2€/tunti: Tutkija nauraa Suomen päättäjille

        Suomen ammattiliitot todennäköisesti solutettiin/korruptoitiin jo 90-luvulla kapitalistin toimesta.

        Lauri Armas Ihalainen 14. toukokuuta 1947 Pihtipudas on Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK:n pitkäaikaisin puheenjohtaja sekä suomalaisen talouselämän taustavaikuttaja. Ihalainen toimi SAK:n puheenjohtajana vuosina 1990–2009

        Kas kummaa Larekin kuuluu niihin suuriin ja ahneisiin


      • Pätkä ja Pekkaa

        Otetaan vuosi X jolloin eläkemaksut tuli pakolliseksi, saman vuonna jäi ensimmäinen ikäluokka eläkkeelle.......Mistä niiden eläkkeet maksettiin?

        Jokainen ikäluokka maksaa edellisen ikäluokan eläkkeet, eli käytännössä tämä tietää sitä, ettei suuret pätkätyöläisikäluokat pysty maksamaan suurten ikäluokkien suuria eläkkeitä :D


      • Anonyymi

        Vai oikein lellitelty, pitäisit pienempää suuta asiasta josta et mitään tiedä, ei käyty kouluja yliopistoon asti vuosikymmentolkulla, ainakaan suurin osa, oltiin tottelevaisia vanhempia ihmisiä kohtaan, eli osattiin käyttäytyä, ainakin suurin osa ja kuri oli kova työelämässäkin ei asuttu omissa yksiöissä tai kaksioissa ei saatu asumistukia eikä muitakaan ns. etuuksia oli pakko painaa työtä kuin työtä ja asua alivuokralaisena jos lähti maalta kaupunkiin töihin.
        Että siinä sulle lellimistä ja voitko edes kuvitella millaisia olivat esimiehinä entiset armeijan kapiaiset, veikkaan että et.


      • Anonyymi
        Pätkä ja Pekkaa kirjoitti:

        Otetaan vuosi X jolloin eläkemaksut tuli pakolliseksi, saman vuonna jäi ensimmäinen ikäluokka eläkkeelle.......Mistä niiden eläkkeet maksettiin?

        Jokainen ikäluokka maksaa edellisen ikäluokan eläkkeet, eli käytännössä tämä tietää sitä, ettei suuret pätkätyöläisikäluokat pysty maksamaan suurten ikäluokkien suuria eläkkeitä :D

        Rokotejonoissa suuret ja ahneet tappelevat nyt verissäpäin piikeistä, koomista on, luulevat saavansa tautia ehkäisevän liemen, kun tosiasiassa saavat ihan jotain muuta.


    • Rosvojoukko hipsi

      Ette kai äänestä suuria ikäluokkia valtuustoihin, ettehän

    • pulustusvoimat

      Tuo on Aaameba american joka vuotinen puollustus/hyökkäys budjetti.

    • valitseviisaasti

      Tämä nykyinen lapsihallitus johtaa meidät yhä syvenevään
      velkakierteeseen, älä vain äänestä heitä.

      Älä myöskään ketään niistä jotka valheilla ja vääryydellä johtivat
      meidät EU;hun j euroon,heitä varo.

      Etsi itsellesi puolue joka pitää oman kansan puolta,eikä
      kyyki rikkaiden edessä.


      EU-jäsenyyden ja euron hyväksyjät puhuvat rakenteellisten uudistusten tarpeesta. Harva kertoo mitä nämä rakenteelliset uudistukset olisivat. Ne tarkoittavat ainakin sitä, että terveydenhoitoa, koulutusta ja sosiaaliturvaa leikataan. Peruspalveluja yksityistetään ja jäljellä olevaa valtion ja kuntien omaisuutta myydään. Näillä toimin ajetaan maata yhä suurempaan ahdinkoon ja lisätään eriarvoisuutta.



      EU-jäsenyyden ja euron hyväksyjät puhuvat rakenteellisten uudistusten tarpeesta. Harva kertoo mitä nämä rakenteelliset uudistukset olisivat. Ne tarkoittavat ainakin sitä, että terveydenhoitoa, koulutusta ja sosiaaliturvaa leikataan. Peruspalveluja yksityistetään ja jäljellä olevaa valtion ja kuntien omaisuutta myydään. Näillä toimin ajetaan maata yhä suurempaan ahdinkoon ja lisätään eriarvoisuutta.

      Mitä pikemmin kansalaiset nousevat vaatimaan politiikan suunnan muuttamista, sitä vähemmillä vaurioilla selvitään.


      http://www.anttipesonen.fi/2013/07/suomi-tuskin-nousee-ilman-omaa-rahaa.html

      Täällä neuvot selviytymiseen.

      • setä ho tshi-minh

        Suomi ei nouse yhtään mihinkään. Suurten ikäluokkien kakarat on nelikymppisiä lorvioita, joille tarjottiin kaikki ilmaiseksi vauvasta alkaen.
        Siinä se suurin moka on; ei lapsi kasva aikuiseksi, jos sille tuputetaan kaikki mitä se parkuen haluaa!
        Ei auttanut vaikka kuinka hoilattii "Lenin-setä asuu Venäjällä...."


      • Irtiotto

        Ei suomalaisilla puolueilla ole mitään sanottavaa enää, koska kaikki lait ja asetukset tulevat EU:sta. EU on osa maailmanlaajuista kapitalismia. Ainut, mitä voit tehdä, äänestää puoluetta, joka erottaa Suomen tuosta suohon vievästä liitosta.


      • rgjaejhaefhaefWDFGgr
        Irtiotto kirjoitti:

        Ei suomalaisilla puolueilla ole mitään sanottavaa enää, koska kaikki lait ja asetukset tulevat EU:sta. EU on osa maailmanlaajuista kapitalismia. Ainut, mitä voit tehdä, äänestää puoluetta, joka erottaa Suomen tuosta suohon vievästä liitosta.

        Katainen on pelkkä käsinukke pupetti, määräykset on aina tulleet verhon takaa, kuten Nokiakin sorvaili lakeja omaksi hyödyksi.


      • väliinputoaja
        setä ho tshi-minh kirjoitti:

        Suomi ei nouse yhtään mihinkään. Suurten ikäluokkien kakarat on nelikymppisiä lorvioita, joille tarjottiin kaikki ilmaiseksi vauvasta alkaen.
        Siinä se suurin moka on; ei lapsi kasva aikuiseksi, jos sille tuputetaan kaikki mitä se parkuen haluaa!
        Ei auttanut vaikka kuinka hoilattii "Lenin-setä asuu Venäjällä...."

        Töissä suurten kakarat nyt päsmäröi vanhempiensa tyyliin itsetietoisesti ja ynseesti. Metkaa seurattavaa meille muutamille 50-luvun alkupuolella, jo pieni ikäluokka, syntyneille, joita vielä työelämässä on ja jaksaa sitä pelleilyä seurata. En ihmettele, että k-ssa ollaan, niin luokatonta on meno.


      • Kohta pienet
        setä ho tshi-minh kirjoitti:

        Suomi ei nouse yhtään mihinkään. Suurten ikäluokkien kakarat on nelikymppisiä lorvioita, joille tarjottiin kaikki ilmaiseksi vauvasta alkaen.
        Siinä se suurin moka on; ei lapsi kasva aikuiseksi, jos sille tuputetaan kaikki mitä se parkuen haluaa!
        Ei auttanut vaikka kuinka hoilattii "Lenin-setä asuu Venäjällä...."

        Kuvailit juuri suuren ikäluokan, juuri tuollaisia he ovat


    • 12+12

      hei, sinä ikäluokka suurien jälkeen.... mitäpä jos olisit kiitollinen ihan vaan siitä, että olet olemassa. Mikäli monellakin olisi ollut silloin ehkäisyvälineet näin vapaassa käytössä kuin nykyisin niin saattaisit sinäkin syntymätön olla.

      • suuret ja ahneet

        Suuret ikäluokat kulutti muidenkin edestä, olisi ollut kohtelijasta jättää työtä muillekin.


    • Velkaa karttuu

      Leikataan noilta suurilta puluparvilta eläkkeitä heti 25%. Syökööt säästöjään.

    • niiseo

      suuren ikäluokan jälkeinen...sinähän ne perit kaiken minkä vanhempasi on kerännyt ja olethan jo saanut ilmaiseksi kaiken koulutuksesta ja terveydenhoidosta alkaen...jollet itse hanki omia jälkeisiä niin pane menemään kaikki, eipä tarvi säästellä kellee... toisin kuin sinulle on vanhempasi kaikkensa antaneet.KADEHDITKO omia vanhempiasi....siis itseäsi.Sinähän heidät perit.

      • Näin se menee

        Puoli miljoonaa köyhää suomalaista haluaisi ITSE koota omaisuutensa, eikä elää suuren ikäluokan almuilla.

        Kuka käski teidän rakentaa Suomi valmiiksi, ahneuttanne rakensitte

        Muut ikäluokat ovat teidän mielestä orjia, joille riittää 9 euron päiväpalkka.


    • niiseo

      mitä sitte vaikka 9e saattekin... perintöjähän tulee satojentuhansien e edestä kun isistä ja äipästä aika jättää.... myytte vain ok-talot, mökit autot ym. kyllä kelpaa köllötellä tekemättä mitään, edelleen. Rahaakin saattaa jäädä muutama satatonnia ihan noin vaan.... eikö kelpaa vai mikä mättää.... eihän se työn teko ole kiinostanut tähänkään asti, mistä moinen into nyt yht'äkkiä.Ettei vaan olisi kuitenkin niin että jos se työpaikka nyt jostain löytyisi niin ei kuitenkaan kelpaisi.

    • Pää tuli käteen

      ei tule mitään perintöjä, ei työpaikkoja, eikä vapaa-aikaa, suuri ikäluokka on ammattivalehtelijoita, valitettavasti en pysty kovia eläkkeitänne maksamaan 9 euron päiväpalkallani :D

    • Late Lapista.

      osku pajamäen jengi on jälleen vauhdissaan, ja unohtavat jotta sama oskun ikäluokka ja paskasakki on nykyisin maamme johdossa, viemässä Suomea konkurssiin ja mollaamassa suuria ikäluokkia!
      Me ja isämme rakensimme teille helevetin pleikkarien pelaajille Suomeen hyvinvointivaltion rehellisellä työllämme! jota te reppanat ette pystyneet pitämään enään hyvinvointivaltion tasolla!
      Pajamäen ikäluokka käy koulujaan ja pelaa pleikkareitaan iskänsä ja äiskänsä rahoilla nelikymmenvuotiaiksi, sen jälkeisestä mahdollisesta työelämästä ei sitten paljon eläkkeitä pääse enään kertymäänkään!
      Ei ihme jotta ovat kateellisia meille jotka lähdimme työelämään jo 15. 16 ikäisinä, meille on kertynyt hieman eläkettäkin ja taskuhienoa vanhuuden varalle !
      Vetäkää oskut hashista keuhkoihinne! niin kyllä se siitä suttaantuu!

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013080917348657_uu.shtml

      Tapelkaa poijjaat saatte tupakkaa!


      Late Lapista. SSSS Ry!

      • hohoijaa

        Suurten ikäluokkien työläisillä alkoi työeläke kertymään vasta 23 vuotiaana, vaikka oliskin ollut töissä jo 15-vuotiaasta lähtien!


    • kotkan akka

      LATE on jälleen oikeassa.Kuinka samoin ajattelenkaan kanssasi.Kyllä nämä kitisijät voisi mennä töihin jo 20-vuotiaina vaikka, eikä turhaa opiskelua jatkaa lähes 40-ikään.Ja on turha sanoa ettei ole töitä, kyllä niitä tekeville löytyy, ei kaikki työ vaadi mitään korkeakouluopintoja.... herrat on erikseen.... mutta kun kaikista ei tule eikä voi tulla 'herroja'.Liikaa koulutetut ei sijoitu yhtään mihinkään,haalarihommia eivät pysty yksinkertaisesti tekemään koska kaikki nkädentaito puuttuu ja niitä 'toimistoupseerin' paikkoja kun ei vaan riitä.Tulevaisuus on niillä ketkä kädentaito ammatteihin suuntautuvat. On putki-sähkö-kirvesmies töitä aina, mitä useamman homman osaat sen paremmin tienaat. Täällä ruostevyöhykkeellä ainakin jopa 10v. eläkkeellä olleetkin pyydellään hommiin, mutta vain niitä ammattilaisia, ei näillä nykyisillä 'hananvaihtajilla' ole hommia.Hananvaihtajalla tarkoitan niitä jotka ei muuta osaa kuin jonkun pesukoneen hanan laittaa, mutta kun pitäisi kerrostalon piirrustuksia yksin tutkailla niin ei tiedetä edes kumminpäin on kuvat edessä.... tai kaukolämpötyömaita.

    • aoitko oikeasti elää

      joopa, käykääpä kouluja likipitäen 40vuoteen, tehkää senjälkeen 35-40v. töitä niinkuin vanhempannekin. Palkkaahan toki saatte moninverroin enemmän kuin vanhempanne juurikin siitä hyvästä ja ilmaisesta koulutuksesta johtuen, samasta syystä on myös eläkkeenne paljon suurempi vaikkakin vain murto-osalla niistä työvuosista vrt. vanhempanne.Eläke ikä tosin saattaa olla ihan toinen kuin nykyisin, johtuen siitä ettette ole mitään raakaa ruumillista työtä tehneet vaan olette säilyneet ehjänä.Toki se 35-40v. on niitä töitä teidänkin tehtävä, että ansaitsette sen eläkkeenne, riippumatta kuinka kauan viihdytte koulussa.Tässä teille realiteettia te suurtenikäluokkien jälkeiset.

    • ei penniäkään

      Te mitään perintöjä saa. Me pidetään huoli että silitetään pois kaikki rahamme ja omaisuutemme ennen kun noutaja tulee hakeen. Koita sinä pelle vaan hommata ihan itte omat lelusi.

      • Perintöjenkerääjä

        Laitanko tilinumeron mihin voit siirtää omaisuutes, joo, älä jätä lapsilles mitään,mitäs mokomille luusereille mitään jättämään. 10 ,ajatuksestasi.


      • hah hah haaaaaaaaaaa

        "Me pidetään huoli että silitetään pois kaikki rahamme ja omaisuutemme ennen kun noutaja tulee hakeen."

        Hyvä hyvä, pistä raha kiertoon jos uskallat :D

        Jollain konstilla se raha otetaan sulta pois kumminkin, ehkä on parempi, että poltat sen saunan pesässä, ettei se vaan pääse hyödyttämään ketään :D


    • m.60+

      Kultaisella talikolla puupyöräisiltä hevoskärryiltä tuli lapioitua sontaa eräskin tonni. Palkaksi sain asua kotona 15-vuotiaaksi ja maitoperunoita. Ne perunat toki itse istuttaen, mullaten ja syksyn sateiden välissä pellolta korjaten. Maito tuli nisstä sontaa tuottavista elikoista, jotka lypsettiin käsin tuohon aikaan.
      Muutama muukin duuni tuli tehtyä. Sellainen, joista nykylapset eivät ole koskaan edes kuulleet.
      Eipä taitaisi hommat ne hommat kelvata nykykakaroille (20-40v.) edes isolla rahalla?

    • vedä vit korville

      jäkä jäkä, olipa ankeeta, ketä kiinnostaa heh heh heee

      • m.60+

        Kyllä minä sen tiedän, että sinua ei kiinnosta mikään. Ei varsinkaan työ. Raha pitäisi tulla kultakortilla taikaseinästä.


    • kotkan akka

      mutta mepä pidetään huoli jotta ne perinnönkärkkyjät ei mitään tule saamaan... mekin on tehty testamentti eläinsuojelulle... ei saa veljenpojat mitään vaikka nuoleskelemassa aina jouluna käyvätkin....muutama satatonnia tekee hyvää eläinten hyväksi kiinteistöt lisäksi.

      • Siltä otetaan

        Ei teille jää muutenkaan mitään, siitä me nyt vallankahvassa oleva sukupolvi pidämme huolen, koska kaikki muut on köyhiä, pitää meidän ruveta lypsämään teidän omaisuuttanne oikein urakalla, jotta Kreikkaan saadaan rahaa, maahanmuuttajatkin pitää elättää.


      • 12+12
        Siltä otetaan kirjoitti:

        Ei teille jää muutenkaan mitään, siitä me nyt vallankahvassa oleva sukupolvi pidämme huolen, koska kaikki muut on köyhiä, pitää meidän ruveta lypsämään teidän omaisuuttanne oikein urakalla, jotta Kreikkaan saadaan rahaa, maahanmuuttajatkin pitää elättää.

        miten aiot tehdä sen.... meillä kaikilla kun kuitenkin on ihan vapaa käyttöoikeus kaikkeen minkä omistamme... ja myöskin hukkaamis oikeus. hehhehhee


    • Kirkolle kans

      Rekisteröin juuri eläinsuojeluyhdistyksen, kodittomille kissoille ja koirille...heh hee...annanko jo tilinumeron...vakuutan, että kaikki lahjoittamasi rahat käytän lyhentämättömänä omaan hyvinvointiini :D

    • räkänokka olet

      kirkkoon en koskaan ole kuulunut

    • Suuret ja laiskat

      http://santerihlm.puheenvuoro.uusisuomi.fi/107087-ensi-vuonna-viimeinen-suuri-ik%C3%A4luokka-el%C3%A4kkeelle

      "Työttömien osuus työvoimasta on siis vain kasvanut vaikka suuret ikäluokat ovat jääneet eläkkeelle. Mikä meni vikaan virallisessa totuudessa, jolla oli tärkeä osa esimerkiksi monessa yhteiskuntasuunnittelun sarassa ja maahanmuuttopolitiikassa?"

      Suurella ja kosteella toimistonsohvaperunaikäluokalla olevat turhat virat lopetetaan sitä mukaan kun ne eläköityy.

      http://www.iltasanomat.fi/hyvaolo/art-1288601111850.html?ref=rss

      -Suuret ikäluokat ovat alkoholinkulutukseltaan märkä sukupolvi.

      http://www.vauva.fi/keskustelu/3855471/ketju/suuret_ikaluokat_saativat_tarkoituksella_omat_elakemaksunsa_liian_alas

      -Suuret ikäluokat säätivät tarkoituksella omat eläkemaksunsa liian alas

      He ovat maksaneet eläkemaksuja vain noin puolet siitä, mitä olisi tarvittu, jotta heidän eläkkeensä voidaan aikanaan (nyt) kustantaa. Ikäluokkansa äänestäjien siunauksella he ryöväsivät hyvinvoinnin meiltä heidän jälkeensä tulevilta, ja näemmä yhä vieläkin poliitikot kosiskelevat heitä. Kaikkialta leikataan mutta eläkkeisiin koskemisesta ei hiisku kukaan sanallakaan!

      Nyt maksettavien eläkkeiden kokonaismäärästä on oikeudenmukaisuuden nimissä leikattava se 50%, jonka suuret ikäluokat jättivät aikanaan maksamatta. Taivaastako he ajattelivat sen putoavan? Poliitikot voinevat päättää leikataanko jokaiselta tuo 50%, vai suuria eläkkeitä saavilta enemmän ja pieniä saavilta vähemmän. Itse kannatan jälkimmäistä vaihtoehtoa.


      http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2011/05/30/jattivedatys-nain-suuret-ikaluokat-hyotyivat/20117579/139

      -Nuoret ikäluokat tuntevat itsensä vedätetyiksi, kun työelämä on pelkkää pätkää ja eläkejärjestelmässä heille on jäämässä maksajan rooli heikompine etuineen. Samaan aikaan suuret ikäluokat nauttivat pulskemmista eläkevuosista

      Näistä suuret ikäluokat saivat nauttia:

      1. Vuosikymmenten talouskasvu

      2. Yksilöllinen ja yhteiskunnallinen optimismi, ei huolta ilmastonmuutoksesta tai globalisaatiosta

      3. Helpommin aukeavat ovet koulutus- ja työpaikkoihin

      4. Työsuhteiden vakauden tuoma ennustettavuus

      5. Varhaisempi eläkeikä, suuremmat eläkkeet

    • sitä saa, mitä tilaa

      Älä vingu , itsehän olet äänestämiselläsi vaikuttanut siihen , että olemme EU:ssa ja rahaliitossa , johonka liittymisen jälkeen kaikki maksut ovat muuttuneet vähintään kuusikertaiseksi , paitsi tietenkin palkat , etenkin tavallisen duunarin osalta.

    • 12+12

      no nää nuoret jullithan sen eu järkkäsi halpaa viinaa ja halpoja saksan romuja piti saada... mitä nyt itkevät kun se on saatu

    • Tioppuri Tuppurainen

      Elkää Tuppuraiset valehdelko, suuret ikäluokat söi Suomen jo 80-luvun lopussa ja 90-luvun alussa.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_1990-luvun_alun_lama

      Suomen 1990-luvun alun lama oli talousvaikutuksiltaan Suomen historian pahimpia talouskriisejä, pahempi kuin 1930-luvun lama Suomessa.

      Vuosien 1990–1993 lamalla oli syvä vaikutus koko 1990-luvun Suomen talouteen (erityisesti työllisyyteen), kulttuuriin, politiikkaan ja ilmapiiriin. Sen aikana bruttokansantuote laski 13 % ja työttömyys nousi 3,5 %:sta 18,9 %:iin.

      Suuret, tyhmät ja ahneet vapauttivat ulkomaisen lainanoton.

      Eikä sen jälkeen nuoremmille sukupolville jäänytkään kun halpa viina ja saksalaiset romut.

    • Karman laki

      Noh onneksi vanhustenhoito järjestelmämme romahtamista ei estää, joten nämä ahneet sukupolvet tulevat olemaan tyystin nuorempiensa armoilla. Ne joille on mammonaa karttunut enemmä, joutuvat kuluttamaan sen törkeän kalliisiin ostopalveluihin niin pitkään kuin rahat riittävät ja käyhemmät varmaan alkavat ryhtyvat päättämää päivänsä omin käsin toivottomissa tilanteissa. Puiston puista hirressä roikkuvat seniorit tulevat olemaan tavallinen näky lähi tulevaisuudessa.

    • suuret ja ahneet

      Ahneella sukupolvella on massit täynnä rahaa, ja rahalla pääsee haluamaansa hoitoon, vaikka ulkomaille.

    • Hallitus töihin

      Yli 1500 euron kuukausi eläkkeiden verotus on tuplattava....ja Suomi pelastuu

      • Anonyymi

        Suurin osasa on rappareita, se hyväveliseurakunta, joka uskoo korruptioon, saatanaan ja veriuhreihin


    • JonesHenry
    • 400 miljardia

      Suuret ja ahneet on nyt kaikki suurella epäoikeutetulla eläkkeellään, eläkkeeltä on kiva jatkaa v i t t u i l e m i s t a työttömille, pätkätyöläisille ja köyhille.

    • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

      Hakeudu hoitoon..

    • Late Lapista.

      Minä en vittuile köyhille enkä työttömille!
      Mutta miten nämä uusavuttomat Osku Pajamäet voisivatkaan kartuttaa omaisuuttaan? pelkällä kateudella ja kateellisilla julistuksilla ei omaisuus kartu!

      http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB4QFjAA&url=http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014010817906223_uu.shtml&ei=srcKVK6PDeLjywPwz4HYAw&usg=AFQjCNHEgwlT4bxd9r0d1N7iiLZhd_9Wqw

      Jos nämä Oskut eivät osaa edes kuoria porkkanaa, eikä käyttää jääkaappia, miten he pärjäisivätkään työelämässä !
      Olen ollu työelämässä hieman yli 40 vuotta, mutta ei tuo eläke siltikään kovin hääppöinen ole, tuli kuitenkin aina tileistä jemmattua vähän patjan alle, joten pärjäilen ihan kohtalaisen keskitavallisesti, elämäni loppuun asti!


      Late Lapista. SSSS Ry!

    • Kotitonttuilijat

      Joulu on antamisen aikaa, Suuret ikäluokat eivät paljon jakele hyvää.

    • Jouluviisi

      Tämäkin aivan totta

    • nfnnfgnffnf

      Me suuret ikäluokat olemme itsekkäin sukupolvi, joka koskaan on ollut


      Mervi Koskenniemi kirjoitti mielipidesivulla (HS 29.12.) ”meistä sodan välttäneistä eläkeläisistä”, että ilman meitä ”teillä ei olisi mitään”. Olen toista mieltä.

      Me suuret ikäluokat olemme itsekkäin sukupolvi, joka on koskaan ollut. Meitä varten ­rakennettiin kouluja, yliopistoja, opistoja ja ammattikouluja. ­Kiitokseksi siitä mollasimme ­sotasukupolven saavutuksia.

      Rakensimme kalliit ja yli­mitoitetut hyvinvointipalvelut ja etuudet itsellemme. Niiden rahoituksesta emme välittäneet, koska teimme ennätys­vähän lapsia. Viritimme eläke-edut huippuunsa juuri ennen kuin pääsimme eläkkeelle. Niitä ei koskaan leikattu meiltä vaan seuraavalta sukupolvelta.

      Nyt taitetun indeksin pois­tosta kansalaisaloitteen tehneet haluavat tehdä vielä yhden puhalluksen: parantaa muutenkin runsaita eläkkeitä. Se voimistaa jälkeemme tulevien sukupolvien etujen leikkauksia.

      Ajatus on, että meidän jälkeemme tulkoon vedenpaisumus, se ei enää koske meitä.

    • Mökinmummot

      Melkoisia rosmoja ovat.

      • hörönlöröt

        Mutta sossua ei paljoa käytetty eikä työttömyyspäivärahoilla lorvittu! Tuossa lajissa te lapsukaisemme olettu kyllä edellä vanhempianne!
        Kolmekynppinen opiskelijapoikakin notkuu vielä opiskelija-asunnossa gradua väkertämässa, ja senkin maksaa yhteiskunta opinto- ja asumistuilla!


      • hörönlöröt kirjoitti:

        Mutta sossua ei paljoa käytetty eikä työttömyyspäivärahoilla lorvittu! Tuossa lajissa te lapsukaisemme olettu kyllä edellä vanhempianne!
        Kolmekynppinen opiskelijapoikakin notkuu vielä opiskelija-asunnossa gradua väkertämässa, ja senkin maksaa yhteiskunta opinto- ja asumistuilla!

        60 luvulla me ei tiedetty sossuista mitään, kun työt loppuivat Suomesta muutettiin Ruotsiin, ja kun Suomessa alkoi olla töitä tultiin takaisin !


        Late Lapista. SSSS Ry!


    • Kysyväeksyy

      Voiko olla tottakaan, suurten ikäluokkien eläkkeet suuremmat kuin työläisten palkat???!!!

      • Suuret ikäluokat hoitivat työllisyyden, nykyisin nämä tenavatähdet hoitavat työttömyyttä, ja kehtaavat vielä naukua, vanhempiensa mahdollisesta hyvinvoinnista !


        Late Lapista. SSSS Ry!


    • kbivuvibivjbj

      Miten ne hoiti työllisyyden.....ai niin sulle mulle sulle hyväveljien kesken, ja sitten jäivät eläkkeelle, mutta sitä ennen päästivät maahan entisen Itäblogin halpatyövoiman raiskaamaan työmarkkinat ja palkat :D

    • Kirjuripena

      Suuret ikäluokat pelasti Suomen

    • Åoijbgh

      Suurten ikäluokkien hemmotellut lapset, pienet ikäluokat puolestaan unelmoivat ja narisevat aivan kaikesta ja tuhoavat lopulta isiensä luoman hyvinvointivaltion. Näin historia taas kerran toistaa itseään ja historiasta ei opittu mitään. Suurten ikäluokkien lastenlapset aloittavat sitten uudelleen hyvinvointivaltion rakentamisen.

    • kohta_50

      Isä ja äippä on suurta ikäluokkaa. Niitä töitä ovat koko ikänsä yhtäjaksoisesti tehneet mihin ovat soveltuneet ja koulunsa käyneet. Toinen jäi eläkkeelle vanhuuttaan ja toinen sairastui. Samanlaisia oman aikansa töitä tekeviä ovat olleet heidänkin isät ja äidit. Mitä nyt oli sota nuoruudessaan.

      Minä olenkin sitten poikkeus noista aikaisemmista sukupolvista. Olen opiskellut useammmassa paikassa. Olen tehnyt pätkätöitä siinä välillä. Olen myös ollut pitkään työttömänä kun valmistuin eka opinnoistani 90-luvun alussa. Vasta reilut kymmenen vuotta olen ollut yhtäjaksoisesti työssä. Eipä ole eläkekertymä päätähuimaava. Tulotaso on ollut huono. Mutta silti, en voi syyttää aikaisempia ikäluokkia mistään. Ei tämä maailma ole kenenkään harkinnan tulos. Se ei ole sitä milloinkaan ollut vaan sattuma ohjaa elämää ja maailmaa.

      • kohta_50_ja_kiitollinen

        Lisäys: asiat ovat lopulta itsestäni kiinni. Jos minussa olisi särmää ja älliä, voisin pistää miljoonabisneksen pyörimään. Mutta kun ei ole niin pitää olla onnellinen, että joka päivä on ruoka, vaatteet, asunto ja vielä terveyttä kohtuullisesti. Se on mahdollista tässä aikaisempien sukupolvien rakentamassa ja maailman suhdanteiden vaikutuksille alttiissa Suomessa.Toisten omaisuuden perään ruikuttaminen on kuitenkin ällöintä ja alhaisinta mitä tiedän. Jumankauta josomaisuus on tärkeää niin se pitää TEHDÄ ITSE eikä ruikuttaa.


    • sdfjkgfddj

      Parinkymmenen pörssiyhtiön ammattikusettajan yhteenlaskettu omaisuus on varmasti vieläkin suurempi. Kultamunat viety paratiisiin gaymansaarille ja kultalusikalla poimitaan herkut duunarin lautaselta. Ihan itse poimittu, kunhan ensin on laitettu "Berner" asialle laatimaan laki, että että on pakko antaa herkut pois.

    • jlhffdfgjkggyuh

      Jvbkvchcv ib

    • mfhmffhmfmffm

      Ropotti Rops

    • Olisiko tämä nuori haukuva ikälulla äänestänt väärin ? kun valitsi tenavataähti kataloisen ja kumppanit johtajikseen? Minä epäilen jotta noin siinä kävi! Nyt se on sitten myöhäistä kipristellä kun paskat ovat jo housuissanne.


      Late Lapista. SSSS Ry!

    • dghjjkuygvfdfhjjgfvhfT

      Tenavatähdet olivat Suurten ikäluokkien käsinukkeja.

      Suuret ikäluokat sotki Suomen suohon jo 80-luvun lopussa, eikä siitä koskaan noustu.

      • siinäsyylliset

        Mauno Koivisto, Jaakko Lassila, Mika Tiivola, Rolf Kullberg ei kuulu suuriin ikäluokkiin, eikä edes täysi pässi Iiro Viinanen vaikka olikin tuhoahon hallituksessa valtionvarainministeri. Nalle Weekin jää ikäluokkien ulkopuolelle.


    • Näinhän_se_menee

      Isät hankkivat, pojat pitivät ja pojanpojat tuhlaavat.

    • Suuretjakauniit

      Vaadimme perintöveron poistoa miljardiomaisuudellemme!

    • SuuriIkäluokka

      Rakennettu on .. katselet ympärillesi - ja nyt nousukkaat ovat KAIKEN rakennetun varallisuuden myyneet maasta ulos juutalaisille.

    • Anonyymi

      Ensimmäiset suuret toimistojen sohvaperunaikäluokat, eivät rakentaneet mitään, mutta ryöstivät kaikilta

    • Anonyymi

      Joskus sai käyttötililtäkin korkoa rahalle 5 %.

    • Anonyymi

      Se oli varmaan samaa aikaa, kun koronkiskonta oli rikos, josta rangaistiin ankarasti. Nykyään se on maata hallitsevan rikollisen korruptioeliitin keino rikastua.

    • Anonyymi

      Jokaisesta nuresta ikäpolvesta vähintään 25% on työttömänä ja vielä useammat jonninjoutavissa kuntoutushommissa, Suuret syrjäytetyt ikäluokat.

    • Anonyymi

      Nyt suuretikäluokat ovat terkkareiden edessä jonossa odottamassa sitä lopetusp11kk1ä, buusteri n:o 3, saas nähdä miten heidän käy?

      Elinaika buusterista on kuulema 0-2 vuotta, ja enintään 10 vuotta.

      Elinajan odote selviää p11k1tetyn verenkuvasta.

    • Anonyymi

      Late Lapissa on kuulema heittänyt kuksan nurkkaan, keveät mullat näitä palstoja vuosia suvereenisti hallinneelle Latelle.

    • Anonyymi

      Late_Lapista1
      2019-12-10 02:16:43

      Oli jälleen niin pirullinen olo jotta tilasin ajan TK,n pikapolin hoitajalle, tarkoitukseni oli lähinnä saada lähete laboratorioon verikokeisiin!
      Karkailee nimittäin nuo vereni jostakin, vimeisen 2 kuukauden aikana minulle on laitettu länskässä 8 pussia uutta verta! TK,ssa pääsin hoitajalle melko lyhyellä jonotuksella, meni vain yli varatun ajan sen akateemisen vartin! Hoitaja kyseli ja tutkikin vähin minua, päätös oli jotta ensinnä lääkärin katseltavaksi ja vasta sitten labraan! No sitten siihen käytävälle odottelemaan kutsua läkärille, paljon oli muitakin siinä samalla asialla jonottelemassa, joka kesti ja kesti, sitten siihen käytävälle pelmahti seurue 2 lasta ja 3 aikuista näitä kaupungin " herrojen" värväämiä ulkomaisia kulttuurin rikastajia, joita me veronmaksajat elätämme ! ja nyt ei jonoteltu hoitaja suorastaan juoksi seuruetta vastaan, ja otti heidät hoteisiinsa ! Mulujahti siinä mieleeni jotta kuka tai ketkä tämän Suomen nykyisin omistaa, Suomalaiset vaiko maahamme tunkeutuneet sosiaaliturva surfarit! Miten noilla tulijoilla on joka paikkaan etuoikeus? labraankin ne lampsivat jonottamatta ohi kaikkien Suomalaisten! miksi noille on annettu kaikki oikeudet mutta ei minkäänlaisia velvollisuuksia?
      Alkoi tuo touhu suorastaan vitu##amaan, ja mietin jotta tuskinpas iskä ja äiskä tehnyt minut istumaan ja jonottamaa jollekin lääkärin plantulle, josta ei ole minulle mitään apua! Lähdin lätistelemään tieheni ja suunnittelin jotta kun ajelen Klo 16 jälkeen Keminsairaalaan, siellä minusta otetaan heti verikokeet ja samalla annetaan verta jos tarve vaatii!
      PS; Minkälaisia kokemuksia toisilla Torniolaisilla on tuosta arvauskeskusestamme?

      Late Lapista.

    • Anonyymi

      Kyllä 5000:- eläkkeellä pärjää kohtalaisesti.

    • Anonyymi

      Nämä ovat varmasti kaikki Vapaamuurareita.

      Outokumpu, Juha Rantanen, eläkkeelle 60 v., 530.000 € eläke vuodessa
      Kemira, Harri kerminen, eläkkeelle 62 v., 460.000 € eläke vuodessa
      Rautaruukki, Sakari Tamminen 60 v., 430.000 € eläke vuodessa
      Gasum, Antero Jännes, eläkkeelle 60 v., 250.000 € eläke vuodessa
      Itella, Jukka Alho, eläkkeelle 60 v., 250.000 € eläke vuodessa
      Veikkaus, Risto Nieminen, eläkkeelle 63 v., 220.000 € eläke vuodessa
      Kemijoki, Aimo Takala, eläkkeelle 60 v., 160.000 € eläke vuodessa
      Kemira, Harri kerminen, eläkkeelle 62 v., 460.000 € eläke vuodessa
      Rautaruukki, Sakari Tamminen 60 v., 430.000 € eläke vuodessa
      Mikael Lilius tuleva eläke 540 000€ tämä tulee vain fortumista

    • Anonyymi

      Turussa ollut pitkät jonot eläkeläisiä odottamassa buusteripiikkiä, Marinaadi sai buumerit sinne mihin halusikin, mullan alle.

    • Anonyymi

      Maksaakohan suuret ikäluokat kiinteistöistään ollenkaan kiinteistöveroa? Alkaa olemaan joka toinen kiinteistö tyhjillään ja myynnissä tai vuokralle tyrkyllä.

      • Anonyymi

        Kaikista kiineistöistä joku maksaa aina ne verot, oli tyhjä tai ei.


    • Anonyymi

      Jauhonokka ei onnistunut pakkopiikittämään kaikkia Boomereita kuoliaaksi, saa nähdä kuinka käy tällä kertaa.

    • Anonyymi

      Omaisuudella ei ole mitään arvoa - jos kukaan ei suostu tekemään työtä pikkupalkalla.

      Miksi emme jaa olemassa olevaa työtä - emme siksi, koska rahan omistaja ei niin halua.

    • Anonyymi

      En tiennytkään, että ovat noin varakasta väkeä, sieltähän valtion kassaan pitää ottaa puuttuvat eurot, velkaa ei tarvitsisi lainkaan.

    • Anonyymi

      Sitä vartoin kai tätänykyä pitäis kouluttautua ettei dementikoilta mene työt alta kun eivät osaa muuta kun ne tavat jotka ovat joskus oppineet

    • Anonyymi

      Suuret ikäluokat saivat hyviä työpaikkoja, koska koulutettuja ei ollu tartpeeksi. Silloin firmat bongasivat henkilöstöstään potentiaalia kehittymään eteenpäin. Ei sinänsä huono juttu, kun annettiin ihmisille mahdollisuus oppia uutta . Nykyään yrittkset haluavat, että yhteiskunnan pitää tarjota heille valmista ainesta.

      Itse ole sitä vähän myöhempää ikäluokkaa, joilla jöytyy jo koulutus. Kun lähdin työelämään parhaat paikat oli jo buukattu pelkän luku-ja kirjoituataidon perusteella

      1970-luvulla nuoret saivat palkallisia työ- ja harjoittelupaikkoja. 2000- luvulla työnantajat halusivat, että koulu maksaa siitä, että ottavat ammattiin opiskelevan työharjoitteluun. Ihan merkittävät suomalaiset bränditkin halusivat nyhtää ilmaisesta työvoimasta oppilaitokselta eli yhteiskunnalta. Eiks sekin ole siivelläelämistä, mistä kovin kailotetaan. En viitsi mainita brändejä. Ei sellaisessa ole mitään yhteiskuntvastuuta. Silti tämmöisiä yrityksiä toimineen hyysätään. ja vielä hyväksytytään.

      Itse aikuisopiskelin ja sain harjoittelupaikan pienestä perheyrityksestä, millä ei mennyt hyvin. Konkurssi tuli myöhemmin. Sanoivat rehellisesti, etteivät pysty maksamaan minulle palkkaa työstäni. Eivät kuitenkaan vaatineet härskisti ammattikorkeakoulultani almuja kuten isot brandiyritykset tekivät opiskelutovereideni kohdalla.

    • Anonyymi

      Ellemme olisi rakentaneet maata sotien jälkeen, olisimme samalla tasolla, kuin suurin osa maailman maita; sata vuotta jäljessä kehityksessä. Nyt meillä suomalaisilla menee kuitenkin kohtalaisen hyvin, vertaa mihin vaan.

    • Anonyymi

      Suuret ikäluokat eivät rakentaneet Suomea uudelleen sodan jälkeen, vaan paskoivat sen ajan kestovaippoihinsa, kun Suomea jälleenrakennettiin.

      Vasta 1970 tienoilla suuret ikäluokat siirtyivät työelämään rakentamaan sutta ja sekundaa, mm. tasakattoisia omakotitaloja ja elementtikerrostaloja ja julkisia rakennuksia, joista suurin osa on jo jouduttu purkamaan mm. kosteusvaurioiden takia.

      • Anonyymi

        Vedä se kusikaukalosi päähäsi !


    • Anonyymi

      Ai p-le mitä puppua nää mitään tekemättömät suoltaa. Moniko heistä on joutunut alle kymmenvuotiaana toimittelemaan aikuisten töitä, eli lapsityövoimana on käytetty meitä laiskoja kaiken ilmaiseksi saaneita ja erityisen epäonnistuneita?

      Ei ole tainnut osua purnaajien kohdalle?

      Nämä kapinakenraaleiksi alkaneet ovat jotain joutilaisuuteen taipuvaisia yhteiskunnan tukien varassa eleleviä purnaajia.

      Jos Suomessa ei maistu työnteko, niin mikä tätä nuorison osaa estää lähtemästä sinne missä äkkirikastuminen odottaa ja kaikki on enempi kuin paremmin?

      On hätäisimmät ennenkin lähteneet puulusikalla kultaa vuolemaan kuka mihinkin.

      Maailma on miltei sodan partaalla ja hyvinvoinnista ähkyyn päätyneet kakarat heittelee puukkoja kohti meitä, joille melkein mitään ei ole annettu ilman "verta, hikeä ja kyyneleitä".

      Röyhkeydelläkin on rajansa!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe