Karkkilan sisäänlämpiävyys....

Vode 666

...Mistä moinen johtuu??? 1.5 vuotta Karkkilassa asuneena ei voi kuin ihmetellä moista ilmiötä. Eletäänhän sentään 2000-lukua. Ja kommunismikin on Neuvostoliiton myötä kuollut, jos se jotenkin on siihen sidoksissa...

Eihän kukaan halua muutta moiseen kaupunkiin jos uutta-asukasta katsotaan alta kulmain ja kyräillään ynnä portilta kurkitaan mitä pihalla tapahtuu.. Uusi-asukashan on voimavara tuo lisää tuloja...

Herätkää vasurit tähän päivään!!!!

35

1439

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • semmost meininkii

      Mei ny ollan vähä ujoi... Itseasiassa, huvittaa kun käyn esim. sewillä niin puolet porukoista katselee kuin avaruusoliota, vaikka olen jo useamman polven karkkilalainen...

    • Vode 666

      Ei se ujoutta ole... Kyl siin jotai muuta on takana. Koskapa olen jutellut, yllättäen, 10-15v sitten Karkkilaan muuttaneiden kanssa ja he ovat yhä sitä mieltä että täysin sisäänpäinlämpiävä on Karkkila. Kyl normaali ujous 10 vuodessa väistyy...

      Eikä sekään nyt normaalia ole että ulkopaikkakuntalaista urosta ollaan heti turpaan vetämässä jos täällä baariin eksyy... (EI omakohtaista kokemusta).

    • joskus nuori

      Mulla on äitee kotoisin Karkkilasta ja tulihan se nuorempana huomattua,että jengi tuijotti kuin spitaalista kun heilui kaupoissa.
      Ite ollaan Järvenpäästä ja tunnelma oli ainakin silloin karkkilassa kyläillessä välillä ihan ufomainen.
      Tuli silloin mieleen se vanha leffa jossa ihmiset syntyi jostain herneenpalkoista tms. ja me oltiin muukalaisia tms.
      Ainakin silloin joskus aikoinaan kaikki tuntemani nuoret halusi sieltä aina pois....

    • Peruskarkkilainen

      Rakenetaan yhdessä Karkkiliasta hyvä paikka meille kaikille ja pysytään itsenäisinä. Jyrkkä EI vihti liitokselle!

      • gonamies1

        samaaa mieltä ,vihtiläiset on tehty hakattaviksi.


      • gona 2
        gonamies1 kirjoitti:

        samaaa mieltä ,vihtiläiset on tehty hakattaviksi.

        Jätkä on juuttunu tonne 70-, 80-luvulle.
        Koitas ny kasvaa aikuiseks.
        Karkkila oli alunperin... http://fi.wikipedia.org/wiki/Pyhäjärvi_Ul


      • jee102
        gonamies1 kirjoitti:

        samaaa mieltä ,vihtiläiset on tehty hakattaviksi.

        Sinä sen sanoit, Karllilalaiset ei osaa puhua kuin nurkeillä. Parempi kun pysytte siellä rajan takana.


      • hymy

        Karkkilassa taitaa olla kova halu päästä osaksi Vihtiä kun se niin paljon teitä puhuttaa. Vihdissä ei puhu kukaan Karkkilsta osana Vihtiä. Kuntaliitoksen suunta ei ole Karkkila eikä Lohja, miksi haluta taantumaan ? Ehdotan että muutatte puheenaihetta ja katselkaa liitos-kumppania esim. Lopesta, onhan Karkkila nyt jo osa Läyliäistä. On varmaa ettei Karkkilaa oteta liitos-kumppanksi ilman pakkoa.


    • Tänne mahtuu

      Voi gonamies, toi oli hauska :-D. Mutta oikeesti voin kyllä karkkilalaisena sanoa että oikeasti on ihana nähdä baarissakin uusia naamoja. Nämä pitkään asuneet tuntevat kyllä toisensa jo liiankin hyvin. Uudet asukkaat tervetuloa vaan mun puolesta.

      Näin tietty me naisihmiset ajatellaan ehkä avoimemmin ilman reviirikiistoja...

      • otkkP

        Pakkoko se siellä samassa baarissa on aina istua, on niitä baareja muuallakin jos todella haluaa nähdä niitä "uusia naamoja".
        nimimerkillä "olen todellakin käynyt kerran Pikkupässissä"


      • Vode 666

        Niino teil naisil onki kiistoja niistä "uusista" miehenpuolikkaista.... Taannoin tuli lähtö Pässistä eräälle naiselle kun rähisemään poken edessä kävi toisen naisen kanssa...
        Ja kyllä kovin sitä on vanhemmat naiset yritelleet munista puristella ja hävyttömyyksiä korvaan supatella.

        Vaikka sormus itsellänikin sormessa on. EI siinä mitään pahaa jos asiallisesti tultaisiin keskustelemaan niitä näitä eikä heti munaa oltaisi vonkaamassa... HYI ;-). Tosin tähän asiallisuuteen pystyvät ovat itsekkin joskus muuttaneet tänne Karkkilaan jostai muualta kun jutellut olen...

        Ja alunperin avauksessa oli juurikin kyse esim. tästä kaupassa tuijottelusta, pihalle pällistelemisestä yms. epäsosiaalisesta sisäänpäin lämpenevyydestä.


    • on on se kova

      Tääl Helsingissä yhtä Hartikaisen Penaa kunnioittaa kaikki Se kun on legendan mukaan kerran yksin ulkopaikkakuntalaisena käyny Karkkilan ruukissa.
      Mut oli ollu kuulemma kova paikkakin...penteles...

    • ulospäin lämpiävä

      joo,eiköhän me naiset mielellään nähdä uusia naamoja täällä Karkkilas :) ja minä ainakin illan aikana käyn noi kolme baaria läpi :D eli pässiäkin pidemälle kattelemaan ;D
      et tervetuloa vaan :)

      • L.ämmittäjä

        Ja naiset karkkilassa on just tätä. Joko ne ryyppää ukon kans kotona, tai sit kiertää viikonlopun aikana niitä kaikkia kolmea pikku ravintolaa, josko joku ukko viel olis käymättä läpi. Sitte ku alkaa olee käyty, aletaan olee näitä "ulospäin lämpiäviä".


    • karkkilalainen 1

      Aika hyvä asenne itselläsikin ,kun heti haukkumassa vasureiksi ,vaikka vasurit nykyään kokoomuksen talutusnuorassa.
      Samaa sakkia Jyrkin kanssa.

      • Vode 666

        No mutta, Karkkilassahan on yhä uudessakin valtuustossa vasemmistoliitto ykkönen... Tosiasia eikä mikään "haukku". Kemikin on nykyään jo edistyksellinen...
        Arhinmäkihän on tunnettu väsykkä ja idiootti joten Jykä vie Pave ei edes tajua vikistä.


    • 2+18

      Joo, itekki aina halunnu pois Karkkilasta, mut jotenki ei vaan saa aikaseks. Täällä ei todella tapahdu mitään positiivista, koskaan. Aikaa vietetään naapureita kytäten ja niistä juoruten, viikonloppuna sitten samat naamat kokoontuu samoihin pikku baareihin, jutustelemaan samoja kuluneita juttuja, ja elämästä vittuuntuneena vedetään sitten kotimatkalla kaveria/serkkua/veljeä tai satunnaista ohikulkijaa turpaan.

      Vihtiläiset ja muut ulkopaikkakuntalaiset on harvinaista herkkua, ja niiden muusiks pistämisestä voidaan lesoilla kuukausiakin.

    • kjhello

      Karkkilalaisen on hyvä muistaa myös se et vieraillessa ulkopaikkakunnilla ei tee hyvää kertoa kotipaikkakuntaansa, koska hyvin äkkiä saa turpaan.

      • V1tun mikkihiiri

        Tuo nyt on ihan turha pelko. Kyllä Karkkilan maine herättää vain kunnioitusta ja pelkoa.


    • ulospäin lämpiävä

      L.ämmittäjä vai sellasia ne naiset sun mielestä täällä on. No ei olla sit tavattu koska en kiertele noita kuppiloita. Käydään alottamas pässis josta parit tossa useasti nimeään vaihtavassa kuppilassa josta loppuillaksi yläkertaan. Yhtään miestä en sieltä ole kotiin raahannu enkä kyl muutenkaan niitten kans touhunnu.
      Joten nautihan vaan omasta katkerasta olotilastas äläkä yleistä :) hauskaa silti mulla aina ollu..niin paikkakuntalaisten kanssa kuin muualta tulleidenkin :)

      • EiEnääKarkkilalainen

        Kysehän tod näk oli juurikin siitä et Karkkilassa ei vaan osata viettää aikaa ku näitä paria räkälää kierrellen. Ainakaan ite en siellä oo päiväsaikaan nähny ku pari kaupassa käyvää mummoa.

        Karkkilalaisille on ihan perusviikko sitä et pe ja la ollaan kännissä.


    • KARKKALI NOUSUUN

      Yhdessä saamme Karkkilasta kehityvän kaupungin, palvelut takaisin ja kaikille töitä!
      Seuraavissa vaaleissa olemme entistäsuurempia voittajia ja silloin meno muuttuu. Emme tarvitse Vihtiä Lohjaa tai Espoota pakkoliitoksineen. Tulemme pärjäämään hyvin omillamme. Muutos parempaan on jo alkanut!

    • ulospäin lämpiävä

      EiEnääKarkkilalainen: oot todella katkera :) mä käyn noin kerran kuukaudes baaris joten kyl toi sun "räkäläkiertely" on sit sulle tutumapaa ku mulle...mut joo..ei jaksa tätä yleistämistä ja marinaa..jatkaa samaan malliin täällä, kävimpähän uteliaisuuttani kurkkimas näit keskusteluita ja siirryn muihin kuvioihin. Aurinkoista kevättä kuitenkin :)

    • etninen oh entinen

      Kyseessä sisäsiittoinen pikkukaupunki jossa kaikki tietysti tuntevat toisensa.Vastaan kun tulee tuttu niin lyödään autosta jarrut kii ja pysäytetään vaikka kok liikenne jotta saadaan jutella "näin naapurusten kesken".Kaikki muu on turhaa ja joutavaa.Parikyt vuotta on täällä asuttu duunin takia,mut eiköhän täältä häivytä niinkuin muutkin poisajetut DD on tää ihan omansa D mitä lie "punaverta" suonissaan virtaakaan?? Eei muuta ku muuta äkkii pois.Jollet jo muuttanut kun tää putkikin on niin vanha.Sit jotkut ressut tulee halvan tontin takia ja väsää oman kodon ja ajan kuluessa huomaavat että ei täällä ystävysty kehenkään.ai joo ja viime vuonna ei varmaan mennyt yhtään "alennustonttia " kaupaksi.Eiköhän tuo kerro kaiken siitä,että sana on levinnyt!

    • asukas123

      Aivan ja alakoulussakin kiusattiin jo aikaa sitten ja kun valitettiin asiasta,niin johtaja-opettaja vaan naureskellen totesi,että tämä on niin pieni paikkakunta jossa kaikki tuntevat toisensa joten täällä ei kiusata.Missään nimessä!Noh voihan se olla,että asiat ovat jo hiukan muuttuneet tuosta ajasta (n.15v) Mutta jotenkin on haistavinaan ja tuntevinaan vieläkin sen saman negatiivisen suhtautumisen ns.ulkopuolisiin.

    • ex-namibialainen

      Karkkilaan kerran muuttaneena ja sieltä 10-vuoden kuluttua pois päässeenä, allekirjoitan kyllä sen, että karkkila on sisäsiittoinen, ellei sisäsiittoisin paikka ikinä. Jos et ole kaikille sukua (kuten karkkilalaiset keskenään on), tai asunut karkkilssa useamman sukupolven ajan, sinulle ei puhuta, sinua kyttäillään ja vaikea saada duuniakaan. Pariin ihmiseen siellä tutustuin tuon kymmenen vuoden aikana. He ovat mukavia, vaikka ovatkin sieltä kotoisin. Muut tutustumani ihmiset ovat sinne jostain muualta muuttaneita. Siksi ovat normaaleja ihania ihmisiä. Nykyäänkin vierailen välillä karkkilassa ja pakko on sanoa, että ihmiset siellä on niin kertakaikkisen karkkilalaisia. Ne erottaa heti. En tiedä mitä siellä vesijohtoveteen laitetaan...

    • terve vaan

      Pakko ottaa tähän kantaa : Olen täysin samaa mieltä, että karkkila jos mikä on niin sisäänpäin lämpiävä kuin vaan olla ja voi. Vietin vuoden karkkilassa ja jo ensimmäisenä päivänä kun lähdin tutustumaan kaupunkiin ( lähinnä katsomaan missä on mitäkin) ja päätin poiketa siinä pikku pässin vieressä olevassa pitseriassa vai mikä kebabkioski nyt lieneekään. Ehdin hetken istua terassilla, kun siihen tuli joitakin paikallisia miekkosia ja sain kuulla varsinaisen tervetulo tovotuksen : " Et näytä tutulta, kandee varmaan lähtee litomaan ennenkuin saat pataan". Ja olen siis nainen.

      Vuoden aikana monet,samat henkilöt joihin törmäsin tyyliin kauppajonoissa,joskus baareissa, ja ylipäänsä kaupungilla, eivät ikinä vastanneet tervehdykseen vaan mulkoilivat kuin suurta paholaista joka on laskeutunut kiroamaan kaupungin. Ainoa mukava taisi olla abc:n kassaneiti jolta hymy ja tervehdys irtosi ja jopa joskus kuului iloinen : " mitä kuuluu". Se tosiaan lämmitti mieltä, sillä aika orvoksi sitä tuntee itsensä kaupungissa missä kukaan ei koskaan tule uudelle mitään puhumaan. Kiitos karkkila lämpimästä vuodesta minkä sain viettää näiden ihanien ihmisten keskuudessa.

    • masa1

      Paska puhetta ,muutaman tapauksen vuoksi tuomitaan koko karkkila.samanlainen tuppukylä,kun mikä tahansa .
      vode 666 vaan haluaa herättää pahaa verta.

    • KAMALA paikka

      Karkkila on narkkila. Nuorten aikuisten keskuudessa liikkuu kaiken maailmaan pillerit. Sekakäyttö kaupungissa on yleistä ja päihteiden käyttö runsasta. Ei se riitä että olla pe ja la kännissä. Kyllä usein venyy. Kaupungissa asuu myös jonkin verran vanhoja juoppoja.

      Ja juntit, ei luoja sitä junttien määrää. Ruma auto alla, karjala-lippis päässä ja soitetaan 10- vuotta vanhoja biisejä ja yritetään vongata sakkolihaa kaupungilla. Rasismi on myös kovaa huutoa kyseisessä pikkukylässä.

      Asuin miltei 20- vuotta Karkkilassa, ja en ole sen jälkeen edes tankkaamassa pysähtynyt.

      • reino2

        Hei köyhä ,sulla ei varmaan ole varaa tankata Karkkilassa,ja mitä sitten ,jos täällä ei mutanaamaa katota hyvällä.
        ettet vaan itsekin olisi jonkin sortin mamu


      • terve reino!
        reino2 kirjoitti:

        Hei köyhä ,sulla ei varmaan ole varaa tankata Karkkilassa,ja mitä sitten ,jos täällä ei mutanaamaa katota hyvällä.
        ettet vaan itsekin olisi jonkin sortin mamu

        Varri oli torpparina Tuorilassa, ja suku siitä taaksepäin torppareina ja muonamiehinä kaikissa kylissä. Joten ollaan varmaan sukulaisia.


    • höpötihöpöti

      Makunsa kullakin , niinhän metsä vastaa kuin sinne huutaa.
      Lohja se vasta sisäsiittoinen kaupunki onkin .
      Kannattaa asua vuosi Lohjalla ja testata paikan ilmapiiri ,woi wiulu!
      Karkkilassa sentään joku tulee jutteleen ja naapurustossa pikkukylissä elää vielä talkoohenki vahvana.
      Itse kerran fillari reissulla jonkun karkkilan kylän läpi polkiessani pysähdyin juomatauolle niin, kyllä tuli ystävällistä isäntää ja emäntää juttelemaan ja uskokaa tai älkää ennen kuin huomasinkaan olin jo sopinut tulevani puutalkoisiin seuraavana viikonloppuna yhdelle isännälle ja menin kanssa.
      Ei siellä kukaan pitänyt vieraana ja ulkopuolisena .
      Aikanaan myös Kemissä kääntyneenä tiiän että siellä sitä on junantuoma etelän ruikku vaikka oisit 15 vuotta siellä asunut.

    • XXXXXXXXXXXXXXXX

      hahah haukkuu lohjaa siksi koska ei ole vara muuttaa sinne karkkilassa halvemmat vuokrat :D ! ...KARKKILA ON SISÄSIITTOINEN JA SISÄÄN LÄMPIÄVÄ TUPPUKYLÄ!!TÄYNNÄ YH MATAMEITA SUN MUITA MAMUJA..EN SUOSITTELE!!KELLEKKÄÄN !!KERRAN KÄYNYT JA TOISTA KERTAA EN MENE..KARKKILAISET NE NIITÄ UFOJA ON EI KÄYTÖSTAPOJA EI MITÄÄN....PYSYKÄÄ SIELLÄ VAAN

    • Kunnollinen

      Tuo Narkkila on tosiaan osuva nimi karkkilalle.
      Narkkeja asuu tietyn jopparin omistamissa asunnoissa jopa kunnon ihmisten asuttamissa osaketaloissa kunnes kunnon ihmiset kovan työn tuloksena saa nämä p..kakasat häädettyä pois.

    • Seppo Selodes

      Vuosalmella kasvoihin haavoittunut sotainvalidi istui Karkkilan keskuspuistossa bussin lähtöä odotellen. Ohi kulki kaksi nuorta miestä, jotka totesivat: "Onpas siinä v..mäinen naama. Annetaanko sille turpaan". Tämä tapahtui 1970-luvulla, joten osattiin sitä ennenkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      15
      1480
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe