tarinoita epäluottamuksesta suhteessa

'kaipaava*

kertokaa omia kokemuksianne siitä miten on epäluottamus toiseen tässä tapauksessa mieheen pilannut suhteen ja suhde on päättynyt.
haen jotain helpotusta tällä tänne kirjoittamisella tämän hetkiseen olooni.
pää tuntuu että räjähtää tästä ajattelemisesta suhteen päättymisestä ja ikävästäkin kai.
päätin siis suhteeni ihmiseen johon ihastuin rakastuin ja johon en kuitenkaan voinut luottaa.
sattuu koska olisin halunnut ihan jotain muuta.
suhteen alku siis perustui ihan pelkälle epäluottamukselle jossa toinen yritti pelata useamman kanssa ja minä olin yksi heistä tietenkin. menin ja ihastuin ja uskoin löytäneeni jotain ihanaa ja sitten tajusinkin leikissä olevan muitakin eikä mulle oltu rehellisiä vaan ensin aloin epäillä ja sitten selvisi totuus kun aloin urkkia hänen elämäänsä tarkemmin.
ihminen siis tämä mies hyvin epävarma itsestään ja hirveän huomionhakuinen naisten suhteen ja jonkunlaista hyvää oloa sai tästä.
kolme vuotta tätä kesti ja yritin ja yritin ja uskoin vannomisia että minä olen ainoa oikea.
mutta ei, en pystynyt,sattui ahdisti erottiin palattiin erottiin palattiin ja kunnes tein lopun.
nyt mietin ja yritän nostaa pääni.on ikävä ahdistaa ja pelottaa jotenkin.
miksi mä aina tapaan miehiä johon ei voi luottaa ja mua koetellaan tämän luottamusasian suhteen koska ite oon luotettavin mitä voi olla. yhden miehen nainen ja luotan itseeni ja en tarvitse liikahuomiota miehiltä.

pelottavinta,että onko se aina näin ettei ole olemassakaan miehiä johon vois luottaa 100pros?? musta tuntuu että on kuitenkin ja mä tiedän monta mutta miksi mä törmään näihin idiootteihin???

mun tätä edeltäväkin juttu päättyi samoin että luottamuspula pilasi kaiken kun ei toisella ollut rohkeutta puhua suoraan vaan piti pelata selän takana.

sen mä ymmärrän jos ollaan rehellisiä ja sanotaan ja sen mä jotenkin kestäisinkin jos sanotaan suoraan että mulla on tässä vähän muutakin juttuja mutta en sitä että uskotellaan ja sit paljastuu asioita mitkä sattuu todella.

siksi nyt kaipaisin jotain "lohdutuksen" sanoja tilanteeseen miten jaksaa taas eteenpäin ja saada oma henkinen tasapaino kuntoon..

3

487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Accrual of Xperience

      No vastaanpa nyt sulle, vaikka nuo murheet ovat ainakin tällä hetkellä mun kohdalla jo takana päin! Eli elin itse todella epävarmassa on-off suhteessa 4 vuotta, jota toki itsekin olin aina laittamassa poikki juurikin tuon epäluottamuksen takia, tai milloin mistäkin syystä.

      En koskaan edes saanut tätä tapausta kiinni mistään...mutta jostain syystä mulla oli vain sellainen kalvava tunne, että hänessä on jotain sellaista, mistä en tiedä. Jotain sellaista, miksi ei voinut luottaa. Puhuimme asiasta muutamia kertoja ja kyseenalaistaessa hän aina vakuutteli ummet ja lammet. En silti pystynyt luottamaan ja sen lisäksi aloin pitämään itseäni mustasukkaisena ja jopa pakkomieleteisenä ihmisenä. Jankkasin vain niitä samoja ajatuksia seurustelukumppanin epäluotettavuudesta ja omasta pahasta olostani.

      No, koska suhde tosiaan kesti sen tuskalliset 4 vuotta, niin ero ei tapahtunut mitenkään käden käänteessä, vaan irrottauduin pikkuhiljaa...ei välttämättä paras metodi, mutta niin se vain meni. Jälkikäteen olen joutunut toteamaan, että se paha olo oli selkeä merkki siitä, että jokin ei ollut kunnossa. Se syy siihen, miksen pystynyt koskaan luottamaan ei edelleenkään ole mitenkään konkreettisesti selvinnyt mulle, mutta nyt kun olen uudessa, joskin tuoreessa, suhteessa PALJON avoimemman ihmisen kanssa, joka selkeästi ja suoraan on kertonut, missä mennään ja mitä hän tuntee, niin olen huomannut, että en koe samanlaisia jatkuvia epäilyksiä tai mustasukkaisuutta. Huoh, mikä helpotus!

      Minustakin tuntui, että vedän puoleeni pelkästään lurjuksia ja kurjuutta, eikä minulla ole vastausta siihen, miksi näin on sinun kohdallasi, mutta ainoa annettavissa oleva neuvo onkin kai se, että jos tapaat tyypin, niin tsekkaile hänen elämänsä, tutustu kavereihin ja käy hänen kotonaan... jos et ole tervetullut, niin kysy miksi. Ja jos alat havaita epäluotettavia piirteitä uudessa miestuttavuudessa, niin kysy itseltäsi, että mikä siinä ihmisessä tasan tarkkaan sinua viehättää. En vieläkään ymmärrä, miksi itse roikuin siinä edellisessä huonossa suhteessa liian pitkään, mikä sai minut palaamaan tämän ihmisen luo kerta toisensa jälkeen, mutta sen tiedän vahingosta viisastuneena, että en todella jäisi vastaavanlaiseen tuleen makaamaan enää. Jos on paha olla, niin sitten täytyy vain lähteä pois. Tsemppiä!

    • ap

      hei kiitos sinä

    • Tuulitukka

      Kirjoituksesi on suoraan omasta elämästäni :(.....paitsi että en ole saanut revittyä itseäni tästä irti vieläkään.Olemme olleet yhdessä 1.5v. ja koko ajan hänestä paljastuu asioita ja tekoja jotka syö luottamustani.
      Minunkin miesystäväni on hyvin huomionhakuinen ja itsekeskeinen.
      Lisäksi hänellä on alkoholi ongelma ja sen ympärillä on jatkuvaa valehtelua.
      Mistä sen voiman saa että osaa lähteä tai minun tapauksessa saisin heitettyä hänet ulos asunnostani ja elämästäni lopullisesti?
      Kolme kertaa olen heittänyt ulos ja saman verran ottanut takas...olen siis täysin ääliö.Kertokaa mistä sen voiman saisi`?
      Koska uskon ja ymmärrän että olen paremman kumppanin arvoinen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe