Eheyttäjille tuli ylitöitä?

Tiedelehti PLoS ONE:ssa julkaistun tutkimuksen mukaan "kaikki" naiset ovat vähintään biseksuaaleja?

"Cornellin yliopiston tutkijat Yhdysvalloissa ovat vahvistaneet todeksi uskomuksen, että henkilön seksuaalisen suuntautumisen voi päätellä pupillien laajenemisesta, kertoo MedicalXpress.com.

Tutkimuksen lähtöoletuksen mukaan ihmisen pupillit laajenevat, kun hän näkee viehättävän ihmisen tai kokee tämän läsnäolon. Tutkimuksen koehenkilöinä oli 325 miestä ja naista, jotka esittivät tutkijoille oman arvionsa seksuaalisesta suuntautumisestaan seitsenportaisella asteikolla ”täysin homosta” ”täysin heteroon”.

Sitten koehenkilöille näytettiin erilaisia eroottisia videoita samalla mitaten infrapunalinssin avulla heidän pupilliensa koon muutosta.

Vain heteronaiset yllättivät

Eri ryhmistä yllättävin tulos saatiin heteronaisilla: heidän pupillinsa reagoivat suunnilleen yhtä paljon videoihin sekä miehistä että naisista. Sama koski bi-naisia, mutta lesbojen pupillit reagoivat vähemmän miehiin kuin naisiin.

Tutkijoiden mukaan tulokset viittaavat siihen, että eri sukupuolten seksuaalisuudessa todella on eroa ajatustenkin tasolla, ja naisten seksuaalinen kiinnostus usein on joustavampaa sukupuolen ja ulkonäön suhteen kuin miesten.

Aiempia luotettavampi tutkimusmenetelmä

– Uskon, että käyttämämme menetelmä mittaa sukupuolista suuntautumista luotettavammin kuin monet aiemmista, tutkija Gerulf Rieger sanoo. Aiemmissa tutkimuksissa suuntautumista on mitattu esimerkiksi sukuelinten kiihottumisella."

Tämä ei nyt suoraan kuulu palstan aiheeseen, mutta palstakreationistit ovat olleet kovin kiinnostuneita seksuaalisesta suuntautumisesta ja "poikkeavien" eheyttämisestä. Tuliko nyt melkoinen haaste eteen, jos kaikki naiset ovat jollain tasolla kiinnostuneita samaa sukupuolta olevista?

http://www.tekniikkatalous.fi/innovaatiot/tiede/nyt se on tutkittu pupillit paljastavat henkilon seksuaalisen suuntautumisen/a826719

http://www.plosone.org/article/info:doi/10.1371/journal.pone.0040256

12

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • evo-oppi parkuu

      Selvä todistus syntiinlankeamisesta, jälleen kerran.

      Miten muuten evo-oppi selittää että kaikki naiset poikkeuksetta haluavat seksiä toisten naisten kanssa, sehän olisi energiantuhlausta.

      • Kirjoitinko viestissäni, että kaikki naiset haluavat poikkeuksetta seksiä toisten naisten kanssa?

        Miehiä joustavammalle kiinnostukselle löytyy perusta evoluutiosta ja sinäkin olisit sen huomannut, jos olisit avannut linkin tutkimukseen.

        "Baumeister [8] proposed that the underlying mechanism for this sex difference in the variability of sexual attraction has an evolutionary basis. Baumeister writes on page 347 that sexuality evolved to “suit the reproductive contingencies of males and females so as to maximize the passing on of each person’s genes.” Men evolved to be strongly driven by innate motivational patterns that are relatively constant and unchanging across time and situations. Women evolved to be responsive to the male sex drive and to be flexible in whether and what situations they respond to the male drive. From this perspective, female sexuality, more than male sexuality, adapts to changing circumstances. This difference influences women’s sexuality to be more responsive to environmental circumstances."


      • >Miten muuten evo-oppi selittää että kaikki naiset poikkeuksetta haluavat seksiä toisten naisten kanssa, sehän olisi energiantuhlausta.

        Jaa-a, nyt pitää odottaa Möttöskän ja muiden evo-opin tuntijoiden kannanottoa. Evo-oppi on siitä jännä, että selitys voi olla mitä tahansa.


    • Uskovainen Uskis

      "Tuliko nyt melkoinen haaste eteen, jos kaikki naiset ovat jollain tasolla kiinnostuneita samaa sukupuolta olevista?"

      Ei se, että kaks naista masturboi toisiaan, tee heistä lesboja. Naiset ja miehet on erilaisia. Lesbo on vasta kun alkaa suhteeseen naisen kanssa. Käsittääkseni 2 läheistä naisystävää voivat suudella ja kosketella toisiaan olematta kuitenkaan lesboja. BB-talossa tosin joku mies sanoi kerran että on masturboinut toisen kaverinsa kanssa ihan ystävyydesä ja sanoi silti ettei kuitenkaan ole homo. En itse tiedä mitä sanoa tuohon, mutta luultavasti asia on niin että jos olet emotionaalisesti hyvin kehittynyt, niin tuollaisetkaan asiat eivät silloin hetkauta omaa seksuaalista suuntautumistasi.

      Eli siis, jos miehetkin jotka eivät ole läheskään niin läheisiä toisilleen voivat tehdä näin, niin mikseivät sitten naiset?

      • Hämmennyin tästä viestistä.. Toki sekä miehet että naiset saavat tehdä toisilleen kirjoittamasia asioita.


      • Uskovainen Uskis
        solon1 kirjoitti:

        Hämmennyin tästä viestistä.. Toki sekä miehet että naiset saavat tehdä toisilleen kirjoittamasia asioita.

        Niin no jos kaks miestä runkkaa seksuaalisesti kiihottavalle ei-homo matskulle ja ehkä läpällä runkkaa toista niin ei se niin kauheen homolta kuulosta. Vai kuulostaako?


    • Uskovainen Uskis

      Minulla on anaustappi aina iltaisin ennen nukkumaan menoa että olen aamulla pirteä..ei se homoksi tee.

    • Jumalan sanoin

      Tämä todistaa että seksuaalinen suuntautuminen on valintakysymys, ei mikään synnynnäinen geenihöpöhöpöevoluutio juttu.

      Homoseksi on synti.

    • ytrwetwerwetrweq

      Jumalan sanoin kokeile itse seksiä toisen miehen kanssa..ties vaikka tykkäisit..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3852
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      119
      1514
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      272
      1358
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1319
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1204
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1111
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1078
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1061
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1046
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      57
      1001
    Aihe