Mikä on Danielin tarkoittama Turmion iljetys

Susi76

Hänen lähettämänsä sotajoukot tulevat ja saastuttavat pyhäkön ja pyhän vuoren, lakkauttavat päivittäisen uhrin ja asettavat pyhäkköön turmion iljetyksen. Dan 11:31

24

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Antimislam

      Turmion iljetys kuulostaa Muahemmedilta

    • Kirjoitettu on:

      ´ Minä näin toisen pedon nousevan maasta. Sillä oli kaksi sarvea kuin karitsan sarvet, ja se puhui kuin lohikäärme. Hän käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maassa asuvat kumartamaan ensimmäistä petoa, jonka kuolinhaava parani. Hän tekee suuria ihmeitä, saaden tulenkin laskeutumaan taivaasta maahan ihmisten nähden. Hän eksyttää maan päällä asuvia niillä ihmeillä, joita hänen annettiin tehdä pedon nähden, ja hän yllyttää maan päällä asuvia tekemään pedon kuvapatsaan, sen pedon, jossa oli miekanhaava, ja joka oli vironnut eloon. Hänelle annettiin kyky antaa pedon kuvapatsaalle henki, että pedon kuvapatsas puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvapatsasta, tapettaisiin. ´ (Ilmestyskirja 13:11-)

    • Lindu

      Daniel puhuu tuossa kohdin "hävityksen kauhistuksesta".

      http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Dan. 11:1&rnd=1347706221528

      Daniel 11:
      1 Ja minä seisoin meedialaisen Daarejaveksen ensimmäisenä hallitusvuotena häntä vahvistamassa ja suojelemassa."
      2 Ja nyt minä ilmoitan sinulle totuuden: Katso, vielä nousee kolme kuningasta Persiassa, ja neljäs rikastuu kaikkia muita rikkaammaksi. Ja kun hän on vahvistunut rikkaudessaan, panee hän kaiken liikkeelle Jaavanin valtakuntaa vastaan.

      - Tähän maailmanaikaan sovellettuna, Etelän ja Pohjan kuninkaat: mahd. Ahmadinejad ja Putin?

      21 Ja hänen sijaansa nousee kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden.

      "Kelvoton" = tuleva Antikristus, kertomus hänestä jatkuu:

      31 Hänen lähettämänsä sotajoukot nousevat ja häväisevät pyhäkön linnoituksineen, poistavat jokapäiväisen uhrin ja asettavat sinne hävityksen kauhistuksen.

      - Mikä on "hävityksen kauhistus", sana tulisi tuntea alkukielellä. Linkistä löytyy myös Biblia Hebraica, ehkä joku juutalainen osaisi kertoa sanan merkityksen. Tosiasia on, että juutalaisten Temppelivuorella seisoo tällä hetkellä Omarin moskeija.

      Historiahan toistaa itseään jatkuvasti, joten menneisyys ja tulevaisuus ovat useimmiten jokseenkin samat.

      • Susi76

        "Kislev-kuun viidentenätoista päivänä vuonna 145 temppelin polttouhrialttarille pystytettiin turmion iljetys" mikä tämä vanhantestamentin aikaan pystytetty Turmion iljetys oli? Uudentestamentin mukaan kun tämä Turmion iljetys pystytetään alkaa ahdingon aika joka päättyy Jeesuksen tuloon. Itsekkin uskon että Turmion iljetyksen pystytys liittyy jotenkin Muslimeihin. Huudot kuolema Israelille kuolema Amerikalle liittyy tähän, mutta jos joku pystyttää Israeliin Muhamedin patsaan se ei voi olla Muslimit toiseksi tuntuisi oudolta että Jenkit tai Juutalaiset tekisi sen.


      • aito israelson
        Susi76 kirjoitti:

        "Kislev-kuun viidentenätoista päivänä vuonna 145 temppelin polttouhrialttarille pystytettiin turmion iljetys" mikä tämä vanhantestamentin aikaan pystytetty Turmion iljetys oli? Uudentestamentin mukaan kun tämä Turmion iljetys pystytetään alkaa ahdingon aika joka päättyy Jeesuksen tuloon. Itsekkin uskon että Turmion iljetyksen pystytys liittyy jotenkin Muslimeihin. Huudot kuolema Israelille kuolema Amerikalle liittyy tähän, mutta jos joku pystyttää Israeliin Muhamedin patsaan se ei voi olla Muslimit toiseksi tuntuisi oudolta että Jenkit tai Juutalaiset tekisi sen.

        Temppeliä ei enää ole,sen toimintaa ei voi häiritä. Danielin kirjan tapahtumat kuvaavat tapahtumia seleukidien ja Antiokus Epifaneen aikaan .


      • Israel on ja
        aito israelson kirjoitti:

        Temppeliä ei enää ole,sen toimintaa ei voi häiritä. Danielin kirjan tapahtumat kuvaavat tapahtumia seleukidien ja Antiokus Epifaneen aikaan .

        puhuuko Jumala kansalleen nykyään enää profeettojen tai Raamatun profetioiden kautta? Miten Jumala toimii Israelissa nykyään? Salaa ja hiljaa nöyrien sydämmessä? Kaikkien nähtävästi ihan jokapäiväisessä elämässä Israelin yhteiskunnassa ihan monien kautta?

        Tuleeko Israelin elää Mooseksen kautta annettujen lakien noudattamisessa? Onko Jumalan lain aikataulu jo lakannut Israelin juutalaisten osalta?

        Onko nykyinen Israelin laki se Jumalan antama Mooseksen kautta saadun sijaan?

        Muuttuko Israelin Herra ja Jumala ihmisten erilaisten näkemysten kautta?


    • aito israelson

      Antiokus Epifanes valtasi osan Egyptiä, jätti sinne nukkehallitsijan , yritti valtausta uudelleen, mutta sai tällä kertaa Rooman kimppuunsa.(Dan.11:30: Häntä vastaan hyökkäävät kittiläisten(=Rooma) laivat, ja hän menettää rohkeutensa, kääntyy takaisin ja purkaa kiukkunsa pyhää liittoa vastaan. Kotiin palattuaan hän suo huomiota niille(= hellenistien kanssa liittoutunut ryhmä) , jotka hylkäävät pyhän liiton).
      Kun sotaretki epäonnistui, Antiokus siitä äkeissään paluumatkallaan häpäisi temppelin ja kielsi juutalaisen uskonnon harjoittamisen ja asetti tilalle Zeuksen palvonnan. 2.Makk.5.11->

      Danielin kirja on kirjoitettu seleukidien aikaan eli kreikkalaishallinnon, jonka makkabealaiset -hekin pissed off - löivät ja syntyi itsenäinen hasmonivaltio.

      • Onko Miikael

        seisonut Israelin kansan suojana, kuten voimme lukea: ´ Siihen aikaan nousee Miikael, suuri enkeliruhtinas, joka on kansasi lasten suojana. Se on oleva ahdistuksen aika, jollaista ei ole ollut siitä saakka, kun kansoja on ollut, aina siihen aikaan asti. Mutta niihin aikoihin pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka ovat kirjoitetut [elämän] kirjaan. Monet maan tomussa makaavista heräävät, toiset iäiseen elämään, toiset häpeään ja iäiseen kauhuun. ´ (Daniel 12)

        Joko tämä aika on ollut historiassa vai nykyisyydellään vai tulevaisuudessa?

        Liittyykö tähän hävityksen kauhistuksen eli turmion iljetyksen aikakauteen tämä esitetty, sillä eikö se sovi ahdituksen aikaan?

        Joko on tapahtunut tämä kuolleiden ylösnousemus? Jos ei, niin eikö ahdistus ole edessä sitten ja myös sen aiheuttava turmion iljetys tai hävityksen kauhistus, vai kauhistellaanko tulevassa Israelissa vielä noin kaksi vuosituhatta sitten tapahtunutta Antiokasta ja tekojaan.

        Tietysti ihmisillä ja kansoilla voi olla pitkä muisti, ja nähdään hyvin myös Israelista ja noista kansoista ja välisistä suhteistaan, mutta miten se on mahdollista, auttaakko pyhät kirjoitukset Raamatussa näitä aina esillä pitämään ja siten toimimaan. Tahtooko Israelin Herra ja Jumala yhä uudestaan muistuttaa näistä asioista myös nykyistä sukupolvea ja juutalaisia Israelissa?

        Tietysti on hyvä tietää luominen Jumalan tekona kuudessa päivässä ja seitsemännen pyhitys sapatti-lauantaiksi, se on selvää ja ihminen tarvitsee sen levon Jumalassa.


    • Mikä on Danielin

      kirjassa esitetty suuri kivi, joka patsaan murskaa ja mitä tarkoittavat nuo patsaan erilaiset osat:

      ´ Sinä, kuningas, näit suuren kuvapatsaan. Se oli valtava, ja sen loisto oli suunnaton. Se seisoi sinun edessäsi ja oli pelottava nähdä. Kuvan pää oli parasta kultaa, sen rinta ja käsivarret hopeaa, sen vatsa ja lanteet vaskea. Sen sääret olivat rautaa ja sen jalat osaksi rautaa, osaksi savea. Sinun sitä katsellessasi irtautui kivilohkare, ei ihmiskäden voimasta, ja iski kuvapatsasta jalkoihin, jotka olivat rautaa ja savea, ja murskasi ne. Silloin musertuivat yhdellä kertaa rauta, savi, vaski, hopea ja kulta, ja niiden kävi kuten akanain kesäisillä puimatantereilla: tuuli vei ne, eikä niistä löydetty jälkeäkään. Mutta kivestä, joka oli murskannut kuvapatsaan, tuli suuri vuori, joka täytti koko maan.

      Tämä oli se uni, ja nyt esitämme kuninkaalle sen selityksen. Sinä, kuningas, olet kuningasten kuningas, jolle taivaan Jumala on antanut vallan, voiman, väkevyyden ja kunnian. Sinun käteesi hän on antanut ihmiset, missä ikinä heitä asuu, sekä kedon eläimet ja taivaan linnut, asettaen sinut kaikkien niiden valtiaaksi. Sinä olet se kultainen pää.

      Sinun jälkeesi nousee toinen valtakunta, joka on halvempi kuin sinun, ja sitten kolmas valtakunta, joka on vaskea, ja joka hallitsee koko maata. Sitten on tuleva neljäs valtakunta, luja kuin rauta. Kuten rauta musertaa ja särkee kaiken, niin se on särkevä ja murskaava ne kaikki. Se, että sinä näit jalkojen ja varvasten olevan osittain savenvalajan savea, osittain rautaa, merkitsee, että se on oleva hajanainen valtakunta. Siinä on kuitenkin oleva raudan lujuutta, kuten sinä näit rautaa olevan saven seassa. Se, että jalkojen varpaat olivat osaksi rautaa, osaksi savea, merkitsee, että osa sitä valtakuntaa on oleva luja ja osa hauras. Se, että sinä näit rautaa saven seassa, merkitsee, että vaikka ne sekaantuvat toisiinsa ihmissiemenellä, ne eivät yhdisty toisiinsa, kuten rautakaan ei sekaannu saveen.

      Niiden kuningasten päivinä taivaan Jumala on pystyttävä valtakunnan, joka on iäti kukistumaton ja jonka valtaa ei anneta toiselle kansalle. Se on musertava kaikki muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun, mutta se itse on pysyvä ikuisesti. Tätä merkitsee se, että sinä näit kivilohkareen irtautuneen vuoresta, ei ihmiskäden voimasta, ja murskanneen raudan, vasken, saven, hopean ja kullan. Suuri Jumala on ilmoittanut kuninkaalle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva. Uni on tosi ja sen selitys luotettava." ´

      (Daniel 2)

      • Tietysti unet voivat

        olla Jumalasta tai sitten ihmisten, kuten Nebukadnessarin, omia sydämen ajatuksia. Eikös se Nebukadnessar tuhonnut Israelin temppelin ja pakkosiirtolaisuuteen Juudan kansan vienyt.

        Onko tämä Nebukadnessarin uni Israelin Herran ja Jumalan vai sen vastustajansa antama Babylonian kuninkaan sydämeen?

        Tietysti Daniel hyvin osaa kuninkaalle sen unen selittää ja oli hyvässä asemassa kuninkaan linnassa.

        Israelissa oli oikeita profeettoja kuten Elia ja Elisa. Samoin on vääriä profeettoja myös ja opettajia samoin, joten kaikki tulee koetella. Ei eksytä!


    • Joko se kiven

      muodostama ikuinen valtakunta on syntynyt vai onko vielä edessä ja tarkoittaako tätä nykyistä Israelia?

    • Onko kivestä

      tullut suuri vuori jo täyttänyt koko maan? Missä on Israel ja tapahtuiko se pakkosiirtolaisuudessa tuo koko maan täyttäminen?

      Keneltä löytyy luotettava selitys? Tietysti juutalaisilla on oman pyhän kirjan luotettavat selitykset kuten myös omalla äidin kielellä on annetut. Tärkeä on Israelin pyhän pappis ja kuningas kansa tehtä Jumalan salaisuuksien totuudellisena esittäjänä kuten Daniel Nebukadnessarin hovissa.

      Kertokaa hyvät Jumalan pyhät nämä asiat koiran penikoillekin, ettei tarvitse pimeydessä vaeltaa tässä maailmassa, sillä Israelin Jumala antaa luotettavat selityksen kansansa kautta kuten myös nämä pyhät profetiat.

    • "Hallelujah!"

      saamme iloita kun tapahtuu Jumalan valtakunnan suuri tulemus, amen, hallelujah!

      Olettehan kaikki samaa mieltä, amen, hallelujah!

    • Vielä ei nähdä

      kahta säkkipukuihin puettua Jumalan profeettaa Jerusalemissa mutta kohta kyllä. Kohta voi tarkoittaa vaikka vajaata vuosiviikkoa. Moniko Israelin kansassa on Raamatun opetuksen mukaan uskonut profeettoja ja Moosesta ja Jumalaa? Oliko Israelin kuninkaat yleensä hyviä vai huonoja vai sekä että?

      Odotetaanko Israelissa nyt sitä rauhan aikaa, jonka ihminen tuo?

      Jatketaan odotusta, kyllä Messias tulee vielä!

    • Voi tulla Messiaan

      tulemusta ennen myös paljon maan kuninkaita. Mitä ne profetiat meille kertovat vaikka Danielin kautta annettuna?

      Missä on Israelin kansan nykyään menossa Jumalan profetioissa? Tietysti takaisin neljältä ilman suunnalta, se lienee selvää kaikille!

      Mitä tämän jälkeen on tapahtuva, kuka tulee, Jumalan profetioiden mukaan?

    • Tahtooko Israelin

      Jumala että Moorian vuorella on islamin moskeija ja juutalaiset saavat kunnioittaa sitä kuten kaikkia islam-uskoisia samoin. Onko Israelin Jumala antanut islamin kannattajille sen vallan Moorian vuoren hallintaan kuten tapahtuu ja jo pitkään on ollut?

      Onko juutalaisilla ja islam uskoisilla sama Jumala? Entäs kristityillä myös? Ja kaikilla ihmisillä koko maailmassa?

      Juutalaisten Jumala on se Israelin pyhä Jumala joka itsensä on ihmisille ilmoittanut Raamatussa!

    • Tahtoiko Israelin

      Jumala Nebukadnessarin Israelin temppelin tuhoavan ja kansan pakkosiirtolaisuuteen Babyloniaan?

      Tunnemmeko Israelin Jumalan tahdon ja teot hyvin Israelin ja toisten kansojen taholla?

      Tahdommeko kiittää Israelin Herraa ja Jumalaa ja samoin rakastaa? Tietysti ennenkaikkea Israelin kansalle tämä on sopivaa kutsumuksensa mukaan. Mutta tahtooko Jumala valtakuntansa peittävän koko maan?

      Onko islam Jumalan antama uskonto koko maan peittämiseen ja siksi myös Jerusalemin Moorian vuoren moskeija tämän merkkinä?

      Vai ovatko kirkot kaikialla maailmassa sen maan peittäminen?

      Vai ovat juutalaiset levinneenä koko maailmaan se maan peittäminen Jumalan vuorella?

      Oliko Nebukadnessarin kuvapatsas ja tulinen pätsi se hävityksen kauhistuksen eli turmion iljetyksen esikuva? Juutalaiset eivät saa patsaita kumartaa eikä ihmisiä myöskään eikä enkeleitä vaan yksin Israelin Herraa! Silti Joosef unessaan näki kuinka häntä kumarsivat veljensä ja vanhemansa myös, ja siitäkös viha syntyi Joosefia vastaan.

      Voiko ihminen ymmärtää Jumalan aivoituksia ja profetioita ja kuinka se on mahdollista ja kannattaako sitä tavoitella? Kuuluuko Jumalan profetiat ja pyhät kirjoitukset ainoastaan juutalaisille ja Israelille vai tahtoo Israelin Herra ja Jumala olla kaikkien kansojen ja ihmisten Herra ja Jumala? Juutalaiset itse eivät saaneet seurustella ei-juutalaisten kautta. Mahtooko nykyäänkin tämä tulkinta olla yleinen juutalaisuudessa?

    • 1+5

      Hajallaan oleva..........

      " Niiden kuningasten päivinä taivaan Jumala on pystyttävä valtakunnan, joka on iäti kukistumaton ja jonka valtaa ei anneta toiselle kansalle. Se on musertava kaikki muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun, mutta se itse on pysyvä ikuisesti. Tätä merkitsee se, että sinä näit kivilohkareen irtautuneen vuoresta, ei ihmiskäden voimasta, ja murskanneen raudan, vasken, saven, hopean ja kullan. Suuri Jumala on ilmoittanut kuninkaalle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva. Uni on tosi ja sen selitys luotettava." ´


      Kun kysymys on Jumalan perustamasta valtakunnasta, se voisi tarkoittaa kaikkien kansojen oikeamielisia, jotka tulevat kuin " ihmislapsen kaltaiset" taivaan pilvissä ( netissä) ja puolustavat oikeudenmukaisuutta ja rauhaa kaikissa porteissa rautaisella valtikalla ( oikeuden valtikka) ja musertavat vääryyden vallat, kunnioittavat Israelin Jumalan tahtoa ja julistavat Siionille; " Sinun Jumalasi on kuningas." Hän on oikeudenmukainen, ihmeellinen neuvonantaja ja Rauhanruhtinas .

      Jos siis uskomme ja miksi emme uskoisi kun näemme, onhan Siion synnyttänyt poikalapsen kuten kirjoitettu on.

      • Selvästi näemme

        ettei Israelin Herra ole vielä tuhonnut Babylonia, joka on nykyään Irak. Samoin Persia on se Iran. Assyyria on se Syyria ja Egypti tuntee jokainen.

        Tässä nämä neljä ensimmäistä Ilmestyskirjan kuningasta ja vuorta, joita on seitsemän yhteensä eikä tuo kymmenvaltioliitto seitsemäntä ole vielä tullut kuten ei patsaan kymmentä varvasta ole saavutettu.

        Neljäs valtakunta on erilainen kuin toiset ja johtuu nimenomaan tästä valtioiden yhteenliittymästä Israelia vastaan, ikäänkuin patsaan uudesta rakentamisesta ja kumartamisesta ja niiden tappamisesta, jotka eivät kumarra, kuten islamissa nähdään että jaetaan herkästi kuolemantuomiota Muhamedia loukkaaville.

        Näin tulee käymään tässä turmion iljetyksessä kun hyökkää nuo kymmenen Israelin Jerusalemiin ja sieltä lähtevät sotimaan kaikkia niitä vastaan, jotka eivät kumarra eivätkä pedon merkkiä ota alistumisen merkiksi. Tämä kaikki on selvästi ilmoitettu Israelin Herran ja Jumalan toimesta Ilmestyskirjassa.

        Ilman Jeesuksen Henkeä ei voida selittää näitä Jumalan profetioita kuten Herra tahtoo, mutta nähdään tämä vaikutus selvästi nykyään.

        Kun ovat keskinäiset välinsä selvittäneet ja nousee se sankarikuningas, niin sitten löytyy se yhteinen vihollinen helposti sieltä näille pahuuden henkivaltojen johtamille kansakunnille.

        Sitten Jeesuksen tulemuksessa Harmagedonissa tuhotaan tuo kuvapatsas eikä jää enää juurtakaan Babyloniasta Eufratin varrella.


    • Hyvä ymmärtää

      kuka Babylonian kuningas on miekanhaavalla tuhottu ja tulee nousemaan ja verrannut itseään Nebukadnessariin ja rakentanut Babyloniaa Eufratin varrelle, sillä sieltä vapautetaan nuo neljä riivajavaltaa, kuten on kirjoitettu.

      Danielisssa on hyvät tulevaisuuden kuvakset leijonasta ja karhusta ja pantterista, kun neljä taivaan tuulta sitä kuohuttaa, tuuli ja henki ovat samaa tarkoittavat, joten ei eksytä näissä Jumalan profetioiden ymmärtämisessä vaan anotaan ja janotaan hyvää hengellistä totuuden sanaa.

      Tietysti on tärkeää viisaudessa tuntea Israelin Pyhä Herra ja Jumala ja Immanuel!

    • Ymmärretään Isän

      Jumalan Jeesuksessa antamat pyhät profetiat eikä eksytä valheen isän kavaliin juoniin koskaan sillä turvaten Jeesukseen olemme jo turvanneet Israelin Herraan ja Kuninkaaseen eikä kukaan joka häneen turvaa joudu häpeään vaikka vainoja ja kuoleman täällä saisi osakseen sillä maailma on pahan vallassa. Ei eksytä!

    • Anonyymi

      Silloin kun ihminen on masentunut ja mennyt eksistentiaaliseen kriisin, vajonnut syvälle pimeyteen. Hän rukouksen voimalla voi syntyä uudelleen henkisesti. Tästä alkaa 3,5v kestävä tuliaika, jossa vanha identiteetti, joka kuoli, yrittää nyt uudelleen tulla tässä ihmisessä valtaan. Tämä tapahtuu ihmisen sisällää sielussa. Vanha identiteetti on se peto, joka on saanut miekan iskun ja on virronnut siitä. Kristus on tullut sieluun kun henkilö on kokenut kuoleman ja uudelleen syntymän.

    • Anonyymi

      Kohdassa puhutaan "hävityksen kauhistus" ja se nimi oli annettu Zeuksen patsaalle.
      Jisreel.

    • Anonyymi

      Se, että sinä näit jalkojen ja varvasten olevan osittain savenvalajan savea, osittain rautaa, merkitsee, että se on oleva hajanainen valtakunta. Siinä on kuitenkin oleva raudan lujuutta, kuten sinä näit rautaa olevan saven seassa [se on teräsbetonista rakennettu betonihan on savenväristä koska Semettin raaka-aineena on savea ja kalkkia) , Se, että jalkojen varpaat olivat osaksi rautaa, osaksi savea, merkitsee, että osa sitä valtakuntaa on oleva luja ja osa hauras. Se, että sinä näit rautaa saven seassa, merkitsee, että vaikka ne sekaantuvat toisiinsa ihmissiemenellä, ne eivät yhdisty toisiinsa, kuten rautakaan ei sekaannu saveen.

      Niiden kuningasten päivinä taivaan Jumala on pystyttävä valtakunnan, joka on iäti kukistumaton ja jonka valtaa ei anneta toiselle kansalle. Se on musertava [Jeesuksen tuhatvuotinen valtakunta on murskaava] kaikki muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun, mutta se itse on pysyvä ikuisesti. Tätä merkitsee se, että sinä näit kivilohkareen irtautuneen vuoresta, ei ihmiskäden voimasta, ja murskanneen raudan, vasken, saven, hopean ja kullan. Suuri Jumala on ilmoittanut kuninkaalle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva. Uni on tosi ja sen selitys luotettava." ´

      (Daniel 2)

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe