Alkaa ihmisillä mitta täyttyä, vai kuinka?

pinnapalaakohta

On seurattu tätä muslimimaailman riehumista taas jo varsin pitkään. Korostan että en salli minkään uskontokunnan loukkaamista, Itse en usko mihinkään. En salli myöskään ihmisten henkistä tai fyysistä loukkaamista. Ja muutenkin on arvot ja käytöstavat kohdallaan.

Nyt kuitenkin rupee jopa minunkin mitta täyttymään. Sanon rumasti mutta kun seuraa maailman tapahtumia ja mm sitä että muslimit oikeuttavat ihmisten tappamisenkin sillä että joku on "ilmaissut" mielipiteensä, niin ei voi kuin todeta että juuri tuo erottaa meidät elukoista. Hyvät muslimit: ei ihmisiä tapeta tai taloja räjäytetä kun joku sanoo mielipiteensä, vaikka se olisi mielestänne kuin väärä hyvänsä! Missä pirun luolassa olette kasvaneet? Ja nyt joku sanoo että eihän ne kaikki ole tuollaisia. no ei tietenkään! Mutta kyllä ns. maltillisimmillakin muslimeilla on hieman vaikeuksia kunnioittaa toisten aatteita ja uskontoja ja tapoja.

Hyvä esimerkki on kun ystäväni piti kouluikäiselle tyttärellensä synttärit muutama viikko takaperin ja sinne tuli tytön kavereita joista osa on muslimitaustaisia. piti todella tarkasti miettiä esim että leikkeleet, koktailtikut ym suolainen ei ollut nähnytkään mitään sian tapaista. no olemmehan tottuneet kunnioittamaan toisia ihmisiä... ja kyllähän tarjoiltavaa löytyikin. Mutta mieleen tulikin vain että mitenköhän jos menisin vaikkapa jonkun muslimin luo iltaaistumaan ja toivoisin että kun suomalainen olen niin tykkäänhän niin hirveästi grillimakkarasta... hmmm... mahtaiskohan grilli lämmetä?

Kyllähän kaiken kaikkiaan homma on niin että muslimit kunnioittaa toisia ihmisiä juuri tasan niin kauan kun kaikki noudattaa ja kumartaa islamia. Mutta sanopas mielipiteesi...

2

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • henkinen vapaus

      Aivan!
      onneksi ranskassa on jo kielletty burkat, ajattele millaisen valokuvan saa vaikka ylinopeutta ajavasta kuljettajasta, jolta näkyy vain silmät?

      tietenkin joka uskonnosta löytyy fanaattisia, nehän ne kaikkein vaarallisimpia ovat.
      mutta mietin minänkin, että miten yksi youtubin filminpätkä voi saada sadat tuhannet raivostumaan?
      etenkin, kun tietää, että suuri osa heistä on lukutaidottomia, eikä heillä ole tietokoneita.
      minusta tämä on suunniteltua kiihottamista länttä vastaan. yksi meskoaa lännen pahuudesta ja tuhat huutaa perässä.

      mutta mehän voimme aina äänestää jaloilla. ei syödä kebabbia, ei mennä niihin maihin lomalle, eikä osta niiden tuotteita. vanha kunnon boikotti, hehän tekevät samaa.
      nyt olisi muutenkin tärkeää pyörittää euroja euro-alueella! siitä hyötyy koko eurooppa.

      mutta kuka se oikea rasisti sitten on, kun ei käyttäydytä maassa maan tavalla? että viedään oma kulttuuri mukanaan ja odotetaan toisten käyttäytyvän omassa maassaan heidän sääntöjensä mukaan?

      minä katson tarkkaan mitä ostan ja missä liikun.

    • Kokemus-K

      "Sanon rumasti mutta kun seuraa maailman tapahtumia ja mm sitä että muslimit oikeuttavat ihmisten tappamisenkin sillä että joku on "ilmaissut" mielipiteensä, niin ei voi kuin todeta että juuri tuo erottaa meidät elukoista"

      Valitettavasti riehuvia ja väkivaltaisia ihmisiä löytyy kaikista uskonnoista. Uskonto on monille muslimeille henkilökohtaisempi ja tärkeämpi asia kuin monille kristityille, joten se laukaisee myös rajumpia reaktioita kuin muut asiat. Mutta olemmehan myös nähneet että niinkin triviaali asia kuin vaikka jalkapallon on aiheuttanut suuria mellakoita, raakaa väkivaltaa ja myös aiheuttanut kuolonuhreja. Eli idiootteja löytyy monista eri ryhmistä.
      Tuskin nytkään voidaan sanoa että kaikki maailman muslimit olisivat tehneet väkivaltaisia tekoja, aika kaukana siitä. Luulen että mon imaltillisempi muslimi on aika vaivaantunut siitä että jälleen kerran ääriaines on se joka saa määrittää sen islamin julkikuvan.

      "Hyvä esimerkki on kun ystäväni piti kouluikäiselle tyttärellensä synttärit muutama viikko takaperin ja sinne tuli tytön kavereita joista osa on muslimitaustaisia. piti todella tarkasti miettiä esim että leikkeleet, koktailtikut ym suolainen ei ollut nähnytkään mitään sian tapaista. no olemmehan tottuneet kunnioittamaan toisia ihmisiä... ja kyllähän tarjoiltavaa löytyikin"

      Minusta ihmiset ovat vähän liiankin "sensitiivisiä" näissä asioissa. Harva muslimi loukkaantuu siitä että tarjolla on jotain jota hän ei voi syödä kunhan hänelle kerrotaan mikä on hänelle sopivaa ja mikä ei. Näin ainakin meillä on toimittu ja kukaan ei ole valittanut.
      Eihän mikään työpaikkaruokala tai koulun keittiö laita sianliharuokia kokonaan piiloon kun muslimeja tulee syömään. Normaali käytäntä on kertoa mikä sopii kellekin, oli kysessä sitten muslimien tavat tai vaikka, vegaani, keliaatikko jne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      90
      1831
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      409
      1466
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      90
      1260
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      13
      1039
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      66
      959
    6. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      179
      943
    7. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      10
      936
    8. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      48
      913
    9. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      239
      884
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      827
    Aihe