Tragedia-eiköhän sovita, että nyt tämä pysyy täälä joohan?

On arvioitu, että puolet vankeutta kärsivistä, kärsii myös ADHD/ ADD:sta ja vankiloissa merkittäväosa istuu huumerikoksista. Yleisin huume on amfetamiini ja amfetamiini auttaa oleellisesti ADHD /ADD ihmisiä.

Keskittymis- ja tarkkaavaisuushäiriöistä, sekä liialliseen impulsiivisuuteen taipuville ihmisille amfetamiini selkeästi auttaa näistä häiriöiden minimointiin. Jos aineen takia yö unet menee, on ylitetty se raja milloin aineen käytön määrä on liian suuri.

Lopuksi älykkyystesti: Huomaatteko selvän korrelaation ADD/ ADHD, vankilan ja amfetamiinin välillä? Tämä korrelaatio tulisi poistaa. Miten?

Miksi viestini poistettiin. Ei viestistä edes ilmene mitään mielipidettä vaan kysytään mielipidettä. Onko niin arka paikka jollekin, että viidessä minuutissa aihe poistetaan? Ihmettelen, enkä tätä edes osannut odottaa. Elämmekö Neuvostoliitossa, kun heran jestas enhän minä edes tuonut ilmi miten korrelaatio voitaisiin poistaa. Kyllä on stalinistisesti hallinnoitu foorumi, jo pelkät asialliset kysymykset asiallisesta ja vakavasta aiheesta poistetaan.

En yhtään ihmettele politiikkojen kykenemättömyyttä hoitaa virkaansa näiden asioiden suhteen, kun jota heillä ja kansalla syntyisi jokin mielipide täytyy niistä voida puhua. Demokratian toteuttamiseen vaaditaan vapaata sanaa. Miten minä rikoin tätä sääntöä? Missä olen tässä ollut epäasiallinen - alkuperäisessä viestissään. Minua ei voida syyttää mistään tämän asian tiimoilta, mutta poistajat - lienevät epäpäteviä virkamiehiä, jotka haluaisivat päättää kaikesta mistä saa ja ei saa keskustella. Tämä on nähtävä vallan väärinkäyttönä.

Miten sitten demokratiaa voidaan toteuttaa kaikilta osin, kuin poliisi määrää mistä ei saa keskustella ilman on saatavilla ja minä olen kyllä valmis tältä osin kuulemaan syytteet kirjoitteluni takia, on selvää että voin ilman asianajajaa puhua mahdollisen syytäjän umpijulmiin ja kulmaan ja oma valtaisille netti poliiseillekin vähän älyllisempää analyysia teksteistä ennen, kuin yritätte riistää mielipidettä, minusta se on kuin rikos, ehkä ajattelematon sellainen. Jos tässä maailmassa ei olisi tabujen rikkojia, emme me nyt tässä netissäkään kirjoittelisi - tarkoitan nyt lähinnä sitä, että keksiäkseen jonkun uuden asian usein tarvitaan uusi näkökulma asioihin, miten muuten loppuun kalustusta näkökulmasta voi poikia uutta. Jos kaikki olisi tuollaisia niin emme me edes kirjoittelisi "huonohampaisella" kirjoituskoneella yhtään mitään saati kävisimme uusia, keskusteluita.

Jos joku on niin asiantuntematon, että haluaa minut raastupaan niin siitä vaan? Minä tilannetta arvioidessa, en välttämättä tyydy pelkään puolustukseen vaan haluaisin hieman rangaistuksia... sellaisilta, kun itse asiassa ei tajua mitä tekee? Tämä on perusoikeuksien loukkaamista.

Jos tämä vielä kerran poistetaan ilmestyy tämä myös blogiini ja sataan muuhun paikaan joten annan kaikille oikeuden kopioida tekstin mielihyvin ja liittää se eteenpäin...

-masson.

Maltillinen Kansalliskonservatiivi, rikollisuutta vastaan - olipa ne keiden tekemiä tahansa perinteistä rikollisista aina mahdollisesti korkeammassa asemassa oleviin rikollisiin. Jos on syytä - niin valtion virkamiesten naamat luihuiksi, mikäli on laittomasti asiassa, kuin asiassa oltu omavaltaisia ja kenties siksi syyllistytty - jos ei nyt rikoksiin, niin ainakin virheellisiin toiminta ratkaisuihin ja / tai ratkaisuun. Naamat luihuiksi jos siihen on laillista perustetta. (siis syylliset eivät silloin ainakaan hymyile virheidensä keskellä, vaan naamat on luihut)

Myös huumemafiat ja katukaupustelijat kiinni.

http://www.saul-masson.info

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Marianne karkit

      Amfetamiinin tulee olla sopiva, mutta ei liian jykevä. Henkilökohtaisesti lääkärin määräämänä - huumereseptillä itse nautin 60 mg / per vuorokausi des-amfetamiinia näin lääkärini noudattaa ainakin Suomessa sallittua lääkerajaa, mutta olen ymmärtänyt, että kirjoittaisi suuremmankin annoksen, koska tietää, että minulla olisi terveydellistä perustetta siihen.

      Ehdotin lääkärilleni, että kirjoittaisi minulle meta-amfetamiini reseptin ja siitä olisikin ollut minulle hyötyä, mutta jostain syystä selvisi, ettei sitä saa käyttää edes erityislupa plus huumereseptillä Suomessa. Englannissa saneen.

      Kun EU:ssa ollaan, niin tulisi nyt stimulantti ja muutkin lääke asiat seurata samaa linjaa, muun Euroopan kanssa, Britannia voisi olla hyvä seurannan kohde, ehkä myös Saksa, Ranska ja Etelä-Euroopan maat. Joka tapauksessa, jos meta-amfetamiini on luvatonta Suomessa tulisi se lailla sallia ainakin huumereseptillä saatavaksi. Tämäkö on sitä EU:n yhdenmukaisuutta - kyllä nyt lääkkeet ja niiden annostelu olisi pitänyt jo ajat sitten standardisoida, mutta kun Suomesta ei edes saa kaikkia lääkkeitä, jotka taas muualla Eurooppaa on sallittu. Pitääkö sen vuoksi muuttaa.

      En ole koskaan käyttänyt luvattomia päihteitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      172
      2537
    2. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      59
      1705
    3. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      114
      1542
    4. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      50
      1339
    5. Miksi toisille löytyy kumppani, mutta joillekin ei?

      Usein ihmettelee, miten helppoa joillekin on löytää seuraa. Jo nuoresta asti on kumppani vierellä ja jos tulee ero, vaih
      Sinkut
      159
      1089
    6. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      373
      1040
    7. Mikähän auttaisi kun kuIIi

      Seisoo kun lipputanko. PaIIien sitominen antaa voimakkaan orkun mikä jeesaa himoja hetkeksi, mutta se panetus tulee pian
      Ikävä
      76
      1031
    8. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      59
      926
    9. Kuvaile omaa ulkonäköäsi

      Niin kaivattusi voi bongata sinut täältä.
      Ikävä
      71
      852
    10. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      20
      834
    Aihe