Mistä nainen tietää olevansa tiukka?

nuorineito90

Mulla olis muutama kysymys. Haluaisin olla todella tiukka ja hyväntuntuinen, ja tietysti muutenkin kiihottava. Ehkä pieni pakkomiellekin on syntynyt asiasta, koska olin yhden miehen kanssa jolle oli todella vaikeaa laueta, hän ei lauennut ollenkaan yhdynnässä vaan pelkästään kovasti pitkään runkkaamalla pornon kera.
Silti väitti minua kiihottavaksi ja hyväksi naijaksi, ja mukamas tiukaksi.

Monet muut miehet ovat sanoneet että "oletpas tiukka" tai "tunnut hyvälle/ihanalle".
Usein miehet myös laukeavat nopeasti kanssani, monesti tulee myös "vahinkolaukauksia" eli mies koettaa estää mutta laukeaa silti. Osa myös huokailee/ääntelee seksin aikana.

Itse saan melko helposti orgasmin, tosin se riippuu siitä miten hyvin kiihotun ja pidänkö miehestä. Mitä paremmin luotan, ja mitä enemmän tykkään miehestä, sen helpommin saan. Nopeimmillani sain kerran 2:lla työnnöllä. Yhdynnässä saan lähes aina, mutta suuseksillä en ole saanut koskaan vaikka se kovasti kiihottaakin. Tarvitsen jotain sisälleni jotta saan. Myös ejakulaatiot on tuttuja, mutta jostain syystä olen saanut niitä vain pitkäaikaisen hyvän suhteen aikana, vaatii paljon luottamusta että pystyn ejakuloimaan :/ Yksin saan nykyään ejakulaation ja orgasmin helposti.

Monet miehet myös laukeavat heti tai pian sen jälkeen kun minä saan orgasmin. Joskus menee myös toisinpäin, että miehen orgasmi laukaisee omani. Mikään ei ole kiihottavampaa kuin miehen siittimen sykähtely emättimen sisässä... pilluni vastaa siihen tahtomattani sykähtämällä.

Treenaan myös ahkeasti lantionpohjalihaksia.
Pienikin muna tuntuu hyvälle, kaikenkokoiset ovat saaneet kanssani ja minä heidän kanssaan.

Yksi sormi menee helposti, kaksi tuntuu ikävälle jos ei ole tarpeeksi kiihottunut, ja kolmea omaa sormeani käytän enintään masturboidessani. Yhdelläkin sormella kuitenkin saan halutessani.
Joskus seksin jälkeen tulee alapää kipeäksi, vaikka kostun yleensä hyvin.

Monesti kun harrastettiin peppuseksiä ja normiseksiä mies silmät sidottuna, ei hän aina osannut arvata kumpaa reikää annoin ;)

Kaiken järjen mukaan en ole ainakaan löysimmästä päästä (?), mutta silti pelkään että entä jos en ole tarpeeksi tiukka. Haluaisin olla vieläkin tiukempi ja koetan kokoajan treenata itseäni tiukemmaksi. Miten paljon treenaamalla pystyy ylipäätään vaikuttamaan tiukkuuteen, onko kokemuksia? Ja voimistuuko orgasmit entisestään? Minusta tuntuu kuin ne laimenisivat, vaikka treenaan, mutta johtunee siitä että olen eronnut niin ei ole tarpeeksi tunnetta seksin aikana (parhaat orgasmit sain kun mies sanoi sängyssä rakastavani minua ja seksi oli muutenkin hyvin hellää ja romanttista).

Monet miehet ovat tosiaan kehuneet tiukaksi... mutta aloin miettiä, että entä jos se tarkoittaakin että olen nimenomaan löysä? Jos he kehuvat, että minulle tulisi hyvä mieli enkä epäilisi olevani löysä? Miehistä kun ei ikinä tiedä sanovatko kohteliaisuuttaan vai tarkoittavatko...

Mikä olisi paras "mittari" siihen onko tiukka vai ei, ja onko naisten tiukkuuksista jotain tutkimuksia? :D Haluaisin verrata johonkin, olis kiva tietää millaisia muut naiset on. Nykyinen väittää, että olen tiukempi kuin hänen eksänsä, mutta mistä tuotakaan tietää puhuuko totta.

Olisi myös kiva tietää, miten synnytys vaikuttaa tiukkuuteen. Itselläni on synnytyskammo, en ikinä halua synnyttää koska nautin seksistä ja haluan suoda nautinnon miehellekin.

Jos voisitte vaikka miehet kertoa kokemuksia millaisia naisia teillä on ollut, mistä huomaa tiukkuuden ja huomaako jos naisen alapää on treenattu?
Ja naiset kertokaa kokemuksia onko ilolihasten treenaus vaikuttanut miten? Olen treenannut hyvin intensiivisesti monta kuukautta, sitä ennen hiljaisemmin n. 2 vuotta.

Treenaan aina kun muistan, päivittäin. Voimaa, kestoa, nopeutta. Toki myös lepopäiviä tulee, jolloin treenaan korkeintaan kevyesti.

Niin ja onko mitään haittaa, että käy salilla ja tekee raskailla painoilla, tai tekee pitkiä sarjoja vatsalihaksia? Tästä on ristiriitaista informaatiota; jossain väitetään että vatsalihakset tiukentavat alapäätä, toisissa taas, että voivat vahingoittaa jos treenaa liikaa.

Niin ja iältäni olen 22-v nainen.

Kiitos jos viitsitte vastailla, asiallisia vastauksia toivoen :)

100

12724

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saispa kokeilla ;)

      Kuinkahan asiallisia vastauksia täältä mahtaa saada...Yleensä tämän palstan vastaukset on kaikkea muuta kuin asiallisia. Oikein hyvin, selkeästi ja pitkästi kyllä esitit asiasi, toivottavasti joku osaa myös vastata hyvin kysymyksiisi. Mä en taida osata, kovin hyvin ainakaan.

      Kaiken kaikkiaan teksistäsi sai sen käsityksen, että olet varmaankin erittäin mainio tapaus sängyssä. Sen näkee jo siitäkin kuinka paljon stressaat tiukkuudestasi eli kertoo, että haluat olla mahdollisimman hyvä. Pelkästään tuolla asenteella pärjäisit jo oikein hyvin, vaikket tiukin mahdollinen tapaus olisikaan. Mutta jos noin paljon alapäätäsi treenaatkin niin kyllä sulla varmasti tiukka onkin! Ei miehet (ainakaan ite en) kehu tiukaksi, jos olet löysä. Jos olisit löysä, niin eivät sanoisi mitään. Jos kysyisit asiasta, niin sitten saattaisivat ehkä valehdella tiukaksi. Mutta kovasti epäilen, että taidat ihan oikeasti olla tiukemman puoleinen ;)

    • jos sanoisin

      mielipiteeni asiaa,kun nainen on oiken kiimassa ja märkä tahtoo emättimen lihaset veltostua ja valmistua siittimen sisään työntämistä varten.Vasta siinävaiheessa kun lähestytään orgasmiin alkaa lihaset supistella ja puristella siitintä sadaksi aikaiseksi siemensyöksy.Jatkaessa vielä yhdyntää tämän jälkeen siitintä pois emätimestä vetämättä tuntee kuinka emättimen ja siitimen lihakset veltostuu. Pidetään pieni huilitauko pitäen siitintä sisässä ja aloitetaan yhdyntä niinkuin alusta silloin tuntuu kuinka emättimen lihakset ihankuin lypsäsivät siitintä sisään.Jos on taitava mies ja osaa hommasa oikei voi tätä leikkiä jatkaa useampaan organismiin ja naiset tykkää pitkäkestoisesta rauhallisesta yhdynnästä he todella nauttivat siitä

      • Ime_isääsi

        Selvää runkkarin lässytystä.


    • nuorineito90

      Kiitos vastauksista, joo niinhän se varmaan on, että eipä täällä netissä voi kukaan tiukkuuttani mitata ;D Hm, olen miettinyt että koska miehet ovat tykänneet seksistä kanssani ja itse nautin siitä suuresti, pitäisi ehkä vain lakata murehtimasta. Tosin onneksi seksin aikana en murehdi, vaan varsinkin orgasmin tullessa unohtuu kaikki muu. Tuosta on vaan tullut mulle pienoinen pakkomielle, mikä on toisaalta hyvä koska tulee treenattua ;D Mut toisaalta tuntuu etten ikinä ole täysin tyytyväinen, joten sinänsä pitäisi osata vain tyytyä siihen mitä on, tai kokeilla jonkun naisen kanssa niin tietäisi millaisia muut ovat.

      jos sanoisin:
      Mun mielestä seksi tuntuu sitä paremmalta mitä märempi olen. Miehet myös yleensä tykkää märkyydestä, vaikka toki se vähentääkin ehkä tiukkuuden tuntua, mutta toisaalta viestii siitä että nainen on halukas.
      Mulla ei kyllä lihakset supistele ennen orgasmia, vaan vasta orgasmin aikana. Ja riippuu vähän orgasmista miten supistelee: joskus yksi tai kaksi pitkää mutta voimakasta puristusta, joskus hyvin pitkä rytminen sarja kevyitä supistuksia, joskus taas keskivoimakkaita, jotka laantuvat pikkuhiljaa... mutta paras orgasmi on mielestäni sellainen, missä en itse havaitse ollenkaan puristeluja, vaan saan "henkisen orgasmin" niin voimakkaasti että kaikki fyysinen unohtuu. Siinä tuntuu kuin lähtisi lentoon kiitämään ylöspäin ja irtautuisi omasta ruumiista, huoneesta ja todellisuudesta. Sitten pikkuhiljaa ikäänkuin "leijailee" höyhenen lailla takaisin, ja "palaa" miehen syliin. Siinä vaiheessa on äärimmäisen rento ja hyvä olo. Valitettavasti näitä saan vain luotettavan vakikumppanin kanssa :S
      Pinnallisemmissa suhteissa orgasmitkin jäävät pinnallisiksi, joskus pelkäksi fyysiseksi tyydytykseksi.

      Mut tuota leikkiä olisi mukava kokeilla, että jatketaan yhdyntää orgasmin jälkeen :) Siittimen liikkeet tuntuu ihanilta emättimessä. Harmi vain yleensä mies laukeaa joko ennen minua, samaan aikaan, tai pian minun jälkeen, ja laukeamisen jälkeen ei saa edes koskea munaan kun on kuulemma niin herkkä... Muutaman kerran olen saanut yhdynnässä useamman orgasmin, mutta aika harvinaista, kun pitää varoa ettei mies laukea.

      Joskus harvoin olen saanut miehen jatkamaan seksiä siemensyöksyn jälkeen, eräs mies laukesi 4 kertaa peräkkäin. Mutta jotkut taas eivät halua laukeamisen jälkeen edes pitää siitintä sisällä, kun kuulemma alkaa tuntua ikävälle. Minusta taas ihaninta on maata sisäkkäin orgasmin jälkeen ja vaikka nukahtaa siihen... olisi ihana herätä siihen, kun miehen siitin alkaa jäykistyä uudestaan emättimessä...

    • Ihamies

      Hei! Voin harrastaa seksiä kanssasi, vaikka salaisesti, jos sopii. Olen kolmekymppinen ja kokenut mies. Kerron seksisessiomme jälkeen, miten meni ja vastaan myös kysymyksiisi, koska silloin tiedän sen parhaiten kokeilemalla. Olen hyvä rakastelee ja keskustelee. ;)

    • 15x4

      Ei se pillukaan saa liian tiukka olla.

      • Anonyymi

        Kuuden lapsen lestaäiti on tietysti tätä mieltä.


    • nuorineito90

      Miten niin ei saa liian tiukka olla? Eiks se oo parempi mitä tiukempi, kunhan on myös kostee ja kunhan ei oo niin tiukka että yhdyntä ois mahdotonta?

      Ihamies: kiitos vain ehdotuksesta mutta en harrasta seksiä tuntemattomien kanssa, ja muutenkin pyrin välttämään yhden yön juttuja koska niistä ei saa niin paljon irti..

      • PC-harjoittelija

        No ite en ole koskaan liian tiukkaan törmännyt ja paksuutta omasta pelistä löytyy hieman keskivertoa enemmän. "Liian löysiin" olen kyllä törmännyt. Toisaalta ei se pimpin tiukkuus ole se ainoa tärkeä ominaisuus. Sellainen nainen, jolla on pimppi löysemmästä päästä, mutta on muuten hyvä sängyssä - innokas, selvästi nauttiva, osaa ja haluaa ottaa suihin, ehkä vielä anaaliinkin - on parempi sänkykumppani kuin tiukkapimppinen tyttö, joka vaan makaa eleettömänä lahnana allani eikä muutenkaan vaikuta yhtään kiinnostuneelta.

        Mutta se on totta, että mikäli on riittävän kostea, niin ei se tiukkuus mikään ongelma ainakaan ole, päinvastoin! Toisaalta, tiukka pimppi on sellainen, että oma orgasmi meinaa olla liiankin herkässä. Pystyn kyllä pidättelemään yleensä, mutta ensimmäiset 15 minuuttia saa olla aika tarkkana ja kovin nopeaa tempoa ei voi pitää päällä. Melkein pitää silleen "osittain" laeuta itse ennenkuin pystyy tikkaamaan lujemmin eikä sitten heti räjähdä, jos nainen äännähtää liian seksikkäästi tai pimppi sykähtää :D

        Mutta tosi hienoa, että treenaat noita tiettyjä lihaksia! Mä luulen, että varmaan kaikille naisille olisi hyvä edes hiukan treenata noita lihaksiaan. Siitä olisi varmaan vain hyötyä monessa muussakin asiassa (synnytyksessä ja siitä palautumisessa sekä myöhemmin virtsankarkailun estämisessä yms). Treeninhän voi tehdä varsin pienellä vaivalla, esim. tiskatessa tai vaikka bussissa istuessaan - tilanteissa, jotka eivät vaadi hirveästi muuta huomiota tai ajattelua. Siis ilman noita kuulia voi treenata ihan.


    • Ollikainen

      pimpan koko ei ole tärkein asia vaan kemia ja se millain pelataan yhteen. tärkeämpää on miellyttää silmää eli joku viivapimppa jättää tosi kylmäksi lapsellisuudellaan ja pissismäisyydellään. kurveja ja muotoja pitää olla ja pimpassa on ehdoton ne näyttävät ulospäin työntyvät häppikset, mitkä on seksin ydin; silmää hivelevät.

      • pilluillaan

      • Suuseksifani69

        Toi sun linkittämä videonpätkä ei toimi, mutta e.m. hakusanoilla löytyy netin aikuisviihdesivustojen syövereistä ihan hyvää matskua.

        Kyllä ne kunnon häppärit pitää naisella olla! Niitä on niin kivaa imeskellä kuten klitoristakin....


    • habla.

      Kovastihan sinä siinä yrität sitä tiukkuuttasi vakuutella ja ikäänkuin luoda sellaista mielikuvaa,että sulla on tiukka ja haluat miesten tulevan tähän nyt sitten nyökyttelemään, että kyllä kyllä, tiukka se varmaan on, joo o. Tosiasiassa se sen tiukempi ole kun kellään muullakaan, orgasmitkin varmaan kuvitelmaa, ejakulaatiosi on pissaa jne eespäin.
      Lisäksi annat itsestäsi horon vaikutelman kun jaksat moneen kertaan vakuutella kuinka sulla on niin valtavat legioonat ollu niitä miehiä.. Kunnon tytöt ei oo mitään "miehien" niinku sanoit monet miehet on tehneet sitä ja tätä. panoalustoja..
      Enpä kastaisi kyrpääni tuollaiseen hattaraan.Ei muuta!

    • nuorineito90

      habla. : en koeta tiukkuuttani vakuutella, vaan haluaisin tietää totuuden. Naisilla kun on hankalampi päästä vertailemaan tiukkuuksia, kuin miehillä munan kokoa. Naisten vartaloita olen kyllä nähnyt, ja vartaloni hyväksynyt, koska tiedän millaisia muita on; on kauniimpia ja rumempia. Varmasti on myös tiukempia ja löysempiä, mut olis kiva tietää olenko "keskivertoa" tiukempi vai löysempi; miehelle negatiivinen vai positiivinen yllätys. Gynellä asia varmaan selviäisi, jos kehtaisin kysyä.. Ja toisekseen gynet harvemmin sormella tunnustelee, ja ankannokassa taas ei ole tuntoa, joten mistäpä nekään sitä tiukkuutta voi arvioida? Potilaan ilmeestä :D?
      Tuo on ihan sinun mielipide, että kunnon tytöillä ei saa olla miehiä monikossa. Itse en häpeä miesmäärääni, koska en ole ollut liian monen kanssa, ja useimmat pitkiä suhteita. Lisäksi nekin lyhyemmät suhteet, joissa olen ollut, olen valinnut tarkkaan; en ole miehen kanssa, joka minua ei viehätä niin fyysisesti kuin henkiselläkin tasolla ;)
      Ihan mukavasti on ehdokkaita riittänyt ja seksiin on kaikki olleet innokkaita pitkänkin suhteen aikana. 2 vuoden suhteen lopussa rakasteltiin edelleen melkein joka päivä eikä intohimo laantunut kummankaan osalta.
      Viivapilluista sanoi joku jotain, sekin on varmaan mielipideasia. Mulla jos on jalat yhdessä, näkyy viiva, mutta toki jos laitan jalat haralleen ja menen selälleen, näkyy sisemmät häppäritkin. Ulommat häppärit on melko muhkeat ja klitoris kuulemma keskivertoa isompi. Sisähäppärit on sirot ja sileät, vaikka ilmeisesti moni tykkää hieman ryppyisestä ja "rehottavasta"?
      Mutta omasta mielestäni pilluni on ihan nätti, joten en ole siitä stressiä ottanut, ulkonäköön kun on hankala vaikuttaakaan ja koskaan ei voi miellyttää kaikkia. Pääasia että miellyttää kumppaniaan ;)

      PC-harjoittelijalle kiitos asiallisesta vastauksesta :) En käytä kuulia kovin usein, vaan treenaan ilman, koska se on kätevämpää. Lisäksi toiset kuulat on liian isot, joten ei tarvitse jännittää lihaksilla ollenkaan pitääkseen ne sisällä. Cat eyes merkkiset on sopivan kokoiset, mutta ei niitä tuu joka päivä laitettua. Junaa odotellessa, tietokoneella istuessa, kävellessä, pyöräillessä ja tv:tä katsoessa mm. tulee treenailtua. Voimatreenin teen usein erikseen tilanteessa, jossa ei vahingossakaan ilmeet kerro mitä teen. Voimatreenissä pyrin puristamaan täydellä voimalla ja keskityn siihen täysin.

      • habla.

        Että useimmat oikeen olleet pitkiä suhteita. On se jännä kun hattaralla on ikää 22vuotta ja on pitkiä ja lyhyitä suhteita ja yhdenillanjuttuja sun muuta sun muuta ja hattaran mielestä niitä ei oo ollu liikaa.. Voi vittu sentään. Saanko minäkin tulla sua nussimaan, mulla ei ihan noin lennokasta oo ollukkaan. Vittu mikä mailma tämä on missä me eletään.. On se vittu ettei yhtä saatanan ainoatakaan neitsyttä oo enää mailmassa tarjolla kun hattarat jakaa persettään niin kujilla raiteilla kuin saiteillakin. Ja tuollaisista kamppeista minun pitäisi sitten morsian valikoida, no arvatkaapa mitä, minäpä jätän väliin. i drop this case..


      • totuudentorvensoitto
        habla. kirjoitti:

        Että useimmat oikeen olleet pitkiä suhteita. On se jännä kun hattaralla on ikää 22vuotta ja on pitkiä ja lyhyitä suhteita ja yhdenillanjuttuja sun muuta sun muuta ja hattaran mielestä niitä ei oo ollu liikaa.. Voi vittu sentään. Saanko minäkin tulla sua nussimaan, mulla ei ihan noin lennokasta oo ollukkaan. Vittu mikä mailma tämä on missä me eletään.. On se vittu ettei yhtä saatanan ainoatakaan neitsyttä oo enää mailmassa tarjolla kun hattarat jakaa persettään niin kujilla raiteilla kuin saiteillakin. Ja tuollaisista kamppeista minun pitäisi sitten morsian valikoida, no arvatkaapa mitä, minäpä jätän väliin. i drop this case..

        Menehän habla takaisin sinne Iraniin.

        Eiköhän sivistysmaassa saa olla seksuaalisesti aktiivinen ihan vapaasti ja kenenkään tuomitsematta. Pettäminen on eettisesti väärin, mutta muuten antaa palaa vaan...


      • jeejeejeejeejee
        totuudentorvensoitto kirjoitti:

        Menehän habla takaisin sinne Iraniin.

        Eiköhän sivistysmaassa saa olla seksuaalisesti aktiivinen ihan vapaasti ja kenenkään tuomitsematta. Pettäminen on eettisesti väärin, mutta muuten antaa palaa vaan...

        Habla kivitettäis kuoliaaks Iranissa samantien tai jotain noilla asenteilla.
        Kerätäänkö kolehti ja ostetaan hablalle menolippu Iraniin?
        Kaikki huutaa "JAA" ketä kannattaa.


      • fhfhsfh

        Naisten vertailu kait on hankalempaa.
        Mut nätti on nätti, niin pimpsassa kuin koko naisessakin:)
        Mut yks mikä on rumentaa pillun yli kaiken, on se jos karvat rehottaa reisissä asti.
        Et siististi rajatut ja hyvän mittaisena pidetyt karvat kaunistaa:)
        Ryppyinenkin on nätti:)


      • Luomua!
        fhfhsfh kirjoitti:

        Naisten vertailu kait on hankalempaa.
        Mut nätti on nätti, niin pimpsassa kuin koko naisessakin:)
        Mut yks mikä on rumentaa pillun yli kaiken, on se jos karvat rehottaa reisissä asti.
        Et siististi rajatut ja hyvän mittaisena pidetyt karvat kaunistaa:)
        Ryppyinenkin on nätti:)

        Samaa mieltä, mutta hauan itse toppuutella liiaksi mennyttä ajeluvimmaa. Itse pidän runsaista karvoista, tietysti kunhan sekaan mahtuu. Ajeluvimma pilaa kauniin naisen. Tyylikäs siistiminen voi olla yhtä upeaa, kuin onnistunut parturikäynti, mutta mä pidän itse kaljusta päänahastakin enemmän, kuin paljaasta pimpasta. Ja se sellainen ohueksi ajeltu irokeesin tapainen on ärsyttävä!

        Kolmio or GTFO!


      • 5yhhh
        Luomua! kirjoitti:

        Samaa mieltä, mutta hauan itse toppuutella liiaksi mennyttä ajeluvimmaa. Itse pidän runsaista karvoista, tietysti kunhan sekaan mahtuu. Ajeluvimma pilaa kauniin naisen. Tyylikäs siistiminen voi olla yhtä upeaa, kuin onnistunut parturikäynti, mutta mä pidän itse kaljusta päänahastakin enemmän, kuin paljaasta pimpasta. Ja se sellainen ohueksi ajeltu irokeesin tapainen on ärsyttävä!

        Kolmio or GTFO!

        Kyllä tänne mielipiteitä mahtuu! Omasta mielestäni posliini on ehdottomasti paras


      • Femininafiili
        5yhhh kirjoitti:

        Kyllä tänne mielipiteitä mahtuu! Omasta mielestäni posliini on ehdottomasti paras

        äähh...pedojen hommaa semmonen. Naista kehiin!


      • xxxx
        habla. kirjoitti:

        Että useimmat oikeen olleet pitkiä suhteita. On se jännä kun hattaralla on ikää 22vuotta ja on pitkiä ja lyhyitä suhteita ja yhdenillanjuttuja sun muuta sun muuta ja hattaran mielestä niitä ei oo ollu liikaa.. Voi vittu sentään. Saanko minäkin tulla sua nussimaan, mulla ei ihan noin lennokasta oo ollukkaan. Vittu mikä mailma tämä on missä me eletään.. On se vittu ettei yhtä saatanan ainoatakaan neitsyttä oo enää mailmassa tarjolla kun hattarat jakaa persettään niin kujilla raiteilla kuin saiteillakin. Ja tuollaisista kamppeista minun pitäisi sitten morsian valikoida, no arvatkaapa mitä, minäpä jätän väliin. i drop this case..

        Kerrankin todella asiallisesti puhuttua seksistä, jonkun ahdasmielisen on tungettava väliin. Oma mielipide saa olla, vaan eipä se itseäsikään estä näistä suhteista.
        Kaksinaismoraalia.
        Eikö se ole hyvä kun keskustellaan. Meidän vanhempien aikana oli ankarat käsitykset, suhteessa oltiin uskollisia mutta ihmeteltiin kuitenkin kun joku uskalsi sanoa ettei nauti seksistä. Ihmekös tuo kun pää hajoaa ja avioliitot kariutuivat.
        50 v.


    • powdered

      ei hyvää päivää sentään, enpä ole moista kuullut. 22-v tyttö jolla on pakkomielle oman värkkinsä tiukentamiseen ja legioona miehiä takana historiassa, joista yks oli himorunkkari ja nyt sitten pitää miettiä miks se yks oli himorunkkari eikä ihaillutkaan sun ihanan tiukkaa kumpaa vaan reikää. sulla viiraa päässä, tuo sun pakkomielle omaan värkkiin johtuu jostain ihan muusta mitä luulet.

      mulla on ihan normaali (eli naisten mielestä iso) penis, joskus tuntuu että se ei riitä emättimen koolle kun ei tuu sellasta 'puristuksen tunnetta', joskus se on huljunu siellä hattarassa, ja joskus se on ollu liian iso emättimelle kun nainen on valittanut tai itteeki jopa on sattunu, ja yhelle se vaan ei menny sisään ollenkaan. se vaihtelee ihan älyttömästi se emättimen koko, jos susta tuntuu että kaks sormee on epämiellyttävää laittaa niin se on todella tiukka. monelle menis tää nyrkki sinne.

    • Laitan nyt

      tuollaisen linkin.
      efukt.com/20955_Glingers.html

    • mielipide minulta

      Rakastelu on taitolaji ja jokainen henkilö on anatoomisesti erinlainen.Toiset naiset ovat aktiivisempiä ja liukkaanpia, kun toiset samon on isompi ja pienempiä siitimiä .Nuorineito90 kyselee nyt tiedonjanoisena onko hän tiukka, voinen sanoa sen riippuu aivan senhetkisestä tilanteesta ja mielialasta.Hyvämieliala ja tunne saa elimistön toimimaan aivan toisellatavalla ,kun päinvastaisessa tilanteessa.Nainen on ihmeellinen tässä luomakunnassa naaraspuolisena se voi harrastaa yhdyntää jatkuvasti olematta kiimassa,kun naaraspuoliset eläimet.Yhdyntä on lisääntynyt kun käytöön on tullut e-pilleri,kondomi ja muita ehkäisyvälineitä.Ennen ei kukaan kysellyt emättimen tukkuutta tai väljyyttä siitimen pituutta tai paksuutta.Seksuaalinen mullistus tapahtui silloin,kun pillerit tuli makkinoille ja tietokone aikana julkinen keskustelu ja kysely seksistä.Vielä yksijuttu täällä tuntuu olevan näitä PUKKEJA kaalimaan vartijana,jotka vaativat naiselta sitä NEITSYYTTÄ mutta minäitse saan kyntää joka kolon ja reijän.Kysynkin nyt miksi nainen ei saa toimia samalla tavalla,kun te kaalimaan vartijat.Ei portelleitakaan oli jos eiolisi maksajija.Olkaamme tyytyväisiä niihin geeneihin ja suvunjatkamis elimiin jotka meidän vanhemmat ovat meille rakastellaan munasolun ja siitiösolun yhtyessä antaneet niin myös sinä NUORINEITO90.

    • Jaahas tällainen trolli kiusaa pieni kikkelisiä.
      Empä usko naisen olevan huolissaan vielä noilla mitoilla. 5 lapsen äidiltä voisi kyselevää tekstiä odottaa, mutta oikeat naiset tietävätkin kaiken kelpaavan miehille kunhan ei ole kaamean läski.

    • Eiköhän se ole

      niin,oli nainen minkälainen tahaansa olisitten laiha,lihava,väljä tai tiukka aina kelpaa kun onvain reikä minne siemenensä ruikasee

    • pervo

      Milt laukeeminen tuntuu??

    • lola lola

      Moi olen 50vee ,ja minulla on väljä emätin .niinpä en ole saanut miestä kymmeneen vuoteen.tosi väljä. olenhan tehnyt 5 lasta.....

      • LESSUTonPEDOFIILEJA

        ootko sä joku lessu? tuntuu vähän että tainnu oma miehes niitä lapsia jahdata sun sijasta...siis niiden 5lapsen jälkeen


    • Vakuuttava horo

      Aikamoinen provo. Vai ei mies tiedä laput silmillä annatko ykköstä tai kakkosta... aikamoista skeidaa. Liukkariako sinne kerkesit ensin vedellä molempiin??...Vai oliko anustappi jossai välissä kehissä??

    • nuorineito90

      Vakuuttava horo:

      Liukkaria laitetaan aina ennen peppuseksiä, tai ainakin minä laitan.. Samoin teen aina huolellisen suolihuuhtelun intiimipesunesteen kera ennen peppuseksiä. Ja vaikka pidänkin myös peppuseksistä, en tietenkään anna sitä niin usein.
      Ja mies oli jo saanut molempia reikiä, anus "löystyy" hieman sen jälkeen kun sitä jonkin aikaa nai, eli kireimmältä tuntuu ensityönnöillä. Tuntuuhan se varmasti sen jälkeenkin, mutta ilmeisesti ei merkittävästi enemmän kuin emätinkään? Ja pointti oli se, että miehet ovat sanoneet kaikenlaista, mutta mistä minä tiedän mikä on totta? Mies kysyi, kummassa reiässä muna on, mutta voi hyvin olla että halusi vain imarrella. Sepä teissä miehissä onkin "vikana" kun haluatte miellyttää naista sanomalla kohteliaisuuksia, ja sitten ei voi olla aidosti imarreltu koska ei tiedä onko ne totta.. Vaikka nykyään koetan uskoa asiat, ja itse ajatella itseni viehättävänä; silloin ei ole väliä valehteleeko mies vai ei, jos itse uskoo itseensä.

      Ja tuo on ihan totta, mitä joku sanoi, että miehille KELPAA kaikenlaiset naiset, tai ainakaan kriteerit ei monilla ole kovin hääppöiset. Mutta en halua vain kelvata, vaan haluaisin olla mieleenpainuva, parhaisiin lukeutuva :)
      Sellainen, jota jää muistelemaan ja josta haaveilee pitkäänkin.

      Ja olisi hienoa myös olla/tulla erityisen tiukaksi, niin että tietäisin miehen/miesten oikeasti tarkoittavan kun sanovat että olen tiukka.

      Enkä ole varsinaisesti huolissaan emättimen koosta, vaan utelias. En pelkää, että olen tajuttoman väljä ja seksi kanssani huonoa -sen verran osaan itsekin lukea partneria, että huomaan milloin toinen tykkää, ja kai jos olisin vastenmielinen tai väljä, miehillä kestäisi kauan laueta kanssani.

      Ideana onkin se, että en haluaisi olla "vain" tavallinen, vaan tavallista parempi ;) Liekö minussa sitten narsistin vikaa...

      Seksin aikana en onneksi mieti moisia, vaan nautin ;)

      Kyllä kai miehiäkin kiinnostaa, minkäkokoinen muilla on, ja millaisia rakastajia muut ovat? Pornohan tunnetusti ei ole mikään luotettava lähde.. Olisi kiva päästä vakoilemaan joskus tavallisten parien seksiä.

      • Voisin panna sua?

        Kyllä sinne sun pikkuseen pilluus istuu hyvin normaali Euro-kulli joka on noin 13cm pitkä ja 10cm ympärysmitaltaan paksu uusimman tutkimuksen mukaan. Suomalaisillahan on maaulman isoimmat mikäli tämän palstan mittoja uskoo ;)


        Oletko saanut koskaan isoa?


      • Anomuumi

        Täysnarsisti ei kai mieti onko hän nyt narsisti tai muutenkaan ole kiinnostunut muiden tunteista yms. Mutta toi on ihan mielenkiintoista, että miksi haluaisit olla näiden miestesi mielestä heidän paras kokemuksensa. Haluatko, että he jäisivät kaipaamaan sua ja voisit tarvittaessa pyörittää monta miestä kerralla? Tai vaihtaa miestä silloin kuin sulle itselle sopii, koska ne suhun hullaantuneet miehet eivät ole enää muita naisia kelpuuttaneet, vaan jääneet odottamaan jos sä vaikka huolisit ne takaisin?

        Mulla ei ollenkaan ollut tarkoitus moittia sua, ei tämä sitä tarkoita. Sä olet varmaan oikein kiva tyttö ja ennen kaikkea nätti, seksikäs ja erittäin hyvä sängyssä ;)


      • Guinnes World Record

      • squirrel pussy

        Se on toki miehenä mahtavaa huomata, että naisella on tiukka pimppi. Mutta oravapimpillä saisit miehet hulluiksi ja talutusnuoraasi :D Oravapimppi on siis pimppi, jonka lihakset ikäänkuin kiipeävät pitkin kalun vartta ja lypsävät kullia. En ole koskaan sellaiseen törmännyt, kuullut vain huhuja. Mutta voisin kuvittella, että sellainen tekisi aika höpöä! :)


      • GetBackToTheKitchen!

        naisissa on se vikana,että ne ei pysy siellä keittiössä


      • jary

        Kokemukseni mukaan ei väljä pilluisia olekkaan. Tiukkuus riippuu vain pillun viritysasteesta. Jos on kiihottunut ja halukas pillu ja nainen, pillu muotoutuu saamansa munan kokoiseksi. Jos tuntuu väljältä on pillu ja nainen haluton. Esileikit jääneet tekemättä ja hypätty pukille liian aikaisin.


    • pohjanmaal.mies

      Hyvä nuorineito90!
      Olen kolmen lasten isä ja seksi naiseni kanssa ei ole muuttunut kun parmpaan suuntaan..Kyllä väsymys, lapset y.m.s. voi ajoittain "häiritä" seksielämän. Toisaalta kun elää pitemmän ajan jonkun kanssa, löytyy se "yhtenen sävel"..
      Unohda sun pakkomieli! Sun kertomuksesi perusteella sä oot tiukka ja saat sen lisäksi helposti orkkuja. Voin vaan todeta että naiseni "löystyminen" ei ole haitannut meidän seksielämä yhtään, kun hän oli tosi tiukka ennen kun lapset syntyivät ja nyt mä rakastan sitä kun voin suht. isollani painaa myös rajusti, asento kun asento. Ennen vanhaan hän jopa huusi kivusta.

    • JOS NAINEN ON

      OIKEIN KIIMASSA ja omaa liukastetta on liikaa ei tiukuudesta ole tietoakaan ,kokenut kaiken tietään.Eikun menoksi ja panoksi kyllä siitä hyvätulee siemenet sisään ja lompsakiinni.

    • nuorineito90

      Voisin panna sua?: Riippuu vähän mikä on iso.. exän muna tuntui hyvin isolta, varsinkin paksulta, mittasin sen, niin pituutta oli 17 cm ja paksuus muistaakseni 13 cm..? Kyllä minä tuon isoksi lasken. Onneksi penis oli kärjestä ohuempi, joten helpotti sisääntyöntöä. Mut kyllähän se mukavalta tuntui, ei niinkään pituus vaan paksuus. Piti vain aina olla tosi kostea, onneksi kostun helposti ja hänen kanssaan sain myös ejakulaatioita. (Niin ja se ei ole pissaa, perehtykää asiaan niin tiedätte! Itsekin aluksi säikähdin että mitä se on, mutta haistelin ja maistelin ainetta; ei todellakaan virtsaa, ja kuivuessaan ei jää jälkiä, neste on läpinäkyvää ja ei maistu paljon miltään, joskus hieman makealle).
      Mutta silti exän kanssa tuli monesti emätin kipeäksi, vaikka olin hyvin kostea. Varsinkin jos yhtään pidempään/kovempaa harrastettiin. Toisaalta minua ei haitannut vaikka kipeä olikin; tiesipähän saaneensa ;D

      Anonuumi:
      Hyviä kysymyksiä, en ole aiemmin ajatellutkaan että miksi niin kovin haluaisin jäädä mieleen. En halua pyörittää montaa miestä, enkä ottaa takaisin entisiä. Ehkä se vain imartelee ajatella, että jäisi mieleen. Ja toisaalta minä kuten moni muu kaipaa vakavaa loppuelämän suhdetta, jossa intohimo säilyy; jos mies tykkää minusta heti, niin eikö siinä ole suurempi todennäköisyys, että tykkäisi myös pitkän ajan jälkeen? Eli olisi mukava heti tehdä vaikutus, niin että mies "lankeaisi" minuun helposti ja voisin itse sitten päättää haluanko alkaa seurustelemaan vai en.. Mutta kai jokainen haluaa olla hurmaava ja ihana, ihan lapsesta asti? Ei kai siihen sen kummempaa syytä tarvitse; jokainen kaipaa ihailua ja tunteita, ja itse ainakin haluan myös näyttää niitä toiselle.

      Guinnes world record: Tuo on hieno video, olen nähnyt ennenkin. Erittäin seksikäs nainen mun mielestä, ja todellakin pistää kateelliseksi millaiset lihakset hän on itselleen treenannut! Varmasti vaatinut vuosien ahkeran työn. Mistäköhän saisi painoharjoittelua varten tuollaiset välineet? Tavan kuulat kun ei paljoa paina, vaikka olen ostanut pienimmät ja painavimmat mitä suomesta löytyy. Niillä voi treenata enemmänkin kestävyyttä, kuin voimaa... voimatreenin teen sitten ilman välineitä, mut ehkä motivoisi enemmän ja syntyisi paremmin tulosta "painoilla". Ja ehkä en nyt heti viitsi ihan tavoitteeksi laittaa maailmanennätyksen rikkomista; liian suuri tavoite, saattaa turhautua nopeasti ;) Mutta pikkuhiljaa edetään, mullon semmonen mittari lantionpohjalihaksille niin koetan koko ajan parantaa tulosta hiljalleen.

      Squirrel pussy: Tuota oravapimppiä olen ihmetellyt. Paljon siitä puhetta, mutta liekö legendaa? Jos tarkoitetaan sitä, että nainen seksin aikana supistelee lihaksiaan, niin varmastihan se tuntuu hyvältä. Itse olen joskus kokeillut, mutta ei siitä tykännyt mies, enkä minä. Pillu saa supistella sitten, kun sitä itseään huvittaa (kiihottuessaan yksittäisiä supistuksia, ja orgasmissa sarja tai voimakkaammat puristukset). Tosin jos mies "nytkäyttää" munaa sisälläni, emätin vastaa siihen tahtomattani supistumalla. Tarkoittaako tuo oravapillua? Myös oikein kiihottuneena kun tuntuu hyvältä, emätin supistuu välillä itsekseen je "elää". Ejakulaatiossa taas seinämät "kovettuu" ja emätin "puristuu kasaan"; mutta työntölihakset aktivoituu eli se pusertaa ikäänkuin ulospäin, kun taas orgasmissa emätin "imee sisäänsä". Tuon olen testannut/havainnut ihan masturboimalla ;) Tuntuu ihan kiihottavalta ainakin omasta mielestäni kumpikin.

      Oravapillu voisi siis olla sellainen, joka on koko ajan hyvin kiihottunut ja meinaa saada orgasmin? Tai sitten nainen, joka supistelee pillua tarkoituksella; itsekin voisin näin tehdä, mutta miehet ei ole tykänneet (ihmettelen kyllä miksi??)

      pojanmaal.mies: Olipa mukava vastaus :) Kyllä itsekin olen huomannut, että tunteet vaikuttaa eniten. Miehen kanssa, jota rakastaa, saa parhaat orgasmit, täysin kokonaisvaltaiset, ja kiihottuu hyvin helposti, uskaltaa olla täysin oma itsensä eikä ole minkäänlaisia suorituspaineita. Voih kun olisikin tällä hetkellä ihana hyvä suhde, mutta olen vasta eronnut niin ei sitä heti "uskalla" rakastua uudestaan... Toivottavasti se on miehelläkin noin, että kun jotakuta rakastaa/tykkää todella paljon, ei merkitse ulkoiset/fyysiset seikat niin paljoa, vaan haluaa toista ihan sen tunteenkin takia? Vai onko miehillä niin, että aina pitää päästä kokeilemaan uutta, ja ensimmäinen kerta on aina kiihottavin?
      Exä halusi kyllä minua ihan loppuun asti, mutta hän olikin niin ujo ja kokematon, eikä mikään naistenmies..
      Ujot ja kokemattomat ovatkin mun mielestä kiihottavimpia ;) Vielä jos on kiltti ja söpö fiksu, niin nam ;P

      Tykkäättekö muuten jos nainen on hyvin kostea? Joskus hävetti kun kostuin liikaakin, mutta toisaalta exä aina sanoi, että häntä kiihottaa mitä kosteampi ja halukkaampi olen. Myös orgasmi ja ejakulaatio kiihotti kovin.

      Heh, rupes jostain syystä tekemään mieli kun näitä miettii ;)

      • nuorineito90

        Ai niin, ja mun mielestä munan koolla ei ole kyllä paljoa väliä. Orgasmin saa sitä helpommin, mitä kiihottuneempi on; yksikin sormi riittää tarvittaessa. Isossa munassa kiihottavinta on ehkä visuaalisuus ja "tuhmuus", mut pienen kanssa voi panna vauhdikkaammin huoletta. Vie haluja, jos sattuu liikaa. Kerran olen törmännyt aivan liian isoon, joka ei mahtunut sisään sitten millään, vaikka olin kostea. Sattui kumpaakin, kun yritettiin, eikä saatu kuin vähän sisään, joten jätettiin sikseen, en halunnut alkaa paikkoja repimään..
        Olen saanut hyvin pienelläkin orgasmin lähes joka kerta seksissä (eräs exä). Sitten taas nykyisellä on melko iso, mutta hänen kanssaan en saa niin helposti, koska suhteesta puuttuu täydellinen luottamus eikä ole tarpeeksi tunteita. Seksi on hieman kiusallista, en tykkää katsoa miestä silmiin. Huomaa, että on vaikeampi saada orgasmi, kuin hyvässä suhteessa. Lisäksi mies on liian itsetietoinen, eikä käytä aikaa tarpeeksi esileikkiin vaan olettaa että hänen keskimääräistä isompi mulkku kiihottaa minut... monesti laitan liukkaria ja kiihotan itse itseäni, sekä pyydän häntä jatkamaan kiihottamista.
        Olenkin huomannut, että pienempimunaiset monesti panostavat enemmän naisen kiihottamiseen, jonka takia pienimunaisen kanssa saa jopa helpommin kuin isompimunaisen kanssa.

        Eli älkää huolehtiko munanne koosta, vaan kiihottakaa nainen kunnolla ;)
        Sama pätee lienee naisiin...?

        Hm, ehkä voisin lakata miettimästä pilluni kokoa, mutta jatkaa silti treeniä ;)?

        Kiinnitättekö yleensä huomiota pillun kokoon, ja jos kiinnitätte, niin missä vaiheessa? Jo sormettaessa, vai vasta yhdynnässä? Ja miltä tuntuu tiukka, puristaako kunnolla yhtäkin sormea, onko vaikea työntyä sisään yhdynnässä,m sattuuko? Huomaatteko eron hyvin kostean ja tiukan välillä, vai ajatteletteko kuivempaa tiukempana, ja hyvin kosteaa löysempänä?
        Minusta tuntuu parhaalta mitä kosteampi olen, toivottavasti se on niin miehillekin?


      • MieliSairasHORO

        ai oli sillä [ ] NOIN PAKSU MUNA? huhhuh...taidat olla 70v sairas joka luulee olevansa 22v ja tunkee pöydän jalkaa pilluun....syö lääkkees


    • Voisin sanoa että turhaan tämä varmaankin provoneito murehtii.
      Olet varmasti hirmu tiukka, jos mietitään ulkonäöllisesti ihmisiä turhamaisimpia ovat juuri ne kauniit ihmiset mitkä menisivät vaikka ilman meikkiä säkissä ulkona ja olisivat kauniita silti.

      Samaa voi ajatella naisista mitkä murehtivat pimperoaan. Sitten nämä sotanorsut menevät nokkapystyssä baarissa ohitse torjuen vaikka ei edes kukaan iske niitä ennen kuin viimeisille hitaille valomerkin jälkeen.

      PS
      Mittasithan kikkelit oikein etkä sieltä persereiästä.

    • pohjanmaal.mies

      Jätä treenit väliin ja etsi itsellesi se oikea tai ihanteellinen elämänkumppani.. Kokemuksen perusteella väitän että sun tiukkuus ei ole mitenkään tärkeä, vaan se miten sun suhde toimii mieskaverisi kanssa. Siihen kuuluu "hela hoito", arvomaailma, huumorintaju, seksi j.n.e En ole koskaan miettinyt naisen tiukkuuta, ehkä nuorena; oliko nainen hyvännäköinen, hyvä sängyssä.. Vanhempana viisastuin ja nyt mulla on semmonen asenne että mun elämänkumppani on se yks ja ainot. Toki, jos käyn poikien kanssa baarissa niin kyllä tämä herra saa muistuttaa itseensä että "käyttäydy mies"! Houkutuksia löytyy kun nuoria kauniita naisia pyörii tanssilattialla..Mutta yritän pysyä kovana, he,he..

      • EBINSERVED

        vanhempana viisastuit? eli lessu pani sua 5v ja nautit,nyt oot 14v ja saat poikaystävältä?


    • Onpa aika juoni

      neito ja ikää 22 vuotta. Kun lukee kirjoituksiasi niin tuntuu että lennät suhteesta suhteeseen ja yhdenyön suhteet päälle.Kirjoitat myös rakkaudesta,rakastaa.rakastua ,rakastella,ja rakastua uudelleen . Rakastua tarkoitaa sitä että alkaa kahden ihmisen suhde toisiinsa.Rakastaa toista ihmistä ,suhde on pitkäaikainen avo-tai avioliitto.Rakastella tarkoitaa hetkessä tapahtuvaa sukupuoliyhdyntää ja näitä yhdenyön suhteita.Rakastua uudelleen haetaan jatkuvasti lyhytkestoista suhdetta seksuaaliseen nälkään.Tavallaan olet hakemassa sitä henkilöä, joka kehuu jokaisen yhdynnän jälkee sinua, kyllä olet rakkani erittäin tiukka tai tiukka.

    • nuorineito90

      Onpa aika juoni: Se on totta, en ole paljoa ollut sinkkuna, vaan 16-vuotiaasta asti parisuhteessa. Osa suhteista ollut lyhyempiä, pisin 2 vuotta. Itse olen lopettanut suhteet, tai ainakin ottanut puheeksi että pitäisikö erota. Tosin viimeisimpää suhdetta olisin halunnut jatkaa, mutta otin eron puheeksi ja mies halusi erota. Syytä ei ole kertonut vieläkään... mielestäni se oli paras suhde mitä minulla on ollut, ja molemmat oltiin tyytyväisiä, varsinkin seksielämään. Tosin miehelle suhde oli ensimmäinen, että liekö tunsi itsensä liian nuoreksi sitoutumaan (väittää ainakin syyksi).
      En ole rakastanut kuin kahta miestä. Rakasteluksi kutsun myös vain sellaista seksiä, missä on tunteita, eli niissä suhteissa missä tunteet on hyytyneet tai en ole kovin ihastunut ollutkaan, ei ole mielestäni ollut myöskään kunnon rakastelua.
      Minä kuten moni muukin, haluaisin löytää itselleni sopivan elämänkumppanin. Tosin nuorempana ehkä kaipasi läheisyyttä ja rakkautta, mutta "tosipaikan tullen" ei ollutkaan valmis vielä sitoutumaan ja alkoi hirvittämään. Pikkuhiljaa alkaa kuitenkin tuntua, että olisi kiva löytää joku jonka kanssa viihtyisi vuosikymmenet, ja saisi vastarakkautta. Eikä tarvitse jokaisen yhdynnän jälkeen kehua, riittää jos joskus ilmaisee tunteensa kunnolla ja välillä kertoo ovatko ne vielä voimassa :) Tosin itse tykkään näyttää tunteitani siinä vaiheessa kun luotan toiseen, ja jos tunteita on paljon, joten kyllähän sitä toivoisi toiselta samaa.. mutta suomalaiset ei ehkä ole parhaita näissä tunneasioissa, joten hyväksyn senkin.

      pohjanmaal.mies, olipa mukava vastaus, toivottavasti moni mies ajattelisi noin.. :)

      Niin ja vaikka keskustelu koskee vain emätintä, niin kyllä minua kiinnostaa muutenkin miltä näytän, haluan pysyä hoikkana ja etenkin hyvässä kunnossa fyysisesti. Sixpack on tavoitteena, mielestäni lihaksikkaat naiset ovat seksikkäitä, ja varsinkin jos on "rautaa" kaikkialta; myös sieltä alapäästä. Mieltymyksiä on varmaan monia, mutta tämä on oma ihanteeni ;)

      Ja edelleen, miehiä ei ole legioonaa takana, on vain sattunut kohdalle melko "ääripäät"; eräällä exällä oli hyvin pieni (mahtui kokonaan nyrkkiini, tosin mies itsekin oli minua reippaasti lyhyempi), ja viimeisimmällä taas melko iso (ja mittasin oikein, vatsanpuolelta munanvarsi 17 cm).
      En ainakaan itse häpeä miesmäärääni, koska aina olen omasta halusta sänkyyn mennyt ja yleensä on tavattu useita kertoja ellei seurusteltu. En huoli ketä tahansa sänkyyni, vaan miehen pitää olla kiinnostava niin henkisesti/älyllisesti, kuin fyysiseltäkin olemukseltaan. Mutta tietysti jo yksikin mies on paljon niiden mielestä, jotka halajaisivat itselleen neitsyen... Toisia taas ei haittaa vaikka olisi kokemusta muistakin; eikö se ole aika imartelevaa, että nainen haluaa juuri Sinut muiden joukosta, ja haluaa pysyä kanssasi, ei ole uteliaisuutta lähteä kokeilemaan muita koska tietää millaisia muut ovat. Eikä tyydy ensimmäiseen mikä sattuu vastaan tulemaan, vaan etsii itselleen oikeasti sopivan ja hyvän kumppanin. Silloin tietää olevansa haluttu ja arvostettu, eikä vain kuka tahansa.

      Mutta mielipiteensä kullakin..

      • nams

        Ois kyllä kiva nähdä susta joku kuva. Ihan vaikka sellainen, josta ei näe kasvoja ollenkaan (ehket halua, että joku tunnistaa), vaan sun kroppas. Tuskin suostut silti :D


      • MetsURI!!

        Skitsofrenia? mielikuvitus suhteita ja tuoksuja? uus saippuasarja....VEDÄ NE VITUN LÄÄKKEES....tollaset vitun laudat pitäs viedä sahalle,siel teist on jotain hyötyy


    • QQQKqqqq

      Kirjoitat kahden ihmisen hellyydestä ja kuinka haluaisit helliä ja tulla hellitykseksi,rakastaa tulla rakastetuksi. Nämähän kuuluu hyvään kahden ihmisen suhteeseen samoinkun seksi.Hyvään seksiin kuuluu pitkäkestoinen esilämmitely ja seksiaktinkin voisi joskus suorittaa naisenkin toiveiden mukaan.Onko tullut naisillekin sama tyyli että ensin mitataan koko,eiköhän se ole käyttäjästä ja saajasta kiini kuinka homma onnistuu.

    • ei sillä vehkeen koolla ole niin väliä vaan sillä miten sitä käyttää, oli sitten mies tai nainen kysymyksessä.

    • Ei pituus

      ole mitään vaan paksuus ja sen oikea käyttö siinä suola joka janottaa,

    • Ymmärtävä mies

      nuorineito90: ymmärrän että sua saattaa stressata jos mies ei laukee kovinkaan helposti. Olen itse tähän ryhmään kuuluva ja voin rehellisesti sanoa ettei vika ole naisessa.

      Ehkä olen sitten liikaa katsonut pornoa tai jotain, mutta tuntuu että hirveä vaiva pitää nähdä että laukean. Joskus toki hieman helpommin pystyn laukeamaan.

      Kuvauksiesi perusteella voin sanoa että olet taatusti tiukka, ettei siitä kannata huolehtia :) Itseäkin hieman aina mietityttää kuin oma vehje on vain sen 15cm pitkä että meleko lyhkäseltä näyttää, vielä ku ympärysmittaa on sen 14cm niin melko lyhyt makkaraha tuo o. Miten itse koet hieman lyhyen näköiset penikset? Itseäni ärsyttää suunnattomasti ettei ole voinut edes sitä paria lisäsenttiä tulla pituuteen -_-'

      Yks hyvä vinkki on antaa välissä suuseksiä, joskus itsellä se syy etten voi laueta johtuu siitä, että väsähdän tai että paikat kuivuu ja penis rasittuu liikaa. Silloin yleensä suuseksi auttaa ja parantaa mahollisuuksia laueta. :)

    • Ymmärtävä mies

      Niin ja piti vielä lisätä edelliseen että kyllähän sitä huomaa eroa aina vähän, eniten yleensä itse huomaan pillun muodossa ja siksi tuntuu erilaiselta.

      Minusta ei voi sanoa suoraan sormettaessa että onko tiukka. Paljon riippuu kuinka kostea toinen on.

      Jos semmonen pillu tulis vastaan että yhtä sormea kovasti puristais tosi märkänä niin en kyllä tiedä mitä siitä tulisi, melko hurjalta kuulostaa tuollainen :D

      Ja yleensä ei ole kuin vähän vaikeuksia tulla sisään hyvin kosteaan naiseen. Ja olet mielestäni oikeassa siinä että mitä märempi niin sen paremmalta tuntuu. Kuiva on ikävä, penis menee ruhjeille.. ei kiitos :/

      Eniten sanon että vaikuttaa naisen ulkonäkö ja henkinen yhteys. Jos on tosi kaunis ja mukava niin voipa olla että itsekin hetkessä tulisin vaikka pillu olisi millainen. On vaan standardit aika korkealla :(

    • SIITÄ TIETÄÄ

      onko tiukka, sisääntyönnettäessä menee pimpin isot ja pienet häpyhuulet sisään ja pois vedettäessä ovat tiukasti kalun ympärillä.Sen näkee itsekin kuinka ne liikkuu edestakasin,joilakin naisilla tahtoo kovassa kiimassa ne häpyhuulet veltostua ennenkun laitetaan kalu sisään ja ryhdytään hommiin sitten ne tiukkenee,

    • Minn85.

      Näin naisena voisin tähän jotaan sanoa..

      Paikat tosiaan voi olla liiankin tiukat.:) Ite olen aina ollut piukka ja nyt raskaana ollessa olen kunnolla alkanut harjoittaa noita lihaksia, sen kun pitäisi auttaa synnytyksestä palautumiseen. No, mies tossa jokunen aika sitten sanoi, että paikat on tulleet piukemmaksi, melkeen liiankin paljon. Ja vielä kun yhdynnän aikana lähes tahattomasti "puristelen" paikkoja, niin joskus miehellä vaikeuksia pysyä sisällä.:D Eikä se kuulemma liian kivalta aina tunnu, jos liian piukka.

      Kyllä mä luulen, että miehet on ihan tosissaan tarkoittaneet että olet piukka, kun niin sanovat. Jos olisit löysä, eikä miehestä hyvältä tuntuisi niin saattaisivat olla vähän vaikeena jälkeenpäin. Älä turhaan hermoile, pidät lihakset kunnossa siellä niin ei mitään hätää.

      • Hekohekoheko

        Siis tiukan pillun määritelmähän on se, että kun sieltä pimpistä vetää mulqqua ulos, niin alipaine vetää lakanat naiselle perzereikään...


    • siitä tietää

      onko liiantiukka kullia ei saa sisään sitten millään vaikka olisi kokenut panija..

      • Kokenut kohtuporari

        On tai ei. Kokeneella panijallakaan ei välttis seiso.
        Jos pilluun ei mene, voi se olla jännityksen vika tai kun naista ei haluta. Se on vähän kuin naisen erektio-ongelma.


      • löysäleke

        Tiukoista naisista en ole kuullut, mutta sen sijaan tiukoista taistoista kylläkin. Tuollaiset taistot taitavat olla hinttimiehiä.


    • G_

      Haluaisitko hoitaa mun poikuuteni. Kolmikymppinen mies olen.
      Ottaisit multa suihin ja saisin naida sua kunnolla edestä ja takaa?

    • Sain viikovaihteessa

      panna kaksikympistä neitiä useamman kerran, alussa oli tiukka mutta suorituksen jatkuessa pimppi löysty ja tuntuma hävisi ,aivankun olisi pannut voikirnuun löysty niin paljon.

      • Itsekin runkkari

        Muista seuraavan kerran saadessasi 20v neidolta (kädeltäsi) puristaa enempi. Käsi väsyy runkatessa, mutta puristus on se juttu!! Treenaa puristusvoimaa.


    • runkaile sinä

      poika ,minä lasken mällini sinne minne kuuluukin.

    • powdered

      "Kiinnitättekö yleensä huomiota pillun kokoon, ja jos kiinnitätte, niin missä vaiheessa? Jo sormettaessa, vai vasta yhdynnässä?"

      sormettaessa ja yleensä kehun emätintä jos on kehumista (eli aina), yhdynnässä sillä ei ole mitään väliä on ko tiukka vai löysä (pienimunaisten juttuja sanovat).

      "Ja miltä tuntuu tiukka, puristaako kunnolla yhtäkin sormea, onko vaikea työntyä sisään yhdynnässä,m sattuuko?"

      tiukka puristaa yhtäkin sormea, pidän itse enemmän sellaisesta johon menee kolme tai neljä sormea, sellainen kouristeleva liian tiukka pimppi hankaa esinahan ja terskan hajalle ja joutuu lyhentämään aktin ettei mene kalu rikki.

      "Huomaatteko eron hyvin kostean ja tiukan välillä, vai ajatteletteko kuivempaa tiukempana, ja hyvin kosteaa löysempänä?"

      kuivempi tuntuu tiukemmalta, mutta seksi on paljon parempaa molemmille kunnolla kiihottuneina.

      "Minusta tuntuu parhaalta mitä kosteampi olen, toivottavasti se on niin miehillekin?"

      minusta tuntuu parhaalta mitä kovempana olen, toivottavasti se on niin naisillekkin

    • Sillon tietää

      onko tiukka,kun siemenneste jää sisään eikä valu pois.

    • nuorineito90

      Kiitos vaan vastauksista :)

      Sillon tietää:

      ei mulla ainakaan siemenneste heti valu pois, kyllä se tietysti sieltä pikkuhiljaa valuu, mut yleensä "ponnistan" ja lasken mällit vessanpönttöön. Heh, tai sitten miehen vatsalle; miehestähän ne on lähtöisinkin joten mua kiihottaa "tahria" mies omilla mälleillään. Mut ei ne sieltä valu muutamaan minuuttiin jos en ponnista.

      powdered: kiva vastaus, mukavaa jos kaikille ei tuo aina vain tiukemman metsästys ja ihannointi ole pääasia :)

      • Älä jatka geenejäsi

        Muistakaa kaukki tällä palstalla ehkäisy!!


      • frgvnhjgdfgst
        Älä jatka geenejäsi kirjoitti:

        Muistakaa kaukki tällä palstalla ehkäisy!!

        Harmi vaan, olispa joku valistanut aikoinaan isääsi, tai edes potkaissut sitä kunnolla munille.


    • jäbä36

      Huh huh, aika masentavaa. Jos aloittaja on oikeasti nuori nainen, niin luultavasti kannattaa harkita jonkunlaista psykoterapiaa. Taitaa olla hieman johonkin persoonallisuushäiriöön vivahtavaa tuo touhu. Ihan oikeasti kovin moni normaalin itsetunnon omaava nuori nainen ei kirjoita genitaalialueestaan rivi- ja viestitolkulla ja kerjää anonyymien miesten ja naisten huomiota ja kehuja. Hieman häiriintyneen narsistinen tarve olla keskipisteenä oman värkkinsä myötä, kannattaisi oikeasti selvitellä perimmäisiä psykologisia syitä ja motiiveja käyttäytymiseen.

      Vinkiksi: se värkin koko on sinun ja kumppanisi välinen asia. Pääasiassa menee niin, että synnyttämättömällä hieholla on tiukka ja sitten kun normaalin biologian mukaan synnytyksiä ym. tapahtuu ja ikää tulee lisää, niin värkki kudosten löystyessä väljenee. Ihan niinkuin rinnat alkaa roikkua ym. Elämän normaalia kiertokulkua, jota on turha pelätä - vanhemmiten yleensä myös aivot on vähän korkeammalla toiminta-asteella kuin oman pillun nettiruotimisessa.

      Et ole ainoa nuori ja tiukkavärkkinen nainen, joka tykkää seksistä ja haluaa miellyttää miehiään. Se on ihan normaalia. Suurimmalla osalla niistä muista nuorista naisista vaan ei ole häiriintynyttä tarvetta jankuttaa asiasta nettipalstalla viestitolkulla.

    • Ei sillä mitään

      väliä ole onko tiukka tai lörpähtänyt pääasia on ,että molemmat on tyytyväisiä panon jälkeen.Ottaa vaikka uusiksi heti .

    • nuorineito90

      jäbä36:

      Noh, eiks se oo parempi, et täällä netissä anonyymisti kirjoittelen, enkä ota aihetta mukaan sänkyyn ;)? Kuka nyt tällaisia kehtaiskaan keskustella livenä? Varmaan aika monelta mieheltä into lopahtaisi, jos alkaisin kyselemään että olenko tiukka ja miltä tuntui yms?

      Tai epäilemään, että kiitos kun kehuit, mutta teitköhän sen minun mielikseni vai olitko tosissasi.

      Ehkä minulla onkin jonkinlainen pakkomielle asiaan liittyen, en kiellä sitä. Mutta ei sitä onneksi mitenkään ulospäin huomaa. Ja veikkaan kyllä, et aika moni muukin nainen miettii samoja asioita, ainakin synnyttäneet naiset. Vai eikö kukaan ole lukenut vauvafoorumeita?
      Ja miksei naiset alkaisikin pohtimaan näitä, jos täällä foorumilla vierailee ja lueskelee miesten mollauksia naisten surkeista alapäistä, jotka tuntuvat kuin vesisangossa uittaisi, messuhallissa heiluttelisi ja mitä niitä "kauniita" kuvauksia löytyykään... Ainakin täällä suomi24:ssa hehkutetaan et mitä tiukempi, sen parempi.

      Ei se tiukkuus tietenkään ole ainoa asia.. mutta olisi kamalaa joskus tulla niin löysäksi, että miehellä olisi vaikeuksia laueta :( Mitä iloa seksistä silloin on, jos kumpikaan ei saa orgasmia? Läheisyyttä tietysti jne, mut kyllä mulle ainakin se orgasmi on yks tärkeimpiä asioita seksissä... olisi kamalaa, jos en itse saisi, tai jos mies ei saisi.

      Jos miehet miettii munansa kokoa niin paljon, niin miksei saisi naisetkin miettiä omaa kokoaan ja vartaloaan? Seksiin tarvitaan molemmat osapuolet, joten eiköhän molempien sukuelinten kokokin vaikuta asiaan..
      Vaikka mulle ei kyllä väliä ole miehen munan koolla, kunhan ei ole aivan liian iso, tai mikään mikropenis. Mut miehille sillä tuntuu olevan aika paljonkin väliä, ainakin mitä olen kuullut miespuolisten juttuja, ja lueskellut netistä.

      • 43tfr

        Hyvin sä kirjoittelet ja fiksulta likalta vaikutat. Tuskinpa sulla mitään suurempia henkisiä ongelmia on :D Jos tätä kokoasiaa ylipäätään pitää miettiä, niin mun mielestäni on ihan loogista, että nainen miettii (jopa miestä enemmän) tätä asiaa, sillä nainen pystyy elimensä kokoon (tiukkuuteen) vaikuttamaan. Miehellä noi vaikutuskeinot ovat aika paljon vähäisemmät. Erektion kovuuteen toki pystyy vaikuttamaan.

        Mun mielestäni on hienoa, että täällä näkee naisen, joka on valmis ottamaan vastuuta asiasta. Ei sillä, ettäkö naisten pitäisi stressata asiasta kuitenkaan! Käsittääkseni tuolla Idän kulttuureissa naisten alapäätreeni on aika yleinenkin käytäntö. Idässä on paljon muitakin asioita, joista me länsimaalaiset voitaisiin ottaa opiksemme. Mutta tämä alapäätreeni voisi olla yksi sellainen. Siinä kuin ei ole pelkästään miehen sekä naisen seksuaalisen nautinnon lisäämisestä kyse, vaan myös muista terveydellisistä seikoista, joihin tuolla treenillä voi vaikuttaa.


      • TanelinKivetOnisot
        43tfr kirjoitti:

        Hyvin sä kirjoittelet ja fiksulta likalta vaikutat. Tuskinpa sulla mitään suurempia henkisiä ongelmia on :D Jos tätä kokoasiaa ylipäätään pitää miettiä, niin mun mielestäni on ihan loogista, että nainen miettii (jopa miestä enemmän) tätä asiaa, sillä nainen pystyy elimensä kokoon (tiukkuuteen) vaikuttamaan. Miehellä noi vaikutuskeinot ovat aika paljon vähäisemmät. Erektion kovuuteen toki pystyy vaikuttamaan.

        Mun mielestäni on hienoa, että täällä näkee naisen, joka on valmis ottamaan vastuuta asiasta. Ei sillä, ettäkö naisten pitäisi stressata asiasta kuitenkaan! Käsittääkseni tuolla Idän kulttuureissa naisten alapäätreeni on aika yleinenkin käytäntö. Idässä on paljon muitakin asioita, joista me länsimaalaiset voitaisiin ottaa opiksemme. Mutta tämä alapäätreeni voisi olla yksi sellainen. Siinä kuin ei ole pelkästään miehen sekä naisen seksuaalisen nautinnon lisäämisestä kyse, vaan myös muista terveydellisistä seikoista, joihin tuolla treenillä voi vaikuttaa.

        se on n 50v mies joka häädettiin lasten leikkikentältä taskubiljardin jälkeen.se kiihottuu tälläisistä keskusteluista kun kuulee.varmaankin kaksijakoinen mielialahäiriö, ja varmasti ne lapset olivat tiukkoja .


    • onko tiukka tai

      löpö mutta hienosti hoitaa hommansa alussa.
      yourlut.com/videos/mother-we-like-to-fuck-.html?promid=awn

    • ei koko

      mutta oksan kovuus,kestävyys ja taito johan nainen rupesi pehmenemään.

    • ,,,,,,,

      50 v nainen.
      Eroottisuus on henkistä laatua aika pitkälti, vaikka rakkautta ja paljonpuhuttua kunnioitusta ei olisikaan.
      Olin paljon yli 30 ennenkuin sain yhdynnässä orgasmin. Mikään ei latista erotiikkaa niin tehokkaasti kuin ylisuorittaminen, jonkinmoinen pakonomainen trendien seuraaminen, että miten pitää toimia.
      Tietenkin seksilihaksia voi harjoittaa.
      Mielestäni synnytys ei vaikuta, ominaisuus onko se tiukka vai ei on periytyvää.
      Alle 20 v kun lapsia ei vielä ollut, ongelma oli jo olemassa, seksi ei tuntunut miltään.
      Poikakaveri sai alkukantaisen raivarin, kun otti sen moittimisena. Hänelläkin oli tätä korostamista, kuinka tärkeää seksi on, hän mietti voiko saada orgasmin joillain tempuilla, minusta se oli vain asian kiertämistä, hän kärsi samanlaisesta häpeästä kuin monet naiset. Jollei voi saada orgasmia normaalilla tavalla, suhde ei onnistu.
      Voihan sanoa on kummallista jos jonkun kanssa saa ja toisen kanssa ei. Psykologia unohtuu.

    • laps-muuttaa-pimppaa

      Oletko vialla päästäsi? Miksi haluat olla vielä tiukempi, jos sisällesi ei mahdu 3 sormea enempään? olet ihan saatanan tiukka!!

      Olen 21 ja itselläni mahtuu kaikki 4-5 sormea ja 4cm levyinen vibra, jos olen tarpeeksi kostunut. Harmikseni itse EN SAA orgasmia yhdynnässä, mutta kaikki kumppanit ovat saaneet kanssani.

      Aikoinaan itsekin olin tiukka, kun ensimmäinen seksikumppanini sai mustelman penikseensä, eikä hänellä mitenkään 17 vuotiaaksi kauhean iso ollut.

      Auttaako treenaaminen tiukentamaan, oletko huomannut sen tehoavan?
      itselläni jäi synnytyksestä lievä laskeutuma, ei paha eikä häiritse yhdyntää, en vain tiedä miltä miehistä se tuntuu.

      Jos kostun liikaa en enää tunne penistä sisälläni, eikä seksi ole silloin mukavaa. Miehet tosin sanovat, että juuri hyvä tai yrittävät kiihottaa, jotta kostuisin lisää..

      • Hjallis

        Lapsen saannin jälkeen oikein "miehiä"? Valitsit sitten yyhoona olemisen tien. Nyt kaivattaisiin palstan korkeasti koulutettu asiantuntija tänne kertomaan auki olevista alapäistä, hulluista existä ja liikaa syövistä lapsista.


    • Paljon pannut

      On pantu iso,pientä,laihaa,lihavaa ja synnttäneitä naisia nuoruudessa.On olut väljää, löysää, tiukkaa ja horoa kaikki on kelvannut ja aina mälli irronnut.Ovat vain miesten puheita ,että kehuu naiselle olipa tavarasi tiukka niin saa heti vetästä perään toisekin laakin ja hyviä suorituksen jälkeen soitellaan vielä perääkin koska seuraavan kerran.

    • Olen 28-vuotias nainen ja olen joskus vuosia sitten miettinyt samoja asioita kuin sinä, mutta en ihan noin paljon kuin sinä. Sen tiedän, että miehen värkki tulee kipeäksi jos hyvin aktiivisesti liian tiukkaa panee. Myös itsekkin huomasin nuorempana kipeytyväni ja usein jopa repeytyväni, jos miehellä oli iso. Onhan se imartelevaa kuulla olevansa ihanan tuntuinen ja tiukka. Olen huomannut, että ihanan tuntuinen voi olla vaikkei olisikaan ihan niin neitseellisen tiukka enää (olen synnyttämätön). Olen ollut yllättynyt siitä, että kumppanini kiihottuu, mitä enemmän hän mahtumaan sisääni kerralla. Tosin tähän pitää olla tosi märkä liukkari. Nyt pitää tosin tarkentaa, että minun kohdallani tämä "enemmän" on esimerkiksi kyrpä/dildo ja sormi. :D Joskus täytyy ihan toppuutella, että älä nyt liikaa sinne työnnä.
      Kun mainitsit siitä, ettei kumppanisi tule yhdynnässä, vaikka uskot olevasi tiukka, en epäile sitä, ettet olisi. Varmasti olet, jos olet rehellisesti kaiken kirjoittanut tai vaikka et olisikaan :D Olen miettinyt tätä sinun kumppaniasi. Ehkä tiukkuus saattaa jopa sattua häneen??! Käsittääkseni (korjatkaa joku jos olen väärässä!!) tiukka esinahka voi vaikeuttaa myös laukeamista.
      Olen ollut aina sitä mieltä, että jos jokin asia vaivaa parisuhteessa mieltä, niin siitä kannattaa keskustella. Jos tiukkuutesi vaivaa sinua ja haluaisit tietää kummpanisi kannan asialle, niin tuskin hän pahastuu, että otat asian puheeksi. Voi olla, että hänkin potee huonoa omatuntoa, koska ei pysty tulemaan sisääsi vaikka haluaisitkin. Jutelkaa hyvät ihmiset! :) Ja ole iloinen omasta kehostasi :)

    • kokjep

      ”Haluaisin olla todella tiukka ja hyväntuntuinen”

      Jos todella haluat niin jumppaamalla pc-lihakset hyvään kuntoon voit olla tasan niin tiukka kuinhaluat ja säädellä tiukkuuttasi tilanteen mukaan. Nainen joka osaa käyttää pc-lihaksiaan on erikoisen hyväntuntuinen ja nauttii itsekin enmmän.
      Varo kuitenkin, ettei taito nouse päähän. Hienointa on kun supistelusta (ja lypsyrefliksistä) tulee tahdosta riippumaton rutiini. Sellainen vasta on huippu hyväntuntuinen.

    • Nuorineito90

      Hm, tajusin että olen miettinyt näitä liikaa viime aikoina, koska olen huonossa suhteessa.
      Exän kanssa tuntui aina taivaalliselta ja sain orgasmin joka kerta hyvin helposti sekä ejakulaation/ejakulaatioita lähes joka kerta.
      Nykyisen kanssakin saan, mutta se vaatii mielikuvitusta ja seksi on kiusaannuttavaa.
      Nykyinen kumppani kyllä saa kanssani, mutta seksi ei ole kummallekaan niin ihmeellistä, kuin mitä se oli exän kanssa.
      Tapasin exääni salaa muutama päivä sitten, ja huomasin, että hänen kanssa meillä edelleen kemiat toimii. Hänen kanssaan en todellakaan mieti, olenko tiukka vai en, koska tiedän että tunnun hyvälle ja hän haluaa minua.
      Kumpikin haluaa toista ja molempien pitää pysähdellä ettei orgasmi tulisi ennen aikojaan.
      Nykyisen kanssa taas minulla on joskus vaikeuksia saada, vaikka kyllä hänenkin munansa tuntuu tietysti, mutta se ei tunnu kiihottavalta vaan enemmänkin kuin "vierasesineeltä".
      Exä taas tuntuu ihanalta, vaikka hänellä on iso, tuntuu kuin sulautuisimme yhteen ja mitä pidempään harrastamme seksiä, sen ihanammalta se tuntuu. Kostun myös erittäin helposti hänen kanssaan, jolloin seksi ei satu, mutta tuntuu mukava venytys ja täysi tunne.
      Olen joka tapauksessa eroamassa nykyisestä, joten ei kai tässä auta muu kuin toivoa, että löytyy ihana mies jonka kanssa meillä on vetovoimaa, tai sitten palataan joskus exän kanssa yhteen. Ainakin kun olen sinkku, voin käydä hänen luonaan mielin määrin nauttimassa ;) Koska muut miehet ei tällä hetkellä kiinnosta.

      • Anonyymi

        Jeesuksen vanha kirjoitus ja alkuperäinen tuskin on linjoilla mutta osui aika hyvin.

        Joskus yli 20v sitten seurustelimme ihanan tytön kanssa. Me rakastelimme aina ja koko ajan ja joka välissä. Hänellä oli todella tiukka ja ihana pillu. Sitä piti nuolla ja herkistellä ensin kunnolla, että sinne sai munan sisälle. Mutta sen jälkeen se oli pelkkää taikaa. Pantiin kaikissa asennoissa ja joka välissä. Muna meni aivan pohjaan ja tuntui kun se osuisi jonnekin siellä. Tyttö oli hoikka ja pieni ja sitä oli ihana pyöritellä eri asentoihin. Sivulta, takaa edestä. Hän päällä ... kaikkia. Paneskeltiin ihan joka päivä kun nähtiin ja usein monta kertaa päivässä. Siinä tuli tietenkin kestävyyttä , mutta jos pienikin tauko oli, niin hetihän sinne laukesi. Hän oli taivaallisen ihana.

        Sitten hän häipyi ja löysin uuden tytön, srurustelln monen kanssa ja paneskelin useiden naisten kanssa. Löysin vaimonkin. Mikään ei ole tuntunut niin tiukalta ja ihanalta kuin hän.

        Törmäsimme nyt uudelleen yli 20v jälkeen. Hän ei ollut muuttunut yhtään. Ikö tuonut vaan lisää kerroksia ja kokemuksia. Hän on edelleenkin uskomaton ja hänen kanssaan siinä on ihan erilainen tunne. Viimeksi kun näimme oikein makustelin sitä, kuinka ihanalta tiukka pillu voi tuntua, ja se nainen muutenkin. Ääntely, kehon kieli, sykkivä pillu ja kuinka ihana on ladata häneen siemenet sisään. Vuosien saatossa oli peppukin tullut käyttöön ja sitäkin ahkerasti on käytetty.

        Jotkut naiset vaan tuntuu erilaiselta kuin toiset. Meidän juttu tuntuu vaan erilaiselta ja erityiseltä. Niin kai se vaan on.


    • Siitä tietää

      tiukkuuden sisään työnnettäessä kauhea huuto, poisvedettäessä hiljanen ininä.
      Jos vielä omaa sellaisen työntövälineen jossa kunnon terska niin silloin on nainen aina tiukka.

    • Olipa tosi tiukka

      nainen vaikka olikin XL- kokoa ja 175cm pitkä kyyti mitä parhain täytyi ottaa uusiksi montakertaa ja jälkiruuan kanssa ,sovittiin jatko hoidostakin.

    • HoustonCalls

      Lähemmäs oikeita vastauksia pääsee yleensä kyseisen ihmisen kanssa keskutelemassa kuin täällä jossa monen omat kokemus on koko maailman ihmisten totuus....
      Jos miehet yleisesti kehuu tiukaksi niin syytä on jo uskoa se. Etenkin jos kostuminen on normaalia.
      Ihmiset useimmiten lisäksi sekoittavat tiukan pillun, liian vähän kostuneen pillun, hyvät lantionpohjalihakset sekä pienen(myös lyhyt) pillun.

      Yhdynnässä kitka lisää stimulaatiota ja on helppo ymmärtää miksi esim "kuiva" pillu tuntuu tiukalta.

      Miltä se sitten miehestä tuntuu? Vain omakohtaisesti voisin kertoa että liian kuiva pillu(oli syy mikä tahansa aina liian vähäisestä/lyhyestä esileikistä miljoonaan muuhun) on "tiukka" heti suuaukolta alkaen, ja kitka estää etenemistä jopa kivualiaasti mutta pysähtyessä puristusta ei tunnu tai jos tuntuu se on naisen elimistön reakointia kipuun.
      Tiukat lantionpohjalihakset tuntuvat selvimmin puristavana "renkaana" suhteellisen lähellä 5-7cm suuaukkoa.
      Tiukka pillu on kosteanakin tasaisen puristava, saa kullin paisumaan lisää ja stimulaatio voimistuu. Monelle naiselle helppo orgasmi, miehestä puhumattakaan. Mutta ei kaikille ja eri syistä. Joillakin jopa "kapeutuu" eli syvemmälle työntäessä puristus vain lisääntyy. Näitä on muutama tullut vastaan ja huhuh.
      Pienipillu -oma termi- on myös lyhyt ja keskikokoinen kulli saattaa jo sattua pohjaan asti annettaessa, isommalla joutuu oikeasti varomaan tai sattuu toista ihmistä.

      Lantionpohjalihaksia kannattaa naisen -ja miehen - reenata. Salilla painojen kanssa voi hyvin ottaa mukaan lantionpohjalihasten jännittämisen monessakin liikkeessä, jotkut liikkeet voivat jopa muuten löysentää ko lihaksia.

      Tärkeintä omasta mielestäni on tunne -molemminpuolinen- mutta kyllä sitä pilluakin voi mitata. Sekä tiukkuutta että lantionpohjalihasten supistumisvoimaa (biofeedback laitteita voi kokeilla fyssarilla tai ostaa kotiin).

      Kemiaa ja tunnetta on vaikeampi mitata. Ja vaikka ihminen kokoasioista voi ahdistua niin silti se tunne lopulta voittaa useimmille meille...ihminen kun haluaa olla haluttu juuri hänenäkin :) Maailmassa on hyvin vähän jättikulleja ja minipilluja, mutta paljon enemmän intohimoa, hyvää seksiä, rakkautta sekä nautintoa.

    • Anonyymi

      2 vuotta ei kyllä ole pitkä aika seurustella.....

      • Anonyymi

        No ei kun me oltu emännän kanssa kihloissa JO 8v ja voin kertoa että oli aluksi liian tiukka kun ei ole koskaan synnyttäny ja yhdyhtöjäkin vähän,että ei se kivaa ole jollei sisälle mene oikein mikään helposti.


    • Anonyymi

      H­ei! Kuts­­um­­me sinu­t kä­­ymään uude­­ssa cha­­tissa! Mei­­­tä on yl­i mil­­­jo­ona! 👉 http://3433444.com/H/8Ai39 👈

    • Anonyymi

      Aiai ku mie oon niin piukka, niin piukka, etten mie itsekään tiedä kuinka piukka mie oon.

    • Anonyymi

      Helpottaisi jos olisit vähemmän epävarma inisijä.

    • Anonyymi

      Viime kesänä pääsin pitkästä aikaa panemaan taas nuorta naista . Vähän yli 20v ja tosi kaunis pitkä ja hoikka virolainen blondi. Pettymys oli iso kun pillu oli löysä kuin kumisaappaan varsi. Koskaan ei voi tietää naisen iästä tai koosta kuinka tiukka on ja minulla ei tosiaankaan ole ohut muna vaikka niin haluaisit uskoa.

    • Anonyymi

      noniin minulla on 22-23cm kalu ja aika paksu silti, alussa uusi naisystäväni pelkäsi seksiä koska oli niin tiukka, mutta sain hänet suulla ja sormilla kiihottumaan kunnolla, jouduin silti käyttämään luistoa, sain työnnettyä täydessä erektiossa vain tietyissä asennoissa, koska kiihotin häntä niin paljon ennen yhdyntää, häneltä tuli usein muutamassa minuutissa, jouduin usein keskeyttämään heti kunnes hän tykästyi seksiin ja alkoi nauttia rauhassa, tuntui uskomattoman hyvälle kun vedin ulospäin, tuntui kuin pimppi olisi imenyt tai lypsänyt kullia, venyi kullin mukana ihanasti, kun eka kerran laukesin! se tuli voimalla ja jouduin ääntelemään ja kiedoin naisen kainaloon kun oltiin lusikassa, liian tiukka ei minusta ole hyvä mutta tiukkuus kohtuudella kyllä, vähän laajempikin tuntuu taivaallisen hyvälle, tulen aina voimalla, haluan tehdä usein kauan ja otan välillä ulos ja hyväilen naista tai laitan kalun kannikoiden väliin niin että hieron kalua ees taas niin että anus, väliliha ja pimppi saa hierontaa kalulla, tatti saattaa olla klitoriksen päällä hankaamassa, hän laukeaa aina tuossa, aina ei tarvitse työntää sisään kokonaan, hän jopa painaa itse kaluani pimppiä vasten ja liikuttaa lantiota eestaas, kiihotun siitäkin niin että on lentänyt ennen aikojaan monesti.
      mutta esim takaapäin en aina saa työnnettyä sisään, muistan ensikerran kun hän huomasi miten hyvälle yhdyntä voi tuntua, oltiin lusikassa ja työntelin hitaasti edes takaisin ja hyväilin hellästi jokapuolelta, kunnes aloin hieroa samalla klitorista ja työntelin hitaasti kehot kiinni liimautuneena, yritin pysyä mahdollisimman kiinni hänessä ja liikutin vain lantiota ees taas, toinen käsi hellästi rinnassa ja toinen hyväili klitorista
      hän huohotti silmät kiinni ja sanoi älä lopeta, silloin huomasin että sain hänet pitämään seksistä
      mutta tiukkuus voi joilekin olla ongelma

    • Anonyymi

      Noh, tyttöystäväni on todella piukka. itselläni sellainen normi vehje joka muutamien kanssa jopa jäänyt pieneksikin. Koin itse epävarmuutta tosipaljon kun ajattelin mulkkuni olvani liian pieni. ei paljoa ollut yhden illan panoja kun koin itseni epävarmaksi. Törmäsin tähän chätissä ja hänelle ensin jo avauduinkin kun en meinaa laueta millään... sitten kun se hetki tuli hänen kanssa ja hänen kanssa se puristus oli ihan uskomaton ja tulin jo muutaman työnnön jälkeen hän tokaisi kaikki ne vaan satuilee että kestävät muka kauan. Olin siis yksi niistä uhreista joka joutui tiukan pillun ansaan jossa oikeasti laukesi nopeasti.
      Ihme että hänellä on edes tiukka kun kokemusta hänellä kuitenkin se yli sata mulkkua ja kertoillut tarinoita miehistä jotka joutunut jättää ulkopuolelle kun ei mahdu sisään. no sitten rinnoille tai suuhun lauenneet kuulemma. Joillekkin se pillun tiukkuus on ihan fysiologista ilman treeniä. tietty kemiakin ihmisen kanssa saa jo kiihottuessa laukeamisen aikaan.
      yksi mikä on jäänyt mieleen jolloin jouduin teeskentelemään orkkuni kun nainen hoki koko ajan laukea sinne laukea tänne ja koko ajan vaihtoi mulkkua reiältä reikään. oli pakko lopulta panna takaa päin ja rykästä kova mulkku pois ja sylkäistä selälle huh olipa kivaa. menin mahalleni nukkumaan kovan pikkuveijarini päälle.

      Mutta tuo ono tiukka niin sanoisin että jos kaksi sormea tekee jo tiukkaa niin on tiukka. Loppu kiihottuminen tulee muista jutuista ei siitä onko se tiukka vai väljä. Yksi esimerkki myös sellaisesta minkä pillu oli kyllä kuin samettia mutta aivan hiton märkä. se nussiminen siihen vesiastiaan oli mahtavaa ja molemmat nautti vaikka varmaan vartaani olikin hänen mittarille pieni

    • Anonyymi

      U­u­­s­­i sek­­­si­­­tea­tteri ava­utuu Suome­­­en! Kutsumme kai­kk­­­i­­­. Il­mo­­it­tautum­­inen ry­­­hmäämme tääl­­lä 👉 https://seksi24.online/H/R8s3L5

    • Anonyymi

      Yli 30v aviossa vielkin yhtä tiukks ja lypsää kullia.Naimme n.2-4 kertaa viikossa.Mittani pit,16cm yp.mitta 15.8cm .Eli kyllä tiukkuuden mies tuntee.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6153
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3738
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1955
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1768
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1626
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      14
      1455
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1448
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      31
      1365
    Aihe