Muslimitko uskonnonvapauslain piirissä?

Totuus on näin.

Uskonnonvapaus Suomessa koskee muslimeitakin.

YK:n Ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus (18. artikla):
"Jokaisella ihmisellä on ajatuksen, omantunnon ja uskonnon vapaus; tämä oikeus sisältää vapauden uskonnon tai vakaumuksen vaihtamiseen sekä uskonnon tai vakaumuksen julistamiseen yksin tai yhdessä toisten kanssa, sekä julkisesti että yksityisesti, opettamalla sekä harjoittamalla hartautta ja uskonnollisia menoja."


Suomessa voimassa oleva uskonnonvapauslaki tarkoittaa, että Suomeen vieraista kulttuureista tulleet ihmiset vieraine uskontoineen saavat vapaasti harjoittaa täällä uskontoaan. Heidän tulee kuitenkin noudattaa hyviä tapoja. = ”Maassa maan tavalla!” Tässä maassa eletään Suomen lain mukaan. Ja esimerkiksi muslimiuskonnon vihamieliset ja väkivaltaiset piirteet eivät kuulu Suomen uskonnonvapauslain piiriin.
Uskonnonvapauslaki sallii kyllä sen, että esim. muslimit saavat sanoa vääräksi muut uskonnot, esim. kristinuskon. Näin he tekevätkin. Samoin tekevät monet muutkin uskonnot toisiinsa nähden. Uskonnonvapauslaki sallii sen. –

Suomessa jokaisella on oikeus vapaasti valita mihin ja miten uskoo tai on uskomatta.

Jeesukseen uskovillakin on Suomessa oikeuksia, vaikkakin niitä jo kavennetaan. Se, että muslimit ovat tönineet kaduilla evankelioivia kristittyjä, on röyhkeää eikä kuulu uskonnonvapauslain henkeen! Heidän käytöksensä on tuomittavaa. Kristityillä on oikeus ja velvollisuus kertoa kaikille ihmisille, että ainoastaan Jeesus antaa synnit anteeksi. Saamme sanoa totuuden, ettei yksikään uskonto pelasta tai johda Taivaaseen, vaan että Ainoa Tie on elävä Jeesus. Kristityt saavat julkisesti julistaa sitä evankeliumia, joka ilmenee Raamatun sivuilta. Muslimien raivoaminen kristittyjä vastaan, että "sinä pilkkaa meidän uskonto", on ala-arvoista ja Suomeen kuulumatonta moukkamaista käytöstä.
Kristityt saavat uskonnonvapauslain oikeuttamina vapaasti sanoa, että koraani on väärässä ja Raamattu oikeassa, tai että Muhammed on kuollut – Jeesus elää! Tämähän on fakta! Muslimit taas saavat sanoa Raamatun vääräksi ja koraanin oikeaksi. Ateisti saa sanoa, ettei usko mihinkään. Olemme vapaita suomalaisia! Muslimit saavat Suomessa jopa halveksia Jeesusta uskonnonvapauslain perusteella. Näin he tekevätkin alentamalla Jeesuksen pelkän profeetan tasolle. He saavat vapaasti levittää valheellista oppiaan, ettei Jumalalla muka ole Poikaa. Kristityt saavat samoin vapaasti julistaa, että Muhammed oli väärässä. Uskonnonvapauslain henkeen kuitenkin kuuluu, että henkilöiden on oltava sovinnossa vaikka asiat (uskonnot) riitelevätkin. Normaali ihminen kykenee tähän. Epänormaali fanaattinen uskontokiihkoilija vihaa uskonnonvapautta.

Kristityillä on Suomessa oikeus ja velvollisuus ilmoittaa kaikille ihmisille tosiasia, että Jeesus Kristus on Ainoa Pelastaja, ja ettei kukaan pääse Taivaaseen ilman Jeesusta ja Hänen ristintyönsä vastaan ottamista. Raamattu sanoo: ”Kuka ikinä menee edemmäksi eikä pysy Kristuksen opissa, hänellä ei ole Jumalaa; joka siinä opissa pysyy, hänellä on sekä Isä että Poika. Jos joku tulee teidän luoksenne eikä tuo mukanaan tätä oppia, niin älkää ottako häntä huoneeseenne älkääkä sanoko häntä tervetulleeksi; sillä joka sanoo hänet tervetulleeksi, joutuu osalliseksi hänen pahoihin tekoihinsa.” 2 Joh. 9-11.

Jeesuksen antama lähetyskäsky velvoittaa jokaista kristittyä: "Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumia kaikille luoduille! Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen!" (Markus 16:15-16).
Evankelioimisemme kohde on siis koko ihmiskunta eri ihmisryhmineen ja kaikkine uskontoineen, myös kristinuskonto kääntymättömien nimikristittyjen osalta.
Huomioi ero elävässä uskossa olevien ja uskonnollisen kirkkoväen välillä!

Uskossa Jeesukseen olevat ihmiset eivät milloinkaan ole suostuneet väkivaltaan. Kun taas uskonnolliset nimikristityt (kirkko) ovat olleet mukana ihmiskunnan julmimmissa ja verisimmissä massamurhissa. Esimerkkinä katolisen kirkon ja sen inkvisitiolaitoksen aiheuttamat sodat ja murhat. Hitler oli harras katolinen nimikristitty.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totuus on näin.

      Kristinuskon Elävä Jumala, taivaan ja maan Luoja, YKSI JUMALA, on ilmoittanut itsensä luonnossa sekä Raamatussa. Mutta ennen muuta Jumala ilmoitti itsensä Jeesuksessa kuolemalla ristillä sijaisuhrina syntiemme tähden. Näin Jumala osoitti rakkautensa langenneeseen ihmiseen.

      Sinäkin voit saada syntisi anteeksi vain Jeesuksen veren kautta. Hän kärsi ja kuoli ristillä sinulle kuuluvalla paikalla!!! Ota siksi Hänet vastaan syntiesi sovittajaksi ja elämäsi Herraksi! Hänen hyvyytensä vetää sinua parannukseen, sisälle Jumalan rakkauteen. Sinusta tulee Jumalan lapsi!
      Jeesus Kristus, Jumalan Poika, on Ylösnoussut Taivaan ja maan Herra, Elävä Henkilö! Hän ei ole uskonnollinen ideologia. ”Minä olen Tie, Totuus ja Elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani!” Joh. 14:6.

      Jeesuksen ylösnousemuselämä tulee sydämeesi Pyhän Hengen kautta tullessasi uskoon. Saat syntisi anteeksi, ja siinä prosessissa Jumalan Pyhä Henki ilmoittaa sinulle totuuden Jumalasta ja Hänen tahdostaan. Jumalan Totuus on vain Raamatussa Pyhän Hengen avaamana. Ja Jeesus on antanut Pyhän Hengen Hänet vastaan ottaneille. Ilman Pyhää Henkeä ei siis ole Jumalan totuutta. Siksi jokaisen totuutta etsivän tulee hakeutua Jeesukseen uskovien pariin, jossa Pyhä Henki toimii. Siten voidaan löytää pelastus. Mutta Jumalan armon voit ottaa vastaan myös yksinäisyydessä. ”Jokainen, joka huutaa avuksi Herran Nimeä, pelastuu!” Room. 10:13. Herran Nimi on Jeesus!

      ”Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman." Apt. 4:12.

      Vieraiden uskontojen vihamielisyydestä huolimatta oikeat kristityt tahtovat hyvää kaikille (vihaajilleenkin). Jeesuksen seuraajat ovat jopa valmiita puolustamaan ihmisten oikeutta uskoa väärällä tavalla. Mutta ennen muuta uskoon tulleet Jeesuksen seuraajat tahtovat auttaa jokaisen ihmisen yhteyteen heitä rakastavan kristinuskon Jumalan kanssa. Jumala on hyvä. Hän tahtoo pelastaa jokaisen ihmisen joutumasta helvettiin. Tätä Jumalan hyvyyttä kristityt julistavat kaikille ihmisryhmille, juutalaisille, muslimeille kuin Suomen luterilaisille pakanoillekin.

      Uskonnonvapaus vääriin uskontoihin nähden kuten oikean uskomisenkin vapaus on eräs inhimillisen elämän perusasia. Väkivaltaisia, terroritekoja tekeviä uskontoja taas ei kenenkään pidä hyväksyä.

      Ja uskonnonvapauslaki julistaa siis myös, että ihmisillä on oikeus vaihtaa uskontoa. Esim. muslimit saavat Suomessa kääntyä kristityiksi ilman seuraamuksia. Suuri kiitoksen aihe onkin, että eräät muslimit Suomessa ovat tulleet uskoon. He ovat löytäneet Jeesuksen, Jumalan Pojan. He ovat saaneet syntinsä anteeksi Jeesuksen Nimessä ja sovintoveressä. Näin he ovat tulleet kristityiksi ja pääsevät kanssamme samaan Jumalan Taivaaseen.
      Vain uskoon tulleet, Jeesuksen vastaan ottaneet, pääsevät Taivaaseen. Uskonto ei pelasta!

      JEESUS ON AINOA PELASTAJA!

      Rukous- ja siunausterveisin

      [email protected]

      http://www.Jeesus-on-Herra.com

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      93
      1955
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      417
      1522
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      91
      1283
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      13
      1069
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      72
      1021
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      10
      976
    7. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      179
      963
    8. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      49
      949
    9. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      247
      906
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      827
    Aihe