Julkkis-addiktio à la Ratia

Ei enää näitä!

Jokohan pappaa kaduttaa, että joutuu maksamaan kalliisti julkisuus-addiktiostaan?
Hinnalla millä hyvällä, puhutaan mitä puhutaan, kunhan puhutaan (ja näytään!)...

Kyllä oli naurussa pitämistä, kun tämä eksynyt pappa etsi paikkaansa lavalla?

Olisi varmaan kannattanut jäädä kiikkustuoliin katsomon puolelle. Maikkarilta jopa edesvastuutonta pyytää ihmistä, jonka voitiin ennakoida olevan parhaimmillaan työpöydän ääressä kynä kädessä piirustamassa. Miksi kutsua joku alistamaan itsensä naurettavaksi, hoopoksi ja jotenkin säälittäväksi (en kuitenkaan jakele säälipisteitä!). Voi voi.

12

288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viejäkin

      Selviytyi kyllä ihan kunnialla tanssistaan. Sinäkin voisit oppia, jos saisit ammattilaisen opetusta. Helppoa se ei ole, vaikka vain vuoron perään astutaan molemmilla jaloilla.

      • ei tanssia

        Nimimerkki viejäkin.
        Ei tosiaakaan Ratia selvinnyt kunnialla tanssistaan. Pökkelö mikä pökkelö ja askeleetkin unohtui. Ikämies väärässä "lajissa".


    • anu ei kummoinen

      anu olisi vielä pahempaa katseltavaa lavalla-ainakin saisi nauraa mahan täydeltä.menkööt haahka discoilemaan yölaivoille ja hoippumaan pitkänä hojoppina lyhyen ns ukkonsa viereen.anu luulee olevansa jotain suurempaa kuin edes onkaaan,yhtä jalkaparia ja vanhemmiten pirullisen näköiset kasvot ja ilmeet.

    • Hyppyhumppa

      Kieltämättä , menee myötähäpeän puolelle " köyhää poikaraukkaa katsoessa " !
      Anu " Munaa " Saagimin toive siitä, että katsojat äänestäisivät hänen jo illan oman ukkonsa pois kisasta, on turha. Katsojat tekevät päinvastoin, koska haluavat nimenomaan, että tämä vielä jotenkin nauhalla oleva papparainen munaa itsensä totaalisesti, ja siten tekee seuraa puolisolleen !

    • pimpom

      kyyninen kylmä jalkapari. miten ratia jaksaa ,oikeesti siis.eihän anusta pidetä virossakaan pahemmin,nuorempi polvi kysyy että kuka hän on.ja sielläkin ihmiset ovat luonnollisa ja samanoloisia kuin täälläkin.anulla on jotakin hampaakoloissaan suomalaisia seksikkäitä naisia vastaan,jotain alitajunnasta kotoisin kun piikittää alati.miksi hänen mihehensä kehtaa tuoda hänet tänne? menkööt koipireisineen kotiinsa natlkuttamaan.hänen kasvonsa ovat tosiaan muuttuneet pirullisen kitkeräksi-miksi? ikäkö masentaa vai mikä? suomessa on upeita keski-ikäisiä naisia,onka hän käynyt muualla kuin siwoissa?

    • pökkelö..

      Eikös Ratia saanut jonkin sortin aivovamman kun pahoinpideltiin pari vuotta sitten. Siksi ei käskyt perille kovin nopeesti aivoista joten pökkelöinniksi menee

      • 14 + 10

        Sellaiselta se tosiaan näyttää. Vähän saman tapainen esitys nähtiin aikoinaan kun Carola oli Speden speleissä ja sairaus vaikutti jo aika lailla. Spelijutuissa se onneksi meni huumorilla ihan mallikkaasti.


    • harmistunut

      Niin, kylhän se on varmaan muista tanssijoista turhauttavaa, kun yrittävät tosissaan oppia tansseja ja sit tuollainen joka ei edes tanssi, niin pääsee jatkoon. Ei tuon kisan pitäisi olla mikään säälikisa, kohta koko ohjelmasta tulee niin pelle ettei kukaan halua sitä enään katsoa, paitsi nuo vahingoniloiset ilkeät ihmiset.

    • kuka vaan

      Jokainen taaplaa tyylillään ja koko ohjelman jännitys syntyy siitä ettei tiedä kuka putoaa. Noin on mennyt aiemminkin kun muistetaan kanki kaikkonen ja jetro ym ... kansa vaan haluu nahdä tiettyjä tyyppejä jostain syystä vaikka ei sitä tanssitaitoa oliskaan. Tai joku "ärsyttää" jostain syystä eikä siksi äänestetä jatkoon... vois melkein arvata miksi jippu putos...

    • hyppypappa

      Ennenkuin kovasti ryhtyy räksyttämään, pitäisi miettiä että kuinka moni itse omalla itsetunnollaan lähtisi tähtiin tanssimaan?
      On upeaa että jotkut vanhat ja nuoret sinne uskaltautuvat meitä "taviksia" viihdyttämään. Ratia on hauska ukko, ja luulen että ilkeät arvostelut johtuvat kateuden häivästä suurimmassa osin. Samoin jos hänen Anunsa on rempseä tytsi ja he elävät omalla mallillaan, niin keneltä se on pois? Jos ei tykkää katsella, niin telkku kiinni kun ohjelma alkaa.
      Ja tuomari Helenan ei kannata ottaa enään yhtään lisää varustusta, nytkin on jo ylirunsas, putoiaa vielä silmät päästä meikäläisiltä vanhoilta ukoilta:)

      • Ratia ULOS!

        "Jos ei tykkää katsella, niin telkku kiinni kun ohjelma alkaa."

        kuules hyppykuppa vai mikä lie, ihmiset jotka seuraa tätä ohjelmaformaattia ovat kiinnostuneet nimenomaan tanssista ja siinä kehittymisestä.
        Ratian kaltaiset kehityskelvottomat puutarhatontut voivat mennä vaikka talenttiin itseään nolaamaan .. siellä niitä on muitakin vastaavia tyrkkyjä.

        Jos tanssista kiinnostuneet lopettavat ohjelman seuraamisen sen voi samantien lopettaa.

        Vain henkisesti sairaat nauttivat vanhan pökkelön itsensä nolaamis sessioista.


      • ei noin vakavasti
        Ratia ULOS! kirjoitti:

        "Jos ei tykkää katsella, niin telkku kiinni kun ohjelma alkaa."

        kuules hyppykuppa vai mikä lie, ihmiset jotka seuraa tätä ohjelmaformaattia ovat kiinnostuneet nimenomaan tanssista ja siinä kehittymisestä.
        Ratian kaltaiset kehityskelvottomat puutarhatontut voivat mennä vaikka talenttiin itseään nolaamaan .. siellä niitä on muitakin vastaavia tyrkkyjä.

        Jos tanssista kiinnostuneet lopettavat ohjelman seuraamisen sen voi samantien lopettaa.

        Vain henkisesti sairaat nauttivat vanhan pökkelön itsensä nolaamis sessioista.

        Ei voi kun nauraa , onko pakko noin tosissaan ottaa mokoma hömpötys. Vain henkisesti sairaat ihmiset täällä naukuu ja valittaa jonnenjoutavan tanssiohjelman takia. Leikkiähän tuo on eikä mitään vakavaa Rauhuttukaa hyvät ihmiset.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1837
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1534
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1223
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe