Luotolan Timo Veli

Heittopussirassukka

Tämä lapsi on hyvin kuvattu ja oiva esimerkki avioerolapsesta.Joka joutuu sopeutumaan jatkuvasti kaikkeen uuteen ja outoon.
Karin alkoi muistaakseni sekoilemaan baarinsa kanssa ja vakuutuspetosta yrittäessään sai vankeustuomion.Timo Veli oli jo tottunut asumaan äitinsä kanssa, kun ympäristö äkisti muuttui.Kun Hannes joutui ottamaan Timo Velin luokseen pohjoiseen.Uuteen ympäristöön, mihin poika pikkuhiljaa ehtikin jo tottua ja missä viihtyi.
Ei aikaakaan, kun Hanneksella jälleen kerran menee uuden naisensa kanssa sukset ristiin ja hän roijaakin Timo Velin takaisin helsinkiin äitinsä hoteisiin.
Taas poika joutuu vaihtamaan ympäristöä ja tottumaan kaikkeen uuteen.
Tähän samaan hässäkkään Karin ehkä joutuu muuttamaan asunnostaan, ihan eri paikkaan.Eli taas poika ehkä joutuisi vaihtamaan koulua ja kaveripiiriä.
Ei ole ihme, että lapset reagoivat tälläiseen heittopussina oloon.Ei kannata ihmetellä, jos oikeassakin elämässä 8 v oppilas käy opettajan kimppuun tms.
Koska usein avioerolapset ovat tälläisiä vanhempiensa heittopusseja ja pelinappuloita.Vanhemmat ei useinkaan ajattele, miten rankkaa lapsella on jatkuvasti vaihtaa ympäristöä ja sopeutua uuteen.Lapset ei sillä tavalla kaipaa jatkuvaa vaihtelua, vaan pysyvyyttä ja rauhaa elämäänsä.Kasvaakseen tasapainoisiksi aikuisiksi.Ei lapsuus niin pitkä aika ole, etteikö vanhemmat jaksaisi sitä aikaa olla epäitsekkäitä ja ajatella lapsensakin kannalta ratkaisujaan ja lapsensa parasta, sekä hänen tulevaisuuttaan.

4

1163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Käytännön ratkaisuja

      Niin, näin varmasti valitettavan usein todellisuudessa, mutta nythän puhutaan kuitenkin fiktiosarjasta. En edes usko, että sarjan käsikirjoittajat halusivat nostaa esille polttavan yhteiskunnallisen ongelman, vaan kysymys oli käsikirjoituksellisesta ongelmasta, jonka Timo-Velin Helsinkiin muutto ratkaisi, samoin kuin Karinin ja pojan mahdollinen muutto etäämmälle Helsingin sisällä.

      Olisiko Karinia näyttelevällä Anitta Niemellä tänä syksynä kovasti kiireitä, eikä siksi ehdi näyttelemään jokaisessa Kotikadun jaksossa? Muutto kauemmaksi Kalliosta selittäisi katsojille, miksi Karin vilahtaa kuvissa vain satunnaisesti. Samalla saatiin asunto Onnille, joka tulee nyt pyörimään Kotikadulla jatkuvasti.

      • sairaudet?

        Tiedä häntä, mutta katsojaakin hengästyttää kun liikkuminen näyttää vaikealta hirvittävän ylipainon kanssa. Anitta on varmana kaksinkertaistanut painonsa sinä aikana mitä kotikatu on mennyt. Olisko terveysongelmia monessa mielessä ja siksi vähemmän esillä?


      • lääkkeet?
        sairaudet? kirjoitti:

        Tiedä häntä, mutta katsojaakin hengästyttää kun liikkuminen näyttää vaikealta hirvittävän ylipainon kanssa. Anitta on varmana kaksinkertaistanut painonsa sinä aikana mitä kotikatu on mennyt. Olisko terveysongelmia monessa mielessä ja siksi vähemmän esillä?

        Eiks sillä ollut aivoverenvuodon aiheuttama aivohalvaus ja lihominen alkoi sen jälkeen, eli siihen jotenkin liittyvää? lääkityksetkö kenties?


      • syitä..
        lääkkeet? kirjoitti:

        Eiks sillä ollut aivoverenvuodon aiheuttama aivohalvaus ja lihominen alkoi sen jälkeen, eli siihen jotenkin liittyvää? lääkityksetkö kenties?

        Hänellä oli aivoverenvuoto vuosia sitten. Muistelen lukeneeni, että ei ollut ns laaja aivoverenvuoto. Jotkut masennuslääkkeet aiheuttavat lihomista, mutta yleensä vain ylensyönti. Lääke yleensä sitä kautta, että lääke lisää syömishaluja. Sellaista olen kuullut. Jos ei kykene stoppaamaan syömistä niin paino vaan nousee ja nousee...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      61
      5884
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      62
      3114
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      55
      2506
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1153
    5. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      40
      1131
    6. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1094
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      4
      917
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      823
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      801
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      793
    Aihe