Tuusulassa on lääkäreitä, jotka leikkii ihmisten hengellä.

Vittuuntunut äiti

Eräänä päivänä havahduin siihen, että tyttäreni on jo muutaman päivän valitellut vatsaoireita ja nyt on asiaan puututtava. Sinä iltana, kun lähdettiin Hyrylän tk:een, oli vatsaoireet ilkeät ja tyttö tuskainen. Vatsaa väänsi, oksetti ja ulosteessa oli paljon verta. Lääkäri tutki tytön "sormituntumalla" ja vähän vatsaa painellen. "Juu ei siellä mitään ole... otetaan vähän mixtuuraa ja seurataan tilannetta..."

Tilannetta... tai lähinnä tytön huonovointisuutta, seurattiin sitten hyvän aikaa ja otettiin mixtuuraa. Mixtuurat oli joo hyvät, ja jouduttiin menemään taas Hyrylän tk:een, kun tytön olo oli huono. Taas lääkäri antoi sormea ja vähän painelua. Ei verikokeita, ei röntgeniä tai ultraa, ei lähetettä jatkotutkimuksiin. Otetaanpas toista mixtuuraa ja seurataan.

Taas seurattiin ja tyttö voi pahoin. Hyrylän tk:ssa ja ravattiin vuodesta 2010 lähtien. "Seurataan..." Olen vaatimalla vaatinut lääkäriä tekemään lähetteen tarkempiin tutkimuksiin Hyvinkäälle, mutta mitään apua ei tytölle tarjottu, paitsi mixtuuraa ja "seurantaa". Nyt on tyttö n. 2 vuotta ollut lähes jokapäivä vatsakuralla verta vuotaen, voimaton ja koulumenestyskin rankassa laskussa, eikä se ole lääkärien mielestä hälyttävää.

Useiden turhien lääkärikäyntien jälkeen, täysin vlttuuntuneena tk:n välinpitämättömyyteen, ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin mennä yksityiselle lääkärille, vaikka yksinhuoltajalle se on kallista. Mutta ihan sama onhan se nyt jo tehtävä se, mikä minun olisi pitänyt tehdä jo ajat sitten... eli tajuta, että Hyrylänkin terveyskeskus on osa Suomalaista sairasta bisnestä, jossa raha, säästöt, tuottavuus jne on mennyt ihmishengen edelle. Edes lasta ei enää huomioida. VlTTU!

Yksityisellä lääkäriasemalla ihmeteltiin suureen ääneen Hyrylän haluttomuutta, ja sivuttiin ohimennen myös Hyrylän tk:n sekä Hyvinkään sairaalan ammattitaidottomuutta sekä epäammattimaista toimintaa ihmisiltä, jotka on vannoneet valoja ja ovat alalla, jossa ihminen itsessään ja hänen hyvinvointinsa pitäisi olla prioriteetti 1. Mutta kuten on moneen kertaan todettu, Suomessa harjoitetaan turruttavaa ja moraalintappavaa bisnestä. Eikö ole aika uskomatonta, että sairaan ihmisen heitteillejätölle löytyy sekä taloudellisia että laillisia "perusteita".

No, nyt on tehty tutkimuksia ja ne alkoi HETI kun yksityiselle päästiin. Tarkempia tuloksia odotellaan nyt kaksi päivää, mutta senverran on saatu jo tietoa, että on vakava vatsahaava- ja/tai vatsakalvontulehdus -epäily. Varmaa on, että tulen viemään asian eteenpäin ja tytärtämme "hoitaneet" välinpitämättömät puoskarit saa sen minkä ansaitsee. Toisaalta, eihän suomessa edes tappajarattijuopot saa ansaitsemiaan rangaistuksia.

15

5279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fidelisöitynyt yksil

      Minäkin olen aika totaalisen fittuuntunut....kaikkeen.

      Perjantaina hain kaupasta pullon wiskiä, jota siemaillessani havaitsin lievää kovempaa vitutuksen hellitystä ja loppuillasta koko asia jo nauratti.

      Tätähän ei toki voi kaikille suositella, tyttärellesi varsinkaan, mutta yhtälailla olisin huolissani Sinusta, jos olet antanut tyttösi kärsiä kivuista jo vuosia.

      • Anonyymi

        Itse vedin eilen konjakkia vitutukseen, kun tappelin jokelan byrokraattien ja terveydenhoidon kanssa. En juo normaalisti Alkoa kuin pari kertaa vuodessa. On niin syvältä, kun peruspalveluita joutuu kerjäämään kuukaudesta toiseen. Nyt sain sen verran rahaa kasaan, että pääsen yksityiseen hammashoitoon ennenkuin hampaat mätänee suuhun. Toivottavasti muu kroppa vielä kestää. Tappelu tarkoitti tässä kohtaa, että nuolin niiden pee....tä , ja valehtelin, että sain asioihini vauhtia. Väärin on, mutta sitä saa mitä tilaa.


    • tietäjä täällä

      Älä syyllistä ko äitiä.

      Itse saman kohtalon kokeneena voin sanoa, että kun niihin luotetaan että lääkäreinä tekisivät parhaansa. Totuus on vaan toista. Ei tuusulan lääkäreille asiakkaat merkitse mitään. Kohtelevat kuin saastaa.

      Ja vastuuseen niitä ei kukaan saa. Vaikka leikkivät ihmisten terveydellä.

      Voimia paljon sinne ja toivotan mitä parasta jatkoa. Siispä paranemista.

      • Sven

        Tuusulan Hyrylän terveyskeskuksessa omahoitaja???Haistelkaa vaikka raikasta ilmaa, koska vuoteen ei ole ns. omahoitajaa mulla ollutkaan. On kuulemma lomalla kuten muukin hoitoporukka siellä, koska vastaajat on varmuuden vuoksi laitettu samalle vapaalle. Ihmisen näköistä hoitajaa on turha yrittää tavoittaakaan - sellaisia ei ole! MIKSI? Koska sikalassa hoidetaan vain sikoja, joita hoitajat ja johto näyttävät olevan! Ahh, te hoitoalan jumalat ja jumalattaret. Multaa tulette tekin ennemmin tai myöhemmin haukkaamaan. Sitä ennen kohdelkaa asiakkaita kuin sontaa, joka haisee sieltä Helsinkiin asti!!!


    • ex-tuusulalainen

      Voinen antaa ihan ohjeen kaikille (puhun kokemuksen syvällä rintaäänellä), että Hyrylän tk:n puoskareihin ei kyllä kannata missään tapauksessa luottaa! (muutama poikkeus on mutta nimet jääköön sanomatta ettei kohta joku Hyrylän epäpätevä "lääkäri" tee rikosilmoitusta).
      Tiedän että Hyrylän lääkärien toimista on valitettu valittamasta päästyään (eräs uhosi jopa rikosilmoituksella mutta tuskin teki ja asia koski vain yhtä lääkäriä) ei voi olla sattumaa että yhden tk:n lääkäreistä kuuluu pelkkää huonoa useista eri suista! Muualla on usein vain se 1 tai 2 lääkäriä joiden ammattitaitoa arvostellaan. Tuusulan johtava lääkärikin on vaihtunut useammin kuin paita meikämannen päällä, on vs. ylilääkäriä, välillä oli (en siis enää asu tuusulassa) ylilääkärinä hammashuollon ylilääkäri ja välillä ei kukaan tiennyt kuka on se ylilääkäri!

    • nuijalla

      Kaikkihan täällä HYRYLÄSSÄ on , päin per.....ttä. Veroja maksetaan , ja paskaa
      saadaan , on siskon , veljen , serkun , kummikaiman, alaasteen , just ja just
      läpässeet , päätöspalleilla istuvat ja paskaa verojen maksajille, heittävät
      MATTILA töihin ennenkuin saavat sinut syötyä PALLILTASI pois , kovahan se on
      ollut syöstä sinut valtaistuimelta. Pidä nyt, hyvä kunnanjohtaja "henkseleistäs" kii
      ennenkuin saavat sinut hirsipuuhun,.Eihän hyrylään sivistyneet korkeakouluja
      käyneet edes ajattele muuttavansa palleja kuluttamaan (päättämään)
      Hip , hei .
      Paranemisia tytölle ja koko porukalle

    • bensa

      kyllä täällä jokin toimii...ruuhkat on suuremmat kuin kehä ykkösellä ja kukaan ei tee mitään!

      • bensa

        Så Löaäg våplåv!!!!!!


    • seonhumpuukia

      """"Nyt on tyttö n. 2 vuotta ollut lähes jokapäivä vatsakuralla verta vuotaen, voimaton ja koulumenestyskin rankassa laskussa""""

      Ylläoleva kertoo että juttu ei ole totta, tai ainakin perkeleesti liioiteltu.

      • Anonyymi

        Kyllä Tuusulassa näin voi käydä. Minullakaan ei liikaa rahaa joten pakko tapella noiden puoskareiden kanssa. Kerran otin vipin, kun meinas henki lähteä ja sain heti avun yksityiseltä. Sitä ennen 3 turhaa yritystä terveyskeskukseen.


    • Anonyymi

      Nyt et saa edes sitä paskaa lääkäriä eli kuolema on varma Tuusulassa.

    • Anonyymi

      Edes oma hoitaja ei vastaa saatikka se paska lääkäri!

    • Anonyymi

      Hyrylään on myös suunnitteilla tulevaisuuden sote-keskus, josta löytyvät terveyskeskuspalvelut ja täyden palvelun perhekeskus.

      Hyvinvointialueet palauttavat investointisuunnitelmansa valtiolle lokakuun alkuun mennessä, jonka jälkeen hankkeessa päästäneen etenemään.

      – Tämä avaa mielenkiintoiset mahdollisuudet kehittää nykyisen terveysaseman kiinteistöä. Se voidaan purkaa ja sitä kautta alueelta vapautuu tilaa kaupallisille palveluille ja asumiselle. Sote-keskuksen kilpailutus päästään tekemään nopeimmillaan jo vuoden 2023 ensimmäisen puoliskon aikana, pormestari Ikkelä kertoo.

    • Anonyymi

      Sekunda-sote on onnistunut tuhoamaan 100%:a siitä mikä oli joskus toimiva terveydenhoito, onnitelut vasistille, piiperöille ja kepuleille.
      Ehkäpä tarkoitus on ollutkin ohjata ongelmat yksityissektorille, koska se näyttää olevan ainoa toimiva organisaatio tässä periferiassa....

    • Anonyymi

      Tuusulassa ei ole ollut julkista terveydenhuoltoa vuosiin.

      Aika leikkiä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe