Kannabis + alkoholi

Munasilmä

Kun täällä aina jauhetaan niistä alkoholin ja kannabiksen vaikutuksista, niin entä nämä kaksi yhdessä? Jos kannabis laillistettaisiin, niin varmasti sitä poltettaisiin myös humalassa. Eli millaiset haittavaikutukset ovat tällaisessa sekakäytössä?

53

14809

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vili

      Itselleni tuli paha olo ja sammuin. Ei todellakaan hyvä yhdistelmä.

      • rastafari

        Vaikutus on riippuuvainen siitä kumpaa nautitaan ensin. Jos on jo valmiiksi humalassa niin paukut ei välttämättä tunnu missään, mutta jos on todella humalassa niin sitten-ainakin kokemattomilla pössyttelijöillä- voi tulla hieman huono olo. Taas jos on ensin polttanut paukut, niin ainakaan minulla ei tee mieli juoda itseäni humalaan. Muutaman oluen voi kyllä juodakin, mutta siihen se ylensä jää...

        Että sillai...


    • Y.B

      "Jos kannabis laillistettaisiin, niin varmasti sitä poltettaisiin myös humalassa."

      Ikäänkuin sitä ei nykyään poltettaisi... tosin harvemmat niin tekevät.

    • Robert E Truth

      Sinänsä kannabiksen ja alkoholin yhdistäminen on terveydellisesti jotakuinkin sama asia kuin em. aineet käytettynä erikseen eli siis sekakäyttö ei tuo mitään ylimääräistä riskitekijää.

      Sensijaan humala pilvi on ihan supersekava olotila (ainakin mulle, kuin myös muillekin joiden todistuksen tiedän...) joka ei ole oikeastaan mitenkään tavoiteltava olotila paitsi ehkä sellaisille jotka haluaa olla ihan vaan supersekaisin periaatteen vuoksi.

      Suurin haittavaikutus mun mielestä olisi se että kännissä kokeillessaan ihmiset saa ihan väärän kuvan siitä mitä on olla pilvessä.

      "Silakkajäätelö ei ole hyvää. Kokeile vaikka."

      • Robert E Truth

        Niin, piti mainita että YKSI tai KAKSI olutta pilvi on hyvä yhdistelmä, pieni kevyt hiprakka antaa pilvelle mukavan nosteen.

        Mutta siitä eteenpäin yhteiskäyttö on sekä alkoholin että kannabiksen haaskausta ainakin mun mielestä.


      • Error
        Robert E Truth kirjoitti:

        Niin, piti mainita että YKSI tai KAKSI olutta pilvi on hyvä yhdistelmä, pieni kevyt hiprakka antaa pilvelle mukavan nosteen.

        Mutta siitä eteenpäin yhteiskäyttö on sekä alkoholin että kannabiksen haaskausta ainakin mun mielestä.

        Ainakin minulla känni kannabis tekee sen, että ajatus pelaa miten kännissä mutta lähimuisti katoaa niin että ei muista mitä sanoi sekunti sitten tai mitä nyt pitikään tehdä, eli "elää hetkessä". Hämmentävä olotila, ei huono muttei mikään erityisen kivakaan. En aio tuhlata aineita yhteiskäyttöön, paitsi se muutama olut ehkä.


    • Frida82

      Mä menin ainakin ihan sekaisin!!!Olin päissään,huom!en kännissä ja poltin sit jointin,jossa oli hasista ja marihuanaa sekaisin.N.puolen minsan päästä jysähti oikein kunnolla.En varmaan ikinä ole ollut niin sekaisin.Oksensin,jaloista lähti tunto,en pystynyt kävelemään tai edes päätä nostamaan pystyyn.Näin näkyjä,talot kaatui päälle ym.Pilvenpoltto on ihan jees,mutta alkoholin kanssa...ei kiitos.

      • Kannabiskänni

        Mulle kävi ihan samalla tavalla. Olo oli ihan hirveä ja oksensin koko illan. Istuin lattialla kalpeana ja tärisin. Itsellä ei ole ikinä ollut niin kamalaa oloa. Onneksi muutaman tunnin kuluttua olo lieventyi, mutta juuri 1g polton jälkeen jysähti todella pahasti. Olen samaa mieltä, että kannabis ja humala on jees, mutta ne yhdistettynä on aivan kamalaa!


      • morkkis666

        Ite koin tän eilen joka myös syy sille miks oon lukemas suomi24 et en kai oo ainoo joka menee tästä yhdistelmästä näin sekasin ! Olin vetäny himas pullon viinii baarissa n. 7 siiderii ja parit hatsit jatkoilla. Olotila kesti kaverin mukaa about 3h mut itestä tuntu ikuisuudelta. Eka nauroin aivan saatanasti ja pikkuhiljaa tuli vaa paskempi ja paskempi olo kunnes taju lähti kokonaa. Oksensin aivan jäätävästi ja tuntu silt et olin vangittuna pääkopan sisällä eikä mulla ollu minkäälaista kontrollii ittestäni vaikkaki kuulin kaken mun ympärillä. En ollu kuulemma ees silmii räpäyttäny ja sain koval yrityksel just ja just yhen sanan suusta. Nyt koko päivä vietetty hirvees morkkikses ja oon päättäny etten enää ikinä koske näihin aineisii samaa aikaa ja tuskin enää erikseekää! Joo oon kokeillu aikasemmin pienelmääräl ja ilman alkoholii jtn tiiän et osaa pilvi olla rentouttavaaki ja tää oli vaa ääri olotila, mut jäi sellaset fiilikset et en haluu ottaa pienintäkää riskii et koen saman uudestaa...


      • Eienääikin

        Mua pelotti ihan vitusti ja ahdisti.....kauan kestää et tulee normaaliks


      • Anonyymi
        Kannabiskänni kirjoitti:

        Mulle kävi ihan samalla tavalla. Olo oli ihan hirveä ja oksensin koko illan. Istuin lattialla kalpeana ja tärisin. Itsellä ei ole ikinä ollut niin kamalaa oloa. Onneksi muutaman tunnin kuluttua olo lieventyi, mutta juuri 1g polton jälkeen jysähti todella pahasti. Olen samaa mieltä, että kannabis ja humala on jees, mutta ne yhdistettynä on aivan kamalaa!

        Joo samat setit täällä. Otin alle hieman holia ja sitten poltin omaan käyttöön sopivan kokoisen joobelin niin jumalauta mä kaatusin sen jälkeen kun tulin partsilta sisään :D Siis sumeni vaan silmissä ja kuulu kauhea tinnitus. Tuon jälkeen alkoi loputon ahdistus ja sitä seuraava oksennus. En jaksanut nousta sohvalta mihinkään vaan jäin sen pohjalle täysin liikkumattomana oksentamaan. En enää ikinä kyllä yhdistä noita kahta


    • hee

      Ei hyvä yhdistelmä! Aikoinaan kun kännipäissäni polttelin niin olo oli aikas kauhee, mutta jälkeenpäin ajateltuna koominen.
      No ilta meni näin: Olin aikas tuhdissa humalassa ja pössyttelin sitten pikkasen kannabista päälle kun liukenin baarista pihalle. Puol tuntia meni ihan hyvin ja olin ihan paukuissa. Iski sitte mässyt ja mentiin pitsalle. Kun pitsa sitten vihdoin saapui ja sain ensimmäisen palan kurkusta alas ni alko oksettaan. Juoksin/huojuin samantien pitserian ulkopuolelle oksentaan. Olo oli edelleen pohjimmiltaan hyvä oksentamisesta huolimatta. Huojuin siinä paikallani kyykyssä keskellä katua, nauroin ja oksensin ainakin 15 minuuttia. Kaikki tuntu aivan selvältä, mutta fysiikka ei antanu periks. Ohikulkijat todennäkösesti piti mua hieman hulluna..
      Toisena kertana menin baariin takas kun olin välillä poltellu..olin tosi sekasin ja sain ahdistus/pelkokohtauksen.

    • miksäainahuijaat

      yolo

    • trupaduuri

      Rähinäkännissä kun polttaa kannabissavukkeen niin rähinä menee ohi.

    • vinkkisulle

      Todella hyvä keino päästä eroon alkoholista. Osta pullo kossua korkkaa se, kaada lasiin. Vedä jointti tai lataa piippuun heinää. Polta. Saat nähdä että kossu jää lasiin, eikä missään nimessä tee mieli sitä nauttia, ajattelee pelkästään mitä paskaa toi on, olenko muka ostanut tota. Tiedostat kuinka hölmöksi se tekee.
      Näin pääset viinan ja hölmöyksien kirouksista eroon. Kannattaa kokeilla.

      • kannabis_psykoosi_iskee

        Alkoholin voi vaan jättää juomatta, ei tarvitse huumeveikoksi alkaa. Tuollaisilla neuvoilla päätyy vaan sekakäyttäjäksi.


      • 1ihmin
        kannabis_psykoosi_iskee kirjoitti:

        Alkoholin voi vaan jättää juomatta, ei tarvitse huumeveikoksi alkaa. Tuollaisilla neuvoilla päätyy vaan sekakäyttäjäksi.

        Huumeveikoksi? Onko kannabiksen käyttäjät sun mielestä huumeveikkoja :DDD


      • Anonyymi

        tämä niin vitusti


      • Anonyymi

        Minä pääsin alkoholista eroon kannabiksen avulla,
        todella hieno lääke yrtti, joka on jostain ihme syystä
        laitonta, mutta siitä huolimatta sen hankkiminen
        on helppoa nykyään.


    • Kannabisti

      Vaikka kannabis laillistettaisiin niin en SILTI alkaisi käyttää alkoholia. Alkoholi on täyttä paskaa.

    • jeeejee

      Itellä aina alkaa silmät sojottaa ties mihin suuntii ja on huono olo jos pitää silmiä auki, silmät kun sulkee nii kiva heiluva olo ja väsyttää. Vaan pari kertaa oon jaksanu pinnistellä hereillä x) Aina on tosin tullu superhyvät yöunet!

    • arjal4ainen

      kyllä se polttelu parempaa on kuin alkoholi... nuoruus meni tuon teho yrtin parissa, vanhemmiten ei voi enää lain puutteissa harrastaa kun lähtis kaikki.. ja tosi kuin vesi että viina ei sovi ja tupakki rauhoittaa :D .. nämä nykyajan hissukat tulee oleen voitolla 20 vuoden päästä viimeistään..

      • Selvatico

        Veikkaan et siihen menee noin 4 vuotta laillistamiseen dekri. Ensin


    • arjal4ainen

      Aikoinaan tuli poltettua kunnolla.. ei mitn viranomaisten taholta... mene ja lopeta aloita alkoholilla.. johan alkaa viranomaisruliansi.. 3 kertaa poliisin kanssa aina rähinää.. polttelu kun laillistettaisi moni kännikuski jäis himaan miettiin miksi tommosta tyhmyyttä tehdään vielläkkin.. sit alkaa mietintä "toistaa vain sakko kiintymyksii .. o.5 promille ja yks sätkä" menetät jo nimes niiden jepareiden mielestäkin tod. näköisesti... kumpi pahempi.. molemmist voi jäädä "tripille! viina vie aivot.. tupakki ainoastaan vie skitsoon jos se on kielletty,." ennemmin maksan valtiolle tupakin poltosta kuin ajan ympäri kännissä jonkun lapsen päälle ... miettikää ... oikeesti ... tää on aikast poliittinen kymysys myöskin ..

    • arjal4ainen

      Tosi kuin vesi. ! Mene nakkikioskille viinaa ottaen tulee aina riitaa....
      Mene nakkikioskille , poltettuasi , sinulle ihan sama jos joku aiheuttaa riitaa, evvk.
      Juo viinaa , mahdollisuus poliisin kanssa yhteenottoon kasvaa eksponteliaasesti verrattuna siihen jos poltat.. toinen aihenuttaa Kehon osien tuhoutumista laillisesti toinen jopa nyky tutkimuksien mukaan ehkäisee niitä ... huvittunein asia koko polimiikassa on se että toisen voi jopa patentoida ja toista ei... :D päivän mietintä kaikille .. lääketehtaat 0 - polttajat 1 :D

    • arjal4ainen

      Olisiko se meidän yhteiskuntaan pahasta jos kaikki olisi ennemmin mielenterveyden takia hoidossa kuin se että yhteiskuntamme on kuoleman sairauden aiheuttavassa hoidossa..
      alkoholi = maksa,munuaiset, haima, pikkuaivot, yliannostuksen mahdollistama kuolema nuorelle pienempi määrä jopa

      polttelu= mahdollinen skitsofrenia. Yhtään kuoleman tapausta historia ei tunne... jos kuolisi olisi tod.näköisesti kuollut muihin asioihin kuten häkä .

      Jopa nikotiiniin on kuoltu useammin kuin poltteluun .. johtuen myrkyllisyydestä.

      Think about that ..

    • Pemms

      Ite join eilen aika paljon ja poltin sen jälkeen jotain(en oo varma mitä). Mulla oli todella sekava olo enkä tienny et mitä tapahtuu. Vieläkin hiukan outo ja sekava olo. Onko normaalia?

      • 02400

        Lopettakaa se ennen ku se lopettaa teidät


    • vaporisaattori

      Vaporisoitu (höyrystetty) paja menee paljon paremmin alkoholin kanssa sekaisin kuin poltettu paja, en tiedä miksi. Polttamalla tulee paska olo jos juo samalla, vaikka polttaisi ensin ja alkaisi vasta sitten juomaan, mutta vaporisoimalla ei tule lainkaan paskaa oloa vaan ihan helvetin hyvä olo. Alkoholin ja pajan synergiä on itse asiassa aivan käsittämätön, jos käyttää pajaa vaporisoimalla; sopivat yhteen kuin paita ja perse. Eikä ole väliä missä järjestyksessä käyttää. Voi juoda 10-15 kaljaakin pohjalle ja vasta sitten alkaa vapottelemaan pajaa.

      • weretrhg

        Mä olen eri mieltä. Aivan sama vapottaako tai polttaa mutta mulla menee fiilis juoda kun pajauttaa. Tosin olen aika usein juomatta jos on pajaa. Alkoholi ja paja on siitä hyvä yhdistelmä että niillä joilla pelkkä alkoholi aiheuttaa agressioita niin niillä se paja vie ne agret.


      • Anonyymi

        Älä nyt viitti, oon kokeillut molemmin tavoin ja molemmilla kerroilla laattasin puol tuntia vessassa.


    • ptosh

      Itse käytän kannabista masennuksen ja alkoholismin itsehoitoon. Toimii

      • sekakäyttäjä

        Kannabikseen vaihtaminen ei ole hoitokeino alkoholismiin, vaan se on addiktion jatkamista korvaamalla yksi päihdyttävä aine toisella päihdyttävällä aineella.


      • Sdiffu
        sekakäyttäjä kirjoitti:

        Kannabikseen vaihtaminen ei ole hoitokeino alkoholismiin, vaan se on addiktion jatkamista korvaamalla yksi päihdyttävä aine toisella päihdyttävällä aineella.

        Kyllä on parempi olla kannabisriippuvainen kuin alkoholisti. Kannabis kuitenkin on erittäin vähähaittainen päihde alkoholiin verrattuna. Jos kannabiksen avulla kykenee pääsemään eroon alkoholismista, niin se on todella mahtava asia.


      • ptosh
        sekakäyttäjä kirjoitti:

        Kannabikseen vaihtaminen ei ole hoitokeino alkoholismiin, vaan se on addiktion jatkamista korvaamalla yksi päihdyttävä aine toisella päihdyttävällä aineella.

        Paitsi että kannabiksella ei ole sivuvaikutuksia


      • sekakäyttäjä
        ptosh kirjoitti:

        Paitsi että kannabiksella ei ole sivuvaikutuksia

        Kyllä on. Mitään pysyviä sivu- tai haittavaikutuksia ei välttämättä ole, mutta jos joka päivä pajauttelee, sen huomaa ihmisen psyykkeestä. Sitä paitsi jatkuva dokaaminen ja muiden päihteiden ongelmakäyttö on aina seuraus jostain, ei syy mihinkään. Se, että jaktkuvan dokaamisen vaihtaa jatkuvaan pajautteluun tarkoittaa lähinnä sitä, ettei pysty olemaan selvinpäin vaan aina täytyy olla jossain pieruissa että pää "kestää".


      • Anonyymi
        sekakäyttäjä kirjoitti:

        Kannabikseen vaihtaminen ei ole hoitokeino alkoholismiin, vaan se on addiktion jatkamista korvaamalla yksi päihdyttävä aine toisella päihdyttävällä aineella.

        Itsellä ainakin pajauttele on vähentänyt alkoholinkulutusta. Pajautellessa voi ottaa pari bisseäkin, mutta kulutus on paljon pienempää, kun alkoholia ei tee mieli pikku pilvessä. Joskus otan pelkkää alkoholitonta vehnäolutta budin kanssa maun vuoksi. Alkohlista tulee liikaa nautittuna kankkunen, mitä inhoan. Ei tuota pajaakaan lopulta paljon kuussa kulu( 1-4 kertaa/kk tulee otettua).
        Mahtavaa vaan joskus perjantaina työviikon päälle chillata rennosti ilman mitään ikäviä sivuvaikutuksia poislukien karkin himo,kikatus ja panetus. Lisäksi pajan polttelun jälkeen nukun erittäin hyvin. Peijakkaan hyvä päihde ainakin minulle.


      • Anonyymi

        Ei varmaan toimi.
        Nuo pitävät sitä masennusta vain yllä. Teet itsellesi ylläpitohoitoa.
        Toki tuo kommentti on jo vuosia vanha, mutta edelleen on ihmisiä, jotka ovat samassa tilanteessa.


    • Satunnaispolttelija

      Itsellä ollut tapana vetää pari sätkäö kuuakudessa kukkaa viinaa tosin menee liikaa mutta se sekakäyttö laittaa pään niin sekasi että mielummin erilillään tai korkeintaan keskikaljan kans

    • faktat.tiskii

      Kannabis suojaa alkoholin haitallisilta vaikutuksilta.

    • Happo666

      Olen pari kertaa kokeillut yhtä sätkää koko päivän oluen kittaamisen päälle. En saanut kannabiksen vaikutuksesta mitään kuvaa. Ihan kuin olisi juonut teetä. Toisaalta pystyn vetämään 10- tai 20-kertaisia määriä bentsoja ja proppuja tottumattomiin verrattuna. Olen myös nähnyt kaverin menevän yrjökuntoon yhdestä sätkästä. Yhteenvetona, taisi tosiaan olla kannabiksen tuhlausta nuo kokeiluni ja toisaalta ihmisten aineenvaihdunta vaihtelee yllättävän paljon. Taitaa myöskin sätkien sisällössä olla eroja.

    • kannabis_psykoosi_iskee

      Rehelliset suomalaiset eivät halua laillistaa sekakäyttöä.

      • Anonyymi

        Mikähän on rehellisen suomalaisen määritelmä? Umpimielinen, suvaitsematon ja pelokas lammas. Juo vain maitoa ja/tai viinaa ja syö perunaa. Käpertyy omaan pieneen sieluunsa ja tyytyy elämään pienen elämänsä alusta loppuun nauttimatta siitä ja kieltäen itsensä ja haluaa muidenkin kärsivän omansa samalla tapaa vedoten lakeihin ja pikku sääntöihin ja asetuksiin.

        Jos se on rehellinen suomalainen, niin minä en ole sellainen. En halua koskaan ollakkaan enkä tule koskaan olemaankaan.

        Ehkä nyt kuitenkin viittasit tuolla yksinkertaistuksellasi ihmisiin, jotka noudattavat annaettuja sääntöjä viimeiseen asti haluamatta ja uskaltamatta muutta niitä. Jos Suomessa kaikki olisivat olleet rehellisiä maamme ei olisi itsenäistynyt 06.12.1917. Silloinhan kyllä oltiin venäläisiä(vai kapinoivia terroristeja?), joten ehkä vasta tämän jälkeen syntyi uusi rehellisten rotu.


    • Anonyymi

      Huumepäissään autoo ajelee nää kannabis narkit ja kotona pullo Koskenkorvaa odottamassa.

    • Anonyymi

      Hyi helvata, ite rupes päässä heittää, sit oksensin ja sit sammuin. Ei enää ikinä kannabis alko yhdistelmää.

    • Anonyymi

      Kovin kännissä ei kannata polttaa, ellei ole kokenut polttelija. Menee helposti sekavaksi ja huonovointiseksi jos liian päissään menee polttelee.

      Itse juon yleensä 3-8 olutta ja poltan bongia, aloitan parilla kaljalla ja samalla ku käyn ekalla känniröökillä, nii poltan hatsit ja se buustaa mukavasti alkoholia. Hyvä alkoholi /kannabis suhde niin ei tume darraakaan.

      Poltan suht vähän nykyään, kuukaudessa menee 2-3 grammaa. Poltan aina bongista yhet savut kerrallaan, eli hissukseen nautiskelen. Samalla tyylillä juon, eli se 8 bissee riittää hyvin illaksi.

    • Anonyymi

      Itsellä parin kolmen kaljan jälkeen puol g jointin kun poltin niin tila oli kuin olisi ollut humalassa mutta rauhallisuus jylläsi sisälläni, vaikutukset myöskin vaihtelevat eri kannabis lajien välillä. Indika painoitteinen kannabis on mielestäni parempi alkoholin kanssa kuin sativa.

    • Anonyymi

      Joo. Indica ehdottomasti sativan sijaan jos aikoo alkoholia juoda samaan aikaan. Viimeks kun olen sekoittanut sativan ja alkoholin (suht pienet määrät, baarin jälkeen oli plakkarissa ehkä 6 juomaa ja yksi hitti bongista) ja se ahdistuksen ja pahan olon määrä oli sanoinkuvaamatonta. Olin aivan varma että sammun, oksennan ja tukehdun samoin tein. Panikoin pitkin kämppää enkä pystynyt musiikkia tai edes podcasteja kuuntelemaan kun korvissa tärisi. Tätä ennen on ollut vaan hyviä kokemuksia mitä tulee molempien sekakäyttöön.

      Olen itse suht kokenut alkoholin suurkuluttaja eli tiedän omat rajani ja en niitä ylitä mitä tulee oksentamiseen tai sammumistilaan.

      Indica ja alkoholi on oman kokemuksen pohjalta justiinsa sopiva yhdistelmä. Minua se rauhoittaa ihan samalla tavalla kuin alkoholi lukuunottamatta sitä ''täyden mahan'' pahaa oloa ja rauhattomuutta/impulsiivisuutta. Se vaan tapahtuu pirusti tehokkaammin ja nopeasti vaikka poltan erittäin vähän kerrallaan. En tykkää olla ''vain pilvessä''. Alkoholi pitää ns. maan tasalla. Kannabis yksin alkaa tuntua liian absurdilta ja kevyeltä. En myöskään tykkää siitä jatkuvasta unohtelemisesta mitä se aiheuttaa.

      Pilvestä ei ehkä tule fyysistä krapulaa mutta se henkinen krapula on aivan hirveää. Polta 2 iltaa putkeen ja sen jälkeinen ahdistus on ihan helvettiä ja se ei tunnu menevän ohi kuin kärsimällä tai päihteillä. Itse silloin sammutan ahdistuksen juomalla. jolloin sama kierre toistuu. Jos ei ole Kannabista, korvaa alkoholilla, jos on alkoholia ja kannabista, juo kaikki ja polta vähäsen, jos on vain kannabista, polta vähemmän tai enemmän. Kaikissa sitä kivaa riittää sen max 3 tuntia. Molemmat maksaa aivan helvetisti.

      En siis suosittele kumpaakaan mutta jos on pakko niin tässä vähän omaa kommenttia.

    • Anonyymi

      ei legit kannata

    • Anonyymi

      Itse eilen vetäisin noin 6-7 kaljaa ja päälle poltin 2 isoa jointtia ja alussa oli ihan hauskaa kunnes pyörrytti helvetisti, ei meinannut nähdä mitään ja maailma heilu
      Sitten tuli oksenettua helevetisti just heräsin ja olotila on aivan kamala edelleen tärisyttää ja oksettaa, ei koskaannuusiks

      • Anonyymi

        Menit sitten vetämään överit, eikä alkoholin päälle pidä koskaan ottaa mitään muuta. Siis väärä järjestyskin sinulla ja polttamisesta siitäkin voi tulla pska olo ja vaikutus on äkkinäinen, indicat myös jumittaa, joten sopii vain kotioloihin.

        Sanotaan, että vähemmän, on enemmän hyvää, ja se pitää paikkansa tässäkin asiassa.

        Nuo kaksi toimii erinomaisesti yhteen, jos ensin nauttii sopivasti vihreää syötävässä muodossa, tunnin, tai kahden päästä ottaa hitaaseen tahtiin 2 - 4 olutta. Ei tule krapulaa, ei sekoilua, mutta tulee pelkkää viinakänniä hauskempi olo ja musiikki kuulostaa paremmalta.
        Krapulan sijaan tulee jotenkin kummallisella tavalla useita päiviä kestävä rentoutunut olotila, jolloin moni asia hymyilyttää tavallista enemmän.

        Juopot ja narkit on sitten eri asia, nehän haluaa laittaa vain pään sekaisin, ei korostaa nautintoja.


      • Anonyymi

        Sanoisin et poltit liikaa. Aivan liikaa ja liian nopeasti ottaen huomioon ettet ainakaan kirjoittamas perusteella ole tarpeeks kokenut. Nykyään tuppaa kaikki hybridit olemaan aika tehokkaita nimittäin.

        Se MÄÄRÄ EI ratkaise vaan TOLERANSSI.

        Plus alkoholin vaikutus tulee vitusti viiveellä, kannabis pamahtaa heti joten en ihmettele jos kroppa ei sitä kertalaakista kestänyt. Kannabista ei nautita samalla tavalla kuin alkoholia.

        Mutta tää on sen verran henkilökohtasta että turhapa mun on alkaa pätemään. Parempi kun et koske kumpaankaan ja jos kosket niin kohtuudella.


    • Anonyymi

      maalaisjärkkee voi aena käythää eli jos ei oo varma niin ei sitten kannata ottaa riskiä että yhdistää kannabis+alkoholi.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      415
      4604
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      247
      2294
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1710
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      161
      1462
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      309
      1399
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1147
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      140
      1131
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      79
      1103
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1085
    10. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      985
    Aihe