Onnea ja tsemppiä Ratialle!

Mummo Kauniaisista

Minä ainakin toivon kaikkien palstalaisten puolesta onnea ja menestystä Ratialle. Hänen tanssiaan on ilo seurata. Totuus on, että suurin osa suomalaisista miehistä tanssii kuten hän. Ihan turhaa hinostelua näiltä tuomariston neideiltä, että ei muka olisi ansainnut jatkopaikkaa. Lisäksi luulen, että miestä pidetään ohjelmassa ihan tarkoituksella siksi, että se härättäisi mahdollisimman paljon keskustelua ja saisi mahdollisimman paljon katselijoita. Joten sydämelliset onnentoivotukset Ratialle täältä Kauniaisten villastani.

23

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ex-TTK-fani

      Ime mummo parsaa. Se v*tun puutarhatonttu pitäisi saada sieltä pois ja heti, että ne, jotka siellä osaa tanssia ja haluaa kehittyä, saisivat tilaisuuden siihen. Jos tämä tonttu sattuu kisan voittamaan, ei varmaan tulevina vuosina ole tungosta ohjelmaan, varsinkaan niiden osalta jotka haluavat jotain oppia. Ensi vuonna voidaankin sitten järjestää tämä ohjelman sijasta vaikkapa "Pökkelötontut notkuu lavallla"-kilpailu.

      • onneaaaaaaa

        Kyllä julkisuutta kaipaavia ihmisiä riittää ,joten ole ihan huoleti kyllä ohjelmaan riittää halukkaita ensi vuonnakin. Joten menestystä ja onnea Ratialla .Toivottavasti voittaa koko potin .Sekös teitä naukujia vituttais.


      • jbilhiohih
        onneaaaaaaa kirjoitti:

        Kyllä julkisuutta kaipaavia ihmisiä riittää ,joten ole ihan huoleti kyllä ohjelmaan riittää halukkaita ensi vuonnakin. Joten menestystä ja onnea Ratialla .Toivottavasti voittaa koko potin .Sekös teitä naukujia vituttais.

        Ei se oikeastaan vituta, vaan säälittää ne jotka pistävät euronsa puhelimen kautta likoon äänestääkseen kisan ylivoimaisesti paskinta tanssijaa......ja sitten vielä vingutaan että Suomessa raha on tiukalla.....ei siltä näytä.


    • Hyvä ristooo!!!

      RISTOMATTI RATIA VOITTOON!!!!

      Tajuaisivat sitten, että ei tarvi olla mikään miss suomi tai komea adonis tai mikään muukaan kaunis, hieno, nuori, hoikka, jok ikisen tanssiliikkeen kiepauksen ja pikkurillin oikea oppisen ojennuksen taitava.

      Tanssi kuuluu kaikille ja minusta on ihanaa, että Ristomatti tuo sellaista piristystä tuohon ohjelmaan. Tylsää kattomista kun siellä pääsee loppuun asti ne jotka "osaa" tanssia. Mitä viihdettä siinä on? Ristomatti se vasta viihdettä onkin!!!

      Ne jotka ei hyväksy Ristomatin jatkoon pääsyä ovat liian tosikkoja. Menkööt nuo muut vaikka Talent ohjelmaan, jos kerta niin vakavasti pitää tuo asia ottaa!!!

      • Voittoon Ratia

        Risto Matti Voittoon .Olen täysin samaamieltä,eihän tuossa ohjelmassa ole mitääm katsottavaa jos Ratia lähtee. Tosikot voivat sulkea television.


    • lakfkeiwkfjd

      Ratia v€ttuun sieltä !

    • ex-TTK-fani

      Tämän illan jakson ajattelin vielä katsoa, ja jos tuo tonttu vielä tänäänkin pääsee jatkoon, niin sitten saa riittää. This has gone far enough....

      • onnes Ristolle

        No onpa vakava .Salli mun nauraa.


      • ex-TTK-fani
        onnes Ristolle kirjoitti:

        No onpa vakava .Salli mun nauraa.

        No naura vaan, vit*tuako se mulle kuuluu....ääliö.....


    • mikämimmi......

      Ratian tanssikumppani on uskomattoman seksikäs nainen ja upee tanssija ja todella nuorekkaan näköinen. Siksi Ratia on kuvioissa mukana näinkin pitkään.

    • ex-TTK-fani

      Juu, tonttu meni taas jatkoon.....ei tartte enää moista ilveilyä katsoa. Nyt riitti.

    • Älytöntä touhua

      Olet täysi Idiootti kyseessä on tanssi kilpailu. Lekaharkko liikkuu sulavammin kuin Ratia
      äijä ulos studiosta. Typeriltä mummoita puhelin pois

    • Rahastustako muka?

      Nyt kaikki työntämään rahansa muiden puolesta ettei puutarhatonttu pääse enää jatkoo. Tästähän on kyse?

    • Meitä on paljon

      Ellei joku vielä tiennyt, niin Risto-Matilla on suuret kannattajajoukot, mukana on tanssin ammattilaisia, en paljasta nimiä. Loppuun asti mennään.

      • tanssit loppuvat

        Haluatteko pilkata ko formaattia vai mikä on syy, että äänestätte huonointa tanssijaa? Onko päämääränne pistää formaatin idea farssiksi siten, etä huonoin tanssija voittaa koko kilpailun? Tuollaiset kysymykset tulee pakosti mieleen.

        Jos niin käy että Ratia voittaa noilla taidoillaan ( en usko että kummoista kehitystä voi tulla) niin ohjelman tarkoitus ei ole toteutunut. Se, että paras tanssija voittaa. Menee formaatin nolaamisen puolelle, jos ratia voittaa. Ei kannata järjestää ensi vuonna enää.


      • putoaaseuraavana

        Jos teitä olisi oikeasti paljon, niin Ratia ei olisi joka kerta pudotusuhan alla.


    • Tanssitaituri

      Risto-matti on paras. Hänellä on oma tyyli tassia. Aivan sama mitä jazzia soitetaan, tyyli on sama. Askellus on somaa ja kädet heilu mukana kuin propelit. Olen joskus kierrellyt suomen tanssilavoja niin samaillaisia Risto Ratioita on lavat täynnään. On helppo samaistua. Ja kun oikeen kunnon julkkis tanssii samaan tyyliin kuin minä niin ei tartte jatkossa hävetä omaa hiitelyään.
      Hyvä Risto, jatka vaan samaan malliin, voitat vielä tän kisan. On meinaan kansan syvät rivit puolellasi.
      ps. Se on muuten niin että ei se parketilla tanssitaidot ratkaise, vaan enempi lompakon paksuus !

    • Mummokerhon pj.

      Ratia meni jatkoon ja hyvä niin. Miehessä ei mitään vikaa, ja tansii kykyjensä mukaan. Toivon Kauniaisten Kokoomuslaisen Mummokerhon puolesta, että Suomen kansa äänestää Ratian hömppäohjelman voittajaksi,

      • Terapiaa

        Mummokerhon pj! Viemme Risto-Matin voittoon, tämähän on tanssiterapiaa kansalle.


    • uygihjo09åp+

      Haistakaa v*ttu kaikki Ratian äänestäjät.

      • miksi kiukutella.

        Menkää hoitoon kaikki naukujat ,ohjelmahan on vain leikkiä.


    • Potuttaa todella

      Kilpailun nimi pitäisi olla "paras hauskuttaja" eikä "tanssikilpailu". Taitavaa tanssimista on nautinto katsoa, samoin kuin taitavaa luistelua. Mutta liian moni lankeaa kannattamaan huvin vuoksija ehkä piruuttaan huonointa ja sitä me sitten pällistelemme ja harmittelemme.

      Kiusa se on pienikin kiusa...

      • muutosta tarvitaan

        Formaattia pitäisi muuttaa niin että aloituspareja olisi enemmän ja parin ensi jakson jälkeen ammattituomarit pudottaisivat nämä kehityskelvottomat pellet ulos kisasta ja valitsisivat varsinaiseen kisaan osallistuvat parit.. sen jälkeen kisa jatkuisi normaalisti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1173
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe