Olin minuutin aamulla onnellinen

toinen höppänä

Luulin joutuneeni ulko-oven taa ilman avaimia. Mut kolmannen villapaidan alta se avainketju sitten löytyikin. Säntäsin sisään kaatosateesta aamupimmeellä.

16

1178

Vastaukset

 • NINKÖ

 • Hyvä fiilis konttasi sisään villapaidan kauluksesta iltapäivällä. Ihmettelin hiukan...näin pilvisenä päivänä.
  Fiiliksien vyöhykkeillä oli tänään jing ja jang balanssissa ilmeisestikin. Huomiseksi, ma. 22.10 luvassa poutaa. Miten sit fiilarit soutaa?

 • "On lainaa ilon sekunnitkin
  ne surun tunnein maksetaan"

  Näin se melkein menee, sivukatujen tallaajalla.

 • Nyt otetaan toinen ja laitetaan musiikkia. Treenaa: tee jotain mistä tulet hyvälle tuulelle edes hetkeksi. Hengitä syvään ja hymyile. Laula jos tahdot

  Laitetaan soimaan ...vaikka
  http://www.youtube.com/watch?v=mN7LW0Y00kE

 • Kelpo kipale toikin. Letkeä, "vanhan juopon" tulkitsemana. Aihe vähän edellä kuukauden verran.

 • Olen iloinen siitä, että apteekin myymä Absolut Torr Tosi kuiva tuhosi jalkahikeni. Käytän sitä kyllä edelleenkin, varotoimena.

 • Löysin netistä helpotusta ärtsylle kainalhielle. Hikoderm tais olla se dödö. Tuhoaa vain hienhajun, ei hikoilua.

  • Suorastaan lörpsähin jonkunlaiseen haalean veden mielentilaan. Pelkoi ja jännityksii ei juur ny tunnista. Ei ol lääkityksen syy, koska en käytä mielentilalääkkeitä. Mutta tämä uus mentaalinen tila voi johtua ryhmäjoogatunneista.
   Kirjastossakin jotaa, mutta nettikaupasta löytää harrastukseen liittyvää omaopiskelumateriaalii.
   Viime viikolla koin ensimmäisen kokemuksen siitä, että lei'un ilmojen teillä, vaikka olin sii ryhmässä. Tietenkään sellaisista kokemuksista en ikinä puhuisi edes joogaopettajalle. Kotiharjoituksissa uskallan päästää kaik hihnat auki.


 • löysin kirppikseltä lähes uudet kynsi sakset , samalla päätin, et nyt loppuu vihdoin kynsien narskuttelu(kynsien nakertelu ei todellakaa oo ongelma ) .kotiin päästyäni soitin bestikselle joka oli löydöstäni myös iloinen ja oli kiva iloita yhdessä se sano et oli kiva kuulla miun naurua( tuli kuulema vanhat hyvät ajat mieleen) sanoin sille et nauru pitkästä nakertelusta "vitsi,vitsi" ei pie olla liian vakava :D:D:D:D:D puhuttii ainakii 17 minuuttia ennen kuin huomasin et oon pimeessä , oli hauska yllätys huomata et kotona ei aina tarvii sähkövaloja joskus voi olla vaikka hämärässä ja vaikka paikata sukkia,sanoin hämärässä koska katulamppu on juuri ikkunani kohdalla ja valaisee melkein koko huoneen mut ymmärsit varmaan pointin.: D:D:D:D kokonais puhe aika bestiksen kaa oli 26min sillä ajalla tuli 4 tekstiviestiä luen kun saan tän raportin loppuun(ei millään malttas kirjottaa lisää onko tuttu tunne kenellekkään) DDDDDDDD kauas viskaa huolet ihmisten, elää anna myös kissojen, koirien ja kaikkien eläinten , taivaassa papukaijatkin voi leputtaa siipiään, siinä lupaus enkelten. raapustin ton nopeesti tähä loppuu ,hi nyt pääsee lukee viestit::D

  • Iltapäivällä tulin tosi iloiseksi. Huomasin kaupan ostoskärryä ottaessa, että avainnippu on poissa. Etsin kotonta ja sen jälkeen seuraamaan sitä samaa reissua jota olin kulkenut. Löytyi hiukan sivusta, niin ettei autot olleet ajaneet nipun yli.
   Nipussa on avaimet 6 oveen ja fillariin. Iloiseksi sellaisesta löydöstä tulee.


  • hyvää ja huonoa tuuria kirjoitti:

   Iltapäivällä tulin tosi iloiseksi. Huomasin kaupan ostoskärryä ottaessa, että avainnippu on poissa. Etsin kotonta ja sen jälkeen seuraamaan sitä samaa reissua jota olin kulkenut. Löytyi hiukan sivusta, niin ettei autot olleet ajaneet nipun yli.
   Nipussa on avaimet 6 oveen ja fillariin. Iloiseksi sellaisesta löydöstä tulee.

   Todellakin hyvää tuuria sinulla. Oma fiilkseni lurpsahti kasaan kun menin nettiin pelaamaan. Astuin niiden miinaan kuin kuin nousukiidossa oleva alkopelle.
   Meni monenpäivän ruokarahat yuleiseen jakoon. piruperkele.


 • ...naapuri kertoi minulle,että setänsä oli aikoinaan löytänyt kettingin tienposkesta ja alkoi kelata sitä viedäkseen kotiinsa ja kuinka ollakkaan,ilo tuli kaksinkertaiseksi kun kettingin toisessa päässä kopsutteli komea liinaharja hevonen...

  • Hyvä Hildumariska. Juttusi nykäisi alaspäin olevia suupieliä sentttejä ylöspäin.

   Itse eilen illalla löysi torin reunustan ruusupuskasta puoleksi täyden viinipullon. Nokka nukasta tukossa. Otin varovaisen hörpin. Sitä se oli. Wanhaa Famacusta laatua.


 • Jouduin teettämään lumiesteet jyrkän ok-talomme räystäille kun talvella äkisti suojailman puolelle. Katolle varastoitunut lumi ja jää syöksyvät yllättäen alas jopa katumaasturin massallaan.
  Työn osalta siitä saa kotitalousvähennystä. Kuitti katosi jonnekin mutta ammatikseen työtä tekevältä liikkeeltä sain uuden kuitin.
  Kiikutin se verotoimistoon maksamani kuitin kanssa. Saan hiukan näin veronpalautusta.

 • On nohevaa ajautua päin syksyä kun saan pikavippikiereen poikkastua syyskuussa. Alan elämään ennen vaikka kädestä suuhun etten enää sortuis moiseen. Olen elänyt ilman viinaa jo pian 10 tuntia.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.