Profiilin säätömahdollisuudet + muuta uudistusta

mölli

On pari pikkuseikkaa, joihin voisi tulla muutosta myös maksuttomiin profiileihin. Ensinnäkin tuo profiilin arvosana tähtinä voisi joko häipyä kokonaan, tai sitten käyttäjä saisi itse valita näkyykö se vai ei. Tämä siksi, että kyllähän moni meistä nyt netin ja siellä käyttäytymisen tuntee. Eli on helpompaa olla töykeä. On vain rasittavaa, kun joku ihan vain naaman perusteella, tekstin (asiallisenkin) takia tai syystä x antaa suoraan jonkun ykkösen profiilille. Sitten ovat vielä ne, jotka heittävät kostoksi ykkösiä, kun toinen ei suostu treffeille tms. Moni kun tuntuu muutenkin mieluummin heittävän huonon arvosanan, kuin paremman. Jonkun mielestä tämä ei haittaa tai on se ja sama, mutta siksi sen voisi tehdä kaikille vapaavalintaiseksi. En itse ainakaan kaipaa arvioita profiilistani minkään tähtien muodossa. En hyviä, enkä niitä huonojakaan. Se laskee silti mieltä, jos huomaan joidenkin ihan syyttä suotta pommittaneen profiilia ykkösillä. Välillä tulee hyviäkin tähtiä, mutta aika turhaa yhtä kaikki.

Olen myös huomannut muilla erilaisilta arvostelusivuilla (esim. autot), että jos keskiarvo näkyy valmiiksi kaikille ja se on hyvä niin sepäs vasta vetääkin kaikenlaisia kiusanhenkiä ja kateellisia puoleensa. Ehkä tämä on isossa mittakaavassa pieni vaiva, mutta minusta helposti korjattavissa.

Myös ihannepersoonan eri mitat voisi jättää halutessaan kokonaan pois, jos ei nyt oikein osaa niitä siihen laittaa. Tai nythän se näkyy jotain 100-250cm jos sitä ei itse muokkaa, mutta aivan samalla vaivalla koko kenttä voisi jäädä pois, jos ei halua näitä mitenkään määritellä.

Minusta on myös hyvä, että nekin normikäyttäjät (ei plus palvelua), jotka ovat ylipäätään ns. läsnä tai kirjautuneet sisään näkyisivät edelleen jossain sivun alla tai laidassa kuvineen ihan kuten nytkin. Tuohan se edes jotain näkyvyyttä omalle profiilille, kun joskus sattuu siinä etusivulla näkymään.

10

488

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Heippa,

      Kiitos palautteestasi. Pidämme mielessä, kun kehitämme palvelua.

      Terkuin,
      Elina
      Suomi24

    • waffles

      Tiedän, että alkaa olemaan vähän myöhäistä enää ottaa kaikkea tuotantoon.. mutta:

      - Mahdollisuus valita useampi alueita haettaessa (Esim. Pohjois- ja Etelä-Karjala)

      - Horoskoopin piilottaminen

      - Lista KAIKISTA uusista käyttäjistä. Tällä hetkellä on tosi vaikeaa löytää uudet oman alueen profiilit

      - Plussalle pitäisi saada lisäarvoa enemmän, se on tällä hetkellä vähän turhan kallis noin tyhjänpäiväisille ominaisuuksille

      - Plussaan EHDOTTOMASTI mahdollisuus piilottaa se, että on lisäpalvelun tilaaja. Itse olisin jo tilannu Treffit Plus- palvelun jos sen olisi voinut piilottaa profiilista.

      - Siviilisääty: AVOIN parisuhde/polyamorinen mahdolliseksi

      - Tupakointi: Yrittää lopettaa

      - Isommat valokuvat

      - Mahdollisuus estää tietyn ikäisiä ihmisiä viestittämästä (ihannekumppani on ihan ok vaihtoehto, mutta joskus noissa on joustoa joku vuosi.
      ---- Eli siis jos haen vaikka ihannekumppania väliltä 23-32 ja listaan sen profiilissa. Ei haittaisi välttämättä, jos 35-vuotias laittaa viestiä, vaikka se henkilön ikä olekaan juuri se "ihanne". Toisaalta en halua viestejä 50-vuotiailta.

    • PolyAm

      "- Siviilisääty: AVOIN parisuhde/polyamorinen mahdolliseksi"

      Kannatetaan! Tässä on tietysti säätövaraa muutenkin, esim elääkö polysuhteessa, vai onko sinkku, joka haluaa polysuhteeseen. Ja kaikki variaatiot väliltä ja ympäriltä. Jokatapauksessa jos tuon monimuotoisuuden voisi jotenkin kattaa niin hyvä.

      Tähän liittyen, profilointiominaisuuksia voisi kehittää. Haulla pitäisi löytää tarkemmin kohderyhmää kuin pelkästään pituuden ja painon perusteella, jotka minulle ovat täysin toissijaisia ominaisuuksia. Arvot ja toiveet pitäisi huomioida paljon paremmin.

    • Heippa,

      Kiitos myös näistä ideoista. Kehitys ei tule loppumaan seinään, joten kaikki ideat ovat tervetulleita tässäkin vaiheessa.

      Terkuin,
      Elina
      Suomi24

    • mölli

      Voisin vielä viime hetkellä tarkennuksen mainita tuohon yhteen pikkuseikkaan:

      "Minusta on myös hyvä, että nekin normikäyttäjät (ei plus palvelua), jotka ovat ylipäätään ns. läsnä tai kirjautuneet sisään näkyisivät edelleen jossain sivun alla tai laidassa kuvineen ihan kuten nytkin. "

      Eli jos edes tuo Viimeksi sisäänkirjautuneet profiilit -kenttä jäisi tai näkyisi jopa paremmin niin se olisi hyvä juttu.

      Lisäksi; ihanneprofiiliin tosiaan olisi hyvä saada valita useampi maakunta kuin vain yksi.

    • HakuKone1

      Moi!

      Ehdotan hakuun ominaisuudeksi poissulkumahdollisuutta!! (Käykää vaikka tutstumassa kirjastojen tietokantahakuihin ja ottakaa sieltä mallia). Esimerkki: laitan hakuvaatimuksiin rastin kohdalle tupakointi "ei" ja "joskus", saan tuloksiin vain ne, jotka ovat kysymykseen näin vastanneet. Moni profiili ei kaikkiin lisäkysymyksiin ole vastannut ja kaikki nämä profiilit joudun hakemaan erikseen vaihdellen vuoroin milloin mitäkin kriteeriä, vaikka todellisuudessa haluaisin jättää hakutuloksessa huomiomatta ainoastaan ne, jotka ovat vastanneet tupakointi kohtaan "kyllä".

      Kannatan myös ehdottomasti pluspaketin saamista näkymättömäksi, itsekin olisin tuonut teille jo muutaman sata euroa kuukausimaksuina rahaa, jos sen sisältämät ominaisuudet olisi saatavissa anonyymisti.

      • ehdottaja

        Juurikin näin! Poissulkumahdollisuus on kenties se isoin uudistus, jonka tahdon nähdä! Nykyisellään vain kysymykseen vastanneet henkilöt pystyy hakemaan, mutta vastaamatta jättäneet löytää vain, jos ei aseta koko asiaan mitään hakukriteeriä.

        Esim. joiltakin puuttuu kokonaan niinkin tärkeä asia kuin seksuaalinen suuntautuminen, mutta näitä henkilöitä ei löydä haun avulla muuten kuin jättämällä seksuaalisen suuntautumisen kriteerin kokonaan määrittelemättä. Miehenä olisi kätevää pystyä sulkemaan hakutuloksista pois lesbot sillä heitä ei kiinnostaisi pahemmin häiritä edes profiilivierailuilla, mutta moni hetero- tai biseksuaali on kuitenkin jättänyt seksuaalisen suuntautumisensa merkitsemättä, jolloin hetero- ja biseksuaalisten hakeminen ei löydä näitä henkilöitä.

        Näin. Tämän ominaisuuden haluan siis ehdottomasti nähdä uudessa palvelussa, jos vain suinkin mahdollista.


    • turhaa2

      Kannatan myös sitä että arvostelu poistetaan tai annetaan käyttäjän valita, että voiko profiilia arvostella vai ei. Toinen joka itseä ihmetyttää on vieraskirja joka näkyy kaikille. Mikä logiikka tuossa on. Minusta ei kuulu ollenkaa seuranhakuun, pois koko roska. Sitte jos profiilin näkyvyyden rajauksella estetään joidenkin viestien lähetys niin koko profiilin ei tarvis näkyä niille, jotka on rajattu ulos.

    • Koska minulla on lapsia, niin mielelläni haluaisin näkymättömiin hakutuloksissa ne, jotka sanovat "ei lapsia". Hakutuloksissa olisi kiva nähdä ne, joiden "vaatimukset" myös itse täytän. Lisäksi usein Plussan ottaneena koen noiden huutojen ja etusivunostojen olevan liian vähäisiä hintaan nähden. Ja mitä niillä lahjoilla kukaan yhtään mitään tekee? Joku mainitsi isommista kuvista ja se todella olisi hyvä juttu. Kuvista puheenollen, aika kauan kestää kuvan hyväksyminen, varsinkin jos maksat palvelusta ja esim. viikonloppuna satut profiilikuvan lataamaan niin siinähän olet pahvina koko vkl:) On muuten jossain tiedostojen syövereissä kuvakaappaus uusista profiileista, jossa kuvana äijän molo...

    • aamu56

      Luokistusta, mitä haetaan voisi myös monipuolistaa vaikka valikolla. Ei kaikki hae elämänkunppania, joten esim. ystävä-/kaverihaku olisi varmasti paikallaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko on ammuskeltu kaupungilla

      Mitä,mitä,mitä??? Tämä ei vetele!
      Kokkola
      74
      3231
    2. Nuorille miehille kasvavat nyt naisten sormet

      Nuorten miesten feminiinisyys lisääntyy myös tässä suhteessa https://yle.fi/a/74-20103869
      Maailman menoa
      257
      2656
    3. Ihmettelen sinua... En koskaan päässyt

      Selvyyteen että minkälainen olet pohjimmiltasi, mitä haluat minusta. Nyt näyttää että olet myös tosi hyvä valehtelija. E
      Ikävä
      80
      1992
    4. Pääministeri hillatorilla kun olis pitänyt olla...

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000010638113.html Loppuiko puhti, osaaminen vai onko pääministerillä ylivoimainen e
      Maailman menoa
      290
      1673
    5. Hei, sie, J-mies

      Hali ja pusu 🤭
      Ikävä
      46
      1509
    6. Mikä kaivatussasi kiehtoo?

      Äly vai ulkonäkö
      Ikävä
      53
      1422
    7. miten kerron?

      niin eli miten kerron sen että tykkään hänestä
      Ihastuminen
      33
      1386
    8. Suden aamukahvi

      Huomenta tähänkin päivään. 🌻😊🌞☕❤️ Today is tomorrow's yesterday 🍁
      Ikävä
      40
      1358
    9. Ihan älyttömän halvalla omakotitaloja myynnissä

      Vilkaisin pitkästä aikaa etuovea, näyttää olevan maakunnissa tosi hyväkuntoisiakin taloja ihan pilkkahinnalla myynnissä.
      Sinkut
      162
      1270
    10. Koira on ihmisen paras ystävä, mutta myös kallis - Oletko sinä maksanut maltaita eläinlääkärillä?

      Oletko sinä maksanut maltaita koirasi tai lemmikkisi hoidosta eläinlääkärillä? Nyt selvityksessä eläinlääkäreiden velo
      Lemmikit
      40
      1170
    Aihe