Syrjäytyneet tytöt

Miksi näin?????

En varsinaisesti varmaan kuuluisi tälle palstalle mutta olen pitkään ihmetellyt että miksi suurin osa syrjäytyneistä on aina poikia/miehiä? Olen kyllä kuullut tarinaa kaiken maailman komeroihinsa lukittautuvista nuorista miehistä mutta en koskaan ole kuullut että yhdellekään tytölle kävisi näin. Lisäksi on puhuttu paljon nuorten miesten naisettomuusongelmista mutta ei tyttöjen. Eivätkö naiset koskaan syrjäydy ja eikö naisilla koskaan ole ongelmia löytää mies? Miksi vain pojat tuntuvat syrjäytyvän ja tytöt eivät. Ja jos joku marginaalitapaus sattuu niin silloinkin tytöllä on todennäköisesti laaja kaveripiiri ja poikaystävä, pojilla näin tuskin on. Jos joku voisi valoittaa asiaa niin olisin kiitollinen.

75

4432

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onneks täällä sentää on joku samassa tilanteessa oleva naisihminen. mut eipä se paljoa lohduta kun olen jo menettänyt haluni seurusteluun, juuri sen takia kun olen syrjäytynyt ja muutenkin työttömänä oleva mukava 28v merkonomimies pohjoisessa, eipä mua taida naiset huolia. luuserin ammatti tää merkonomi.... mut jos jotain naista kiinnostaa ni saa laitella viestiä nimimerkilleni...

    • gfdhjk

      Miehillä kai on enemmän sellaista yhteiskunnallista kasvojen menettämis- ja seppuku-henkeä.

      • Se on niin...

        ..Että naiset voi aina saalistaa....


    • RD

      Osa miehistä ovat valinneet elämäntapansa ja ovat alkaneet kulkea omia polkujaan. He elävät kuten itse haluavat, eikä sen mukaan mikä olisi yhteiskunnan kannalta parasta. "Men going their own way" sanotaan".

      Mutta kyllä on peräkammarin tyttöjäkin suomessa, heistä ei vain puhuta niin paljoa.

      • "he elävät kuten itse haluavat eikä sen mukkaan mikä ois yhteiskunnaan kannalta parasta" ....se johtuu mun kohdalla siitä että mut on kiusattu ja mulla on burn out niin siksi elän kuten ite haluan.
        Mielestäni on terve merkki ihmisessä jos se syrjäytyy yhteiskunnasta jossa hän on kokenut kiusaamista ja mm loppuunpalamisen niin se on merkki neroudesta ihmisen kohdalla jos tämä tajuaa ottaa taukoa hieman, ja kenties myöhemmin tehdä paluun takas työmarkkinoille tai ei milloinkaan.
        Mun oma tilanne on sen verran vakava että tuskin koskaan palaan työelämään takaisin.
        oon niin paljon vihaa ja katkeruutta täynnä Suomalaista yhteiskuntaa kohtaan mikä näkyy hyvin mm täällä Suomikeskustelu24 mestassa tai Youtubessa jossa käytän MrJuha82 nimimerkkiä kun otan kantaa paljon eri videoissa. MM politiikka ja yhteiskunta sekä musiikki ja urheilu.
        Kritisoin aina Suomea.


      • näin on
        juha82friikki kirjoitti:

        "he elävät kuten itse haluavat eikä sen mukkaan mikä ois yhteiskunnaan kannalta parasta" ....se johtuu mun kohdalla siitä että mut on kiusattu ja mulla on burn out niin siksi elän kuten ite haluan.
        Mielestäni on terve merkki ihmisessä jos se syrjäytyy yhteiskunnasta jossa hän on kokenut kiusaamista ja mm loppuunpalamisen niin se on merkki neroudesta ihmisen kohdalla jos tämä tajuaa ottaa taukoa hieman, ja kenties myöhemmin tehdä paluun takas työmarkkinoille tai ei milloinkaan.
        Mun oma tilanne on sen verran vakava että tuskin koskaan palaan työelämään takaisin.
        oon niin paljon vihaa ja katkeruutta täynnä Suomalaista yhteiskuntaa kohtaan mikä näkyy hyvin mm täällä Suomikeskustelu24 mestassa tai Youtubessa jossa käytän MrJuha82 nimimerkkiä kun otan kantaa paljon eri videoissa. MM politiikka ja yhteiskunta sekä musiikki ja urheilu.
        Kritisoin aina Suomea.

        Suomessa on kyllä paljon kritisoitavaa. Siks jotkut koittaa tehdä mitä vaan muuttaakseen pois täältä. Tääl on kyl "hyvä elintaso" kakarat saa koulussa hyvää ruokaa ja kasvaa siten massiivisiks elefanteiks, mutta henkisesti moni voi huonosti. Ei täällä osata olla sosiaalisia, vaan aikuisten elämän tarkoitus on työskennellä hulluna ja kerätä mahdollisimman paljon rahaa, jotta ois mökki, vene, omakotitalo, huvimaja ja toinen mökki, johon voi vapaa-ajalla erakoitua. Sitten ne joilla ei ole työtä masentuu koska ne tuntee silloin entisestään olevansa noiden rikkaiden vastakohta ja huonompia. Missä tasapaino. Kaikki on jotenki vinksallaan.

        Monet ei elämänsä aikana tee muille mitään hyvää, vaan on että minä, minulle ja minun. Sitten kun ne vanhoina kuolee, niin muut sukulaiset hyökkää niiden perinnöks saadun rahan kimppuun ja unohtaa ne. Hauta kasvaa vain heinää.

        Sitten lapsista. Aina kuulee siitä koulkukiusaamisesta. Kukaan ei tartu oikeasti asiaan. Muissa maissa kyllä osataan pitää kuria ja opettajat hoitaa tehtävänsä vastuullisesti ja on ammattitaitoisia. Muualla ei päästettäis mitään lähihoitajaa tai peruskoulupohjasta henkilökunnan sukulaista pitämään sijaisuuksia luokille.


    • ...

      Tyttönä lienee vaikeampi syrjäytyä. Heidän viehätysvoimansa on suurimmillaan aikuisuuden kynnyksellä ja jos pistää nenänsä ulos edes toisinaan, kerää todennäköisesti kiinnostusta poikien/miesten taholta, joille aloitteentekovastuu on perinteisesti vieritetty kokonaan. Jos on poika niin harvemmin kukaan tyttö uskaltautuu edes tulla juttelemaan, vaikka saattaisi sillä silmällä katsellakin. Yksinäiseksi jääminen johtaa syrjäytymiseen. Sukupuolia vertailtaessa toisen rooli on vain tietyissä tilanteissa helpompi kuin toisen.

    • perussettiä

      Niin kauan kun miehet istuvat yrityksissä johtajan pallilla, ovat naiset tervetulleita firmaan. Johtaja haluaa miestyöntekijöiden olevan itseään tyhmempiä, mutta riittävän älykkäitä hoitaakseen työnsä hyvin. Naisen sen sijaan ei tarvitse olla kuin nätti saadakseen duunin. Jos nainen on feministi niin tällaisia ei kuitenkaan firmaan oteta. Eli ei ole kummoset vaatimukset naisten osalta. Rekrytoijat tietävät firman politiikan ja valitsevat hakijan sen perusteella hakeeko johtaja omaa etua vai haluaako auttaa myös yhteiskunnan heikompia jäseniä. Harva johtaja haluaa auttaa yhteiskunnan heikkoja jäseniä. Jos johtaja haluaa firmaan nättejä tyttöjä, ottavat rekrytoijat sellaisia töihin. Rekrytoijat eivät välitä siitä onko johtaja sovinisti tai siitä millaisen henkilön he itse henkilökohtaisesti ottaisivat töihin. Rekrytoijat pyrkivät aina miellyttämään sitä joka maksaa heille palkan.

      Jos nainen käy sossun luukulla, on syy miehissä koska miehet pyörittävät yhteiskuntaa päätöksillään. Naisen työttömyys ei ole hänen oma syy vaan niiden johtajien jotka eivät ole häntä palkanneet.

      Jos mies on työtön, johtuu se miehestä itsestään.

      Syrjäytyminen taas johtuu syrjimisestä ja kilpailukyvyn puutteesta. Jos ei ole kilpailukykyä, ei saa töitä. Jos ihmistä syrjitään kilpailukyvyn puutteen vuoksi, syrjäytyy eikä saa töitä.

      Jotta miehet saisivat systeemin käännettyä omaksi edukseen, tulisi miehen hankkia itselleen nainen joka on sihteerinä töissä sillä välin kun mies tekee kotitöitä. Nainen voisi sitten tienata hieman ylimääräistä perheelle tarjoamalla palveluksiaan johtajalle.

    • mikä ihme se on

      jos miehet syrjäytyy, kun turvapaikan saajista suurin osa on nuoria miehiä eikä naisia.

    • noin ei saa tapahtua

      Tuomitsen ne laiskurit, jotka syrjäytyvät vapaaehtoisesti.

      Mä asun pienessä kaupungissa (vielä). Ja oon nähny, että täällä jotkut tyhmät (muiksi niitä ei voi sanoa) syrjäytyy vapaaehtoisesti. Tunsin ylä-asteella yhden tytön jonka päättötodistuksessa oli pelkkiä vitosia, kutosia ja oisko tosiaan ollu nelonenkin. Se lintsas koulusta eikä opiskellu yhtään. Se on vanhempien tehtävä ohjata semmonen lapsi oikeille raiteille. Oli siellä ylä-asteella muitakin sellaisia, joille opettajat huus usein ja aivan turhaan.. Yleensä syrjäytyvät nuoret tulee rikkinäisistä perheistä.

      Nyt ollaan yli 2kymppisiä ja tällä koulua laiminlyövällä tytöllä on kaksi lasta, jonkun luuserin idiootin kanssa, jolla on myös pelkkä peruskoulupohja just ja just läpästynä. Tämä tyttö teki nuo lapset vain sen vuoksi, ettei kukaan voisi pakottaa häntä opiskelemaan eikä menemään töihin. Hän tekee itselleen yhä uusia tatuointeja, että kukaan ei varmasti ota häntä töihin, koska silloin hän saa jäädä kotiin. Nyt se saa lapsilisää ja asumistukea. Suomessa paapotaan mm. sellaisiakin, ketkä ei sitä ansaitsis. Vielä joku päivä tämä tyttö saa katsoa totuutta silmiin. En mä tiedä.. se kuolee nälkää! Sen pää on sairas.

      Nämä tupakoivat ja varastelevat tyypit luulee olevansa koviksia, mutta ne on heikkoja häviäjiä. Sitten kun syljeskelevä linsarikovis joutuu menemään armeijaan, niin se alkaa itkemään.

      Jokainen normaali ja terve ihminen haluaa olla "joku" ja koittaa päästä elämässään niin korkealle kuin kykenee turvatakseen itselleen ja tuleville lapsilleen mahdollisimman hyvän elämän ja ollakseen hyödyllinen osa yhteiskuntaa.

      Mä en puhu miehistä ja naisista erikseen. Jokaisella on samanlaiset lähtökohdat. Se ratkaisee, mitä itse tekee jatkossa.

      • gre123

        "Jokainen normaali ja terve ihminen haluaa olla "joku" ja koittaa päästä elämässään niin korkealle kuin kykenee turvatakseen itselleen ja tuleville lapsilleen mahdollisimman hyvän elämän ja ollakseen hyödyllinen osa yhteiskuntaa."

        Just just... eli pitää haluta olla "joku"? Sehän on kiva. Te ihmiset olette syvältä. Tunkekaa nuo epäautenttiset sosiaaliset normit vaikka, no, per*eeseenne, ja muistakaa tunkea syvälle. Jos ette em. kykene, olkaa edes hiljaa. Minua ei kiinnosta, mitä te haluatte minun olevan. Minua ei kiinnosta pelastaa suurpankkeja, elättää pakolaisia, maksaa jonkun v*tun tuntemattoman *uoran lapsista, katsoa että juopolla on tarpeeksi viinaa tms.

        Kävisikö millään sellainen järjestely, että minä maksan sen, minkä kulutan? Olisiko se ihan liikaa pyydetty, vai onko minun ihan pakko osallistua kaikkeen sellaiseen, mikä ei varsinaisesti ole minun vastuullani millään tapaa? Mitä jos sinä maksaisit minun sukkani; eikö ole hyvä idea, loistava ajatusten ajatus?


      • provioooo
        gre123 kirjoitti:

        "Jokainen normaali ja terve ihminen haluaa olla "joku" ja koittaa päästä elämässään niin korkealle kuin kykenee turvatakseen itselleen ja tuleville lapsilleen mahdollisimman hyvän elämän ja ollakseen hyödyllinen osa yhteiskuntaa."

        Just just... eli pitää haluta olla "joku"? Sehän on kiva. Te ihmiset olette syvältä. Tunkekaa nuo epäautenttiset sosiaaliset normit vaikka, no, per*eeseenne, ja muistakaa tunkea syvälle. Jos ette em. kykene, olkaa edes hiljaa. Minua ei kiinnosta, mitä te haluatte minun olevan. Minua ei kiinnosta pelastaa suurpankkeja, elättää pakolaisia, maksaa jonkun v*tun tuntemattoman *uoran lapsista, katsoa että juopolla on tarpeeksi viinaa tms.

        Kävisikö millään sellainen järjestely, että minä maksan sen, minkä kulutan? Olisiko se ihan liikaa pyydetty, vai onko minun ihan pakko osallistua kaikkeen sellaiseen, mikä ei varsinaisesti ole minun vastuullani millään tapaa? Mitä jos sinä maksaisit minun sukkani; eikö ole hyvä idea, loistava ajatusten ajatus?

        "Kävisikö millään sellainen järjestely, että minä maksan sen, minkä kulutan? "

        Helvetin hyvin sanottu. Itse en tarvi terveydenhuolto palveluista kuin korkeintaan hammaslääkäriä. Loput lääkäri palvelut voi tunkea syvälle ylilääkärin 50 000 euroa kuussa perseeseen. koska osaan parantaan itseni lähestulkoon. Lääkärit voi tunkea kemikaali nappinsa anukseensa. Koska ne ei todellisuudessa mitää paranna vaan pahentaa. Amen.

        Armeijasta voisi myös maksaa jne..


      • Tukipylväs?

        Joku landeporkku puhuu potaskaa ,kuulostaa jonkun pikkupomon pojalta joka on omaksunut idiootti- isänsä ajatusmaailman


    • Antti Einari

      Huomaahan tuon jo netin deittipalstoillakin. Naiset saavat satoja vastauksia päivässä, kun taas mies ei välttämättä saa yhtään ainoaa vastausta vuoden aikana. Miehiä on siis enemmän yksinäisiä ja he masentuvat kun eivät saa seuraa. Naisilla on taas ottajia. Olipa nainen kuinka kouluja käymätön tahansa ja kuinka tyhmä tahansa, seuraa löytyy aivan varmasti. Varmasti löytyy joku gigolo jonka kanssa sitten tehdään lapsia ja saadaan veronmaksajilta lapsilisiä. Samat ominaisuudet sitten periytyvät lapsiin.

    • ressu, ressu

      Naisten syrjäytyminen on erilaista. Ressukkanainen napataan parisuhteeseen, jossa hänet alistetaan ja nollataan. Usein sellainen elämä kestää vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Mies käy töissä ja nainen hoitaa kotia ja saa osakseen henkistä ja joskus myös fyysistä väkivaltaa. Jotkut parisuhdehelvettiin syrjäytyneet naiset käyvät töissä, jos mies on niin määrännyt.

      Toisin sanoen monet syrjäytyneet naiset roikkuvat jonkun tyrannin lahkeessa. Toki varmasti on myös niitä, jotka syrjäytyvät niin kuin me miesressukat, mutta tämä toisenlainen syrjäytymisen muoto selittää silmiinpistävän eron eri sukupuolten "virallisesti" syrjäytyneiden määrissä.

      Lisäksi voi vaikuttaa sekin, että miesten odotetaan pärjäävän. Se vaikuttaa sekä yhteiskunnan että yksilön tasolla. Syrjäytynyt mies on kelvoton sekä yhteiskunnalle että itselleen. Sillä tavalla meidät on ohjelmoitu.

      • syrjäytynyt mies on kelvoton on vääristynyt, väärä tapa ajatella meistä syrjääntyneistä miehistä/ihmisistä.
        Muut ei tajua mistään mitään, ei yhtikäs mitään.
        Ei ole arvomaailma heillä kohdallaan.
        Lueppas esim Raamattua-
        siellä sanotaan mm että emme me ihmiset voi viedä töitämme taivaaseen tai että Jumala on aina heikompien puolella.
        Toisaalta siellä sanotaan että pitää olla ahkera.
        Mut sairaat käsitellään erikseen.
        Näin.


    • no olipa yllätys

      Koska kukaan ei maksa pojalle tai miehelle(Hetero) 300 € tunti seksistä.
      Pystyn vieläkin 10 laakia pistämään päiväss..Telee 3000 € pimeetä päivä.

    • hyvä sulle

      Hoidattaisit vain narsistisen vammasi (huom. ei sama kuin narsismi) ennen huoraksi ryhtymistä.

      • no olipa yllätys

        Voi lasta =D


    • -Kyllästynyt-

      Mulla ei ole laajaa kaveripiiriä (hädin tuskin yksi kaveri) eikä edes poikaystävää vaikka olenkin "joku marginaalitapaus".

      Naissukupuoli ei ole mikään taikahaarniska joka suojaa kaikilta vääryyksiltä.

    • köyttärasvaillessa

      Olen "miehisellä" tavalla syrjäytynyt 25-vuotias nainen.

      Minua kiusattiin armottomasti koko peruskoulun ajan, myös kotiolosuhteet olivat epävakaat. Aikoinani olin luokkani paras oppilas, koska halusin miellyttää opettajia ja vanhempiani ja hukuttaa kaikki huoleni opiskeluun. Tässä vuosien varrella on ollut mm. syömishäiriöisyyttä, itsetuhoisuutta, masennusta, ja päihteiden sekakäyttöä.

      Monien vaikeuksien kautta kirjoitin vuonna 2008 ylioppilaaksi enkä siitä lähtien olekaan tehnyt mitään, koska kärsin erittäin vaikeasta sosiaalisten tilanteiden pelosta ja kroonisesta kivusta sekä väsymyksestä. Poltin itseni loppuun jo kahdeksannella luokalla, mutta piiskasin itselleni valkolakin, vaikka se täysin turhaa olikin näin jälkeenpäin katsottuna.

      Jo tässä iässä psyykkinen ja fyysinen terveyteni on mennyttä, minulla ei riitä energiaa enää mihinkään. Päivät ja illat vain löhöän sohvalla tai sängyssä. Olen naisena ja ihmisenä myöskin täysin arvoton ja epäonnistunut, koska olen ruma ja lihava (pääsyy yli 10 v rääkkäämiseen hyvien arvosanojeni ohella) enkä tietenkään ole tästä syystä koskaan seurustellut eli kelvannut miehille pelastettavaksi, joten joopa joo eipä se vain kaikkia naisia auta se "p*llu" siellä haarovälissä... Voin sanoa, että maailma on aika julma paikka epäviehättäville yksilöille. Ulkonäköhän on yksi merkittävimmistä syistä, jotka johtavat hiljalleen syrjäytymiseen, tietysti äärimmäisen herkän ja lammasmaisen luonteen ohella.

      Jos olisin saanut kasvaa ja kehittyä rauhassa minusta olisi voinut tulla vaikka mitä, unelmani oli lähteä lukemaan filosofiaa, mutta nyt olen vain tällainen täysin hyödytön pysyvää eläkettä odottava yhteiskunnan olemattomilla tuilla loisiva turhake, jonka rahat riittävät juuri ja juuri makaroniin ja 35 neliön vuokra-asuntoon ghettolähiössä. Säästöön ei jää mitään ja jokainen päivä on yhtä turha. Tuntuu, että älyllinen kapasiteettinikin on muutamassa vuodessa pelottavasti heikentynyt, en sitten tiedä johtuuko se päihteistä vai lähes täydestä eristäytymisestä ja mökkihöperyydestä.

      • tsemppiä!

        Sun on pakko lähteä hakemaan apua! Mä olin samassa tilanteessa, siis syrjäytynyt. Oli liikaa päihteitä ja impulsiivisuutta, elämä ihan holtitonta. En pystynyt keskittymään koulunkäyntiin, vaikka älyssäni ei ollut vikaa. Olin työttämänä ja elin sossun rahoilla ja eräänä päivänä päätin nousta tästä suosta ja soitin lääkärille, yksityiselle! Siitä alkoi uusi elämä, mulla diagnosoitiin ADHD ja siitä johtuva masennus, sain lääkityksen ja nyt elämä alkaa voittaa! Aion hakea opiskelemaan, lääkityksen avulla pystyn nyt keskittymään. Sulla on varmaan masennusta, tarvitsisit lääkityksen ja ehkä terapiaa. Kukaan ei sua tule kotoa hakemaan, eikä auttamaan, joten itse sun on itseäsi tsempattava ja autettava. Heti juhannuksen jälkeen soitat lääkärille!


      • tsemppiä!
        tsemppiä! kirjoitti:

        Sun on pakko lähteä hakemaan apua! Mä olin samassa tilanteessa, siis syrjäytynyt. Oli liikaa päihteitä ja impulsiivisuutta, elämä ihan holtitonta. En pystynyt keskittymään koulunkäyntiin, vaikka älyssäni ei ollut vikaa. Olin työttämänä ja elin sossun rahoilla ja eräänä päivänä päätin nousta tästä suosta ja soitin lääkärille, yksityiselle! Siitä alkoi uusi elämä, mulla diagnosoitiin ADHD ja siitä johtuva masennus, sain lääkityksen ja nyt elämä alkaa voittaa! Aion hakea opiskelemaan, lääkityksen avulla pystyn nyt keskittymään. Sulla on varmaan masennusta, tarvitsisit lääkityksen ja ehkä terapiaa. Kukaan ei sua tule kotoa hakemaan, eikä auttamaan, joten itse sun on itseäsi tsempattava ja autettava. Heti juhannuksen jälkeen soitat lääkärille!

        Olen siis myös nainen.


      • jeesssse
        tsemppiä! kirjoitti:

        Sun on pakko lähteä hakemaan apua! Mä olin samassa tilanteessa, siis syrjäytynyt. Oli liikaa päihteitä ja impulsiivisuutta, elämä ihan holtitonta. En pystynyt keskittymään koulunkäyntiin, vaikka älyssäni ei ollut vikaa. Olin työttämänä ja elin sossun rahoilla ja eräänä päivänä päätin nousta tästä suosta ja soitin lääkärille, yksityiselle! Siitä alkoi uusi elämä, mulla diagnosoitiin ADHD ja siitä johtuva masennus, sain lääkityksen ja nyt elämä alkaa voittaa! Aion hakea opiskelemaan, lääkityksen avulla pystyn nyt keskittymään. Sulla on varmaan masennusta, tarvitsisit lääkityksen ja ehkä terapiaa. Kukaan ei sua tule kotoa hakemaan, eikä auttamaan, joten itse sun on itseäsi tsempattava ja autettava. Heti juhannuksen jälkeen soitat lääkärille!

        Joo katotaan vaikka 5 vuotta eteenpäin kehitystäsi. On helppomaalailla pilvilinnoja siitä mitä teen ja kuinka luen sitten ylilääkäriksi tai saan sen huippuduunin.Täällä suomen kurjuusalue numero ykkösessä on ´tullut nähtyä tarinoita. Ei millään pahalla tietenkin asenne tulee olla kohdillaan että saa sitä menestystä. Olen vain kuule sivusta nähnyt kun Ritalim amfetamiini lääkitys antaa helvetisti ideoita mutta toteutus päätyy aina jonkinlaiseen katastrofiin. Unohda ne amfetamiini lääkkeet vaikka laillisia ovatkin niin saatat ehkä menestyäkin. Ystävän neuvo.


    • HAHAHAHAHHAHA

      Elättekö kaikki tynnyrissä kun näin päättömiä haastatte??? Ovatko aivot jo sulaneet räkäklimpiksi?

      Tytöille on töitä terveys ja sosiaalialalla ns. Julkisellasektorilla jota YKSITYINEN SEKTORI RAHOITTAA. Kohta yksityistä sektoria ei enää OLE. Joten sosiaalitätien palkat joudutaan ottamaan velaksi.

      HEI HALOO, ´Kohta LÄHES KAIKKI teolliset työpaikat joista vientimme perustuu ja samalla koko BRUTTOKANSANTUOTE ovat ulkoistettu CSTO -maihin. Suomi pysyy tällä hetkellä jotenkin liitoksissaan lisävelkaa ottamalla Urpilaisten johdolla. Loppurysäystä vain enää vailla kun pankit alkavat normalisoimaan lainojen korkoja. Kohta suomi on myytävänä ja halvalla tulee lähtemään.

      Ja juuri Vienti, eli teollisuus on MIESVALTAINEN ALA. yksi plus yksi. MIEHILLÄ EI OLE TÖITÄ joten MIEHET SYRJÄYTYVÄT ULOS YHTEISKUNNASTA.

      LUKEKAA HYVÄT IHMISET Sauli niinistön valtiopäivien avajaisten puhe 5.2.2013 niin ymmärrätte jos ymmärrätt mitkä tulee ajat olemaan.

      • argumentointi

        Puhuit totta ja ei se täällä kiinosta. Pitää olla sosiaali pornoa mukana niin jengi saa orkasmeja.


    • Köyttärasvaillessa

      No niin, tulihan sitä taas Xanorit ja Lyricatkin, näillä taas mennään. :-) Elämä valuu hukkaan, mutta valukoon sitten.

    • herätkäää

      "Jokainen normaali ja terve ihminen haluaa olla "joku" ja koittaa päästä elämässään niin korkealle kuin kykenee turvatakseen itselleen ja tuleville lapsilleen mahdollisimman hyvän elämän ja ollakseen hyödyllinen osa yhteiskuntaa."

      Miksi pitäisi olla ja yrittää olla "joku"?
      Miksei omana itsenä oleminen riittäisi? Toisille, usein niille, keillä on hyvä itsetunto, riittää että on oma itsensä.
      Mielestäni esim. huono itsetunto ajaa ihmisiä pyrkimään olemaan "jotain" jotta he saisivat hyväksyntää muilta. Miksi ihmisen pitäisi olla jokin luotu ja saavutettu "ego"?
      No ei kyllä pidä, ei todellakaan. :D Lähinnä naurattaa se, että niin moni ihminen noudattaa sokeana yhteiskunnan ja medianluomaa ihannetta voiden siinä sivussa usein huonosti kun vertaa omia saavutuksiaan muiden saavutuksiin ja yrittää olla tuo " joku " muu kuin mitä on , jokin mukamas parempi.
      Naurettavaa touhua sanon minä. Nuorempana ja teininä elin sellaista kulissi elämää, että piti olla maine ja jotain ja "joku" mutta lopetin sen kun tajusin kuinka pelleilyä koko touhu on.
      Voin nyt huomattavasti paremmin ja olen löytänyt elämääni aitoja ihmissuhteita, eikä näitä saavutuksiin ja sosiaalisen aseman sekä toisen maineen hyväksikäyttö - ihmissuhteita, joissa jokainen ajaa omaa etuaan ja on luovinaan itsestään ja koko olemisestaan tällä "joku" henkilönä jotakin brändiä.
      En ole katkera, toivon vain että useammat avaisivat silmänsä sille, että miksi mukamas pitäisi yrittää olla jotakin muuta, mitä on. Usein sellainen touhu luo vain riittämättömyyden tunteen ja ihminen kadottaa aidon itsensä ja aidot tarpeensa kun lähtee yrittämään miellyttämään muita ollen "joku" muu, jollaisena itse uskoo muiden hänestä pitävän.

      Suomenkin systeemi ahdistaa hieman, onneksi on edessä muutto ulkomaille sellaiseen paikkaan, jonka kulttuuri on täysin erilainen ja oikeasti järkevä:)

      • Ajattelu sallittua

        ps. ja yhä useampi pariskunta ei halua nykypäivänä lapsia omasta tahdostaan.
        Miksi pitäisi tehdä lapsia, koska yheiskunta sanoo niin?
        Miksi pitäisi mennä valtavirran ja massan mukana ? Miksi pitäisi mukamas suorittaa elämää?
        Ennen vanhaan tehtiin perheisiin monta lasta, jotta saatiin tylvoimaa maalla asumista ja kotitöitä helpottamaan. Nykyään tilanne on aivan eri, ei tarvitse olla omaa työlaumaa hoitamassa latoa ja peltoja, kun suurin osa asuu kaupungeissa ja tulee toimeen aivan eri tavalla, kuin esim. maatilan kädestä - suuhun - elämäntyylillä.
        Itse en ole ajatellut hankkia lapsia tähän yhteiskuntaan joka vaatii yksilöiltä liikaa ja oletta että he jaksavat tehdä työtä kuin robotit ja elävät ilman omaa mielipidettä myöntyen siihen, miten muut haluaisivat heidän elävän.
        Ihme touhua..


    • arjenmurhe

      Minun poikani on syrjäytynyt mielestäni oppimisvaikeuksien ja sosiaalisen osaamattomuuden vuoksi. Ei työtä, ei kavereita, ei ammattia. Sosiaalitukien varassa päivä kerrallaan.

      Äitinä koen tuskaa, samoin muu perhe ja suku. AIna sitä ajattelee, mitä on tehnyt väärin tämän lapsen kohdalla. Miksi jonkun pitää kärsiä noin, että tuntuu, ettei millään ole mitään merkitystä.

      Syrjäytyminen ja esimerkiksi palkkakuilun kasvukin ovat yhteiskunnan epäonnistumisen merkkejä. Silti me päivittäin puhumme ties mistä guggenheimien tuomisestä Helsinkiin verovaroilla.

      Jotkut eivät näe sitä hätää, mihin tulisi puuttua vaan puuhastelevat niitä näitä. Se on masentavinta.

      • Shitholes

        Koskaet naisena osannut kasvattaa poikaasi mieheksi. Tukahdutit, pidit poikaasi itsekkäistä syistä itsestäsi riippuvaisena, avuttomana, heikkona. Osuuko mikään kphdalle? Ei juuri kukaan nainen osaa, ja harva isäkään nykyään, kasvattaa poikalapsia.


    • Avatkaasilmät

      On myös tyttö/naisia jotka ovat syrjäytyneitä ne vaan ei tuo tälle yhteiskunnalle niin paljon ongelmia kuin, miehet jotka työllistävät poliisia.

      Syrjäytyneet naiset sulkeutuvat omaan kuoreensa ja tekevät itsemurhia.

      OIKEASTI MIEHILLÄ ON AINA OMAT VERKOSTONSA JA JUOPPO TUKIJANSA!!
      SITTEN MIEHILLE ON OIKEASTI PALJON HELPONPAA KOULUSSA JA
      TYÖPAIKOLLA, KATSOTAAN LÄPISORMIEN NIITTEN POKAILUT.

      TÄLLÄKIN HETKELLÄ VÄITÄN, ETTÄ MOL:FI SIVULLA ON PALJON ENEMMÄN KOULUTUS MAHDOLLISUUKSIA MIEHILLE KUIN, SYRJÄYTYNEILLE NAISILLE.

      • kirjauduss

        Nyt on kyllä oman tilanteen värittämää tarinaa. Vilkaisepa itsemurhatilastoja. Miehet tekevät paljon enemmän itsemurhia kuin naiset.

        Syrjäytyneillä juoppomiehillä ei ole verkostoa, johon nainen ei voisi liittyä. Sen kun menet kapakkaan, juot kaljaa ja lyöttäydyt juoppomiesten seuraan. Jos kerran pidät juoppojen "verkostoa" jonain ihailemisen arvoisena asiana.


      • dddddddddd
        kirjauduss kirjoitti:

        Nyt on kyllä oman tilanteen värittämää tarinaa. Vilkaisepa itsemurhatilastoja. Miehet tekevät paljon enemmän itsemurhia kuin naiset.

        Syrjäytyneillä juoppomiehillä ei ole verkostoa, johon nainen ei voisi liittyä. Sen kun menet kapakkaan, juot kaljaa ja lyöttäydyt juoppomiesten seuraan. Jos kerran pidät juoppojen "verkostoa" jonain ihailemisen arvoisena asiana.

        naiset yrittävät monin kerroin enemmän itsemurhaa kuin miehet, mutta miehet onnistuvat itsemurhassa naisia monin kerroin enemmän. tämä johtuu siitä, että miehet yleensä valitsevat itsemurhavälineeksi aseen tai köyden, kun taas naiset yrittävät lääkkeillä.


      • Kai198765

        Ymmärrätkö miten raskata on kun pitää aina vittu kitata sitä helvetin kaljaa jos vain haluaa tavata ihmisiä ja jutella. Kun ei enää helvetti huvita kaataa sitä vitun myrkkyä kurkusta alas, mutta ystävät eivät enää osaa edes kommunikoida ilman sitä. Ja siinä on suomalaisen mihen sosiaaliset vaihtoehdot: alkoholi tai eristäytyminen.


      • ....................
        dddddddddd kirjoitti:

        naiset yrittävät monin kerroin enemmän itsemurhaa kuin miehet, mutta miehet onnistuvat itsemurhassa naisia monin kerroin enemmän. tämä johtuu siitä, että miehet yleensä valitsevat itsemurhavälineeksi aseen tai köyden, kun taas naiset yrittävät lääkkeillä.

        Se on naisten osalta pelkkää huomiohuorausta. Vedetään vähän pillereitä ja sitten vaan vatsahuuhteluun. Eivät he oikeasti edes yritä.


    • En tykkää puhua koska siitä on aina enemmän haittaa kuin hyötyä. 3 vuotta sitten eräs vuotta vanhempi poika opetti että minun pitää olla hiljaa, eikä puuttua toisten asioihin.
      Minä istun täällä kiltisti ja teen omia juttujani eikä ketään häiritse.
      Enkä edes erityisemmin nauti toisten ihmisten seurasta jos ne eivät ole sellaisia ihmisiä joita kunnioitan ja pidän arvossa.
      Ei ole mitään yhteyksiä mihinkään.
      Asia kuitenkin menee tavallaan eteenpäin joten kyllä tässä pärjätään kunhan teen mitä käsketään.
      Ainut ongelma on se että mikään ei meinaa innostaa. Voi olla että johtuu siitä kun vedin keskellä viikkoa ennen näkemättömän kulauksen likööriä, ja tuntuu siinä että uudet ideat ovat vähissä. Olen tällä hetkellä tasolla tavis mutta jos en olisi kulauttanut, olisin tähtisilmäinen taikaolento...

      Suurimpana vaikeutena en pidä miehen löytämistä vaan rakkautta työtä kohtaan. Onneksi tajuan rakastavani puun vuolemista enemmän kuin sen raakamateriaalina raahaamista. Siinä on jotain mukavaa.
      Haluaisin paneutua unelmani jahtiin täysillä eikä nyt ole aikaa miettiä naapurin miestä mutta kun minä mietin häntä ja siksi ärsyttää. Hävettää oikeastaan. Ihan väärin tämä on.
      Seuraavaksi taidan yrittää saada unelmani näyttämään kiihottavalta mielikuvana. Inspiraatio on hankala asia.
      Jos joku tyyppiä oleva mies haluaa persikkaa niin on varmaan hyvä asia antaa hänelle sitä ja tehdä tämä iloiseksi.
      Jos joku on iloinen koska sinä olet olemassa niin ei se voi olla paha asia.
      Ettei tule väärinkäsityksiä niin nuori korento täällä kirjoittaa eikä nyt huoleta mikään.

      En tiedä miehistä sitten mitään kun en tunne ketään kovin läheisesti paitsi talon isäntää ja hänellä on asiat hyvin mutta hän ei varmaan ole verrattavissa enimmistöön ikänsä ja oikeasti hyvän tilanteensa vuoksi. Joka vuosi on varaa ostaa joku uusi mönkijä tai traktori.
      Ainut huono juttu oli se kun valaisin ajatuksiani koira-lemmikistä etten olisi liian yksin, emännälle ja isännälle tuli siitä pieni kina - emäntä hyväksyi ajatuksen, isäntä ei ihan mutta lopulta myöntyi sillä ehdolla että sitä oikeasti sitten hoidetaan. Asia on minunkin osaltani edelleen mietinnän alla...

      Kunhan kerroin, ehkä jotakuta kiinnostaa.

    • 5+5

      Itse olin syrjäytynyt nainen. Ja ilmeisesti tällä "miehisellä" tavalla sitten, ainakin melkein??

      Kiusattiin koko peruskoulun ajan, oli seksuaalista ahdistelua joidenkin kuukausien vanhemman miehen osalta, tuli mielenterveysongelmia, en hakenut apua koska ylpeys ei kestänyt vaan ajattelin että pitä pärjätä yksin, kotona vanhempien avioliitto oli kaatumassa joten sitä yritti pitää edes jotain kulisseja pystyssä, mielenterveysongelmat paheni.

      Viimeinen niitti oli kun minut raiskattiin. Jes, ihanaa tän pillun kanssa eläminen, kiitos jumala, kiitos tästä siunauksesta, olen niin saatanan onnellinen.

      Kyseinen raiskaaja melkein tappoi minut, ei kuitenkaan onnistunut. Eikä paljoa huvittanut ilmoittaa poliisille tai kenellekkään muullekkaan koska hetihän sieltä olisi vain todettu että sait mitä tilasit saatanan huora, liekö provosoit lyhyellä hameella, voi voi. Ja ihan satavarmasti monet ketkä lukevat tämän ajattelevat tismalleen samoin, kyyniseksi paskaksi sitä tässä on tultu.

      Tulin entistä hullummaksi, en jaksanut/uskaltanut mennä mihinkään koska pelkäsin että kohta joku yrittää taas listiä minut, en maksanut laskuja, meni luottotiedot, jäin asunnottomaksi, pyörin paikasta toiseen kunnes onnistuin saamaan kämpän. Töitä yritin hakea, kertaakaan ei kutsuttu edes haastatteluun.

      Vitutusta purin ryyppäämällä ja huumeilemalla välillä. Joskus vedin perseet olalle yksin kotonani ja joskus sitten olin ulkona riekkumassa, joskus tullut hajotettua paikkoja, nakattu ulos baarista ja myönnettäkööt että joskus heittäydyin väkivaltaiseksi.

      En ole ylpeä. Vaikka tuskin sekään on helppo osa, niin kyllä sitä toivoisi että olisi vain ollut enemmän sellainen kotona itkeskelijä niin ei olisi aiheuttanut vittumaisuuksia muille tai nolannut itseään muiden edessä.

      No pääsin minä sitten niille elämänhallintakursseille. Kyllähän niissä tuli käytyä, riippuen miten viitsi tai jaksoi.

      Haaveilen ihmissuhteesta mutta en halua sellaista koska olen liian vainoharhainen ja pelkään omaa agressiivisuuttani, joskus tekisi vieläkin mieli painua ulos ja vetäistä lättyyn jokaista vastaantulijaa. Joskus olen vain niin helvetin vihainen kaikille ja kaikelle. Mutta tyydyn hakkaamaan itseäni tai rikkomaan tavaroita.

      Nyt pääsin kuitenkin hilkulla kouluun. Ehkä se tästä, on tässä jonkin verran tultu rauhoituttua vuosien mittaan. Rahaongelmathan tässä vielä on ja vituttaa ja häpeä elää mutta kai se pitää päästä yli.

    • laiskatyhmäjasaamato

      Kyllä niitä syrjäytyneitä naisia muitakin näköjään löytyy, niinkuin minä. Kavereita ei ole, muu perhe asuu vähän sielä sun täälä, ainoa sosiaalinen kontakti taitaa olla terapeutti. Tällästä tää on tainnut olla viimiset 5 vuotta.
      Olen kyllä yrittänyt tästä tilanteesta pois päästä, hakenut töitä, opiskellut yms. mistään vaan ei näytä tulevan mitään voimakkaan paniikkihäiriön, yleistyneen ahdistuneisuushäiriön ja vaikean toistuvan masennuksen vuoksi. En mä tätä ole itse valinnut ja vihaan suunnilleen jokaista merkityksetöntä päivää elämässäni, mutta minkäs teet kun ei vaan pysty muuhun...Niin eikä sitä miestäkään voi oikeen hankkia kun toisen ihmisen seura tai läheisyys aiheuttaa niin pahaa ahdistusta (lapsuuden traumoista mm. seksuaalisesta hyväksikäytöstä johtuen) ja paniikkikohtauksia.
      Sossun tuilla kituuttelen päivä kerrallaan.

    • life's cruel

      Itse kyllä otin lähes täysin syrjäytyneen miehen,nuoren tosin. Kaikki nauroi tälle ja oli porukan pelle jolle juoma maistui, satuin näkemään tässä muutakin ja kannustin olemaan muutakin kuin naurunappula!! Ymmärsin häntä koska itse mua kiusattu ja olin ennen väkivaltaisessa liitossa, ammatinkin sain juuri ja juuri hankittua ja työt pätkää,osa-aikaa ja aina jotain paskaa josta maksettiin vain paskaa. Ulkonäön takia vain paskapää gigolot kiinnostuivat, halusin vain tavis-jorman joka kohtelisi kuin ihmistä eikä näkisi tissejä persettä ja edustus-ulkokuorta.
      Onneksi tämä mies näki ja meillä on perhe yhdessä ja toisillemme kelpaamme. Ei pidä yleistää. Tosin itsekin olen sitä mieltä että suurin osa akoista on raadollisia lumppuja, vietän itse aikaani mieluumin eräjormien ja karvahattu kakejen kanssa koska heidän seurassaan olla vaikka kissanraato otassa ja paskat housussa ja silti kohtelevat mua kuin ihmistä

    • töpseli

      Voi helvetti, että te jotkut miehet sitten osaatte olla yksinkertaisia urpoja. Vai että estää p!llu meidän naisten syrjäytymisen ja saamme kaiken helpommalla? Vältymme syrjäytymiseltä, kaverittomuudelta, työttömyydeltä ja kaikelta kurjalta sen limaisen vaon ansiosta? Ei jumalauta.

      Ihan vain tiedoksi, että syrjäytyneitä naisiakin on ja paljon. He eivät vain pidä välttämättä niin kovaa meteliä asiasta. Ja siitä ei puhuta. Suomen kulttuurissa on paljon tabuja, joista ei puhuta. Ei puhuta miehiin kohdistuvasta perheväkivallastakaan yleisesti. Väittääkö joku, ettei sitä tapahdu?

      Mistä ihmeestä te olette repineet käsityksen, että vain naisen sukupuolikromosomien omaaminen johtaa väistämättä siihen, että miehiä tursuaa ovista ja ikkunoista, joka paikassa ja kaikkialla minne vain menee? Voin kertoa teille, että vaikka olen nuori ja normaalipainoinen ja ihan normaalin näköinen ja joo, nainen, niin yksikään suomalaismies ei ole tänä vuonna osoittanut (parisuhde)kiinnostusta minuun. Käsittääkseni vain erittäin erittäin kauniit naiset saa juosta ihailijoita karkuun. En taida tietää yhtään sellaista. Tavikset saavat olla aivan rauhassa ja tehdä kovan työn, että saavat miehen. Kunnon miehen, ei mitään hyväksikäyttäjäpaskaa.

      Se, että on nainen ei myöskään tarkoita, että olisi automaattisesti hirveä kaverilauma ympärillä. Jos mies on yksinäinen, niin häntä kuuluu sääliä ja hän on kokenut kovia ja ympäristö sortaa häntä. Mutta jos nainen on yksinäinen, se on hänen omaa syytään? Jälleen kerran tämä ihme sukupuoliasetelma. Miten niin naisilla on helpompaa hankkia ystäviä kuin miehillä? Kenellä tahansa voi olla vakavia traumoja ja sosiaalisia pelkoja ja ihmisarka luonne.

      Ja mitä miehet nyt haluavat kaveruudeltani, no ei mitään muuta kuin käyttää seksuaalisesti hyväkseen. Yksinäisyys on paljon turvallisempaa itsetunnolleni ja identiteetilleni kuin jatkuvat hyväksikäytöt tai niiden yritykset. Ruumiini ei ole mikään spermaämpäri. Jos te edes tämän tajuaisitte, mutta ette varmaan.

      "Pohjoismaat ovat miehelle sama kuin Saudi-Arabia naisille"?? Hei ihan oikeesti, tunkekaa vaikka päänne syvälle hanuriinne. Miten voi verrata tätä sosiaalisesti köyhää maata sellaiseen, missä nainen saa kuolemantuomion jos hänet raiskataan tai edes epäillään siitä. Toistan uudelleen, ei meillä naisillakaan ole helppoa tässä maassa. Vaikka varmasti alatte taas huudella että emme me naiset voi kärsiä koska meillä p1llu. Ei luoja auta. Saanko luopua pimpistäni, jos saisin sen sijaan ihmisarvon? Kuvitella elämä, jossa minua pidettäisiin ajattelun ja tunteet omaavana ihmisenä, eikä vain kävelevänä pimppinä?

      Naisia on aina sorrettu ja tullaan aina sortamaan sukupuolensa takia. Naisia ei käytännössä koskaan pidetä missään asiassa niin uskottavina kuin miehiä. Missähän määrin on olemassa tilastoa siitä, kuinka paljon enemmän on olemassa miehiä johtajantehtävissä kuin naisia. Aina saa kuulla tytöttelyä ja blondittelua, aina on muka lupa kajota ja koskea ruumiseeni kuin vapaaseen riistaan. Näkeehän mitä Suomen oikeuslaitoskin ajattelee naisiin kohdistuvasta seksuaalisesta väkivallasta, miten lievät tuomiot siitä saa! Pahinta ei ole se, vaan miten siitä vielä tänäkin päivänä yritetään aina tavalla tai toisella syyllistää naista itseään.

      Jep.

      • 14+7

        "Saanko luopua pimpistäni, jos saisin sen sijaan ihmisarvon? Kuvitella elämä, jossa minua pidettäisiin ajattelun ja tunteet omaavana ihmisenä, eikä vain kävelevänä pimppinä?"

        PREACH IT aamen halleluja

        Joo se ettei joku kusipää jätkä saa pillua on todellaki verrattavissa siihen ettei naiset saa ajaa autolla, siihen että heidät kivitetään ja heitetään happoa kasvoille jne jne jne totta tosiaan, jotakin helkatin todellisuudentajua, miehet.

        Joillekkin äijille tämä saattaa tulla yllätyksenä mutta se että on aina joidenkin läähättäjien hyväksikäyttöyritysten kohteena ei ole mitenkään imartelevaa tai mieltä ylentävää. Ai kun ihanaa kun minut nähdään pelkkänä peniskotelona eikä ihmisenä, hitsi vie kun on kivaa.

        Ja tulipa mieleeni, mitä tapahtuu naisille jotka ei edes pidä miehistä??? Jos naisten yksinäisyys parantuu hankkimalla baarista jonkun ukon??? Mitä tapahtuu syrjäytyneelle, yksinäiselle lesbolle??? Jos naisia on kerta niin hankala hommata kaverixi ja tyttöystäväxi kuten miehet täällä todistavat??? Vai kompensoiko lesbon pinppiys tämän, koska pinppi on ilmiselvästi the ultimate kaverimagneetti??? Mysteeri, mysteeri!

        Mutta joo tosiaan kannattaa myöskin opetella hyväksymään se tosiasia että seurustelu ei ole mikään taika-ratkaisu joka poistaa kaikki ongelmat. Tulette pettymään todella pahasti jos luulette että se tyttöystävä parantaa masennuksen, rahaongelmat tai muut asiat. Naisetkin on ihmisiä eikä mitään myyttisiä velhoja jotka korjaa kaikki teidän asiat. Tokihan voi se elämä olla mukavampaa jos löytyy joku jota rakastaa (tai ehkä teidän lassukka-jätkien tapauksessa joku jota nussia) mutta eipä ne maksuhäiriömerkinnät tai mielenterveydiagnoosit mihinkään siitä katoa, Lennon oli väärässä, elämään tarvitsee vähän muutakin kuin sen rakkauden.

        Niin ja rahaongelmista tulikin mieleen, amerikanmaalla on spekuloitu sitä että naisilla on todnäk keskimäärin hankalampaa maksaa mm. opintolainat takaisin johtuen siitä että naiset saa keskimäärin vähemmän palkkaa kuin miehet: http://www.usnews.com/news/articles/2012/04/26/women-have-tougher-time-paying-student-loan-debt-due-to-gender-pay-gap

        Jos ollaan opintolainojen kanssa tuon suhteen kusessa, niin mites sitten muut velat? Voisi varmaan päätellä että samalla teemalla mennään?

        Tuohan perustuu jenkkimenoon mutta kyllä täälläkin kotosuomessa, "naisten paratiisissa ja miesten helvetissä", naiset saa keskimäärin vähemmän palkkaa kuin miehet, että jos sinne työelämään pääsee, niin pitää kai tottua siihen ajatukseen ettö itsellä saattaa olla hankalampi maksaa noita omia velkoja pois verrattuna keskimäärä-mieheen koska itsellä tulee todennäköisesti, ellei asiat muutu, olemaan keskimäärin vähemmän palkkaa ja rahaa verrattuna keskimääräiseen mieheen.

        Thänks taikapillu ja taikatissit, taikakohtu ja taikakromosomit, teette elämäni jälleen kerran roosaisemmaksi, rahaa ei oo eikä kunnioitusta, mutta ai niin kyllähän miehet saattaa hyvällä tuurilla joskus tarjota baarissa drinksuja, tämä pyyhkiikin pois kaikki ongelmat, mahdollinen ilmainen kaljatuoppi = mitä suurin etuoikeus!!!!!!!!!111111111

        Huomio huomio ennen kuin joku ulahtaa että ei kaikki miehet saa hyvää palkkaa ja jotkut naiset saa parempaa palkkaa kun miehet niin huomatkaa sanan "keskimääräinen" runsas käyttö edellä

        Tiedän että syrjäytyminen ja yksinäisyys on yhtä helvettiä ja perseestä itse sen kokeneena, mutta kun lukee joidenkin tonttujen miesten kirjoituksia täällä niin käy vähän mielessä että ehkäpä jotkut ansaitsevatkin mädätä siihen yksinäisyyteensä.


      • 3+17
        14+7 kirjoitti:

        "Saanko luopua pimpistäni, jos saisin sen sijaan ihmisarvon? Kuvitella elämä, jossa minua pidettäisiin ajattelun ja tunteet omaavana ihmisenä, eikä vain kävelevänä pimppinä?"

        PREACH IT aamen halleluja

        Joo se ettei joku kusipää jätkä saa pillua on todellaki verrattavissa siihen ettei naiset saa ajaa autolla, siihen että heidät kivitetään ja heitetään happoa kasvoille jne jne jne totta tosiaan, jotakin helkatin todellisuudentajua, miehet.

        Joillekkin äijille tämä saattaa tulla yllätyksenä mutta se että on aina joidenkin läähättäjien hyväksikäyttöyritysten kohteena ei ole mitenkään imartelevaa tai mieltä ylentävää. Ai kun ihanaa kun minut nähdään pelkkänä peniskotelona eikä ihmisenä, hitsi vie kun on kivaa.

        Ja tulipa mieleeni, mitä tapahtuu naisille jotka ei edes pidä miehistä??? Jos naisten yksinäisyys parantuu hankkimalla baarista jonkun ukon??? Mitä tapahtuu syrjäytyneelle, yksinäiselle lesbolle??? Jos naisia on kerta niin hankala hommata kaverixi ja tyttöystäväxi kuten miehet täällä todistavat??? Vai kompensoiko lesbon pinppiys tämän, koska pinppi on ilmiselvästi the ultimate kaverimagneetti??? Mysteeri, mysteeri!

        Mutta joo tosiaan kannattaa myöskin opetella hyväksymään se tosiasia että seurustelu ei ole mikään taika-ratkaisu joka poistaa kaikki ongelmat. Tulette pettymään todella pahasti jos luulette että se tyttöystävä parantaa masennuksen, rahaongelmat tai muut asiat. Naisetkin on ihmisiä eikä mitään myyttisiä velhoja jotka korjaa kaikki teidän asiat. Tokihan voi se elämä olla mukavampaa jos löytyy joku jota rakastaa (tai ehkä teidän lassukka-jätkien tapauksessa joku jota nussia) mutta eipä ne maksuhäiriömerkinnät tai mielenterveydiagnoosit mihinkään siitä katoa, Lennon oli väärässä, elämään tarvitsee vähän muutakin kuin sen rakkauden.

        Niin ja rahaongelmista tulikin mieleen, amerikanmaalla on spekuloitu sitä että naisilla on todnäk keskimäärin hankalampaa maksaa mm. opintolainat takaisin johtuen siitä että naiset saa keskimäärin vähemmän palkkaa kuin miehet: http://www.usnews.com/news/articles/2012/04/26/women-have-tougher-time-paying-student-loan-debt-due-to-gender-pay-gap

        Jos ollaan opintolainojen kanssa tuon suhteen kusessa, niin mites sitten muut velat? Voisi varmaan päätellä että samalla teemalla mennään?

        Tuohan perustuu jenkkimenoon mutta kyllä täälläkin kotosuomessa, "naisten paratiisissa ja miesten helvetissä", naiset saa keskimäärin vähemmän palkkaa kuin miehet, että jos sinne työelämään pääsee, niin pitää kai tottua siihen ajatukseen ettö itsellä saattaa olla hankalampi maksaa noita omia velkoja pois verrattuna keskimäärä-mieheen koska itsellä tulee todennäköisesti, ellei asiat muutu, olemaan keskimäärin vähemmän palkkaa ja rahaa verrattuna keskimääräiseen mieheen.

        Thänks taikapillu ja taikatissit, taikakohtu ja taikakromosomit, teette elämäni jälleen kerran roosaisemmaksi, rahaa ei oo eikä kunnioitusta, mutta ai niin kyllähän miehet saattaa hyvällä tuurilla joskus tarjota baarissa drinksuja, tämä pyyhkiikin pois kaikki ongelmat, mahdollinen ilmainen kaljatuoppi = mitä suurin etuoikeus!!!!!!!!!111111111

        Huomio huomio ennen kuin joku ulahtaa että ei kaikki miehet saa hyvää palkkaa ja jotkut naiset saa parempaa palkkaa kun miehet niin huomatkaa sanan "keskimääräinen" runsas käyttö edellä

        Tiedän että syrjäytyminen ja yksinäisyys on yhtä helvettiä ja perseestä itse sen kokeneena, mutta kun lukee joidenkin tonttujen miesten kirjoituksia täällä niin käy vähän mielessä että ehkäpä jotkut ansaitsevatkin mädätä siihen yksinäisyyteensä.

        "Ja tulipa mieleeni, mitä tapahtuu naisille jotka ei edes pidä miehistä??? Jos naisten yksinäisyys parantuu hankkimalla baarista jonkun ukon??? Mitä tapahtuu syrjäytyneelle, yksinäiselle lesbolle??? Jos naisia on kerta niin hankala hommata kaverixi ja tyttöystäväxi kuten miehet täällä todistavat??? Vai kompensoiko lesbon pinppiys tämän, koska pinppi on ilmiselvästi the ultimate kaverimagneetti??? Mysteeri, mysteeri!"

        Niin ja tätä ajatustajan voi laajentaa, jos kerta jotkut jätkät on täällä sitä mieltä että heidän yksinäisyytensä ja ketutuksensa katoaa kuin simsalabim jos he vaan saisivat sen tyttöystävän, niin mites homomiehet? Ovatko he tuomittuja ikuiseen turmioon ja yksinäisyyteen, kerta heille se taikatyttis, joka olemassaolollaan poistaa kaikki ongelmat, ei ole mahdollinen? Vai onko syrjäytyneen homon ratkaisu sama kuin syrjäytyneille naisille: mene baariin, vedä kännit ja odota että miehet heittäytyvät sankoin joukoin jalkoihisi?


      • pelkuriraukka

        'Aina saa kuulla tytöttelyä ja blondittelua, aina on muka lupa kajota ja koskea ruumiseeni kuin vapaaseen riistaan.'

        Murrosikäisenä koskin kerran tungoksessa salaa kauniin tytön takapuolta, kun työnnyimme oppitunnille. Onnistuin salaamaan kuka sen teki, mutta häpesin käytöstäni sen jälkeen aina kun hänet tapasin. Ylpeyteni ja pelkuruuteni eivät antaneet tunnustaa, että minä se olin. Ei minulla ollut oikeutta tehdä niin; Olin pelkkä raukkamainen toisen ihmisen esineellistäjä. Anteeksi, Johanna. Lopetin sellaisen tuohon kertaan, enkä enää koskaan loukannut toisen itsemääräämisoikeutta kehoonsa. Myöhemmin se oli helppoakin, sillä hormonituotanto tasaantui.

        Sain kuitenkin maistaa omaa lääkettäni vuosia myöhemmin, kun baarituolilla istuessani omaa takapuoltani tuli pyyhkäisemään ohi kulkeva nainen, vaikka olin vain halunnut hörpätä oluen rauhassa. Ei kysynyt mitä ajattelen, missä tunnelmissa olen tai kiinnostaisiko minua yleensäkään mikään. Tunsin olevani jokin aivoton, testosteronimaustettu lihakasa ja poistuin häväistynä kotiin.

        'Näkeehän mitä Suomen oikeuslaitoskin ajattelee naisiin kohdistuvasta seksuaalisesta väkivallasta, miten lievät tuomiot siitä saa!'

        Siitä ja muustakin väkivallasta pitäisi tuomita ankarammin. Kaikki väkivalta jättää jäljen uhriinsa ja henkinen jälki jää loppuiäksi. Ei pidä juuttua siihen, että oikeuskäytännön olisi oltava yhtenäistä läpi vuosisatojen. Silloin ei voisi muuttaa mitään. Omaisuutta ei tarvitse niin voimakkaasti suojata; se on yleensä vakuutettukin.


      • 879987
        pelkuriraukka kirjoitti:

        'Aina saa kuulla tytöttelyä ja blondittelua, aina on muka lupa kajota ja koskea ruumiseeni kuin vapaaseen riistaan.'

        Murrosikäisenä koskin kerran tungoksessa salaa kauniin tytön takapuolta, kun työnnyimme oppitunnille. Onnistuin salaamaan kuka sen teki, mutta häpesin käytöstäni sen jälkeen aina kun hänet tapasin. Ylpeyteni ja pelkuruuteni eivät antaneet tunnustaa, että minä se olin. Ei minulla ollut oikeutta tehdä niin; Olin pelkkä raukkamainen toisen ihmisen esineellistäjä. Anteeksi, Johanna. Lopetin sellaisen tuohon kertaan, enkä enää koskaan loukannut toisen itsemääräämisoikeutta kehoonsa. Myöhemmin se oli helppoakin, sillä hormonituotanto tasaantui.

        Sain kuitenkin maistaa omaa lääkettäni vuosia myöhemmin, kun baarituolilla istuessani omaa takapuoltani tuli pyyhkäisemään ohi kulkeva nainen, vaikka olin vain halunnut hörpätä oluen rauhassa. Ei kysynyt mitä ajattelen, missä tunnelmissa olen tai kiinnostaisiko minua yleensäkään mikään. Tunsin olevani jokin aivoton, testosteronimaustettu lihakasa ja poistuin häväistynä kotiin.

        'Näkeehän mitä Suomen oikeuslaitoskin ajattelee naisiin kohdistuvasta seksuaalisesta väkivallasta, miten lievät tuomiot siitä saa!'

        Siitä ja muustakin väkivallasta pitäisi tuomita ankarammin. Kaikki väkivalta jättää jäljen uhriinsa ja henkinen jälki jää loppuiäksi. Ei pidä juuttua siihen, että oikeuskäytännön olisi oltava yhtenäistä läpi vuosisatojen. Silloin ei voisi muuttaa mitään. Omaisuutta ei tarvitse niin voimakkaasti suojata; se on yleensä vakuutettukin.

        Paljastava pukeutuminen on kuitenkin myös väkivaltaa toisia ihmisiä kohtaan. Tämä täytyy muistaa. On barbaarista uhrin syyllistämistä sanoa että paljastavalla pukeutumisella kiihotetun olisi vain pitänyt hillitä halunsa vaikka siitä olisi seurannut pahaa oloa ja että nyt hän on pahis kun ei niin tehnyt.


      • Finlandskandskarna
        14+7 kirjoitti:

        "Saanko luopua pimpistäni, jos saisin sen sijaan ihmisarvon? Kuvitella elämä, jossa minua pidettäisiin ajattelun ja tunteet omaavana ihmisenä, eikä vain kävelevänä pimppinä?"

        PREACH IT aamen halleluja

        Joo se ettei joku kusipää jätkä saa pillua on todellaki verrattavissa siihen ettei naiset saa ajaa autolla, siihen että heidät kivitetään ja heitetään happoa kasvoille jne jne jne totta tosiaan, jotakin helkatin todellisuudentajua, miehet.

        Joillekkin äijille tämä saattaa tulla yllätyksenä mutta se että on aina joidenkin läähättäjien hyväksikäyttöyritysten kohteena ei ole mitenkään imartelevaa tai mieltä ylentävää. Ai kun ihanaa kun minut nähdään pelkkänä peniskotelona eikä ihmisenä, hitsi vie kun on kivaa.

        Ja tulipa mieleeni, mitä tapahtuu naisille jotka ei edes pidä miehistä??? Jos naisten yksinäisyys parantuu hankkimalla baarista jonkun ukon??? Mitä tapahtuu syrjäytyneelle, yksinäiselle lesbolle??? Jos naisia on kerta niin hankala hommata kaverixi ja tyttöystäväxi kuten miehet täällä todistavat??? Vai kompensoiko lesbon pinppiys tämän, koska pinppi on ilmiselvästi the ultimate kaverimagneetti??? Mysteeri, mysteeri!

        Mutta joo tosiaan kannattaa myöskin opetella hyväksymään se tosiasia että seurustelu ei ole mikään taika-ratkaisu joka poistaa kaikki ongelmat. Tulette pettymään todella pahasti jos luulette että se tyttöystävä parantaa masennuksen, rahaongelmat tai muut asiat. Naisetkin on ihmisiä eikä mitään myyttisiä velhoja jotka korjaa kaikki teidän asiat. Tokihan voi se elämä olla mukavampaa jos löytyy joku jota rakastaa (tai ehkä teidän lassukka-jätkien tapauksessa joku jota nussia) mutta eipä ne maksuhäiriömerkinnät tai mielenterveydiagnoosit mihinkään siitä katoa, Lennon oli väärässä, elämään tarvitsee vähän muutakin kuin sen rakkauden.

        Niin ja rahaongelmista tulikin mieleen, amerikanmaalla on spekuloitu sitä että naisilla on todnäk keskimäärin hankalampaa maksaa mm. opintolainat takaisin johtuen siitä että naiset saa keskimäärin vähemmän palkkaa kuin miehet: http://www.usnews.com/news/articles/2012/04/26/women-have-tougher-time-paying-student-loan-debt-due-to-gender-pay-gap

        Jos ollaan opintolainojen kanssa tuon suhteen kusessa, niin mites sitten muut velat? Voisi varmaan päätellä että samalla teemalla mennään?

        Tuohan perustuu jenkkimenoon mutta kyllä täälläkin kotosuomessa, "naisten paratiisissa ja miesten helvetissä", naiset saa keskimäärin vähemmän palkkaa kuin miehet, että jos sinne työelämään pääsee, niin pitää kai tottua siihen ajatukseen ettö itsellä saattaa olla hankalampi maksaa noita omia velkoja pois verrattuna keskimäärä-mieheen koska itsellä tulee todennäköisesti, ellei asiat muutu, olemaan keskimäärin vähemmän palkkaa ja rahaa verrattuna keskimääräiseen mieheen.

        Thänks taikapillu ja taikatissit, taikakohtu ja taikakromosomit, teette elämäni jälleen kerran roosaisemmaksi, rahaa ei oo eikä kunnioitusta, mutta ai niin kyllähän miehet saattaa hyvällä tuurilla joskus tarjota baarissa drinksuja, tämä pyyhkiikin pois kaikki ongelmat, mahdollinen ilmainen kaljatuoppi = mitä suurin etuoikeus!!!!!!!!!111111111

        Huomio huomio ennen kuin joku ulahtaa että ei kaikki miehet saa hyvää palkkaa ja jotkut naiset saa parempaa palkkaa kun miehet niin huomatkaa sanan "keskimääräinen" runsas käyttö edellä

        Tiedän että syrjäytyminen ja yksinäisyys on yhtä helvettiä ja perseestä itse sen kokeneena, mutta kun lukee joidenkin tonttujen miesten kirjoituksia täällä niin käy vähän mielessä että ehkäpä jotkut ansaitsevatkin mädätä siihen yksinäisyyteensä.

        Tekstisi huvittaa siinä määrin että käännät vaietun ongelman (miesten syrjäytyminen) päälaelleen. Uskaltaisinpa väittää tyttöseni, että miehet niitä syrjäytyneempiä ovat (syinä mm. päänupin sis. ongelmat, työkyvyttömyyseläke, ja ehkä huonoimpana vaihtoehtona mutta ei silti asian vakavuutta lieventävänä alkoholismi).

        Eli tehdäänkö vaikka näin, että keskitytään olennaisiin asioihin, ja hommataan näille kavereille jotain hoitoo. Sit keskitytään "naisten syrjäytymiseen", jota en usko olevan täällä koivun ja tähden alla niinkään. :)


    • teinih***a

      "Saanko luopua pimpistäni, jos saisin sen sijaan ihmisarvon? Kuvitella elämä, jossa minua pidettäisiin ajattelun ja tunteet omaavana ihmisenä, eikä vain kävelevänä pimppinä?"
      &
      "Joillekkin äijille tämä saattaa tulla yllätyksenä mutta se että on aina joidenkin läähättäjien hyväksikäyttöyritysten kohteena ei ole mitenkään imartelevaa tai mieltä ylentävää. Ai kun ihanaa kun minut nähdään pelkkänä peniskotelona eikä ihmisenä, hitsi vie kun on kivaa."

      -> pukeudu huomiota herättämättömästi.

      "Ja tulipa mieleeni, mitä tapahtuu naisille jotka ei edes pidä miehistä??? Jos naisten yksinäisyys parantuu hankkimalla baarista jonkun ukon??? Mitä tapahtuu syrjäytyneelle, yksinäiselle lesbolle??? Jos naisia on kerta niin hankala hommata kaverixi ja tyttöystäväxi kuten miehet täällä todistavat??? Vai kompensoiko lesbon pinppiys tämän, koska pinppi on ilmiselvästi the ultimate kaverimagneetti??? Mysteeri, mysteeri!"

      -> kukaan ei ilmeisesti ole kiistänyt lesbojen tai muiden pienryhmien ongelmia..

      "Mutta joo tosiaan kannattaa myöskin opetella hyväksymään se tosiasia että seurustelu ei ole mikään taika-ratkaisu joka poistaa kaikki ongelmat. Tulette pettymään todella pahasti jos luulette että se tyttöystävä parantaa masennuksen, rahaongelmat tai muut asiat. Naisetkin on ihmisiä eikä mitään myyttisiä velhoja jotka korjaa kaikki teidän asiat. Tokihan voi se elämä olla mukavampaa jos löytyy joku jota rakastaa (tai ehkä teidän lassukka-jätkien tapauksessa joku jota ******) mutta eipä ne maksuhäiriömerkinnät tai mielenterveydiagnoosit mihinkään siitä katoa, Lennon oli väärässä, elämään tarvitsee vähän muutakin kuin sen rakkauden. "

      -> onnellisuus ei ole "on/off", se on normaalijakautunut, parisuhde lisää keskimäärin onnellisuutta.

      "Niin ja rahaongelmista tulikin mieleen, amerikanmaalla on spekuloitu sitä että naisilla on todnäk keskimäärin hankalampaa maksaa mm. opintolainat takaisin johtuen siitä että naiset saa keskimäärin vähemmän palkkaa kuin miehet: http://www.usnews.com/news/articles/2012/04/26/women-have-tougher-time-paying-student-loan-debt-due-to-gender-pay-gap"

      -> kysyntä & tarjonta, pitäisikö tehdä sellainen päätös, että naisten palkkoja nostetaan kansallisesti 20% valtion toimesta?
      Totta, että myös parisuhdemarkkinoilla toimii kysynnän ja tarjonnan lait, joten se ei ole naisten vika että miehillä menee huonosti. Se ei kuitenkaan poista sitä ilmiötä että Suomessa naiset pääsevät vähemmällä. Saudiarabiassa asiat ovat toisin, mutta se lienee sanomattakin selvää.

      • ospjegsojgsojg

        "-> pukeudu huomiota herättämättömästi."

        Taidat olla aika yksinkertainen ja vähän tyhmäkin. Luulet että me pukeudumme jotenkin huorramaisesti. Kyllä kuule se naiseus näkyy vaikka onkin ihan tavalliset farkut ja villapaita. Sitä ei voi peittää vaikka burkha olisi päällä. Kyllä miehet silti tietävät että pimpsaloora on siellä farkkujen alla, vaikka kuinka yrittäisi peittää. Tässä koko jutun aiheessa ei ollut kyse siitä miten nainen pukeutuu, vaan siitä että on nainen. Ja miehet kohtelevat sen mukaisesti.


      • 12+9

        Hei pelle, olen liikuskellut ihmisten ilmoilla kulahtaneissa lökövaatteissa ja silti saanut epähaluttua huomiota osakeni.

        Mutta ai nii PILLUMINATI ON TOTTA ja katkerat hikikomorit eivät tätä tietenkään usko


      • 17+1

        Niin ja oikeastaan, vaikka pukeutuisikin nk "huomiota herättävästi" mitä se oikeuttaa ketään kähmimään? Ai nii pikku herra kultakikkelit kuvittelee että naiset on tällä planeetalla heidän nussuttamistarpeita varten eli kähmiminen = ihmisoikeus


      • 987918511
        17+1 kirjoitti:

        Niin ja oikeastaan, vaikka pukeutuisikin nk "huomiota herättävästi" mitä se oikeuttaa ketään kähmimään? Ai nii pikku herra kultakikkelit kuvittelee että naiset on tällä planeetalla heidän nussuttamistarpeita varten eli kähmiminen = ihmisoikeus

        Paljastava pukeutuminen on väkivaltaa toisia ihmisiä kohtaan. Tämä täytyy muistaa. On barbaarista uhrin syyllistämistä sanoa että paljastavalla pukeutumisella kiihotetun olisi vain pitänyt hillitä halunsa vaikka siitä olisi seurannut pahaa oloa ja että nyt hän on pahis kun ei niin tehnyt.

        Kaatunutta maitoa on turha itkeä tai maitotonkkaa alkaa pieksemään ja demonisoimaan. Sen sijaan ennaltaehkäisevää toimintaa tulee harjoittaa. Elikkä seksuaalivalistus pois kouluista ja eettinen pidättyväisyyskasvatus tilalle. Ja testosteronin tuotantoa vähentävät lääkkeet reseptivapaiksi. Nythän niitä ei saa muut kuin seksuaalirikolliset.


      • (Toim. Huom.)
        12+9 kirjoitti:

        Hei pelle, olen liikuskellut ihmisten ilmoilla kulahtaneissa lökövaatteissa ja silti saanut epähaluttua huomiota osakeni.

        Mutta ai nii PILLUMINATI ON TOTTA ja katkerat hikikomorit eivät tätä tietenkään usko

        Haluttu huomio = komea mies
        Epähaluttu huomio = ruma mies


      • ....................
        (Toim. Huom.) kirjoitti:

        Haluttu huomio = komea mies
        Epähaluttu huomio = ruma mies

        Tämä on niin vitun totta!


    • mustenahkiainen

      Olin kouluaikana kiltti tyttö. Keskiarvoni oli parhaimmillaan yli 9.
      Minulla oli 10 monessa aineessa, muunmuassa käytöksessä,
      vaikka olin punkkari ja minulla oli irokeesikin joskus. Rajusta ulkokuoresta huolimatta olin aina ystävällinen ja tunnollinen koulussa. En käyttänyt päihteitä ja menin aina illalla aikaisin nukkumaan. Onneksi vanhempani hyväksyivät tyylini. Ehkä se oli helppoa, koska olin punkkariudesta huolimatta kiltti kaikille.

      Minua kiusattiin, mutta pukeutumisellani halusin osoittaa muille, etten
      välitä. Kärsin yksinäisyydestä, minua ei haluttu mihinkään jengiin. Mm. kuraattori sanoi, että se voi olla oma vikani, koska olin punkkari.

      Menin lukioon, luin ylioppilaaksi ja sitten ammattikorkeaan. Taiteellinen ala. Tyylini normalisoitui hillitymmäksi, en ole enää hc-punkkari, tatuoinnit ovat jäljellä. Yksinäisyys kumminkin jäi. Ainut ystäväni on koirani, kanini ja pari kasvattamaani gekkoliskoa.

      Valmistuin hyvin arvosanoin, mutta tiedättekö mitä...en ole työllistynyt!

      Ilmaiseksi työharjoittelijaksi kelpasin kyllä. Nyt työttömyys on jatkunut niin pitkään että työkkäri pakotti karenssin uhalla kurssille. Minulle on puhuttu "syrjäytymisen" ehkäisystä. Kai kuulun riskiryhmään. Kuin leima otsassa. Työttömyys on syntiä.

      • mustenahkiainen

        Seksuaalisesta suuntautumisestani vielä....minulla on ollut sekä poika että tyttöystäviä. Olen biseksuaali. Tällä hetkellä tapailen naista.

        Seksuaalisella suuntautumisella tuskin on tekemistä syrjäytymisen kanssa.
        Ei sukupuolellakaan. Tunnen pari oikeasti syrjäytynyttä naistakin.
        Syrjäytyminen tapahtuu monen tekijän kautta. Pelkästään yhteiskuntaa ei voi syyttää, mutta itse näkisin globalisaation haittavaikutukset kaiken taustalla vahvana syyllisenä. Yksilön toimista johtuvat seuraukset ovat erikseen.

        Olenhan minäkin syrjäytymisuhan alainen, vaikka kädessä on tuoreet amk-tutkintopaperit, polla ja keho ovat terveet enkä ryyppää tai tupakoi.

        Syrjäytymisen ja sen uhan vahtaamisesta on tullut muotia. Jos olet valmistumisen jälkeen 3 kuukautta työttömänä, työkkäri alkaa ehdotella "toimenpiteitä".


      • voiollaettä
        mustenahkiainen kirjoitti:

        Seksuaalisesta suuntautumisestani vielä....minulla on ollut sekä poika että tyttöystäviä. Olen biseksuaali. Tällä hetkellä tapailen naista.

        Seksuaalisella suuntautumisella tuskin on tekemistä syrjäytymisen kanssa.
        Ei sukupuolellakaan. Tunnen pari oikeasti syrjäytynyttä naistakin.
        Syrjäytyminen tapahtuu monen tekijän kautta. Pelkästään yhteiskuntaa ei voi syyttää, mutta itse näkisin globalisaation haittavaikutukset kaiken taustalla vahvana syyllisenä. Yksilön toimista johtuvat seuraukset ovat erikseen.

        Olenhan minäkin syrjäytymisuhan alainen, vaikka kädessä on tuoreet amk-tutkintopaperit, polla ja keho ovat terveet enkä ryyppää tai tupakoi.

        Syrjäytymisen ja sen uhan vahtaamisesta on tullut muotia. Jos olet valmistumisen jälkeen 3 kuukautta työttömänä, työkkäri alkaa ehdotella "toimenpiteitä".

        Voi olla, että päättäjät ja byrokraatit ovat tarttuneet sanaan syrjäytyminen esittääkseen tekevänsä jotain. Miten se auttaa syrjäytyneitä on sitten eri asia.

        "Toimenpiteiden" päätarkoitus taitaa olla liiketoiminta. Jokuhan tekee "toimenpiteillä" rahaa. Asiakaskunta on puolustuskyvytön, koska yhteiskunta voi uhkaamalla ja kiristämällä pakottaa osallistumaan "toimenpiteisiin".

        Toisaalta miten joku perussosiaalinen elämänsä koulu- ja työputkessa elänyt päättäjä voisi ymmärtää esimerkiksi yksinäistä ihmistä, joka kärsii lamaannuttavasta sosiaalisesta fobiasta ja masennuksesta? Ei mitenkään.

        Sinun kohdallasi ihmettelen, miten voit olla syrjäytymässä, jos "polla ja keho ovat terveet (etkä) ryyppää tai tupakoi". Vai tarkoitatko, ettet työllisty omalle alallesi etkä suostu muille? En tiedä, missä asut, mutta sinunlaisesi saa pääkaupunkiseudulla aika varmasti jonkin sortin töitä, jos vain haluaa. Se, ettei saa haluamiaan töitä, ei varsinaisesti ole syrjäytymistä.

        Voi muuten olla, että joidenkin syrjäytyneiden mielestä kuvauksesi yksinäisyydestä on hieman humoristinen ottaen huomioon seurustelusuhteet monikossa ja nykyinenkin tapailu.


    • 13+14

      Olen syrjäytynyt tyttö, mutta moni ei varmaan tiedä musta.

      Ei kehtaa puhua kenellekään kun tuntus niin poikkeavalta. Toisin kuin syrjäytyminen itsessään tuntuu olevan yksi miehen sairastumisen tyyppi, josta mediassakin uutisoidaan, naiset tunnutaan aina vielä erikseen diagnosoitavan. Mutkin varmaan todettas masentuneeks tms ja vietäs sairaalaan. Miesten syrjäytymiseen taas riittävät "suuret linjaavat yhteiskuntamuutokset". Mitä vit-tua. Miten tollaiset auttaa yksinäistä yksilöä?

    • crazycatlady

      Nainen ei voi sosiaalisesti oikein puhua koko aiheesta kun tulee miehiltä niin paljon vihaa ja vähättelyä niskaan. Enpä minäkään jaksa siitä sen vuoksi meteliä pitää, en tarvitse yhtään enempää paskaa niskaan. Pakko vaan yrittää selviytyä.

      • crazycatlady

        En muutenkaan ymmärrä miksi miehet valittaa ja mesoaa tuosta syrjäytymisestään niin paljon. Itseäni naisena hävettää niin helvetisti että vajoaisin mieluummin maan alle kuin myöntäisin.


      • outsider
        crazycatlady kirjoitti:

        En muutenkaan ymmärrä miksi miehet valittaa ja mesoaa tuosta syrjäytymisestään niin paljon. Itseäni naisena hävettää niin helvetisti että vajoaisin mieluummin maan alle kuin myöntäisin.

        Täysin samaa mieltä kanssasi.

        Olen myös nainen. Opiskelen ammattikorkeassa, olen tehnyt töitäkin jo jonkun aikaa. Mutta minulla ei ole mitään niiden ulkopuolisia suhteita. Ei ystäviä tai kavereita eikä mitään menoja. Nyhjään kaiken vapaa aikani kotona. Jään helposti ulkopuoliseksi sekä töissä että koulussa. En osaakaan enää tehdä mitään uusia kavereita ja kaikki sosiaaliset suhteet tuntuvat vierailta, koska minulla ei ole ollut niitä moneen vuoteen. En olekoskaan myöskään seurustellut, ja vaikka jotkut sanovatkin että nainen voi aina saada miehen jos haluaa, ei se ihan niin mene. Enkä halua mitään yhdenyön suhteita jonkun keski-ikäisen juopon kanssa, jotka ovat ainoita jotka näyttävät kiinnostuvan minusta. Lisäksi yhteiskunta yleensä tuntuu ahdistavalta ja haluaisin sulkeutua maalle jonnekin mökkiin ja jäädä sinne.

        Lasketaanko tämä syrjätymiseksi?


      • Jagdpanther
        outsider kirjoitti:

        Täysin samaa mieltä kanssasi.

        Olen myös nainen. Opiskelen ammattikorkeassa, olen tehnyt töitäkin jo jonkun aikaa. Mutta minulla ei ole mitään niiden ulkopuolisia suhteita. Ei ystäviä tai kavereita eikä mitään menoja. Nyhjään kaiken vapaa aikani kotona. Jään helposti ulkopuoliseksi sekä töissä että koulussa. En osaakaan enää tehdä mitään uusia kavereita ja kaikki sosiaaliset suhteet tuntuvat vierailta, koska minulla ei ole ollut niitä moneen vuoteen. En olekoskaan myöskään seurustellut, ja vaikka jotkut sanovatkin että nainen voi aina saada miehen jos haluaa, ei se ihan niin mene. Enkä halua mitään yhdenyön suhteita jonkun keski-ikäisen juopon kanssa, jotka ovat ainoita jotka näyttävät kiinnostuvan minusta. Lisäksi yhteiskunta yleensä tuntuu ahdistavalta ja haluaisin sulkeutua maalle jonnekin mökkiin ja jäädä sinne.

        Lasketaanko tämä syrjätymiseksi?

        Tervetuloa kaverittomien kerhoon! :D


    • luonnonsuojelija 1

      Onhan meitä yksinäisiä.

      Minäkin. Kukaan ei soita, kukaan ei kaipaa eikä kukaan halua sinuun tutustua. Ei ketään kiinnosta olla kaveri mielenterveyskuntoutujalle. Tuntuu, että tämä oma elämä on melko turhaa kaiken kaikkiaan. Ei ole mitään, mihin pyrkiä. On todella vaikea päästä takaisin työelämään.

      En koe itseäni kuitenkaan täysin syrjäytyneeksi. Joitain ongelmia todella on. Turhauttaa ihmisten välinpitämättömyys ja se, että tuijotetaan vain omaan napaan. Suomessa joutuu väliinputoajaksi, kun sairastuu tarpeeksi vakavasti.

      Elämä on välillä yhtä todellista sinnittelyä. Täytyy olla sitkeä ja yrittää elää niin, että ehkä vielä joskus, tutustuu vielä uusiin ihmisiin.

    • totuus4

      Naiset eivät syrjäydy, jos ovat kauniita ja laihoja. Jos olet ruma tai hieman läski, ei sekään haittaa, jos olet luonteeltasi sosiaalinen. Mutta jos et ole sitäkään, syrjäydyt siinä missä mieskin. Sama asia olkoon sitten mies vai nainen.

    • Syrjäytynyt nainen

      Miksi syrjäytyneet miehet ovat niin katkeria? Täällä kun palstoja selaa niin paljon on sellaisia viestejä joiden pääaiheena on aina: naisilla on helpompaa ja että nainen ei voi olla yksinäinen kun saa aina seuraa jos vaan naamansa ulos pistää. (niin kuin joku seksiseuran saaminen poistaisi yksinäisyyden) Naiset eivät syrjäydy koska ovat naisia. Siis mitä? Ette te oikeasti tiedä minkälaisia ihmiskohtaloita täältä löytyy. Ja tuntevatko syrjäytyneet edes niin monia ihmisiä että voisivat perustella väitteensä? Ei naissukupuoli pelasta kaikelta pahalta.

      Myös naisilla on esimerkiksi mielenterveysongelmia siinä missä miehilläkin. (yleinen syy työttömyyteen ja syrjäytymiseen.) taustalla lapsuudessa voi myös olla perheväkivaltaa tai yleistä laiminlyöntiä, seksuaalista hyväksikäyttöä, alkoholismia, kiusaamista ja henkistä väkivaltaa. Varmasti tästä suomen maasta löytyy (muitakin kuin minä) syrjäytyneitä naisia jotka ovat menettäneet luottamuksen muihin ihmisiin ja tuntevat olevansa kyvyttömiä saamaan yhteyden keneenkään ihmiseen ja elävät oman päänsä sisällä. Itse olen tavattoman herkkä ja ujo joten miesystävän löytäminen tuntuu mahdottomuudelta. Enkä halua riutua missään onnettomassa ihmissuhteessa jos en vaan löydä henkistä yhteyttä ihmiseen.

      Olen syrjäytynyt, työtön 23-vuotias nainen ilman ystäviä, ammatillista koulutusta ja parisuhdetta. Minulla on 4 mielenterveydenhäiriötä diagnosoitu. Olen normaalipainoinen ja näköinen eikä kukaan arvaa näitä asioita jos minut kadulla tapaa.

      • ---

        Ero miehen ja naisen tilanteessa usein onkin se että naisesta vain tuntuu että partnerin löytäminen on mahdotonta, miehelle se usein oikeasti onkin.


      • Ihan-tosiii
        --- kirjoitti:

        Ero miehen ja naisen tilanteessa usein onkin se että naisesta vain tuntuu että partnerin löytäminen on mahdotonta, miehelle se usein oikeasti onkin.

        Olen syrjäytynyt nainen, 25 vuotias ja minulla on 0 ystävää.tai jos koiraa voi sanoa parhaaksi ystäväksi niin sitten 1 :) :)


    • jaah

      Olen 19v n ja kavereita oli viimeksi kutosluokan lopulla. Kuutisen vuotta on siis tullut vietettyä melkein täydellisesti "poistu kotoa vain kouluun (jossa et jutellut kenellekään) ja kauppaan" -elämää. Että eiköhän meitä ole.

      Meinasin kirjoittaa pidemmän avautumisen mutta en jaksa eikä ajatus kulje.

      Työelämä kyllä hirvittää, pitäisi olla joku rempseä, pirtsakka, ihanan positiviinen ja ulospäinsuuntautunut ihminen jolla kestohymy naamalla. Sossun asiakkaaksi mieluummin.

    • syrjis
    • bytheway.

      Oon 24v nainen ja syrjäytyny. Btw katoin vast ton juhan profiilikuvaa, hyvännäkönen mies! =)

    • syrjätyttö

      naiset ei valita, naiset purkaa syrjäytymisen itseensä...
      eli ei pidä meteliä.
      Siinä missä mies menee turhautuneena hakkaamaan toisia, niin nainen käpertyy kotiin.
      Siinä missä mies tunnustaa olevansa syrjäytynyt, ja hakee kaljarahoja sossusta, tyttö ei uskalla, vaan jää kotiin, näkee vaikka nälkää.

    • monta syytä

      "En varsinaisesti varmaan kuuluisi tälle palstalle mutta olen pitkään ihmetellyt että miksi suurin osa syrjäytyneistä on aina poikia/miehiä?"

      Syitä on monia yksi on se, että naiset varsinkin nuoremmat voivat aina ottaa rikkaan vanhemman ukon jos syrjäytyminen uhkaa ja elää ukon rahoilla.

      Sekin vaikuttaa, että jos miehelle on ongelma tai hän syrjäytyy on se aina miehen oma vika. Jos naisella on ongelma tai hän syrjäytyy sekin on aina miesten vika.

      Sekin vaikuttaa, että suurin osa verovaroilla maksetuista suojatöistä joita lama ei kosketa on pedattu pelkästään naisille.

      Sekin vaikuttaa, että naisten terveydenhoitoon ja sosiaalitukiin kulutetaan veromiljardeja 2 kertaa enemmän joka vuosi kuin miesten vastaaviin.

      Sekin vaikuttaa, että miehet saavat helpommin tuomioita oikeudesta samasta rikoksesta kuin naiset ja miehet tuomitaan oikeudessa ankarammin kuin naiset vaikka teko olisi sama.

      Miesten syrjäytymisluvut syntyvät monesta pikku purosta.

    • monta syytä

      Sekin vaikuttaa, että nämä ilmiöt kiistetään vaikka ne ovat tilastoista tarkistettavissa kuten se, että naisten terveydenhoitoon ja sosiaalitukiin laitetaan kaksi kertaa enemmän rahaa kuin miesten.

      Siitä taas, että miehet saavat oikeudesta kovempia tuomioita kuin naiset on tehty monta yliopistotutkimusta.

      Miesten hyväksikäyttö on länsimaissa poliittisesti tuottoisaa bisnestä ja niin yleistä, että sitä ei enää edes mielletä hyväksikäytöksi. Moni mies ei edes elä eläkeikään saakka, koska miehiä hyväksikäytetään kaikissa raskaimmissa ja vaarallisimmissa työissä. Tässäkin on takana se, että jää enemmän eläkerahoja pelkästään naisille jaettavaksi.

    • 2+3

      Tulinpa taas lukemaan tätä ketjua ja muistuttamaan itseäni kaikista säälittävistä kitisevistä hikirunkuista, ei haittaa oma syrjäytyminen yhtään niin paljon kun muistan että te niljaiset katkerat lassukka-pellet kärsitte siellä kopeissanne ja itkette pilluminatia ulinalaudoillanne hähhähää

      • flay

        Kitisevät hikirunkut todellakin ;D Eipä se oma syrjäytymisenikään niin pahalta tunnu kun piristit sanataiteellasi!

        Ja kiitän onneani että minun syrjäytynyt poikaystäväni on kaukana näistä munattomista lassukka-pelleistä. Ei minuakaan ennen häntä ole kukaan halunnut, rumasti on kohdeltu ja kohtelevat yhä nämä katkeroituneet miehet, jotka kuvittelevat naisten jotenkin nauttivan oloistaan.


    • Anonyymi

      Kyllä sitä löytyi syrjäytyneitä nyttemmin jo eläkeikäistenkin keskuudesta.
      Kansakoulun jälkeen eivät lähteneet jatko-opinnoille vaan jäivät kotiin
      ikäänkuin tekopalkaksi ja aloittivat työtä vieroksuvan alkoholistielämän.
      kaikki tuntemani peräkammarin pojat ovat olleet jo kauan mullan alla.
      Seuraavankin sukupolven porukasta eli lapsieni kanssa koulun aloittaneista
      löytyy muutamia sivuraiteilta tai vahvasti elämänhallinnan menettäneitä.
      Mikä saa ihmisen aloittamaan mm. ammattikoulutuksen, mutta keskeyttää
      sen jo ensimmäisenä syksynä eikä koskaan enää pyri toiseen ammattiin.
      makaa vaan apaattisena kotona, missä ei ole kannustava ilmapiiri.

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe