Uskovien määrä tulee lisääntymään rajusti lähitulevaisuudessa

Fantastista

Siitä kiitos kuuluu ilman muuta ainakin suomen osalta tamän touhun aloittamisesta vasemmistolaisille ja vihreille. Lisäksi rkpllä on omat kielipolliittiset intressinsä asian suhteen ja kokoomuksella ilmeisesti toive extra halvasta työvoimasta vaatimattomasti noin 1,8 miljoonaa uskovaista lisää käteisen laskuopin mukaan extra halvaksi työvoimaksi.

Sen lisäksi kristillinen kirkko haluaa lisää uskovaisia suomeen vaikka väärin uskovia, koska olettaa saavansa itselleen lisää maksavia jäseniä. Kepulaiset ja kristilliset voisi varmaankin yhdistää tähän samaan koplaan kristillisen kirkon kanssa.

Kristillisen kirkon asema tulee vääjäämättä heikkenemään tämän kehityksen vuoksi, koska hyötysuhde saada näistä tulokkaista uusia jäseniä on olematon.

Ateistien suhteellinen määrä alkaa kääntyä laskuun tai on jo kääntynyt.

Tilannetta ei voi kääntää takaisin lähinnä ateistien heikon sukupuolivietin takia. Sama vaivaa myös kristillistä joukkoa valtionkirkon osalta. Sukupuolivietin toteuttaminen on heikkoa, joten väestökäyrä tämänkin joukon osalta näyttää alaspäin.

Kiihkolahkolaiset kristityt toteuttavatkin sitten sukupuoliviettiään uskonnollisella tavallaan jossa ainoana päämääränä on lähinnä lasten teko. Pelkkä seksuaalisuudesta nauttiminen on syntiä.

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Rakkaat naapurimme svenssonit, joita pyrimme seuraamaan kaikessa alkavatkin jo olla siinä tilanteessa, että uskonnollisuuden kasvun pysäyttäminen lienee mahdotonta ja saamme nähdä kaikenlaista jännittävää uskonnollista kähinää kokoajan lisääntyvässä määrin. Sama ongelma toki vaivaa jo norjaa ja tanskaakin.

Suuresti lisääntyvät isaamin uskoiset ylittävät paikalliset ateistit ja uskovaiset jo 2030 ellei jopa aiemmin kun ruotsi muutti kesällä perheenyhdistämislakinsa sellaiseksi, että se on tuonut tilanteen siihen pisteeseen, että jokaisen ruotsin kunnan on alettava ottamaan tulijoita alueelleen. Huutava pula tyhjistä sijoituspaikoista. Koskakohan alkaa tulla avunpyyntöjä taakan jakamisesta suomen suuntaan? Etelä-euroopasta saattaa alkaa jo pian kun hallituksemme laittoi puumerkkinsä sopimukseen jossa tämä taakan jakokin on mukana. Mediamme oli asiasta luonnollisesti hiljaa, oliko hakkarainen tai joku muu tärkeämpi asia pääuutisena.

Kirkosta eroaminen on ollut vain laiha lohtu ja hetken huuma. Tilanne uskovaiset vs ateistit tulee kääntymään vääjäämättömästi uskovien voittoon. Eikä tilannetta voi kääntää takaisin millään muulla keinolla kuin sillä kaikista epämiellyyttävimmällä eli sodalla ja asian tekee vielä epämiellyttävämmäksi se, että sota alkaa tääläkin ja siihen on myös otettava osaa vaikka siihen ei meillä olisi mitään haluja. Uskon sodasta kukaan ei voi jäädä pois. Kysymys on siitä kenen jumala on oikea ja kenen tulkinta jumalasta on oikea.

Tässä tapauksessa lienee selvä, että ateistin tulkinta jumalasta on vääjäämättä väärä, koska ateisti ei usko jumalan olemassaoloon.

Oikeastaan ainoa tilanne, mikä ehkä ehkäisisi uskonnollisuuden kasvun täällä, olisi totaalinen talouskatastrofi mahdollisimman pian, jossa tilanne muuttuisi nälänhädän tasoiseksi katastrofiksi ts seinärahajakolaite lakkaisi toimimasta.

Hauskaa siis on luvassa koko rahan edestä varsinkin nuoremmille sukupolville, vanhemmat sukupolvet, jotka ovat tämän tilanteen saaneet aikaiseksi, saavat maistella tilannetta vain hetken.

Vielä pikku lisäys ja katse itään päin missä venäläiset ystävämme ovat katsoneet parhaaksi lakata lisääntymästä ja lähinnä nauttivat riittävästi alkoholia jolloin keski-ikä miehillä on alle 50 vuotta eikä se naipuolisillakaan tainnut tuosta kovin paljoa kohota ja lasten tekokaan ei oikein tahdo onnistua. Toista on etelä rajalla missä elämä lisääntyy siihen malliin, että venäjä on islam enemmistöinen valtio jo 2025.

Elämme mielenkiintoisia aikoja...

29

286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvä näin.

      Epätoivoisen kuolinparahdukselta tuo kirjoituksesi kuulostaa.Totuushan on ,että joka vuosi uskon jättää yhä suurempi määrä ihmisiä.
      Jumalhulluus ajautuu kaaokseen,ennemmin tai myöhemmin,sitä mukaa kun ihmiset tulevat järkiinsä,ja lopettavat jumalten palvonnan.Ihmisiä ei voi aivopestä enää niin kuin menneitä sukupolvia pystyi.Evoluutio vain menee eteenpäin,halusivat uskovat sitä tai ei.
      Totuus tulee esiin vääjäämättä.

      • >>Evoluutio vain menee eteenpäin,halusivat uskovat sitä tai ei.

        Äläpä sotke evoluutiota tähän.


      • 18 + 1
        kekek-kekek kirjoitti:

        >>Evoluutio vain menee eteenpäin,halusivat uskovat sitä tai ei.

        Äläpä sotke evoluutiota tähän.

        Kyllä on niin, että kulttuurievoluutio rulaa ja karsii surkeat selitysyritykset historian pölyisimpiin nurkkiin.


    • 1000sanaa1totuus

      Tuttumies vai SamiA?

    • 10+6
    • 23rwefds

      Keski-ikä oli 50 ehkä sillloin, kun elettiin kristinuskon valta-aikaa. Jättäisitte vain hihhulit tieteen saavutuksia käyttämättä, niin saadaan taas laskettua se samalle tasolle. Oikeasti, mistä helvetistä sinä pieret noita päin persettä olevia "tietojasi"?

    • Totuuden torvi

      Evakelisluterlaisten määrä ehkä vähenee, mutta uskovaisten määrä lisääntyy.
      Islamilaisia, venäläisiä ortodokseja jne. Muuttaa Suomeen ja saa lapsia enemmän kuin evl kirkosta eroaa.
      Uskovaiset vain muuttavat muotoa ja islamistille on paljon vaikeampi sanoa: eroa kirkosta.

    • ?!??

      Itse asiassa sillä ei ole mitään merkitystä, lisääntyykö idioottien määrä ihmiskunnassa, vaiko ei lisäänny. Me älykkäät kuitenkin olemme se osa ihmiskuntaa, jotka muodostamme ihmiskunnan tulevaisuuden. Te jonkinlaisiin jumaluuksiin perusteettomasti uskovat ääliöt olette menneisyyttä. Ainoastaan tieteen menetelmillä ja skeptisesti asioita tarkastelemalla voi yleensäkään saada minkäänlaista tietoa todellisuudesta. Uskontojen kuvitelmat ovat vain perusteetomia kuvitelmia, ei mitään muuta. Mikä tahansa ihmisen kehittämä ajatusrakennelma on alistettava tämän seuraavan kysymyksen alaiseksi: onko tälle mitään perustetta?

      Tieteen näkemykset ovat juuri alisteisia tälle kysymykselle. Uskontojen vastaavat eivät ole. Tieteen näkemykset olemassaolevasta todellisuudesta läpäisevät tämän testin. Tiede pystyy perustelemaan näkemyksensä. Uskonto ei.

      Kysyisinkin näin lopuksi, miksi pitäisi olla jonkinlainen jumalaksi määriteltävä olento kaiken taustalla?

      • Jumalasi.

        Se jumalaksi määritelty olento kaiken takana pitää olla siksi,että hihhulille on niin lapsena uskoteltu,ja aikuisena hänelle tulee paha mieli ja kognitiivinen dissonanssi jos muuta oletetaan.


    • Fantastista
      aloitti
      >>>Uskovien määrä tulee lisääntymään rajusti lähitulevaisuudessa>...kokoomuksella ilmeisesti toive extra halvasta työvoimasta vaatimattomasti noin 1,8 miljoonaa uskovaista lisää käteisen laskuopin mukaan extra halvaksi työvoimaksi.>...kristilliset voisi varmaankin yhdistää tähän samaan koplaan kristillisen kirkon kanssa.>Kristillisen kirkon asema tulee vääjäämättä heikkenemään tämän kehityksen vuoksi, koska hyötysuhde saada näistä tulokkaista uusia jäseniä on olematon.>Ateistien suhteellinen määrä alkaa kääntyä laskuun tai on jo kääntynyt.>Tilannetta ei voi kääntää takaisin lähinnä ateistien heikon sukupuolivietin takia.>Sama vaivaa myös kristillistä joukkoa valtionkirkon osalta. Sukupuolivietin toteuttaminen on heikkoa, joten väestökäyrä tämänkin joukon osalta näyttää alaspäin.>Kiihkolahkolaiset kristityt toteuttavatkin sitten sukupuoliviettiään uskonnollisella tavallaan jossa ainoana päämääränä on lähinnä lasten teko.

      • Jatkuu...Nimimerkin Fantastista aloitukseen

        >>>Suuresti lisääntyvät is[l]amin uskoiset ylittävät paikalliset ateistit ja uskovaiset jo 2030 ellei jopa aiemmin kun ruotsi muutti kesällä perheenyhdistämislakinsa sellaiseksi...että jokaisen ruotsin kunnan on alettava ottamaan tulijoita alueelleen.>Tilanne uskovaiset vs ateistit tulee kääntymään vääjäämättömästi uskovien voittoon.>Tässä tapauksessa lienee selvä, että ateistin tulkinta jumalasta on vääjäämättä väärä, koska ateisti ei usko jumalan olemassaoloon.>Oikeastaan ainoa tilanne, mikä ehkä ehkäisisi uskonnollisuuden kasvun täällä, olisi totaalinen talouskatastrofi mahdollisimman pian, jossa tilanne muuttuisi nälänhädän tasoiseksi katastrofiksi>Hauskaa siis on luvassa koko rahan edestä varsinkin nuoremmille sukupolville, vanhemmat sukupolvet, jotka ovat tämän tilanteen saaneet aikaiseksi, saavat maistella tilannetta vain hetken.>Elämme mielenkiintoisia aikoja...


    • Fantastista

      Fantastista, Fantastista. Tämä oli huononi skenaario tulevasta ja yhä mahdollinen. Toki toivon, että uskonnollinen hulluus alkaisi himmenemään, mutta pelkät syntyvyysluvut euroopassa ja aasiassa kertovat toista. Demogrfinen muutos on todella radikaali ilmiö ja muuttaa maailmaa paljon nopeammin kuin tämän hetken tilannetta pelkästään taaksepäin tilastoja tutkimalla voi päätellä. Ehkä täällä suomessa saadaan hitaimmin tuo uskovaisuus kasvu-uralle, mutta muualla euroopassa tilanne on yksinkertaisesti toinen. Muslimit tuntuvat sekularisoituvan olemattomalla vauhdilla ja muodostavat ghettoja ympäri eurooppa. Tapakristityt laittavat toki hampaansa pikkuhiljaa naulaan, mutta kiihkouskovaiset eivät todellakaan sitä tee. Edes evankelinlutkut kirkon uskovaiset eivät harkitse luopumista harhoistaan. Muslimit he kokevat elämänkatsomukseltaan ateisteja läheisemmiksi. Ateismi on uskovalle sama kuin todellinen kaiken loppu. Uskovainen ei suostu kuolemaan vaan haluaa elää vielä kuolemankin jälkeen ja mikätahansa on uskovaiselle parempi kuin ateismi. Ateismin tilannetta parantaisi huomattavasti totaalinen talousromahdus euroopassa. Seinä suljettu, rahat loppu. Ehkä tuo bindenberg eliitti tekee sen ahneuksissaan hyvinkin pian. Ei tarvitse katsella käteisten ja urpolaisten pönötystä isojen poikien kanssa paremmissa piireissä. Ihmetyttää tosiaan näiden limaisten suomalaisnilkki polliitikkojen kaipuu tuonne suurten raha ja lihapatojen ääreen.

      Poltiikka on ollut läpeensä korruptoitunutta hyvin pitkää. Itse en enää äänestä muusta syystä kuin äänestääkseni korruptoitunutta eliittiä vastaan eli pitkään vallassa olleet eivät enää saa tukea korruptiolleen minulta. Mutta suurin osa äänestää periaatteella aina ollaa meidän suvuss äänestetty sen ja se aatteen puolesta... Ja euroopassa näkyy nyt tulos... Paskat on housussa kun samat ahneet typerykset ovat vuodesta toiseen vallassa. Eikä neuvostoliitto uskontokaan kestänut, mutta unelma elelee sitkeästi neuvostouskovaisten päässä...

      Mikään ei ole aatetovereille pahempaa kuin putoaminen korruptiopatojen ääreltä. Se tekee ihmisestä huomattavasti nöyremmän verrattuna siihen vaihtoehtoo, että aina äänestää samat patologiset valehtelijat valtaan.

    • Edges

      Tässä taulukko Yhdysvalloissa tapahtuvasta kristinuskon hitaasta katoamisesta:

      http://scienceblogs.com/pharyngula/wp-content/blogs.dir/470/files/2012/04/i-50d76a7da86121456c04cc7e39c5bbdf-xtians_disappear.jpeg

      Kuvassa vihreä viiva kuvaa kristinuskovien määrää (kuten näet, laskussa on), ja punainen viiva on keskiarvo. Taulukon mukaan kristinusko katoaa jenkeistä vuoteen 2240 mennessä, ja oletettavasti tällöin se on kadonnut myös kaikkialta muualtakin maasta (oletettavasti huomattavasti ennen jenkkejä).

    • eroa valtiokirkosta

      Vuonna 2000 Suomen jumalanpalveluksissa kävi 7,4 miljoonaa ihmistä, vuonna 2011 enää 6,4 miljoonaa.
      Luterilaiseen kirkkoon kuuluu 77,2 prosenttia suomalaisista. Heistä kuusi prosenttia käy kirkossa vähintään kerran kuukaudessa. Sen sijaan 25–34-vuotiaista suomalaisista 60 prosenttia ei ole käynyt jumalanpalveluksissa vuosiin.
      Niemelän mukaan kirkossa ei käydä enää tavan vuoksi. Käynnillä on oltava voimakas henkilökohtainen merkitys, esimerkiksi häät tai hautajaiset.

      http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2012/10/1639748/hs-kirkossa-kay-miljoona-ihmista-vahemman-kuin-vuonna-2000

    • Fantastista

      @Edges

      On mielenkiintoista kun viimeviikolla muistaakseni oli uutinen usasta protestanttien jääneen ensimmäistä kertaa alle 50% - 48% väestö tilastossa. Esim katollisuus taisi olle kasvussa lähinnä latino maista tulevan muutto liikkeen takia ja islam nostaa kannatustaan afroväestön keskuudessa kristinuskon menettäessä kannatustaan.

      Itse toki toivon hartaasti, että uskonnollisuus haihtuisi mahdollisimman nopeasti tältä planeetalta. Siihen ei valitettavasti kuolinkorinoissaan tutisevan seniilin kristinuskon tilastot auta.

      Islam on viriili ja nousuvaiheessa oleva uskonto ja kristityt katsovat sen olevan ikäänkuin saman jumalan väärä tulkinta(ja muslimit taas ainoa oikea tulkinta) ja kristityt odottavat saavansa kuolevaan kirkkoonsa uutta verta muslimeista. Mutta eihän se niin mene. Islam syö kristinuskon. Lahkolaisten lisääntymisvauhti ei riitä.
      Tapakristittyjen ja ateistien syntyvyyslukemat ovat olemattomat muslimi naisiin verrattuna. Länsimaissa keskimääräinen lapsiluku per nainen on lähellä yhtä per nainen. Muslimeilla se on maasta riippuen 4-8 joka tarkoittaa vaikkapa 50 ajanjaksolla aivan käsittämättömän suurta demokgrafista väestö muutosta. Esim melkein koko nuori aikuisväestö on muslimeja ja loput ateistja kristittyjä karkkeasti kuvailtuna. Sitä ei ole helppo ymmärtää. Miten siis kristinusko hiipuminen vähentää muiden uskovaisten määrää varsinkin kun kristityt muutenkin lisääntyvät huonosti lahkolaisia lukuunottamatta?

      Islam tulee hyvin pian kasvamaan suurimmaksi uskonnoksi varsinkin siinä vaiheessa viimeistään kun latinot ovat hapattaneen itsensä länsimaisen kaupallisen kullttuurin herkuilla...

      • Edges

        Kehitys johtaa oletettavasti uskonnon katoamiseen...tai ainakin oletan valtion teknologisella sekä tieteellisellä tietämyksellä sekä ymmärryksellä olevan negatiivinen korrelaatio uskovaisten määrään. Suurin osa muslimimaista, tai jopa kaikki niistä, ovat esimerkiksi eurooppaan ja pohjois-amerikan valtioihin verrattuna hyvin kehittymättömiä. Köyhyys tulee jossakin vaiheessa iskemään afrikan tavoin lähi-itään, eikä siinä allah auta! Ihmisiä tulee liikkumaan useihin eri valtioihin, koska he ymmärtävät oman valtionsa epäonnistuneen. Kulturaalisia yhteentörmäyksiä tulee tapahtumaan väistämättä, ja tämä taas johtaa yleensä uskonnollisten näkemysten muuttumiseen sukupolvien saatossa.

        Muslimeita tulee siis ehkä jossakin vaiheessa olemaan eniten, mutta tällä ei ole mitään väliä, sillä he ovat erittäin heikkotasoisessa valtiossa, ja eliniän odotusarvokin on huomattavasti pienempi kuin esimerkiksi suomalaisella.


    • Nykyinen kirkko on pitkään mielestäni ollut uppoava laiva. Eikä sen paikkaa korvaa Islam tai Kommunismi sen enempää kuin Zarathualaisuuskaan. Nykyihmiset ovat liian kriittisiä lähteäkseen mihintahansa keskiaikaiseen hömppäilyihin mukaan. Paitsi tietenkin siellä lähi-idässä päin.

    • Totinen toveri

      Kovin on rasistista jutustelua.
      Onko kyseessä ateistinen rasismi, joka perustuu tieteelliseen maailmankatsomukseen vai ihan tavallinen rasismi?

      • 3rfgh

        Ei ole. Älä projisoi fantasioitasi tänne.


    • asd6

      Itse erosin kirkosta eilen. Avasin silmäni.

    • Fantastista

      Hyviä näkemyksiä ja tulevaisuus skenaarioita tulee, mutta itseäni eniten huolestuttaa syntyvyys suhteet ja vääjäämätön muuttoliike. Takapajulat eivät enää tyydytä siellä asuvia ihmisiä ja kuten tiedämme uskonnosta irti pääseminen uskovaisille lienee melko ylivoimainen tehtävä ja tarkoittaa kaiken loppua, johon he eivät ole halukkaita vaikka erittäin suurella todennäköisyydellä sen myös kohtaavat. Toki uskovien ja kaikkien lohduksi on sanottava, että atomit yms jatkavat elämäänsä ja irrottautuvat sidoksistaan...

      Väestöpyramidit kääntyvät vääjäämättä yllättävän nopeasti ei-uskovaisia vastaan. Uskovaisten lisääntymisnopeus on liian suuri ateisteihin ja tapa uskovaisiin nähden. Vauhti tulee olemaan seuraaville sukupolville todellinen super yllätys. 100 vuoden päästä maailma on todella muuttunut.

      Tämä tulee romahduttamaan pahimmillan koko länsimaisen tieteellisen kehityksen ja mahdollisesti jopa pahimmassa tapauksessa ihmiskunta ottaa takapakkia.

      Tämä kaikki pahimmillaan jopa 50-80 vuodessa jos uskonnollisuus ei laimene(tai sota tms) ja syntyvyys tapauskovaisten ja ateistien osalta jatkaa jyrkällä laskevalla janalla. Nyky-länsimaisuus ei pysty laimentamaan uskonnollisuutta ja sitä kautta uskovaisten moniavio syntyvyys säilyy edellen korkeana ja uskovaisten kehno integroituminen yhteiskuntaan, joka johtuu valitusta huonosta integrointi strategiasta osaltaan tulee aihuttamaan vaikeita ongelmia ensimmäisenä juuri täällä euroopassa. Vanha euro väestö/nuori kiihkouskonnollinen väestö ei ihan hirveästi innosta.

      Integraatiota yrittävät tahot eivät ilmeisesti kykene sisäistämään uskon läpitunkevuutta uskonnollisen henkilön elämässä ja eivät siten kykene saavuttamaan "sitä jotakin" mikä saisi uskovan kiinnostumaan länsimaisen sekulaarin yhteiskunnan olemuksesta.

      Uskonnot ja ideologiat ovat tunnetusti vaarallisia, koska niiden kannattajat saadaan helpommin innostumaan väkivaltaiseen toimintaan. Toivotaan, että meidän ei tarvitsisi kerrata viimevuosisadan alun ikäviä tapahtumia taas uudestaan...

      Saatta olla, että euroopan kohtaloksi muodostuu uskonnon olemuksen ymmärtämättömyys ja se, että uskonnot ja ideologia eivät tunnusta tasa-arvoa ja vapautta.

      Kirkosta kannatta kaikkien erota ilman sitä alamme pian maksaa kaikkien uskontokuntien rituaaleja.

    • Fantastistako? Kunhan mahomettilaiset oikein isolla joukolla tulee ja valtaa Euroopan ja jyrää meitin, ei ne katso kuka on ateisti ja kuka kristitty, kyllä sinä menee kristityt saman tien. On siinä sitten naurussa pitelemistä.

      • 1000sanaa1totuus

        Teokratialla teokratiaan vastaan?


      • Tuomiopäivän rofetta
        1000sanaa1totuus kirjoitti:

        Teokratialla teokratiaan vastaan?

        Pommeilla ja islamilaisella teokratialla eurooppalaista demokratiaa vastaan. Ennemmin tai myöhemmin, elleivät eurooppalaiset opettele käyttämään pommeja yhtä sumeilematta.


      • 1000sanaa1totuus
        Tuomiopäivän rofetta kirjoitti:

        Pommeilla ja islamilaisella teokratialla eurooppalaista demokratiaa vastaan. Ennemmin tai myöhemmin, elleivät eurooppalaiset opettele käyttämään pommeja yhtä sumeilematta.

        Toisin sanoen, meidän on tuhottava arvomaailmamme, ennenkuin joku muut tuhoaa sen. Meidän on muututtava veren- ja kostonhimoisiksi barbaareiksi, jotta veren- ja kostonhimoiset barbaarit eivät pääse vaikuttamaan meihin.

        Sekö on lopullinen ratkaisu? Vaihdetaan demokratia teokratiaan ja ihmisoikeudet barbarismiin, jolloin Euroopassakin olisi pelkkää teokraattista ja barbaarista hirmuhallintoa. Noh, kunhan se on meidän teokraattinen ja barbaarinen hirmuhallinto, eikä kenenkään toisen. Mieluummin joku meikäläinen pakottaa uskomaan ja elämään tietyllä tavalla kuin joku heikäläinen.

        En ole varma haluanko elää tuollaisessa Euroopassa.


      • ...
        1000sanaa1totuus kirjoitti:

        Toisin sanoen, meidän on tuhottava arvomaailmamme, ennenkuin joku muut tuhoaa sen. Meidän on muututtava veren- ja kostonhimoisiksi barbaareiksi, jotta veren- ja kostonhimoiset barbaarit eivät pääse vaikuttamaan meihin.

        Sekö on lopullinen ratkaisu? Vaihdetaan demokratia teokratiaan ja ihmisoikeudet barbarismiin, jolloin Euroopassakin olisi pelkkää teokraattista ja barbaarista hirmuhallintoa. Noh, kunhan se on meidän teokraattinen ja barbaarinen hirmuhallinto, eikä kenenkään toisen. Mieluummin joku meikäläinen pakottaa uskomaan ja elämään tietyllä tavalla kuin joku heikäläinen.

        En ole varma haluanko elää tuollaisessa Euroopassa.

        Eipä ole uutta että tuolla kristityllä on natsisaksa fantasioita.

        Ei unohdeta että ääri-islam on juuri kristittyjen ristiretkistä johtuvaa.


    • R.J.

      Se on pelkästään hyvä juttu että natsiuskonto(luterilaisuus) häviää. Helvettiin ne puliujot kutienkin menee,

    • Fantastista

      Äänestyskooppi on ollut perinteinen rauhanomainen tapa muuttaa asioita jos nyt näissä hirviöbyrokratioissa mikään enää vaikuttaa. tuntuu siltä, että kansalaiset ovat pelkkiä huijauksen kohteina olevia idiootteja, joille syötetään kaikenlaisia valheita joka puolelta ideologien uskovien markkinamiesten/naisten politrukkien keksi itse lisää...

      Pitäisikö tässä ryömiä taas äänestyskoppiin antamaan valtuutus joillekkin samoille politrukeille ja heidän kavereilleen vaiko jäädä himaan ja samat paikat jaetaan vaikka olisi kuinka vähän äänestäjiä.

      Paska homma, että tyhjiä paikkoja ei voi olla valtuustoissa ja eduskunnassa osoittamassa kansan mielipidettä valtaapitävien pelleilystä. En usko pätkääkään näihin iät ajat politiikassa kansan verta imeviin matelijoihin ja heidän läpeensä korruptoituneisiin systeemeihin, jossa luutuneen valtarakenttet suojelevat toisiaan ja ajavat koko valtion ja oikeastaan koko maapallon täydelliseen kaaokseen.

      Taidan vaihteeksi heittää systeemille keskari äänen...

      • kiu.

        Kiitoksen Päivi Räsäselle suomen tuhoamisesta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1387
    2. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1121
    3. 37
      792
    4. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      776
    5. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      742
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      152
      729
    7. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      48
      712
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      685
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      659
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      622
    Aihe