Faktoja Oriflame

DDR

8 kierrosta pelattu. Kysymys kuuluu miten seuran käy kun Ilves kasvatit lähtevät???
4 Ilves pelaajan pistesaldo 8 pelin jälkenn 38!!(näistä maaleja 20) Muut jotka ovat päässeet pisteille 11 pelaaja 8 peliä 19!! (näistä maaleja 6). Ei tarvitse olla iso tietäjä mistä joukkue löytää itsensä muutaman vuoden päästä. Nämä Ilvesksen pelaajat tekivät jo omassa seurassansa pisteitä. Kovalla äänellä puhutaan paremmista harjoitteluolo suhteista mutta ei se ainakaan näy.Tottakai jos katsoo nyt niin menee hyvin mutaa 2 vuotta niin joutuu taas sarja määritelmää muuttamaan. Good Luck Keravalle ja Tikkurilaan voi olla hymy herkässä

20

550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tämä kausi on jypin

      Joka vuosihan Kuortaneelle tulee uusia hyviä pelaajia. Tosin voi vielä tulla talven pimeinä iltoina koti ikävä nuorille tytöille ja tuskin kovin montaa voittoa enää ottavat sarjassa edellä olevilta joukkueilta, mutta oriflamen kannallata on hyvä että sarjassa on kaksi surkeaa joukkuetta (Salo ja Kalpa) niin paikka pleijareihin näyttää varmalta.

      Kuortane on yksi mahdollinen paikka nuorelle kiekkoilijalle kehittyä, muttei suinkaan ainoa. Se missä pelaa ei tietenkään saisi vaikuttaa maajoukkuevalintoihin, eikä siihen miten pelaajia maajoukkueleireillä kohdellaan.

    • tiktak

      Tulee uusia pelaajia mutta ei sinne viel ole tullut nuita maalintekijöitä. Nuo 4 pelaajaa ovat valmiita pelaajia ja niitä jolla Kuortane itseään mainostaa "tehdään hyvää työtä"
      4-vuotta pyörinyt mainitkaa YKSI pelaaja joka olisi päässyt Kuortaneelle samalle tasolle mitä nämä 4 valmista pelaajaa???? Löytyykö??? Uudet pelaajat kehittyvät mutta ei tuolla 3-vuotta ja ulos systeemillä tehdä vasta kuin pohja mitä pitäisi tehdä että pääsisi maailman huipulle naisissa jos jaksavat jatkaa ehkä 6-8 vuoden kuluttua.
      Taantuman aikana hyvin todennäköistä on ettei maksajia löydy enää tulevina vuosina. 480 euroa kuussa on aika lovi kukkaroon ja peleissä näkee 7-8 pelaajan saavan jämä minuutteja jos pelaavat ollenkaan.

      • usa

        Koettakaa nyt käsittää ettei oikotietä onneen ole.ei kolmessa vuodessa ole tietenkään tarkoituskaan kehittää valmiita pelaajia maailman huipulle,vaan se Kuortaneen kolme vuotta on vaaan yksi etappi matkalla huipulle niile joilta huipulle meno onnistuu. Ei se tietenkään kaikilta Oriflamelaisilta onnistu.Eikä oriflamen tarkoitus ole voittaa mestaruuksia eikä edes mitalleja vaan yrittää kehittää niitä pelaajiaan mahdollisuuksien mukaan.Jos jonain vuonna maalintekijät puuttuu niin tekevät sitten vähemmän maaleja ja sijoittuvat varmaan sarjassa huonommin ja se siitä.Se on kyllä totta että joillekkin tulee kalliita minuutteja istua vaihtopenkillä.


      • rok2

        Seuraa Suomi-sarjan lohko länsi, pistepörssin kärki!


    • kiekkoa kaikille ede

      Mitä tuohon 480 euroon sisältyy?
      Jos se on pelkkä joukkueen kuukausimaksu, niin onpahan todella kallista, mutta jos tuohon sisältyy vaikka majoitus pelaaminen niin sitten ei enää olekkaan kallista.

      Oriflame pelaa kilpasarjaa, siinä kuin muutkin naisten sm-sarjaa pelaavat joukkueet eli peliaika ei varmaan mene kaikkien kohdalla tasan, mutta tuskinpa se menee muissakaan sm-sarjan joukkueissa, vaikka niissäkin kuukausimaksuja maksellaan.

    • smile21

      Kaikki tietää että kolmessa vuodessa ei pelaajia tule MUTTA näillä Ilveksen pelaajilla mainostetaan uusia pelaajia tulemaan Kuortaneelle kerrotaan kuinka he ovat kehittyneet ja pelaavat naisten maajoukkueessa. Tämä on sitä virheellistä mainostamista voi lukea (huijaamista). Ja voidaan rinnastaa näihin seuroihin josta managerit soittavat pelaajia erona että Kuortaneelta tarjotaan varmoja maajoukkue paikkoja, se on kuultu jo siellä olevilta pelaajilta. 2-vuotta ja alasajoalkaa

    • battery

      Oriflamen kuukausimaksulla saa asunnon , kaiken pelaamisen ja harjoitteluun liittyvän esim pelimatkat ja tarvittaessa pelimatkoilla yöpymisen hotellissa.Koulupäivinä aamupalan ja päivällisen ja peliviikonloppuina myös ruoan.Lounaan saa arkisin koulusta.Niin ja vapaa-aikanakin voi käyttää vaikka uimahallia ja kuntosalia.Voi siin vielä muutakin olla mutta nämä nyt ainakin.

      • kiekkoa kaikille ede

        Jos oriflamen kuukausimaksu on todella vain 480 euroa ja sillä saa sen mitä battery väittää, niin se on todella halpaa. Ja tuohan tarkoittaa sitä että liitto tukee varmaan aika paljon kyseistä joukkuetta, sekä näin ollen myös naisjääkiekkoa ja hyvä niin.


      • 567
        kiekkoa kaikille ede kirjoitti:

        Jos oriflamen kuukausimaksu on todella vain 480 euroa ja sillä saa sen mitä battery väittää, niin se on todella halpaa. Ja tuohan tarkoittaa sitä että liitto tukee varmaan aika paljon kyseistä joukkuetta, sekä näin ollen myös naisjääkiekkoa ja hyvä niin.

        Noin se juurikin menee ja vielä sponsorioriflamen kosmetiikat päälle.


      • Pilvilinnaa
        kiekkoa kaikille ede kirjoitti:

        Jos oriflamen kuukausimaksu on todella vain 480 euroa ja sillä saa sen mitä battery väittää, niin se on todella halpaa. Ja tuohan tarkoittaa sitä että liitto tukee varmaan aika paljon kyseistä joukkuetta, sekä näin ollen myös naisjääkiekkoa ja hyvä niin.

        Harmi vain ettei liitto tue tasaisesti naisjääkiekkoa... Valitettavasti kaikilla Suomen parhailla pelaajilla ei ole mahdollisuutta mennä Kuortaneelle. Naisjääkiekon ongelma on se, että naiset eivät saa korvausta pelaamisesta ja kuitenkin jollakin sitä on elettävä. Kyllä se eläminen maksaa huippupelaajillekin ja työ tai koulutus täytyy laittaa etusijalle maajoukkueeseen nähden. Siksi Kuortaneelle ei ikinä saada Suomen parhaita pelaajia. Turha kenenkään väittää, että siellä olisi Suomen parhaat tai ko. tytöistä niitä tehtäisikään. Koko oriflame on vain isojen poikien utopiaa...


    • pilvilinna4

      kaikissa KAUPUNGEISSA on samat pelaaminen ilmaista ja raha riittä muihin naisellisiin tarkoituksiin, Kuortane on peräkylä ja toiminta loppuu Sotsin jlkeen kun rahoitus liirton puolelta loppuu huonon menestyksen vuoksi. Lapsille kerrotaan iltasatuina samaa mitä Kuortaneelta luvataan

    • who knows

      Missä joukkueissa naisilla pelaaminen on ilmaista?Kerätään niissä kausi/kuukausimaksuja pelaajilta ja tehdään kalentereita tai siivotaan jäähallia yms.mistä joukkue saa rahaa.Näitä ei oriflamessa tarvitse miettiä.Onhan sitä juttua etttä kaikissa joukkueissa ei nimekkäimmät pelaajat maksa mitään , mutta pitääkö paikkansa?

    • daa5

      HPK ILVES KALPA pelaaminen ilmaista

      • Rahaa naiskiekkoon

        HPK:sta en tiedä, mutta Ipassa ja Kalpassa pelaaminen ei todellakaan ole ilmaista.


    • Taina69

      On kyllä kumma mitä puhutaan, katsokaa niitä ROK tyttöjä, kaikki alle 16 vuotiaisia. Ykkös kenttä Iida karjalainen ( 15 v ), koko suomen paras kaikilla osa alueilla, sentteri, pelaa välillä puolustajana, tekee syöttöjä, maaleja ja ennenkaikkea JOUKKE PELAAJA.. Janette Jokikokko, kahden suunnan pelaaja, maalintekiä jumalan arvosta, osaa ampua, mahtava luistelia, KOKO suomen paras ali ja ylivoima pelaaja, suomen toiseksi paras ( 14 v ), Aino Härkönen suomen paras kiekon suojaaja, ylivoimaisesti paras KUTI, IKÄ 16. kuka 16 v ampuu kovampaa. ynnä muut siinä joukkueessa, Ne pelaa kokeneita, osaavia naisia vastaan, noin nuorena. PITÄÄ NOSTAA HATTUA.
      Kysymys: Miksi kukaan niistä ei pelaa MAAJOUKKUEESSA?????? VAIKKA 16 v. NÄMÄ KAKSI IIDA JA JANETTE, suomen parhaat, jotka pesevät 60 %, nykyisistä kasitoistasin maajoukke pelaajista. Eivät ole missään maajoukkueissa. MISSÄ VIKA

    • huhi1

      Eivät ole Kuortaneen ja Maajoukkue valmentajien mieleen, eivät ole halukkaita menemään Oriflameen

    • se siitä

      Ottaako Kuortane vielä yhteishaussa uusia pelaajia vai onko alasajo alkanut? Missään ei ole mainoksia näkynyt.Eikä kuulunut huhuja et joku hakis.

      • Kuortane rules

        ei oteta ensi kaudelle ketään yhteishaun kautta, vaan otetaan muutamia 97 ikäluokan kärkipelaajia ilman hakua sisään, niin ei tule liikaa pelaajia ensi kaudeksi.


    • hävetkää

      Siel on viel liia monta pelaajaa joille on luvattu paikka nnaisten maajoukkueessa eli eivät voi ottaa lisää pitää lupaukset pitää. Yksi lupaus joka 3-vuotta aikaisemmin oli, luvattiin 6-7 parhaalle vaihtona Kanadaan , Kanadan 18-alle leirityksille, montako reissua on tullut??? Muutama alkuaikoina oikein lehdessä kehuskeli kuinka Kuortaneen kautta on mahdollisuus jatkaa maailman kovimpaan naisten sarjaan D-1 P-Amerikkaan montako on lähtenyt??? Hyvää markkinointia mutta ei ole vielä rahlle tullut vastinetta eikä enää leireillä paljon nuista puhutakkaan. Olisiko herroilla vähän seliteltävää. Säälittävää harhaanjohtamista!!! Sivusta seuranneena kuinka moni on lukon jälkeen saanut edes jatkopaikkaa opiskeluihin Suomesta??

      • paisti pohjolasta

        Missä esim huttula, jota kovasti viimekaudella ylistettiin? Olisiko sittenki ollut äidin lihapatojen äärellä vaikka Oulussa treenaten parempi?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5385
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3337
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1840
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe