pikkuipanat pois

mörmör

En voi sille mitään että pistää ärsyttämään nuo pikkupenskat joita pyörii tuossa kisassa ja ihmiset äänestää kun se on niin herttasta kun pikku tyttö tai poika tekee joitan, taidoista viis, kuhan tekee.

Eilinenkin runonlausuja ja supertytöt olivat kyllä aika hohhoijaa esityksiä ei olis jaksanut katsoa loppuun asti.

12

308

Vastaukset

 • Kyllä, samaa mieltä. Talentin taso on surkea. Juurikin tämä lasten esiinmarssi. Ohjelmaan on ilman muuta saatava alaikäraja.
  En voi ymmärtää että esim. runonlausujapoika oli muka parempi kuin erittäin taitava taikuri. Tai Supertytöt taitavampia kuin tämä ulkomaalaisista koostuva miesryhmä.
  On myös tuomareiden ammattitaidottomuutta päästää jatkoon näitä pikkulapsia.
  Todelliset talentit löytyvät kyllä kokenemmista.
  Surkeaa kertakaikkiaan.

 • Olen samaa mieltä. Lasten esitykset olivat ihan hyviä lasten esityksiksi, mutta samantasoista runonlausuntaa ja laulantaa kuulee usein koulun kevätjuhlissa. Varsinkin mini-Elvikseen olin pettynyt. Lauluääni ei mikään erityinen, liikehdintä ei onnistunut. Symppis kaveri tosin, mutta tässä kai haettiin lahjakkuutta, ei hyvän toverin palkinnon saajaa. Supertytöistä kyllä pidin, koska tanssiohjelma oli aika hyvin kasattu. Mutta joo, lapsille pitäisi saada oma Talent-sarja, esim. alle 14-vuotiaille.

  Todelliset vau-efektin aiheuttavat esitykset taitavat tältä kaudelta puuttua. Taikuri ja virolainen tanssiryhmä olivat sieltä paremmasta päästä, mutta karsiutuivat heti, mikä on kyllä huutava vääryys.

  • voi hyvät hyssykät kaikki valittavat ihmiset. Ensinnäkin Talentissa voi kilpailla ihan millä vaan lahjakkuudella. Toiseksi, miksi laulu,laulunteko,tanssi ja lasten runonlausunta ei ole Talent lajeja? Hä? Ja miksi aikuisia hyviä oli alunpitäen niin vähän ja miksi aikuiset eivät aktiivisemmin äänestä ylipäätään???
   Inhottavaa tää alituinen valitus täälä milloin mistäkin kilpaillijaryhmästä.
   Missä ovat aikuiset kilpailijat joita oikeasti voisi äänestää ja miksei niitä harvoja hyviä kuten esim taikuri kukaan ei äänestänyt??? Ihan samaa kitinää poliittisissa vaaleissa. Ei ne hyvät pääse läpi kun porukat ei äänestä, valittaa vaan eikä tee mitään asialle itse saatika sitten että itse osaisivat jotain. Arrgghh!!!!


 • Tänä vuonna taidettiin välttyä pikku-Tenhoilta ja -Mirandoilta, joiden vibraattohuutolaulu on karmeaa kuultavaa ja sitten aina se loppukaneetti putoamisen jälkeen: "Te kuulette musta vielä!". Varmaan, mutta millä estraadilla, se ei ole ihan selvää.

  Tosiaan, kersat pois Talentista takaisin Tenavatähteen! Siellä oli sentään joku kontrolli siitä, mitä lasten sopii esittää.

 • Pitäisi sitten olla erikseen lasten talent. Siis sun mielestä pitää laittaa ikäraja? Olisiko se 15v vai? Usa:ssa voitti muutama sitten tyttö talentin ja ei ollut paljoa ikää. Tais olla 11v. Aivan huikea ääni. Pitää kai alkaa kaivaa esiin...

 • Niin hyvähän se on kerätä säälipisteitä tuomareita ja kansalta ettei häntä vaan kiusata tai sitten lirkuttelemalla naistuomarille..

 • Aika paljon samaa mieltä edellisten kanssa. Liikaa pääsee jatkoon söpöjä pikkulapsia, Marialle lirkuttelijoita tai säälipisteiden kerääjiä (ketä kiusataan koulussa, kenellä on isä kuollut). Mistä sen tietää, mitä kovia kokemuksia ja taustoja muillakin kilpailijoilla on, eivät vaan niitä puhu. Ja kaikki eivät ole samanlaisia adhd-tapauksia kuin tämä pikku-elvis joka pääsi jatkoon todellakin vain persoonansa, ei osaaminensa avulla.

  • Kyllä ihmettelen suuresti miksi Roni Aydin ei päässyt jatkoon. Hän oli eka finalisteista ehdottomasti taitavin, vaikka oli vain 12 vee. Niinkö se vaikutti ihonväri äänestämiseen? Todella sääli. :-( en katsonu i livenä ohjelmaa, harmi. Olis pitäny olla kyllä itse näköjään äänestämässä. Tsemppiä Ronille ja jatka tanssimista. Olit tosta setistä paras ehdottomasti. :-)


  • Zru kirjoitti:

   Kyllä ihmettelen suuresti miksi Roni Aydin ei päässyt jatkoon. Hän oli eka finalisteista ehdottomasti taitavin, vaikka oli vain 12 vee. Niinkö se vaikutti ihonväri äänestämiseen? Todella sääli. :-( en katsonu i livenä ohjelmaa, harmi. Olis pitäny olla kyllä itse näköjään äänestämässä. Tsemppiä Ronille ja jatka tanssimista. Olit tosta setistä paras ehdottomasti. :-)

   Sama mieltä kanssasi.
   Kertokaa minulle kun en itse ymmärrä: mitä hyvää on tuossa päiväkotiikäisessä runonlausujassa? Itse en jaksaisi kuunella noita lurituksia ollenkaan, mutta ihmiset vaan äänestää hänet jatkoon. Entäpä kumman meinaatte äänestää voittoon tämän runonlausujan vaiko robottipojan, jos kerran tämmöiset on suuren yleisön mieleen?
   Kumpikaan ei ole mielestäni ansainnut voittoa sen vuoksi että on pieni ja söpö, esitykset eivät ole kovin kaksisia.


  • Käyttäkää järkeä kirjoitti:

   Sama mieltä kanssasi.
   Kertokaa minulle kun en itse ymmärrä: mitä hyvää on tuossa päiväkotiikäisessä runonlausujassa? Itse en jaksaisi kuunella noita lurituksia ollenkaan, mutta ihmiset vaan äänestää hänet jatkoon. Entäpä kumman meinaatte äänestää voittoon tämän runonlausujan vaiko robottipojan, jos kerran tämmöiset on suuren yleisön mieleen?
   Kumpikaan ei ole mielestäni ansainnut voittoa sen vuoksi että on pieni ja söpö, esitykset eivät ole kovin kaksisia.

   no kuule mitäs jos äänestäisit ihan itse sitä josta ehkä pidät jos nyt mistään...ei se auta täälä ihmetellä passiivisena vaan ottaa kantaa äänestämällä!


 • Täältä löytyy järkevää porukkaa!! :)

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  164
  6713
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  173
  3216
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  68
  2027
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  151
  1342
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  31
  567