VAROKAA TAYSSISSÄ

todistettavasti

Omaiseni joutui törkeän pahoinpitelyn kohteeksi TAYSsissa lääkärin vastaanottohuoneessa, todistin tapahtumaa itse vieressä. Käytävässä odottaessamme kuulimme kuinka toinen asiakas joutui myös törkeän pahoinpitelyn sekä mahdollisesti myös fyysisen pahoinpitelyn kohteeksi toisen lääkärin toimesta.

Näyttää siltä, että ainakin neurologian poliklinikalla meno on tällaista, että lääkärinvirkoja hoidetaan päihderiippuvaisten toimesta.
Lääkärit valvontaan ja vastaanottohuoneeseen kamerat ja mikrofonit jotta taataan potilasturvallisuus!

Onhan se törkeää, että vaikeasti sairaat joutuvat lähtemään kotiin apua saamatta. Mutta lääkäreiden palkka sen kuin juoksee. TAYSsin sairaanhoitopiiri on iso, asiakkaat tulevat mahdollisesti kaukaakin, turhan takia.

41

6508

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • todistettavasti

      Siis omaiseni joutui TAYSsissa törkeän h e n k i s e n pahoinpitelyn kohteeksi.

      • todistajatmukaan

        Kenenkään ei pitäisi mennä yksin lääkäriin. Ottakaa vaikka koko suku mukaan, niin on paljon todistajia jos jotain sattuu. Rahalleen on saatava vastinetta.
        Yleisestikin ottaen työmoraali lääkärien keskuudessa on erittäin huono.


      • pöyristyttävää

        Ja ketä varten oikein ovat ne kalliit tutkimuslaitteet, jotka on hankittu TAYSsiin? Yksityismaksuluokan potilaitako varten?
        Vasta jälkeenpäin, varmaankin vahingossa, selvisi erään TAYSsin lääkärin avulla, että heillä olisi ollut tämän vaikean ja harvinaisen sairauden tutkimiseen laitekin. En tiedä, onko laite Suomen ainoa, mutta oletan että on.
        Kenen rahoilla näitä laitteita ostetaan, eikö veronmaksajien rahoilla?


      • elämästäonkysymys

      • paha ylilyönti

        vain täysin elämästä vieraantunut tutkija kykenee tuollaiseen potilaan kohteluun


      • huijaaminen yleistä

      • päivitystä tarvitaan
        paha ylilyönti kirjoitti:

        vain täysin elämästä vieraantunut tutkija kykenee tuollaiseen potilaan kohteluun

        POTILAAN JULMA KOHTELU ON AIKA YLEISTÄ KUULEMMA.

        Ottakaa sairaalat oppia briteistä:

        "Päivitetty 4.12.2012 11:03, julkaistu 4.12.2012 10:36
        Myötätuntoa mukaan sairaalahoitoon - Isossa-Britanniassa uudistetaan hoitokulttuuria
        Kuva: Colourbox
        Aamulehti

        Sairaanhoitajien myötätuntoa aletaan virallisesti arvioida Isossa-Britanniassa, kertoo Daily Mail.
        Maan National Health Servicen eli julkisen terveydenhoitojärjestelmän sairaanhoidosta vastaava päävirkamies Jane Cummings on tehnyt uuden linjauksen, jonka mukaan sairaanhoitajia ei voida arvioida vain heidän teknisten taitojensa perusteella.
        Viime viikkoina National Health Serviceä on kritisoitu siitä, että julmuudesta olisi tullut tavallista, joka olisi johtanut potilaiden vakavaan laiminlyömiseen. Cummingsilla on nyt kolmen vuoden toimintastrategia sairaanhoidon varalle: Compassion in Practice.
        Strategiassa painotetaan kuuden c:n tärkeyttä. Ne ovat care, compassion, competence, communication, courage ja commitment eli välittäminen, myötätunto, kyvykkyys, viestintä, rohkeus ja sitoutuminen.
        Cummingsin mukaan monet potilaat ovat olleet pettyneitä saamaansa hoitoon, ja nyt sairaalan henkilökunnan on työskenneltävä ”myötätuntoisen hoitokulttuurin” puolesta. Hänen mielestään on käytettävä tilaisuus hyväksi ja luotava tulevaisuus, jossa ihmisiä kohdellaan myötätuntoisesti, arvokkaasti ja kunnioittavasti. Cummingsin mielestä on oltava aikaa välittää.
        Strategiaan kuuluu kahdeksan viikon konsultaatio, johon osallistuu yli 9 000 sairaanhoitajaa, kätilöä, terveydenhuoltohenkilökuntaa ja potilasta. Strategian mukaan hoitohenkilökunta täytyy värvätä ja kouluttaa teknisten taitojen lisäksi yhtä lailla arvojen pohjalta.
        Daily Mailin uutinen aiheesta"

        Lääkärit myös tällaiseen koulutukseen, potilas tulee osata kohdata myönteisesti, vaikka tutkijalääkärille se voi olla ilmeisen vaikeaa.


    • hmm.

      Potilasasiamies? Kunnassa /läänissä on tahoja jossa voitte antaa palautetta /valittaa ym. Ehkä kannattaa mennä uudelleen lääkäriin ja pyytää lähete ERI neurologeille (kuin ne kaksi). Varmistakaa ensin ketkä olivat siellä lääkäreinä, joille ei kannata mennä.
      Taysissa /muualla yhdessä vastaanottohuoneeseen, ja selittää rauhallisesti ongelma. Ottakaa joku sukulainen mukaan, jos ette itse koe voivanne selittää vaivaa että neurologi sen tajuaa oikealla tavalla. Mikäli yksityiselle ei mene, sielläkin pitää varmistaa etukäteen nimi - koska samat voivat joskus olla sekä kunnallisessa että yksityisessä.

      Ja voi kertoa jo lääkärissä (kun hakee lähetettä) että keiden kanssa oli ongelmia, tarvitsette eri neurologin /neurologit. Kertoa ikävästä kohtelusta. Mikäli oikeasti on mitään päihdeongelmaa tai epäilyä siitä, palautelomakkeella viestiä Taysiin /kuntaan. Kai joku siellä voi tarkistaa sitten asian. Vai onko muuten käytös mennyt siihen? Kuinka pitkiä päiviä mahtavat tehdä.
      -En tiedä oliko tässä ideaa. Mutta toivottavasti omaisesi saa jatkossa asianmukaista apua vaivaan, ja asiallista käytöstä. Siihen on oikeus. Olkoonkin että potilas olisi hermostunut (ketäpä ei joskus hermostuttaisi jos on terveydestä kyse), lääkärin pitäisi käyttäytyä suht asiallisesti. Itsekin olen huomannut, että kunnallisessa että yksityisessä puolessa on ollut sanallisesti loukkaavia lääkäreitä. Sellainen jää mieleen. -Siitä voi kuitenkin antaa palautetta eteenpäin, että he voivat kehittää palvelun tasoa. Jos kukaan ei anna palautetta, homma jatkuu.

      Miksi lääkärikoulutuksessa ei kiinnitetä tähän huomiota, myös onko sellainen joka suhtautuu positiivisesti potilaisiin /ymmärtäväinen. -Tuntuu että mitä lyhyemmin potilas asiat ilmaisee, sen paremmin menee perille. Mitä rauhallisempi on, sitä helpommin kaikki hoituu. Toisaalta pitää sanoa, jos huomaa epäkohdan. Minusta kuitenkin suuri osa potilaista VOI olla lääkärissä hermostunut, ihan huoliensa vuoksi. Se pitäisi ymmärtää. Joskus potilas ei ymmärrä mitä lääkäri sanoo, silloin pitäisi lääkärin selittää rauhallisemmin. Myös omaa vaivaa on vaikea joskus selittää, eikä toinen ymmärrä vaikka on erikoislääkäri - kun ei ole omaa kokemusta vaivasta. Kuitenkin pitäisi olla lukenut siitä, tai olla avoimella mielellä. Eräs neurologi ei joskus ymmärtänyt ollenkaan, kun selitin (selvin sanoin) miten vaiva ilmenee. Olen joutunut myös rikoksen kohteeksi erikoislääkärissä (yksityinen), ja minusta toimintaa pitäisi enemmän valvoa.

      • tehottomatviraltahet

        Potilasasiamieskö? Ennenkuin harkitset tätä vaihtoehtoa valittamiseen, tarkista ensin, että kuka maksaa moisen potilasasiamiehen palkan!
        Parasta valittaa suoraan ylilääkärille, vaikkei sekään yleensä tuota mieleistäsi tulosta, niin kovapäisiä ja häijyjä nuo meidän verorahoilla ylläpidettävät yleisten sairaaloiden lääkärit ovat.
        Eikös jokaisen ole saatava rahoilleen vastinetta? Ei sairas siitä mitään hyödy, että lääkäri laittaa kaiken lekkeriksi eikä ole kiinnostunut edes potilaan sairasdokumenteista, joita tämä oli raahannut mukanaan avustajan kanssa.
        Kun ei lääkäreitä kiinnosta työnteko enää, niin heidäthän on pantava viralta. Ja ensimmäisenä ne jotka ovat jo saavuttaneet eläkeiän.


      • Ikävä kuulla tuosta
        tehottomatviraltahet kirjoitti:

        Potilasasiamieskö? Ennenkuin harkitset tätä vaihtoehtoa valittamiseen, tarkista ensin, että kuka maksaa moisen potilasasiamiehen palkan!
        Parasta valittaa suoraan ylilääkärille, vaikkei sekään yleensä tuota mieleistäsi tulosta, niin kovapäisiä ja häijyjä nuo meidän verorahoilla ylläpidettävät yleisten sairaaloiden lääkärit ovat.
        Eikös jokaisen ole saatava rahoilleen vastinetta? Ei sairas siitä mitään hyödy, että lääkäri laittaa kaiken lekkeriksi eikä ole kiinnostunut edes potilaan sairasdokumenteista, joita tämä oli raahannut mukanaan avustajan kanssa.
        Kun ei lääkäreitä kiinnosta työnteko enää, niin heidäthän on pantava viralta. Ja ensimmäisenä ne jotka ovat jo saavuttaneet eläkeiän.

        Hoitopaikan ylilääkärille voi tehdä muistutuksen asiasta kirjallisesti. Muistutus ei estä kantelun tekoa Aviin. Muistutuksessa voi mainita harkitsevansa kantelun tekoa Aviin tai rikosilmoituksen tekoa.

        Asiasta voi valittaa Aluehallintovirastoon, siellä on ulkopuolinen tutkija asialle, sekä käyttäytymisestä että hoidon virheistä voi valittaa. Länsi-Suomen aluehallintovirasto. http://www.laaninhallitus.fi/lh/lansi/sto/home.nsf/pages/1C943A07DA3CDD3CC2256C2A002F49ED

        Myös Valvira voi olla kiinnostunut. Heillä lähtökohtana kuitenkin on, että työnantajat selvittävät mahdollisuuksien mukaan itse työntekijöidensä epäasiallisen toiminnan esimerkiksi ohjaamalla päihdeongelmaisen henkilön hoitoon. Valvontaviranomaisille ilmoitetaan vasta, kun työnantajan omat toimenpiteet eivät riitä.

        Kannattaa laittaa asia pian vireille ettei kantelun kohde vetoa unohtamiseen ajan kuluessa. SInänsä aikarajoja ei ole näissä.

        Jos kyseessä on oikeasti tunnusmerkit täyttävä pahoinpitely, voi mennä poliisille tekemään rikosilmoituksen/tutkintapyynnön.

        Ikävää, että teitä kohdeltiin noin huonosti sairaalassa. Hyvä kun on todistaja.


    • todistettavasti

      Ei ollut omaiseni (TAYSsin asiakas) hermostunut, aivan päinvastoin, siis hyvin rauhallinen, ja vastasi kylmän rauhallisesti lääkärin hävyttömyyksiin ilmoittamalla heti paikan päällä, mitä mieltä oli tämän lääkärin käytöksestä.

      Ilmoitettiin myös lähettävälle lääkärille että miten kävi tämän lääkärin kanssa ja varoitettiin ketään hänelle lähettämästä enää.

      Oli myös epäilyksiä siitä, että tämä lääkäri olisi sairastunut dementiaan ja yritti sitä peittää käyttäytymällä asiattomasti. Tällä elämänkokemuksella voin näin sanoa ja epäillä.
      Tai huumeissa, tai kuka sen tietää ...

      • niin...

        Olisi kiva tietää mikä siellä on, että selviää. Että muutkin uskaltavat mennä sinne. Jos on huono päivä, sitä ei saisi potilaisiin purkaa. Tai jos on muita juttuja mikä sen aiheuttaa.


      • todistettavasti

        Kun yritin puuttua tilanteeseen (omaiseni törkeään henkiseen pahoinpitelyyn), niin lääkäri alkoi solvata minua päin kasvoja.
        Ensimmäistä kertaa tavattiin tämä lääkäri ja ensimmäistä kertaa käytiin koko TAYSsissä.


      • todistettavasti
        niin... kirjoitti:

        Olisi kiva tietää mikä siellä on, että selviää. Että muutkin uskaltavat mennä sinne. Jos on huono päivä, sitä ei saisi potilaisiin purkaa. Tai jos on muita juttuja mikä sen aiheuttaa.

        Tästä youtube-filmistä selviää jotakin:
        http://www.youtube.com/watch?v=VZNjgRD1AM0

        Ainakin se, kuinka hidasta voi olla lihastautien tutkiminen. Tosin tällä filmin kansanedustajalla ei ollut henkeä uhkaavaa lihassairautta.
        Muutakin tarkkanäköisille selviää tästä filmistä.


      • jo-o-s1
        todistettavasti kirjoitti:

        Tästä youtube-filmistä selviää jotakin:
        http://www.youtube.com/watch?v=VZNjgRD1AM0

        Ainakin se, kuinka hidasta voi olla lihastautien tutkiminen. Tosin tällä filmin kansanedustajalla ei ollut henkeä uhkaavaa lihassairautta.
        Muutakin tarkkanäköisille selviää tästä filmistä.

        Olen ollut useita kertoja prof. Uddin vastaanotolla. Huippuosaaja. Taudin selvitystyö hidasta. Kansainvälistä yhteistyötä. Lihastautiliitto on hieno tukija lihastautia sairastavalle. Koko henki on ollut esimerkiksi kuntoutuksessa myötäelävää.
        Lämmin kiitos Uddille ja Lihastautiliitolle arvokkaasta käytännöllistä ja henkistä apua antavasta toiminnasta.


      • kohtuus kerj...
        jo-o-s1 kirjoitti:

        Olen ollut useita kertoja prof. Uddin vastaanotolla. Huippuosaaja. Taudin selvitystyö hidasta. Kansainvälistä yhteistyötä. Lihastautiliitto on hieno tukija lihastautia sairastavalle. Koko henki on ollut esimerkiksi kuntoutuksessa myötäelävää.
        Lämmin kiitos Uddille ja Lihastautiliitolle arvokkaasta käytännöllistä ja henkistä apua antavasta toiminnasta.

        sinulta anteeksi pyydän, kun kirjoituksesi on hieno, ja sotkin se erääseen toiseen!


      • kohtuus ker....
        todistettavasti kirjoitti:

        Tästä youtube-filmistä selviää jotakin:
        http://www.youtube.com/watch?v=VZNjgRD1AM0

        Ainakin se, kuinka hidasta voi olla lihastautien tutkiminen. Tosin tällä filmin kansanedustajalla ei ollut henkeä uhkaavaa lihassairautta.
        Muutakin tarkkanäköisille selviää tästä filmistä.

        Lihassairautta (kuten itsekkin) sairastavat eivät kaikki tiedä, kuinka paljon työtä, opiskelua, asiaanpaneutumista ja intoa kyseisellä lääkärillä on ollut lihastauteja kohtaan. Jos hän ei olisi vihkiytynyt elämäntyökseen tutkimaan lihassaairauksien hoitamista ja tutkimusta, olisimme todellakin suossa. Kukaan lihastautinen ei olisi näinkään hyvin diagnosoitu ilman hänen työtänsä. Pitää ymmärtää, että olisi vastuutonta antaa diagnoosi jos ei täyttä varmuutta ole, minkä sille voi, että on niin paljon tuntemattomia sairauksia, joita uusia löytyy koko ajan ettei sitä tahtia millään keretä selvittämään kaikkia, varsinkaan harvinaisimpia. Meillä suomalaisilla on etuoikeus, että meillä pyritään mahdollisimman hyvään diagnostiikkaan ja hoitoon, mutta pienen maan resurssit on rajalliset. Tietämystä tämä lääkäri on saanut ympäri maailmaa konferensseista ym. Ja henkiökohtaisesti hänet tavanneena en voi muuta sanoa, kun pelkkää hyvää. Jos totuuksien sanominen jotakuta loukkaa, niin toki voi sanoa sitä pahoinpitelyksi. Sanoi hän totuuden sanoja käynnilläni minullekkin, mutta en kokenut niitä muuta kuin rehellisyytenä. Että asiat voi tulkita monela tavalla, ja noinkin paljon asiaa tuntevan kanssa ei kannata kovin jyrkästi alkaa väittelemään, että itse tietää paremmin sairautensa.


    • törkeä käytös

      Aloittajan täytyy olla 100 prosenttisen varma asiastaan kun palstalle kirjoittaa,mutta toki niin on ettei lääkäreillä välttämättä käytöstapoja ollenkaan.
      Joskun kun kävin taysissä niin kuin puliukon naama oli lääkärillä mutta valkoinen takki päällä.

      • mata sanos lääkärit

        Näitä tällaisia MATA SANOS -lääkäreitä ei saisi olla ollenkaan, heiltä pitäisi viedä luvat. Mata sanos tarkoittaa terveyden tappajaa ja tätä termiä käytti meksikolainen psykologituttavamme kun kuuli tästä TAYSsin käynnistä.


      • HELLREISVERIGE?

        Jos ette saa tarvitsemaanne hoitoa tämän lääkärin vastaanotolla, sanokaa lähtiessänne hänelle, että SKULLE DU BO HELLRE I SVERIGE ÄN I FINLAND?
        Älkääkä unohtako tehdä käynnistä kirjallista muistutusta, muuten nämä mata sanos -lääkärit luulevat voivansa jatkaa samaan tapaan!


      • noremorse

        potilasasia mies piti taoautani selvänä antoiajan täksi päinäk14-1-2017 pläräsi laput ja käänsi takkisa toisim vaikka tiesi etukäteen se vitun tampereen pahinguoran fetale pitöisi ampua


    • köpin kanssa

      Taidat kuvitella vaan !

    • todistettavasti

      Ja tänään tuli lasku em. käynnistä: 27,50, VAIKKA SIITÄ ON REKLAMOITU JO ETUKÄTEEN.
      Erittäin edesvastuutonta toimintaa ja oikein laskun kanssa!!!

      Edes mitään vaikeasti sairaan potilaan pyytämiä todistuksia ei kirjoitettu, eikä tehty mitään muutakaan asiaankuuluvaa.

      Kun vastaanottoaika oli, lääkäri tupsahti huoneestaan ja liukkaasti ohi kävellessään huikkasi asiakkaalle että "Hetki vain!". Tämä hetki kestikin sitten kokonaisen puoli tuntia, ja kun asiakas huomautti oikeasta ajasta, ei lääkäri pyytänyt edes anteeksi, vaan alkoi väittää perättömiä.

      Yli 60-kymppinen lääkäri piti vain lapsensa ikäistä asiakasta molemmista käsistä kiinni, kuin kosimiseen valmistautuva rakastunut mies, jonka asiakas koki varsin kiusalliseksi ja joutui pyytämään päästä irti, itse joutui vetämään kätensä irti tämän dementikon (?) otteesta. Samaan aikaan lääkäri väheksyi voimakkaasti ja järjestelmällisesti kaikkia asiakkaan oireita, jotka oli oirepäiväkirjaan perustuen annettu lääkärille jo ennen käyntiä kirjallisina. Kyseessä perinnöllinen vaikea sairaus.

      Menossa oli kuin oikeudenistunto, jossa tuomari penää T O D I S T E I T A, todistajaksi ei kelvannut perheenjäsen, vaan olisi pitänyt kaivaa parinkymmenen vuoden takaisia opettajia todistajiksi.

      Mihinkään vuorovaikutussuhteeseen tämän lääkärin kanssa ei päästy, vastaanotolta oli pakko poistua tyhjin käsin ja tästä johtuen käynti supistui 5-10 minuutiksi.

      JO ON HELPPOA TYÖNTEKO NYKYISIN TAYSSIN LÄÄKÄREILLÄ, HUH HUH. Kyllä jotain ammattiosaamistakin pitäisi voida vaatia.
      Kyseessä lääkäri, joka toiselta paikkakunnalta tulee vartavasten TAYSsiin ottamaan vastaan asiakkaita kerran viikossa.

      • todistettavasti

        Tämän lääkärin vastaanotolle mentiin kyseisen lääkärin kutsusta, hän neuvoi hakemaan lähetteen ja antoipa vielä diagnoosinkin, jolla vastaanottoaika sitten tulikin. Oli järkyttävää seurata vierestä, kun lääkäri ei ollut lainkaan tilanteen tasalla. Hän oli itse asiassa täysin kykenemätön toimimaan lääkärinä.


      • huijareitaliikkeellä

      • 11.16
        todistettavasti kirjoitti:

        Tämän lääkärin vastaanotolle mentiin kyseisen lääkärin kutsusta, hän neuvoi hakemaan lähetteen ja antoipa vielä diagnoosinkin, jolla vastaanottoaika sitten tulikin. Oli järkyttävää seurata vierestä, kun lääkäri ei ollut lainkaan tilanteen tasalla. Hän oli itse asiassa täysin kykenemätön toimimaan lääkärinä.

        Kenen "tämän lääkärin"?


    • 1441

      Olen tautini takia ollut vakiasiakas TAYS:n neurologian poliklinikalla kymmenkunta vuotta. En ole koskaan koihdannut mitään kuvatun kaltaista.
      Sairauteni varsinaista syytä ei vielä ole saatu selville. Vastaavia oireita on muutamalla Suomessa. Mitään hoitomahdollisuuksia ei ole. Opastus sille, että ei itse kiihdytä sairauden etenemistä on tärkeää. Vertaisryhmiin ohjaaminen on samoin merkityksellistä, jotta tautinsa kanssa jaksaa henkisesti elää.

    • tähän on tultu

      Tätä se HOITOTIEDE teettää ja lääkäreiden vääränlainen valintaprosessi; vain matikkaa, ei vuorovaikutus ja keskustelu- eikä kuuntelutaitoa.

    • 1471

      neurologiassa käytetään oireiden lievittämisessä vahvoja keskushermostolääkkeitä so. huumeita.
      Oliko saattajalla omat toiveet korkealla, mutta lääkäri ei antanutkaan huumeita.

      • kohtuus kerjätessäki

        tunnen oletettavasti tämän viestiketjun aloittajan, suhtautuisin varauksella.....on kokemusta muilla foorumeilla, ettei ole ihan vakavasti otettavaa ja perustuu kovin subjektiivisiin kokemuksiin. Kyseinen henkilö joutuu rettelöihin kaikkien lääkärien kanssa, eikä ketään kelvollista ole löytynyt häntä hoitamaan....
        Olen itsekkin ollut tutkimuksissa TAYS:issa ja oikein hyvää kohtelua olen saanut. Ja lääkäriltä, joka törkeästi nimeltä mainitaan tässä viestiketjussa nimellään. Samalla saadaan pelon valtaan muutkin kyseisen lääkärin asiantuntijuutta tarvitsevat ihmiset. Kyllä se oma käytöskin vaikuttaa siihen miten lääkärikäynnit sujuu. en väitä, etteikö väärinkohteluita ja väärinymmärryksiä tule potilas-lääkäri suhteissa ja siksi olenkin sitä mieltä, että joku "tukihenkilö" todistajaksi mukaan vastaanotolle, mieluummin puolueeton sellainen, esim. hoitaja. ÄLKÄÄ USKOKO KAIKKIA VAUHKOAJIA TÄLLÄKÄÄN PALSTALLA!!


      • sama kun edellä
        kohtuus kerjätessäki kirjoitti:

        tunnen oletettavasti tämän viestiketjun aloittajan, suhtautuisin varauksella.....on kokemusta muilla foorumeilla, ettei ole ihan vakavasti otettavaa ja perustuu kovin subjektiivisiin kokemuksiin. Kyseinen henkilö joutuu rettelöihin kaikkien lääkärien kanssa, eikä ketään kelvollista ole löytynyt häntä hoitamaan....
        Olen itsekkin ollut tutkimuksissa TAYS:issa ja oikein hyvää kohtelua olen saanut. Ja lääkäriltä, joka törkeästi nimeltä mainitaan tässä viestiketjussa nimellään. Samalla saadaan pelon valtaan muutkin kyseisen lääkärin asiantuntijuutta tarvitsevat ihmiset. Kyllä se oma käytöskin vaikuttaa siihen miten lääkärikäynnit sujuu. en väitä, etteikö väärinkohteluita ja väärinymmärryksiä tule potilas-lääkäri suhteissa ja siksi olenkin sitä mieltä, että joku "tukihenkilö" todistajaksi mukaan vastaanotolle, mieluummin puolueeton sellainen, esim. hoitaja. ÄLKÄÄ USKOKO KAIKKIA VAUHKOAJIA TÄLLÄKÄÄN PALSTALLA!!

        korjaan äskeiseen, että kyseistä lääkäriä edellä kehuttiin joka on äärimmäisen hyvä. Olen lukenut muualta parjausta häntä kohtaan. Siis pyydän anteeksi, että sotkin sen asian tähän.


      • jäitä hattuun nyt
        kohtuus kerjätessäki kirjoitti:

        tunnen oletettavasti tämän viestiketjun aloittajan, suhtautuisin varauksella.....on kokemusta muilla foorumeilla, ettei ole ihan vakavasti otettavaa ja perustuu kovin subjektiivisiin kokemuksiin. Kyseinen henkilö joutuu rettelöihin kaikkien lääkärien kanssa, eikä ketään kelvollista ole löytynyt häntä hoitamaan....
        Olen itsekkin ollut tutkimuksissa TAYS:issa ja oikein hyvää kohtelua olen saanut. Ja lääkäriltä, joka törkeästi nimeltä mainitaan tässä viestiketjussa nimellään. Samalla saadaan pelon valtaan muutkin kyseisen lääkärin asiantuntijuutta tarvitsevat ihmiset. Kyllä se oma käytöskin vaikuttaa siihen miten lääkärikäynnit sujuu. en väitä, etteikö väärinkohteluita ja väärinymmärryksiä tule potilas-lääkäri suhteissa ja siksi olenkin sitä mieltä, että joku "tukihenkilö" todistajaksi mukaan vastaanotolle, mieluummin puolueeton sellainen, esim. hoitaja. ÄLKÄÄ USKOKO KAIKKIA VAUHKOAJIA TÄLLÄKÄÄN PALSTALLA!!

        Nimimerkille "kohtuus kerjätessäki" 26.1.2013 9:38"

        ???

        Miksi itse vauhkoat mollaten aloittajaa ja kerrot AP kirjoittajasta täysin paikkansa pitämätöntä tietoa, et siis voi edes tuntea häntä. Oletko joku TAYSsin lääkäri? Onhan se tietysti ikävää, jos potilaat alkavat äänestää jaloillaan, kaikille lääkäreille ei kohta löydykkään töitä.

        Kuka on maininnut "törkeästi" ja minkä lääkärin nimeltä tässä viestiketjussa?

        Lääkärissäkäynti on aina hyvin subjektiivinen kokemus, se Sinun tulisi käsittää. Hmmm olet ehkä neurologinen potilas, hehän eivät kaikkia aina käsitäkkään, riippuu sairaudesta.

        ???


      • pöpit pysykää poissa
        kohtuus kerjätessäki kirjoitti:

        tunnen oletettavasti tämän viestiketjun aloittajan, suhtautuisin varauksella.....on kokemusta muilla foorumeilla, ettei ole ihan vakavasti otettavaa ja perustuu kovin subjektiivisiin kokemuksiin. Kyseinen henkilö joutuu rettelöihin kaikkien lääkärien kanssa, eikä ketään kelvollista ole löytynyt häntä hoitamaan....
        Olen itsekkin ollut tutkimuksissa TAYS:issa ja oikein hyvää kohtelua olen saanut. Ja lääkäriltä, joka törkeästi nimeltä mainitaan tässä viestiketjussa nimellään. Samalla saadaan pelon valtaan muutkin kyseisen lääkärin asiantuntijuutta tarvitsevat ihmiset. Kyllä se oma käytöskin vaikuttaa siihen miten lääkärikäynnit sujuu. en väitä, etteikö väärinkohteluita ja väärinymmärryksiä tule potilas-lääkäri suhteissa ja siksi olenkin sitä mieltä, että joku "tukihenkilö" todistajaksi mukaan vastaanotolle, mieluummin puolueeton sellainen, esim. hoitaja. ÄLKÄÄ USKOKO KAIKKIA VAUHKOAJIA TÄLLÄKÄÄN PALSTALLA!!

        "joku "tukihenkilö" todistajaksi mukaan vastaanotolle, mieluummin puolueeton sellainen, esim. hoitaja."

        Mitä ihmettä oikein sekoilet, nimimerkki "kohtuus kerjätessäki 26.1.2013 9:38", taidatkin olla joku hoitokodin hoidokki tai vanki peräti koska hekin saavat nykyisin käyttää nettiä. Taidat olla peräti sama joka edellä epäili aloittajan olevan joku huumeriippuvainen joka meni mukaan huumeita kerjäämään!!! Jo on paksua juttua, sen vaan sanon.

        Pysykää pöpit poissa täältä, ettei tarvitse aina anteeksi pyydellä. Se on kaikkien etu.


    • mä lehden luin

      MTV3: KIRURGI JUOVUKSISSA TÖISSÄ TAMPEREELLA (TAYS)

      http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194809725073/artikkeli/mtv3 taysin kirugi juovuksissa toissa.html

    • fdscvxvxccx

      Turha siitä on lääkäriä lähteä syyttämään jos tulet tyrmätyksi hyökätessäsi lääkärin kimppuun.

      Potilaitaan hakkaava lääkäri ei tosiaankaan virassaan vanhene.

    • Lääkäreille.käytöstapoja

      Tästä on jo todella pitkä aika mutta jouduin käymään neurologilla useita kuukausia jatkuneen huimauksen takia. Olin silloin vasta 30 v pienen lapsen äiti, joten olin peloissani kun olo oli jatkuvasti kuin olisin juonut 4 olutta, vaikka en käyttänyt alkoholia enkä mitään muutakaan päätä pyörittävää.
      Diagnoosiin en puutu sen kummemmin, mm. retkahdusvamma oli joka vaivaa edelleen eli elinikäinen vaiva. Huimausta ei enää ole ollut, mutta joka päivä särkee niskaa, välillä enemmän, välillä vähemmän.
      Menin kuitenkin Koskiklinikalle miesneurologille, ja odotushuoneeseen kuului oven läpi kun odotin vuoroa, tämän lääkärin kauhea meuhtominen kun hän haukkui potilastaan. Ulos tuli vähän ajan kuluttua vanhempi naisihminen.
      Kun minun vuoronim tuli, niin sama huonotuulinen tiuskiminen alkoi. Kun olin kertonut vaivani, hän haukkui minua: " ei sinua mikään vaivaa vaan olet vain niin hermostunut ja yleensä tässä näytelmässä on se juoni että potilas on se roisto!"
      Tosi törkeää kohtelua oli, ja olin ihan ymmälläni kun ei yksityislääkärin palkkiokaan ole mikään kaikkein pienin.

      Vaivan jatkuessa sain terveyskeskuslääkäriltä lähetteen TAYS:n neurologian poliklinikalle ja näin kun sama heppu kulki käytävällä. Oli siis TAYS:nkin lääkäri. Olin ihan kauhuissani että taasko sama haukkuminen edessä. Sanoin vieressäni istuvalle rouvalle osoittaen ko. lääkäriä, että tulin haukutuksi Koskiklinikalla kyseisen lääkärin toimesta, niin rouva sanoi että on haukkunut hänetkin. Onneksi pääsin miellyttävälle naislääkärille ja huokaisin todella helpotuksesta. Ihmetttelen vain että miten huonosti voidaan kohdella asiakkaita jopa yksityispuolella? Moukkamaista käytöstä oli ja tämä neurologi on tunnettu alallaan, nimikirjaimet TN.

    • Maalaisakka

      Kyllä Tayssin neurologian osastolla on kauheata käydä. Mitään ei uskota ja tuppisuuna istutaan, (minä seisoin, sitten istui lattialla, kun ei ollut toista tuolia), Lääkäri vain katseli ikkunasta ulos, eikä puhunut 45min. yhtään mitään. Siitäkö se sitten väänsi kaikenlaisia juttuja minusta papereihinsa, joita myöhemmin oli muka keskustellut kanssani. ??? Ja toinen lääkäri matkii, vääristelee ja kopioi toisten lääkäreiden sanomisia. Ja moni muukin "istunto" oli ihan vääristelyä. Yhtäkkiä olinkin jo mielenvikainen. Näin on moni muukin joutunut niiden hampaisiin.
      Ligvood piikkikin meni hutiin ja vasen jalka ei pelannut 7kk, joten kuljin rolaattorin avulla sisätiloissa, ulkona en sillä pärjännyt. Kaikki kesätyöt pihalla jäi
      tekemättä, ja muukin perhe kärsi. En sitten ikänä enään mene Tayssiin.

    • ensiapuklinikka

      Tayssi on huippuhemmojen paikka, mutta meeppäs Päijät-Hämeen keskussairaalaan, niin 7 hoitajaa 2 vartijaa nöyryyttää sinut riisuutumaan alasti ja iso_henry sitoo sinut sänkyyn , kuin mielisairaalassa. Oikeusjuttu ja kosto kesken kohdallani, mutta kertokoon Iltalehti siitä.

    • PummitTöihinHeti

      Narkomaanipummit ei näemmä ole saaneet huumeita lääkäriltä, kun pitää täällä inistä. Menisitte pummit töihin.

      • TrollauskoKivaaa

        PummitTöihinHeti-trolli on näemmä eksynyt vaihteeksi Tampere-foorumille Ylöjärvi-foorumilta...


    • Anonyymi
      UUSI

      Aivan turhan takia. Kokemusta on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miehen lapsettomuus keski-ikäisten deittailussa

      Tällä palstalla esitetään usein ajatus, jonka mukaan lapsia saanut nainen olisi parisuhdemarkkinoilla huonommassa asemas
      Sinkut
      296
      2466
    2. Kunpa voisin halata sinua

      ja sanoa sinulle miten onnellinen olen siitä, että olet elämässäni. Mutta et ole halausetäisyydellä... etkä elämässäni.
      Ikävä
      44
      1153
    3. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      79
      1094
    4. Muut yrittää seata meidän välejä

      Nainen, oot varmaan sen myös huomannut. Ihan irl oon sen huomannut jo hyvän aikaa. Eihän anneta sen häiritä.
      Ikävä
      100
      1053
    5. Miksi Suomi ärsyttää Venäjää?

      Jatkuvasti? Hyvin suomen herrat tietää, että tuo DCA-sopimus on paha ärsyke Venäjälle. eihän Venäjä ole hyökännyt Suomen
      Maailman menoa
      275
      898
    6. Jotenkin tätä asiaa pitää nyt käsitellä

      Vaikka sitten anomuumisti. Olen lähestulkoon rakastunut vanhempaan mieheen mutta tämä ei nyt oikein suju niin kuin pitäi
      Ikävä
      72
      819
    7. Kun unohdat tämän

      Sivuston, unohdat myös meidät nopeammin. Kokeile. Naiselle.
      Ikävä
      79
      815
    8. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      709
    9. Meillä olisi kaunis kesä

      Yhden viestin päässä. Haluaisin tutustua. Vaikka oltaisiin vaan ystäviä. Eikä mitään vaan vähättelyä. Ajattelen et olet
      Ikävä
      17
      704
    10. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      65
      703
    Aihe