vuodesta 2013

profetioita

Ruotsalaisen Markku Koparen saama sanoma vuoden 2008 alussa

Tässä maassa (Ruotsissa) tulee tapahtumaan ravistelua ja tuomio langetetaan kansan syntien tähden ja siksi että minun kansani (uskovat) eivät nuhtele ihmisten synneistä.

Minulla on mitta ja kun se on täysi, minun täytyy tuomita vääryys ja puuttua synnin tekemiseen.

On kyse kahdesta asiasta: abortit ja hallituksen ja valtiopäivien kirkon avulla hyväksymät lait, jotka sallivat samaa sukupuolta olevien avioliiton. Tämä savu on noussut minun eteeni.

Jos minun kansani rukoilee minulta armoa, niin minä tuomitsen silti tämän pahanteon, sillä ihmiset eivät halua kääntyä. Mutta jos minun kansani, joka on kutsuttu minun nimessäni, rukoilee minua, tuomio siirtyy vuoden verran – ei enempää.

Jumala näytti minulle, että tuomio tulee toukokuussa 2012 (jos kristityt rukoilevat, niin toukokuussa 2013):

Venäjä hyökkää ilmasta käsin ja valloittaa Kiirunan ja ympäröivät malmikentät. Venäjä tarvitsee niitä sotateollisuuttaan varten.

Kyseessä on nopea operaatio. EU ja NATO protestoivat, mutta eivät uskalla tehdä mitään sen enempää.

Tämä on Jumalan tapa ravisuttaa maata ja tuomita synti sekä herättää nukkuvia kristittyjä.

-------------------------

Jotkut teistä ovat saattaneet nähdä Yliluonnollista -sarjan jakson, jossa Larry Randolph kertoi enkelikohtaamisesta. Siinä hänelle näytettiin kirjan kaltaista esinettä jossa kerrotaan otsikoita seitsemän vuoden päähän

http://www.tv7.fi/vod/player/?program=5516

2013 vuosi jolloin kauheudet alkavat?

36

964

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rauhan mies

      Noin voi tosiaankin tapahtua. Venäjä haluaa varmaan turvata myös tärkeän Murmanskin sotilastukikohdan ja valloittavat pohjois Ruotsin lisäksi myös pohjois Norjan. Siinä sivussa myös Suomen lappi joutunee venäläisten hallintaan.

    • Jupihuttuja tulossa!

      No niin!

      Nyt se vääntö vuodesta 2013 jo alkoi ja pari kuukautta etuajassa!

      Ja yllätys yllätys! (?),Ruotsia koskevalla ikivanhalla profetialla ja siinä sivussa myös
      myös Suomen Lappia koskevalla profetialla!!!

      Eli ainakin ensi vuoden toukokuuhun asti on taas hupia tiedossa näistä homeisista
      Venäjä-fanittajien profetioista,povauksista ja uskomuksista!!!!

    • Hahhahhaaa!

      >>>Venäjä hyökkää ilmasta käsin ja valloittaa Kiirunan ja ympäröivät malmikentät.
      Venäjä tarvitsee niitä sotateolllisuuttaan varten

      • Jos ja jos

        Noinhan asia just on.
        Ei venäjällä oo MITÄÄN syytä hyökätä sen paremmin tänne kuin Ruotsiinkaan.
        Valloituksen uhka oli ihan todellinen aina 80 - luvulle asti, kun Suomi oli käytännössä ainoa varsovanliittoon kuulumaton maa Neuvostoliiton länsirajoilla. Lisäksi Neuvostoliiton politiikkaan kuului tärkeänä osana vaikutusvaltansa laajentaminen.
        Nykytilanne on ja pysyy ihan toisenlaisena.
        Ne jotka väittävät että Venäjä tarttee Suomea Pietarin turvaamiseen voisivat katsoa karttaan.
        Jo yksinomaan Virosta on paljon parempi reitti siihen suuntaan.
        Lisäksi nykysodankäynti on tuhoamissotaa ei valloitussotaa.
        On se todella kumma ettei realismin järki yhtään pakota noihin valloitusprofetioihin uskovilla.


      • Pallot hukassa!
        Jos ja jos kirjoitti:

        Noinhan asia just on.
        Ei venäjällä oo MITÄÄN syytä hyökätä sen paremmin tänne kuin Ruotsiinkaan.
        Valloituksen uhka oli ihan todellinen aina 80 - luvulle asti, kun Suomi oli käytännössä ainoa varsovanliittoon kuulumaton maa Neuvostoliiton länsirajoilla. Lisäksi Neuvostoliiton politiikkaan kuului tärkeänä osana vaikutusvaltansa laajentaminen.
        Nykytilanne on ja pysyy ihan toisenlaisena.
        Ne jotka väittävät että Venäjä tarttee Suomea Pietarin turvaamiseen voisivat katsoa karttaan.
        Jo yksinomaan Virosta on paljon parempi reitti siihen suuntaan.
        Lisäksi nykysodankäynti on tuhoamissotaa ei valloitussotaa.
        On se todella kumma ettei realismin järki yhtään pakota noihin valloitusprofetioihin uskovilla.

        Eipä noilla rauhaa rakastavilla ja rauhaa lietsovilla sotaprofeetoilla ole sitä käytännöllistä ja realistista ajattelutapaa lainkaan.

        Se taasen johtuu siitä,että heillä on runsaasti tyhjää tilaa vuokrattavana korvien välissä,ja nämä tyhjät tilat sitten täytetään kaikenlaisilla sotaprofetioilla.

        Ja koska keväällä he eivät saaneet aikaan massiivista sotaa Irania vastaan eikä
        lokakuussakaan Israel,se heidän silmäteränsä,hyökännyt Iraniin eikä se III-maailmasotakaan alkanut,niin onhan se ollut heille melkoinen pettymys.

        Niinpä nyt sitten on kaivettu esille ne korvaavat,lähes jokavuotiset "Venäjä hyökkää ja rankaisee"-länkytykset.

        Heh..,taitaa muuten taivaallisella sodanjohodolla ja Herralla olla pallo pahasti hukassa kun eivät vieläkään ole saaneet venäläisiä lähtemään niille rankaisuretkilleen.

        Pitäisiköhän niiden 1939 ja 1940 lukua elävien sotaprofeettojen jo viimeinkin tulla
        pois niistä sotien aikaisista juoksuhaudoistaan?


    • pihon sivulta

      Päiviö Pennasen uni 15.2.2010

      Rauhaa. Näin tässä äskettäin unen, joka voi olla profeetallinen. Raamatussa sanotaan: "Se profeetta, jolla on uni, kertokoon unensa; mutta se, jolla on minun sanani, puhukoon minun sanani uskollisesti."

      Jer.23:28.

      Siksi ajattelin lähettää sen. Minä en ole koskaan saanut mitään ilmestyksiä tai uninäkyjä, joskin monilla ihmisillä on ollut minusta harhaanjohtava käsitys, että olisin jonkinlainen profeetta, koska tutkin niitä suurella mielenkiinnolla. Ja sitten olen yrittänyt herättää keskustelua aiheesta. Se uni menee näin:

      Näin 15.02.2010 aamuyöstä merkillisen unen. Olin synnyinmaatilallamme Juuan Vuokossa. Se ei ole enää vanhempaini omistuksessa. Mutta pihapiirissä on kolme rakennusta. Vanha sauna, navetta ja asuintalo. Ja tämä asuinrakennus on isäni rakentama. Uni alkoi siitä, että minä olin tämän vanhan saunan ulko-ovella.

      Antikristuksen aika oli alkanut. Kaksi kloonin näköistä mieshenkilöä kulki vierekkäin kaapaten ja kiduttaen uskovia mitä hirmuisimmalla tavalla. Minunkin ohitseni ne kulkivat ja katsoivat minuun, mutta eivät koskeneet. Menivät ohitseni vasemmalle. Ruhjoivat muun muassa uskovaisten naisten naamoja pahaan kuntoon. Kun olivat menneet, niin minä lähdin kävelemään keskipihalle.

      Siellä oli joku mies, joka sanoi etteikö hän ollut tätä jo sanonut?

      Navetassa oleva pajarakennus, jossa isä muinoin korjasi naapureiden koneita oli auki ja valot olivat päällä, mutta ketään ei ollut siellä. Minä menin navetan ylisille piiloutumaan välikattoon siellä kun oli monenlaisia piilopaikkoja ja lapsena siellä leikimme piilosta. Ja siellä piilopaikassa oli pari nuorta, joita nauratti hirveästi kun löysin sinne piilopaikkaan.

      Vähän ajan kuluttua kun vaara oli ohi, niin kaivauduimme pois sieltä. Siellä oli monia nuoria. Aloimme keskustella. Ja kysyin eräältä nuorelta mieheltä, mikä vuosi nyt on?

      Hän vastasi että nyt on vuosi 2013.

      Siihen vastasin, että miten se on mahdollista, kun minä en muista mitään vuoden 2010 ja 2013 tapahtumien välistä.

      Mitä on tapahtunut?

      Siihen heräsin. Minulla oli tavaton tuska rinnassani, niin kuin itku. Rukoilin jonkin aikaa, kunnes se hellitti.

      Tällainen se uni oli. Saakoon jokainen miettiä, mitä se tarkoittaa.

      Siunausta.

      Terveisin Päiviö Pennanen

    • pihon sivulta

      Rene Wallin uni 26.6.2012

      Näin 26.6.2012 erikoisen unen. Unessa olin koneeni ääressä tässä kirjoituspöytäni ääressä katsomassa netistä teidän (Jouko Piho) sivujanne. Teidän sivuillanne oli ensimmäisenä kuvan kartta. Huudahdin kaverille vieressä että: "Katso! Suomeen on hyökätty viime yönä!"

      Kartalla näkyi joukkojen eteneminen ja valloittamat alueet kuin reaaliajassa ruskealla värillä täytettyinä. Olit laittanut kartan sivuillesi kaikkien nähtäväksi. Tietokoneeni kello oli tällöin 15:37 ja alla oli teksti: "Hyökkäys alkanut kello 3. Venäläiset edenneet yhdeksässä tunnissa kaksi kolmasosaa Pohjois-Suomen halki." Joukkojen päät olivat terävät ja suunta oli selkeästi kohti Ruotsin rajaa ja Lapin katkaisua.

      Aamulla kun heräsin etsin netistä näkemääni sivua ja aloitin katsomalla, josko olisin nähnyt sen sinun sivuillasi. Uni oli siis niin todenmukainen. Sitten googlasin karttoja ja yllätyksekseni ja kauhukseni löysin juuri saman kartan kuin mitä unessa näytettiin. Olen lisännyt karttaan niin tarkasti kuin rukouksessa Herra on antanut minun nähdä joukkojen paikat. Kartassa oli myös näkyviä ruskeita laikkuja. Niiden tarkkaa määrää en muista, mutta niitä oli hieman enemmän kuvastaen pieniä kommandoyksikköjä. Nyt karttaan merkityt ja näkyvät ovat isompia laskuvarjosotilaiden pudotusjoukkoja.

      P.S. On kovin huolestuttavaa, että viime aikoina on tullut kovin runsas määrä itänaapuriin liittyviä unia. Keuruulla helluntaikonferenssissa voimakkaan parannuksen tehneet uskovat sanoivat viime viikonloppuna, että Venäjä tulee syksyllä.

      Itse olen miettinyt että kun karhu kerran on kaatanut kolmesti rajatolpan III 23/6 niin sehän tarkoittaisi 2013 juhannusta.

      Silloin ei ainakaan Suomen puolustustahto ole korkeimmillaan. Nopea miehitys keskikesällä antaisi mahdollisuuden uudelleen korjata rikki pommitettu sähkönsiirtoverkko ennen talvea. Näin venäläiset saisivat yhteiskunnan käyntiin ajoissa ilman tarpeetonta haittaa ja kärsimystä valloittamillaan alueilla.

      Tähän päälle enää poliitikkojen oikeudenkäynnit rikoksista kansaa vastaan ja moni suomalainen ei pitäisi hallitusvallan siirtoa Moskovaan Brysselin rosvojen sijaan kovin huonona vaihtoehtona.

      Varsinkin jos laskisivat Suomen kaasun ja polttoaineiden hinnat oman maansa hintatasolle mikä onkin loogista, että tapahtuisi miehitetyillä alueilla kun valtiovalta kerran on vaihtunut. Näin liittyminen Euroopan Unionista Venäjän ja Aasian maiden unioniin ei olisi niin kovin kivuliasta.

      • ???

        ekaksi lainaus yakovin ketjusta ja yakovin unesta!

        "Tahdon lukijoita kiinnittämään huomionsa seuraavaan mahdollisuuteen: Kenties näkemäni uni viittasikin juutalaisen kalenterin mukaiseen viikkoon nro 14(?)

        Se olisi johdonmukaista siksi, että uskon tuon vainon kohtaavan erityisesti heitä ja heillä on oma ajanlaskunsa, jossa vuoden kuukaudet pitää Tanakh'in mukaan YeHoWaH Elohimin määräyksestä aloittaa Nisan-kuusta, jonka eka päivä tänä vuonna osui gregoriaanisen kalenterin päivälle 24.3.

        Kun laskemme siitä eteenpäin 13 x 7 pv, niin saamme päiviksi 91 pv, jolloin saavumme juutalaiseen viikon 13 loppuun eli viikon 14 alkuun. Se on gregoriaanisen kalenterin mukaan 23.6.2012, jos uni tarkoittaa tätä vuotta(?)

        Siis jos uni tarkoittaa tätä vuotta niin vaino alkaisi 23.-30.6.2012 välisenä aikana. "

        vaiko vuotta 2013?

        -----------------------------------------

        pelastussanomasta

        mielenkiintoista, eikö?

        15.6.2011

        Karhun raatelema rajapyykki III/236 ja kolmas kerta

        Tein jutun tuossa loppuvuodesta 2010 karhun raatelemasta Suomen rajapyykistä.

        Suomen itäisen rajan rajapyykki III/236 karhun kynsissä jo kolme kertaa

        1990-luvun puolivälissä karhu taittoi Suomen rajamerkin nurin lähellä Niemijärveä Ilajalla, Ylä-Mononen kertoo. Lähellä oli tuolloin RKTL:n haaska, jossa oli nähty karhu käpälässään näädän raudat. Syynä menettelyyn saattoi näin ollen olla ”kiukku”. Samoihin aikoihin 1990-luvun puolivälissä karhu oli purrut sälöjä irti rajamerkistä III/236. Vuonna 2008 karhu kaatoi suomalaisen merkin, jossa oli sama numero. Tänäkin syksynä karhu tuhosi jostain syystä merkin III/236.

        Karhu siis raateli rajapyykin jo viime syksynä. Sain lukijalta vihjeen ko. tapauksesta ja olin laittanut jo silloin tammikuussa lukijoille pyynnön mailata jos jollekulle tulee mieleen mitä tuo III/236 voisi tarkoittaa. Eilen sain vaikuttavan sähköpostin:

        Hei!

        Luin jutun karhun raatelemasta rajapylväästä. Minusta numerot 236 tarkoittavat päivämäärää eli 23.6. ja vuotta 11 (2011), kun lasketaan 2 3 6=11.

        Yläpuolella oleva III voisi viitata kolmanteen rajan käyntiin.

        Niin paljon säikähdin tuota lukua ja yhteensattumaa kolmannen kerran saman pylvään raatelemisesta, että toivon sydämestäni, että tuolla luvulla ei olisi antamaani merkitystä.

        --------------------------------

        Nimimerkki " Mie Karjalasta"

        23.12.2010

        Suomen itäisen rajan rajapyykki III/236 karhun kynsissä jo kolme kertaa

        Karhu repi rajamerkin palasiksi Ilomantsissa Maakunta (14.09.2010)

        Karhu repi lasikuidusta tehdyn Suomen rajapaalun kappaleiksi Ilomantsissa. Venäjän rajamerkki selvisi vähemmällä: se oli vain kiskaistu maasta ja nakattu sivuun.

        – Suomen rajapaalu oli ankkuroitu niin lujasti maahan, että karhu joutui särkemään sen, karhun tekoset valokuvannut Topi Ylä-Mononen jatkaa.

        Kerta ei ole ensimmäinen, kun karhu purkaa ”turhautumistaan” tai ”kiukkuaan” rajapaaluihin.

        – 1990-luvun puolivälissä karhu taittoi Suomen rajamerkin nurin lähellä Niemijärveä Ilajalla, Ylä-Mononen kertoo. Lähellä oli tuolloin RKTL:n haaska, jossa oli nähty karhu käpälässään näädän raudat. Syynä menettelyyn saattoi näin ollen olla ”kiukku”.

        Samoihin aikoihin 1990-luvun puolivälissä
        karhu oli purrut sälöjä irti rajamerkistä III/236. Vuonna 2008 karhu kaatoi suomalaisen merkin, jossa oli sama numero. Tänäkin syksynä karhu tuhosi jostain syystä merkin III/236.

        Yllä olevan jutun artikkelin lähetti eräs lukijani 18.12. ja jutussa on sen verran paljon kuvannollista symboliikkaa sekä nimenomaan yliluonnollisuuden merkit. että on kerta kaikkiaan häpeällistä että tällainen juttu on päässyt ohi. Onneksi sain julkaista tämän lopulta.

        Nämä ovat Pyhän Hengen puhetta ja varoittelua. Kauan sitten 1920 luvullahan Arkkipiispa Johanssonhan sai enkeli-ilmestyksen, jossa hänelle esiteltiin suurta miekkaa, jonka Suomi joutuisi kaksi kertaa maistamaan, mutta kolmannella kerralla se iskeytyy kahvaa myöden suomineidon rintaan.

        Tässä idän rajapyykkikarhun repimissä rajapyykeissä on tismalleen sama kaiku. On tullut aika repiä Suomi alas juuriaan myöden, koska sen synnit haisevat mädäntyneelle sialle Jumalan edessä ja asialle täytyy tehdä jotain, jotta suomalaisilla olisi vielä mahdollisuus pelastua.

        Jos joku keksii tälle merkinnälle III/236 jonkin selityksen, niin mailaa ihmeessä. 23.6. kolmas?


    • pilli-piipari1

      Nyt kun alettiin puhumaan vuodesta 2013, niin tuli mieleeni myös uni, jonka näin keväällä äitien päivän alla. Unessa en nähnyt ketään, mutta kuulin sanat selvästi ja ne oli seuraavat:israelilaisille on sanottu, että ylösotto on 444 päivän päästä.

      • seurailija

        Minä näin samantapasen unen pari vuotta sitten, en minäkään nähnyt ketään mutta kuulin äänet selvästi.. Kiire oli kova laitettiin kylmiä ja lämpmpimiä ihmisiä järjestykseen, Uni pättyi siihen joku sanoi että voitas ottaa jo yksi ihminen ylös.. Aloin seuraamaan jos joku tunnettu evankelista sattuisi kuolemaan..En tiedä oliko sattumaa mutta David Wilkerson kuoli vähän sen jälkeen.


    • pihon sivulta???

      13.10.2011

      Helsingin kotikokouksessa tullut profetia

      Maaliskuussa kaatuu Yhdysvaltain talous ja toukokuun lopussa on
      Venäjän miehitys.

      Armeija jatkaa eteenpäin Ruotsista Norjaan. Nämä ovat ne kolme
      kylkiluuta karhun suusta roikkuen. Maiden muodotkin muistuttavat tästä.
      Sanaani on tulkittu väärin kun katsotaan Viron, Latvian ja Liettuan olevan nämä syödyt.


      Nimimerkin "Malenki" uni toukokuussa 2010

      Näin toukokuun alkupuolella unen eräänä yönä. Katselin kerrostalon ikkunasta suoraan eteenpäin loittonevalle kadulle ja näin taivaalla kohti lentävän hävittäjän, joka oli pitkän mallinen, miltei valkoinen ja siinä oli punaista. Ilmanottoaukot olivat rungon alapuolella. Tunnelma ei ollut painostava.

      Kuulin tai koin seuraavan lauseen: "Venäjä ----viimeistään marraskuun alkupuolella." Viivattu kohta jäi itselle epäselväksi, mutta selvänä pidin, että kyse oli Suomeen tulemisesta ja järkeilin unessa tämän tarkoittavan ennen 15.11.

      Erään suomalaisen miehen näky 6.10.2007

      Olin 6.10.2007 kotonani pikku vauva sylissäni, kun jouduin suuren liikutuksen valtaan ja minua alkoi itkettää.

      Silloin näin edessäni n. kolmen metrin päässä näyn. Syksyisessä koivumetsämaisemassa oli suomalainen sarkapukuinen sotilas poteroon kaivautuneena ase kädessä ja kulmikas lakki päässä. Silloin Herra sanoi:"Minä sallin uuden sodan tälle maalle, minä puhdistan tämän kansan."

      Nimimerkin ”Valvokaamme” saama ilmoitus

      Sain 24.01.09 ajatuksen omaisen ilmoituksen/kuvan, jossa sumuisen loppukesän tai alkusyksyn suon usvan seasta nousee iso karhu takajaloilleen.

      Nimimerkki ss:n näky 17.3.2008

      Olin nukahtamaisillani hyvän Herran kanssa vietetyn ajan jälkeen kun yhtäkkiä näin silmissäni Venäjän ja Pohjois-Suomen rajaa. Venäjän puolella oli hyökkäysvaunut rajaa pitkin ylhäältä alas asti. Hyökkäysvaunut oli peitetty etelään asti vaaleanruskeilla pressuilla, mutta kuvassani ikään kuin "käsi" veti pressuja pois joidenkin hyökkäysvaunujen yltä.

      "Unessani" ikään kuin ajattelin, voi ei, joko on aika, mutta "käsi" veti pois pressuja vain tuon pohjoisimman matkan verran eli ehkä noin neljänneksen verran - sitten se pysähtyi.

      Itse ajattelen, että Jumalan kello käy ja vaikka ei vielä ole aika Venäjän hyökätä, rukouksemme ovat todella tarpeen että Suomen armonpäivä saa jatkua yhä.

      Se että pressut olivat vaaleanruskeat, puhuisi minulle keväästä,kesästä tai syksystä eiköhän nuo olisi talvella valkoiset?

      Sekin siis kävi mielessä, josko siis tulevana kesänä uhka jotenkin konkretisoituu aikaisempaa selvempänä.

      Erkki Kauppisen näky 3.3.1995

      Taivaan peitti hopeakylkiset lentokoneet. Hetkessä taivas oli sakeana laskuvarjohyppääjiä. Ääni sanoi takaoikealta rauhallisesti: "Ne ovat aseistettuja sotilaita, koska tulevat nopeasti alas."

      Sotilaita oli kaikkialla: mm. talojen katoilla, viljapelloissa. (Vuodenaika oli sellainen, että vilja oli jo pitkää, sotilaita kainaloihin asti, mutta oli vielä puimatta).

      Eteeni tuli vihreäpukuinen upseeri ja sanoi: "Olemme miehittäneet maanne, koska olette ryöstäneet meiltä kaiken kullan.

    • pihon sivulta

      Jukka T. Niemisen näky marraskuussa 1983

      Venäjä tulee vaatimaan aluksi koko maatamme, mutta sitä ei Jumala salli. Valtioiden välisissä neuvotteluissa maamme pakotetaan luovuttamaan suuri osa Lappia. Sopimus on luonteeltaan vuokrasopimus, mutta maamme
      ei saa takaisin aluetta enää koskaan.

      Herra on jo vetänyt viillon siihen kohtaan, johon uudet rajapyykit asetetaan.
      Viilto alkaa Kuhmon korkeudelta, juuri sen itäpuolelta, ja leikkaa irti Venäjän vaatiman osan Lappia.

      Miksi Venäjä haluaa tämän palan? Edessä olevat asiat etenevät nopeudella, jota ihmisinä emme tänään ymmärrä emmekä pysty ennakoimaan riittävästi.

      Herra antaa kuitenkin omilleen viisauden nähdä asioita selkeästi etukäteen.

      Tällä toimenpiteellä Venäjä turvaa Muurmanskin alueen riittävästi eteentyönnetyllä ilmapuolustuksella.

      Venäjä on vielä mahtava ydinasevaltio. Muurmanskin alue on yksi sen tärkeimmistä ydinasetukikohdista.

      Samanaikaisesti näiden tapahtumien kanssa Venäjä ottaa haltuunsa Baltian maat. Viro, Latvia ja Liettua alistetaan Venäjän vallan alle.

      Näin tuo suuri jättiläinen on turvannut rajansa.

      Miksi Jumala on tehnyt näin ankaran päätöksen? Me olemme hyljänneet Jumalan. Me elämme tavalla, joka on täysin vastoin hänen tahtoaan.

      Huoruus, haureus, väärinteko ja rakkaudettomuus ovat saaneet vallan
      sydämissämme.

      Valtiovalta tekee Jumalan mielen vastaisia päätöksiä. Herralta ei kysytä neuvoa. Kansa jopa pilkkaa Herraa tietoisesti.

      Herra ei aio antaa omaa kansaamme perkeleelle, vaan Hän haluaa pelastaa meidät. Meidän oma kansamme ei ymmärrä rakkaudellista puhetta tai varoituksia. Kansan täytyy nähdä Herran todellinen kuritus ennen kuin se nöyrtyy.

      Näiden tapahtumien aikana presidentti, maan eduskunta ja hallitus alkavat kuunnella niitä ohjeita, joita Herra heille välittää palvelijoittensa kautta. Ilman Herran apua ei tämä maa selviäisi niistä vaikeuksista, jotka ovat edessä.

    • Helle Permanni.

      Viimeistään marraskuussa 2013 profeetat joutuvat vihdoin ja viimein ja taas kerran toteamaan jotenkin tähän tyyliin;

      Voi änkerönkänkerön könkkö,se Venäjä ei taaskaan hyökännyt jne..

      Samaan hengenvetoon todetaan kuitenkin:

      -Mutta vielä on aikaa...

      -Ihan mitä tahansa voi vielä tapahtua....

      -Minä näin sellaisen unen...

      -Ja minä sain sellaisen näyn..

      -Minua taasen Herra puhutteli...

      Ja niin päin pois.

      Ja loppujen lopuksi todetaan:

      No,ensi vuonna sitten.

      Ja ilmeisesti siitäkin eteenpäinn ja edelleenkin samoin perustein.

      Mutta täysin turhaan siitä syystä,että sitä Venäjän hyökkäystä ei koskaan tule tapahtumaan.

    • ???

      ???

    • prfetia

      Nimimerkin "eräs ystävä" saama ilmestys 4.1.2013

      Eräs ystävä sai kuvan/ilmestyksen ja lähetti sen muillekin arvioitavaksi ja
      varoitukseksi. Vuosi 2013 on monien itkujen vuosi, jos toki myös siunausten
      vuosi niille jotka Kristuksessa ovat.

      Näky:

      Pedolla ratsastava EU-neito käänsi kädessään olevan nuolen kohti omaa
      sydäntään, ja se haavoittui vakavasti, ehkä kuolettavasti?

      Tämän jälkeen kuva jatkui, ja tämän haavoitetun neidon ympärille ikään kuin
      rinkiin asettui susilauma, päät alaspäin uhkaavasti saalista lähestyen.
      Sitten ikään kuin sanat "Antikristus ilmestyy näyttämölle".

      Ja jälleen näky jatkui, oli pimeä iso sali, vapaamuurarien kokoontuminen?
      Sali, jonka keskellä oli alttari, sen kanteen oli kaiverrettu vuosiluku 2013.

      Siihen näky päättyi. Ajattelen, että jotain ratkaisevaa on suunnitteilla ja
      siihen sisältyy EU:n kohdalla "kuolettava haava". Tuo Antikristuksen
      "ilmestyminen" voi olla näkyvää, tai sitä, että se, mistä "kaaoksesta" hän
      sitten ajallaan ilmestyy, alkaa.

      Tutkitaan näkyä rukoillen, ja odotetaan Herralta täyttä selitystä, tai asioiden
      esiin tuloa.

    • Armosta

      Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja. Ef. 2: 8

    • KTS (Ei kirj.)

      o_o

      • Tuom.

        Seuraatko KTS näitä huuhaa-profetoita? 0 )-( 0 Mikä näissä kiinnostaa?" Venäjä miehittää..." on ollut vitsinä tällä voorumilla pitkään.
        Mutta ei itsellä mitään sitä vastaan ole. Nähkööt kukin uniaan ja tuokoot esille. Minusta karhu ärhentelee tuonne Lähi-Itään.


      • tuhat ja yksi
        Tuom. kirjoitti:

        Seuraatko KTS näitä huuhaa-profetoita? 0 )-( 0 Mikä näissä kiinnostaa?" Venäjä miehittää..." on ollut vitsinä tällä voorumilla pitkään.
        Mutta ei itsellä mitään sitä vastaan ole. Nähkööt kukin uniaan ja tuokoot esille. Minusta karhu ärhentelee tuonne Lähi-Itään.

        Yhtälailla se karhu , Venäjän karhu on ollut jo vitsinä täällä kauan.


      • Tuom.
        tuhat ja yksi kirjoitti:

        Yhtälailla se karhu , Venäjän karhu on ollut jo vitsinä täällä kauan.

        Vitsi ja vitsi. Venäjä on ihan konkreettisesti läsnä Lähi-Idässä. Ei varmaan vitsi.
        Mun näkymaailmassa karhu näyttäytyy ihan ajanmukaisesti. Mutta ei ennustele sen kummemmin. Näyttäytyy vain ajan myötä. Ei siis sellaista palstan vaatimaa ennaltanäkemisarvoa. Sehän saattaa viitata jopa noituuteen?
        Mutta jotkut näkevät tulevia.


      • KTS (Ei kirj.)
        Tuom. kirjoitti:

        Vitsi ja vitsi. Venäjä on ihan konkreettisesti läsnä Lähi-Idässä. Ei varmaan vitsi.
        Mun näkymaailmassa karhu näyttäytyy ihan ajanmukaisesti. Mutta ei ennustele sen kummemmin. Näyttäytyy vain ajan myötä. Ei siis sellaista palstan vaatimaa ennaltanäkemisarvoa. Sehän saattaa viitata jopa noituuteen?
        Mutta jotkut näkevät tulevia.

        Kyllä siellä Lähi-idässä on muitakin läsnä ja vielä varsin konkreettisemmin. Turha rakennella mitään karhuhenkiä...


      • Tuom.
        KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Kyllä siellä Lähi-idässä on muitakin läsnä ja vielä varsin konkreettisemmin. Turha rakennella mitään karhuhenkiä...

        Valitun kansan kimpussa on varmaan kaikki demonihenget, ja niiden organisoidut sotavoimat, valtiot. Ja tietysti maailman demonisin uskonto, islam !!


      • KTS (Ei kirj.)
        Tuom. kirjoitti:

        Valitun kansan kimpussa on varmaan kaikki demonihenget, ja niiden organisoidut sotavoimat, valtiot. Ja tietysti maailman demonisin uskonto, islam !!

        Pikemminkin USA ja mammona siellä sotivat paikallista väestöä vastaan Israel likaisen työn tekijänä ja sun lössis fanittajina.


    • ???

      ???

      • !!!

        !!!!! ! !! !!


      • KTS (Ei kirj.)
        !!! kirjoitti:

        !!!!! ! !! !!

        Ö ö hö ö!?


    • kohta alkaa

      Hirvittää olemme nyt jatkoajalla.

      • Jatkoille vaan!

        Tämän jatkoajan jälkeen alkaa seuraava jatkoaika ja sitä seuraa seuraava jatkoaika hamaan maailman tappiin asti.


    • KTS (Ei kirj.)

      Hyökkäsikö se Venäjä Ruotsiin viime toukokuussa?

      Kait sitten koska kerran:

      "Jumala näytti minulle, että tuomio tulee toukokuussa 2012 (jos kristityt rukoilevat, niin toukokuussa 2013):

      Venäjä hyökkää ilmasta käsin ja valloittaa Kiirunan ja ympäröivät malmikentät. Venäjä tarvitsee niitä sotateollisuuttaan varten."

      Mitä sanoo lössi?

    • 3+2+3+6 14

      ...KUKA NÄITÄ HULLUJA SIITTÄÄ....

    • OFFI1000

      SIITOKSESTA EI OLE KIINNI!

      Vaan päänsisään laitettu harhaoppi alkaa jalostaa uudenlaista ja samakin kertomus sieltä pursuaa ja hulluus muutetaan uskossa Jumalan puheeksi ja siinä sitä sitten ollaan, kertomuksineen ikuisessa suossa.

      • Offitonni.

        Nämä pään sisään laitetut harhaopit ovat tänäkin vuonna otettu esille ja päivitetty uudestaan.


    • Miten koettelen

      "Jumala näytti minulle, että tuomio tulee toukokuussa 2012 (jos kristityt rukoilevat, niin toukokuussa 2013): Venäjä hyökkää ilmasta käsin ja valloittaa Kiirunan ja ympäröivät malmikentät. Venäjä tarvitsee niitä sotateollisuuttaan varten. Kyseessä on nopea operaatio. EU ja NATO protestoivat, mutta eivät uskalla tehdä mitään sen enempää."

      Näyttää ilmiselvältä, että kyseessä oli väärä profetia ja Markku Koparen oli väärä profeetta. Väärän profeetan viestejä tänne välittänyt nimimerkki "profetioita" sietäisi hävetä. Vieläköhän levittelee vääriä profetioita tänäänkin? Vaikea koetella, koska on nimimerkin takana piilossa.

    • BUaaHHaahhhAAaaaaa!

      Lisää näitä. Nauramme seurakunnan kahvitilaisuudessa näille. Hyymoria!

    • ._.

      ._.

    • ._.

      ._.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe