Nainen ja suihinotto

Kielimies69.

Moni nainen ottaa suihin, mutta kuinka moni siitä aidosti nauttii? Moni kertoo rakastavansa suihinottoa, mutta sitten kuivaillessaan sitä heidän kiihottumisensa muodostuu lähinnä siitä, että he näkevät miehen kiihottuvan. Eli päästään siihen, että nainen kiihottuu suihinotosta, koska näkee miehen kiihottuvan hänen toimistaan. Tietenkin tuo onkin kiihottavaa, mutta itse miehenä kiihotun myös siitä miltä häpyhuulet ja klitoris tuntuvat suussani ja kuinka nainen vääntelehtii lauetessaan. Harvoin kuulee naisten sanovan nauttivansa siitä miltä penis tuntuu ja maistuu tai saadessaan siemensyöksyn suuhunsa.

Itse olen harrastanut suuseksiä muutamien naisten kanssa, joidenkin kanssa vain kertaalleen ja joidenkin kanssa useita kertoja. Joskus naiset tuntuvat innostuvan suuseksistä, mutta yleensä se on lähinnä väkinäistä esileikkiä ennen yhdyntää. Toki itsekin joskus otan naiselta suihin mieluummin kuin toisella kerralla, mutta yleensä nautin myös suuseksin antamisesta.

Onko palstan naisilla jotain kommentoitavaa tähän aiheeseen?

31

4680

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naiennene

      Nooh mä en voi sanoa varsinaisesti kiihottuvani suuseksin antamisesta, mutta mulla kuitenkin on jokin "luontainen tarve" tehdä sitä ja tykkään tehdä sitä. Eli siis haluttaa tehdä niin ja se on luontevaa, mutta en mitenkään kiihotu siitä. Eli ei väkinäistä ollenkaan, muttei myöskään kiihottavaa siinä mielessä, että ihan konkreettisesti kiihottuihin suihin ottaessani.

      Kyllähän jotkut jopa mainostavat, että ovat aivan "hulluna spermaan" ynnä muuta, mutta mä en kyllä ole. Nielen, koska se on kätevintä, mutta jos spermaa oikein alkaa miettiä niin enemmän se ällöttää kuin kiihottaa itsessään. Jos ei siihen kiinnitä erityistä huomiota niin se on vain sellainen neutraali sivutuote.

    • jaa jaa

      Suihinotto? Vain siksi, että mies pitää siitä. Totta kai tahdon tehdä rakkaalleni hyvää.

      Muutoin se toimituksena on yhtä kiihottavaa kuin kaurapuuro. Ei epämiellyttävää, mutta ei kiihottavaakaan.

      Sperma on sen sijaan yöks. Syljen sen pois heti.

      Mut eikö tää kuuluisi kuitenkin tuonne seksipalstalle?

    • minäpidän

      Minä kiihotun, Kiihoitun siitä miten penis kasvaa suussani. Pidän mieheni peniksen mausta ja etenkin touhutipat ovat rehellisesti minusta ihan hyvän makuisia ja pidän myös ns. suutuntumasta miltä kova penis tuntuu pehmeää kieltä vasten ja huulillani. Minusta on kiva nuoleskella penistä ja tunnustella terskan ihon pehmeyttä, varren sileää pintaa ja sitä jännettä joka yhdistää terskan varteen.

      Kyllä minulle riittää esileikiksi ihan se, että otan mieheltäni suihin. Kiihoitun ja kastun siitä.

      Ja jos vien homman suulla loppuun saakka, onhan se kiihoittavan tuntuista kun kova penis kovettuu vielä lisää ja viimeisillä sekunneilla tuntuu siltä, että eihän se edes mahdu suuhun.

      Sperman mausta en kyllä välitä, mutta kun paineella tulee, niin nieluunhan se lentää ja loput niellään pois ,niin eipä tuo maku haittaa lainkaan.

    • Oli hyvä kysymys

      Enpä voi sanoa että kiihottaa. Imen kyllä jos mies niin toivoo ja välillä myös oma-aloitteisesti. En kyllä osaa sanoa että miksi ei kiihota. Yleensäkin kiihotun enemmän siitä, kun mies tekee jotain tai tehdään yhdessä (suudellaan, kosketellaan, ollaan yhdynnässä). Toki pidän siitä, että voin tehdä toiselle hyvää ja toinen tykkää siitä. Ja jos mies tykkää tehdä sitä minulle, niin mulle tulee tunne että haluan "palkita" tekemällä samaa miehelle ja että on "oikein" tehdä sama hänelle. Se myös pitää seksielämän tasapuolisena ja toimivana. Suihinottaminen mieheltä on jotenkin "neutraalia" .

      Jos itse on siinä tilanteessa jo valmiiksi kiihottunut, niin suihinottaminen tuntuu itsestäkin paremmalta ja silloin tulee myös tehtyä se paremmin. Jos ei ole kiihottunut, niin ei tunnu imeminenkään oikein miltään eikä siihen tule oikein panostettua. En tiedä kuinka toimii muilla naisilla, mutta jos mies nuolee ensin ja meno alkaa olla muutenkin erittäin kuumaa, niin sitä paremman suihinoton mieskin saa. Eli kannattaa lämmitellä nainen ensin.

      Luulen, että sekin vaikuttaa, kuinka hyvin toista tuntee. Mitä pidempi ja toimivampi suhde, niin sitä mieluummin imee. Vierasta ihmistä en ime, tuntuu epäluonnollisesta eikä ole mukavaa.

      Miltäs sen peniksen pitäisi suussa tuntua? Kiihotun enemmän siitä, miltä penis tuntuu kädessä ja siitä, että se kovettuu kädessä. Kädessä penis tuntuu ihan hyvältä, varsinkin jos on sellainen omaan kätöseen sopivaa mallia. Siinä voi myös suudella samalla, mikä voimistaa aistimuksia. Suu on makuaistimuksia varten.

    • :-(

      Minun on vaikea kuvitella, että joku voisi kiihottua suihinotosta. Minun kohdallani se pikemminkin latistaa tunnelman, jos itse olen ehtinyt jo kiihottua jostain muusta syystä. Annan sitä joskus miehen pyynnöstä, ja silloinkin mieluiten kortsun kanssa, koska sperma on oksettavan makuista. Oksennusrefleksiä on muutenkin varottava. Se onnistuu, kun kädellä ohjaa niin, ettei penis työnny liian syvälle nieluun.

      Pakkopullaa se minulle on, mutta rakastan miestäni, ja siksi siihen toisinaan suostun.

      • Oli hyvä kysymys

        Eihän sitä härpäkettä tarvi kokonaan suuhun mahduttaa. Mutta komppaan kyllä tätä, että sperma on pahaa, alkaa oksettaa. En välttämättä halua sitä päälleni muutenkaan.

        Taas tullaan siihen parisuhdekuvioon, eli jos kumppani on tuttu ja tietää, etten halua spermaa suuhun, niin koko imutteluun suhtautuu paljon avoimemmin. Paljon kivempi imeä, kun tietää ettei mälli lennä suuhun hetkenä minä hyvänsä.


    • kielimies

      Kyllä mun tyttöystävä ottaa mielellään mun paksun munani suuhunsa.

      • ...

        OOkko varma?
        Taitaa vain itteäs kiihottaa paksun munan kuvittelu tyttöystävän suussa.
        Leuathan siinä väsyy (lopettais jo...), kun jonkun paksua munaa joutuu suussaan pitelemään.


    • kyrpää pilluun

      Se on vähän niin kuin ruokaa, mutta sitä ei voi purra pienempiin paloihin. Periaatteessa mukavaa touhua, kuten syöminen, tikkarin nuoleminen, salmiakin imeskely, tai minkä tahansa pitkulaisen, kuten makkaran muotoisen syöminen, mutta se onkin vain penis. Kiihottaa kyllä, kun vaan sais useammin.

    • ei minua varten

      Ei, ei ja ei. Minulta ei tuo onnistu ollenkaan. Inhottaa pelkkä ajatuskin. Kokeillut joskus olen mutta se riitti. Jos suhteeni siihen kaatuisi niin sitten kaatuisi.

    • lifemocker

      eihän se pillunkaan nuoleminen nyt mitään superkiihottavaa toimintaa ole, mutta kyllä mä tykkään siitä kun saa toisen nauttimaan ja se toisen nautinto sitten voi kiihottaa itseäkin

    • Surkea provo 2/10

      ''Moni nainen ottaa suihin...''

      Lopetin lukemisen tohon.

      • No olisit lukenut pitemmälle, oli hyvä kysymys nimittäin.


    • zfgxdgxdghdghfghfgh

      eikös se jotenkin mene niin että jos nainen ottaa suihin,hän tykkää,jos hän nielee,hän rakastaa,ja jos hän kurlaa,niin hän liioittelee.

      • 10+8

        ....ei. hyvä konsonanttiletka....

        Nainen ottaa suihin juuri sen vuoksi, että toinen näyttää pitävän siitä. Kiihottuu ehkä siitä, että toinen kiihottuu ja nauttii. Mutta että mitä tykkäämisellä on tekemistä suihin oton kanssa? Tai rakastamisella sen kanssa, että nieluun tulleet pahan makuiset lastit nielee? Niellen maistuu vähemmän aikaa pahalta. Noin se on.

        Tuo on se jännä miesten tulkinta, joka on tullut monta kertaa vastaan. Outoa. Ihan outoa.

        Suihin ottaminen sinänsä ei taatusti kiihota ketään. Ketä kiihottaa syödä banaania? Ja koko banaanivertaus on miesten keksimä..... Nielu ei ole järin erogeninen alue... ellei oksennusrefleksin aikaansaaminen ole jonkun mielestä eroottista...


    • 12+3

      Nautinnon pitää olla molemminpuolista, ei koko hommassa muuten ole mitään järkeä. Jos mies nauttii, minäkin nautin. Pidän itseäni melko taitavana suihinottajana (tai sitten tapaamani miehet ovat prkleet valehdelleet!), joten jos jostain syystä alkaa näyttää siltä, että miestä kyllästyttää, menee minultakin hohto koko touhusta. En tiedä, eivätkö kaikki miehet ole olleet tottuneita saamaan suuseksiä aiemmissa suhteissaan vai mistä on toisinaan pienoinen vastahakoisuus alkuun johtunut. (Ehkä ovat juuri hetki sitten vetäneet handuun?)

      En minäkään ole miesystäväni kuullut sanovan koskaan, että hän pitäisi siitä, miltä klitorikseni hänen suussaan tuntuu. Onko itselläsi tai muilla palstan miehillä tähän aiheeseen jotain kommentoitavaa?

      • ymp.leikattu

        Kyllä tuntui hyvätä,kun otin yhdeltä suuhun ja sain imeä hänen isoja häpyhuulia.joita hän ensin ujosteli,mutta,kun kerroin miten kiihottavat ne on niin hän halusi minun nuolevan häntä.ai ,kun tuntui kiihottavalta.sen jälkeen hän kostui todella hyvin ja halusi,että imemällä aloitan jakossakin.


    • Ota naisista selvä..

      Mies olen ja parasta suuseksin antamisessa on, kun näkee miten kovasti nainen siitä nauttii. Naisen tuoksut ja maut ovat kiihottavia, ja minulla kyllä alkaa nuollessa valua touhutipat niin, että lakanalla on kalun alla märkä läntti viimeistään siinä vaiheessa kun nainen on saanut. Myös posliiniksi ajettu pillu kiihottaa ulkonäkönsä ja sileän huulituntuman vuoksi. Klitoris tuntuu ihanalle kieleen. Jotenkin se vain on naisen intiimein paikka ja on ihana sitä helliä sormien työstäessä pimppaa sisältä naisen niin halutessa.

      Suuseksiä antaessaan naiseni tuntuu siitä todella tykkäävän ja leikittelee spermaisen kaluni kanssa pitkään nuollen ja hellästi imeksien kun olen lauennut. Välillä ottaa suihin ihan muuten vaan, vaikkei seksiä muuten haluaisikaan, koska se tuntuu hänestä niin hyvälle, en aina ole varma uskoako vai ei, mutta näin meillä. Mielelläni menen yhtäaikaa suihkuun, kun melkein joka kerta saan siellä suuhoitoa.

      Harmi vaan että tässä kertomani nainen on kakkonen, eikä ykkönen :( Ykkönen taas ei suuseksin päälle ymmärrä yhtään mitään. Antoisan suuseksin takia kakkosen kanssa homma onkin jatkunut näin pitkään.

      • 12+3

        Just tätä yritin tuossa edellisessä kommentissani rautalangasta vääntää - hyvähän se on täällä julistaa ja kirjottaa, miltä mikäkin tuntuu. Oletkos sanonut tuon saman naisellesi?

        Minä pidän siitä, miltä mieheni penis suussani tuntuu. Tykkään leikitellä peniksellä kielelläni, huulillani, imeä hellästi ja välillä vähän rajummin.


    • aidosti nauttii?

      ”… kuinka moni siitä aidosti nauttii?”

      Sellaisia on tällä hetkellä Suomessa tasan 258 kpl.
      Mihin tarvitset tällaista tilastotietoa?

    • Nainen nauttii

      Otan kyllä mieheltäni suihin ja tavallaan kyllä kiihotunkin siitä. Tuon kiihottumisen varmaan aiheuttaa juuri se kun näkee ja kuulee kuinka toinen nauttii. Kiihottuu siitä, että voi tehdä toiselle jotain todella hyvää. Loppuun asti en ole ottanut eli hän ei ole lauennut suuhuni. Suuseksi toimii meillä erittäin hyvänä esileikkinä.

      Myös hän antaa minulle suuseksiä, joskin ehkä harvemmin kuin minä hänelle, mutta olen myös saavana osapuolena en pelkästään antavana. Itse kyllä yleensä pidän siitä kun mieheni antaa suuseksiä ja monesti myös laukean siinä käsittelyssä, mutta ei sekään aina toimi.

      Suuseksi annettuna ja saatuna on nautinto, kuten kaikki muukin rakastelu.

    • nainen874

      Tääl kans nainen joka oikeesti kiihottuu suihinotosta. Meen ihan toiseen sfääriin, kun otan poskeen. Aivan samoin kuin suudellessa intohimoisesti miestä. Tulee sellanen hillitön himo, ei voi pitää näppejään erossa toisesta! Avopuolisoni ympärileikattu penis tuntuu niin ihanalta.... Alkaa panettaa ajatuskin siitä. Kuljetan huulia ja kieltä peniksen vartta pitkin, näykkien(huulilla) ja pussaillen sitä. Pikkuhiljaa alan imemään, samalla kun kieleni pyörii hurrikaanin lailla peniksen ympärillä.... Mmmmm.. En niele, touhtipat ei kuitenkaan haittaa. Liukasta on, penis mun syljestä ja minä peniksen nuolemisesta! :) Seksikästä.....

    • .....

      Minäkin nautin suihinotosta ja nimenomaan siitä miltä silkkinen peniksen iho tuntuu suussa ja kielessä.
      En kuitenkaan pidä sperman mausta, mutta sen laakinhan voi ampua uloskin.
      Pidän muutenkin kaikenlaisesta suulla ja kielellä leikittelystä joten ehkäpä siinä syynsä..

    • ei kiihota

      En kiihotu suuseksin antamisesta ja on vaikea uskoa, että kukaan siitä kiihottuisi. Teen sitä kyllä, koska mies nauttii, ja on vastavuoroista. Pidän mielessäni oikeastaan tarkkaa tilastoa, eli annan suuseksiä tasan yhtä monta kertaa kuin mies antaa sitä minulle. Hän on siinä todella taitava, eli en halua että hän lopettaa... Marssijärjestys on ensin hän, sitten minä, ja siinä vaiheessa kun on jo itse kiihottunut sitä saaneena osapuolena, menee se antaminen ikäänkuin helpommin. Kylmiltään olisi ikävämpää.

      • Anonyymi

        Vittu mitä feministin juttuja "laske montako kertaa" jos alat laskee varmasti kuolet vanhana piikana,on tainnu jo pillus homehtua kun ei mitää oo kuulunu heeh!


    • Anonyymi

      Itse olen joskus jutellut naisen kanssa ihan kaverina, ja hän sanoi suoraan, että miehen nautinto on se juutu! Sitä vaan mietin mitä tarkoittaa ja onko hänellä jokin ”harmaa” puoli. Hän oli todella kiva ihminen.

      Mutta eihän kenenkään tarvitse tehdä asioita vaan miellyttääkseen. Noita sperman terveysvaikutuksia on kanssa kuullut!

      Itse ainakin nuolisin myös omasta mielihyvästä.

      • Anonyymi

        No jos ei yks inainen ota niin onhanniitä naisia maailma täynnä ja myös niitä jotka imeä lutkuttaa kun mies haluaa eikä alainisä


    • Anonyymi

      H­e­i! Ku­­­ts­­um­­me sinut käym­­ään u­ude­­­ssa chatis­­­sa! Mei­­tä on yl­i mil­jo­­­ona! 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/G7f8A7

      • Anonyymi

        Minulta otti kerran vanhempi nainen ihan ekalla tapaamisella suihin,ei toki niellyt mutta ite vielä ehdotti.
        Että ainakin kun on kokenu nii nhomma toimii,harjoittelemallahan hommat hoidetaan jos tahtoo,jos ei se jokaisen oma asia.


    • Anonyymi

      Hei! Om­­­a str­­­eam. Sisää­­­nkäynti k­­aikille, jotka haluav­­­at pi­­­tää hauskaa 👉 http://arara-ik.com/H/V0x8F6

    • Anonyymi

      H­e­i! Kuts­um­me sinu­­­t kä­ymään u­­ude­ss­a cha­tis­­­sa! Meitä on yl­­i mil­­­jo­ona! 👉 http://arara-ik.com/H/N7m5S0

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6519
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3759
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      190
      3654
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      173
      2846
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2539
    6. 292
      2307
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1613
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      112
      1518
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1449
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1230
    Aihe