Runopoika Daniel

Ymmärtämätön täti

Kertokaa minulle kun itselleni ei vaan millään aukene: mitä hyvää on tuossa päiväkotiikäisessä runonlausujassa? Itse en jaksaisi kuunnella tuollaisa lurituksia ollenkaan, mutta ihmiset vaan äänestää hänet jatkoon. Ei tätä kisaa ole tarkoitus voittaa jollain ulkonäkö/-koko ominaisuuksilla=on niin söpö että.

Mutta kun kerran suuri yleisö näyttää arvostavan noita muita piireitä niin kertokaapa
kumman meinaatte äänestää voittoon, tämän runonlausujan vaiko robottipojan?
Molemmat ovat pieniä ja sööttejä mutta esitykset eivät ole mitenkään ihmeellisiä eikä viihdyttäviä.

7

306

Vastaukset

 • Robottipojalla on sentään vähän taitoja. En todellakaan tajua mitä runopoika tekee finaalissa. Söpö poika joka juttelee, niitä on joka paikka täynnä. Ei siinä taitoa tarvita. Tosin taso on niin järjettömän huono että en ylläty enää mistään.

 • Se robottipoju oli joku romanimamu ja sit se daniel oli jostain norjasta alun perin vähän harmittaa jos voitto menee vaan jollekki mamulle mikä sanoo että "muurahainen sanoi että moimoi" tai sit jollekki joka pyörii lattialla. Eelis oli hyvä mut senki piti vittu tippuu

 • Ai Eelis hyvä ? Kuuntelitko ollenkaan sen ns. laulamista ? Ois missä tahansa muussa maassa naurettu pihalle ! Täälä se on niin lutunen.....voi pe*se sentään.

 • Runonlausunta vaatii ihan oikeata taitoa ja lahjakkuutta. Sitä ei osaa läheskään moni ja on yllättävän vaikeaa, kokeilkaapa vaikka. Se on hieno taiteenmuoto, jota eivät näköjään kaikki tavalliset tallaajat ymmärrä..... :) Tunnelma,äänenpainot,uskallus, esitystapa...tätä listaa voisi jatkaa vielä vaikka kuinka pitkään.
  Ite ihmettelin lähinnä sitä, kuinka tää Elvis pärjäsi niinkin pitkälle. Sana hallussa kyllä, mutta laulu ja tanssiliikkeet aika keskinkertaisia, niihin jos mihin pystyisi lähes kuka vain.

  • Jos olisin viisi vuotias ja menisin vaikka pieraisemaan lavalle niin voitto olisi käytännössä taattu.... Ei hitto :D


 • Voitto kotiin eikä mummolaan.

 • Nykyään....

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 43
  859
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  88
  709
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  367